6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر تصویر اول هم جایزه معمار میگرفت دیگ نمیشد کوه خواری، جنگل خواری، ساحل خواری
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در ایران ارتفاع دست کیست؟!
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نفری ۱۷متر سرانه مسکن! وقتی تفکر سکولار و لیبرال مغز اساتید برترین دانشگاه های ایران را هم شستشو داده!!!!!!!
چقدر بیچاره شدیم که استانداردهای امیرالمومنین را کنار گذاشته و تفکر لیبرال ها؛ دولت و دانشگاه ها را در دست گرفته اند!
امیرالمومنین ع: «شرف خانه در وسعت آن و رفت و آمد دوستان صالح به آن است» (مجلسی، ۱۴۰۳ ق، جلد ۱۵۴، ۷۳).
هدایت شده از تمدن اسلامی/علی حجازیان
✅برای ۴۰ متر خونه، نزدیک ۴ میلیارد باید پول بدی. اونم نه بالای شهر تهران، درحد جمهوری. و البته نه نوساز، خونه ۱۳ ساله.
🔺 همون ۴ میلیارد رو هم جوان ایرانی باید ماهی ۲۰ میلیون پسانداز کنه، بعد از ۱۶ سال و به شرط ثابت ماندن قیمت مسکن! بتونه بخره.
📎در کشورهای سرمایه داری هم وضع مسکن به این بغرنجی نیست.
👈دو اشتباه در نظام تصمیمات کلان کشور که باعث چنین بحرانی شده است
۱_ تمرکز گرایی زیاد
نظام برنامهریزی کشور امکانات و خدمات را برای تهران به عنوان پایتخت سیاسی،اقتصادی،ورزشی و...لحاظ کرده ، جذابیت های بیش از ظرفیت ایجاد شده برای کلانشهری مانند تهران سبب شد که جمعیت انبوهی از سایر نقاط کشور و شهرهای اطراف تهران به پایتخت کشور برای زندگی بهتر مهاجرت کنند.
۲_ از طرفی تاکید بر رشد فشرده و تراکم فروشی سبب شد زمین به عنوان یک کالای نایاب،رشد عجیبی داشته باشد تا جایی که ۵۰-۶۰ درصد هزینه ساخت مربوط به زمین باشد.
🗣زمانی که زمین نایاب و گران شد مهاجران به دلیل عدم حضور در متن اقتصادی شهر تهران مجبور شدند در کلونی های خود رو،سکونتگاه های غیر رسمی و حاشیه شهر سکونت کنند.
و همچنان قیمت ملک در تهران به دلیل عدم اصلاح نظام برنامهریزی در کشور بالا هست و اصلاح قیمت با این خط مشی و سیاست گذاری غیر ممکن است.
#شهرسازی_اسلامی
https://eitaa.com/hejazialihejazi
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معمار نیوز و معمارانی که یقه جر میدادید چرا حرفی نمیزنید؟
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
« فَانظُرْ إِلَیََّ ءَاثَـَرِ رَحْمَتِ اللَّهِ کَیْفَ یُحْیِ الاْ رْضَ بَعْدَ مَوْتِهَآ إِنَّ ذَ َلِکَ لَمُحْیِ الْمَوْتَیَ وَ هُوَ عَلَیَ کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ ؛
پس به آثار رحمت خدا بنگر که چگونه زمین را پس از مرگش زنده میگرداند. در حقیقت، هم اوست که قطعاً زنده کنندة مردگان است و اوست که بر هر چیزی تواناست. » (روم،آیه 50)
وقتی درختی را روزانه چندبار مینگری که تا چند روز پیش چوب خشک و مرده شده بود، و حالا جوانه ای سبز و زنده بیرون از آن خشکیده شکفته، تازه آیه فوق برایت قابل فهم میشود. زندگی رباتیک ما را از تمامی این آیات دور نموده.
تاثیر معماری بر روحیه کودکان:
تحقیقات نشان دادهاند که دلیل برخی از ناهنجاریهای رفتاری در جوامع شهری مانند خشم، پرخاشگری، آزار و اذیت دیگران، و رعایت نکردن قانون، ضمن داشتن ریشههای تاریخی، فرهنگی و اقتصادی در کیفیت فضاهای سکونتی، آموزشی و کاری افراد نهفته است. محیط کالبدی با عناصر تشکیلدهنده خود مانند رنگ، بافت، سایهروشن، نور، صدا، فرم و وسایل و تجهیزات و غیره بر جسم و روان انسان تأثیرگذار است (ضرغامی و دیگران، ۱۳۹۳).
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ آشپزخانه اوپن، اتاقخواب اوپن، حمام اوپن
و حالا سرویس بهداشتی اوپن
آیا مسئولین شهری از تاثیرات این موضوع بر فرهنگ خبر ندارند؟
براساس کدام آیه و روایت مجوز به ساخت چنین سرویس بهداشتی در سطح شهر تهران دادهاند؟
📎 لینک توییت
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از فارس زندگی
در آرمانشهر مهدوی خانهها و خیابانها چگونه است؟
🔹در «آرمانشهر مهدوی» بالکنهایی که به حریم خیابان تجاوز میکنند، ناودانهایی که در مسیر مردم است، پنجرههایی که به هم مشرف هستند و به طور کلی ساختمانهایی که حقالناس را رعایت نکردهاند، اصلاح میشوند.
🔹مهندس «حسین کریمی» پژوهشگر، طراح و مدرس معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی از ساختمانها و خیابانهای «آرمانشهر مهدوی» میگوید.
🔸گزارش کامل را اینجا بخوانید.
@fars_zendegi
با سلام و عرض ادب وقت شما بخیر. گوشی اینجانب راس ساعت 21:57 دقیقه امشب یعنی 16 خرداد، ربوده شده و چنانچه از طرف سیم کارت های بنده یا اکانت های شخصی بنده در ایتا تلگرام واتساپ و اینستاگرام از شما پول قرض خواستند یا هر گونه موارد مشابه آن رقم خورد، از هر گونه کمک اجتناب نمائید.