فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲❤️🤲❤️🤲❤️🤲
🍃السلام علیک یا اباصالح المهدی🍃
🎥 #نماهنگ
🤲دعای زیبای فرج 🤲
🦋بچه های عزیز بخوانند🦋
✨الهی عظم البلاء و برح الخفاء✨
✨وانکشف الغطاء وانقطع الرجاء✨
#دعای_فرج
#تربیت_نسل_منتظر
🤲❤️🤲❤️🤲❤️🤲
🔴«هشتسال عبرت» کافی نیست؟!
مهدی جمشیدی در نقد سخنِ آیتالله صافیگلپایگانی نوشت:
🔹آیتالله صافیگلپایگانی گفتهاند: گرانی برای مردم طاقتفرسا شده و اینکه با بسیاری از کشورها قهر باشیم، به ضرر مردم است.
🔹عبارت ایشان، دلالت بر همان معنایی دارد که رهبر انقلاب در بیانیۀ گام دوّم انقلاب از ان با تعبیر «تحلیل سراپا غلط» یاد کرده است؛ اینکه مشکلات معیشتیِ مردم را نه به اراده و توانمندیِ مسئولان و ظرفیّتهای وطنی و بومی، بلکه به مناسبات خارجی متصل کنیم و در اقتصاد برونزا باشیم.
🔹جالب است که این حرف را حسن روحانی، «هشت سال پیش» مطرح کرد و به واسطۀ آن، عوام ظاهربین و بیتحلیل و سطحینگر را فریفت و از آنها رأی گرفت. البتّه غلطبودن این تحلیل، در «عمل» ثابت شد، و هشت سال مذاکره و بازی با سند ننگین برجام، هیچ حاصلی برای سفرۀ مردم نداشت. امّا امروز پس از هشت سال، همین سخن ناصواب را از زبان یک «مرجع تقلید» میشنویم. هم تقلیدِ سیاسیِ ایشان از نیروهای سکولار بسیار مذموم هست، هم تأخیرِ سیاسیِ ایشان در تکرار این تحلیل سراپا غلط. نمیدانم «تقلیدِ» ایشان را مذمّت کنم یا «تأخیر»ش را.
🔹صدق گفتۀ ایشان، از حامیان سخنش پیداست؛ علی مطهری و مهدی نصیری و فرید مدرسی. ورشکستگان سیاسی، در کمین نشسته بودند که لقمهای را از دهان ایشان بربیایند و بر آن، موجسواری رسانهای کنند.
🔹استاد مطهری، بسیار نسبت به «بیوت مراجع»، حسّاس بود. ایشان زمانی به حاج احمدآقا گفته بود: مراقب باشید بیت آقای خمینی، مانند بیت آقای بروجردی نشود. اغلب اینگونه است که مراجع به دلیل «ارتباطات محدود» و «محیط بسته»ای که در آن هستند، با واسطه با «واقعیّت» تماس دارند و این واسطهها، همان «اعضای دفتر» هستند. در واقع، اعضای دفتر، «مهندسان مواضع» و «طرّاحان ذهن» این بزرگان هستند. این وضع، خاص آیتالله بروجرودی نبود، بلکه آیتالله شریعتمداری و آیتالله منتظری نیز دچار این آسیب بودند. برخی دیگر نیز چنین هستند که لازم به نامبردن نیست.
🔹اینکه بعد از هشت سال «سرافکندگیِ ملّی» و «فقر عمومی» که حسن روحانی با فریبکاری رسانهای و خطابههای دروغین بر مردم تحمیل کرد، بدانیم این بیراهه به مقصد نمیرسد، محتاجِ بصیرت نیست. امروز مردم کوچه و بازار هم از غرب ناامیدند و میدانند و مشکل اصلی، «کفایت حاکمان» بوده است نه «سیاستهای کلّیِ نظام». مشکل این بوده که حسن روحانی، «تنبلی» و «ناکارآمدی» و «بیکفایتیِ» خویش را بر ایران تحمیل کرد و سرمایههای ملّی را به باد داد و آتشِ «فساد دولتی» را شعلهور ساخت. امّا افسوس که «مرجع تقلیدِ شیعه»، چنین برداشتی ندارد و همچنان چشم به «بیرون» دارد.
