5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مقدمهای که دلیل اصلی شهادت استاد مطهری شد!
شهید مطهری در نقد جریانهایی که به دنبال سهمخواهی از انقلاب بودند، مقدمهای بر کتاب #علل_گرایش_به_مادیگری نوشت، متنی که بسیاری معتقدند دلیل اصلی به شهادت رساندنش از سوی همان گروهها شد.(گروهک فرقان)
اندیشه و زمانه شهید مطهری در ویژه برنامه #مجاهد به مناسبت هفته گرامیداشت مقام علم از شبکه افق
🌐 دانلود یا مشاهده مستقیم👇👇👇
youtu.be/gyZQAy1lRVU
aparat.com/v/aL9IZ
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
https://eitaa.com/kanooneQarbshenasiAndisheIslami
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 شهید مطهری به حق استاد و #معلم این #انقلاب است هرچند کوردلان نخواهند بپذیرند.
🔷 شهید مطهری همان کسی است که حضرت آقا خود را شاگرد ایشان می دانند و این جایگاهی بس بزرگ است.
🔷 شهید مطهری همان است که #امامین_انقلاب او را تایید کامل و تام نموده اند.
🔷 شهید مطهری همان است که تفکرات او #مبنای_فکری این انقلاب است.
🔷 شهید مطهری همان است که اشک همه دوست داران علم و جهاد برای او جاری است.
🔷 اشک و آه و حسرت دکتراحمد #مهدوی_دامغانی از پنسیلوانیای آمریکا و استاد دانشگاه های #هاروارد و #کمبریج در فراق #استاد_شهید_مرتضی_مطهری
#شوکران #مجتهد_شهید
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
🔺مقدمهای که دلیل اصلی شهادت استاد مطهری شد! شهید مطهری در نقد جریانهایی که به دنبال سهمخواهی از
📕 پیشنهاد مطالعه
کتاب: علل گرایش به مادیّگری
به عقیده بسیاری از دوستان و مرتبطین استاد شهید مقدمه ی این کتاب آغازی بر کینه ورزی ها و زمینه ی ترور این متفکر شهید بود...
🔻شهید بنت الهدی صدر:
تفاوت آشکار میان خدیجه(س) و دیگر همسران رسول خدا(ص) موجب شد آن حضرت تا پایان عمر مبارکش علاقهمند و مشتاق خديجه باشد. آن روز که اسلام تنها و بییاور بود، خدیجه همه دارایی خود را در راه آن فدا کرد و زمانی که هیچ زنی همراه رسول خدا(ص) نماز نمیگزارد، او در کنار آن حضرت به نماز ایستاد. اما برخی دیگر از همسران پیامبر (ص)، در شرایطی که دعوت اسلام فراگیر شده و تمام سرزمینها را درنوردیده بود، به آن حضرت اعتراض میکردند و نفقه بیشتر و زندگی راحتتر میخواستند و نصیحتهای رسول خدا(ص) نیز آنان را از این کار باز نمیداشت.
🔸جایگاه زن در اسلام، ص ۱۶۴
♦️https://www.instagram.com/shahidsadr
🆔 @shahidsadr
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
🔻شهید بنت الهدی صدر: تفاوت آشکار میان خدیجه(س) و دیگر همسران رسول خدا(ص) موجب شد آن حضرت تا پایان
📗 معرفی کتاب
زن در اسلام
نویسنده: شهیده بنت الهدیٰ صدر
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
💠 قواعد حکمرانی تولید از منظر شهیدصدر
🔻دکتر علی سعیدی
🔹شهیدصدر با ارائهی تصویری از مذهب اسلام که عهدهدار تنظیم حیات اجتماعی مسلمانان است، ازطریق کشف زیربناها و اصول بنیادین اسلام ناظر به عرصههای زیست انسان، روششناسی جدیدی را برای حل مسائل مسلمانان از منظر اسلامی به متفکران مسلمان معرفی کرد.
🔸براساس دیدگاه شهیدصدر، برخلاف مذهب سرمایهداری که مشکل تولید را در طبیعت و کمبود منابع آن میداند، در نگاه اسلامی، طبیعت قادر است همهی نیازهای زندگی را که برآوردهنشدن آنها به مشکل جدی در زندگی انسان میانجامد، برآورده سازد. همچنین برخلاف مارکسیسم که مشکل تولید را به تضاد میان شیوهی تولید و روابط توزیع برمیگرداند، از دیدگاه اسلام، مشکل ـ پیش از هر چیز - خود انسان است، نه طبیعت و نه شیوهی تولید.
🔹نظام اسلامی تنها به جنبهی فکری برای حداکثرکردن تولید ثروت در جامعه اکتفا نکرده است بلکه قواعد و دستورات عملی را در عرصهی حکمرانی اقتصادی مطرح کرده است که اجرا و رعایت آنها میتواند ضمن رفع موانع تولید، انگیزههای اقتصادی فعالان اقتصادی را از فعالیتهای غیرمولد به سمت فعالیتهای تولیدی سوق دهد.
🔸شهیدصدر بر این باور است که در جامعهی اسلامی، دولت ازطریق یک بانک رسمی، عملیات جمعآوری اموال و بهکارگیری آن را بر عهده دارد و به بخش خصوصی اجازه نمیدهد که وارد عرصه سودبریهای بانکی شود. بدینسان، هدف توسعهای این عملیات بانکی از محتوای سرمایهداری آن جدا میشود.
🔹شهیدصدر بر این باور است که تضمین سطح معقولی از زندگی برای همهی افراد، باعث تحریک انگیزههای ریسکپذیری و افزایش شجاعت آنها در ورود به عرصههای تولید و ارتقای خلاقیت و نوآوری میشود چون در این صورت، مردم میدانند که اگر در فعالیت تولیدی خود بدون تقصیر و کوتاهی زمین بخورند، تمام هستی خود را از دست نخواهند داد و دولت معیشت آنها را تضمین کرده است.
🔸نقشی که شهیدصدر برای دولت در اقتصاد تعریف میکند تکمیلکننده و هدایتگر بخش خصوصی و مردمی است تا این اطمینان حاصل شود که هم تمامی امکانات جامعه در خدمت تولید قرار گرفته است و هم انحرافی در مسیر افزایش ثروت و تداول عادلانهی آن صورت نمیگیرد.
📃مشاهده متن کامل
🆔 @shahidsadr
⭕️ عدهای با نام اصلاحگری دینی از زمان مشروطه تاکنون ظاهر شدند و با شعار خرافهزدایی به نفی آموزههای اصیل دین میپردازند و مردم را گمراه میکنند زمانی در علم امام و توسل به امام و حقیقت وحی و معجزات نبوی و قرآن تردید کردند و اینک به بهانه کرونا همه شبهات گذشته را نبش قبر میکنند.
استراتژی اینها نفی دینداری مردم از طریق تاکتیک نفی روحانیت است اما با شعار اصلاح دینی "و اذا قیل لهم لاتفسدوا فی الارض قالوا انما نحن مصلحون الا انهم هم المفسدون و لکن لایشعرون"
🆔 @khosropanah_ir
📔«درباره علوم انسانی» اثر جدید رضا داوری اردکانی، توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ۴۴۸ صفحه به چاپ رسید
این کتاب بیست و هشتمین شماره از مجموعه تأملات صاحبنظران ایرانی در باب آموزش عالی است که در اختیار علاقهمندان قرار میگیرد
کتاب «درباره علوم انسانی» مشتمل بر یک گفت و گو به عنوان مقدمه است که در این گفت و گو مجموعه ای از پرسش ها درباره آرا و آثار داوری اردکانی در حوزه علم شناسی فلسفی و علوم انسانی مطرح است و ۲۰ فصل دیگر مقالاتی است که در آن دیدگاههای داوری اردکانی درباره خرد پیشرفت، توسعه علم، علوم انسانی و دانشگاه منعکس شده است.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
⚡️ «عُرَفا، فلاسفه و دانشمندان» باید در #طول انبیا باشند نه در #عرض انبیا.
«گاهی کسانی، سه طبقهٔ مرجع و موازی در کنار انبیاء تعریف میکنند: عرفا، فلاسفه و دانشمندان. عرفا طبقهٔ مرجع در شهودند؛ فلاسفه طبقهٔ مرجع در علوم عقلی و علوم نظری هستند؛ و دانشمندان هم طبقهٔ مرجع در كارآمدیهای علمی هستند.
این نحوه طبقهبندی پذیرفتنی نیست. ما طبقه موازی در کنار انبیاء تعریف نمیكنیم. اینها باید در طول انبیاء قرار بگیرند. در دستگاه حق، همه اینها زیرمجموعه انبیا تعریف میشوند.
👈 آیا برای حل معضلات علمی باید به دانشمند رجوع كرد؟ بله.
آیا نیاز داریم به هوشمندی؟ بله.
آیا نیاز داریم به محاسبات نظری؟ بله.
آیا نیاز داریم به شهود؟ بله.
ولی آیا اینها مستقل از انبیاء هستند؟ هرگز.
بلكه معیار صحتشان به تبع وحی تعریف میشود.
البته آن دستگاه منطقی كه میخواهد صحت را كنترل كند باید حتماً منطقش به حجیت و به تبعیت از وحی برسد.
معنای این حرف آن نیست كه همه علوم، نقلی بشود. معنی علم دینی، علم نقلی نیست. علم دینی این نیست كه در آیات و روایات بگردیم و یك گزارهای پیدا كنیم که در باب مسائل علوم باشد و بعد بگوییم این گزاره دینی است.
معیار دینی بودن این است كه جریان فرهنگ دین و زبان دین در حوزه علوم وارد شود.» (۱۳۸۴)
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
نقد مدرنیته.mp3
15.57M
💽 فایل صوتیِ آخرین گفتوگوی علمیِ «علامه سید منیرالدین #حسینی» و «استاد سید محمدمهدی #میرباقری»
🔍 تحلیل علامه حسینی از #ساختار_مدرنیته و نقش مدرنیته در #تنزل_منزلت_انسان
💥 جريان #مدرنيته، يك دستگاه #توليد، يك دستگاه #توزيع و يك دستگاه #مصرف دارد که عبارتاند از: «مفاهیم»، «ساختارها» و «محصولات».
💥 در مدرنیته، #علوم_پايه نقش اصول اعتقادات، #علوم_تجربي نقش فروع اعتقادات، و #علوم_انسانی، نقش مسائل و حل مسائل را برعهده دارد.
💥 #نسبيّتگرايی_مادی، ماده را حاكم مطلق بر هر حركتی معرفی میكند؛ يعنی هرچند حركت در تنوع و تكثرش نسبيّت دارد و هميشه مدرن ميشود، لكن پايگاهش مطلق بودن ماده است؛ بهاصطلاح، اصل بقای ماده و انرژی بر حركت حكومت میكند.
💥 محور #نسبيّتگرایی_الهی، توسعه اخلاق الهی است و محال است ابزار آن، توسعۀ حضور و توسعه آزادی نباشد.
🗓 ۱۱ اسفند ۱۳۷۹ (روز قبل از رحلت)
⌚️۲۵ دقیقه
☑️ https://eitaa.com/moniroddin
13_Jalase-10.mp3
13.64M
💠 در محضر قرآن
💠بازخوانی«#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن» در کلام #رهبر_معظم_انقلاب
موضوع : عبادت و اطاعت انحصاری خدا
❇️ مشخصات دوره:
🎙 استاد: حضرت آیت الله سید علی حسینی خامنه ای حفظه الله
🌸خلاصه جلسات ماهرمضانی حضرت آیت الله خامنهای در سال۵۳ در مشهد
🗂 ۲۸ جلسه
💾 میانگین حجم فایلها: ۱۲ مگابایت
⏰ میانگین زمان جلسات: ۱۰ دقیقه
🔰 زمان بارگزاری فایل ها:
🌙در ماه رمضان
🔺 هر روز صبح
🔟#جلسه_دهم
@corona_bye