#کانون_هنر_رسانه
🎬اکران و نقد فیلم «جوکر»
❇️با حضور کارشناسان و منتقدان سینما:
سیدعلیرضا واعظ موسوی
مبین عطاری
📆یک شنبه 8 دی ماه 98
🕐از ساعت 20
🏫سالن آمفی تئاتر دانشگاه
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
هدایت شده از نشستهای علومانسانیاسلامی
🔰🔰نهمین #کنفرانس #الگوی_اسلامی_ایرانی پیشرفت
✅✅برگزار كنندگان: مرکز #الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با مشارکت #دانشگاه تهران
🔴مهلت ارسال چكيده مقالات:
🔰مهلت ارسال متن كامل مقالات: ۳۰ دی ماه
📒تاريخ برگزاري همايش: 21 و 22 خرداد 1398
✅سايت همايش: conference.olgou.ir
🔴تلفن تماس دبيرخانه: 02188352080
☑️آدرس دبيرخانه: تهران، خیابان جلال آل احمد، روبروی بیمارستان شریعتی، شماره 3، مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، دبیرخانه کنفرانس
محل برگزاري: تهران - دانشگاه تهران
ایمیل: conference@olgou.ir
🔸آدرس ما در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/4179165216C0d3b9d3403
🔹کانال سروش:
🆔 sapp.ir/enoensani
♦️پرداخت حقوقهای نجومی(ماهی یک میلیارد!) در یک شرکت دولتی
#فقروغنا
#عدالتعلی
#یکمیلیارد
#مگهداریم؟
«حاجیدلیگانی» عضو کمیسیون برنامه، بودجه مجلس:
🔹اخیراً لیستی از فیشهای حقوقی یکی از #شرکتهایدولتی به دست من رسید که حدود ۳۰ نفر در این شرکت «ماهی یک میلیارد تومان» حقوق دریافت میکنند.
🔹در این لیست حقوقی منتشر شده بود که طی آن یک کارشناس در یک ستاد در تهران ۴۱ میلیون تومان از شرکت دولتی حقوق دریافت میکند.
🔹من این لیست را نزد معاون سازمان برنامه و بودجه بردم و عنوان کردم که شما دم از کمبود اعتبار و درآمد میزنید جلوی اینگونه ریخت و پاشهای آنچنانی در شرکتهای دولتی را بگیرید.
@Akhbarefori
✨کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی
🆔 @KanooneQarbshenasiAndisheIslami
هشتمین پاتوق جهان اسلام حبل الله
پاکستان؛ سرزمین سانسور شده
با حضور آقایان:
حسین کمیلی فعال بین الملل
میثم مرادی مدیر حوزه هنری خراسان رضوی
دوشنبه 9 دی ماه ساعت 17
مشهد، شهید مدرس4 ، حسینیه هنر
هدایت شده از نشستهای علومانسانیاسلامی
#گزارش
🔰📚 #مجموعه_مقالات چهارمین همایش ملی #تمدن_نوین_اسلامی
🏫برگزار شده توسط دانشگاه شاهد
http://neicc.shahed.ac.ir
🔸آدرس ما در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/4179165216C0d3b9d3403
🔹کانال سروش:
🆔 sapp.ir/enoensani
🔻🔻دریافت مجموعه مقالات👇👇
هدایت شده از نشستهای علومانسانیاسلامی
مجموعه مقالات چهارمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی).pdf
6.58M
🔰📚 #مجموعه_مقالات چهارمین همایش ملی #تمدن_نوین_اسلامی دانشگاه شاهد
🔸آدرس ما در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/4179165216C0d3b9d3403
🔹کانال سروش:
🆔 sapp.ir/enoensani
dcg_b4a9bccf0d013d238d687a39d8028caa.mp3
2.26M
💎 بازاریابی شبکه ای ضربه ای سهمگین از طرف نظام لیبرالیسم بر پیکره مستضعفین
#نتورک_مارکتینگ
استاد حسینی
@kanooneqarbshenasiAndisheIslami
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
#کانون_هنر_رسانه 🎬اکران و نقد فیلم «جوکر» ❇️با حضور کارشناسان و منتقدان سینما: سیدعلیرضا واعظ موسو
🗒یاد داشت #اسلاوی_ژیژک در مورد #جوکر
جوکر؛ بنبست سیاست مدرن غرب
تحليل ها
جوکر؛ بنبست سیاست مدرن غرب
اسلاوی ژیژک| تقدیسکنندگان خشونت، فیلم جوکر را اعتباری بالقوه به نام خود میدانند اما معلوم است که این اثر نه محرکی برای خشونت، بلکه قضاوتی است بر نواقص سامانه سیاسی مدرن. فیلم بسیار تحسینشده «تاد فیلیپس» با درخشش «خواکین فینیکس» تقریبا به اندازه کافی از سوی هر کس و هر جایی نقد مثبت شده؛ از جمعیت بیداری (آفریقاییتباران آمریکایی) گرفته تا ارتش ایالاتمتحده، همگی معتقدند ممکن است این انگیزهای برای پیشگیری از رفتار خشن توسط افراد شرور پدید آورد.
با این حال منتقدان فیلم تا حدودی بر پیام زیرین آن چشم بستند. این اثر نه درباره یک فرد دچار روانپریشی، بلکه در باب ناامیدی از نفس بهترین نظام سیاسی متصور ما است، حتی اگر هنوز خیلیها این موضوع را کتمان کنند.