🔹عالِم راستین و محقّقِ طالبِ نفسالامر، در این اندیشه نیست که سخن و داوریاش، با چه کسی اصطکاک مییابد و منزلت و اعتبار چه جریانی را میخراشد، بلکه دل و جان در گروی «حقیقت» دارد و آن را «محافظهکارانه» در پای «بزرگان»، قربانی نمیکند. در عمل مشخص شد که این تحلیل، «سراپا غلط» است. مهمّ نیست چه کسی به آن معتقد است: بنده یا یک مرجع تقلید. آنان که محقّق هستند نباید اشخاصِ هر چند بزرگ را بر «حقیقت» ترجیح دهند.
🔹باب «نقادی»، به دو صورت بسته میشود: یکی با «استبداد آشکار» و دیگری با «قدیسسازی از اشخاص». دوران قرون وسطی و کلیسای کاتولیک و سلطنت پاپها گذشته و نمیتوان نفهمید و نگفت و نخواست.
🔹بعضی دوستان، هر گاه ناخشنود میشوند، پای «ادب» و «ادبیات» و «اخلاق» را به میان میکِشند و در قالب تذکرِ اخلاقی، «نسبت ناروا» میدهند. همین که کسانی نسبت به خطای بزرگ یک مرجع تقلید، حسّاس نیستند و برآشفته نمیشوند، امّا این قبیل یادداشتهای انتقادی را برنمیتابید و وظیفۀ شرعیِ خویش میدانند که بیدرنگ، موضعگیریِ منفی کنند و بر کرسی موعظه بنشینند یا جوّسازی کنند، نشان میدهد که پای «سوگیری سیاسی» در میان است.
🔹اگر برای اثبات سخنم، به «آیتالله خامنهای» استناد کنم و نظر ایشان را به عنوان «ولیّفقیه» به میان آورم، متهم به «دخالتدادن اقتدار سیاسی در بحث» و «مواجهۀ متعبّدانه و متعصّبانه با ایشان» میشوم، و اگر به «واقعیّتهای عقلی یا تجربی» استناد کنم و «مجتهدانه» و «محقّقانه»، نظرورزی نمایم، متهم به «خودمحوری» و «خویشمرکزبینی» میشویم. مسأله را به حاشیه نرانیم: نه اینکه انقلاب با بسیاری از کشورها، قهر است، صحیح است؛ و نه اینکه راهحل مشکلات معیشتیِ مردم، ارتباطات خارجی و اقتصاد برونزا است. هر دو پیشفرض ایشان ناصواب هستند و این ناصواببودن، متّکی به هشتسال تجربۀ عینی است: «هشتسال خسارت محض» و «هشتسال عبرت». کافی نیست؟! میخواهید به عنوان مرجع تقلید، دوباره مردم را سرگردان «مذاکره» و «برجام» و «غرب» و «تعلیق» و «شرطیشدن اقتصاد» و ... کنید؟!/ رجانیوز
«زنگنه» ۶۰ نماینده مجلس را استخدام وزارت نفت کرد
«امیرآبادی فراهانی» نائب رئیس مجلس:
🔹آقای زنگنه ( وزیر سابق نفت) در در دو دوره مسئولیتش در دولتهای آقایان خاتمی و روحانی، ۶۰ نفر از نمایندگان مجلس را در وزارت نفت استخدام کرد.
🔹یکی از نمایندگان در قرارداد نفتی با خارجیها، از این قرارداد ایراد گرفت و با من شروع به دعوا کرد و پس از اینکه در دوره بعدی مجلس، رای نیاورد بلافاصله هیئت مدیره یکی از شرکتهای نفتی شد.
🔹در طول ۱۰ دوره گذشته مجلس، ۸ هزار نفر به ایران خودرو توسط نمایندگان مجلس معرفی شدند و فقط یک نماینده به تنهایی ، ۳۰۰ نفر را معرفی کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥🎥سگ شدن انسان ها
⭕️ظهور پدیده human pups و انسان های سگ نما در عصر تکنولوژی
🙏تماشای این کلیپ جنجالی رو به هیچ وجه از دست ندید.
#محرم
#امام_حسین
#سبک_زندگی
🎥استاد پورآقایی
به علت قطعی سامانه هوشمند سوخت؛ توزیع بنزین متوقف شد
🔹گزارشات میدانی نشان می دهد به علت اختلال در سامانه هوشمند سوخت، توزیع بنزین در جایگاههای سوخت سراسر کشور قطع شده است.
⭕️ تشکیل جلسه فوری برای رفع اختلال سامانه هوشمند سوخت/ دلیل اختلال در دست بررسی است
🔹جلسه ای فوری درباره اختلال سامانه هوشمند سوخت در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در حال برگزاری است که به محض پایان یافتن جلسه اطلاع رسانی عمومی خواهد شد.
🔹تا این لحظه دلیل این مشکل مشخص نشده است.
البته مشکلی برای سوختگیری با قیمت آزاد وجود ندارد
🔹مشکل فنی در سامانه کارت سوخت اتفاق افتاده و سامانه هوشمند را از مدار خارج کرده است.
🔹هیچ مشکلی برای سهمیه سوخت مردم به وجود نخواهد آمد و کارشناسان در حال بررسی و رفع مشکل هستند.
🔸سوختگیری در جایگاههای سوخت با مشکل مواجه نیست، مردم میتوانند با قیمت آزاد سوختگیری کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرشاد حیدری یکی از متهمان اخلال ارزی در سال ۹۶ در میان سکوت نهادهای نظارتی همچنان به عنوان رئیس موسسه عالی بانکداری به فعالیت خود ساختار بانک مرکزی ادامه میدهد.
@Fetan2
دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
✍ محمد ایمانی
.
♻️ متهم اصلی دارد به ریش ما میخندد
🔰 حمید رسایی: سال ۹۲ درحالی روحانی ابتدای دولتش، به دروغ ادعا کرده بود که خزانه را خالی تحویل گرفته است، اکنون در انتهای دولتش، از خود سندی بجای گذاشته که خزانه را خالی تحویل ابراهیم رییسی داده است!
عوامل دولت روحانی (دولتی که به بهشت جاسوسان مشهور بود) قرار بود چه پازلی را تکمیل کنند؟!
۱۷ تیر ۱۳۹۶، ری تکیه، عضو ارشد شورای روابط خارجی آمریکا میگوید: «امروز مأموریت دولت آمریکا آن است که برای شروع محتمل یک جنبش اعتراضی که میتواند سبب بی ثباتی نظام جمهوری اسلامی تا مرز فروپاشی شود، برنامه و طرحریزی کند. این کار نه فقط به "خالی کردن خزانه جمهوری اسلامی" نیاز دارد، بلکه به یافتن راههایی جهت قدرتمند کردن مخالفین داخلی آن هم نیاز دارد. برنامهریزی برای همه این کارها باید همین امروز آغاز شود چرا که وقتی بحران شروع شد، برای اینکه آمریکا بازیگر جریان بشود، بسیار دیر خواهد بود.»
اما دولت روحانی چه زمانی خزانه را خالی کرد را دریادداشت بعدی بخوانید:
t.me/www_rasaee_ir/11172
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
روایت صحیح از یک واقعه در تبریز::::
نامبرده دارای مدرک کارشناسی اقتصاد نظری از دانشگاه آزاد تبریز و ورودی سال 80 به سپاه می باشد. در ابتدا بصورت خرید خدمت تا سال 86 در مرکز بازسازی شهید کریمی تبریز خدمت کرده است.
در سال86 از خرید خدمت به رسمی تبدیل وضعیت شده است. بعد از تبدیل وضعیت به ناحیه غدیر منتقل شده و در حوزه بسیج دانش آموزی و معاونت آموزش پایور مشغول خدمت بوده است.
در سال 98 به مدت 40 روز فرمانده حوزه 3 بسیج ناحیه غدیربوده است که بخاطر نارضایتی ها و اعتراضات و حضور سردار خرم در آن حوزه دستور جابه جایی داده شده است.
بعد از جابه جایی، برادرش(یعقوب علیزاده) که فرمانده یک حوزه دیگر بوده است به دلیل اخلاق و رفتا و عملکردش حاضر به قبول کردن وی بعنوان یک نیرو در حوزه خود نشده است. این برادر نامبرده بنام یعقوب علیزاده فعلاً در اطلاعات استان مشغول خدمت می باشد.
نامبرده فعلاً دارای درجه سرهنگ دومی می باشد.
بعد از تودیع از فرماندهی حوزه 3 بسیج در ناحیه غدیر در قسمت آموزش پایور بعنوان نیرو مشغول خدمت بوده است.
از 20 مهر 1400 از ناحیه غدیر به ناحیه امامت منتقل شده و فعلاً در اختیار بازرسی برای مشخص شدن وضعیت جایگاه خدمتی بوده است.
در طی دو سال گذشته بعد از برداشتن از فرماندهی حوزه 3 به دلیل ناراحتی و ادعای نداشتن مسئولیت خوب و همچنین ادعای مشکلات خانوادگی در خواست بازنشستگی پیش از موعد داده که توسط ناحیه غدیر مورد موافقت قرار گرفته بود ولی ستاد سپاه عاشورا با آن مخالفت کرده است.
بنابه گزارش همکاران و کسانی که با وی کار کرده اند ایشان از لحاظ رفتاری فردی خیلی عصبانی و تند مزاج بوده و در طی دو سال گذشته فرد نرمالی نبوده است.حتی در دعوت از سایر اساتید بعد از رفتن وقتی خوشش نمی آمده است می گفته که می خواستم تو گوشش بزنم.
بنابر گزارش های دریافتی از ناحیه غدیر در جریان بازرسی سردار خرم به همراه فرمانده ناحیه غدیر از مرکز حوزه 3 بسیج در سال 98 سردار به همراه همراهان مشاهده می کنند که نامبرده در حال حجامت با زالو از قسمت های مختلف بدن خود بوده است که سردار عکس العمل خوبی نشان نداده و در مقابل همکاران و سربازان بیان می دارند که کدام ... ایشان را اینجا مسئول گذاشته است؟؟؟!! به نظر از همان موقع کینه شخصی از سردار داشته و بنابه روایتی همانجا در جمع دوستان خود اعلام می کند که من یک روزی در لباس شخصی به این سردار سیلی می زنم تا حساب کار دستش بیاید. همچنین بنا به اخبار دریافتی چند روز قبل نامبرده پیامکی به سردار فرستاده و بیان کرده که وقت زدن آن سیلی فرا رسیده است.
نامبرده از لحاظ اداری به درجه 16 سرهنگ تمامی رسیده بوده ولی درجه 16 وی را بنا به دلایلی(نبودن جایگاه مدیریتی و عدم قبول سایر همکاران بخاطر اخلاق و رفتار و عملکردش) نداده بوده اند. این هم مزید بر علت شده و نامبرده را تهییج کرده است.هر چند که اخیراً این مورد حل شده بوده است.یعنی جایگاهی در ناحیه امامت پیدا کرده بودند که قرار بود بعد از انتقال به آنجا بحث درجه اش نیز حل شود.
بنابه روایت دیگر نامبرده دانشجوی دکتری بوده است و برای دادن مجوز تحصیل و یا اعمال حقوقی ممانعت ایجاد کرده اند( مشکل ساختاری و تحصیل بدون مجوز و عدم قبولی این تحصیل از طرف سازمان) که این مسأله نیز نامبرده را برای این کار تحریک کرده است.
نامبرده فعلاً در اختیار حفاظت اطلاعات می باشد.
پدر نامبرده جانباز 25 درصد بوده است که فوت کرده است. فوت وی هم معمولی بوده و دلیل خاصی نداشته است.
بنابر اطلاعات جمع آوری شده و بازجویی های صورت گرفته تا حالا نامبرده انگیزه خود را شخصی اعلام کرده است. هر چند با توجه به زمینه اخلاقی و تند مزاجی و تهدیدهای قبلی احتمال اینکه برخی ها آن را شناسایی و تحریک کرده باشند وجود دارد. این موضوع بایستی بررسی و اثبات شود.
با توجه به اینکه نامبرده در اختیار حفاظت اطلاعات می باشد ایشان هیچ بیانیه ای در خصوص اقدام خود پخش نکرده و بیانیه های پخش شده در فضای مجازی جعلی می باشد و به نظر می رسد توسط منافقین و در جهت تخریب چهره سپاه در افکار عمومی مردم باشد.
