*رهبرمعظم انقلاب* :
*چیزی که فتنهی خوارج را بهوجود آورد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود*
دانشجو باید احساس سیاسی داشته باشد، درک سیاسی داشته باشد، تحلیل سیاسی داشته باشد.
بنده در قضایای تاریخ اسلام این مطلب را مکررا گفتهام که:
چیزی که امام حسن مجتبی (علیهالسلام) را شکست داد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود. مردم، تحلیل سیاسی نداشتند.
چیزی که فتنهی خوارج را بهوجود آورد
و
امیرالمومنین (عليهالسلام) را آنطور زیر فشار قرار داد
و
قدرتمندترین آدم تاریخ را آنگونه مظلوم کرد،
نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود
والا همهی مردم که بیدین نبودند.
تحلیل سیاسی نداشتند.
یک شایعه دشمن میانداخت؛
فورا این شایعه همه جا پخش میشد
و همه آن را قبول میکردند!
⚡️تحریم با اقتصاد ایران چه خواهد کرد؟
🔸️آمریکاییها خوب میدانند که در میان مدت، تحریم اقتصادی باعث شکوفایی اقتصاد ایران خواهد شد، چنانکه تحریم نظامی باعث شکوفایی صنعت نظامی ما شد. اما این سوال پیش میآید که چرا واشنگتن با علم به این موضوع، اقتصاد ایران را تحریم کرده است؟ پاسخ کاملا روشن است.
🔸️اگر دقت کنیم، شباهت زیادی میان دوران دفاع مقدس و این ایام، و همچنین میان آن جنگ نظامی و این جنگ اقتصادی خواهیم یافت.
🔸️صنعت دفاعی ایران پیش از انقلاب اسلامی، یک صنعت کاملا وابسته به واردات بود. در محاسبات دشمن، معنی این وابستگی این بود که اگر یک جنگ به ایران تحمیل شود و همزمان، جلوی صادرات سلاح به ایران گرفته شود، کار جمهوری اسلامی تمام است. چه، جنگ سلاح میخواهد و کشوری که صنعت دفاعی بومی ندارد، در صورت تحریم تسلیحاتی محکوم به شکست در جنگ است. اما آنچه در هشت سال دفاع مقدس رخ داد، همه محاسبات دشمن را بهم ریخت. انقلاب ملت ایران، نه تنها در جنگ شکست نخورد، بلکه همین جنگ فرصتی شد که جهاد خودکفایی نظامی کلید بخورد و ایران طی چند دهه، تبدیل به یک قدرت بزرگ نظامی شود.
🔸️تحریمهای اقتصادی نیز در همین چارچوب محاسباتی قرار دارند. تصور دشمن این است که الگوی مصرفی جامعه ایران، یک الگوی وابسته به واردات است و اگر با تحریم، این الگوی مصرفی دچار اخلال شود، یک بحران اجتماعی ایجاد خواهد شد، به تقابل مردم و حاکمیت دامن خواهد زد و کار جمهوری اسلامی تمام خواهد شد؛ تا سلطه آمریکا بر ایران که در دوره پهلوی برقرار بود، احیا شود.
🔸️در دوره جنگ اقتصادی، دقیقا مانند دوران جنگ نظامی، پیاده نظام دشمن در داخل وظیفه القای ناامیدی و ما نمیتوانیم و تجویز مذاکره و عقبنشینی را دارد. با رجوع به دهه شصت، میتوان ادبیات فراوانی از جریان لیبرال به ویژه طیف آقای بازرگان و نهضت آزادی در این حوزه یافت.
🔸️راه پیروزی نیز، همان راه دفاع مقدس است. اولا باید بدانیم دقیقا مانند جنگ نظامی که ما را تبدیل به قدرت نظامی کرد، این جنگ اقتصادی نیز انشاءالله ما را به قدرت اقتصادی تبدیل خواهد کرد. ثانیا فریب جریان لیبرال را نخوریم و اسیر القائات و تجویزهایش برای عقبنشینی و مذاکره نشویم. ثالثا دقیقا مانند دفاع مقدس، همه برای این پیروزی بسیج شویم. رابعا یادمان نرود رمز پیروزی در دفاع مقدس، عبور از مدیریت لیبرال بنیصدری به مدیریت انقلابی بود. این مورد اخیر، کاملا در حوزه اختیار ما مردم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواب جالب مقام معظم رهبری به مبلغان دینی( علل خصوص امثال آقامیری ها) .
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار کوثری فرمانده اسبق لشکر محمد رسول الله(ص): اکبر گنجی در سپاه بود اما حتی یک روز جبهه نرفت.
🔴خدمات مفت و مجانی ترامپ و نتانیاهو به ایرانی ها!
🔻بعد از شنیده شدن زمزمه هایی مبنی بر ارائه طرحی برای ساماندهی شبکه های اجتماعی و فضای مجازی از سوی برخی نمایندگان مجلس، غربگرایان داخلی ضمن تقلیل دادن و برجسته نمایی این طرح به مباحث حاشیه ای دلخواه خود و دست و پا زدن برای انحراف آن از مسیر اصلی تلاش کردند تا مردم را از این طرح بترسانند و مانند همیشه جلوی ضابطه مندی کشور در این حوزه را بگیرند. مخفی نیست که امروز، مدیریت فضای مجازی کشورمان در اختیار دشمن است؛ به گونه ای که هر لحظه آنها اراده کنند، با قطع کردن خدمات خود می توانند به کسب و کار مردم و امورات مهم کشور ضربه های اساسی بزنند. اما سؤال اینجاست که چرا با توجه به تمام شدن گزینه های تحریم و دست بسته بودن دشمن در سایر حوزه ها، فضای سایبری نه تنها تحریم نمی شود، بلکه آمریکایی ها و صهیونیست ها برای فضای مجازی ایران بودجه تعریف کرده و برای ایرانی ها گوشی و فیلترشکن تولید می کنند؟! واقعیت آن است که سلام گرگ بی طمع نیست، دشمن از چشم و ابروی ایرانی ها خوشش نیامده که بخواهد این همه خدمات رایگان در اختیارمان قرار دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آمریکا در آستانه جنگ داخلی قرار دارد
«توماس فریدمن» روزنامه نگار مشهور امریکایی:
🔹من واقعا وحشت زدهام؛ چون زمانی دارم به حرفه خبرنگاریام پایان میدهم که احتمالا شاهد جنگ داخلی در آمریکا خواهم بود.
