eitaa logo
انیمیشن و داستان پیامبران و امامان
1.3هزار دنبال‌کننده
451 عکس
217 ویدیو
11 فایل
👳 @Ab137323 برنامه ها: انیمیشن پیامبران(+5.000نصب) http://cafebazaar.ir/app/?id=com.app.myapp.nfOVYpFBXN&ref=share انیمیشن امامان(+10.000نصب) http://cafebazaar.ir/app/?id=com.app.myapp.xlRtuaulDQ&ref=share آپارات(770عضو) https://www.aparat.com/Ab137323
مشاهده در ایتا
دانلود
(۴) 🟢پیشنهاد صالح ع به قوم ثمود حضرت صالح ع خطاب به قوم ثمود فرمود: «پیشنهادی دارم، و آن این که اگر بخواهید من از خدایان شما (بتهای شما) تقاضایی می‌کنم، اگر خواسته مرا بر آوردند، از میان شما می‌روم (و دیگر کاری به شما ندارم) و شما نیز تقاضائی از خدای من بکنید، تا خدای من به تقاضای شما جواب دهد...» قوم ثمود پیشنهاد صالح ع را ، منصفانه دیده و پذیرفتند. بنا بر این شد که نخست، حضرت صالح ع از بتهای آنها تقاضا کند، روز و ساعت تعیین شده فرا رسید، بت پرستان به بیرون شهر کنار بتها رفتند، و خوراکیها و نوشیدنیهای خود را به عنوان تبرک کنار بتها نهادند، و سپس آن خوراکیها را خوردند و نوشیدند، سپس از درگاه بتها به دعا و التماس و راز و نیاز پرداختند، حضرت صالح ع نیز در آن جا حاضر شد، آن گاه آنها به ایشان گفتند: «آن چه تقاضا داری از بتها بخواه. » صالح ع اشاره به بت بزرگ کرد و گفت: «تقاضای مرا برآور. » ولی بت جوابی نداد. صالح ع به قوم گفت: «پس چرا این بت جواب مرا نمی دهد؟ » گفتند: «از بت دیگر، تقاضایت را بخواه. » صالح ع، متوجه بت دیگر شد، و تقاضای خود را درخواست کرد، ولی جوابی نشنید. قوم ثمود به بتها رو کردند و گفتند: «چرا جواب صالح ع را نمی دهید؟» سپس (قوم ثمود به عقیده خودشان برای جلب عواطف بتها) برهنه شدند و در میان خاک غلطیدند، و خاک را بر سرشان می‌ریختند، و به بتهای خود گفتند: «اگر امروز به تقاضای صالح جواب ندهید، همه ما رسوا و مفتضح می‌شویم»، آن گاه صالح ع را خواستند و گفتند: «اکنون تقاضای خود را از بتها بخواه» صالح ع تقاضای خود را از آنها خواست، ولی جوابی نشنید. صالح به قوم فرمود: «ساعات اول روز، گذشت و خدایان شما، به تقاضای من جواب ندادند، اکنون نوبت شما است که تقاضای خود را از من بخواهید، تا از درگاه خداوند بخواهم و همین ساعت، تقاضای شما را بر آورد.» هفتاد نفر از بزرگان قوم ثمود، سخن صالح ع را پذیرفتند، و گفتند: «ای صالح ع! ما تقاضای خود را به تو می‌گوییم، اگر پروردگار تو تقاضای ما را برآورد، تو را به پیامبری می‌پذیریم و از تو پیروی می‌کنیم، و با همه مردم شهر با تو تبعیت می‌نماییم.» صالح ع فرمود: «آن چه می‌خواهید تقاضا کنید. » قوم ثمود: «با ما به این کوه (که در اینجا پیداست) بیا. » حضرت صالح ع با آن هفتاد نفر به بالای آن کوه رفتند. در این هنگام، آن هفتاد نفر به صالح ع گفتند: «ای صالح! از خدا بخواه! تا در همین لحظه شتر سرخ رنگی که پر رنگ و پر پشم است و بچه ده ماهه در رحم دارد، و عرض قامتش فلان اندازه می‌باشد، از همین کوه، خارج سازد.» صالح ع گفت: «آنچه خواستید با اینکه بر من سخت است ولی بر پروردگارم آسان خواهد بود»... (دایره المعارف طهور برگرفته از حدیثی از کتاب کافی شریف) 📎جهت مطالعه بیشتر روی قسمت آبی متن بزنید. 📱کانال انیمیشن و داستان پیامبران و امامان👇 https://eitaa.com/kartonanbiya https://eitaa.com/kartonemaman ان شاءالله به دست جوانان مجاهدش آزاد میشود. وفات حضرت س تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(۹) ع 📽جهت مشاهده پویانمایی به کانال تازه تاسیس انیمیشن و داستان امامان بروید👇 https://eitaa.com/kartonemaman
53.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پویانمایی حضرت صالح ع ۳ «داستان تاریخ» 📱کانال انیمیشن و داستان پیامبران و امامان👇 https://eitaa.com/kartonanbiya ان شاءالله به دست جوانان مجاهدش آزاد میشود. با نهایی یعنی ظهور حجت الهی دل مظلومان عالم را شاد کن. در مصرف گاز صرفه جویی کنیم.
