هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
17.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نشست_مجازی
📽 #ببینید
💯 #پیشنهاد_ویژه
🔰 در نشست علمی مجازی «مکتب سیاسی فکری امام خمینی(ره)» چه گذشت؟
📌 قم؛ خبرگزاری رسا
🆔 @iictchannel
#مصاحبه
#فعالیت_اعضا
📌 به مناسبت سی و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
🔸 حجت الاسلام دکتر #عبدالحسین_خسروپناه استاد فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفتگویی تبیین کرد:
🔰 #منظومه_فکری امام خمینی(ره)
⚜️ مشاهده گفتگو:
🌐 iict.ac.ir/khosroemam
🆔 @iictchannel
#امام_خمینی در بیان رهبری
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
هدایت شده از کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
#امام_خمیني
رهبر انقلاب آیت الله سید علی حسینی خامنهای :
امام مظهر عینی حرکت عظیمی است که ملّت ایران آغاز کرد و تاریخ خود را متحوّل کرد؛ امام بنیانگذار یک مکتب فکری و سیاسی و اجتماعی است.
#امام_خمینی
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
۱۳۹۴/۰۳/۱۴
بیانات در بیست و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(رحمة اللّٰه)
واقعیّت این است که جاذبهی امام نه فقط کاسته نشده است بلکه حتّی امتداد بیشتری هم پیدا کرده است. یک نشانهی آن، همین اجتماع عظیم امروز است.
#امام_خمینی
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
۱۳۹۸/۰۳/۱۴
بیانات در سیاُمین سالگرد ارتحال امامخمینی(رحمة اللّٰه)
⚡️ حضرت امام (ره)، انقلاب اسلامی را مقدمۀ انقلاب جهانی اسلام به پرچمداری وجود مقدس امام زمان (عج) میدانستند.
⚡️ اگر در #مقیاس_جهانی قدرتمند نشویم، در #مقیاس_ملی هم موفق نمیشویم.
💠 #استاد_میرباقری:
«نسبت به مأموریت انقلاب اسلامی، دو رویکرد متفاوت وجود دارد؛ و همین رویکردها موضعگیری احزاب را در نحوه مدیریت کلان کشور شکل میدهد:
یک رویکرد این است که مأموریت انقلاب اسلامی تنها یک مأموریت ملی بود که به انجام رسید و دیگر دوران انقلاب اسلامی تمام شده است؛ حال ما باید تلاش کنیم به بهترین و معقولترین وجه کشورمان را اداره کنیم و کاری به انقلاب اسلامی نداشته باشیم.
اما رویکرد دوم میگوید انقلاب اسلامی مأموریتی معطوف به جامعه جهانی داشته و آن مأموریت بزرگ، هنوز استمرار دارد و از وظایف ماست که آن را به انجام برسانیم؛ آن مأموریت این است که به تعبیر امام (ره)، انقلاب اسلامی مقدمه انقلاب جهانی اسلام به پرچمداری وجود مقدس امام زمان (عج) است و ما باید به اندازه وسع و توان خودمان مسیر تحقق آن هدف بزرگ را هموار کنیم. و لذا ذیل پیامی که در فروردین ۱۳۶۸ به مهاجرین جنگ تحمیلی دارند ـ که به نظر من از مهمترین پیام های ایشان است که به مناسبت نیمه شعبان، در آخرین سال حیاتشان و بعد از پایان جنگ صادر شده است ـ می فرمایند: «مسئولان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست. انقلاب مردم ایران نقطۀ شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت ـ ارواحنافداه ـ است که خداوند بر همۀ مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد. مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظه ای مسئولین را از وظیفهای که بر عهده دارند منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد...».
ايشان مکرر تأکید میکردند که مشکلات باید حل شود ولی نباید مردم دولتمردان را به گونه ای تحت فشار قرار دهند که نتوانند آن مأموریت های بزرگ را انجام بدهند.