🔹شرایط در امریکا واقعا بحرانی است؛ مردم باید در حالت آماده باش باشند.
📮 #توییت
⭕️ سید امیر سیاح با اشاره به میزان فرار مالیاتی 100 فرد حقیقی و حقوقی و مقایسه آن با درآمد مورد انتظار دولت از گران کردن بنزین:
🔹کمی رودربایستی را از فراریان مالیاتی کناربگذارد، مشکل کسربودجه حل میشود
🔹اما ترجیح داده کسر بودجه را با چاپ پول تامین کند، آتش تورم در زندگی مردم هم ظاهرا مهم نیست
🔹البته ریشه مشکلات، در «واشنگتن دیسی»
💰دلارهایی که خرج واردات واکسن آنفلوانزا نشد!💉
«سلیمی» عضو هیئت رئیسه مجلس خبر داد: «دولت ۵۸ میلیون دلار به یک شرکت برای واردات واکسن آنفلوانزا داده است. این ارز به کشور ترکیه برده شده و واکسنی هم وارد نشده است. نیاز ما در حال حاضر ۱۶ تا ۲۰ میلیون دوز واکسن آنفلوانزاست که فقط بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن وارد کشور شده است. این انتقاد به دولت وارد است که چرا اقدام لازم برای واردات واکسن آنفلوانزا از مدتها قبل صورت نگرفته است.»
❇️یادداشت/
✅دوباره حاشیهها!
🔻این روزها مسائل مربوط به مجلس شورای اسلامی در صدر اخبار رسانهها قرارگرفته است. گویی اینکه مجلس کنونی زیر ذرهبین است یا اینکه عدهای قصد کردهاند تا مجلس یازدهم را هر طور شده به سوی حاشیهها بکشانند.
🔹نکات تحلیلی: 1ـ درباره برخی مسائل اخیر مجلس چه اتفاق تازهای رخ داده است که این همه افکار عمومی را تحت تأثیر خود قرار داده و چون برخی رسانهها با ضریب دادن بر آن دمیدهاند، گویی اینکه چنین موضوعاتی مسائل اصلی کشور هستند. 2ـ آیا واقعاً در دورههای گذشته نمایندگان مجلس مانند دیگر کارگزاران بخشهای نظام، از امکاناتی مانند خودرو استفاده نمیکردند؟ فراهم کردن برخی تسهیلات برای نمایندگان اقدامی بوده که در همه دورهها تکرار میشود. البته این امکانات که در اختیار نمایندگان قرار میگیرد، در راستای انجام وظایف نمایندگی بوده است. به همین دلیل آیا کسی خبر دارد که وضعیت مسکن و خودروی نمایندگان ادوار گذشته مجلس چگونه تأمین شده است؟ در پاسخ به این پرسش کسی حافظه اش یاری نمیکند، چون اساساً در آن ایام بحثی مطرح نشده است؛ زیرا خودرویی که با آن نمایندگان به حوزه انتخابیهشان سر بزنند و با آن در جلسات شرکت کنند، امری دور از انتظار تلقی نمیشد، چه اینکه استفاده مسئولان همه بخشهای نظام از خودرو برای امور اداری، هیچگاه باعث تعجب، نقد و جنجالآفرینی نشده است. در اصل این اقدام تردیدی نیست، هر چند در شیوه ارائه چنین تسهیلاتی ممکن است پیشنهادات مناسبتری هم باشد. 3ـ تا اینجا همه چیز طبیعی است؛ اما اینکه نماینده اصلاحطلبی که خود در دوره قبل از همه امکانات و تسهیلات مجلس استفاده کرده، حالا منتقد اقدام کنونی شده، باید در صداقت او شک کرد. جریان سیاسی که برای نمونه چشمان خود را بر روی ضرر حدود 150هزار میلیارد تومانی وزیر اصلاحطلب نفت به دلیل حذف کارت سوخت بسته و متعرض واگذاری خودرویی که در هر دوره مجلس، آن را برای نمایندگان فراهم میکرده، شده است، حتماً مغرضانه رفتار میکند و مقاصد دیگری در سر میپروراند.
🔺نکته نهایی: درباره مسئولیت نمایندگان مجلس فعلی، آنچه باید باشد، تمرکز مجلس بر مسائل اصلی مردم است؛ آنچه نباید باشد سرگرم شدن به حواشی است. از بعد اقتصادی نیز چون مردم در شرایط معیشتی دشواری قرار دارند، همه تصمیمات و اقدامات خود نمایندگان باید با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی باشد. نمایندگان مجلس پیش از هر اظهار نظر و کنش سیاسی باید تبعات سیاسی و رسانهای آن را محاسبه کنند. این مجلس متصف به صفت انقلابی بودن است و در طراحی امور مرتبط با مجلس و نمایندگان و خاصه جهتگیری کلی و کلان مجلس شورای اسلامی، باید این نکته مهم مورد توجه واقع شود.
🔴(نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی