چرا فرد تروریست حرم را برای اقدام تروریستی انتخاب.m4a
3.58M
🎤🍃
🍃
[• #تحلیل_روز | #نشست_بصیرتی •]
🎯| سلسله جلسات تحلیلے
#شعار_سال_1401⚙
🔰 #پرسشوپاسخ_بصیرتی
👤کارشناس: #رجبعلی_بازیاد
⁉️| سوال:
🔻چرایی انتخاب حرم مطهر رضوی
جهت انجام عمل تروریستی!؟
✅| پاسخ
🔻صوت را بشنوید
رزمایش ثامن(20)
جلسه 1⃣4⃣1⃣
🔸️جهت دریافت پاسخ پرسشها
و شبهات بصیرتی دوستان خود،
آنان را به کانال دعوت کنید💡
🖇 #ماه_رمضان #جهاد_تبیین
⁉️ #پرسش_و_پاسخ
🖇 #تولید_دانش_بنیان_اشتغال_آفرین
👥 #نشست_بصیرتی #ثامن
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_ثامن
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۸۶)
🔻 خبر: پس از کشوقوسهای فراوان در پارلمان پاکستان، بالاخره عمران خان بعد از یک دوره نزدیک به چهار سال از سمت نخستوزیری برکنار شد.
🍃🌹🍃
🔸 گزارههای خبری:
1⃣ بامداد دیروز اکثریت نمایندگان پارلمان پاکستان به عمران خان رأی عدم اعتماد دادند و او به همراه همه اعضای دولتش از سفر خارجی نیز منع شدند.
2⃣ عمران خان بعد از کنار گذاشته شدن از قدرت، در دیدار با خبرنگاران گفت: «من از سوی نهادهای این کشور در برابر توطئه خارجی تنها ماندهام. اگه میخواهید مرا بکشید، بکشید، من به مردم کشور خیانت نمیکنم. مرگ یک روز فرا میرسد. بله من تنها هستم؛ اما بردگی پذیرفته نیست. من تا آخر میجنگم و حاضرم به زندان بروم».
🔹 گزارههای تحلیلی:
1⃣ عدم تأسیس پایگاه نظامی خارجی در پاکستان: پس از خروج از افغانستان، تنها راه حفظ موقعیت واشنگتن در عرصه نظامی در مقابل بازیگرانی همچون ایران، هند و چین، پاکستان بود که با مخالفت عمران خان مواجه شد.
2⃣ سفر عمران خان به روسیه: عمران خان اوایل جنگ روسیه و اوکراین به مسکو سفر کرد و این سفر با مخالفتهای داخلی از سمت ارتش و خارجی همچون آمریکا مواجه شد. این مخالفتها بهقدری شدید بود که قمر جاوید فرمانده ارتش حمله روسیه به اوکراین را محکوم کرد و این امر کاملاً متناقض با راهبردهای عمران خان بود.
3⃣ نارضایتیهای داخلی: نارضایتیهای اقتصادی در بین مردم در خصوص عملکرد اقتصادی دولت، این زمینه و فرصت را برای بازیگران خارجی و مخالفین داخلی عمران خان فراهم کرد که برای سرنگونی دولت او اقدام کنند.
✍ محمدرضا فرهادی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
⭕️ روایت یک منبع مطلع از ماجرای تجمع امروز در مقابل کنسولگری ایران در هرات
یک منبع آگاه گفت:
🔻معترضین امروز در مقابل کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات، از اهالی برخی روستاهای اطراف شهر هرات بودند که با برنامه ریزی قبلی و با همراه داشتن کیسههای سنگ در مقابل نمایندگی کشورمان حضور یافتند.
🔻این افراد در خلال اعتراضات اقدام به سنگپراکنی به سمت درب و پنجرههای خدمات کنسولی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات کردند.
🔻نیروهای محافظ نمایندگی کشورمان با شلیک تیرهوایی اقدام به پراکنده کردن این افراد کردند و در نهایت با حضور مولوی «اسلامجار» والی حکومت سرپرست افغانستان در هرات در مقابل نمایندگی سیاسی کشورمان، این قائله ختم شده است.
🔻برخی منابع در هرات میگویند پشت صحنه این تظاهرات گروههای غربگرای «جنبش عدالت و آزادی» و «تیم بانوان عدالتجو» که پیش از این توسط غربیهای حاضر در افغانستان تأمین مالی میشدند قرار دارند و این گروهها برای روزهای آینده نیز فراخوان تظاهرات دادهاند. /تسنیم
🔰 دعای روز دهم ماه مبارک رمضان
🔻 اللهمّ اجْعلنی فیهِ من المُتوکّلین علیکَ واجْعلنی فیهِ من الفائِزینَ لَدَیْکَ و اجْعلنی فیهِ من المُقَرّبینَ الیکَ بإحْسانِکَ یا غایَةَ الطّالِبین.
🔹 ای خدا مرا در این روز از آنان که بر تو توکل کنند و نزد تو فوز و سعادت یابند قرار ده و مرا از آنان که مقربان درگاه تو باشند قرار ده به حق احسانت ای منتهای آرزوی طالبین.
🌙 #ماه_رمضان
♨️ فرانسه و دو راهی فاشیست و فاشیست تر!
1️⃣ پاریس ۲۰۲۲:
🔻رقابت ماکرون و ۱۱ کاندیدای دیگر برای رسیدن به کاخ الیزه در حالی در مرحله نخست به پایان رسید که بر اساس شمارش آراء، امانوئل ماکرون و مارین لوپن به دور دوم انتخابات راه یافتند تا تکلیف پیروز انتخابات، چهارم اردیبهشت مشخص شود.
