eitaa logo
✳️حافظان امنیت ✳️
1.4هزار دنبال‌کننده
64هزار عکس
9هزار ویدیو
159 فایل
مطالب شهدا و اخبار روز #خادم_امام_رضا #خادم_شهدا #راوی_برتر_جنگ #بختیاری جامونده از غافله #ایثار و #شهادت #جانباز_شیمیایی فارغ تحصیل از دانشگاه شهدا #جزیره_مجنون فعال #فرهنگی #اجتماعی #سیاسی ارتباط با ادمین https://eitaa.com/kakamartyr3
مشاهده در ایتا
دانلود
نگاهی بر زندگی دانشجوی شهيد جلال شادكام تربتی 🔹این شهید والامقام در دوران بیماری‌اش دست از فعاليت‌های خود بر نداشت و ضمن انجام امور محوله از سوی مسجد، در منزل نيز به ادامه تحصيل می‌پرداخت و به اين ترتيب موفق به اخذ مدرک ديپلم شد. 🔹جلال شادکام در كنكور سراسري سال ۱۳۶۳ موفقيتی به دست نياورد اما همچنان به تلاش خود ادامه داد و ضمن پرداختن به امور جاری مسجد محل از هرگونه خدمتی به اسلام و انقلاب دريغ نكرد. 🔹در سال ۶۵ سال موفقيت او در كنكور سراسری و قبولی در رشته فيزيک كاربردی دانشگاه فردوسی بود، اما هنوز يک ترم را پشت سر نگذاشته بود كه از طريق برادرش از آغاز عمليات كربلای ۴ مطلع گرديد؛ بدين ترتيب مجددا عازم منطقه عملياتی شد. برادرش مسعود در همان تاريخ مفقود گرديد؛ او می‌گفت: «مفقود شدن برادرم مانعی براي شركت من در عمليات نخواهد بود».
🔸شهید ابراهیم قائمی 🔹در شب شروع عملیات رمضان، نیرو‌های خط شکن زیر آتشبار‌های دشمن حرکت کردند. یکی از بسیجی‌ها به نام «شاپور» آخرین کسی است که ابراهیم قائمی را زنده دیده است. 🔹️ او بعد‌ها برای پدر و مادر ابراهیم نقل می‌کند: «شب حمله به سه دسته تقسیم‌مان کردند؛ گروه اول ساعت ۹ شب رفت، گروه دوم ساعت ۱۰ و گروه آخر ساعت ۱۱. ابراهیم و من جزو گروه اول بودیم و بنا بود خط را بشکنیم. 🔹️ساعت ۱۰ صبح فردا (۲۱ رمضان) روی پلی بودیم که یکباره از زمین و آسمان آتش بارید. یک عده داخل آب افتادند. تا قبل از آن، ابراهیم با فاصله چند قدم کنارم بود، اما به هوش که آمدم، در بیمارستان شیرازی و مجروح شده بودم. بعد از آن دیگر نه ابراهیم را دیدم و نه خبری از او شنیدم. شنیدم عده‌ای که از پل عبور کردند، همه اسیر شدند و گروهی هم که پشت پل بودند، یا مجروح شدند یا شهید. شهدا و مجروحانی هم که داخل رودخانه افتادند، اغلب مفقود شده بودند.
نگاهی به زندگی شهید کمیلیان 🔹شهید محمد کمیلیان پس از پایان دوران دبیرستان، بعنوان راننده تاکسی مشغول بکار شد و با فرا رسیدن زمان خدمت مقدس سربازی خود را مهیا خدمت نمود. 🔹وی فردی متدین و مذهبی که همه افراد خانواده به او علاقه زیادی نشان می‌دادند. در زمان اوج گیری انقلاب همچون دیگر دانش آموزان در تظاهرات شرکت می کرد. 🔹این شهید بعد از پیروزی در تظاهرات مقابل ضد انقلابیون شرکت می‌نمود با فرا رسیدن خدمت سربازی به خدمت سربازی رفت و پس از دوره آموزشی به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شد.
🔸شهید محمد علی پورعلی 🔹محمدعلی به امام رضا (ع) متوسل شد تا از دام اعتیاد رها شود. با تولد فرزندش رضا از اعتیاد فاصله گرفت و مصمم شد راهی جبهه شود، اما به دلیل شرایطی که پیش از آن داشت، اعزامش به جبهه کار راحتی نبود. 🔹شهید پورعلی برای آزادسازی مهران همراه با همرزمانش راهی عملیات کربلای یک شد. در مرحله‌ای از عملیات حجم سنگین آتش دشمن شرایط را به قدری سخت کرد که لازم بود یکی از تیربارچی‌ها خودش را به ارتفاعات برساند. وی داوطلب شد و آرپی‌جی‌اش را هم برداشت و راهی شد. ناگهان تیری به قلبش اصابت کرد، یکی از دوستانش که هم‌محلی محمد بود، فریاد می‌زد ممدعلی تیر خورد! ممدعلی تیر خورد، اما او بلند شد و دوباره شروع به تیراندازی کرد... بعد محمدعلی به هم‌محلی‌اش گفت آرام باش چیزی نشده؛ اما ناگهان بر زمین افتاد.
