📌 گزیده_کتاب_تکنوکراسی(۲)
🔻 از اواسط قرن نوزدهم با گروه اجتماعی جدیدی در عالم #غرب_مدرن رو به رو میشویم که خود غربیها آنها را تکنوکرات_بروکرات نامیدند و روندهای جدیدی به نام تکنوکراسی #بروکراسی را در پی خود داشتند.
🔻 اتفاقی که با #انقلاب_صنعتی رخ میدهد علاوه بر تولید سرمایهداری مبتنی بر کارخانههای صنعتی، تدریجاً سیما شهرها، مدل زندگی مردم، نظام آموزش و پرورش و در واقع همه چیز عوض میشود. به نحوی که تدریجاً در پی انقلاب صنعتی میبینیم طب جدیدی پدید میآید که این طب، خاصیت تکنولوژیک دارد، سیستم اداری و نظام اداری جدیدی پدید میآید که به آن بوروکراسی و کسانی که این نظام را اداره کنند "بروکرات" میگویند.
🔻 نظام #تعلیم_و_تربیت دگرگون میشود و آدمهایی را تربیت میکند که بتوانند این سیستم را بچرخانند، به این آدمها تکنوکرات میگویند. تنوکراتها؛ پزشکان، مهندسین رشتههای مختلف، وکلا، حقوقدانان و اساتید دانشگاه و معلماناند که در واقع به نحوی محصول علم مدرن و #سکولار و پرورشیافتهی آن هستند.
🔻 البته بین دو دسته پرورشیافتگان علوم طبیعی، فنی و مهندسی و علوم انسانی؛ پرورشیافتگان علوم انسانی مدرن به نحو صریحتری حاملان ارزشها، اندیشه و جهانبینی غرب مدرناند و تکنوکراتهای علوم مهندسی، فنی و طبیعی به نحو کمرنگتری این خصیصه را دارند.
@DrZarshenas
⚫️ امام حسین علیهالسلام و درمان چهارگروه
🔻 در مکتب حسین علیهالسلام (۵)
▪️امام حسین علیهالسلام باید موضعی میگرفت که با آن، چند دسته از افراد امت را درمان کند:
دسته نخست، همانها بودند که فرزدق در سخن خود به امام حسین(ع) درباره آنان گفت: «شمشیرهایشان علیه تو و دل هایشان با توست»؛ گرچه ایمان داشتند که اسلام در دستان بنیامیه نابود میشود، اما نمیتوانستند بهپا خیزند. آنان در کنار بنیامیه حرکت میکردند و شمشیر علیه امام حسین(ع) برمیگرفتند.
دسته دوم کسانی بودند که جان خود برایشان عزیز و اسلام برایشان خوار شده بود. این دسته یک تفاوت با دستۀ نخست داشت: دستۀ نخست بدبختی را احساس میکرد اما نمیتوانست راهحلی بیندیشد؛ همچون انسانِ سیگاری که احساس میکند سیگار به او آسیب میرساند، اما نمیتواند آن را کنار بگذارد؛ اما دسته دوم همچون انسانی سیگاری بودند که نمیفهمد سیگار به او آسیب می رساند.
دسته سوم، ساده لوحانی بودند که فریب نقشههای اموی را میخوردند؛ افراد ناآگاه امت که اگر صحابه رسول خدا خاموش میماندند و همگی در برابر تبدیل شدن خلافت به حکومت کسرایی و قیصری سکوت میکردند، نیرنگ بنیامیه میتوانست آنان را فریب دهد.