به هر حال این یک نکته بسیار مهم است که آیا ما مأموریت انقلاب اسلامی را تمام شده میدانیم، یا اینکه انقلاب، حرکتي است بزرگ به سمت یک هدف بزرگ و آن، انقلاب جهانی اسلام به دست حضرت بقیه الله(عج) و تغییر وضعیت فرهنگی و سیاسی کل جهان است؟ طبیعتاً ما رویکرد دوم را حق میدانیم و بیان حضرت امام (ره) هم همین است و مقام معظم رهبری(مدظله) نیز همین مسیر را دنبال میکنند.
اصولاً به مقداری که ما موازنه قدرت را در جهان تغییر دهیم امکان عمل به اسلام در داخل هم فراهم میشود. اینطور نیست که اگر قدرت در دست غرب باشد و آنها بر جهان مسلط و امکانات هم در اختیارشان باشد و ما در تغییر این موازنه قدرت تلاش نکنیم، آنها به ما اجازه دهند که حکومت اسلامی به پا کنیم. اگر دین بخواهد گسترش پیدا کند باید ظرفیتهای جهانی را به دست آورد تا امکان تحقق آرمان های خودش را در مقیاس ملی هم فراهم نماید.»
☑️ @mirbaqeri_ir
💠مکتب امام خمینی
📌مقام معظم رهبری(مدظله العالی): «امام عزیز ما از چشم ما ناپدید شد؛ جسم او از میان ما رفت؛ و لیکن حقیقت امام، فکر امام، روح امام، درس امام و مکتب امام در میان ملت ما و در میان امت اسلامی باقی ماند. این شجره ی طیبه- همچنانی که در این آیه ی شریفه تلاوت شد- شاخ و برگ بر سرتاسر فضای زندگی امت اسلامی گسترانید؛ روز به روز ریشه دارتر شد؛ روز به روز مستحکم تر شد. این کلمه ی طیبه و شجره ی طیبه ی «جمهوری اسلامی» است که محصول آن، بیداری در دنیای اسلام و مجد و عظمت و پیشرفت در کشور ما و میان مردم ما بود. ملت ما از این شجره طیبه، میوه های شیرینی را چید که برای یک ملت، این ثمرات شیرین، حیاتی است.» ۱۳۸۵/۰۳/۱۴
◼️سالگرد ارتحال بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) گرامی باد◼️
⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ واندیشه انقلاب اسلامی
♦️ @BFANIS
بخشی از وصیت نامه الهی سیاسی امام خمینی :
"به همه نسلهای مسلسل توصیه میکنم که برای نجات خود و کشور عزیز و اسلامِ آدم ساز، دانشگاهها را از انحراف و غرب و شرق زدگی حفظ و پاسداری کنید، و با این عمل انسانی ـ اسلامی خود ، دست قدرتهای بزرگ را از کشور قطع و آنان را ناامید نمایید. خدایتان پشتیبان و نگهدار باد."
#امام_خمینی
#رحلت_امام_خمینی
@second_step
🔰منبعی که تاریخنگاری انقلاب را متحول خواهد کرد
🔹درباره یادداشتهای روزانه رهبر انقلاب
🔹 در آستانهی سالروز ارتحال امام خمینی رحمهالله، یکی از روزنوشتهای حضرت آیتالله خامنهای که به روایت عیادتشان از امام راحل در فروردین سال ۶۵ اختصاص دارد برای نخستین بار منتشر شده است. بخش «درس و عبرت» پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت زیر از زاویهای متفاوت به بحث «یادداشتهای روزانهی رهبر انقلاب» میپردازد.
▫️ متن كامل اين يادداشت را از اینجا بخوانید:
https://bit.ly/2yVPPrM
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 #نشان؛ روایت رهبری
🔻 ویژه نامه انتخاب حضرت آیتالله خامنهای به رهبری انقلاب اسلامی
🔸 ناگفتههای آیتالله ریشهری وزیر اطلاعات وقت، از مسائل پیرامون انتخاب رهبری
.
🔹️روایت سید یاسر جبرائیلی از نگارش کتاب روایت رهبری
➕ به همراه انتشار فایل صوتی تاریخی روایت رهبر انقلاب از جلسه با حضرت امام خمینی (ره) درباره رهبری آینده نظام؛ برای نخستینبار
🔸 چهارشنبه؛ ۱۴ خرداد ماه؛ شبکه ۳ سیما و سایت KHAMENEI.IR
🔰 لوح | بعثت خمینی
🔻رهبر انقلاب: امام خمینی (ره) عیناً به نسخهی بعثت پیغمبر (ص) عمل کرد؛ معارف همان معارف است؛ ارزشها همانها است؛ احکام هم همانها است؛ و حرکت به سمت تحقّق آنها. ۹۹/۱/۳
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پخش مستقیم سخنان رهبر معظم انقلاب به مناسبت سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) از شبکه خبر؛ امروز چهارشنبه 14 خرداد ساعت 11 صبح
@irinn_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محافظان امام(ره) چگونه از ایشان محافظت میکردند؟
بسیاری میدانند که محافظان امام خمینی(ره)، افراد دوره دیده نبودند و حتی برخی از آنها سرباز بودند، اما این افراد چگونه از ایشان محافظت میکردند؟
مستند #آقا_رضای_خودمون از زبان محافظ شخصی امام راحل، تصویری است روشن از زندگی ساده و بی آلایش بزرگترین رهبر سیاسی و مذهبی قرن بیستم
⏯ قست اول مستند «آقارضای خودمون» را در آپارات ببینید
🆔 @ofogh_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💟 کاری که امام کرد...
🍃شهید حاج قاسم سلیمانی
#در_جستجوی_تحول
☆---🍃🌼🍃--🍃🌼🍃---☆
پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/tahavole
🔰 امروز میخواهم درباره تحوّلخواهی و تحوّلانگیزی امام بزرگوار صحبت کنم
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: امام بزرگوار، سالها پس از فقدان ظاهری، در بین ما زنده است و باید زنده بماند و ما از حضور او و معنویّت او و فکر او و انگشت اشارهی او بهرهمند بشویم و استفاده کنیم.
🔹️ امروز بنده میخواهم دربارهی یک خصوصیّت مهمّی از خصوصیّات امام بزرگوار بحث کنم. البتّه ایشان یک انسان ذوابعاد و دارای خصوصیّات برجستهی متعدّدی بودند. این خصوصیّتی که امروز بحث میکنیم، جزو مهمترین و برجستهترین خصوصیّات امام بزرگوار است و آن عبارت است از روحیهی تحوّلخواهی و تحوّلانگیزی امام بزرگوار. امام، روحاً، هم یک انسان تحوّلخواه بود، هم تحوّلآفرین بود. در مورد ایجاد تحوّل، نقش او صرفاً نقش یک معلّم و استاد و مدرّس نبود؛ نقش یک فرمانده داخل در عملیّات و نقش یک رهبر به معنای واقعی بود. ۹۹/۳/۱۴
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
💻 @Khamenei_ir
🔰 روحیه تحولخواهی از دیرزمان در امام بزرگوار وجود داشت
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: امام خمینی بزرگترین تحوّلات را در زمان خودشان در حوزههای متعدّدی و در عرصههای متنوّع زیادی ایجاد کردند.
🔹️ اولاً روحیهی تحوّلخواهی از دیرزمان در این بزرگوار وجود داشته است، ایشان یک انسان تحوّلخواه بودند. نشانهی آن عبارت است از همان یادداشتی و نوشتهای که ایشان تقریباً در دوران جوانی، در دههی سی از عمرشان، در دفتر مرحوم وزیریِ یزدی نوشتند که عین آن نوشته و دستخط را مرحوم وزیری به من نشان دادند، من دیدم بعد هم چاپ شده در اختیار خیلیها قرار گرفته. در آن نوشته، ایشان با آیهی شریفهی «قل انّما اعظکم بواحدة ان تقوموا للّه مثنی و فردی» دعوت میکنند عموم را به قیام للّه. یک چنین روحیهای در ایشان وجود داشت.
🔺️ مِیدانی وارد مسئلهی تحوّل شدند، نه فقط گفتاری و دستوری؛ از تحوّلآفرینیِ روحی در یک مجموعهای از طلّاب جوان در قم، تا تحوّلآفرینیِ وسیع در عموم ملّت ایران. ۹۹/۳/۱۴
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
🔰 به طوفان درآوردن اقیانوس ملت ایران کار هر کسی نبود؛ امام این کار را انجام داد
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: مخاطب امام خمینی در تحوّلآفرینی عبارت بود از ملّت ایران. قبل از شروع نهضت امام، مبارزاتی وجود داشت؛ دهها سال بود گروههای مختلف [مبارزه میکردند]، منتها حوزهی کار آنها محدود میشد به یک تعدادی، مثلاً فرض کنید 100 یا 150 نفر دانشجو. بحث امام بحث یک گروه محدود یا یک جمع محدود یا یک حرفهی معیّن نبود، بحث ملّت ایران بود. بحث ملّت مثل یک اقیانوس است. به طوفان درآوردن یک اقیانوس کار هر کسی نیست؛ چرا، یک استخر را میشود موّاج کرد، امّا موّاج کردنِ یک اقیانوس کار عظیمی است. ملّت یک اقیانوس است و امام این کار را انجام داد. ۹۹/۳/۱۴
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
🔰 امام، احساس حقارت ملت را به احساس عزت تبدیل کرد
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: تحوّل دیگری که امام ایجاد کرد، تحوّل در نگاه مردم به خودشان و به جامعهشان بود. ملّت ایران نسبت به خود یک نگاه حقارتپندارانه داشت؛ یعنی اینکه این ملّت بتواند بر ارادهی قدرتها و ابرقدرتها فائق بیاید، مطلقاً به ذهن احدی خطور نمیکرد؛ نه فقط ارادهی قدرتهای جهانی، حتّی ارادهی قدرتهای داخلی، ارادهی فلان مسئولِ یک ادارهی امنیّتی یا انتظامی.
مردم احساس حقارت میکردند، احساس توانایی نمیکردند؛ امام این را تبدیل کرد به احساس عزّت، احساس اعتماد به نفْس. ۹۹/۳/۱۴
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
🔰 امروز ملت ایران به دنبال تشکیل تمدّن نوین اسلامی هستند
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: یک تحوّلِ دیگر تحوّل در نگاه به آینده بود. در آن دورانی که نهضت شروع شد و امام وارد میدان شدند، با همهی شعارهایی که بعضی از احزاب و گروهها و گروهکها و مانند اینها میدادند که خیلی هم محدود و کوچک بودند، در نگاه مردم آیندهای دیده نمیشد؛ یعنی مردم یک افق آیندهای در مقابل چشم نداشتند. این تبدیل شد به ایجاد تمدّن نوین اسلامی؛ یعنی شما امروز به ملّت ایران که نگاه کنید، این دست مبارک امام است که این حالت را به وجود آورده است؛ مردم دنبال این هستند که تمدّن نوین اسلامی را تشکیل بدهند و به وجود بیاورند، اتّحاد عظیم اسلامی را به وجود بیاورند، امّت اسلامی را تشکیل بدهند. ۹۹/۳/۱۴
#امام_تحول
🔰 امام باعث شد نگاه مردم به دین به کلی متحول شود
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: یک تحوّل دیگری که امام به وجود آورد، تحوّل در نگاه به دین بود. مردم دین را فقط وسیلهای برای مسائل شخصی، مسائل عبادی یا حدّاکثر احوال شخصی میدانستند؛ فقط همین مسئله یا نماز و روزه و وظایف مالی و ازدواج و طلاق؛ در همین حدود؛ وظیفهی دین و مسئولیّت دین و رسالت دین را محدود به این چیزها میدانستند. امام برای دین رسالتِ نظامسازی و تمدّنسازی و جامعهسازی و انسانسازی و مانند اینها را تعریف کرد، نگاه مردم به دین بکلّی متحوّل شد. ۹۹/۳/۱۴
#امام_تحول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب: چگونگی برگزاری مراسم ارتحال امام مهم نیست اصل موضوع سخن گفتن از امام است
@TasnimNews
هدایت شده از آزاده باش
" عظمت روحی امام خمینی(ره) "
🔸امام خمینی با دمیدن روح خدایی خود در کالبد زمان توانست حرکت مردمی ایران در مقابله با مستکبران داخلی و خارجی زمان را هدایت و مدیریت کند و در نهایت با درهم پیچیدن تومار شاهنشاهی و فریاد کردن صدای حقطلبی، انقلاب اسلامی را به سرمنزل مقصود برساند؛ انقلابی که نتیجه آن، احیای روحیه غرور و خودباوری در ملت ایران، ازاله طاغوت، اعاده روح عزت به مسلمین و فتح قلوب جهانیان و ایجاد نهضت اسلامی در عالم بود.
🔸بدون شک، حضرت امام خمینی(ره) در ابعاد مختلف فقهی و سیاسی و همچنین در ابواب مختلف کلامی، فلسفی و عرفانی صاحب نظر و اجتهاد بودند و همین واقعیت، از ایشان شخصیتی بینظیر در جهان اسلام ساخته است؛ شخصیتی استثنایی، ممتاز و بینظیر که متناسب با هر دوره از حیات امام(ره) بهویژه در آثار و سیره عملی ایشان متبلور بوده است.
🔸یکی از ویژگیهای شخصیت سیاسی حضرت امام(ره) که او را از سایر رهبران عالم ممتاز میکرد، دوراندیشی، آیندهنگری و اساساًً داشتن شناخت دقیق از گذشته، حال و آینده بود؛ شناخت و آگاهی که طی ۳ دهه گذشته از حیات نظام اسلامی، ظهور و بروز آنها حتی بعد از رحلت امام(ره)، یک واقعیت مسلم و انکارناپذیر بوده است./کیهان
#یادداشت
#فعالیت_اعضا
📌 به مناسبت سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی و قیام پانزده خرداد
🔸 حجت الاسلام دکتر #مسعود_اسماعیلی عضو هیات علمی گروه فلسفه پژوهشگاه در یادداشتی تبیین کرد:
🔰 انقلاب اسلامی و #تحول_فرهنگی
⚜️ مشروح یادداشت:
🌐 iict.ac.ir/tahavolfrhaangi
🆔 @iictchannel
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برای شناخت شخصیتهای بزرگِ دارای اندیشههای بزرگ، گاه باید دههه
🔰مصاحبه درباره فلسفه سیاسی امام خمینی (قسمت دوم : حضور دین در عالم سکولار)
✅ آیا کیسینجر از درک تفاوت اندیشه حاکم بر انقلابِ امام با بنیادگرایی مذهبی ناتوان است یا عامدانه میکوشد که مرز میان این دو را کمرنگ کند؟
🔴 او میفهمد که در ایران با یک «نظام سیاسی» روبروست؛ حال آن که داعش و طالبان و... اساسا نظام سیاسی نیستند. کیسینجر و امثال او، تفاوت تشیع و تسنن را میفهمند. جریانهای بنیادگرا و داعشگونه به طور بنیادی نسبتی با تشیع ندارند. کیسینجر در کتاب نظم جهانی به اندیشههای علوی و مهدوی تشیع اشاره میکند اما به هر حال به عنوان فردی که بیرون از دایره اسلام ایستاده است، گمان نمیکنم این مسائل را به خوبی درک کند.
🔶🔶انقلاب اسلامی؛ تنها رویدادی که نظم وستفالی را زیر سوال برد🔶
با این همه، او معترف است که انقلاب اسلامی، تنها انقلابی است که توانسته است نظم وستفالی را زیر سوال ببرد و سخن آخرش این است که باید با این انقلاب کنار بیاییم! تکرار میکنم؛ کیسینجر تئوریسینی است که معتقد است نظم وستفالی برای 400 سال خدشهای نپذیرفته است؛ حتی با وجود ظهور آلمان نازی و فرانسه و آمریکا و مکتب لیبرالیسم و کمونیستیم.