سردار زین العابدین خرم فرمانده سابق سپاه عاشورا و استاندار فعلی استان آذربایجانشرقی
از سال 96 بعنوان فرمانده سپاه عاشورا معرفی شده است. اصالت آذربایجانغربی(شاهین دژ) دارد و قبل از این فرمانده سپاه آذربایجانغربی بوده است.
سردار خرم دارای سه فرزند، دو دختر(دوقلو) و یک پسر می باشد. پسر وی در تهران (نظامی) مشغول خدمت می باشند.دو دختر وی فارغ التحصیل دانشگاه سهند می باشند. یکی از دادمادهایش در شهرداری تبریز مشغول خدمت می باشد. داماد دیگرش در یکی از سازمانها کار می کنند.
برخورد ایشان با همکاران و برخی از معاونین در جلسات( بد گفتن و از جلسه بیرون کردن) خوب نبوده است.
در معرفی ایشان بعنوان استاندار اکثر همکاران و مسئولین و حتی نماینده ولی فقیه در استان ت
فرماندهان سپاه اتفاق افتاده است.
ج: روایت درست
بر اساس اخبار و اطلاعات وبازجویی های صورت گرفته تا امروز مشخص شده است که با توجه به زمینه های اخلاقی فردی در آقای ایوب علیزاده و عملکرد ضعیف مدیریتی در حوزه کاری و برخی محدودیت های سازمانی، این اقدام جنبه شخصی انتقام جویی داشته است و هیچ گروه و یا شخصی در پشت این اقدام وجود ندارد. ولی این احتمال وجود دارد که توسط فرد و یا جریانی بخاطر زمینه های اخلاقی موجود در وی تحریک شده باشد که این موضوع بایستی بررسی و در آینده مشخص گردد.هر چند که قصورهای موجود در اجرای برنامه توسط استانداری هم زمینه اجرای این اقدام شخصی را مهیا کرده است.
راهکار:
با توجه به اینکه این اتفاق توسط یکی از همکاران داخل سازمان اتفاق افتاده است به نظر می رسد بهترین راهکار این باشد که در اولین فرصت در یک برنامه ای هر دو طرف را حاضر کنند و آقای ایوب علیزاده با اظهار پشیمانی علت این امر را ناشی از عصبانیت خود اعلام کرده وسردار خرم نیز وی را ببخشد تا قضیه حل و فصل گردد و حواشی موجود در فضای مجازی هم جمع شده و فرصت از دست فرصت طلبان و دشمنان گرفته شود. (بنابر اطلاعات این کار انجام شده ولی رسانه ای نشده است.علت مشخص نیست)همچنین برای جمع شدن بیانیه های موجود در فضای مجازی حداقل آقای ایوب علیزاده یک بیانیه ای داده و علت این امر را ناشی از عصبانیت اعلام نمایند و اظهار ندامت بکند و همچنین سایر بیانیه های منتسب به خود را که در فضای مجازی پخش شده است را نفی نماید.
ا دقایق آخر با معرفی ایشان مخالف بودند.این امر یا بخاطر وضعیت بد اقتصادی و خوب نشدن و متهم شدن سپاه و یا اینکه بخاطر عملکرد نامبرده بوده است.
سردار خرم در خانه سازمانی سپاه مستقر بوده است و هیچ ملکی در تبریز بنام وی وجود ندارد.
پول های میلیاردی منتسب به خانم ایشان که قبلاً در فضای مجازی پخش شده بود جعلی می باشد.
بعد از جسارت آقای ایوب علیزاده افراد حاضر در سالن شعارهایی در حمایت ایشان سردادند. شعارهایی بر علیه وی در آن جلسه که در برخی از رسانه ها پخش شده صحت ندارد.
