@MaddahionlinYEKNET_IR_zamine_1_shahadat_imam_hadi_99_11_26_hosein_taheri.mp3
زمان:
حجم:
5.9M
🌴رد پایش همه جا قبله نما میسازد
🌴خطی از جامعهاش، جامعه را میسازد
🎙 حسین_طاهری
#شهادت_امام_هادی (ع)
عرض سلام و ادب محضر بزرگان و سروران گرامی و عرض خیر مقدم به بزرگانی که تازه به جمع ما پیوستند
ذریح محاربى می گوید به امام صادق(ع) عرض کردم: از خویشاوندان و فرزندانم کسى را ملاقات نکردم مگر اینکه وقتى به آنها خبر دادم که چه ثوابی زیارت قبر حسین(ع) مرا تکذیب کردند و گفتند تو بر جعفر بن محمد(ع) دروغ میبندی. حضرت فرمودند: اى ذریح مردم را رها کن هر کجا که مىخواهند بروند (هر چه میخواهند بگویند)، به خدا قسم حق تعالى به زائرین امام حسین(ع) افتخار میکند و مسافر و زائر را فرشتگان مقرّب خدا و حاملین عرش همراهی مىکنند. سپس خدای متعال به فرشتگان مىفرمایدآیا زوّار حسین بن على(ع) را مىبینید که با شوق به او و فاطمه زهرا(س) به سوی او (برای زیارتش)آمدهاند؟ به عزّت و جلال و عظمتم قسم کرامت خویش را بر ایشان واجب کردهام و ایشان را حتماً به بهشتى که براى دوستانم و براى انبیاء و رسل و فرستادگانم آماده کردهام داخل مىکنم… .
عَنْ ذَرِیحٍ الْمُحَارِبِیِّ قَالَ: «قُلْتُ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع مَا أَلْقَى مِنْ قَوْمِی وَ مِنْ بَنِیَّ إِذَا أَنَا أَخْبَرْتُهُمْ بِمَا فِی إِتْیَانِ قَبْرِ الْحُسَیْنِ ع مِنَ الْخَیْرِ إِنَّهُمْ یُکَذِّبُونِّی وَ یَقُولُونَ إِنَّکَ تَکْذِبُ عَلَى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ قَالَ یَا ذَرِیحُ دَعِ النَّاسَ یَذْهَبُونَ حَیْثُ شَاءُوا وَ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ لَیُبَاهِی بِزَائِرِ الْحُسَیْنِ وَ الْوَافِدُ یَفِدُهُ الْمَلَائِکَةُ الْمُقَرَّبُونَ وَ حَمَلَةُ عَرْشِهِ حَتَّى إِنَّهُ لَیَقُولُ لَهُمْ أَ مَا تَرَوْنَ زُوَّارَ قَبْرِ الْحُسَیْنِ أَتَوْهُ شَوْقاً إِلَیْهِ وَ إِلَى فَاطِمَةَ بِنْتِ رَسُولِ اللَّهِ أَمَا وَ عِزَّتِی وَ جَلَالِی وَ عَظَمَتِی لَأُوجِبَنَّ لَهُمْ کَرَامَتِی وَ لَأُدْخِلَنَّهُمْ جَنَّتِیَ الَّتِی أَعْدَدْتُهَا لِأَوْلِیَائِی وَ لِأَنْبِیَائِی وَ رُسُلِی… .» (کامل الزیارات، ص۱۴۳)
https://eitaa.com/karbalaem
حجت الاسلام محرابیان1_8764025194.mp3
زمان:
حجم:
3.3M
💎 جایگاه ویژه زائر و زیارت امام حسین علیه السلام
با توجه صوت👆 را گوش دهید.
💔 اللهم ارزقنا کربلا 💔
😭شب جمعه شب زیارتی ارباب😭
https://eitaa.com/karbalaem
30M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارت روز اول نجف اشرف.اعزام ۲۹ دی ماه
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
اعزام های هیات هر هفته صورت می پذیرد و در خدمت زوار سیدالشهدا علیه السلام از سرتاسر ایران هستیم.
.............
سایت ثبتنام : etkarbala.ir
کانون فرهنگی تبلیغی عترت طاهره قم
https://eitaa.com/karbalaem
ای آبِروی عالمین خورشیدِ شهرِ کاظمین
ای آسمانِ دیدهات بارانی از بهرِ حسین
درصحنِ گوهرشاد تا میآیم از بابالجواد
گویا به صحنت میرسم از مدخلِ بابالمراد
#میلاد_امام_جواد علیه السلام
#میلاد_حضرت_علی_اصغر علیه السلام بر همگان مبارکباد🌺
✨﷽✨
🌼شیعه واقعی از نظر امام جواد (ع)
✍️یکی از شیعیان که بسیار خوشحال به نظر میرسید، به حضور امام جواد (ع ) آمد، حضرت به او فرمود: چرا این گونه تو را شادمان مینگرم؟ او عرض کرد: ای پسر رسول خدا(ص) از پدرت شنیدم میفرمود: سزاوارترین روز برای شادی کردن، آن روزی است که خداوند به انسان توفیق نیکی کردن و انفاق نمودن به برادران دینی دهد، امروز ده نفر از برادران دینی که فقیر و عیالمند بودند از فلان جا و فلان جا نزد من آمدند و من به هر کدام فلان مقدار پول و خوار و بار دادم، از این رو خوشحال هستم. امام جواد (ع ) فرمود: سوگند به جانم، سزاوار است که تو خوشحال باشی، اگر عمل نیک خود را حبط و پوچ نساخته باشی و یا بعدا حبط و پوچ نکنی. او عرض کرد: با اینکه من از (شیعیان خالص) شما هستم، چگونه عمل نیکم را حبط و پوچ میکنم؟
🍁امام جواد (ع) فرمود: همین سخنی که گفتی، کارهای نیک و انفاقهای خود را حبط و پوچ نمودی (یعنی ادعای شیعه خالص بودن، کار سادهای نیست). او عرض کرد: چگونه؟ توضیح بدهید. امام جواد (ع ) فرمود: این آیه را بخوان: یا ایهاالذین آمنوا لاتبطلوا صدقاتکم بالمن والاذی؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید، بخششهای خود را با منت و آزار، باطل نسازید؛ او عرض کرد: من به آن افراد یکه صدقه دادم، منت بر آنها نگذاشتم و آنها را آزار ننمودم. امام جواد (ع) فرمود: خداوند فرموده: لاتبطلوا صدقاتکم بالمن و الاذی؛ بخششهای خود را با منت و آزار، باطل و پوچ نسازید؛ نفرموده تنها منت و آزار بر آنان که میبخشید، بلکه خواه منت و آزار بر آنان باشد یا دیگران، آیا به نظر تو آزار به آنان (بخشش گیرندگان) شدیدتر است ، یا آزار به فرشتگان مراقب اعمال تو فرشتگان مقرب الهی و یا آزار به ما؟
او عرض کرد: بلکه آزار به فرشتگان و آزار به شما، شدیدتر است، امام جواد (ع ) فرمود: تو فرشتگان و مرا آزار دادی و بخشش خود را باطل نمودی! او عرض کرد: چرا باطل کردم؟ و شما را آزار دادم؟ امام جواد (ع) فرمود: این که گفتی «چگونه باطل نمودم با اینکه من از شیعیان خالص شما هستم» همین ادعای بزرگ، ما را آزار داد. سپس فرمود: وای بر تو! آیا میدانی شیعه خالص ما کیست؟ شیعه خالص ما (حزبیل! مؤمن آل فرعون، و (حبیب نجار) صاحب یس (126) و سلمان (ره) و ابوذر (ره) و مقداد (ره) و عمار(ره) هستند، تو خود را در صف این افراد برجسته قرار دادی و با این ادعا فرشتگان و ما را آزردی. آن مرد به گناه و تقصیر خود اعتراف کرد و استغفار و توبه نمود و عرض کرد: اگر نگویم شیعه خالص شما هستم پس چه بگویم؟ امام جواد (ع) فرمود: بگو من از دوستان شما هستم، دوستان شما را دوست دارم و دشمنان شما را دشمن دارم. او چنین گفت و از گفته قبل، استغفار کرد. امام جواد (ع) فرمود: اکنون پاداش بخششهای تو به تو بازگشت نمود و حبط و بطلان آنها برطرف گردید.
📚بحارالانوار، ج68، ص159
🌸میلاد امام جواد (ع) مبارک باد🌸
1_9169665264.pdf
حجم:
4.7M
💠💠💠کتابچه
احكام مخصوص اعتکاف
📙📙
https://eitaa.com/karbalaem