💠شیوههای تقدّم تشویق بر تنبیه، ویژهی دانشآموزان:
✳️شیوههای کلامی:
3️⃣بیان نیکیها
♦️بیان کارهای نیکِ افراد، نوعی حقشناسی و تشکر و قدردانی از آنان است و سبب تشویق فرد و ترغیب او در انجام مجدد و بهتر کارها میشود.
🔹خداوند متعال در قرآن کریم میفرماید:
🔅و هر کس خواهان آخرت است و نهایت کوشش را برای آن بکند و مومن باشد، تلاش آنها مورد حقشناسی واقع خواهد شد.
📚سوره مبارکه اسراء، آیه شریفه۱۹
🔹حضرت علی علیهالسلام در نامه به مالک اشتر میفرماید:
🔅آنان را به نیکویی یاد کن و پیوسته تشویقشان نما، و کارهای مهمی را که انجام دادهاند برشمار؛ زیرا یاد کردن کارهای نیکِ آنان، شجاعتشان را برانگیزاند، از کار مانده را ترغیب نماید.
📚نامه ۵۳ نهجالبلاغه
‼️بیان نقاطِ مثبتِ دانشآموزان، مانند پشتکار، تلاش و ... و ایجاد روحیهی مثبت، بیشترین کارکردهای تربیتی، و رشد شخصیتی را در آنان باقی میگذارد.
#تشویق
#تنبیه
#دانش_آموز
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@kanoonpormehr
┗━━━🍂💞🍃━━━
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌐
💠شیوههای تقدّم تشویق بر تنبیه، ویژهی دانشآموزان:
✳️شیوههای کلامی:
2️⃣تحریض:
♦️به معنی برانگیختن و به شوق آوردن افراد به کار نیک و شایسته.
🔅افرادی کاری را میکنند که بدان برانگیخته شده اند.
🔅خداوند متعال به پیامبر خود دستور میدهد مسلمانان را به جنگ با دشمنان اسلام تحریض کند:
🔹يا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَرِّضِ الْمُؤْمِنينَ عَلَي الْقِتالِ إِنْ يَکُنْ مِنْکُمْ عِشْرُونَ صابِرُونَ يَغْلِبُوا مِائَتَيْنِ....
🔹ای پیامبر، مؤمنان را به جهاد ترغیب کن، که اگر از شما بیست نفر شکیبا باشند بر دویست نفر غلبه میکنند.
📚سوره مبارکه انفال، آیه شریفه65
‼️از این آیهی شریفه چنین بر میآید که بیان توانایی افراد بر انجام کار در معنای تحریض نهفته است، و لازم است در تحریضِ افراد، به نقاط مثبت و توانمندیهای آنها تاکید نمود.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@kanoonpormehr
┗━━━🍂💞🍃━━━
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هدایت شده از حامیان قرآن
﷽
گر کسب کمال میکنی میگذرد
ور فکر مجال میکنی میگذرد
دنیا همه سر به سر خیال است، خیال
هر نوع خیال میکنی میگذرد
#وحشی_بافقی
سلام و وقت بخیر به تڪ تڪ اعضاء انشاءالله طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق
امیدوارم حال دلتون خوب باشه.
@hamyanquran
ketab kamel maharathaye zendegi.pdf
1.16M
📌کتاب کامل مهارتهای زندگی خانوادگی
👇🏻
@kanoonpormehr
🔴 #صد_سال_دیگر
💠 برخی #تصورات و افکار، میتوانند حال بد ما را تغییر دهند. و حتی مانع انجام تصمیمات #غلط ما شوند.
💠 شخصی میگفت: گاهی که از دست همسرم #عصبانی میشوم و یا کینه و دلخوری از او دارم #چشمهای خود را میبندم و تصور میکنم #صد_سال دیگر کجا هستم.
💠 صد سال دیگر نه #من هستم نه همسرم و نه فرزندانم. بلکه همگی در #عالم_آخرت هستیم و فقط #اعمال و نیّات ما باقی میماند کما اینکه اجداد ما صد سال پیش، زنده بودند اما الان دستشان از این دنیا کوتاه است.
💠 گاه صد سال از زمان، #جلو بزنیم تا برای اصلاح گذشته و بدیهای خود به #عقب برگردیم.
@kanoonpormehr
هدایت شده از حامیان قرآن
تفسیر نور جزء10 - 🎙 QuranSound7 🔍.mp3
17.76M
معیارهای#ازدواج_موفق چیست؟
🍏برای داشتن یک ازدواج موفق باید ابتدا انگیزه های ازدواج خود را مشخص کنید. صمیمیت بین زوجین، احترام به همسر، شاد بودن در کنار همسر و... همگی از نشانههای ازدواج موفق هستند.
🍏اما برای رسیدن به این ویژگیها نیاز به یک سطح بالاتری از آگاهی دارید. به همین منظور ما در ادامه معیارهایی برای ازدواج موفق مشخص کردهایم که به شرح زیر میباشند:
1- 🍓تجربه و درک افراد از زندگی
🍏یکی از معیارهای ازدواج موفق داشتن تجربه و درک بالا است. مسلما افرادی که با سختیهای زندگی به شیوهای معقول روبرو میشوند و سازگاری بهتری با شرایط دشوار دارند، میزان آمادگی روحی برای ازدواج در آن ها بیشتر است. از آنجایی که معمولا پختگی و استقلال افراد با سن آنان رابطه مستقیم دارد، در ازدواج زودهنگام و در سنین پایین احتمال طلاق و جدایی زوجها از یکدیگر بیشتر است. حتی گاه این درک باعث میشود تا فرد با گذشته همسرش به طور منطقی کنار بیاید.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@kanoonpormehr
┗━━━🍂💞🍃━━━
مهارتهای زندگی زناشویی.pdf
544.7K
📕مهارت های زندگی زناشویی
✍مک کی
📃دکتر شهرام محمدخانی
💫ویرایش جدید 1395
@kanoonpormehr
هدایت شده از حامیان قرآن
11.mp3
9.05M
#در_مسیر_بندگی
💠 شرح دعای روز یازدهم ماه رمضان
🔸 مرحوم استاد مجتهدی تهرانی
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@hamyanquran
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
💠والدین با تَدبیر3️⃣:
♦️به کودکان اجازه دهید تجربه کسب کرده، و اشتباه کنند:
🔅ایجاد مانع در انجام فعالیتهای مختلف، باعث تضعیف اعتماد به نفس و افکار منفی در کودکان خواهد شد.
🔅اجازه دهید کودکتان به تنهایی بازی کند و یا کارهای شخصی خود را با رضایت خاطر انجام دهد.
‼️در صورت بروز خطا، از او بخواهید (با کمک شما) علت آن را بیابد و به دنبال راهی برای جلوگیری از تکرار آن بگردد.
#والدین
#تدبیر
#فرزندپروری
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@kanoonpormehr
┗━━━🍂💞🍃━━━
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💠والدین با تَدبیر4️⃣:
♦️در خانه به کودکتان مسئولیت دهید:
🔅از کودک بخواهید در کارهای منزل، متناسب با سنش به شما کمک کند.
🔅این باعث میشود کودک احساس کند عضوی توانمند از خانواده است.
‼️تشویقهای کلامی و غیر کلامی متناسب و غیرمنظم، انگیزهی خوبی در کودکان ایجاد میکند.
#والدین
#تدبیر
#فرزندپروری
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@kanoonpormehr
┗━━━🍂💞🍃━━━
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹 نگاهی به خودنمایی انسان های خودشیفته در رسانه های اجتماعی
🔺خودنمایی امروزه بسیار فراگیر شده است، چه در فضای مجازی و چه در زندگی واقعی و چه در جامعه! منشاء و دلیل خودنمایی چیست؟ تاییدطلبی، خودشیفتگی یا خودکم بینی؟
🔺در سن بلوغ که آغاز استقلال نوجوانان از دامان خانواده است، خطر ابتلا به تاییدطلبی تا چندبرابر افزایش می یابد، دقیقا در این زمان چتر حمایتی خانواده برای دختران و پسران بسیار ضروری است. امروز حضور خانواده ها در تربیت و حمایت از فرزندان نقش اساسی تری به خود گرفته است و عدم حمایت آنها مشکلات فراوانی را ایجاد می کند.
@kanoonpormehr
هدایت شده از حامیان قرآن
✨﷽✨
#پندانه
✅ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﮐﺎﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ
ﻣﺎ بکاریم و ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ
✍روزی پادشاهی ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺩﺍﺩ که ﻫﺮﮐﺲ ﺟﻤﻠﻪ ﺣﮑﯿﻤﺎنهﺍﯼ ﺑﮕﻮﯾﺪ، ﺑﻪ ﺍﻭ 400 ﺳﮑﻪ ﻃﻼ ﺑﺪﻫﻨﺪ.ﺭﻭﺯﯼ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﺰﺭﻋﻪﺍﯼ ﻣﯽﮔﺬﺷﺖ که ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ 90ﺳﺎﻟﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﮐﺎﺷﺘﻦ ﻧﻬﺎﻝ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺍﺳﺖ.