باید در 2 مورد به هالیوود و مخاطبانش تبریک بگوییم: اول اینکه چنین فیلمی اجازه میدهد با تصویر بسیار تاریک سرمایهداری بهغایت توسعهیافته مواجه شویم؛ تصویری کابوسگونه که برخی منتقدان را واداشته این فیلم را در ژانر «اجتماعی ترسناک» دستهبندی کنند. معمولا فیلمهای (ژانر) اجتماعی هستند که مسائل اجتماعی را تشریح میکنند و ژانر وحشت چیز دیگری است. گرد آوردن این دو در قالب یک ژانر زمانی میسر است که بسیاری از پدیدهها در زندگی اجتماعی عادی ما تبدیل به پدیدههایی شوند که به فیلمهای ترسناک تعلق دارند.
حتی جالبتر میشود وقتی مشاهده میکنیم که چگونه واکنشها به این فیلم، طیفی کامل از وابستگیهای سیاسی در ایالاتمتحده را به صف میکند.
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
🗒یاد داشت #اسلاوی_ژیژک در مورد #جوکر جوکر؛ بنبست سیاست مدرن غرب تحليل ها جوکر؛ بنبست سیاست مدرن
از یک طرف محافظهکاران میترسیدند که این فیلم محرکی برای خشونت باشد که این ادعای چرندی است. هیچ خشونتی توسط جوکر ترویج نیافته است، بلکه برعکس خشونت را تشریح کرده و شما را در رابطه با خطر آن هشدار میدهد.
از طرفی مثل همیشه، بعضی افراد ظاهرالصلاح سیاسی میترسیدند که فیلم از کلیشههای نژادپرستانه بهره برده و خشونت را تقدیر کند که این هم غیرمنصفانه است. یکی از جالبترین مواضع را «مایکل مور»، مستندساز چپگرا اتخاذ کرد؛ کسی که فیلم را بهعنوان شرحی منصفانه از واقعیت آن فقرایی مورد تمجید قرار داد که در آمریکا محروم مانده و توسط طرح سلامت پوشش داده نشدهاند.
ایده او این است که فیلم به بیان نحوه خیزش چهرههایی مثل جوکر میپردازد. این یک تصویرسازی انتقادی از واقعیت آمریکایی است که میتواند افرادی چون جوکر را به دنیا آورد. با او موافقم اما شاید کمی فراتر هم بروم.
* بنبست نهیلیسم1
گمان میکنم آنچه اهمیت دارد این است که چهره جوکر در انتها، هنگامی که بهواسطه نقابش هویت پیدا میکند، نمادی از نهیلیسم شدید، خشونت خودویرانگر و قهقههای دیوانهوار به درماندگی دیگران است؛ هیچ پروژه سیاسی مثبتی در کار نیست.
راهی که باید جوکر را بفهمیم این است که این اثر خیلی خردمندانه از ارائه دادن تصویری مثبت امتناع میورزد. یک نقد چپگرایانه از جوکر میتواند مشتمل بر این باشد: «بله! این تصویرسازی خوبی از حقیقت در زاغههای فقیر آمریکاست اما نیروی مثبت کجاست؟ سوسیالیستهای دموکرات کجا و مردم عادی کجا خودشان را سازماندهی میکنند؟» از این زاویه، شاید با فیلمی کاملا متفاوت و واقعا خستهکننده مواجه باشیم.
منطق فیلم این است که درک چنین موضوعی باید به عهده تماشاگران گذاشته شود. فیلم یک واقعیت اجتماعی غمناک را نشان میدهد و بنبستی از واکنش نهیلیستی را. در آخر، جوکر آزاد نیست. او فقط از منظر رسیدن به نقطه نهیلیسم مطلق آزاد محسوب میشود. بر ماست که تصمیم بگیریم چه باید بکنیم.
من چهره جوکر را از جنس موقعیت کازیمیر مالویچ، آوانگاردیست (تابوشکن هنری) روسی در نظر میآورم، وقتی که آن نقاشی معروف «میدان سیاه» را میکشید. این نوعی اعتراض مینیمال(حداقلی) است- فرو کاستن به هیچ - جوکر بهراحتی هر مقامی را مسخره میکند؛ ویرانگر اما فاقد پروژه مثبت. ما باید این راه درماندگی را طی کنیم.
شرکت در بازی آنهایی که در قدرت هستند کافی نیست. این پیام جوکر است. این نکته که آنها (آدمهای قدرت) میتوانند مانند پدر بروس وین در فیلم اخیر، خیلی هم دست به خیر باشند فقط بخشی از این بازی است. باید از شر این حماقت لیبرال رها شوید که باعث اعوجاج ناامیدی از وضعیت میشود.
شاید این گام نهایی نباشد ولی نقطه صفر (اقدام) پاک کردن میز بهمنظور گشودن فضا برای چیزی جدید است. من فیلم را اینگونه فهم میکنم. این واپسین چشمانداز منحط نیست. ما باید از میان این جهنم گذر کنیم. حالا بر ماست که فراتر رویم.
* آلارم ساعت اجتماعی
خطر بیان صرف داستان پشتپرده در ارائه نوعی توضیح منطقی است مبنی بر اینکه ما باید شخصیت جوکر را درک کنیم.