eitaa logo
کـانـال مُـنتَـظـرانِ ظُـღـهـور♥️³¹³
2.9هزار دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
13.9هزار ویدیو
389 فایل
محال‌است‌برای‌ظهورقدم‌برداری‌وشیطان رهایت‌کند. 🔷اگر یک نفر را وصل کردی برای سپاهش تو سردار یاری،🌹 🔶با نشر پُست ها امام زمان را به دوستان خود معرفی کنید.🌹 🔷تاظهـــورررر راهی نمونده... ارتباط بااَدمین⤵️ انتقادات پیشنهادات @aminakrami20
مشاهده در ایتا
دانلود
افضلیت نافله وتر بر دیگر نافله های شب فضیلت به جای آوردن نماز وتر (شفع و وتر) از نوافل شب (۸رکعت) بیشتر است و هم چنین خواندن نماز مفرد وتر بر شفع نیز افضل است. به همین دلیل است که توصیه شده است چنانچه زمان کافی برای خواندن نمازشب نباشد، حداقل نماز وتر (مفرد وتر) را به جای آوردند. روایت مورد استناد به این شرح است: محمد بن مسلم می گوید: از امام باقر علیه السلام درباره مردی پرسیدم که در آخرشب بیدار می شود و می ترسد که صبح شود، (زمان کافی برای نافله شب ندارد) آیا می تواند (ابتدا) نافله وتر را بخواند و یا اینکه نماز را بر همان صورتی که هست بخواند تا اینکه (نوبت) نماز وتر شود؟ امام پاسخ فرمودند: بل یبداُ بالوتر. و قال: انا کنت فاعلا ذلک بلکه با نافله وتر آغاز کند؛ و روای گوید: من نیز این چنین عمل می کردم. انتشـار پسـت ثـواب جـاریـه درپـی دارد.🌺 .⤵️ ➖➖➖➖➖➖➖ امـــــامـ زمـــانـــے شــــو کـانـال مـا در ایتـا:⤵️ 💠 @gorohe_montazerane_zohor کـانـال مـا در بلـه:⤵️ 💠 ble.ir/join/YzY3NGU4MD .
✅ سحر خیزی آیت الله نصرالله شاه آبادی نقل می کنند: موضوع دیگری که مرحوم والد به آن عنایت ویژه ای داشتند و آن را در قرب به حق مؤثر می دانستند، بیداری شب و سحر خیزی بود... می فرمودند: « اگر برای نافله ی شب بیدار شدید برای نافله خواندن آمادگی روحی ندارید، بیدار بمانید. بنشینید، حتی چای بخورید. انسان بر اثر همین بیداری، آمادگی برای عبادت را پیدا می کند.» همچنین می فرمودند: «بیداری سحر، هم برای مزاج مادی مفید است و هم برای مزاج معنوی.» در منبرهایشان مکررا می فرمودند: «برای دنیایتان هم که شده، سحرها بیدار شوید. چون بیداری سحر، وسعت رزق، زیبایی چهره و خوش اخلاقی می آورد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✿‍✵✨🍃🌸<❈﷽❈>🌸🍃✨✵✿ هـر شــ🌙ــب 🍃🍂داستــــان‌هـــای                    پنـــــدآمــــــوز🍃🍂 ┄┅═✼✿‍✵🍃🌺🍃✵✿‍✼═┅┄ ✍موضوع: 🔶 از ما حرکت از خدا برکت یکی از یاران رسول خدا صلی الله علیه و اله فقیر شد. محضر رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد و شرح حال خود را بیان کرد.پیغمبر صلی الله علیه و آله فرمود: برو هر چه در منزل داری اگر چه کم ارزش هم باشد بیاور! آن مرد انصار رفت و طاقه ای گلیم و کاسه ای را خدمت پیغمبر صلی الله علیه و آله آورد. حضرت آنها را در معرض فروش گذاشت و فرمود: چه کسی اینها را از من می خرد؟ مردی گفت: من آنها را به یک درهم خریدارم. حضرت فرمود: کسی نیست که بیشتر بخرد! مرد دیگری گفت: من به دو درهم می خرم. پیغمبر صلی الله علیه و آله به ایشان فروخت و فرمود: اینها مال تو است. آن گاه دو درهم را به آن مرد انصار داد و فرمود: با یک درهم غذایی برای خانواده ات تهیه کن و با درهم دیگر تبری خریداری کن و او نیز به دستور پیغمبر صلی الله علیه و آله عمل کرد. تبری خرید و خدمت پیغمبر صلی الله علیه و آله آورد. حضرت فرمود: این تبر را بردار و به بیابان برو و با آن هیزم بشکن و هر چه بود ریز و درشت و تر و خشک همه را جمع کن، در بازار بفروش. مرد به فرمایشات رسول خدا صلی الله علیه و آله عمل کرد. مدت پانزده روز تلاش نمود و در نتیجه وضع زندگی او بهتر شد. پیغمبر گرامی صلی الله علیه و آله به او فرمود: این بهتر از آن است که روز قیامت بیایی در حالی که در سیمایت علامت زخم صدقه باشد 📚✍بحارالانوار جلد ۱ الّلهُـمَّـ؏جـِّل‌لِوَلیِڪَ الفــَرَج ‌✧✾════✾✰✾════✾✧ 🌹🍃 أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ ‎‎  ‎‌‌‎‌‌‎‌‌✾࿐༅✧🍃🌺🍃✧انتشـار پسـت ثـواب جـاریـه درپـی دارد.🌺 .⤵️ ➖➖➖➖➖➖➖ امـــــامـ زمـــانـــے شــــو کـانـال مـا در ایتـا:⤵️ 💠 @gorohe_montazerane_zohor کـانـال مـا در بلـه:⤵️ 💠 ble.ir/join/YzY3NGU4MD .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به چه دستی زدی آن ساز شبانگاهی را که خود از رقت آن بیخودو بیهوش شدی تو به صدنغمه زبان بودی و دلها همه گوش چه شنفتی که‌‌زبان بستی وخودگوش شدی 👌🏻مرحوم استاد "شهریار بخیر🌙✨ ضمن تبریک ایاد امیدوارم آرامش سرليست ِ تمام اتفاقات زندگیتان و نگاهتان پراز امید به آینده باشد انتشـار پسـت ثـواب جـاریـه درپـی دارد.🌺 .⤵️ ➖➖➖➖➖➖➖ امـــــامـ زمـــانـــے شــــو کـانـال مـا در ایتـا:↶【به ما بپیوندید 】↷ 💠 @gorohe_montazerane_zohor کـانـال مـا در بلـه:⤵️ 💠 ble.ir/join/YzY3NGU4MD .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بند 5️⃣4️⃣ 🌹اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ یُزِیلُ النِّعَمَ أَوْ یُحِلُّ النِّقَمَ أَوْ یُعَجِّلُ الْعَدَمَ أَوْ یُکْثِرُ النَّدَمَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ🌹 ترجمه🔽 🌸بارخدایا! و از تو آمرزش می‌طلبم براے هر گناهی ڪه نعمت‌ها را از بین می‌برد و بدبختی را فرود می‌آورد یا موجب تعجیل در فنا و نیستی می‌شود یا باعث پشیمانی بسیار می‌شود. پس بر محمد و آل محمد درود و رحمت فرست و این‌گونه گناهم را بیامرز اے بهترین آمرزندگان🌸
1_2909477004.mp3
3.7M
⬆️⬆️⬆️ 📝 استغفار امیرالمؤمنین (ع) (از استغفار ۷۰ بندی امیرالمؤمنین "علیه السلام") 🎤 حاج میثم مطیعی