#خانواده_و_مهارتهای_زندگی
📎نشانه های ناراحت شدن یک مرد از همسرش:
🔸ممکن است کم حرف شود یا منــزوی گردد
🔸ممکن است خودش را با کار مشغول کند.
🔸سعی می کند دیرتر به خانه بیایـــد.
🔸مثلث سازی با عضو دیگری از خانواده
🔸ارتباط چشمی برقرار کردن با همسر کم می شود.
🔸شوخی های مبتنی بر صممیمت کاهش پیدا می کند.
🔸تشکر و قدردانی از همسر کاهش پیدا می کند.
🔸دیر یا زود خوابیدن، جدا خوابیدن و ...
🔸کم محلی به یکدیگر و حتی تحقیر دیگری
✍️ این نشانه ها بیانگر این است که همسرشما ناراحت و گرفته است و از بیان ناراحتی خود هم خودداری می کند. برای برطرف کردن ناراحتی اش پیش قدم شوید و نگذارید یک دلخـــوری ســــاده به کینـــه ای عمـــیق تبدیل شـــود.
⃟
🌿🌿❣️🌿🌿❣️🌿🌿❣️🌿🌿
#
💥متاسفانه ما ادمها به محض اینکه به چیزی که میخواییم نمیرسیم یا یک اتفاق ناجور تو زندگیمون میافته ، اول به خدا بدگمان میشیم...
میشینیم با خودمون حساب میکنیم که چرا خدا اجازه داد این اتفاق بیافته، چرا جلوش و نگرفت، یا چرا اینجوری نشد ؟!
بعد هم سریع با خدا قهر میکنیم..
دیگه به این فکر نمیکنیم که شاید قراره اتفاق های خیلی بهتری بیافته، شاید خدا من و از خطر بزرگتری حفظ کرده.
💚ما باید قبول کنیم که تو این دنیا هیچ پناهی جز خدا نداریم. و کسی که از تنها پناهش قهر کنه، مشخصه که خودش ضرر میکنه نه هیچ کس دیگه ای
💌 یکی از بزرگترین قوانین موفقیت و حال خوب رو امام رضا اعلام کردند که اگر احساس و ارتعاشت نسبت به خدا خوب باشه، همون حس و ارتعاش چندین برابرش به خودت بازگشت میکنه.
👇👇👇
👌 گمان خود را به خداوند متعال نیکو و خوب قرار بده. هرکس که به خداوند گمان خوب و نیکو داشته باشد، خداوند هم بر طبق همان گمان خوب و حُسن ظن با او عمل و رفتار می کند.
💌 وَلَنْ تَجِدَ مِنْ دُونِهِ مُلْتَحَدًا ﴿٢٧﴾
و هرگز جز او ملجأ و پناهی نخواهی یافت. (۲۷)
سوره کهف💫
#آرامش_با_قرآن
🔴 #آداب_صدا_زدن
💠 وقتی در مورد همسرتون صحبت میکنید از اسامی اشاره مثل "این" یا "اون" و همچنین کلمههایی مثل "ببین"، "الو" و "آهای" استفاده نکنید.
💠وقتی همسرتان شما را صدا میزند با علاقه بهش جواب بدید! مثلا به جای گفتن: "هااان!؟" یا گفتن یک "بله" خالی به او بگویید: بله عزیزم، جان دلم یا جانم و ...
💠مطمئن باشید در ازای احترام گذاشتن خودتان احترام میبینید. زیبا صداکردن زن و مرد، بهترین شیوه برای ابراز محبت و نوعی شخصیت دادن به طرف مقابل است.
آيا كودكاني كه از دنيا مي روند نیز فشار قبر دارند؟ در برزخ كجا مي روند؟.mp3
500.4K
⭕️ سوال
❓آيا كودكاني كه از دنيا مي روند نیز فشار قبر دارند؟ در برزخ كجا مي روند؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
45.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁🍁🍁
#خودشناسی
#خودسازی
#آگاهی
رنج ها ازبین نمیرن
رنجامون رو خودمون اتخاب کنیم
تاروپود زندگی
#مجتبی_تمسکی
راه مقابله با استرس قسمت دوم.mp3
2.67M
🔶موضوع فایل : *راه های مقابله با استرس، قسمت 2*
بهترین چیزی که خدا در دل انسان قرار میدهد.mp3
2.42M
▫️ بهترین چیزی که خدا در دل انسان قرار میدهد
👤 مقام معظّم رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 فیلم کوتاه: از پدر به پسر (با موضوع الگوپذیری فرزندان)
🔻 فیلم کوتاه براساس فرمایش امام علی (علیه السلام): دل کودکان و نوجوان مانند زمين آماده است كه هر بذرى در آن افشانده شود، مىپذيرد. (نهجالبلاغه، نامه ۳۱)
💠 امام محمّد باقر عليه السلام:
🔸 «از افكندن كار امروز به فردا بپرهیز؛ زيرا اين كار دريايى است كه مردمان در آن غرق و نابود مىشوند»
🌷 #اللَّهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
📆 امروز یکشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲
👈 مصادف با ۱٥ ذی القعده ١٤٤٤
▫️ مجموعه «بلاغ» روزی پر از نشاط و برکت را برای همراهان گرامی آرزومند است.
