هدایت شده از دعـاھـاے مـعـجـزه گـر📿
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کربلایی کاظم ساروقی کسی که بر لطف خدا و مرحمت اقا امام زمان عج یک شبه حافظ کل قرآن شد.
این دستور بی نظیر برای رفع گرفتاری را امتحان کن!
♡••♡••♡••♡••♡
🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺
↯ 🇯🇴🇮🇳 ↯
🌿🌺 eitaa.com/joinchat/3418095617C0a0522f7e2
بسم الله الرحمن الرحیم
يَا لَيْتَنَا نُرَدُّ وَلَا نُكَذِّبَ بِآيَاتِ رَبِّنَا وَنَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِين
(ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻷﻧﻌﺎﻡ - ٢٧)
🔰ترجمه :
ﺍی ﮐﺎﺵ راهی پیدا شود که دوباره به دنیا برگردیم و نشانی های رب خود را انکار نکنیم و از جمله مومنین شویم.
🔰تفسير:
١ - در قرآن کریم انسان بعد از مرگ حسرت وافسوس آن را می خورد واين آيه شریفه يكی ازآن روز را بازگو می كند.
٢ - كفار آرزو میكنند بار ديگر به دنيا برگشته و در سلك مؤمنين درآيند باشد كه از عذاب آتش قيامت رهايی يابند.اين آرزويشان نظير همان انكار شرك به خدا و سوگند دروغ خوردنشان از باب ظهور ملكات نفسانیشان میباشد زيرا كفار همانطوری كه دروغ ملكه نفسانيشان بود آرزوی خيرات و منافعی هم كه از آنان فوت شده مخصوصا وقتی كه فوت آن مستند به اختيار خودشان و قصور تدبير در عملشان باشد.
٣ - علاوه بر اينكه آرزوی امر محال صحيح است همانطوری كه آرزوی امری كه ممكن هست و ليكن سخت و دشوار است صحيح است نظير آرزوی برگشتن ايام گذشته و امثال آن.
٤ - این ها آرزوهاییاند که بعد از مرگ برآورده شدنشان ناممکن است پس
کوشش نماییم که تا در دنیا هستیم كاري كنيم كه در آخرت از نادمین نباشیم.
✅ خدایا : افکار ما را ازهرگونه تعصب،خرافات وکینه پاک فرما.
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ ابْتَغِ فِيما آتاكَ اللَّـهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ وَ لا تَنْسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيا وَ أَحْسِنْ كَما أَحْسَنَ اللَّـهُ إِلَيْكَ وَ لا تَبْغِ الْفَسادَ فِي الْأَرْضِ إِنَّ اللَّـهَ لا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ
(القصص - ٧٧)
🔰ترجمه:
و در آنچه خدای بزرگ به تو داده سرای آخرت را جستجو كن بهرهات را از دنيا فراموش منما و همانگونه كه خدای سبحان به تو نيكی كرده است نيكی كن و هرگز فساد در زمين منما كه خدای سبحان مفسدان را دوست ندارد.
اين آيه شريفه چهار اندرز و نصيحت پرمايه و سرنوشت ساز را باز گو می كند كه مجموعا با آيه قبل يك حلقه پنجگانه كامل را تشكيل میدهد.
نصيحت دوم :
وَ لا تَنْسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيا
ترجمه:
بهرهات را از دنيا فراموش منما.
🔰تفسير :
١ - اين يك واقعيت است كه هر انسان سهم و نصيب محدودی از دنيا دارد يعنی اموالی كه جذب بدن او يا صرف لباس و مسكن او میشود مقدار معينی است و ما زاد بر آن به هيچوجه قابل جذب نيست.
٢ - انسان نبايد اين حقيقت را فراموش كند.
مگر يك نفر چقدر میتواند غذا بخورد؟ چه اندازه لباس بپوشد؟ چند مسكن و چند مركب میتواند داشته باشد و به هنگام مردن چند كفن با خود میتواند ببرد پس بقيه خواه و ناخواه سهم ديگران است و انسان امانتدار آنها است.
٣ - چه زيبا فرمود امير مؤمنان حضرت علی ( علیهالسلام)
ای فرزند آدم هر چه بيشتر از مقدار خوراكت بدست میآوری خزانهدار ديگران در مورد آن خواهی بود و يا می فرمايد تندرستی و قوت و فراغت و جوانی و نشاط خود را فراموش مكن و به وسيله اين پنج نعمت بزرگ آخرت را بطلب طبق اين تفسير جمله فوق هشداری است به همه انسانها كه فرصتها و سرمايهها را از دست ندهند كه فرصت چون ابر در گذر است.
✅ خدایا : ما را قدردان نعمات و فرصتها بگردان.
التماس دعا ادامه دارد
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ ابْتَغِ فِيما آتاكَ اللَّـهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ وَ لا تَنْسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيا وَ أَحْسِنْ كَما أَحْسَنَ اللَّـهُ إِلَيْكَ وَ لا تَبْغِ الْفَسادَ فِي الْأَرْضِ إِنَّ اللَّـهَ لا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ
(القصص - ٧٧)
🔰ترجمه :
و در آنچه خدای بزرگ به تو داده سرای آخرت را جستجو كن بهرهات را از دنيا فراموش منما و همانگونه كه خدای سبحان به تو نيكی كرده است نيكی كن و هرگز فساد در زمين منما كه خدای سبحان مفسدان را دوست ندارد.
اين آيه شریفه چهار اندرز و نصيحت پرمايه و سرنوشت ساز را باز گو می كند كه مجموعا با آيه شريفه قبل يك حلقه پنجگانه كامل را تشكيل میدهد.سه بخش آن تقديم شد واينك بخش پايانی نصيحت.
چهارمین نصيحت
وَ لا تَبْغِ الْفَسادَ فِي الْأَرْضِ إِنَّ اللَّـهَ لا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ
ترجمه :
و هرگز فساد در زمين منما كه خدا مفسدان را دوست ندارد.
🔰تفسير :
١ - بسياری از ثروتمندان بیايمان گاه بر اثر جنون افزونطلبی و گاه برای برتریجويی دست به فسادمیزنندجامعه را به محروميت و فقر میكشانند همه چيز را در انحصار خود میگيرند مردم را برده و بنده خود میخواهند و هر كسی زبان به اعتراض بگشايد او را نابود میكنند و اگر نتوانند از طريق تهمت به وسيله عوامل مرموز خود او را منزوی میسازند و خلاصه جامعه را به فساد و تباهی میكشند.
٢ - يعنی در طلب فساد در زمين مباش و از آنچه خدای متعال از مال و جاه و حشمت به تو داده استعانت در فساد مجوی كه خدای متعال مفسدان را دوست نمیدارد چون بنای خلقت بر صلاح و اصلاح است.
٣ - در يك جمعبندی كوتاه به اينجا میرسيم كه اين اندرزگويان نخست سعی كردند غرور قارونی را درهم بشكنند در مرحله دوم اخطار نمودند كه دنيا وسيله است نه هدف در مرحله سوم به او هشدار دادند كه از آنچه داری تنها بخش كمی را میتوانی مصرف كنی در مرحله چهارم اين حقيقت را به او گوشزد كردند كه فراموش نكن خداوندعزوجل به تو نيكی كرده تو هم بايد نيكی كنی و گرنه مواهبش را از تو خواهد گرفت.
٤ - در مرحله پنجم او را از فساد در ارض كه نتيجه مستقيم فراموش كردن اصول چهارگانه قبل است بر حذر داشتند.
✅ خدایا : ما را هدايت فرما تا بنده شایسته تو باشیم.
التماس دعا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
وَ لا تَکُونُوا کَالَّذِینَ نَسُوا اللهَ فَاَنساهُم اَنفُسَهُم (الحشر - ١٩)
🔰ترجمه :
مثل کسانی نباشید که خدای متعال را فراموش کردند و خدای سبحان نیز خودیت شان را به فراموشی سپرد.
🔰تفسير :
١ - عجب آیه زیبا و پر مغزی است همه چیز را در چند کلمه گفته است ای دوست فراموشی خداوندعزوجل به فراموشیِ خودیّتِ خودت منجر می شود.زیرا تو و خدای بزرگ از یک فطرت هستید.
٢ - تو نمی توانی از منشأ خودت جدا باشی و نیستی چگونه خدایی را که از رگ گردن به تو نزدیکتر است جدا می پنداری فراموش کردن خداوندعزوجل یک خواب مسموم است مرگ سیاه است تیشه به ریشه خود زدن است آخر چگونه می شود کل کامل را فراموش کرد و برخوردار شد! بیدار شد! و جَست! تو تنها با اوست که هویتی حقیقی می یابی بدون او هر هویت دیگری توهّم است.
٣ - خمیر مایه تقوی دو چیز است یاد خدای سبحان یعنی توجه به مراقبت دائمی خدای سبحان و حضور او در همه جا و همه حال و توجه به دادگاه عدل خداوندعزوجل و نامه اعمالی که هیچ کار صغیر و کبیری وجود ندارد مگر این که در آن ثبت میشود و به همین دلیل توجه به این دو اصل (مبدأ و معاد) در سر لوحه برنامههای تربیتی انبیاء و اولیاء قرار داشته و تأثیر آن در پاکسازی فرد و اجتماع کاملا چشمگیر است.
٤ - اصولا یکی از بزرگترین بدبختیها و مصائب انسان خود فراموشی است چرا که ارزشها و استعدادها و لیاقتهای ذاتی خود را که خدای متعال در او نهفته و از بقیه مخلوقات ممتازش ساخته به دست فراموشی میسپرد و این مساوی با فراموش کردن انسانیت خویش است و چنین انسانی تا سر حد یک حیوان درّنده سقوط میکند و همّتش چیزی جز خواب و خور و شهوت نخواهد بود و اینها همه عامل اصلی فسق و فجور بلکه این خود فراموشی بدترین مصداق فسق و خروج از طاعت خدای بزرگ است لذادر پایان آیه شریفه می فرماید آنها فاسقان هستند.
✅ خدایا : ما در در ايمان و باورمان مستحکم بدار
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ لا تَجْعَلُوا اللَّـهَ عُرْضَةً لِأَيْمانِكُمْ (البقره - ٢٢٤)
🔰ترجمه :
خدای متعال را در معرض سوگندهای خود قرار ندهید.
🔰تفسير :
خدای متعال را معرضی كه هدف سوگندهايتان شود قرار مدهيد آن هم سوگند به اينكه ديگر نيكی نكنيد و تقوی به خرج ندهيد و يا بين مردم اصلاح نكنيد خدای سبحان راضی نيست كه نامش را وسيلهای قرار دهيد برای امتناع از آنچه كه بدان أمر كرده چون خدای متعال به نيكی و تقوی و اصلاح امر فرموده است.
٢ - بسيار به خدای بزرگ سوگند نخوريد كه اگر چنين كنيد باعث می شود كه ديگر موفق به نيكی و تقوی و اصلاح بين مردم نشويد چون كسی كه بسيار به خدای سبحان سوگند میخورد نام خدای سبحان ديگر در نظرش عظيم نمی ماند و سوگند به او را عملی سبك می شمارد چون هر عملی كه تكرار شد از اهميت میافتد و چنين كسی از دروغ هم پروا نمیكند و دروغ هم بسيار خواهد گفت.
٣ - ضرر روانی سوگندبسيار است و اما ضرر اجتماعی آن اين است كه جامعه برای چنين فردی ارزش و منزلتی نمیشناسد چون همه میفهمند كه او برای خودش حرمتی در نظر مردم قائل نيست و خودش میداند كه هر چه بگويد جامعه آن را نمیپذيرد و تكذيبش میكند و نيز میفهمند كه او اين قدر برای نفس خودش احترام قائل نيست كه به آن اعتماد كند، ما چگونه به او اعتماد كنيم.
✅خدایا : ما را از کذب و نفاق و غیبت حفظ فرما.
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَىٰ أَهْلِهَا وَإِذَا حَكَمْتُمْ بَيْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْكُمُوا بِالْعَدْلِ (ۚالنساء - ٥٨)
🔰ترجمه:
خداوندعزوجل به شما فرمان میدهد که امانتها را به صاحبانش بدهید وهنگامیکه میان مردم داوری میکنید به عدالت داوری کنید.
🔰تفسير :
١ - امانت معنی وسيعی دارد و هر گونه سرمايه مادی و معنوی را شامل میشود و هر مسلمانی طبق صريح اين آيه شریفه وظيفه دارد كه در هيچ امانتی نسبت به هيچكس بدون استثناء خيانت نكند خواه صاحب امانت مسلمان باشد يا غير مسلمان و اين در واقع يكی از مواد اعلاميه حقوق بشر در اسلام است كه تمام انسانها در برابر آن يكسان هستند قابل توجه اينكه در شان نزول فوق امانت تنها يك امانت مادی نبود و طرف آن هم يك نفر مشرك بود.
٢ - در قسمت دوم آيه شريفه اشاره به دستور مهم ديگری شده و آن مسئله عدالت در حكومت است.آيه شريفه می فرماید خداوندعزوجل نيز به شما فرمان داده كه به هنگامی كه ميان مردم قضاوت و حكومت میكنيد از روی عدالت حكم كنيد.
٣ - امیرالمؤمنین حضرت علی (علیهالسلام)خطاب به فرزندش حضرت امام حسن (علیهالسلام) فرمود فرزندم درست دقت كن چگونه داوری میكنی زيرا اين خود يك نوع قضاوت است و خداوندعزوجل در روز قيامت در باره آن از تو سؤال می كند اين دو قانون مهم اسلامی حفظ امانت و عدالت در حكومت زيربنای يك جامعه سالم انسانی است و هيچ جامعهای خواه مادی يا الهی بدون اجرای اين دو اصل سامان نمیيابد.
٤ - پيغمبر اكرم ( صلیاللهعلیهوآله وسلم) به امیرالمؤمنین حضرت علی ( علیهالسلام) فرمود هنگامی كه طرفين نزاع نزد تو میآيند حتی در نگاه كردن به آن دو و مقدار و چگونگی سخنان كه به آنها میگويی مساوات و عدالت را رعايت كن.
✅ خدایا : ما را در عمل به این دو امر مهم شرع مقدس موفق فرما.
التماس دعا
✳درباره آیهالکرسی
عبدالله بن عوف گفته است: شبی خواب دیدم كه قیامت شده است و من را آوردند و حساب من را به آسانی بررسی كردند. آنگاه مرا به بهشت بردند و كاخهای زیادی به من نشان دادند. به من گفتند: درهای این كاخ را بشمار؛ من هم شمردم 50 درب داشت.
بعد گفتند: خانههایش را بشمار. دیدم 175 خانه بود. به من گفتند این خانهها مال توست. آن قدر خوشحال شدم كه از خواب پریدم و خدا را شكر گفتم.
صبح كه شد نزد ابن سیرین رفتم و خواب را برایش تعریف كردم.
او گفت: معلوم است كه تو آیه الكرسی زیاد میخوانی. گفتم: بله؛ همین طور است. ولی تو از كجا فهمیدی. گفت برای اینكه این آیه 50 كلمه و 175 حرف دارد. من از زیركی حافظه او تعجب كردم. آنگاه به من گفت: هر كه آیه الكرسی را بسیار بخواند سختیهای مرگ بر او آسان میشود.
1. آیه الكرسی نوری از آسمان است.
2. آیه الكرسی آیتی از گنج عرش است.
3. آیه الكرسی باعث ایمنی در سفر است.
4. آیه الكرسی اعلاترین نقطه قرآن است.
5. ذكر رسول مكرم اسلام در بستر؛ خواندن آیه الكرسی بود.
6. با خواندن آیه الكرسی انسان دچار هیچگونه آفتی نخواهد داشت.
7. برای رفع فقر آیه الكرسی مؤثر است و كمك الهی از غیب میرسد.
8. همه چیز در آیه الكرسی است یعنی كرسی گنجایش آسمانها و زمین را دارد.
9. در تنهایی آیه الكرسی بخوانی باعث رفع ترس میشود و از سوی خدا كمك میرسد.
10. آیه الكرسی رادر نمازها؛ روزها؛ شبهای ایام هفته؛ سفرها و در نماز شب و دفن میت بخوانید.
11. هنگام خواب نیز آیه الكرسی بخوانید زیرا باعث میشود خداوند فرشتهای نگهبان و محافظت بگمارد تا صبح سلامت بمانی.
12. هر گاه از درد چشم شكایت داشتی آیه الكرسی بخوانید و آن درد را اظهار نكنید آن درد برطرف میشود و از آن عافیت میطلبید.
13. پیامبر اسلام (ص): در خانهای كه آیه الكرسی خوانده شود ابلیس از آن خانه دور میشود و سحر و جادو در آن خانه وارد نمیشود.
14. آیه الكرسی پایه و عرش الهی است و هدف از خواندن آن این است كه مردم در عبادت جز خداوند كسی را نپرستند و به ذلت فرو نروند و روح یكتاپرستی ایجاد كنند و از بندگی ناروا آزاد شوند و آیه الكرسی عقلها را بیدار و اله حقیقی را معرفی و خدای دانا و توانا را به مردم میشناساند.
15. وقت غروب 41 بار آیه الكرسی را بخوانی حاجتروا میشوی 0 ( 41 بار تا علی العظیم بخوان یعنی یك آیه ) مجرب است و برای رفع هم و غم؛ شفای مریض؛ درمان درد؛ رحمت خداوند و زیاد شدن نور چشم آیهالكرسی را مدام بخوانید.
16. اگر مؤمن آیه الكرسی را بخواند و ثوابش را برای اهل قبول قرار دهد خداوند ملكی را بر او مقرر میكند كه برایش تسبیح كند.
17. آیه الكرسی در مزرعه و مغازه پنهان كردن باعث بركت مزرعه و رونق گرفتن كسب است.
18. از پیامبر نقل نمودهاند كه: این آیه عظیمتر از هر چیزی است كه حق تعالی آفریده است.
19. چند چیز حافظه را زیاد میكند یكی از آن خواندن آیه الكرسی است.
20. هر شب آیه الكرسی را بخوانی تا صبح در امان خدا هستی.
21. هر صبح آیه الكرسی را بخوانی تا شب در امان خدا هستی.
22. آسان شدن مرگ بوسیله آیه الكرسی است.
23. آیه الكرسی عظیمترین آیه در قرآن است.
24. برای حفظ مال و جان آیه الكرسی بخوان.
25. آیه الكرسی ویرانگر اساس شرك است.
26. آیه الكرسی سید سوره بقره است.
ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻻَ ﺇِﻟَٰﻪَ ﺇِﻻَّ ﻫُﻮَ ﺍﻟْﺤَﻲُّ ﺍﻟْﻘَﻴُّﻮﻡُ ۚ......
اینو تا جایی که میتونی نشر کن تا ثواب جاری برای خود و دیگران داشته باشی بدان که این هر چقدر در بین مردم بچرخد بیشتر برای شما وپدرمادرت وامواتت ثواب نوشته میشود.
حداقل برای یک 👆نفر ارسال کنید
ثواب_آیت_االکرسی .التماس دعا🙏🙏🙏🙏🙏🙏
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
إِنَّ اللَّـهَ وَ مَلائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلِيما
(الاحزاب - ٥٦)
🔰ترجمه :
خدای متعال و فرشتگانش بر پيامبراکرم( صلیاللهعلیهوآله وسلم)درود میفرستند. ای کسانی که ایمان آوردهاید، بر او درود فرستید و به فرمانش بخوبی گردن نهید.
🔰تفسير :
١ - در قرآن کریم فقط يکجا هست که خداوندعزوجل انسان را هم شأن و هم درجه ى خودش می کند يعنى از انسان می خواهد که بيايد کنار او و با هم در يک کارى مشارکت کنند علّت عظمت و بزرگى ذکر صلوات همين است که انسان را يکباره تا کنارخداوندعزوجل بالا می برد.
٢ - مرحوم علامه طباطبایی(ره) به فردی که در مورد فایده صلوات از ایشان پرسیده بود پاسخ لطیفی دادند فرمودند صلواتی که ما میفرستیم اولاً از خودمان چیزی اهدا نمیکنیم بلکه به خدای متعال عرض میکنیم و از او میخواهیم که بر پيامبراکرم( صلیاللهعلیهوآله وسلم)و خاندانش رحمت ویژه بفرستد و ثانیاً گرچه این خاندان نسبت به ما محتاج نیستند ولی به ذات اقدس اله که نیازمندند وباید دائماً فیض الهی بر آنها نازل شود. ما با این صلوات در واقع خود را به این خاندان نزدیک کردهایم.بعد مثال میزدند و میفرمودند: اگر باغبانی در باغی که همه گلها و میوههایش مِلک صاحب باغ است کار کند و از صاحب باغ حقوق بگیرد روز عید، یک دسته گل از باغ تهیه کند و به حضور صاحب باغ ببرد آیا عمل او موجب تقرب به صاحب باغ هست یا نه؟ مسلماً هست.این عمل نشانه ادب باغبان است. صلوات هم ادب ما را ثابت میکند واِلاّ ما که از خودمان چیزی نداریم. بلکه از ذات اقدس اله مسئلت میکنیم بر مراتب و درجات این بزرگواران بیفزاید. و همین عرض ادب برای ما تقرّب است.
٣ - قبل ازاينكه خدای سبحان به مؤمنين امر كند كه بر او صلوات بفرستيد نخست صلات خود و ملائكه خود را ذكر كرده، اين دلالتی هست بر اينكه صلوات مؤمنين بر آن جناب به پيروی خدای سبحان، و متابعت ملائكه او است و اين خودنهی آينده را تاكيدمی كند.
✅اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّدوعجل فرجهم
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
مَنْ عَمِلَ صَالِحًا فَلِنَفْسِهِ وَمَنْ أَسَاءَ فَعَلَيْهَا وَمَا رَبُّكَ بِظَلَّامٍ لِلْعَبِيدِ
(فصلت - ٤٦)
🔰ترجمه :
هر كس كه كارى شايسته كند به سود خود اوست و هر كه بد كند به زيان او است و پروردگار تو به بندگان ستم روا نمىدارد.
🔰تفسير :
١ - در این آیه شریفه یک قانون کلی که قرآن کریم بارها روی آن تأکید کرده در ارتباط با اعمال انسانها بیان میکند و تکمیلی است بر بهره گیری مؤمنان از قرآن کریم و محروم ماندن افراد بیایمان از این سر چشمه فیض الهی.
٢ - عمل قائم به صاحب عمل است و بيانگر حال او است اگر عمل صالح و مفيد باشد خود او هم از آن سود میبرد و اگر مضر و بد باشد خودش از آن متضرر میگردد.
٣ - اين رفتار خدای متعال كه نفع عمل صالح را به صاحبش میرساند و او را ثواب میدهد و ضرر عمل بد را نيز به صاحبش میرساند و عقابش میكند اصلا ظلمی نيست و چنان نيست كه وضع شیء در غير موضعش باشد و اگر اين روش از خدای متعال ظلم باشد بايد در ثواب دادن ميليونها بنده و عقاب كردن ميليونهای ديگر در برابر ميلياردها عمل نيك و بد ظلام بندگان باشد ولی از آنجايی كه گفتيم اين روش ظلم نيست.
٣ - پس خدای متعالی ظلام بندگان نمیباشد و با اين بيان روشن میشود كه چرا فرمود پروردگار تو ظلام بندگان نيست و نفرمود پروردگار تو ظالم به بندگان نيست.
✅ خدايا : به ما توفیق عمل صالح و شايسته و آنچه مورد رضایت تو است عطا فرما.
التماس دعا