🔴 عاقبت کشاندن نیروهای مذهبی به اینستاگرام
❌ اینها همون خانم های مذهبی هستند که تحت تاثیر تبلیغات مسموم عده ای رفتند داخل اینستاگرام کار فرهنگی کنند و با دشمن مقابله کنند. حالا خودشون تبدیل شدن به پیاده نظام دشمن.
❌ اینکه میگیم مردم رو نفرستید داخل شبکه های اجتماعی تحت مدیریت دشمن بخاطر درک و تجربه ای بود که ازین فضاها داشتیم.
‼️ بقول رهبر انقلاب مثَل این جماعت شده مثال همان غلامی که رفت جوی آب را بیاورد اما آب آمد و غلام را با خود برد....
❌ آنها اینستاگرام را ساخته اند و الگوریتم های آن را جوری طراحی کرده اند که منجر به تغییر ذائقه و نگرش و انتخاب افراد در موضوعات مختلف بشود .
❌ خُل و مَشنگ و بوقلمون نیستند که برای جهاد تببین و کار فرهنگی و انقلابی ما بستر مفت و مجانی ایجاد کنند.
❌ میخواهید به انقلاب خدمت کنید و در راستای جهاد تبیین اقدامی کنید مردم را تشویق کنید بجای استفاده از اینستاگرام و تلگرام بیایند از همین پیام رسان ایتای خودمان استفاده کنند.
💢رسانه باشید ونشردهید📣
امام على عليهالسلام:
وه! كه چه بسيار است عبرتها و چه اندک است عبرت گرفتن!
نهجالبلاغه، الحكمة ۲۹۷
🎋#وعده_صادق
@karevaneshgh
⁉️ ضربالمثل پایین درسته یا سخن حضرت زهرا (س)؟
✍️#س_کامجو
#حضرتزهرا (س) فرمود:
«الجارُ ثُمَّ الدّارُ، اوّل همسایه، سپس خانه»
#ضربالمثل:
«چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرامه»
┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄
🎋#وعده_صادق
@karevaneshgh
♦️ چرا شاگرد آخرهای کلاس، شاگرد اولهای زندگیاند؟
علی خورسندی
قول مشهوری است از ارنست همینگوی که میگوید، کمیابترین چیزها افراد باهوشی هستند که احساس خوشبختی میکنند! شواهدی دال بر همنوایی با پدر ادبیات نوین و برنده جایزه نوبل وجود دارد. به گذشته که بر میگردیم، میبینیم خیلی از همکلاسیهای درسخوان و شاگرد اولهای کلاس پیشرفت اجتماعی متوسطتری دارند؛ زیست اقتصادی پایینتری دارند؛ بعضا اجتماع گریزند؛ زندگی عاطفی پرچالشتری دارند. احساس خوشبختی کمتری میکنند! در مقابل، همکلاسیهای درسنخوان و مدرسهگریز دوران مدرسه زیست اجتماعی بهتری دارند؛ وضعیت اقتصادی پررونقتری دارند. اغلب شادترند؛ زیست عاطفی رضایتبخشتری دارند؛ و بیشتر ابراز خوشبختی میکنند.
بهراستی چرا اینگونه است؟ تحقیقا پاسخ به این پرسش و تایید پیشفرضهایی فوق نیازمند پژوهشهای علمی است. اما بنظر میرسد علتها و عوامل مختلفی در این رابطه میتوانند دخیل باشند!
علت اول اینکه، در دنیای بیرون از مدرسه، برای شاگرد اول شدن، هوش شناختی در حد «معمول» و «متوسط» کفایت میکند! پیشرفت تحصیلی و رشد علمی حاصل پیوند هوش شناختی برتر و هوش جسمانی بهتر (آگاهی از توانمندی و پشتکار در تمرین و تکرار) است. اما در جامعه اینگونه نیست! هوش شناختی، هوش عقلانی ماست؛ و به ظرفیتهای یادگیری افراد اشاره دارد که به ضریب هوشی علمی و محاسباتی افراد اطلاق میگردد. هوش شناختی معمولا ارثی است؛ اگرچه محیط در باروری و بهرهوری آن موثر است. به عبارتی، ترکیب متعالی هوش شناختی و هوش جسمانی میتواند متضمن شاگرد اول شدن در کلاس درس باشد اما برای شاگرد اولی در جامعه و زیست اجتماعی کافی نیست.
