🔻 قانون مداری را باید از آمریکایی ها یاد گرفت
🔹نیویورک تایمز در گزارشی مفصل از فرهنگ شهروندی بالا در آمریکا پرده برداشت:
🔹در سوپر مارکتی در پنسلوانیا یک خانم فروشنده بعد از اینکه از مردی که می خواست سیگار بخرد، درخواست کرد که ماسک بزند؛ توسط آن مرد مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
🔹در سنآنتونیو در ایالت تگزاس مردی که به خاطر نزدن ماسک از ورود به اتوبوس منع شده بود به سمت مسافرین آن اتوبوس شلیک کرده و یکی از آنها را مجروح ساخت است.
🔹در میشیگان نگهبان یک فروشگاه که سعی داشت از ورود مردی که ماسک که نزده بود جلوگیری نماید به ضرب گلوله او کشته شد.
nyti.ms/33exKlA 👈 منبع 📚
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بایکوت شبکه های اجتماعی توسط کیم کارداشیان، دی کاپریو و... در اعتراض به مدیریت ذهن مردم و دستکاری تصمیم آنها!!
♨️ در گزارش بی بی سی تضاد رفتاری سلبریتی های خارجی با سلبریتی های ایران در استفاده از شبکه های اجتماعی را می توان کاملا مشاهده کرد!
◀️ براستی سلبریتی های ایران هم حاضرند بخاطر منافع کشورشان چنین اقداماتی را انجام دهند یا کاملا برعکس سلبریتی های دیگر کشورها عمل میکنند؟!
💢 عضو پیج ما شوید🔻
🆔 @iranictv
✔️ اینستاگرام:
📲 https://instagram.com/iranictv
💢 رسانه ای متفاوت برای شما 👆
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زنگ خطر شرایط پیشا انقلابی برای ایالات متحده؛ گسترده شدن جنگ های داخلی در آمریکا
♨️ چگونه خشم و نفرت عمومی در آمریکا منجر به رژه شبه نظامیان در خیابان های ایالات متحده شده است؟!
◀️ امیر ضرابی تحلیلگر سیاسی از آمریکا، نظریه "دیوید کیلکالن" را بررسی می کند
🔺این نویسنده سرشناس آمریکایی می گوید:
"چیزی که ما در آمریکا شاهدش هستیم تقریبا یک شرایط پیشا انقلابی که در آن گروهای مختلف جمعیتی تکه پاره و از هم جدا می شوند، اعتماد خود را نسبت به حاکمیت از دست می دهند، و در حال مسلح و سازماندهی شدن هستند"
✅ اختصاصی ایرانیکTV ⚡️
💢 عضو پیج ما شوید🔻
🆔 @iranictv
✔️ اینستاگرام:
📲 https://instagram.com/iranictv
💢 رسانه ای متفاوت برای شما 👆
🔷سلسله نشست های تخصصی مبانی روش تفقه (#فلسفه_اصول) در #فرهنگستان_علوم_اسلامی_قم برگزار می گردد.
📒 #پرونده_سوم: حجیت
🔻 #حجیت در دیدگاه اصولیین
🔺حجةالاسلام محمد متقیان
🕙زمان: یکشنبه ۳۰\۶\۹۹ ساعت ۱۴
🏢مکان: بلوار الغدیر، کوچه10، ساختمان مفید، طبقه دوم، اتاق جلسات
@farhangestan1
⚡️ اگر نظامی، صفات رذيله را محور قرار دهد _ چه نظام سلطۀ قديم باشد، چه نظامِ بازار و چه حکمرانی مجازی _ نمیتواند عدالت را محقق کند.
⚡️ انسانها و قدرتهای سلطهطلب نمیتوانند به عدالت فکر کنند و بهدنبال حفظ کرامت دیگران باشند.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«در بحث #نظريۀ_اجتماعي، گاهی عدالت را اینگونه توضيح میدهند که در گذشته سلسله نظامهايی وجود داشته که روابط در آنها طولي بوده، يک نفر بردهدار بوده و دیگری برده، یعنی رابطهها از بالا به پايين تعریف میشده؛ طبیعتاً در اين نظامها، ظلم تحقق پیدا میکرده است. اما نظام دیگری وجود دارد که روابط در آنها، برابر است؛ در #نظام_بازار، که نظام عرضه و تقاضاست، هرکس مقدورات و تواناييهاي خودش را بالفعل کرده و عرضه ميکند و در نتیجه مبادله اتفاق میافتد، یعنی همه همعرض هستند. مدعیاند که در اين نظام، عدل محقق ميشود.
اما انسانهايي که در این نظام با هم مبادله ميکنند، چگونه انسانهايي هستند؟ آیا در اين مبادلهها به هم محبت دارند، نسبت به یکدیگر عشق ميورزند و براي همديگر ایثار میکنند؟ اصلاً اينگونه نيست.
◀️ يکي از فيلسوفان عصر روشنگري، که شاید بزرگترين فيلسوف عصر روشنگري هم باشد، در مقالهای با عنوان «اجتماعي شدنِ انسانِ غيراجتماعي» ميگويد ما اشتباه ميکرديم که خيال ميکرديم جامعه را بايد با صفات حميده درست کرد؛ از دل صفاتی مثل عشق و محبت و نوعدوستي و فداکاري، جامعۀ شباني به دست میآید، در چنین جامعهای نوآوري و ابتکار شکل نميگيرد؛ انسان اگر دنبال ايثار و فداکاري و محبت باشد و بخواهد بر این صفات تکیه کند، در دورۀ نطفگي ميماند. طبیعت، صفاتی مثل حرص، حسد و سلطهطلبی را در ما قرار داده و اخلاقی را در ما ایجاد کرده است؛ لذا ما طبیعتاً سلطهطلب هستيم؛ بنابراین دلیلی ندارد صفتي را که طبيعت در ما قرار داده، نابود کنيم؛ اصلاً بر محور اين صفات، رشد و نوآوری واقع ميشود.
اين صفات در جامعۀ بازار، نوآوري و ابتکار ایجاد میکند. بهعنوان مثال برای اینکه کالاي یک فروشنده، خريده شود، بايد دائماً نوآوري داشته باشد. در این جامعه براي اينکه مقدورات انسان بيشتر مورد توجه قرار بگيرد، انسان بايد مقدوراتش را ظهور بدهد؛ لذا زن بايد جاذبههاي زنانۀ خودش را ظهور بدهد. این اقتضای بازار است. قوانین جبری طبیعت، دست پنهانی است که در این بازار وجود دارد و منفعت عمومي و عدالت را محقق میکند. این نگاهی است که در غرب وجود دارد.
اما واقعیت این است که این #دست_پنهان، ارادههاي مسلط و منفعتطلبی هستند که ساختارها را شکل ميدهند و با اين ساختارها، توازن را برقرار میکنند. بنابراین ترازو را بهگونهای تنظیم ميکنند که منافع خودشان تأمين شود؛ لذا این ساختارها جائرانه است. فرعونها در تاريخ، همين کار را ميکردند؛ یعنی ساختارها و مناسبات اجتماعيای درست ميکردند که دست پنهان بوده است؛ کمااینکه بعد از جنگ دوم جهاني، قدرتهاي برنده، ساختارهايي را بر جهان حاکم کردند که امروزه بهمنزله همان دست پنهان جامعۀ جهانی است.
در اين دستگاه ميگويند انسانها بايد در روابط برابر قرار بگيرند ـ نه در یک نظام طولی ـ ولي انسانهاي منفعتطلب و سوداگر و بهتعبیری گرگصفت. ميگويند اين صفت را طبیعت در ما ايجاد کرده، لذا صفت بدی نیست، بلکه محترم است و ما بايد به آن دامن بزنيم. لذا دستگاه تمدن مادی دائماً به گسترش صفات رذيله براي تحقق توسعه دامن ميزند. سوخت ماشين توسعه، صفات رذيله است، مثل حسد، بخل، سلطهطلبي، استکبار. در این دستگاه، اگر براي رسيدن به توسعه، اين صفات را ايجاد کرديد، مدعیاند که ميتوانيد بر محور آن، عدالت را هم ايجاد کنيد؛ یعنی يک دست پنهان، عدالت را ایجاد ميکند. البته از نظر ما آن دست پنهان انساني است که دنبال صددرصدِ منافع خودش است و اگر بتواند تمام منافع ديگران را قرباني منفعت خودش ميکند؛ چرا چنین انسانی به عدالت رو آورد؟ چنین انسانی موازنه را به نفع خودش تغيير میدهد و ترازو را عوض میکند؛ کمااينکه اين کار را کردند؛ در این صورت، آن دست پنهان، همان ترازويي است که نظام سلطه ايجاد ميکند.
بنابراین اگر نظامی، #صفات_رذيله را محور قرار دهد، چه نظامِ طولي باشد مثل نظام سلطۀ قديم، و چه نظامِ همعرض باشد مثل بازار ـ که اسم آن را نظام برابر میگذارند ـ و چه به فضاي حکمراني مجازي برسد، در هر صورت آن نظام، نظام سلطه و نظام ظلم است؛ از منظر این نظامها، سلطهطلبی جزو خوئی است که طبيعت در ما قرار داده، لذا خوي مطلوبی است. اما از منظر دیگر، قطعاً انسانهای سلطهطلب نميتوانند به عدالت فکر کنند یا بهدنبال کرامت ديگران باشند؛ بنابراین نه فقط دنياي مدرن، بلکه کل دستگاه شيطان که صفات رذيله را رشد ميدهد، نمیتواند عدالت را تأمین کند.»
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3239
☑️ @mirbaqeri_ir
🔰 انتظار حجت
🔷🔹 ما به اندازه ى انتظارى كه از ولى داريم،
بايد براى او آماده شويم
و زمينه سازى كنيم.
🔹 اگر من ضرورت ولايت را احساس كرده ام و حجت را براى تمامى زمين و تمامى آدمهايى مى خواهم
كه سر در لاك هفتاد سال رفاهشان دارند و به يك دامپرورى مدرن و فارغ
فكر مى كنند
🔹 ناچار بايد اين ضرورت را به همه ى اينها منتقل كنم
و بايد براى اين رهبرى بزرگ مهره هاى كار آمد را بسازم
🔹 و با حلم و ظرفيت و ظرافت و با زاويه ى ديد و زاويه ى برخورد به كوثر و بهره بردارى و خير كثير برسانم.
🔹 هدفهاى بزرگ را نمى شود با گشاد بازى به سامان كرد و ناچار تو كه در سياست و اخلاق و حقوق و اقتصاد، مبانى و اهداف ديگر و شكل كار و روش كار مشخص دارى،
نمى توانى بدون اين تربيت و اين تولد و توليد لحظه اى را بگذرانى
🔹 كه بايد تمامى كارهاى پراكنده ى تو به دور اين محور بچرخد
و به يارگيرى و نصرت و جاسازى و جايگزينى آنها منتهى شود.
🔹 چون يارانى كه در جايگاه خود ننشسته باشند كار آمد نيستند
و ياران كار آمدى كه جايگزينى نداشته باشند، كمرشكن هستند
🔹 و همين است كه بايد حساب خط دوم را و صفّ دوم را از همين اول داشت و زاييد و روييد و دوباره روييد.
🔹 هر نوع رشد و توسعه ى اقتصادى اجتماعى از فرهنگى برخاسته و به فرهنگى مى انجامد
و اين تحول فرهنگى چه در فرهنگ دينى و يا غير دينى، محتاج طرح و مديريت و مهره هاى كارآمد و جايگزينى و جاسازى آنهاست.
🔹 و اين كار سنگين كسانى است كه انتظار حجت را دارند و آدمى را با قدر و استمرار و روابطش در نظر گرفته اند و براى اين همه در اين مجموعه برنامه ريزى كرده اند.
📝 استاد علی صفایی حائری(رحمه الله)
📚 کتاب وارثان عاشورا، صفحه ۴۹
#وارثان_عاشورا
▶️ @einsad
🛒 www.zekraa.ir
🔻 لغو شهروندی در آمریکا رکورد زد
🔹شمار آمریکاییهایی که از خیر شهروندی این کشور میگذرند در سال ۲۰۲۰ رکورد تازهای ثبت کرده. بررسی مؤسسه نیویورکی «بمبریج اکانتنتس» نشان میدهد فقط در نیمه اول سال ۲۰۲۰ بیش از ۵۸۰۰ شهروند آمریکا از حق شهروندی خود صرف نظر کردهاند.
eitaa.com/joinchat/2884567040C4edcdaf490
🔹زنان آلمانی زیر تیغ خشونت!
🔻پلیس جنایی فدرال آلمان: ضرب و شتم زنان آلمانی بطور نگران کنندهای روبه افزایش است به طوری که در سال ۲۰۱۸ تعداد زنانی که توسط شریک زندگی به قتل رسیدن ۱۲۲ نفر و تعدادی که از خشونت خانگی آسیب دیدهاند ۱۱۴۳۹۳ نفر است. البته این آمار فقط بخشی از گزارشهای منتشر شده است.
📚منبع👈 yun.ir/7dcqnb
eitaa.com/joinchat/2884567040C4edcdaf490
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami