Zabane Enghelab 1.ogg
9.27M
💢 حکایت مردی که با زبان انقلاب سخن می گفت. (قسمت اول)
#زبان_انقلاب۱
#سید_محمد_بهشتی
#آمریکا
#لانه_جاسوسی
☑️ @Sh_Aviny
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید|مشورت با افراد ناتوان
📿درس اخلاق مقام معظم رهبری «مد ظله العالی»
📌http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
🔘 کوسموپولی تئیسم در فراماسونری
💠 این لفظ که در فارسی به جهان وطنی یا جهان ولایی ترجمه شده است، مرکب از دو کلمه «کاسموس» به معنی جهان و «پولیتیک» به معنای سیاست و حکومت است. بنابراین ترجمه صحیح آن جهان ولایی است نه جهان وطنی!
«جهان ولایی»» اعتقاد به این مطلب است که هیچ دولت و ملّتی نباید به مصالح و منافع خود توجه کند، بلکه باید همواره به جهان و بشریت فکر نماید، چرا که جهان باید تحت یک سیاست و یک حکومت واحد اداره شود.
تفاوت کاسموپولیتیسم و انترناسیونالیسم، در این است که اولی به یکی شدن دولت ها و حکومت ها (وحدت بین الدول) و دومی به یکی گشتن علّتها (وحدت بین الملل) معتقد است. اما در عمل هر دو یکی هستند، زیرا ملّت ها باید از طریق دولت ها مذاکره نمایند و وحدت ملل، از طریق وحدت دول انجام پذیر است.
💠 آنچه مهم است اینکه انسان در این اعتقاد، «جهان وطن» نمی شود. بلکه «بی وطن» می گردد؛ زیرا حکومت جهانی واحد از نظرگاه مترقیانه فراماسونری نمی تواند عقب مانده و بی علم و تکنیک باشد، لذا طبیعی است که برای تحقق چنین مهمی زمام امور جهان به دست مترقی ترین دولت ها بیفتد تا بقیه جهان غیر اومانیست عقب مانده مرتجع را به دنبال خود بکشد.
💠 تاریخ فعالیت های فرهنگی (؟!) فراماسونری نشان می دهد که کوسموپولیتیسم و حکومت جهانی واحد، جز فریبی برای به زیر سلطه درآوردن ملّت های دیگر، تحت قیادت و قیمومیت انگلستان نبوده و نیست.
📚 « #سیر_تفکر_جدید_در_ایران_و_جهان »
📬 خرید از یاران شاپ b2n.ir/74172
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
#معرفی_کتاب
@Allah4all
✳️ فهرست 500 مسلمان مؤثّر در جهان
✳️ The Muslim 500: The World’s 500 Most Influential Muslims, 2020
🔹ویژه پژوهشگران جهان اسلام
🔸لینک دانلود 👈👈👈
https://eitaa.com/Allah4All/588
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
چوب_خط بررسی بحران مطالبات معوق بانکی 9 تیرماه 99.mp3
15.33M
📻 بشنوید | «چوب خط»
#چوب_خط: بررسی بحران مطالبات معوق بانکی
🔸با حضور:
*دکتر غلامحسن تقی نتاج (کارشناس امور بانکی)
*جبار کوچکی نژاد (نماینده مجلس شورای اسلامی)
🗓 ۹ تیرماه ١٣٩٩
🎙 @ofoghradio
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺کمیته حقیقتیابی که به دنبال پنهان کردن حقیقت است!
چهار سال از فاجعه آتشسوزی برج مسکونی اقلیتهای نژادی در لندن میگذرد، جایی حوالی همان کاخی که ملکه انگلیس در آن زندگی میکند، اما آتشنشانان با تعلل خود سبب شدند بیش از ۷۰ نفر زنده زنده در آتش بسوزند.
ابعاد این فاجعه آنقدر بالا گرفت که دولت مجبور به تشکیل کمیته حقیقتیاب شده، البته این کمیته همچنان در حال جارو کردن خاکستر قربانیان، زیر فرش پنهانکاری است
📽 گزارش کوتاه برنامه #عصر درباره نژادپرستی به شیوه نوین در اروپای مدرن را ببینید؛
⏯ تماشای #کامل برنامه در کانال آپارات شبکه افق :
aparat.com/v/SW7as
⏯ @ofogh_tv
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 همه از تجارت برده سود بردهاند، از تاجران لیورپولی تا کاخنشینان باکینگهام، حتی اسقف اعظم کلیسای سنت پال!
طی قرنهای ۱۷ تا ۱۹، سالانه هزاران کشتی از بندر لیورپول در انگلیس عازم سرزمینهای نو یا همان آمریکا میشدند، کشتیهایی مملو از بارهای مختلف، مثل پارچهها و ادویههای هندی، قالیچههای شرقی و قفسهایی مملو از بردههای سیاهپوست
این تجارت کثیف و البته پر سود آنقدر جذاب بود که کاخ نشینان باکینگهام و حتی اسقفهای کلیسای سنت پال هم درگیر آن بودند، لکه ننگی که همین کلیسا مجبور شد بابت آن عذرخواهی کند
📺 برنامه تلویزیونی #عصر با اجرای نادر طالبزاده، سهشنبهها ساعت ۲۲ به صورت زنده از شبکه افق
⏯ تماشای #کامل برنامه در کانال آپارات شبکه افق :
aparat.com/v/SW7as
⏯ @ofogh_tv
19.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جشنواره بین المللی و جایزه ملی حقوق بشر آمریکایی
👹 نماهنگ ۳ زبانه #حقوق_بشر_آمریکایی
🎤 باصدای:
حسین جاودان
احسان حشمتی
مسعودخدابنده
🎙دکلمه:
حسن اسحاقی
📝 شعرفارسی:محمودیوسفی
📝 شعرعربی:رحمان نوازنی
📝 برگردان انگلیسی:محمدسیفی
🇮🇷 کاری از مرکز آفرینش های فرهنگی هنری استان البرز و حوزه هنری استان البرز
🎥موشن گرافیک: دستهای یک آشوب
@artalborz
@ushumanright
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺گرگهای عراقی و گرگهای آمریکایی در کمین آنهایی که از مرزها خارج میشوند!
سردار باقرزاده در مستند #تفحص_در_میمک مقایسه جالبی داشته بین یک چوپان و سیاسیون! چوپانی که اشتباها پایش را از مرزهای جغرافیایی فراتر گذاشت و گرفتار گرگهای عراقی شد و سیاسیونی که میخواهند از مرزهای نظام خارج شوند و گرگهای آمرکایی در کمینشان نشستهاند
⏯ کامل مستند را در آپارات ببینید :
aparat.com/v/KaRxW
🆔 @ofogh_tv
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مالیات همه آمریکاییها در جیب ۱ درصد جمعیت این کشور!
#آمریکا_منفی۲۰
🆔️ @ofogh_tv
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نیلز ملتزر سرپرست گزارشگران سازمان ملل:
📍در آمریکا با اعدام نژادپرستانه تروریستی نوین مواجهیم...!
#کاوش_پلاس
🆔 @Kavoshmedia
◀️ نابودی منسوجات هندی توسط کمپانی هند شرقی
🔹 انقلاب دریانوردی و توسعه ناوگان کشتیرانی بریتانیا که با هدف توسعه تجارت و صادرات کالاهای تولیدی این کشور بود موجب آشنایی با تولیداتی با کیفیت تر و کاراتر شد. صنایع نخی و کتانی هند در اواخر قرن 17 کاراترین و پیشرفتهترین صنعت آن زمان بود که به دلیل نیروی کار ارزان و روحیه قناعت مردمان بیشمار هند، مهارت و قرنها تجربه در اوج بود.(لیست، 1372، 87. 88) صنایع نخی و ابریشمی نوزاد انگلستان توان رقابت با چنین صنعتی را نداشتند.
🔹 اگر بریتانیا اجازه صادرات محصولات پنبهای و ابریشمی هند و کشورهای آسیایی را به انگلستان می داد کارخانهها و کارگاه های ابریشمبافی و پنبه بافی این کشور بهسرعت روبه نابودی میگذاشت زیرا پارچه های نخی و ابریشمی شرقی بسیار باکیفیت و ارزانتر بودند. بریتانیا که بهخوبی این حقیقت را درک کرده بود در سال 1700 شروع به ایجاد موانعی بر واردات تولیدات نخی باکیفیت هندی کرد.( Chang, 2002, 25)
🔹 با تسلط بریتانیا و کمپانی هند شرقی و انحصاری شدن تجارت هند در دستان این کشور در سال 1813 صنعت بافندگی در هند بهطورکلی نابود شد. کمپانی هند شرقی برای صادرات کالا به شرق تأسیس شده بود. این کمپانی با در دست گرفتن تجارت هند جریان کالایی در این کشور را در دست گرفت. بهاینترتیب هند راه دیگری جز تجارت با ◀️ بریتانیا نداشت. بریتانیا با وضع قوانین و عوارض داخلی جریان کالا در داخل هند را مختل کرد. علاوه براین تجارت بریتانیا تمام بازارهای خارجی هند را تسخیر کرد. همچنین صادر کردن هرگونه ماشین های صنعتی و فنون تولید به هند ممنوع شد.
🔹 این روند دومینویی فاجعهبار در هند ایجاد کرد به صورتی که در تمام قرن 19 دیگر صنایع قدیمی هند ازجمله کشتیسازی، فلزکاری، شیشه سازی و کاغذسازی و صنایع دیگر نیز نابود شدند. فروپاشی صنعتی فاجعه ای در هند به وجود آورد. این روند موجب نابودی شهرها و هجوم به روستاها برای تصرف زمین شد.
🔹 درنتیجه هند تبدیل به کشوری کشاورزی و بازار مصرفی برای بریتانیا شد که تنها مواد اولیه به بریتانیا صادر میکرد. بیکاری صنعتگران منسوجات در هند فاجعه ای وسیع به وجود آورد بهگونهای که حکمران هند در سال 1834 می نویسد که بیابان های هند از جسد بافندگان پنبه هند فرش شده است.
(بخشهایی از پایان نامه محمد جواد معصومی نیا با عنوان دلالتهای ناسیونالیسم اقتصادی در جهت پیشبرد اهداف و استراتژی اقتصاد مقاومتی)
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi