🇫🇷🔴 غارتگران میراث فرهنگی آفریقا
❗️#ناپلئون طی فتوحات خود در اروپا آثار فرهنگی را به سرقت میبرد و با این آثار موزه لوور را پایهگذاری کرد. بعد از شکست ناپلئون تعداد زیادی از این آثار بازگردانده شدند ولی #فرانسویها درس #سرقت_میراث_فرهنگی سایر ملل را به خوبی فرا گرفتند.
❗️یکی از مورخین آمریکایی مینویسد: «با بازگشت این آثار، «ملل متمدن» آموختند به جای سرقت از یکدیگر، آثار تاریخی سرزمینهای «غیرمتمدن» را در ابعاد گسترده به سرقت ببرند.»
❗️در سالهای استعمار آفریقا، هزاران اثر تاریخی و هنری به فرانسه منتقل شدند که تعداد زیادی از آنها از راه زورگیری و سرقت بدست آمده بودند.
❌در سال ۲۰۱۸ گزارشی منتشر شد که نشان میداد حدود ۹۰ درصد میراث فرهنگی آفریقا خارج از این قاره نگهداری میشوند و از این تعداد بیش از ۹۰۰۰۰ اثر در موزههای فرانسوی به نمایش گذاشته شدهاند.
❗️در سالهای اخیر ماکرون برای به دست آوردن دل کشورهای غارت شده اعلام کرد که این آثار باید در آفریقا هم به نمایش گذاشته شوند و البته باز به فرانسه برگردند. آنها در ادامه نشان دادن حسن نیت خود، از بین هزاران شی سرقت شده، در سال ۲۰۲۱، "۲۶" اثر تاریخی بنین را به این کشور بازگرداند.
🌐 https://www.france24.com/en/europe/20210507-glory-of-arms-and-art-napoleonic-plunder-and-the-birth-of-national-museums
🌐 https://www.nytimes.com/2018/11/21/arts/design/france-museums-africa-savoy-sarr-report.html
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی از #قدرت_رسانه میگوییم دقیقاً از چه چیزی صحبت میکنیم؟
چرا میگوییم #سواد_رسانه از نان شب هم واجبتر است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 خانه سینما بیانیه داده که سینمای ایران «زنده و پویا هست» و شأن ما خیلی بالاتره!
🔺با عرض معذرت سینمای زنده، پویا و دارای شأن رو مشاهده میکنید
#سینمای_فاسد
.
.
باکسے نشست
و برخاست کنید کہ...☝🏻
وقتے او را دیدید👀
یاد خدا و طاعت خدا بیفتید🌱
نہ با کسانے کہ یادِ
معاصی و گناه هستند(💔)
و انسان را از یاد خدا
باز مے دارند🤧
.
.
° #یڪ_عدد_پند💙
💕| #آیت_الله_بهجت
اگر مدام دچار تردید و دودلی هستید، این ۵ نکته رو به خاطر بسپارید
1️⃣ هیچوقت همۀ شرایط و همهچیز کامل نخواهد بود
🔸پذیرفتن نواقص و کار کردن و تلاش برای بهتر شدن، ارزشمند هست.
2️⃣ زیاد از حد جدی نگیرید
🔸گاهی که فرصت برای بهبود اوضاع هست، به خودتون فضای بیشتری برای ریسک بدید.
3️⃣ در برخورد با دوراهیها ببینید در پنج سال آینده با به پا گذاشتن در کدوم راه به خودتون بیشتر افتخار میکنید. همون رو انتخاب کنید.
4️⃣ در هر موقعیت تصمیمگیری از خودتون بپرسید سه اولویت اصلیتون چه چیزهایی هستند و مطابق با اونا تصمیم بگیرید.
5️⃣ بیشتر ارتباط برقرار کنید
🔸بیشتر با دیگران حرف بزنید و بیشتر کمک بگیرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هجوم بیوتی بلاگرهای مرد به زندگی ایرانی
🔸 مدتیه که پای پدیده آرایش کردن و استفاده از لوازم آرایشی به دنیای آقایون هم باز شده!
🔸 پدیدهای که تا چند وقت پیش اگه غیرعادی و زننده بود حالا امروز با ورود بیوتی بلاگرهای مرد سعی در عادی شدن داره.
▪️سرزمین رباتهای قزوین اولین پارک رباتیک ایران است. ساخت این پارک توسط یک بانوی ایرانی که به عنوان بنیانگذار صنعت انیماترونیک در ایران شناخته شده است کلید زده شده . یکی از اهداف اصلی پارک رباتیک، انتقال دانش رباتیک وانیماترونیک به کودکان، نوجوانان وجوانان ودرنتیجه کمک به تربیت نسل ربات ساز برای آینده کشور است.طبق پیش بینی کارشناسان جهانی، درچند سال آینده حداقل در۲۵درصد مشاغل دنیا مردم با روباتها سروکارخواهند داشت
#ایران_زیبا
🔺دستاویز قرار دادن آیهها و احادیث دینی توسط نظریه پردازان قانون جذب 🧲
♦️ نظریهپردازان قانون جذب، نظام معرفتی خاصی در این مورد پیشنهاد نمیدهند، آنها پیروان خود را به جهانبینی توحیدی دعوت نمیکنند.
🔷 بلکه میگویند: مهم نیست تو خداباوری یا منکر خدا، ناپرهیزگاری یا اهل تقوا؛ مهم این است که هرچه آرزو کنی همه در اختیار توست و کائنات جملگی فرمانبردارِ تو هستند.
🔶 امروزه مروجان فرضیه جذب در کشور ما، درصدد بومیسازی آن هستند و اصرار دارند بهطور کامل این فرضیه را با متون قرآنی و روایی سازگار نشان دهند؛ از اینرو در موارد متعددی آیهها و احادیث دینی را دستاویز قرار دادهاند.
🔷 این افراد از آنجا که هم علاقهمند به آموزههای اسلامی و هم دلبسته به یافتههای علوم جدیدند، به کار تطبیقی روی آورده و به زعم خود مفهوم قانون جذب را از دل متون و ادله دینی بیرون کشیدهاند.
🔶 بدینسان میخواهند بگویند قانون جذب نهتنها یافته جدیدی نیست، بلکه جزو آن دسته از میراث دینی است که تاکنون به آن توجه نداشتهایم و جدید بودنِ آن برای ما از آن روست که تاکنون نسبت به آن در غفلت و بیخبری به سربردهایم.
🔷 علاقهمندان دینی سازی قانون جذب، هم به آیات قرآنی و هم به روایات معصومین تمسک کردهاند. یکی از مشهورترین روایاتی که امروز برای تبلیغ قانون جذب از آن سود میبرند، روایت اصول کافی در باب دعاست.
♦️ امام صادق (علیهالسلام) فرمود: «هنگامی که خدا را میخوانی چنان باش که گویا دعایت برآورده شده و خواستهات آماده است»[1]
🔷 آنچه دربارهی این حدیث و امثال آن نباید مورد غفلت واقع شود، تأمل در معنای دعاست. دعا در متون دینی به معنای درخواست خاشعانه از خداوند متعال است.
🔶 در دعا انسان نه از خودش، که از منبع لایزال الهی طلب میکند و این درخواست را متواضعانه مطرح مینماید و صدالبته انسان مؤمن قبل از همهی اینها باید اعتقاد و اندیشهی صحیحی دربارهی خدای خویش داشته باشد؛
🔻 به عبارت روشنتر بنا بر منابع دینی، فرد دعا کننده باید در سه محور، بینش خود را اصلاح کند:
1️⃣ توجه به اجابت کنندهی درخواست (اعطا کننده)
2️⃣ نظام باورها (جهانبینی)
3️⃣ صورت دعا (کیفیتِ درخواست).
🔶 در قانون جذب، هر سه محور بالا (اعطا کننده، کیفیت درخواست و اصولِ اعتقادات انسان)متفاوت تبیین میشوند.
🔷 اولاً قانون جذب، ذهن آدمی را اعطا کننده میداند و این منبع درونی را چنان قدرتمند معرفی میکند که با وجود این قدرت بیکران، هیچ منبع بیرونی صاحب تأثیر فرض نمیشود.
🔶 قانون جذب قوهی خلاقی درون هر فرد تصویر میکند که انسان را از هر نیروی دیگر بینیاز میسازد.
🔷 به همین دلیل جایگاه خدا در قانون جذب جایگاه متعالی نیست، بلکه جایگاهی فرو دین است که با وجود ذهن، به استمداد از او نیازی نیست.
🔶 دوم اینکه دعا باید با خشوع همراه باشد و انسان موحد بداند که در جایگاه مخلوق نشسته و به سوی خدای متعال دست نیاز دراز کرده است.
🔷 اما در قانون جذب، همهی اشیاء و تمام هستی در خدمت سرخوشی انسان قرار دارند و انسان نهتنها تمنا نمیکند، که فرمان میدهد و بر سر مسند خدایی تکیه میزند.
🔶 به همین دلیل در قانون جذب، کسی به خاکساری تشویق نمیشود و تواضع، ارزش به حساب نمیآید، بلکه انسان هرچه طلبکارانهتر با کائنات مواجه شود، بیشتر میتواند خواستهی خود را بستاند.
🔷 سوم اینکه انسان مؤمن آنگاه دعایش به اجابت میرسد که از باور و اعتقادِ صحیحی برخوردار باشد.
🔶 اما قانون جذب تنها باوری را که لازم میداند، باور به قدرت خلق درون است و بس.
♦️ رهبران جذب بارها گفتهاند: «برای دستیافتن به خواستهها نیاز نیست به دین، اندیشه یا مکتب خاصی پایبند باشید، همین قدر که بدانی به بزرگترین فرستنده مخابراتی روی زمین مجهزی، کار تمام است و میتوانی به دنیا فرمان دهی.
♦️ طبق ایدهی جذب، دعا چون مقدمهی تجسم و تمرکز اهمیت پیدا میکند؛ نه از آنرو که ابزاری مستقل در خدمت تعالی انسان است.
🔷 زیارت نیز چون به انسان قدرت تداعی بیشتری میدهد، مفید است؛ نه چون زیارتشونده دارای روحی بزرگ است که میتواند دیگران را در تعالی روحی دستگیری نماید.
🔶 بنابراین اگر در میخانه این تداعی صورت گیرد، میخانه هم مثل زیارتگاه، تقدس و ارزش پیدا میکند؛ پس میتوان زیارت و زیارتگاه را با هر مکانِ دیگری که این کارکرد را داشته باشد جایگزین کرد.
🔷 پارهای از مبلغان راز، سراغ آیهی «أُدعُونِی أستَجِب لَکُم» [سورهی غافر، آیه ۶۱] رفته و طلب از خدا را به معنای «تکرار با خود» معنا میکنند، نه طلب و درخواست. در این آیه طلب از خدا مطرح است، نه تصویرپردازی ذهنی.
🔶 در تصویرسازی ذهنی، تمنا از دیگری در کار نیست، بلکه انسان در گوشهای مینشیند و تصویر آرزوهایش را به خود نشان میدهد. البته تلاش میکند هنگام نظر انداختن به عکسها به آنها احساس مثبت هم بدهد و با عینک خوشبینی آنها را نظاره کند.
🔷 تصویرگری با هدفِ فعالسازی قوه ذهن است؛ ذهنی که در برخورداری از قدرت، بیکران و نامحدود فرض میشود. روشن است کسانی که ذهن را از چنین قوهای برخوردار میبینند، خواستهی خویش را در حقیقت از ذهن مطالبه میکنند و در این درخواست به نماینده خدا (ذهن) نیاز دارند نه به خود او.
🔶 به عبارت دیگر شأن و جایگاهی که برای رسولان الهی در «واسطهی فیض واقع شدن» انتظار میرود، در قانون جذب به یک دکلِ مخابراتی به نام ذهن نسبت داده میشود. قبله فردی (نه قبله واحد مشترک) در اختیار دارد.
🔷 یادآور میشویم بعضی از هواداران قانون جذب، بین خداپذیری و قانون جذب جمع میکنند. ایشان نظریهی جذب را از قوانین خلقت میدانند و میگویند ما خدا را باور داریم و قوهی ذهن را کارگزار خداوند میدانیم.
♦️ چنین برداشتی از خدا به این معناست که خداوند، هستی را آفرید و سپس آدمی را به قوهی ذهن مجهز کرد و قدرتهای خویش را به ذهن او تفویض نمود.
🔷 این افراد توجه ندارند که چنین خدایی تنها خدای خالق است و بس؛ به این معنا که خلقت عالم به دست خداوند ایجاد شده است و جهان خود خلاق و خود آفرین نیست؛ اما بعد از آفرینش، انسانها برای دست یافتن به اهداف و حتی برای هدفگذاری به همین قوه ارجاع شدهاند.
🔶 خدای خالق در بسیاری از مکاتب حتی در شیطانپرستی هم انکار نمیشود. این مرتبه از خدا مداری، تنها باور به خالقیت خداست نه ربوبیت تشریعی الهی پیدا نمیکند و از قضا خود بهانهی خوبی برای کنار گذاشتنِ رسولان و پیامبران الهی است.
🔷 زیرا ذهن از آنجا که نمایندهی الهی در انسان است به نمایندهی دیگری که مدعی شریعت آسمانی باشد نیازی ندارد.
🔶 چنانکه دونالد والش در فیلم راز به صراحت میگوید: «خداوند هیچ برنامهای پیشبینی برای شما در نظر نگرفته است، بنا براین هیچکس از شما بازخواست نخواهد کرد و هدف شما تنها تجربه و کسب لذت است.
♦️ پس هر آنچه برای شما تنها تجربه و کسب لذت است. پس هر آنچه برای شما لذت به دنبال میآورد همان را انجام دهید. حتی اگر یک ساندویچ کالباس باشد.[2]
🔻پینوشت:
[1]. علامه مجلسی، اصول کافی، به نقل از منتخب میزان الحکمة، قم دارالحدیث، ۱۳۸۵، باب دعا، ۴۷۳/۲.
[2]. حمزه شریفیدوست، قانون جذب و اسلام، قم: دفتر نشر معارف، ۱۳۹۳، ص ۳۳.
#قانون_جذب
اجازه بدید همسرتون شنیده بشه!
🔸تصور کنید شما در مورد یک سفر اختلاف نظر دارید، یک نفر ترجیح میده دوتایی باشید و یک نفر دیگه دوست داره دسته جمعی با خانواده سفر برید، تصمیم صحیح چیه؟
❌ اینجوری من اصلا نمیام، خودت برو، اگه نظر من برات مهم بود اصلا این پیشنهادو نمیدادی...
✅ من دوست دارم دوتایی بریم چون مدتهاس تنها نبودیم، تو چرا اصرار داری دسته جمعی باشیم؟ میفهمم که خانوادهات خیلی خونه بودن و سفر براشون خوبه، اما نظرت چیه چون الان خودمون خیلی خستهایم این سفر رو دوتایی بریم و سفر بعدی رو دسته جمعی و این موضوعو براشون توضیح بدیم؟
#همسرانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاریس_کثیف
رسانهها به دروغ، تصویری بسیار زیبا از پاریس به خوردِ ما میدهند. اما ببینید تصویری حقیقی از پاریس پایتخت فرانسه
#تمدن_نکبت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر در زمان قطعشدن برق، در آسانسور ماندیم چه کنیم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط باید نشست
و از زبان بدن و
حس قشنگ این فطرتهای پاک
هنگام یه کار فرهنگی عالی
لذت برد
💠 مرحوم حاج آقا خوشوقت:
💢 جريمهای بهتر، معتدلتر، مؤثرتر از اجرای فرمان خدا برای «نفس»
وجود ندارد.
🌷 واجب را پياده كن.
⛔️ حرام را هم ترك كن.
⤴️ اين بزرگترين «رياضت و جريمه» برای نفس است.
💠 نمیخواهد شما «نذر» كنی که پای پياده مكه بروی،
نه!
همين که تصميم بگيری نماز بخوانی، روزه بگيری، واجبات را انجام بدهی
🌹 اين بهترين «رياضت» است.
انسان را «تربيت» میكند.
ايمان «بالا» میرود.
ايمان که «بالا» رفت، داخل انسان «اصلاح» میشود.
♦️ كسانی كه «نذر»
سنگين و شاق میكنند، اما پارهای از واجبات را انجام نمیدهند، یا پارهای از محرمات را «مرتكب» میشوند،
تا آخر هم «موفق» نمیشوند.
✨ چون گناه كارش «تخريب» است.
✨ گناه را نبايد بغل «عبادت» بگذاری...
#حق_خدا
#حق_تقوا
#سبک_زندگی_حلال
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 خوب است در شئون زندگی [و در مسائل خانوادگی] دستور خدا را ملاک قرار داده و با هم بسازیم، همان خدایی که به هر دو طرف رئوف و مهربان است.
🚫نه اینکه یک طرف[به همسر خود] بگوید، به دستور و میل من باید عمل کنیم، و دیگری نیز بگوید باید به دستور من [عمل شود].
🔻چرا به فرمان خدا گوش نمیکنیم؟!
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٢۴٨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻از شایعه تا واقعیت
🔹ارسال دو عدد جرثقیل از امارت برای کمک به حادثه متروپل!!
👈این کلیپ را حتماً ببینید تا به ابعاد دیگری از شایعات فضای مجازی پی ببرید
#سواد_رسانه_ای
لطفاً ورق بزنید
#سواد_رسانه
☑️ بیبیسی رسانهٔ شیطان
👈🏻 بیبیسیِ انگلیس، درباره ایران، ببشتر خبرهای بد با عکسهای دلهرهآور منتشر میکند. حتی یک خبر بد را چند بار تکرار میکند تا مخاطب را عصبی و رَوانی کند.
👈🏻 اما درباره خبرهای بدِ انگلیس، یا سکوت میکند، یا خبر بد را با تصویری زیبا و آرامشبخش منتشر میکند تا...
🔶 وقتی میگوییم بیبیسی، رسانه شیطان، یعنی همین!
عکس سوم را ببینید
💢️شما همین رو با تیتر ربودن موشک قدر توسط عناصر موساد توئیت کن، صبح ایران اینترنشنال روش گزارش میره!
✳ این شرمندگی را چه کنم؟
🔻 در حالات بزرگان و #اولیای_الهی هست که خدایا از آن جهت که عذابم میکنی حالت ترس و بیمی در من نیست؛ بلکه شرمندهام و خجل از آن جهت که چرا خلاف فرمان تو را انجام دادهام. بحث #عذاب نیست. بحث #خجلت و #سرافکندگی است از اینکه چرا #بیادبی کردهام. چرا در دستگاه تو، در نظام عالم، در محضر و پیشگاه تو کار خلاف انجام دادم؛ ولو اینکه مرا ببخشی؛ ولو اینکه عذابم نکنی؛ ولو اینکه از تقصیرم درگذری اما این #شرمندگی را چه کنم؟
👤 #استاد_مهندسی (ره)
📝 #پیادهشده_سخنرانی
📚 #شرح_چهل_حدیث