eitaa logo
پیشرفت و جمهوریت | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره
1.7هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
97 ویدیو
84 فایل
*┄┄┄┅═✧﷽✧═┅┄┄┄* 🔳مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام(ره) 🔰متمرکز بر مطالعات پیشرفت و جمهوریت 🔗وابسته به ◼️معاونت راهبردی مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی ◼️پژوهشکده باقرالعلوم(ع) ✉️نظرات و پیشنهادات: @t_hekmat ⚠️نشر بدون ذکر منبع جایز نیست⚠️
مشاهده در ایتا
دانلود
j04-maaref enghelab(payam jahani enghelab eslami)-moosavi-970123.mp3
26.75M
🔊صوت جلسه چهارم 🔰 #جوهره_گفتمان_انقلاب_اسلامی 🔰استاد #سید_علی_موسوی #جوهره_گفتمان_انقلاب_اسلامی #مکتب_امام #کلام_انقلابی #اندیشه_انقلاب #مثلث_شناخت_و_آگاهی https://eitaa.com/Kalam_Enghelabi .
j05-maaref enghelab(payam jahani enghelab eslami)-moosavi-970130.mp3
28.13M
🔊صوت جلسه پنجم 🔰 #جوهره_گفتمان_انقلاب_اسلامی 🔰استاد #سید_علی_موسوی #جوهره_گفتمان_انقلاب_اسلامی #مکتب_امام #کلام_انقلابی #اندیشه_انقلاب #مثلث_شناخت_و_آگاهی https://eitaa.com/Kalam_Enghelabi .
حادثه‌ی نهم دی یک حادثه‌ی عجیبی است؛ به خاطر دلبستگی مردم به نظام بود. اینها نشان دهنده‌ی اعتماد مردم است. متأسفانه میشنویم همین طور در اظهارات مصلحت‌جویانه، مکرر میگویند: آقا اعتمادِ از دست رفته‌ی مردم را برگردانید! کدام اعتمادِ از دست رفته؟! مردم به نظام اعتماد دارند، نظام را دوست دارند، از نظام دفاع میکنند. ۱۳۹۰/۰۵/۱۶ ۹ دی یک نمونه‌ای بود از همان خصوصیتی که در خود انقلاب وجود داشت؛ یعنی مردم احساس وظیفه‌ی دینی کردند و دنبال این وظیفه، عمل صالحِ خودشان را انجام دادند. عمل صالح این بود که توی خیابان بیایند، نشان بدهند، بگویند مردم ایران اینند. ۱۳۹۰/۰۹/۲۱مقام‌معظم‌رهبری گرامی باد. .
بسم الله ⁉️طراحی ده ساله دشمن برای سال 88 چه بود؟ 🔰مقام معظم رهبری: در قضایای سال ۸۸ که دشمن تصور می‌کرد طراحی ده‌ساله‌ی او بر ضد جمهوری اسلامی به نتیجه رسیده است، ملت ایران باقدرت در صحنه حاضر شد و بر دهان مخالفان و معارضان بین‌المللی زد؛ چه برسد به مزدوران داخلی آنها که در مقابل عظمت ملت ایران به حساب نمی‌آیند. ۱۳۹۱/۱۰/۲۷ ‼️دو روز پیش از انتخابات سال ۸۸ انستیتو سابان سنتر وابسته به اندیشکده (اندیشکده تخصصی حزب دموکرات) سندی که توسط 6 تن از استراتژیست‌هایشان تهیه شده بود را منتشر کرد. در این سند، تحت عنوان « » ۹ راه برای فروپاشی ایران به شرح زیر، پیشنهاد و بررسی شده بود: • اقدامات دیپلماتیک. 1⃣ با افزایش مشوق‌ها در مذاکره با ایران 2⃣ گسترش فشار دیپلماتیک به ایران که بالای پنجاه سال به طول خواهد انجامید. • حمله‌ی نظامی. 3⃣ به روش اشغال عراق. این امر امکان‌پذیر نیست چراکه ایران وسعتی برابر یک سوم اروپا دارد که قابلیت مقاومت زیادی برای این کشور فراهم می‌کند؛ برخورداری ایران از کوهستان امکان حملات چریکی گسترده را برای این کشور فراهم می‌کند و با دارا بودن نیروی دریایی و همچنین امکانات نظامی بالا حمله به این کشور نیاز به یک میلیون و چهارصد هزار نیروی چریکی است. 4⃣ بمباران نقطه‌ای ایران. ایران به سرعت پاسخ این حملات را خواهد داد. 5⃣ حمله رژیم صهیونیستی به ایران. ایران پاسخ این حملات را خواهد داد و اسرائیل