eitaa logo
کانال مسجدوبصیرت
118 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
4.7هزار ویدیو
51 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لحظه برخورد یک هلی‌کوپتر با هواپیمای مسافربری امریکن ایرلاینز در نزدیکی فرودگاه ریگان ایالات متحده. 🔹رویترز: هواپیمای مسافربری امریکن ایرلاینز هنگام نزدیک شدن به باند فرودگاه ریگان با هلیکوپتر نظامی بلک هاوک برخورد کرد. 🔹حدود ۶۰ مسافر در هواپیمای برخورد شده با هلیکوپتر در نزدیکی واشنگتن بودند.
حضور رهبر انقلاب اسلامی در آستانه دهه فجر در مرقد امام خمینی و بهشت زهرا حضرت آیت الله خامنه‌ای در آستانه دهه مبارک فجر در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) حضور یافتند و ضمن قرائت فاتحه، به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند. به گزارش ایسنا، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز همچنین با حضور در مزار شهدای حادثه انفجار تروریستی هفتم تیر و انفجار تروریستی دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور سال ۱۶۰، یاد و خاطره این شهدا به‌ویژه شهیدان آیت الله بهشتی، محمدعلی رجایی و حجت‌الاسلام والمسلمین باهنر را گرامی داشتند. حضرت آیت الله خامنه‌ای بر مزار شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شهدای دفاع از حرم نیز حضور یافتند و با قرائت فاتحه علّو درجات این شهیدان را مسألت کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حضور رهبر انقلاب در مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرلشکر سلامی: مسئولیت همه رده‌های سپاه در حوزه هوش مصنوعی را مشخص کردیم می‌خواهیم در خطوط مقدم پیشرفت‌های جهانی حرکت کنیم.
واقعا حماس در این جنگ از لحاظ رسانه‌ یک عملکرد فوق العاده داشت که باعث شد حتی رژیم صهیونیستی با پشتیبانی امپراتوری رسانه‌ای غربی نتواند حریف آن شود... خیلی از مواقع کار رسانه‌ای بیشتر از آنکه نیاز به بودجه‌های کلان داشته باشد احتیاج به اعتقاد و برنامه‌ریزی دقیق دارد...
🟢نگاهی به مهم ترین دستاوردهای انقلاب دربیانات رهبرانقلاب 💠اول/دستاوردهای انقلاب اسلامی درحوزه «سلامت وبهداشت»: ✍۱.بعدازانقلاب اسلامی تاکنون ۲۱ سال متوسط عمرایران افزایش داشته است.از ۵۵سال به ۲/۷۶سال. ✍ ۲. ۳۰ درصد پزشکان ایران وارداتی از بنگلادش،فیلیپین،هندوپاکستان بودند. امروزاز ۵۳ کشورجهان برای درمان به ایران می آیند.در۲۷ رشته تخصص تربیت می کنیم. ✍۳. در ۱۹۷۳۹ روستای کشور ۳۵ هزار بهورزبه عنوان پیشگامان نظام سلامت فعالیت می کنند.قبل ازانقلاب تعدادخانه های بهداشت فقط در۱۵۰۰ روستا بوده است. ✍۴. بااجرای طرح واکسیناسیون ملی فلج اطفال به همت بسیجیان وپوشش ۹۵ درصدی این واکسیناسیون تاکنون فلج اطفال ازکشورریشه کن شد،درحالی که کشورهای همسایه هیچ کدام نتوانستند. ✍۵. بیماری های عفونی مالاریا،سل و وبادرایران کنترل شده است. ✍ادامه دارد..... 💐حلول ماه مبارک شعبان المعظم ماه پیامبر اعظم(ص) ماه عشق و رحمت خداوندی و اعیاد خجسته شعبانیه بر همگان مبارک باد. 🌺دهه فجرانقلاب اسلامی ایران مبارک باد
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥ظرف ۴دقیقه، توطئه خطرناکی رو که "ظریف" و "دار و دسته اش" با ظرافت بر علیه کشور رشته بودن، پنبه کرد 💪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎بازشب جمعه اي ديگر وشب زيارتي مخصوص حضرت سیدالشهدا ابا عبدالله الحسین علیه السلام وفرارسیدن ماه شعبان المعظم وتوسل به امام حسین علیه‌السلام: 🤲صلی الله علیک یااباعبدالله الحسین علیه السلام 🤲صلی الله علیک یااباعبدالله الحسین علیه السلام 🤲صلی الله علیک یااباعبدالله الحسین علیه السلام 🌹ماه شعبان؛ماه شوروبهجت به واسطه میلادسیدالشهدا(ع) 💐ازجمله فضیلت‌های این ماه، موالید بزرگی است که در آن روی داده است و از همه آنها مهمتر میلاد مسعود امام حسین (ع) در سوم این ماه 🌺چنانکه آمده است: «زمانی که اول ماه شعبان فرا رسد، منادی ای از زیر عرش ندا می‌دهد: ای کسانی که در کوی حسین بار انداخته اید! شب نیمه شعبان را از زیارت آن حضرت خالی مگذارید؛ زیرا اگر بدانید در زیارت نیمه شعبان چه مقدار اجر و ثواب است، سال بر شما طولانی می‌شد، تا نیمه شعبان فرا رسد.» 📚اقبال الاعمال، سید بن طاووس ج ۳، ص ۳۳۹ و بحارالانوار، علامه مجلسی، ج ۱۰۱، ص ۹۸📚 🌷حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا بر شما مبارک باد 🤲اللهم عجل لولیک الفرج 🤲التماس دعای فرج
🌹شب‌های جمعه🤲دعای کمیل🌹 🤲اللَّهُمَّ فَاقْبَلْ عُذْرِى، وَارْحَمْ شِدَّةَ ضُرِّى، وَفُكَّنِى مِنْ شَدِّ وَثاقِى‌ 🤲خدايا،عذرم را بپذير، و به بدى حالم كه در نهايت سختى است رحم كن، و از بند و زنجير محكم گناه كه بر دست و پاى وجودم بسته شده رهايم ساز 🍎آرى، اى خداى من، با توجّه به زنجيرها و غل‌هاى قيامت بر ناتوانى جسمم و نازكى پوستم و باريكى استخوانم رحم كن، كه اگر اين غل‌ها و زنجيرهاى گناه بر من بماند، يقيناً فرداى قيامت به صورت غل‌ها و زنجيرهاى آتشين مجسم مى‌شود و بر همه اعضا و جوارحم مى‌نهند و در كمال بى‌طاقتى و ناتوانى جسمانى و نازكى‌ پوست و باريكى استخوان بايد براى ابد در آن زنجيرها و غل‌ها بمانم و بى آن كه مرگى برايم باشد در طبقات دوزخ بسوزم!! 🍀محاسبه دقيق‌ 👌عزيزان، بياييد مانند مردى كه نامش «توبه» بود و به قول «شيخ بهائى» غالباً به محاسبه نفس مى‌پرداخت، ما هم هر روز و هر شب از خود حساب بكشيم. 🔸او در حالى كه شصت ساله بود، مجموعه ايّام آن را حساب كرد، 21500 روز شد، گفت: واى بر من اگر در برابر هر روز يك گناه بيشتر نكرده باشم، اگر چنين باشد 21500 گناه مرتكب شده‌ام، آيا مى‌خواهم خدا را با اين همه گناه ملاقات كنم؟ در اين هنگام نعره‌اى زد و به زمين افتاد و جان به جان آفرين‌تسليم كرد!! 🤲الهی! رجب گذشت و ما از خود نگذشتیم، تو از ما بگذر! 🤲الهی العفو....العفو.....العفو..... 💐ماه شعبان بر همگان مبارک باد.
عامل هتک حرمت به قرآن کریم به هلاکت رسید رسانه‌های سوئدی از هلاکت عامل هتک‌حرمت به قرآن کریم خبر دادند طبق گزارش رسانه‌های سوئدی، فرد اهانت کننده به قرآن کریم، به ضرب گلوله به هلاکت رسید. به گزارش ایسنا، رسانه‌های سوئدی خبر دادند «سلوان مومیکا» ۳۸ ساله فرد اهانت‌کننده به قرآن کریم که چندین مرتبه کتاب آسمانی مسلمانان را به آتش کشیده بود، به ضرب گلوله کشته شده است.