دسته چهارم، کسانی بودند که از صحنۀ رویدادها در قلب دولت اسلامی دور بودند. درمان این دسته به مسئله کنارهگیری امام حسن(ع) مربوط میشود. این انسان به طور آشکار چیزی مشخص درباره این کنارهگیری نمیدانست: آیا اعترافی به شرعی بودن برنامه معاویه است؟ یا رفتاری است که ضرورتها و شرایط عینی در زندگی امام حسن(ع) اقتضا می کند؟
📚 امامان اهلبیت، ص۴٧٠_۴٧٢
🆔 @SHAHIDSADR
26.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰شبکه ۴ سیما - برنامه ضیافت عاشورایی
✅آفاق عاشورایی انقلاب اسلامی ایران - شهریور ۹۸
🔴گفتگو با دکتر موسی نجفی :
🔵انقلاب اسلامی با تاسی و امتداد ساختارشکنانه از نهضت حسینی، سبک جدیدی از مفهوم انقلاب را در دنیای مدرن و پسا مدرن به جهان عرضه داشت ؛ مفهومی که خروج از مفهوم انقلاب در فلسفه سیاسی مارکسیست و خروج از مفهوم اصلاحات و تحول در فلسفه سیاسی لیبرال را در پی داشت ۰
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
S-05-.mp3
23.89M
🎧 استاد میرباقری | «سخنرانی» شب پنجم محرم ۱۳۹۹، هیئت ثارالله
☑️ @mirbaqeri_ir
💥 در تحولات عالَم، کسانی میتوانند همراه با امام بمانند که بزرگتر از دنیا باشند و آمدوشدِ این حادثهها و این اتفاقات، آنها را زیرورو نکند.
💥 کسی که _ به تعبیر ضربالمثل _ با یک مویز، گرمیاَش میشود و با یک قاشق ماست هم سردیاَش میشود، چطور میخواهد با امام همراه شود؟
💠 #استاد_میرباقری:
«ما یک عهدها و قرارهای بزرگی در پیش داریم. انسانی که میخواهد در کنار امام زمان باشد باید بزرگ باشد و #شرح_صدر پیدا کند والا نمی تواند با حضرت همراه باشد. سیدالشهداء(ع) فرمودند: : «مَنْ کانَ فِینَا بَاذِلًا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَائِنَا نَفْسَهُ فَلْیرْحَل مَعَنا». کسی که آماده کوچ کردن از این دنیا نیست، نمیتواند امام را همراهی کند.
کسی که نگاهش در حد دنیاست، و به تعبیر آن ضربالمثل، با یک مویز گرمیاَش میشود و با یک قاشق ماست هم سردیاَش میشود، فایده ندارد؛ کسی که به این زودیها و در این حوادث، جابهجا میشود، نمی تواند کنار امام بایستد.
خدا رحمت کند، یک استادی داشتیم، درباره #حضرت_مسلم میگفتند این آدمهای بزرگ، با تحول احوال، ذرهای دگرگونی در آنها ایجاد نمیشود؛ دیروز هجده هزار نفر با او بیعت کردند و بعد، حداقل هفت هشت هزار نفر پا به رکابش آمدند، و شب وقتی از مسجد به بیرون میآید، تنهاست، اما هیچ تحولی در او پیدا نمیشود؛ همان شجاعت و همان استواری در او هست؛ نه تردید میکند، نه شک میکند، نه سست میشود.
در این تحولاتی که در عالَم پیش میآید، کسانی میتوانند بمانند که #بزرگ باشند و آمدوشدِ این حادثهها و این اتفاقات، آنها را زیرورو نکند.»
☑️ @mirbaqeri_ir
99-06-03 mirbagheri.mp3
11.06M
🎧 استاد میرباقری | «سخنرانی» شب پنجم محرم ۱۳۹۹، حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها
◀️ راه رسیدن به مقام محبت الهی
☑️ @mirbaqeri_ir
💢 سرلوحه تعليمات اسلام تا آخر دهر
امام خمینی (ره):
محرّم چه ماه مصيبتزا و چه ماه سازنده و كوبندهاى است، محرّم ماه نهضت بزرگ سيد شهيدان و سروَر اولياى خداست كه با قيام خود در مقابل طاغوت، تعليم سازندگى و كوبندگى به بشر داد و راه فناى ظالم و شكست ستمكار را به فدايى دادن و فداشدن دانست؛ و اين خود سرلوحه تعليمات اسلام است براى ملتها تا آخر دهر.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ ج3؛ ص314 | پیام به ملت ایران؛ 2 بهمن 1356
@sahifeh_noor
#یادداشتهای_بین_المللی #آلمان
@IntMob
🔹اسلامِ اروپایی، نه اسلام در اروپا
✳️ اهمیت مخاطبشناسی برای تبلیغ اسلام در جوامع غربی
1️⃣ بخش اول
🔸در مورد موج گسترش و نفوذ اسلام در اروپا طی سالهای اخیر بحثهای زیادی مطرح شد و بسیاری از رسانهها یا تحلیلگران اروپایی از تهدید و خطر جدیِ قدرتگیریِ لجامگسیخته اسلام در اروپا متعاقب افزایش جمعیت مسلمانِ ساکن قاره سبز سخن گفتند و اصطلاحاتی مانند (Eurabia) ابداع شد که از احتمال عربی شدن اروپا حکایت داشت. شما به عنوان مُبلّغی که از نزدیک وضعیت اسلام در اروپا را لمس کردهاید، چقدر این فضاسازیها علیه اسلام و مسلمانان را واقعی میدانید؟ آیا موج گسترش اسلام در اروپا به راستی آنطور که گفته میشود سهمگین هست که بتواند طی سالهای آینده هویت اروپایی را به مخاطره اندازد یا بیشتر شاهد یک بازی رسانهای با هدف اسلامهراسی بودهایم؟
t.me/bayeganitabligh/7707
🔹 توجه داشته باشید که همواره میان آمارهای رسمی و غیررسمی بهویژه در خصوص شمار جمعیت اقلیتهای دینی تفاوت وجود دارد. طبق آخرین آمارهای رسمی که متعلق به چند سال پیش است و شاید امروز اندکی دستخوش تغییر شده باشد، بین 50 تا 55 میلیون نفر در کل اروپا مسلمان هستند. از این تعداد، حدود 14 تا 15 میلیون نفر در کشورهای اصلی عضو اتحادیه اروپا زندگی میکنند. موضوع «یوربیا» که اشاره کردید، در ذیل همان القائات اسلامهراسانه مطرح میشود که میخواهند اسلام را به عنوان خطری برای جوامع اروپایی نشان دهند. البته خود مفهوم «عربیشدن اروپا» نمیتواند چندان صحیح باشد، زیرا از کل جمعیت مسلمانان اروپا عده زیادی پاکستانی، ایرانی، ترک، افغان و... هستند.
لذا این ایده که توسط افرادی مانند برنارد لوئیس مطرح شد، اساساً ناشی از یک رویکرد بدبینانه و منفی و زنهاردهنده نسبت مسلمانان بود. زیرا اگر به آمار جمعیت مسلمانان هم استناد کنیم، مسلمانان حتی با وجود میزان بالای زاد و ولدشان به نسبت اروپاییها، در خوشبینانهترین حالت طی 40 تا 50 سال آینده حداکثر حدود 3 درصد ترکیب جمعیتی اروپا را تشکیل خواهند داد که چندان پدیده هراسناکی هم نیست. اما در راستای سیاست اسلامهراسی میخواهند به ترس و نگرانی از حضور مسلمانان در اروپا دامن بزنند. در این میان، ظهور جریان افراطگرایی به نام اسلام در قالب گروههای تکفیری همچون داعش و نیز برخی رفتارهای ناصوابی که آگاهانه یا ناآگاهانه از سوی برخی اجزای جامعه مسلمانان در اروپا صورت میپذیرد، بهانه مؤثری را به دست اسلامستیزان اروپایی برای تصویرسازی منفی علیه اسلام میدهد. یعنی اقدامات تروریستی و خشونتآمیز داعش مصداق عینی و ملموس همین تصویر انتزاعی بود که تلاش میشد علیه اسلام در اذهان مردم اروپا شکل بگیرد.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#عکس_نوشت
@Allah4all
✳️ امام رضا (ع) فرمود: هر گاه ماه محرم فرا مىرسيد، پدرم (موسى بن جعفر) ديگر خندان ديده نمىشد و غم و افسردگى بر او غلبه مىيافت تا آن كه ده روز از محرم مىگذشت، روز دهم محرم كه مىشد، آن روز، روز مصيبت و اندوه و گريه پدرم بود. (امالى صدوق، ص ۱۱۱)
#ImamRedha: "As soon as the month of Muharram would set in my father (A) was never seen laughing, and he would be overcome by melancholy until after the first ten days had passed."
قال الرضا (ع): كان ابى اذا دخل شهر المحرم لا يرى ضاحكا و كانت الكابة تغلب عليه حتى يمضى منه عشرة ايام، فاذا كان اليوم العاشر كان ذلك اليوم يوم مصيبته و حزنه و بكائه ...
#Muharram2020 #Muslims #gatherings #Karbala #believers #islam #Justice #ImamHussain #peace #shia
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ Paxman Interviews Anjem Choudary In 2010 (Newsnight Archives)
❇️ مشاجرهی میان انجم چادری و ماجد نواز، بریتانیایی تبار پاکستانی الاصل در برنامهی نیوزنایت بریتانیا در مورد اسلام داعشی و افراطی و توسعهی آن در بریتانیا؛ هریک دیگری را به دریافت پول از دولت انگلستان متهم میکند.
🔹ماجد نواز، فردی پاکستانی تبار، ساکن بریتانیا و از طرفداران اسلام معتدل و پذیرای همجنسبازان و مؤسس اندیشندهی Quiliam در بریتانیا است که هدف اصلی آن ظاهراً مبارزه با اسلامگرایی و اسلام افراطی است.
🔸انجم چودری، از مبلغین اسلام افراطی و تکفیری در انگلستان و فردی است که اخیراً به دلیل همکاری و تشویق به اقدامات تروریستی و نیروگیری برای داعش در بریتانیا دستگیر شد.
🔺انتشار محتوا، به معنای رد یا تأیید آن از سوی انجمن بین المللی ترنم صلح نبوده و صرفاً جهت اطلاع پژوهشگران ارائه میگردد.
#اسلام_در_بریتانیا #اسلام_افراطی #اسلام_هراسی #داعش #انجم_چودری #ماجد_نواز #اسلام_سکولار #اسلام_اروپایی
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
امام حسین در نگاه مولانا.pdf
288.3K
#معرفی_مقاله
@studiesofshia
✳️ امام حسین علیه السلام در نگاه مولوی
🔹پروفسور #ویلیام_چیتیک
🔸 مترجم: حسن لاهوتی
#مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ What It's Like To Be A Muslim In America؛ Dalia Mogahed, Part 3
✳️ مسلمان بودن در آمریکا به چه چیزی شبیه است؟ دالیا مجاهد، بخش 3
🔹دالیا مجاهد، پژوهشگر آمریکایی مصریتبار و یکی از مشاوران باراک اوباما، رئیسجمهور سابق ایالات متحده آمریکا بوده است. او در دانشگاه ویسکانسین-مدیسن فارغالتحصیل شد و در چند مؤسسه به فعالیت پرداخت. دالیا در سال ۲۰۱۲ سومین زن از میان ۱۰۰ زن قدرتمند عرب برگزیده شد.
🔸"انتشار محتوا، به معنای رد یا تأیید آن از سوی انجمن بین المللی ترنم صلح نیست."
#اسلام_در_آمریکا | #دالیا_مجاهد | #11_سپتامبر | #اسلام_هراسی |
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_ویژه
@Allah4all
❇️ "روز حسین (ع)" در نیویورک
❇️ #HUSSAIN_DAY، New York city، USA
🔹عزاداری امسال در خیابان های نیویورک
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
📘 کتاب «فلسفه و بحران کرونا» منتشر شد
🔵 کتاب «فلسفه و بحران کرونا»، با مقدمه تفصیلی و حاصل گردآوری دکتر حمیدرضا آیت اللهی، با همکاری «انتشارات پژوهشگاه فضای مجازی» و «انتشارات دانشگاه امام صادق(ع)»، در 217 صفحه به چاپ رسید.
📌 جهت مطالعه مشروح این خبر بر روی لینک زیر کلیک کنید.
b2n.ir/113778
@CSRI_MAJAZI_IR
کتاب مسائل فرهنگی؛ اجتماعی کرونا و پیامدهای آن در عرصه حکمرانی(گفتگوهای تحلیلی) را در کتابخوان پژوهان ببینید.
pajoohaan.ir/document/5388
🔻 تظاهرات ٤٠٠٠ نفری زنان باحجاب و بیحجاب عليه ممنوعيت حجاب در بروكسل
🔹 هزاران نفر در بروکسل نسبت به احتمال ممنوعیت روسری در یک مدرسه عالی از سوی دادگاه قانون اساسی بلژیک تجمع اعتراضی برگزار کردند.
eitaa.com/joinchat/2884567040C4edcdaf490
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
چالشهای کرونایی استادان دانشگاه آزاد بوشهر.mp3
27.21M
#بشنوید
🔰 سخنرانی استاد عبدالحسین خسروپناه با موضوع: چالش های کرونایی استادان دانشگاه آزاد بوشهر
🆔 @khosropanah_ir
🔴 قطعه ای مهم از بیانات دیروز رهبر انقلاب؛ متاسفانه اهتمام لازم به #شبکه_ملی_اطلاعات و تشکیل شورای عالی فضای مجازی نمیشود
♦️رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای هیات دولت: موضوع فضای مجازی بسیار مهم است؛ ما هم اهمیت فضای مجازی را و اینکه بخشی از زندگی مردم شده است، قبول داریم اما بحث ما در مورد فضای مجازی این است که این عرصه از خارج مدیریت و هدایت میشود و ما نمیتوانیم مردم را بی پناه رها کنیم.
♦️عوامل مسلط بین المللی در فضای مجازی به شدت فعال هستند؛ تأکید مکرر بر شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی و شرکت روسای سه قوه در آن به همین علت است اما متأسفانه اهتمام لازم به این موضوع نمی شود.
♦️شبکه ملی اطلاعات اجزایی دارد که این اجزا از زمانبندی ها عقب هستند.
☑️ @Sh_Aviny
سه ساله ارباب.mp3
18.39M
🎵 #پادکست صوتی
☑️ گریهی ابراهیم خلیل...
▪️وَ فَدَیناهُ بِذِبحِِ عَظیم
═══✼🏴🏴🏴✼═══
@mousavidorcheh_ir
🔸عبادات بی ارزش و با ارزش🔸
🔻اینگونه نیست که هر کس عبادت میکند، انسان خوبی است. خوب بودن بر اساس #اطاعت است، نه بر اساس #عبادت.
🔺عبادت اگر زیر پرچمِ اطاعت باشد، به انسان قیمت میدهد. ولی اگر زیر پرچمِ اطاعت نباشد، یک ریال هم ارزش ندارد.
💯شمر شانزده مرتبه با پای پیاده به حج رفت. ابن ملجم مرتب نماز شب میخواند. آنها عبادت میکردند لکن اطاعت نمیکردند. اما مالک اشتر هم عبادت میکرد، هم اطاعت میکرد.
#نکته_های_ناب
🌿 حاج آقا سید مجتبی موسوی درچه ای
🍀🍀🍀🍀🍀
@mousavidorcheh_ir