علت دوم اینکه، برای شاگرد اول شدن در جامعه به هوش اجتماعی بالاتری نیاز است. هوش اجتماعی هوش بازتابی ماست؛ بیانگر توانمندی ما در کنار آمدن با واقعیتها و دیگرانی است که الزاما از ما و یا مثل ما نیستند. هوش اجتماعی به مهارتهای ارتباطی ما اشاره دارد که اکتسابی است و در محیط ساخته میشود. برای شاگرد زرنگ بودن در کلاس درس نیاز نیست هوش اجتماعی بالایی داشته باشیم! اما متقاعد کردن معلم برای نمره خوب دادن به هوش اجتماعی نیاز دارد! جسارت در مکتبگریزی و فرار از قفس تنگ و دلگیر مدرسه نیز به هوش اجتماعی بالایی نیاز دارد! در جامعه هم همینطور است؛ برای کسب سود بیشتر در بازار، پیشرفت اداری در سازمان، و رشد عمودی در قدرت به هوش اجتماعی بالاتری نیاز است!
علت سوم اینکه، برای پیشرفت اجتماعی و رشد اقتصادی به هوش هیجانی بالاتری نیاز داریم. امروزه هوش هیجانی به عنوان مهمترین فاکتور موفقیت حرفهای و شغلی افراد در تجارت و کسبوکار شناخته میشود؛ هوش هیجانی بیانگر توان مدیریت احساسات خود و دیگری است. با انرژی حاصل از هوش هیجانی شناخت و حل مسائل واقعی و تمییز آنها از مسائل غیرواقعی میسر میشود. هوش هیجانی، هوش تصمیمگیری ما در شرایط بحرانی است! چیزیکه که در دوران مدرسه اصولا تمرین و تجربه نمیشود! به همین دلیل، در سازمانهای قوی و موفق مدیرانی توان رهبری و حکمرانی اثربخشتر دارند که هوش هیجانی بالاتری داشته باشند.
علت چهارم اینکه، جامعه و زیست اجتماعی با مدرسه و زیست علمی فاصله و تفاوت دارد! مدرسه برای درسخوانها و شاگرد اولهای کلاس درس طراحی شده است! اما جامعه برای مردمان «معمولی» مهندسی شده است. مردمان معمولی همانهایی هستند که هوش شناختی و عقلانی «معمولی» دارند؛ زندگی نرمال دارند؛ اما در عوض هوش اجتماعی و هیجانی متناسب با نیازهای محیط دارند. افزون برآن، یک رابطه معناداری میان مدرسهگریزی و اجتماعطلبی افراد وجود دارد. یک تیپ شخصیتی اجتماعطلب چون خود را متعلق به جامعه بزرگتری میبیند، از محیط محدود و دیوار بلند مدرسه گریزان است. عکس آن هم غالبا درست است. اینکه خیلی از شاگرد اولهای کلاس اجتماعگریزند، بیدلیل نیست! مشکل از اینجا ناشی میشود که مدرسه نسخه اصلی جامعه نیست. یا به قول جان دیویی، مدرسه خود زندگی نیست!
گاردنر میگفت باهوش بودن، بسیار فراتر از پیشرفت تحصیلی و مهارت حل مساله است. ما آدمها از توانمندیهای ذهنی و انواع هوشها برخورداریم؛ لیکن همگی از مهارتهای برابر در کاربرد آنها برخوردار نیستیم! اگر مدرسه واقعا پابلیک (ا)سکول است، نمیتواند تکساحتی عمل کند؛ و یا تکبعدی آموزش دهد. فعالیتهای آموزشی و غیرآموزشی مدارس امروزی نمیتوانند با ابتنای صرف بر هوش عقلانی و هوش محاسباتی دانشآموزان برنامهریزی شوند. مشکل مدرسه ایرانی افراط در تاکید بر هوش شناختی و منطقی دانشآموزان است! انواع هوشهای ذاتی و اکتسابی به حاشیه رفتهاند! برنامههای درسی و آموزشی یک مدرسه سالم روی انواع هوشها، بطور ویژه هوشهای اجتماعی و هیجانی دانشآموزان متمرکز است.
🎋#وعده_صادق
@karevaneshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باهم بریم زیارت حضرت زینب سلام الله علیها
حاجت روا باشید🌸
#یـــازیــنــــبــــــ....🌹🍃
#شعار هر با غیرت
#زن _عفت _ افتخار
🎋#وعده_صادق
@karevaneshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی پیامبر(ص) برای اولین بار حضرت زینب(س) را میبیند!
حجت الاسلام👇
#انصاریان🎙
#سخنرانی 📺
#میلاد_حضرت_زینب(س)🌸
@karevaneshgh
20.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر ضریح حضرت زینب خوشکل😍
تا حالا دیده بودیش؟
🧳سفرنامه مجازی سوریه
🔵تکرار سخن امیرالمؤمنین در خطابه دخترش #زینب علیهما السلام
«قَدِ اصْطَلَحْتُمْ عَلَى الْغِلِّ فِيمَا بَيْنَكُمْ و نبَتَ المَرعَی علَی دِمَنکُم» (#نهج_البلاغة، خطبه 33)
شما با هم مصالحه کردهاید که کینه یکدیگر را در دل بپرورید و گلزار بر مزبله وجودتان روییده است
در اواخر دهه سی هجری علی علیه السلام به مردم کوفه فرموده بود که کوفه گلزار است اما گلزاری که بر روی یک زبالهدان متعفنی از کینهورزی و اختلاف روییده است.
... و حالا، بیست و چندسالِ بعد، حضرت زینب نیز همان تشبیه را به کار میگیرد و میفرماید:
«هل أنتم إلا کَمَرعَی عَلَی دِمَنَةٍ او کفِضَّةٍ علی مَلحُودَةٍ»
آیا شما چیزی جز یک سبزهزارِ [روییده] بر مزبله یا نقرهای زیبا بر روی یک سنگ قبر هستید؟
یعنی گلستان هستید اما گیاهانتان چون از مزبله متغذی شده و رشد کرده، چیزی جز ضرر و آسیب ندارد. یعنی نقره هستید اما در درونتان مردهای بیش وجود ندارد!
↩️بی جهت نبود که بشیر بن خُزَیم اَسَدی میگوید وقتی خطابه اش در کوفه پیچید گمان میکردیم دوباره صدای علی ع در شهر پیچیده است!
#مناسبتی شماره 66 #حضرت_زینب س
📚 خطبه ۲۳۹ #نهج_البلاغه
💠" خاندان پیامبر، مایهٔ حیات دانش و نابودی جهل اند؛ بردباری شان شما را از دانش آنها خبر می دهد
#میلاد_حضرت_زینب(س)🌸
@karevaneshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
« پرستار فرشتهی رحمت بیمار است»
روز پرستار مبارک
#میلاد_حضرت_زینب(س)🌸
@karevaneshgh
❌ انیمیشنهایی که کودکان را تشویق به خودکشی میکند😱😱😱
❌ «امیرعلی خودش را دار زده بود تا مثل شخصیت اصلی سریال تبدیل به روح شود.»
❌ این روایت تلخ مادر پسربچه 12 سالهای است که تحت تأثیر یک سریال در سال 90 فوت شد.
❌ حالا روز گذشته یک کودک ۶ساله «تحت تأثیر کارتون مرد عنکبوتی، خودش را از بالکن خانه به بیرون پرت کرده» و دچار شکستگی در ناحیه سروگردن شده است.
❌ بر اساس مطالعات دکتر سارا کوین در دانشگاه بریگهام یانگ کودکان فقط 10 درصد از ابرقهرمانها تأثیر مثبت میگیرند و 80 درصد به دلیل قوی و خشن بودن و توانایی پرواز داشتن آنها را دوست دارند.
❌ در کارتونی مثل باب اسفنجی شخصیتهای داستان وقتی خسته یا ناراحت میشوند تصمیم به #خودکشی میگیرند.
❌ بچهها پیش از هر مفهوم دیگری از خشونت ابرقهرمان الگو میگیرند چرا که در جریان «انیمیشن یاد گرفتهاند که باید انسانهای خشنی باشند تا حقشان را از جامعه بگیرند و محبوب شوند.»
❌ هیچ پدر و مادری به جسم بچه ش غذای مسموم نمیده، اما ما پدر و مادر ها داریم به روح بچه هامون سم مهلکی میدیم... هواس مون هست؟
💢رسانه باشید ونشردهید📣
#میلاد_حضرت_زینب(س)🌸
@karevaneshgh