شاه ﺟﻠﻮ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺍﺯ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﻧﻬﺎﻝ ﺯﯾﺘﻮﻥ 2٠ ﺳﺎﻝ ﻃﻮﻝ ﻣﯽﮐﺸﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﻨﺸﯿﻨﺪ ﻭ ﺛﻤﺮ ﺩﻫﺪ، ﺗﻮ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺳﻦ ﻭ ﺳﺎﻝ ﺑﺎ ﭼﻪ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﻧﻬﺎﻝ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﻣﯽﮐﺎﺭﯼ؟ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﻟﺒﺨﻨﺪﯼﺯﺩ ﻭﮔﻔﺖ: ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﮐﺎﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ، ﻣﺎ بکاریم ﺗﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ.سلطان ﺍﺯ ﺟﻮﺍﺏ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺧﻮﺷﺶ ﺁﻣﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺟﻮﺍﺑﺖ ﺣﮑﯿﻤﺎﻧﻪ ﺑﻮﺩ. پس ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺩ 400 ﺳﮑﻪ ﻃﻼ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﺪﻫﻨﺪ. ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺧﻨﺪﯾﺪ.شاه ﮔﻔﺖ: ﭼﺮﺍ ﻣﯽﺧﻨﺪﯼ؟
ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﮔﻔﺖ: ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 20 ﺳﺎﻝ ﺛﻤﺮ ﻣﯽﺩﻫﺪ ﺍﻣﺎ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﻣﻦ ﺍﻻﻥ ﺛﻤﺮ ﺩﺍﺩ!باز ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺩ 400 ﺳﮑﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﺪﻫﻨﺪ. ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺧﻨﺪﯾﺪ. شاه ﮔﻔﺖ: ﺍین باﺭ ﭼﺮﺍ ﺧﻨﺪﯾﺪﯼ؟ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﮔﻔﺖ: ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺳﺎﻟﯽ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺛﻤﺮ ﻣﯽﺩﻫﺪ. ﺍﻣﺎ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺛﻤﺮ ﺩﺍﺩ!مجددا ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺩ 400 ﺳﮑﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﺪﻫﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﺩﻭﺭ ﺷﺪ.
پرسیدند: چرا با عجله میروید؟ گفت: 90 سال زندگیِ باانگیزه و هدفمند، از او مردی ساخته که تمام سخنانش سنجیده و حکیمانه است، پس لایق پاداش است. اگر میماندم خزانهام را خالی میکرد.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@hamyanquran
03.mp3
23.63M
صوت جلسه سوم
❇️توليد محتواي تبليغ
(مهارت هاي زندگي در قرآن)
♦️🔹استاد: جناب آقای عليزاده
#مهارت_های_زندگی_در_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
🍂🍃🍂🍃🍂
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@kanoonpormehr
┗━━━🍂💞🍃━━━
❇️ هفت راهکار طلایی برای کنترل لجبازی کودک
◻️ امرونهیهای شدید والدین نسبت به کودک باعث کاهش اعتماد به نفس در نتیجه لجبازی او میشود. برای پیشگیری از لجبازی کودک، محدودیت بیش از حد را کنار بگذارید
◻️ والدین با استفاده از کمی خلاقیت و ابتکار عمل میتوانند بدون نگرانی و عصبانیت راه حلهای مناسبی را در برخورد با رفتارهای ناشایست کودک و بخصوص لجبازی های آنها بکار ببرند.
◻️ کودکان با استفاده از لجبازی در واقع قصد نشان دادن استقلال خود را به اطرافیان داشته و معمولاً این ناسازگاری در میان کودکان 3 تا 4 ساله بیشتر است که با روشهای سرگرم کننده و کمی صبر و حوصله از جمله صحبت کردن موزون و آهنگین با کودک، سخن گفتن همراه با تغییر و تقلید صدا، تعریف کردن خاطرات کودکی خودتان برای او، خنداندن و سرگرم کردن کودک، میتوانید لجبازی او را کنترل کنید.
◻️ هرگز از تنبیه بدنی و فریاد زدن استفاده نکنید و روی نکات مثبت کودک تأکید کنید.
◻️ واکنش های هیجانی، عصبی و تنبیه در برابر لجبازی میتواند ابعاد آن را گستردهتر و لجبازی را به عادتی دائمی برای کودک تبدیل کند، از سوی دیگر نیز ممکن است این رفتارهای نادرست از سوی والدین نیاز کودک به برآورده شدن حس کنجکاوی را سرکوب کند که در چنین شرایطی دیگر نباید انتظار داشت استقلال شخصیتی کودک در سنین بالاتر رشد کرده و شکل بگیرد و والدین باید بدانند لجبازی کودک خصلتی طبیعی بوده که باید پذیرفته شود، زیرا کودک گاهی اوقات به لجبازی به چشم یک بازی نگاه میکند و میخواهد والدین را در این بازی شریک کند.
◻️ بدغذایی مشکلی رایج میان بسیاری از کودکان امروزی است؛ گاهی کودک به دلیل استفاده از انواع تنقلات چرب و شور، اشتها به غذا خوردن ندارد و در نتیجه این امر را بهانه ای برای لجبازی با والدین به کار میگیرد در حالی که مهمترین دلیل بروز بدغذایی و بی اشتهایی، ناشی از مصرف تنقلات به مقدار زیاد یا در زمان نامناسب است که والدین میتوانند این موارد را به راحتی رفع کنند.
◻️ والدین باید نظارتها را در محیط منزل بر روی کودک کاهش داده و به کودک خود آزادی عمل بیشتری بدهند به این معنی که از امر و نهیهای بی مورد به فرزندان بپرهیزند، چرا که وسواس مادر و دستورالعملهای شدید به بروز مشکلات عصبی و پرخاشگری کودک منجر میشود.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@kanoonpormehr
┗━━━🍂💞🍃━━━
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🧕🧕🧑💼🧑💼🧕🧕🧑💼
*قابل توجه دوستانی که میگویند به بچه ها نباید در امر عبادت تاکید کنیم بگذار با میل خودشان به سمت نماز و روزه و عبادت بروند*
👈روزهکلهگنجشکی👉
✍️امام باقر علیه السلام:
🌹ما پسرانمان 🧑💼 را از ۵ سالگی امر به نماز می کنیم
🌸و شما از ۷ سالگی امر کنید.
👈 برای روزه
🌹از ۷ سالگی امر می کنیم به اندازه ای که در روز طاقت دارند هر چند نصف روز یا بیشتر یا کمتر باشد و وقتی تشنگی و گرسنگی برایشان غالب شد افطار می کند تا به روزه عادت کند و توانایی بیابند.
🌸و شما پسر بچه ها را از ۹ سالگی به روزه امر کنید هر مقدار را که می توانند روزه بگیرند و وقتی تشنگی بر ایشان غلبه کرد افطار کند.
کافی، جلد۲، ص ۴۰۹
@kanoonpormehr
هدایت شده از حامیان قرآن
✨﷽✨
✍شخصی نزد همسایهاش رفت و گفت:“گوش کن، میخواهم چیزی برایت تعریف کنم، دوستی به تازگی در مورد تو میگفت” همسایه حرف او را قطع کرد و گفت: قبل از اینکه تعریف کنی، بگو آیا حرفت را از میان سه صافی گذراندهای یا نه گفت: “کدام سه صافی؟”
اول از میان صافی واقعیت.
آیا مطمئنی چیزی که تعریف میکنی واقعیت دارد؟ گفت: “نه… من فقط آن را شنیدهام. شخصی آن را برایم تعریف کرده است.”
سری تکان داد و گفت:“پس حتما آن را از میان صافی دوم یعنی خوشحالی گذراندهای. یعنی چیزی را که میخواهی تعریف کنی، حتی اگر واقعیت نداشته باشد، باعث خوشحالیام میشود.گفت: دوست عزیز، فکر نکنم تو را خوشحال کند.
بسیار خوب، پس اگر مرا خوشحال نمیکند، حتما از صافی سوم، یعنی فایده، رد شده است. آیا چیزی که میخواهی تعریف کنی، برایم مفید است و به دردم میخورد؟ نه، به هیچ وجه! همسایه گفت: پس اگر این حرف، نه واقعیت دارد، نه خوشحال کننده است و نه مفید، آن را پیش خود نگهدار و سعی کن خودت هم زود فراموشش کنی.”
💥بر اساس شنیدهاتون مردم رو قضاوت نکنید
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@hamyanquran
⭐️ اگه سر سفره افطار به کسی که کنارمان نشسته بگوئیم : روزه ات قبول باشه ، اون چی جواب میده ؟
حتما میگه: ازشمام قبول باشه و ممنونم و کلی بهمون محبت میکنه .
حالا اگه سر افطار سرمون رو بالا بگیریم و به امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) عرض کنیم : آقاجون روزه تون قبول ، مطمئن باشید آقا هر جوابی بدهند ، دعاشون در حقمون مستجابه .
من سر سفره افطار میگم: آقاجون روزتون قبول باشه و امید دارم به اینکه آقا بفرمایند: از شمام قبول باشه ، عاقبت بخیر بشی .
این پیام رو اینقدر منتشر کنین که همه سر افطار با امام زمان (علیه السلام) حرف بزنن و به یاد حضرت مهدی(عج الله تعالی فرجه الشریف) باشن و برای ظهورش دعا کنن.
••┈•
@kanoonpormehr