سفره را انداختهاند و بچهها هم بیتابی میکنند.
بوی آبگوشت و ریحان تازه فضای اتاق را پر کرده و صدای شکم بچهها را هم درآورده است. بچهها زیرچشمی آقا را نگاه میکنند، ایشان میگویند:
- باید صبر کنیم تا خانم جان هم بیایند.
اگر این جمله را هم نمیگفت بچهها میدانستند که آقا بدون خانم جان لب به غذا نمیزند.
دوست داشت از اول، همسفره همسرش باشد.
آیا خوردن واشامیدن وضو راباطل میکند؟
✅ پاسخ:
خوردن و آشامیدن وضو را باطل نمی کند ولی اگر در هنگام وضو گرفتن مشغول خوردن و آشامیدن شود به صورتی که موالات (پشت سر هم بودن ارکان وضو) به هم بخورد ، وضو باطل می شود.
* مبطلات وضو عبارتند از:
- خارج شدن ادرار
- خارج شدن مدفوع
- خارج شدن باد شکم
- به خواب رفتن
- چیزهایی که عقل را از بین میبرد، مانند دیوانگی و مستی و بیهوشی
- استحاضهی زنان
- هر چیزی که موجب غسل میشود، مانند جنابت و خون حیض.(و مس میت)
توجه:
- چیزهایی که وضو را باطل میکند «مبطلات وضو» میگویند.
- با عارض شدن مبطلات وضو، کودک نابالغ هم (همانند افراد بالغ) محدث میشود (یعنی وضویش باطل میشود).
🌸🍃نمونه هایی از نحوه تعامل امام خمینی ره با همسرشان از بیان دختر و داماد و عروس و نوه ایشان
🍃 امام برای همسرشان احترام زیادی قائل بودند، که به شکلهای مختلف ظهور و بروز مییافت. دختر ایشان خاطرهای ازیشان را اینگونه نقل میکند: یادم میآید که بچّه بودیم و با توپ توی اتاق بازی میکردیم و توپ را زدیم و شیشه را شکستیم. آقا خیلی ناراحت آمدند ما را تأدیب کنند که چرا این کار را کردیم؟ من گفتم: «خانم به ما گفتند بازی کنید، عیب ندارد.» تا من این را گفتم، ایشان هیچ نگفتند و سرشان را پایین انداختند و از اتاق بیرون رفتند.
🍃 در هر ساعتی از روز که بود -حتی اگر ساعت ۲ بعد از ظهر که ساعت استراحت امام بود- ایشان با همه نظمی که در برنامه روزانه خود داشتند، اما برای خانم احترام قائل بودند و تا در حیاط تشریف میآوردند و ایشان را بدرقه میکردند و زمانی که خانم میخواستند برگردند، امام اطلاع میدادند که خانم میخواهند برگردند و اگر فصل گرما بود امام دستور میدادند چیز خنکی درست کنید، هندوانهای آماده کنید، یا اگر چیز خنکی نبود دستور میدادند که آب خنکی درست شود و اگر فصل سرما بود میگفتند اتاق را گرم کنید». یا در جای دیگر نقل شده امام آنقدر به خانم آزادی میدادند که هر جا راحت باشد استراحت کنند یا غذا بخورند. مثلاً اگر خانم یک روزی خیلی خسته میشدند، با این که امام خیلی در کارشان نظم داشتند، میفرمودند: اگر شما مایلید الآن غذا میخوریم و میخوابیم، که رعایت حال خانم شده باشد.
🍃کارِ خانه را وظیفه همسر نمیدانستند
امام به دستور اسلام مبنی بر موظف نبودنِ زن به انجام کارهای خانه بسیار پایبند بودند. به پسر و نوه هایشان القا میکردند که از زنانشان انتظار کاری نداشته باشند واگر کار کردند، محبت کرده اند. در سوی دیگر به دخترها توصیه میکردند که کار کنند و اینگونه محبت خود به همسر و فرزندان را نشان دهند. یکی از اعضای خانواده امام در این باره چنین میگوید: ویژگی امام در برخورد با مسائل خانواده، حرمت نهادن و درک شخصیت همسر بود، یعنی همسر را به عنوان خدمتکار یا عنصری که باید تدارکات و خدمات خانه را عهده دار شود، نمی دانست، بلکه همسر را یک همراه، هم راز و چه بسا یک هم فکر میدانستند. بارها شنیدهاید که ایشان، هیچگاه به همسرشان فرمانی ندادند.
