eitaa logo
✳️حافظان امنیت ✳️
1.4هزار دنبال‌کننده
71.1هزار عکس
11.9هزار ویدیو
183 فایل
مطالب شهدا و اخبار روز #خادم_امام_رضا #خادم_شهدا #راوی_برتر_جنگ #بختیاری جامونده از غافله #ایثار و #شهادت #جانباز_شیمیایی #فارغ_تحصیل_دانشگاه_شهدا #جزیره_مجنون #فعال #فرهنگی #اجتماعی #سیاسی https://eitaa.com/kakamartyr3
مشاهده در ایتا
دانلود
| 🗓 شنبه ۸ دی ۱۴۰۳ (۲۶ جمادی الثانی) 📿 صد مرتبه «یا رَبِّ الْعالَمِین»
25.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠آیا می دانید صاحب عکس که در زندان ابوغریب آویزان بود و سرش پارچه مشکی بود سگ را مینداختند به جانش، سرباز آمریکای کنارش بود،ایرانی هست😱 🔹مجری برنامه بدون تعارف بعد از ۱۹ سال،رفته سراغش
حقایقی که موشک‌های یمنی روشن کردند ▪️آرزوی بربادرفته نتانیاهو 🔹جنگ رژیم صهیونیستی با یمن، شبیه به هیچ جنگ دیگری نیست. اسرائیل اکنون وارد یک باتلاق بسیار عمیق و جنگ فرسایشی با یمن شده و جغرافیای پیچیده این کشور، صهیونیست‌ها را در مقابل آن درمانده می‌کند. 🔹بعد از اینکه نتانیاهو، در سایه تحولات اخیر منطقه به ویژه سقوط دولت سوریه، در حالت سرخوشی به سر می‌برد و معتقد بود که می‌تواند نقشه خاورمیانه را طبق تصورات خودش تغییر دهد، موشک‌های یمنی به میدان آمدند تا نقشه‌های نتانیاهو را بر باد دهند. 🔹یمن از طریق نیروهای مسلح خود ثابت کرده که می‌تواند حملات متمرکز را با موشک‌های مافوق صوت، در هر نقطه از فلسطین اشغالی انجام دهد؛ آن هم بعد از اینکه نتانیاهو افتخار می‌کرد پس از آتش بس با لبنان، دیگر صدای آژیر در اسرائیل به صدا در نمی‌آید و اسرائیلی‌ها می‌توانند به زندگی عادی خود برگردند. 🔹اما یمن با موشک‌های خود وارد میدان شد تا به صهیونیست‌ها بفهماند که قبل از پایان جنگ غزه، هیچگونه زندگی عادی برای آنها وجود نخواهد داشت.
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عاقبت پشت پا زدن به وطن؛ پشیمانی، اشک و حسرت‌های مهناز افشار در برنامه زنده تلویزیونی! 🔹‌مهناز افشار: من از مهناز افشار فرار و خداحافظی کردم و حالا در تنهایی با اندوه و درد و تاوان‌های خودم تنها عزاداری می‌کنم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقای ابوترابی بهش می‌گفت: پسر! یه خورده تقیه کن... |پسرم توی اسارت همیشه در حال نماز خواندن و دعا برای امام خمینی(ره) و آقای خامنه‌ای بود. بعثی‌ها هم به قصد کُشت می‌زدنش که چرا چنین دعاهایی می‌کنه. اونقدر هم کتک می‌خورد که هفته به هفته بیهوش میشد... آقای ابوترابی بهش می‌گفت: پسر! یه خورده تقیّه کن... اما یدالله جواب می‌داد: ما یه جون داریم و بالاخره طی میشه‌... هر بار هم که از بیهوشیِ حاصل از کتک خارج میشد، دوباره می‌رفت سر نماز و دعا برا امام خمینی و آقای خامنه‌ای... 🔸 ۸ دی‌ماه؛ سالگرد شهادت آزاده‌ی شهید یدالله آقابابایی گرامی‌باد ‌‌‌‌____________________ 🇮🇷 ما شهدا را مستند روایت می‌کنیم: ●واژه‌یاب:
عذرخواهی پوتین از آذربایجان برای سقوط هواپیما 🔹رئیس‌جمهور روسیه در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور آذربایجان بابت سقوط هواپیمای آذربایجانی در حریم هوایی روسیه عذرخواهی کرد.
سرشبکه مرتبط با منافقین در اردبیل دستگیر شد 🔹دادستان اردبیل: سر شبکه وابسته به گروهک نفاق و سلطنت‌طلبان که ضمن ارتباط با رسانه‌های معاند اقدام به شبکه‌سازی در فضای حقیقی و مجازی برای تشویش اذهان عمومی، انجام اقدامات ضد امنیتی و تأمین نیازمندی‌های اطلاعاتی و عملیاتی معاندان می‌کرد، شناسایی و با دستورات قضایی صادره دستگیر شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه اعلام شناسایی پیکر شهید پیری زیرکوهی 🔹شهید مصیب پیری زیرکوهی سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۴ در منطقه ام‌الرصاص به شهادت رسید اما پیکرش در منطقه جامانده بود. 🔹پیکر این شهید گرانقدر در سال ۱۳۹۵ به عنوان شهید گمنام در دانشگاه آمل در استان مازندران به خاک سپرده شد. 🔹پیکر شهید پس از ۳۸ سال و با آزمایش DNA شناسایی شد.
حمله تروریستی به یکی از فرماندهان پلیس بندرلنگه فرماندار بندرلنگه: 🔹ساعتی پیش یکی از مقامات انتظامی و امنیتی شهرستان بندلنگه مورد هدف تروریستی قرار گرفته است. 🔹در این حادثه این فرمانده پلیس به شهادت رسید و فرد ضارب به هلاکت رسید.
رئیس اطلاعات انتظامی بندرلنگه به شهادت رسید فرماندار شهرستان بندرلنگه: 🔹عصر امروز در جوار یکی از مقرهای پليس حادثه امنیتی رخ داد. 🔹متاسفانه در این حادثه یک نفر از مدافعان امنیت کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمد و یک نفر دیگه نیز مجروح شده است. 🔹در این حمله رئیس اطلاعات انتظامی بندرلنگه به شهادت رسیده است.