دچار مشکل می‌شود. • فروریختن تهران 6⃣ . استفاده از جریان در داخل ایران بهترین راه است. شاخه دانشجویی اصلاح‌طلب‌ها و روشنفکران اصلاح‌طلب که زیربنای نظری جمهوری اسلامی را سست کرده‌اند، بهترین موقعیت را برای براندازی جمهوری اسلامی و انقلاب مخملی دارند. • مسلح کردن گروه‌های جدایی‌طلب و تجزیه ایران. این روش دیربازده‌ است. • کودتا. باید به ارتش و سپاه نزدیک شد و آن‌ها را به کودتا ترغیب کرد اما بدلیل نداشتن «سفارتخانه» در ایران، نمی‌توانیم این کشور را درگیر کودتا سازیم. • تجمیع گزینه‌ها با ثقل انقلاب مخملی. گزارش ۱۶۴ صفحه‌ای مذکور بلافاصله ترجمه شده و چند ساعت بعد به مسؤولین کشور ارسال شد. دو هفته پس از انتخابات، تعدادی از روزنامه‌ها متن کامل این گزارش را منتشر کردند و خطر آمادگی سفارتخانه‌های دیگر کشورها برای انجام انقلاب مخملی را گوشزد کردند. این پروژه پس از انتخابات ایران و وقایع پیش آمده، « ۲» نام گرفت. 📌 گزارش «کدام راه به ایران»، اندیشکده بروکینگز 📥 yon.ir/220J https://eitaa.com/Kalam_Enghelabi .
پیشرفت و جمهوریت | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره
بسم الله الرحمن الرحیم 2⃣1⃣#یادداشت دوازدهم 🔰#پیچ_تاریخی این بحث در تاریخ 21 مرداد 91 توسط رهبری مع
بسم الله الرحمن الرحیم 4⃣1⃣ چهازدهم 🔰: آغاز ره این بحث را حضرت آقا در سال 69 در اولین سالگرد رحلت حضرت امام ره مطرح فرمودند ◀️ «من امروز مایلم یك نكته را در باب انقلابمان و در باب تأثیر عمل این عبد صالح خدا، به ملت ایران و به ملتهای مسلمان عالم و به همه‌ی كسانی كه در سطح جهان، نامی از انقلاب ما و از امام خمینیِ بزرگ ما شنیده‌اند، بگویم. این، مبنا و قاعده‌ی حركت ماست. بر اساس همین بینش، ما زندگی و مبارزه و حركت می‌كنیم.» ◀️ «آن جمله این است كه‌ با انقلاب اسلامی در ایران و با تشكیل نظام اسلامی در این نقطه‌ی از عالم و با مبارزات طولانی‌یی كه ملت ما پشت سر رهبر عظیم‌الشّأنش، برای حفاظت از انقلاب و اسلام انجام داد، ""عصر جدیدی"" با خصوصیاتی متمایز با دوران قبل، در عالم به وجود آمد.» ◀️ «قدرتهای مادّی دنیا، چه بخواهند و چه نخواهند؛ امریكا چه بخواهد و چه نخواهد، این دوران در دنیا آغاز شده و پیش هم رفته است و تأثیرات این عصر جدید، روی ملتها و دولتهای ضعیف و نیز روی دولتهای قوی و ابرقدرت‌ها محسوس است.» ◀️ «وقتی عصر جدیدی در تاریخ بشر آغاز می‌شود، هیچ‌كس نمی‌تواند خود را از تأثیرات آن عصر بركنار بدارد. ... این عصر و این دوران جدید را باید 👈دوران‌ امام‌ خمینی👉 نامید.» ⚠️⚠️⚠️ ما اساساً شخصیت‌های جهانی، شخصیت‌هایی که در افق کلان انسانی دغدغه داشته باشند، از خودمان پدید نیاوردیم. موقعی که حضرت آقا می‌گویند اصلاً زندگی انسانی دارد به هم می‌ریزد، من هم باید اینگونه دلم موج بردارد، که خدایا چه حادثه‌ی بزرگی!! مقطعی که الان من در آن هستم یکی از مقاطع بزرگ تاریخ است؛ مثلاً مقطع بعثت که حضرت امام می‌گوید، که بزرگ‌ترین روز تاریخ است من ازل الی‌الابد. ⚠️⚠️⚠️ اینکه این حرف ها خیلی برای ما موج برانگیز نیست؛ نشان می دهد که ما به درستی شخصیت خودمان را مهندسی نکرده ایم! خودمان را کما هو حقه بار نیاورده ایم!! چرا خودمان را اینطور بار آوردیم که این حرف ها ما را نمی گیرد و موج در ما ایجاد نمی کند؟!! https://eitaa.com/Kalam_Enghelabi .