2️⃣ نتایج دور اول:
🔻در دور اول انتخابات، امانوئل ماکرون با ۲۷.۸۴ درصد، مارین لوپن با ۲۳.۱۵ درصد، ژان لوک ملانشون با ۲۱.۹۵ درصد، اریک زمور با ۷.۰۷ و والری پکرس با ۴.۷۸ درصد آرا پنج نفر اول انتخابات بودند. نرخ مشارکت از دوره پیش ۴.۴ درصد کمتر بود.
3⃣ شگفتیهای انتخابات:
🔻حزب راست افراطی اجتماع ملی به رهبری مارین لوپن رکورد پیشین میزان آرای خود را در دور اول جابجا کرد. حزب راست میانه جمهوری خواهان به رهبری پکرس ضعیفترین نتیجه تاریخ خود را به نمایش گذاشت.
4⃣ صفبندیها پس از انتخابات:
🔻نامزدهای حامی ماکرون: پالری پکرس، نامزد حزب «جمهوریخواهان»، ان هیدالگو، نامزد حزب سوسیالیست و یانیک ژادو، نامزد سبزها.
🔻نامزدهای حامی لوپن: اریک زمور، نامزد راست افراطی از حزب تازه تاسیس «فتح دوباره» و نیکولا دوپون تنیان، نامزد راستگرا و مخالف اتحادیه اروپا.
5⃣ پیشبینیهای دور دوم: نظرسنجی "ایپسس" سوپرا استریا:
🔻ماکرون ۵۴ درصد، مارین لوپن ۴۶ درصد. نظرسنجی شرکت "الاب": ماکرون ۵۲ درصد، لوپن ۴۸ درصد.
6⃣ تحلیلهای رسانهای:
🔻یورونیوز: علاوه بر لوپن، قرار گرفتن سه کاندیدای تندروی دیگر از جناح چپ و راست در جایگاههای سوم تا چهارم با رأیی بسیار بالاتر از جناحهای سنتی فرانسه، نشان از اختلافات داخلی احزاب از یک سو و ناامیدی فرانسویها از احزاب سنتی در این کشور از سویی دیگر است.
🔻بیبیسی: راهیابی نامزدی از جناح راست افراطی تنها با اختلاف چهار درصد نسبت به نامزدی از جریان میانه به دور دوم نشانگر تغییر نگرش فرانسویها به سیاستمداران در این کشور است.
7⃣ سیاستهای ضداسلامی هر دو کاندیدا:
🔻دور اول ماکرون برای مسلمانان فرانسوی با توجه به تصویب قانون جدایی طلبی در تابستان ۲۰۲۱، تاسف بار بوده است؛ قانونی که منتقدان آن میگویند به طور ناعادلانهای جامعه مسلمانان را متمایز و آزادی مذهبی را محدود میکند.
🔻البته رویکرد اسلام هراسی ماکرون، تفاوت چندانی با لوپن ندارد او نیز حملات گستردهای را در حمایت از ساختار لائیک نظام در فرانسه علیه مسلمانان این کشور آغاز کرد، در واقع وی ساختار لائیک نظام فرانسه را سلاح خوبی برای حمله به اسلام و مسلمانان یافته است. او همچنین قول داده از شیوه زندگی فرانسوی حمایت و با اسلامگرایی رادیکال در فرانسه مبارزه کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جهاد_تبیین
🔸هر تلاشی جهاد نیست...
🔸مهمتر از هر چیز، تشخیص عرصه جهاد است...
🔸باید ببینیم بین روایت دروغ و حقیقت، کجا ایستاده ایم....
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🎬 توصیف حضرت خدیجه (س) توسط پیامبر اسلام (ص) | شیخ حسین انصاریان
🏴 دهم ماه مبارک #رمضان، سالروز وفات حضرت خدیجه (سلاماللهعلیها) تسلیت باد.
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎙#پادکست | حضرت خدیجه (س)، یار و یاور رسول الله (صلی الله علیه وآله وسلم)
🍃🌹🍃
🎙حجت الاسلام و المسلمین عالی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | اصول #جهاد_تبیین در قرآن
❌ قسمت(۲) | ولایتمداری
🍃🌹🍃
🔻 فَلا وَ رَبِّكَ لا يُؤْمِنُونَ حَتَّى يُحَكِّمُوكَ فِيما شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَيْتَ وَ يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً «۶۵»
🔸 نه چنين است؛ به پرودگارت سوگند، كه ايمان (واقعى) نمىآورند مگر زمانى كه در مشاجرات و نزاعهاى خود، تو را داور قرار دهند، ودر دل خود هيچگونه احساس ناراحتى از قضاوت تو نداشته باشند (و در برابر داورى تو) كاملًا تسليم باشند.
✅ پیام ها:
1⃣ نشانههاى ايمان راستين سه چيز است: الف: به جاى طاغوت، داورى را نزد پيامبر بردن. «يُحَكِّمُوكَ» ب: نسبت به قضاوت پيامبر، سوءظن نداشتن. «لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً» ج: فرمان پيامبر را با دلگرمى پذيرفتن و تسليم بودن. «وَ يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً»
2⃣ اسلام، علاوه بر تسليم ظاهرى، به ابعاد روحى و تسليم قلبى توجّه كامل دارد. «لا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً»
3⃣ قضاوت، از شؤون رسالت و ولايت است. «مِمَّا قَضَيْتَ»
4⃣ وجوب تسليم در برابر قضاوت پيامبر، نشان عصمت اوست. «يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً»
✍️#رجبعلی_بازیاد
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان