eitaa logo
حیات طیبه سیاسی/سعیدیسم
3.8هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
8 فایل
💢حیات طیبه سیاسی 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3351708230C80fac9f05b
مشاهده در ایتا
دانلود
از ویژگی‌های پادشاهان بنی‌امیه این بود که ناموس خود را می‌پوشاندند، اما برای کسب مقبولیت بین مردم، از ناموس دیگران مایه می‌گذاشتند!!! آقای پزشکیان! شما که ادعای انس با قرآن و نهج‌البلاغه دارید چرا برای ۴ تا رأی، حکم صریح اسلام را نادیده می‌گیرد؟! مگر پیامبر و امیرالمومنین نفرمودند هرچه برای خود نمی‌پسندی برای دیگران هم نپسند؟! ناموس شما پوشیده باشد اما هرچه برسر جوانان مردم آمد بیخیال؟ این سیاست، نیست؛ است!
دیدارمردمی با دکتر سعید جلیلی در کرمانشاه همه خواهیم آمد 🔸▫️🔸▫️ چهارشنبه 13 تیرماه 🕠 ساعت 10 صبح ورزشگاه امام خمینی(ره)🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اطلاعات خطرناک «پورمحمدی» درباره «پزشکیان» و اطرافیان او! 🔹وقت تنگه، دیگه فرصتی نداریم. 🔸اطلاع‌رسانی کنید.
🔴توصیه آیت الله جاودان به مردم جهت پیروزی جبهه انقلاب در انتخابات تا قبل از انتخابات سه خط حرز بقیة الله الاعظم(عج) را دائم بخوانید و به امام زمان(عج) توسل کنید.
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔴بفرست برای هرکی میخواد به پزشکیان رای بده درسته آقای پزشکیان برای اداره کشور برنامه نداره ولی خب آدم صادقی هست و قراره بهمون دروغ نگه .
41.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷حمایت یکصدای جامعه پزشکی از دکتر جلیلی ♦️من پزشک هستم و انتخاب من کسی است که برای رشد اقتصادی و‌ محرومیت زدایی کار مبتنی بر شواهد می‌کند، کار علمی عملی گام به گام. ♦️کسی که خودش کارشناس است و به ندانستن ها افتخار نمی‌کند. ♦️حافظ قرآن است ولی جواب سوالات معیشتی مردم را فقط با آیه و حدیث در گو‌ش مردم خواندن نمی‌دهد. ♦️همسرش پزشک متخصص ،فعال در عرصه علم و اجتماع است اما از او، از زن استفاده ابزاری و تبلیغی نمیکند. ♦️ترک است اما از ترک ها رای قومیتی نمی‌خواهد. ♦️ریشه کرد دارد اما کرد ها را اینگونه برای جمع کردن رای تهییج و تحریک نمیکند. ♦️کسی است که می‌خواهد با کارنامه و برنامه رئیس جمهور که نه خادم جمهور باشد. ♦️شاید بیان و ادبیات عالمانه و تخصصی او کمی برای عامه غریب است اما او سالهاست که به دردها و مشکلات مردم آشناست ♦️مردم‌کار و بهبود معیشت و خدمت می‌خواهند نه زبان بازی و درد دل و شعار های نخ نما. ♦️من پزشک هستم و به تشخیص صحیحی و درمان صحیحی رای میدهم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آقای پزشکیان اگر حاج قاسم نبود شاید دخترت در میان این بردگان به دست داعش خرید و فروش میشد👆 🔻پ.ن: آقای پزشکیان! حاج قاسم موی دماغ نیست او قهرمان ملی ما، حامی امنیت ما و عزیز ما است که با مجاهدت رزمندگان مدافع حرم تهدید داعش و استکبار جهانی را صدها کیلومتر دورتر از مرزهای کشور از میان برداشت ‎‎‌‌‎‎‌‌‎‎‌‍‎‌‌
♦️‌۲ نفر حاضر در فیلم حمله به یک وکیل دادگستری در تبریز شناسایی شدند؛ قرار قانونی در مورد متهمان صادر شد 🔹‌علیلو، دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی: با دستور قضایی و انجام تحقیقات، افرادی که در فیلم منتشر شده از حمله به یک وکیل دادگستری در فضای مجازی منتشر شده بود، شناسایی و به دادسرای شهرستان اسکو احضار شدند. 🔹‌در مورد اتفاق رخ داده در روز انتخابات هم از شاکی و هم از ۲ فرد دخیل در ماجرا تحقیقات انجام شد. 🔹‌بعد از انجام تحقیقات ۲ فرد حاضر در فیلم تفهیم اتهام شدند و قرار قانونی در مورد متهمان صادر شد. تحقیقات درباره این موضوع ادامه دارد. 🔹‌طبق تحقیقات انجام شده این ۲ فرد ارتباطی با ستاد نامزد خاصی ندارند.
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨 🚫وعده افزایش قیمت آب، برق و بنزین در دولت دکتر پزشکیان !!!😳 مردم، تو رو خدااااا این سخنان قائم مقام ستاد پزشکیان رو گوش بدید وحشتنااااکه 😱😱 ⛔️به داااد خودتون برسید🤯 یارانه ها رو هم میخوان قطع کنن❌ https://eitaa.com/joinchat/1272841041C0d9d33ef66 کلیپش اینجا سنجاق شده👆