دفاع از وطن تا آخرین توان 🔹پدر شهید محمدعلی چاهی با یادآوری خاطره‌ای از پسرش می‌گوید: " پسرم محمد قبل از اینکه به جبهه اعزام شود در اثر واژگون شدن موتور آسیب دیده بود و علاوه بر شکستن دستش ، سرش هم به شدت مجروح شده بود؛ در همان روزها تصمیم داشت به جبهه اعزام شود . هر چقدر اصرار کردم پدر جان بمان تا نتیجه عکسی که از سرت گرفته ایم بیاید تا خیالمان از بابت جراحت سرت راحت بشود و بعد به جبهه برو قبول نکرد و به من گفت: نه پدر، من باید بروم و خدمت خودم را به اسلام و انقلاب انجام دهم. الان جنگ است و ما آنچه در توان داریم باید برای کشورمان انجام دهیم". 🔹آخرین بار که محمدعلی چاهی می‌خواست به جبهه اعزام شود، هنوز مرخصی‌اش تمام نشده بود که خبر شهادت شهید کاوه را به او دادند و او هم بلافاصله و قبل از اتمام مرخصی‌اش دوباره به جبهه شتافت و باز هم، در سنگر دفاع از انقلاب حاضر شد و مدتی بعد هم خبر شهادتش را دادند.
زندگینامه سردار شهید داود گریوانی 🔹شهید داود گریوانی پس از انقلاب اسلامی و با شروع جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ به فرمان امام لبیک گفته و در سال ۶۰ برای اعزام داوطلبانه به جبهه با چند تن از دوستان از جمله پسر عمویش شهید زکریا گریوانی به عضویت بسیج در آمده و دوره آموزش مقدماتی را در پادگان شهید بهشتی بجنورد می‌گذراند. 🔹این شهید والا مقام به‌علت کم بودن سن‌اش، به دستور فرماندهان وقت با اعزامش به جبهه مخالفت می‌شود . دو برادر دیگرش در جبهه حضور دارند، او هم در سال ۱۳۶۱ به همراه شهید زکریا گریوانی به جبهه رسما اعزام و رسما وارد جنگ می‌شود. 🔹داود گریوانی پس از گذشت مدتی به واحد اطلاعات منتقل می شود و در همین زمان از او درخواست می شود که به عضویت رسمی سپاه درآید و داوود در جواب می گوید: فعلا وظیفه ما جنگیدن و بیرون راندن دشمن از خاک کشور است. فرقی نمی‌کند که ما، در سپاه ، بسیج و یا در چه سمت و پستی باشیم.
شهید هرگز به دنبال سهم‌خواهی از انقلاب نبود 🔹نقش شهید کاوه در سازندگی شهید علی‌اصغر حسینی محراب انکارناپذیر است. در یکی از همین سفرها بود که کاوه محراب را دید و بعد از کمی صحبت با او، او را توانا برای رهبری گردان تازه تأسیس شهدا دانست. محراب همان کسی بود که کاوه به دنبالش می ‏گشت. 🔹جنگ‏های مناطق کردستان منظّم نبود و آموزشِ صرف در تربیت رزمنده ‏ها نقش بسیار کمی داشت و ذوق و ذکاوت خدادادی می ‏خواست، و این همان چیزی بود که محراب در وجود خود داشت. در همین دوران بود که او اوج هنرش را نشان داد و در شرایطی سخت و با امکاناتی کم و مسیر دشوار به همراه یارانش عملیّات را پیروزمندانه انجام دادند. در این عملیّات ‏ها به دلیل نبود تجهیزات، محراب جلوتر از گروه پیش می ‏رفت و به شناسایی منطقه می ‏پرداخت. 🔹این شهید والامقام به مادیّات و مسائل دنیوی توجّه و علاقه ‏ای نداشت. یک‏بار که شنیده بود قرار است به پاسداران درجه اعطا شود، به همراه شهید کاوه و تعدادی پاسداران منطقه نامه‌‏ای تنظیم و اعلام نمودند: «اگر چنین کاری صورت پذیرد، ما سپاه را ترک می ‏کنیم.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢روایت همسر شهید بابایی از ضربات روحی به فرزندانش 🔹شهید روح‌الله بابایی به همراه ۲۶ نفر دیگر سال ۹۷ در حمله انتحاری گروهک تروریستی جیش الظلم به اتوبوس حامل افسران سپاه پاسداران به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟩🟩🟩⬜️⬜️⬜️🟥🟥🟥 کانال ایتا() @kakamartyr3 https://eitaa.com/kakamartyr3 ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ ♿️♿️♿️♿️♿️♿️♿️♿️♿️
شهیدی که با فعالیتهایش ساواک را درمانده کرد 🔹شهید آیت‌الله سید محمدرضا سعیدی در اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۹ پس از اعلام خبر مربوط به کنسرسیوم سرمایه گذاری آمریکا در ایران به مخالفت با آن برخواست و آن را مصیبتی بزرگتر از نهضت تنباکو و کاپیتولاسیون خواند، در همین رابطه به علما نامه‌هایی نوشت، تا آن که در روز ۱۱ خرداد سال ۱۳۴۹ بعد از اقامه نماز به منزل رفت که ساعت یک بعد از ظهر ساواک به منزل ایشان یورش برد و بعد از به هم ریختن اثاثیه منزل ایشان را به زندان قزل قلعه بردند، و در زندان انفرادی تا ۱۰ روز به شدیدترین وجه ممکن شکنجه دادند. 🔹از فعالیت‌های آیت‌الله سعیدی می‌توان به تاسیس حوزه علمیه، تشکیل کلاس برای بانوان، تشکیل گروه امر به معروف و نهی از منکر و نیز تاسیس کتابخانه اشاره کرد. وی در این سال‌ها همچنان به فعالیت علیه رژیم می پرداخت و سخنرانی‌های سیاسی در دفاع از امام خمینی و علیه حکومت پهلوی ایراد می‌کرد.
🔸تصویری از سیل در مشهد