روایت سازی های مختلف
الف: روایت دوستان انقلاب
برخی از دوستان از سر دلسوزی این امر را ناشی از عملکرد ضعیف آقای خرم دانسته و ایشان را لایق پست استانداری هم نمی دانند.با توجه به اتفاق پیش آمده آقای خرم نماد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آن جایگاه بوده است و این جسارت را بنان سپاه بیان می کنند. بنابراین اینجا بحث عملکرد ایشان که جنبه داخل سازمانی دارد نیست. هر چند عملکرد و مدیریت فرماندهان سپاه در جلوی چشم دوست و دشمن بوده و در کنار برخی از ضعف های موجود که در همه ما وجود دارد، از عملکرد اکثر مدیران دولتی به مراتب بهتر می باشد. اگر هم ضعفی داشته باشد سزایش آن سیلی در آن جلسه و جایگاه آن هم از طرف یک نیروی خودی نبوده است.
برخی دیگر این امر را ناشی از مشکلات موجود در داخل سازمان و عدم رسیدگی و غلیان آن به بیرون می دانند.در این خصوص باید گفت که این مشکلات بصورت سراسری در کل کشور و برای همه سازمانها و همه مردم وجود داشته و مسئولیت این امر با سردار خرم نیست.از سوی دیگر همکاران ما در سپاه بایستی به نسبت سایر مردم باید صبورتر بوده و صورت خود را با سیلی سرخ نگه دارند نه اینکه سیلی به صورت دیگران بزنند.
برخی از انقلابیون و دلسوزان بیان می دارند که شاید این اقدام از طرف جریان رقیب در استانداری برنامه ریزی و اجرا شده باشد تا عملکرد سردار خرم را تحتالشعاع قرار بدهد. در این خصوص باید گفت که هر چند قصوری در اجرای برنامه ای به این بزرگی از طرف حراست استانداری صورت گرفته است ولی خود استاندار قبلی ، آقای پورمحمدی و همکاران ایشان افراد معتدل و سالمی بودند و تا حالا مشکل خاصی برای سپاه پیش نیامده بود.همچنین اسناد و مدارکی هم در این خصوص وجود ندارد و از سوی دیگر ضارب از همکاران خود ما می باشد نه همکاران استانداری.
ب:روایت دشمنان انقلاب
فعال سازی جریان قومگرایی در داخل و خارج: با توجه به فرصت پیش آمده و زدن سیلی بر صورت سردار سپاه عاشورا، جریانات قومگرایی و پان ترکیستی به همراه منافقین فعال شده و سعی می کنند به این قضیه جنبه قومگرایی داده و افکار عمومی را بر علیه سپاه و بسیج و انقلاب فعال نمایند.در این خصوص یک رواین این بوده است که این آقا به این علت به این اقدام دست زده است که سردار خرم تیم تراکتورسازی را از سپاه گرفته و تحویل زنوزی داده و بعد از آن تیم تراکتور نتوانسته موفقیت های قبلی را داشته باشد.این ادعا از یک طرف موفقیت عملکرد سپاه در کنترل امنیتی شدن تیم تراکتور در آن برهه حساس و از سوس دیگر عملکرد سپاه در موفقیت تیم تراکتور را نشان می دهد ولی باید فهمید که سپاه و سردار خرم تیم تراکتور را به بخش خصوص واگذار کرد تا ادعاهای واهی بعضی ها که تیم را امنیتی کردید و ...باطل شود و اصالتاً وظیفه سپاه تیم داری نبوده است. روایت دیگر در این مورد این است که ادعا می کنند که علت آقای ایوب علیزاده این بوده است سردار خرم در آن برنامه به زبان فارس حرف می زده است. این در حالی است که اکثر برنامه های رسمی در استان به زبان فارسی بوده است و تا حالا کسی به این مورد اعتراض نکرده است. حتی در اکثرخانواده ها با بچه ها از همان کودکی با زبان فارسی صحبت می کنند تا یادگیری و صحبت کردن وی در آینده بهتر باشد. اگر این ادعا درست بود بایستی خودش و یا همراهانش و طرفدارانش در آن جلسه و یا بعد از آن این قضیه را مطرح می کردند. در حالیکه اینها اتفاق نیفتاده است.