🍃همسر امام تعاملات ایشان در خصوص امورات منزل را اینگونه توصیف میکردند: آقا هیچ وقت دستور انجام کاری را به من نمیدادند. وقتی یک دکمه پیراهنشان میافتاد، میگفتند: میشود این را بدهید بدوزند؟ نمیگفتند خودت بدوز یا احیاناً اگر روز بعد دوخته نشده بود، نمیگفتند چرا ندوختید. میگفتند: کسی نبود بیاید بدوزد؟ تا آخر عمرشان به من نگفتند یک لیوان آب را به من بده؛ خودشان این کار را انجام میدادند» این موضوع در توصیفاتی که نزدیکان امام از نحوه برخورد ایشان با همسرشان نیز بارها مورد اشاره قرار گرفته. دخترشان میگوید: «اگر بگویم کوچکترین توقعی از همسرشان نداشتند، دروغ نگفتهام. حتی میتوانم بگویم در طول شصت سال زندگی، هیچ وقت یک لیوان آب از خانم نخواستند.همیشه خودشان اقدام میکردند. اگر هم خودشان در شرایطی بودند که نمیتوانستند، میگفتند: آب اینجا نیست؟ هیچ وقت نمیگفتند بلند شوید آب به من بدهید. نه تنها با خانم، حتی با ما که دخترهایشان بودیم و اگر آقا آب میخواستند، همه با سر میدویدیم که آب بیاوریم؛ ولی هیچ وقت از ما نخواستند که یک لیوان آب به دستشان بدهیم».
🍃همسر ایشان میگوید: « همیشه میگفتند جارو نکن.من پشت سرایشان اتاق را جارو میکردم… و اگرمیخواستم لب حوض روسری بچه را بشویم، میآمدند و میگفتند: بلند شو، تو نباید بشویی. یک روز وقتی ناهار تمام شد من نشستم لب حوض تا ظرف ها را بشویم. ایشان همین که دیدند من دارم ظرف ها را میشویم، به فریده، یکی از دخترها که در منزل ما بود، گفتند: فریده! بدو، خانم دارد ظرف میشوید. حتی وقتی وارد اتاق میشدم، به من نمیگفتند که در را پشت سرم ببندم.»
🍃همکاری در کارهای خانه
امام نه تنها انجام امورات منزل را وظیفه زن نمیدانستند بلکه خود را موظف به مشارکت در کارهای خانه و کمک به همسر میدانستند. فاطمه طباطبایی عروس امام اینگونه نقل میکنند: «خانم میگفتند که چون بچّههایشان شب تا صبح گریه میکردند و ایشان مجبور بودند تا صبح بیدار بمانند، امام شب را تقسیم کرده بودند؛ مثلاً دو ساعت ایشان بچّه را ساکت میکردند و خانم میخوابیدند و بعد، دو ساعت خودشان میخوابیدند و خانم بچّه را نگه میداشتند.
زنانگی چیزی بیش از مونث بودن است - Dr Shiri.mp3
7.54M
🎧 #صوت_زناشویی
🎀 زنانگی، چیزی فراتر از مونث بودن هست!!!
🎤 دکتر #شیری
💑 تکنیک مقایسـه برای رسیدن به آرامـش
🔸یکی از فرمــول هـــای خوبی که به زن و شوهــر کمک میکند تا در زندگی، سختیها و فشارها را تحمّل کنند این است که سختیهای بزرگتر دیگران مخصوصاً افراد متدیّن مثل اهل بیت علیهمالسلام، اولیاء خدا، شهدا و نیز اطرافیان و اقـــوام خود را تصوّر کننـــد.
🔸این تکنیک اوّلاً به ما یاد میدهد سختیها جنبهی امتحان الهی دارند و عمومی و همهگیر هستنــد، ثانیاً در ما انگیــزهی صبوری ایجاد کرده و میآموزد که میتوان مثل هزاران زن و شوهر دیگر در غُبار مشکلات یا بدرفتاری و بدخُلقی همسر، ایستاد و زندگی را به زیبایی ساختــه و مدیریّت کرد.
🔸اصل وجود سختیها برای رشد انسانها طرّاحی شده است. لذا بجای آســایش باید دنبال آرامــش بود که تنها راه کسب آن فقط یاد خدا ست. به جای معامله با همسر، با خدا معامله کنیــد تا افکار، گفتار و رفتارتان زیبا شده و آستانهی استقامت و صبرتان بالا رود.
🔰عادت های " پیر کننده " را بهتر بشناسیم؛
🔸دیر خوابیدن
🔸️ کم تحرکی و ورزش نکردن
🔸️تمایل به پرخوری ، خصوصاً مصرف خوراکی های شیرین
🔸️سیگار کشیدن
🔸️مالیدن چشم ها
🔸️تغییر پی در پی وزن
🔸️خوابیدن روی شکم
🔸️عدم توانایی در کنترل استرس
🔸️نداشتن برنامه غذایی سالم
🔸️نوشین ناکافی آب
🔸️خصومت و دشمنی
🔸️آرایش زیاد
🔸️درمعرض آفتاب قرار گرفتن زیاد و بدون پوشش
🔸️عادت به نشخوار فکری (فکرهای خودآیند منفی که مداوم در ذهن مرور می شوند)
#پیری_زودرس
🍃🍃🔸️🌷🔸️🍃🍃