فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 آیت الله میرباقری :
🔻 این اخباری که در باب کرونا اعلام می کنند دروغ است .
♦️ سیاست تنظیم خبری در انتشار اخبار کرونا یک توطئه است .
🔶 پشت این ایجاد ترس در خبرها، هدف خاصی دنبال می شود .
#بازنشر
به پویشِ سراسری «جهان پساکرونا » بپیوندید.👇👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
کرونا.pdf
1.38M
.
🔺 پیشنهاد دانلود | متن #رایگان کتاب " #کرونا، بزرگترین دروغ قرن" به طور رایگان منتشر شد.
✅ پس از قریب به ٢٠٠ روز تحقیق؛
🔸 متن کتاب " کرونا فارغ از یک بیماری ساده فریب است"
〽️ به همراه شواهد و #مستندات
💠 نشر نسخه الکترونیکی کتاب با هر نام و نشانی، با هدف روشنگری مردم مؤمن، جایز است...
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دورکاری در بعضی ادارات به چه شکلی اجرا می شود؟...
🔹«حرفشم نزن» دارای بخشهای مختلف همچون خبر، گزارش خبری، گفتوگوی حضوری و تلفنی، میزگرد، اخبار هواشناسی و ورزشی و هنری و خبرهای کوتاه و همچنین بخشی با عنوان خبر انگلیسی است.
⏰ سه شنبه و چهارشنبه از ساعت ۲۱:۰۰ طنز سیاسی #حرفشم_نزن را از شبکه افق تماشا کنید
🔰 #برنامه_تلوزیونی
🆔 @ofogh_tv
✅🔔مهمترین همایشهای #فلسفی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران🔰🔰🔰
http://conf.irip.ac.ir/
همایشهای پیشرو بدین قرارند:
🔻《بررسی آرا و آثار تیتوس بورکهارت》؛ تاریخ برگزاري: ۱۵ دی ۱۳۹۹
🔻《فلسفه غرب و ترجمه》؛ تاریخ برگزاری: تاریخ برگزاری: ۲۷ و ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
🔻《عقلانیت، خداباوری و خداناباوری》؛ تاریخ برگزاری: ۱۱ و ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
🔻《عالم ذر》؛ تاریخ برگزاری ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
💥 هماهنگیِ بین «معرفتهای دینی و معرفتهای علمی»، نيازمند هماهنگیِ روشها و متدلوژیهای آنهاست،
و هماهنگیِ روشها نیازمند فلسفۀ روش (فلسفۀ شدن).
🔴 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
🔹 منظومۀ عقلانيت اجتماعی بايد اولاً بهصورت جزاير مستقل عمل نكنند، بلکه بهصورت پيوستار عمل كنند و ثانياً، اين منظومه، متعبّد به وحي باشد و بر اساس مديريت ديني شكل بگيرد.
معرفتهاي ديني و نظری و تجربي در اين منظومه بايد مستند به وحي شوند و معرفت ديني، متغيّر اصلی باشد. در اين صورت، بايد مأموريت تفقه ديني گسترش پيدا كند و وارد عرصهاي شود كه بتواند نيازهاي دانشهاي تجريدي و تجربي به مفروضات اساسی را تأمين كند.
اگر تفقّه دينی بهدنبال پاسخگويیِ به مفروضات علوم تجربي و علوم تجريدي نباشد، نميتواند در موضع متغيّر اصلي در منظومه معرفتي بشر قرار بگيرد، بلكه ممكن است دانشهاي ديگر، معرفتهاي ديني را تحتتأثير قرار دهند و فقه نيز عرفي شود؛ يعنی در تعامل بين فقه و دانش اقتصادي، روانشناسي، جامعهشناسي و ساير دانشها، آن دانشها، عينيت را بازسازي كنند و معرفت ديني را تابع شرايط عيني تغيير دهند.
🔹 معنای دينيسازیِِ اين فضاي كيهانی آن نيست كه عقل و تجربه و شهود را تعطيل كنيم، بلکه میخواهيم مبتنی بر دين، آنها را شکوفا کنيم. همچنين، وحی را حوزۀ موازي با شهود و تعقل و تجربه فرض نمیکنيم و معيار صحّت هر يک را جدا تعريف نمیکنيم تا هركدام معيار صحّت مستقل و روش تحقيق مستقل از ديگری داشته باشند؛ بلكه اين منظومه کلان تعقّل بايد مبتني بر يك نظام هماهنگ روش تحقيق اتفاق بيفتد كه در آن، استناد به وحي و محاسبات نظري و عقل تجربي و نيز شهود، به هم پيوسته عمل ميكند و چگونگی کاربردی کردن فرهنگ دين نشان داده میشود. به عبارت ديگر، يك #معيار_صحّت_تركيبي در اين منظومه وجود دارد؛ چرا که اگر جزاير مستقلي با معيار صحتها و روش تحقيقهاي مختلف درست کنيم، يك #پيوستار_عقلاني به وجود نخواهد آمد و به طور طبيعی يك تصميمگيري منسجم هم نخواهيم داشت؛ چرا که تصميمگيريها در مقياس توسعه، كلان و خُرد، ناشي از عقلانيت اجتماعي هستند و چنانچه عقلانيت اجتماعی داراي يك پيوستار مناسب نباشد، اين تصميمگيريها نيز جزيرهاي خواهد شد.
🔸 شكلگيري پيوستار ديني در فضاي عقلانيّت اجتماعي نيازمند نرمافزارهايي است كه بتواند تحقيقات را در حوزههاي مختلف بهگونهاي سامان دهد كه همه آنها، مستند به دين شوند و همچنين جايگاه تعقل، تجربه و احساس و شهود انسان در كنار تعبّد به وحي محفوظ بماند. اين امر به يك #روش_تحقيق نياز دارد که بتواند حوزههاي مختلف را بهصورت پيوسته ببيند و حوزه فقاهت را با حوزه دانشهاي تجريدي و تجربي، مرتبط كند و بالعکس. اين نرمافزار، ايمان به وحي را معيار اصلي صحّت قرار ميدهد و در عين حال، معيار صحّت حتماً به كارآمدي تجربي و هماهنگي نظري هم قيد ميخورد؛ در اين صورت، روش تفقّه ديني با روشهاي تجربي در هم تنيده میشوند و #انعكاس_روشها در یکدیگر ديده ميشود.
بنابراين، این نرمافزار بهدنبال ناديده گرفتن جايگاه مطالعات تجربي، مطالعات ميدانی، محاسبات نظري و شهود بشر نيست بلكه به دنبال برقراري نسبتي بين اینها بر اساس تعبّد و استناد به وحي است.
نظام روش تحقيق به عنوان #نرمافزار_پیوستارسازی دينی، بايد به گونهاي شکل بگيرد كه تحقيقات را به هم پيوند دهد و بتواند انعكاس آنها را در یکدیگر مشاهده كند.
🔸 روشهای تحقيق نيازمند به #فلسفه_روش_تحقيق هستند. فلسفه روش تحقيق عهدهدار هماهنگي روش تحقيقهاست. اين فلسفه ميتواند فعل تحقيق را تحليل و مدلسازي كند، و زمينه هماهنگ شدن تحقيقات اجتماعي را فراهم آورد؛ يعني اين فلسفه هم توليد نرمافزار و هم سازماندهي مديريتِ آن را به عهده دارد. «فلسفه روش تحقيق» را ميتوان نظريه راهنما هم ناميد. اين نظريه بايد در حوزه تفقه ديني و حوزه دانشهاي تجربي و تجريدي، #نظام_روشگان هماهنگ ارائه دهد و موجب تعامل محصولات آنها شود. در غير اين صورت، اگر روش تفقه ديني با روشها و تحقيقات تجريدي و تجربي تعامل نداشته باشد، هماهنگسازي محصولات آنها دشوار خواهد بود. به عبارت ديگر، قابليت انعكاس دانشهاي ديني در حوزه تجريدي و تجربي و نيز انعكاس دانشهاي تجربي و تجريدي در تفقه ديني را دارا باشد. بنابراین، فلسفه روش تحقیق عهدهدار چنين تعاملي در هماهنگي حوزههای تفقه ديني و حوزههای علوم تجريدي و تجربي نظام روشگان است. اگر روش علم اين قابليت را نداشته باشد كه مفروضات اساسي حوزه دين را بپذيرد و مانند روشهاي پوزيتيويستي عمل كند، هرگز امكان توليد علم ديني وجود نخواهد داشت؛ همچنان كه علم فلسفي الهي نيز به اين ترتيب توليد نخواهد شد؛ لذا به نظريۀ راهنمايي نيازمنديم تا زمينه اين كار را فراهم كند.»
#فلسفه_شدن
☑️ @mirbaqeri_ir
🔰احتیاج به دشمن جنایتکار
🔹این احتیاجِ به دشمن؛ تلخترین چیزی است که در ذایقه انسان باید باشد که پیش دشمنش، که در طول تاریخ به ما خیانت کرده است، جنایت کرده است، حالا ما محتاج به او باشیم در ارزاقمان. باید ملت ما عارش بیاید که به #آمریکا بگوید گندم به ما بده، خودش باید دنبال کار خودش باشد، خودش باید قیام کند و حوایج خودش را برآورد.
📅 امام خمینی(ره) | ۱۱ آبان ۱۳۵۸
✅ @EMAM_COM
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماها الآن خودمان را گم کردیم
🔹امام خمینی(ره): تا این گم شده پیدا نشود، شما #مستقل نمیشوید، تا ما این طور هستیم، تا نویسندههای ما آن طور است، تا روشنفکرهای ما آن طور فکر میکنند، تا آزادیخواهان ما آن طور آزادی غربی را میخواهند، همین است که هست.
📥 دریافت سایر کیفیت ها👇
http://emam.com/posts/view/21804
✅ @EMAM_COM
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
خوشا به حال کسی که خطای خود را ببیند و به عیب خود توجه داشته باشد و عیوب دیگران را ندیده بگیرد و خود را کامل و بینقص نبیند، بلکه در موارد خطا و اشتباه خود را خطاکار ببیند.
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٣٠٠
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
🔰نام کتاب: کتاب نفوذ؛ بررسی پروژهی برنامهریزی شدهی نفوذ دشمن در بیانات مقام معظم رهبری
گردآوری: محمد تاجیک رستمی
ناشر: انتشارات شهید کاظمی
تعداد صفحات: ۲۴۰ صفحه
🔷 مطالب اینکتاب برگرفته از گزیدهی بیانیات رهبر معظم انقلاب، بدون هیچ دخل و تصرفی از خرداد سال ۱۳۶۸ تا دی سال ۱۳۹۴ دربارهی مسألهی نفوذ دشمن است. این مطالب در ۴ فصل تحت عناوین «ماهیت و اقسام نفوذ دشمن»، «اهداف و ابزار دشمنان برای نفوذ»، «عوامل ایجادکنندهی نفوذ دشمن» و « راههای مقابله با نفوذ دشمن» تنظیم شده است.
🔻بخشی از کتاب:
«ما همینطور مدام درباره.ی نفوذ دشمن تکرار میکنیم، تأکید میکنیم، ایجاد خلل در باورها است؛ باور انقلابی، باور دینی _ در معرفتهای انقلابی و دینی اختلال ایجاد میکنند؛ رخنه کردن در اینها است. و از همهی طرق هم استفاده میکنند و آدمهای گوناگونی هم دارند؛ استاد دانشگاه هم دارند، فعال دانشجویی هم دارند، نخبهی فکری و علمی هم دارند؛ همه جور آدمی، برای ایجاد این رخنهها هستند.»
#معرفی_کتاب
☑️ @Sh_Aviny
🗓 یکشنبه ١٨ آبان ماه ١٣٩٩
🔻 گزیدهای از کتاب #نردبان_سعادت، تلخیص و تحریر کتاب #معراجالسعادة علامه ملا احمد نراقی
▫️از زشتترین اقسام قطع رحم آن است که شخص به واسطه داشتن مال و ثروت و اعتبار دنیوی، اعتنایی به رحم فقیر یا بیاعتبار خود نکند... و بر او تکبر کند.
📚 نردبان سعادت، ص 331
(تلخیص و تحریر کتاب معراجالسعادة)
🔻مناسبتها:
🔹 غزوه بنینضیر و بیرون راندن یهودیان از مدینه؛ ٤ق.
🔹 روز کیفیت
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
♥️ امیرالمومنین علیه السلام:
☝️هنگامی که از چـیزی میترسی
خـود را در آن بیفــکن، زیرا گاهــی
ترسیدن از چیزی از خود آن سخت
تر است .
📚 نهج البلاغه حکمت ۱۷۵
☑️ @Sh_Aviny
#یادداشت
🔶 حجت الاسلام #حمیدرضا_شاکرین در تازه ترین یادداشت خود مطرح کرد:
🔰 #اخلاق_دینی یا سکولار؟
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 iict.ac.ir/sekolar-2
🆔 @iictchannel