🔵انقلاب اسلامی نه به شرقِ مارکسیست وابسته بود و نه به غربِ لیبرالیست. هرچند هر دو قرائت از این انقلاب صورت گرفته است؛ بدین معنا که گروهی بودند قرائت سوسیالیستی از انقلاب را پروردند و گروهی دیگر بودند که قرائت لیبرالیستی از انقلاب را پیش گرفتند. هردو گروه هنوز هم هستند. کما این که برخی هماکنون نیز میکوشند که احکام اسلامی را با تفسیر سوسیالیستی روانه ذهن مخاطبان خود کنند و برخی دیگر میکوشند قواعد اسلام را لیبرالیستی تفسیر کنند.
🔶🔶حرکت امام(ره)؛ زنده کردن دین در عصر سکولاریسم🔶
زادگاه انقلاب و خاستگاه امام(ره) نه لیبرالیستی بود و نه مارکسیستی بلکه پایگاه امام(ره) و انقلاب، پایگاهی دینی و شیعی بود. از این جنبه، حرکت امام(ره) یک پدیده نوظهور بود:«زنده کردن دین در عصر سکولاریسم» میشل فوکو در مقاله «ایرانیها چه رویایی در سر دارند» میگوید ایرانیها ما را به نکتهای توجه میدهند که 400 سال از آن غفلت کردهایم و آن بازگشت معنویت به متن زندگی ماست.
✅ جناب استاد نجفی! بیایید تصور کنیم، امام خمینی(ره) در عصر ما ظهور نمیکرد؛ آنگاه جهانِ امروز ما چگونه بود؟
🔴 این پرسش در حیطه فلسفه تاریخ میگنجد. اگر این پرسش را پیش روی خود امام(ره) و مفسر اصلی اندیشه ایشان، یعنی شهید مطهری میگذاشتیم، آنگاه از پاسخشان درمییافتیم که آنها معتقد نیستند که انقلابها را اشخاص ایجاد میکنند. اشخاص، مظهر و نماد انقلابها هستند. بر مبنای اندیشه شهید مطهری، انقلابها به مثابه یک کشتی بادبانی هستند؛ باد که میوزد، کشتی طبیعتا باید در جهت آن حرکت کند. ناخدای کشتی، رهبر انقلاب است. رهبر انقلاب کسی است که بادبانهای کشتی را در جهت مقصد تنظیم میکند.
تفاوت ناخدا و غیرناخدا در چیست؟ ناخدا طوفان را و باد را و دریا را میشناسد و کشتی را به سمت مقصد میبرد. امام(ره) نیز مردم را و مکتب را و جهان را و فطرت انسان را میشناخت و با این شناختها، انقلاب خود را آغاز کرد. اما اگر بنا باشد که رهبران، انقلاب را ایجاد کنند، حضرات ائمه معصومین(ع) برای ایجاد انقلاب اولیترند؛ بنابراین انقلاب به صرف وجود رهبران بزرگ ایجاد نمیشود بلکه باید شرایط موردنیاز برای آن نیز فراهم شود.
باغبانِ خوب، درخت را ایجاد نمیکند! باغبانِ خوب به خوبی شرایط رشد گیاه و درخت را پایش میکند. میتوان گفت امام(ره) باغبانی است که به موقع اقدام میکند. این که امام(ره) چگونه زمان و چگونگی عمل را فهمید و دیگران درنیافتند، به نبوغ رهبران مربوط است.
🔶🔶 بر عرشه ایستادهست، پیری که ناخدا شد!🔶
فهم امام(ره) در برخی موارد حتی با فهم همگنان خود در حوزه علمیه تفاوتهای جدی دارد.
طبیعتا فهم رهبران، همواره بالاتر است و اساسا به همین خاطر، رهبر میشوند. تفاوت ناخدای کشتی با دیگران نیز بر همین گونه است. ناخداست که احتمال گرفتار شدن در امواج یا فرارسیدن در طوفان را میفهمد. باغبان است که مسیرِ از دانه تا درخت را میشناسد. امام(ره) با توجه به شرایط زمانهی کشور و با شناختی که از اسلام و مکتب اهلبیت(ع) و مردم داشت، توانست حرکت انقلاب را رهبری کند و این یک امتیاز بزرگ است.
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami