📱همزمان با چهلمین روز ارتحال حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) «نرم افزار اندروید آثار حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدسسره)» منتشر شد.
👇لینک دانلود👇
🌐 https://mesbahyazdi.ir/files/app/ketabkhan.apk
🏴 @mesbahyazdi_ir
🔺 برنامه زنده «جهان آرا»؛ بازخوانی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
👈 با حضور دکتر مجید بذرافکن و دکتر محمدمهدی اسماعیلی
⏰ شنبه ۲۵ بهمن ماه ساعت ۲۲:۰۰ از شبکه افق سیما تکرار روز بعد ساعت ۱۴:۳۰
🔰 #برنامه_تلویزیونی
🔰 #جهان_آرا
🆔 @ofogh_tv
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇶تحلیل کارشناس ارشد مسائل #غرب_آسیا از سفر آیتاللهرئیسی به عراق:
📺 پرونده شهادت #حاج_قاسم_سلیمانی، در رأس مسائل حقوقی طرح شده در سفر آقای رئیسی به عراق قرار دارد.
📺 تاکنون سران عشایر، جریانهای سیاسی و مردم #عراق، استقبالی چنین گرم، باشکوه و صمیمی از یک مسئول خارجی نداشتهاند.
📺 سفر آقای #رئیسی به عراق، تمام تلاش مگسهای رسانهای در ایجاد تفرقه را نابود و منظومه آمریکا در منطقه را به هم ریخت.
➕ به کانال #تحلیلTv بپیوندید👇
🆔 @Tahlil_Tv
🔰پرونده «گام دوم انقلاب»
✅سیاستمدار تراز انقلاب در گام دوم
 رهبر انقلاب اسلامی در بیانیهی «گام دوم انقلاب» با مرور تجربهی ۴۰ سالهی انقلاب اسلامی اعلام کردند: انقلاب «وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است». گام دومی که باید در چارچوب «نظریهی نظام انقلابی» و با «تلاش و مجاهدت جوانان ایران اسلامی» بهسوی تحقق آرمانِ «ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه)» برداشته شود.
به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR طی سلسله یادداشتها و گفتگوهایی در قالب پروندهی «گام دوم انقلاب» به بررسی و تبیین ابعاد مختلف این بیانیه میپردازد. در ادامهی سلسله مطالب این پرونده، آقای دکتر موسی نجفی استاد و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در یادداشتی به تحلیل و تفسیر بیانیه گام دوم انقلاب از بُعد نسبت سیاست با اصول اخلاقی و اندیشهی سیاسی پرداخته است.
🔴برای مطالعه مشروح مصاحبه رجوع شود به :
🔵لینک مصاحبه شما در سایت: مربوط به گام دوم
👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=41760
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
ادامه قبلی 👆👆👆
🔴گروهی فکر میکنند سیاست یعنی «عملگرایی محض» و تجربه و کار سیاسی؛ و در این رابطه خود را از دانستن و اندیشهی سیاسی بینیاز میدانند. این در حالی است که عمل سیاسی یا به دنبال حفظ وضع موجود است و یا تغییر آن، نفس این تأیید و یا رد هم مبتتی بر بدبودن و یا خوب دانستن اوضاع زمانه است. اما اینکه چه چیزی و با کدام «شاخص» خوب و یا بد تعریف میشود، خود مسئلهی مهمی است!
🔵در فرهنگ و تمدن غرب این کار و این وظیفه در قرون قبلی از کلیسا و بالتبع از مسیحیت گرفته شد و به فلسفه و بعداً به علم واگذار گردید و لذا «علم سیاست جدید» از نظر کسانی مثل ماکیاولی و دیگران با گذار از فلسفهی سیاسی کلاسیک و اخلاق و ارزشها پایهگذاری و نشانهگذاری گردید. با فاصله افتادن بین «دانش و ارزش» در سیاست نوعی نظر به منفعت مادی و سلطهگری و تجاوز به حقوق دیگران و در سطح بالاتر، ملل ضعیفتر مشروعیت یافت؛ لذا با مترادف شدن سیاست با قدرت، اگر بگوییم پدیدهی استعمار و سلطه هم مشروعیت پیدا نمود سخن به گزافه نگفتهایم.
🔴 اما ماجرای تفکر و سیاست در اسلام چنین چالش و تاریخی را طی نکرده است؛ هرچند تاریخ خلافت آرام آرام از ارزشها فاصله گرفت اما در امامت و ولایت شاخص عدالت با هیج مصلحت و تدبیری معاوضه نگردید. از این رو امروز در مواجهه با جبههی سیاسی غرب از رسانه گرفته تا دیپلماسی و حقوق بشر باید مواظبت کرده و در نظر داشته باشیم که اخلاق در سیاست (یا لاقل آنچه ما اخلاق میدانیم) دال مرکزی و محور حرکت و شاخص ارزیابی غربیها نبوده و نیست و احتمالاً نخواهد بود.
🔵 اما در نبود یک اخلاق متعالی در سیاست غرب، به یک مطلب خوب توجه شده است و آن این است که از سنتهای پسندیده در مغرب زمین همچون خاطرهنویسی سیاسیون برای پرکردن فاصلهی تجربهی سیاسی و علم و دانش و اندیشه استفاده شده است. این انتقال منظم و با قاعدهی تجربه سیاستمداران در مواقعی از آنان چهرههایی علمی و نظریهپرداز و یا استراتژیست در سطح جهان میسازد.
🔴چقدر مناسب است که ما برای کمال یافتن در سیاست علاوه بر پافشاری بر اصول اخلاقی، برای علمینمودن سیاست از اندیشهی سیاسی و تمسک به سیرهی خاطرهنویسی توامان استفاده نماییم. به نظر میرسد برای فهم و اجرای روح بیانیهی گام دوم رهبر عزیز بایستی سیاستمداران و «سیاسیون تراز انقلاب» بیش از پیش با این ملاکها ارزیابی گردند؛ و در این مرحله شاخصها از جناح بندی چپ و راست به اخلاق و اندیشه در سیاست منتقل گردد.
🔵 نکتهی مهم دیگر این است که ما اگر ولی فقیه را در بُعد سیاسی و از نظر عمل سیاسی، شاخص و میزان سیاستمدار تراز انقلاب بدانیم، در بیانیهی گام دوم در سه بُعد تاریخشناسی و جریانشناسی و آیندهنگری نویسندهی اندیشمند آن توانسته بین گذشته و حال و آینده ارتباط و پیوستگی ایجاد نماید؛ پرسش اینجاست چند در صد از مدیران ارشد سیاسی فعلی و یا آینده از چنین توانمندی فکری و نظری برخوردارند؟!
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ چرا مرگ بر روسیه نمیگید؟
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
💠ملت ایران شما درماندگان عاجز را که در سوراخ ها خزیدهاید و نفَس های آخر را میکشید به جهنم میفرستد.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ،جلد ١۵،صفحه ۵٢
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
نقش آموزه های اسلامی و تاریخ اسلام در تمدن سازی اسلامی.mp3
13.57M
#بشنوید
🔰سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: نقش آموزه ها و تاریخ اسلام در تمدن سازی
در جمع روحانیون و استادان شیعی و سنی در دانشگاه آزاد اسلامی قشم تاریخ ۸ بهمن ۱۳۹۹
🆔 @khosropanah_ir
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 رابطه علم و تهذیب نفس
#امام_خمینی
گاهی علم، انسان را به جهنم میفرستد؛ گاهی علم توحید انسان را به جهنم میفرستد؛ گاهی علمِ عرفان انسان را به جهنم میرساند؛ گاهی علم فقه انسان را به جهنم میفرستد؛ گاهی علم اخلاق انسان را به جهنم میفرستد. با علم درست نمیشود. تزکیه میخواهد - یُزَکّیهِمْ - تزکیه مقدم است بر همه چیز.
🆔 @khosropanah_ir
#بازنشر
#فعالیت_اعضا
🔸 در گفتگو با #مهدی_جمشیدی عضو هیات علمی گروه #فرهنگ_پژوهی مطرح شد:
🔰 دغدغه #انقلاب_اسلامی تحول در انسانها است
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 iict.ac.ir/etahavol
🆔 @iictchannel
mesbah-marefat02.mp3
8.19M
#صوت
💯🔊 #بشنوید
🔰 دومین نشست از سلسله نشستهای علمی #مصباح_معرفت؛
📌 با عنوان «اسلامیسازی علوم از منظر علامه مصباح»
🎙با ارائه:
دکتر #صفدر_الهی_راد
📅 یکشنبه 26 بهمنماه 99
🆔 @iictchannel