تخریب چهره سپاه و فرماندهان سپاه: با توجه به اینکه بخاطر عملکرد و مدیریت ، فرماندهان سپاه همیشه خار چشم دشمنان بوده است از هر فرصتی برای تخریب آنها استفاده می کنند. در این خصوص هم بخاطر اینکه ضارب از همکاران داخل سپاه بوده است تلاش شده در فضای مجازی داخل سپاه را همراه با مشکلات و مدیریت فرماندهان را ضعیف معرفی نمایند و چنین وانمود کنند که عملکرد ضعیف و مشکلات متعدد داخل سازمان باعث شده است که این فرد این اقدام را انجام دهد.تا هم داخل سازمان و هم مدریت فرمانده سپاه در استانداری را زیر سوال ببرند. این در حالی است که برای ایجاد تغییر و تحول در یک سازمان و یا حل یک مشکل غیر قابل حل در افکار عمومی رایج است که برای حل آن موضوع بایستی یک پاسدار مسئولیت آن را برعهده بگیرد تا آن مشکل حل گردد و یا اینکه بهترین و پیشرفته ترین نو آوری ها در داخل سپاه و زیر سایه مدیریت
حمیدرسایی نوشت:
آقای اژهای، متهم اصلی دارد به ریش ما میخندد!
1⃣ پرده اول:
در تاریخ ۱۷ تیر ۹۶ ری تکیه، عضو ارشد شورای روابط خارجی آمریکا: «امروز مأموریت دولت آمریکا آن است که برای شروع محتمل یک جنبش اعتراضی که میتواند سبب بی ثباتی نظام جمهوری اسلامی تا مرز فروپاشی شود، برنامه و طرح ریزی کند. این کار نه فقط به "خالی کردن خزانه جمهوری اسلامی" نیاز دارد، بلکه به یافتن راههایی جهت قدرتمند کردن مخالفین داخلی آن هم نیاز دارد. برنامهریزی برای همه این کارها باید همین امروز آغاز شود چرا که وقتی بحران شروع شد، برای اینکه آمریکا بازیگر جریان بشود، بسیار دیر خواهد بود.»
2⃣ پرده دوم:
امام خامنهای در۲۲ مرداد ۹۷:
همین قضیّه ارز و سکّه و این حرفهایی که این دو سه ماهه پیش آمد، خب مبالغ زیادی -حالا گفتند #هجده_میلیارد_دلار، اسکناس موجودِ ارز؛ برای کشور ما که در تهیّهی ارز مشکل داریم و ارزها و پولهای خودمان را هم نمیتوانیم از خارج وارد کشور کنیم و سخت است، هجده میلیارد رقم بالایی است- بر اثر بعضی از بیتدبیریها و بیتوجّهیها، آمد دست افرادی که از آن #سوءاستفاده کردند. یک نفری یک کالایی را ثبت سفارش کرد، یک کالای دیگر آورد؛ یک چیزی را درخواست کرد برای یک مقصودی، ارز را در آنجا مصرف نکرد؛ گفت میخواهم مسافرت بروم، نرفت؛ ارز را یا آوردند - یک تعداد معدودی- استفاده کردند، یا به قاچاقچی فروختند [و او] ارز را برداشت برد خارج، یا به کسی فروختند که آن را احتکار کرد و نگه داشت تا گران بشود و بیاید به قیمت دو برابر و سه برابر بفروشد و به ثروت بادآورده [برسد]؛ خب اینها #مشکلات_مدیریّتی است؛ این ربطی به تحریم ندارد. مسئولین محترم کشور، به این معنا اذعان دارند؛ قبول دارند که مشکلِ اینجوری هست؛ بنابراین بسیاری از مشکلات از این قبیل است. مشکلات، مربوط به نحوه مدیریّت ما و نحوه سیاستگذاریِ اجرایی ما است.
ارز را یا سکّه را وقتی که بصورت غلط تقسیم میکنند، این دو طرف دارد: یکی آن که میآید این را میگیرد و مثلاً فرض کنید قاچاقچی است یا به قاچاقچی میفروشد؛ یکی آن که این را میدهد.
ما همهاش داریم دنبال آن کسی که «میگیرد» میگردیم - مفسد اقتصادی، قاچاقچی-
درحالیکه تقصیر عمده متوجّه آن کسی است که «داد»؛
"او" را باید دنبال کرد.
در این کاری که اخیراً قوّه قضائیّه شروع کرده که کار درستی است، دنبال این هستند. نه اینکه بیخود زید و عمرو را متّهم کنند؛ نه،
لکن بالاخره یک تخلّفی انجام گرفته، یک خطای بزرگ انجام گرفته. نمیگوییم هم «خیانت»؛ زبان بنده اینجور نمیگردد که راحت بگوییم فلانی یا فلانکَسها #خیانت میکنند؛ نه، امّا بالاخره خطا کردند و خطای مهمّی کردند که ضررش به مردم برگشت.
وقتی اینجور قیمت ارز ترقّی پیدا میکند - یعنی قیمت ریال میآید پایین- خب برای آن کارمندی که روزمُزد است یا حقوق اندکی دارد، دیگر چیزی باقی نمیماند. قیمت ریال وقتی آمد پایین، قیمت پول ملّی وقتی آمد پایین، مشکلات همین میشود که ملاحظه میکنید. خب، این یک نکته که بنابراین، تحریمها اثر دارند - نه اینکه اثر ندارند- امّا عمده تأثیرِ سوء، مربوط به نحوه اقدام ما و مدیریّتها است.
3⃣ پرده سوم:
وحید مظلومین معروف به سلطان سکه در ۲۳ آبان ۹۷ اعدام شد و مردم میپرسند چرا کسی که راه را بر سوء استفاده امثال این فرد باز کرده محاکمه نمیشود؟
4⃣ پرده چهارم:
احمد عراقچی، معاون ارزی بانک مرکزی، بعد از بازداشت در اعترافاتش میگوید "من با این کار مخالف بودم، اما نمیدانم آقای روحانی با چه استدلالی دستور انجام این کار را داده بود!". یعنی دستور انجام این کار، توسط شخص روحانی صادر شده بود.
⏹ نتیجه گیری:
رئیس محترم قوه قضائیه!
وقتی روحانی در راستای پیاده کردن این توطئه آمریکایی، در خرداد و تیر ۹۷ به میلیاردها دلار ارز و نیز هفت میلیون قطعه سکه طلای خزانه کشور، چوب حراج زده و بخش قابل توجه آنرا در اختیار دلالان و رانت خواران و باندهای مافیایی قرار داده است. درنتیجه قیمت دلار انروز تا حدود ۱۲ هزار تومان و امروز تا ۲۷ هزار تومان افزایش یافت و قیمت سکه نیز آنروز به بیش از چهارمیلیون و امروز به بیش از ۱۱ میلیون تومان رسیده واغلب کالاهای مورد نیاز روزمره مردم نیز گران شد؛ تعلل بیش ازاین صحیح نیست و مردم از شما میخواهند که روحانی را به دادگاه فراخوانده و او را بازداشت و محاکمه کنید. چرا که به حکم قطعی رهبرانقلاب جرم کسی که این ارزها و سکهها را با تخلف و غیرقانونی توزیع کرده، بسیار بیشتر است به استناد قاعده سبب اقوی من مباشر...
خلاصه چطور ممکن است:
گیرنده ارز و سکه: اعدام
عرضهکننده: ۱۰ سال حبس
دستور دهنده و مقام اصلی: ول بچرخد و آزاد! به ریش همه ما هم بخندد؟!
@hagigei
‼️دولتی که رفت، بدهیهایی که ماند
🔻دولت دوازدهم در شش ماهه اول ۱۴۰۰ با فروش ۸۵ هزار میلیارد تومان اوراق و ۵۴ هزار میلیارد تومان تنخواه از بانک مرکزی هزینههای خود را تامین کرد.
🔻سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور در دومین گفتوگوی خود با مردم اعلام کرد در هرماه غیر از حقوق، دستمزد و هزینههای جاری دولت، به طور متوسط ۱۰ هزار میلیارد تومان فقط هزینه انجام شده دولت قبل را پرداخت میکنیم؛ ضمن اینکه در ماه نخست کار دولت، با همه فشارها تلاش کردیم استقراض از بانک مرکزی اتفاق نیفتد.
👈 آنچه رئیسی به آن اشاره دارد، بحث فروش اوراق دولتی است که تعهدات بازپرداخت آن به عهده دولت سیزدهم افتاده است...
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅
🔴دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
✍️محمد ایمانی
#کرافشان
@karafshanbasijhamzeh