(۱٠) ع 📽جهت مشاهده پویانمایی به کانال تازه تاسیس انیمیشن و داستان امامان بروید👇 https://eitaa.com/kartonemaman
انیمیشن و داستان پیامبران و امامان
#صالح_ع (۴) 🟢پیشنهاد صالح ع به قوم ثمود حضرت صالح ع خطاب به قوم ثمود فرمود: «پیشنهادی دارم، و آن
(۵۲) 🟨پیامبران چه ‌زمانی برای اثبات حقانیتشان به معجزه متوسل می‌شدند؟ آیا در همان آغاز دعوت معجزه نشان می‌دادند، یا تنها در پاسخ به درخواست مردم این ‌كار را می‌كردند؟ از برخی آیات قرآن كریم برمی‌آید كه برخی پیامبران در همان آغاز رسالتشان، بدون درخواست مردم، معجزهٔ خود را نشان می‌دادند؛ چنان‌كه حضرت عیسی ع در نخستین برخورد با مردم گفت: أَنِّی قَدْ جِئْتُكُمْ بِآیَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ (آل‌عمران:49)؛ «من برای شما ازسوی پروردگارتان معجزه‌ای آورده‌ام...». البته معجزات برخی پیامبران هم، پاسخی به درخواست‌های مردم بوده است؛ مانند ماده‌شتری كه حضرت صالح ع به درخواست قوم خود، یعنی ثمود، از دل كوه خارج كرد: قَالُوا إِنَّمَا أَنْتَ مِنَ الْمُسَحَّرِینَ * مَا أَنْتَ إِلاّ بَشَرٌ مِثْلُنَا فَأْتِ بِآیَةٍ إِنْ كُنْتَ مِنَ الصَّادِقِینَ * قَالَ هَذِهِ نَاقَةٌ لَهَا شِرْبٌ وَلَكُمْ شِرْبُ یَوْمٍ مَعْلُومٍ (شعراء:153ـ155)؛ گفتند: «قطعاً تو از افسون‏ شدگانی. تو جز بشری مانند ما نیستی. اگر راست می‏گویی، معجزه‏ ای بیاور». گفت: «این ماده‏ شتری است كه نوبتی از آب برای اوست و روزی معین نوبت آب شماست». البته ممكن است كه خداوند معجزه را پیش از درخواست مردم به پیامبر داده باشد؛ ولی وی بعد از درخواست مردم آن را نشان دهد؛ مانند دو معجزهٔ موسی ع، یعنی «عصا» و «ید بیضا»، كه خداوند وقتی موسی ع را به سراغ فرعون می‌فرستاد، به او داد: فَذانِكَ بُرْهانانِ مِنْ رَبِّكَ إِلی فِرْعَوْنَ وَمَلاَئِهِ (قصص:32)؛ «این دو برهان روشن از پروردگارت به‌سوی فرعون و پیروان اوست»؛ اما آن حضرت بعد از درخواست فرعون، آن دو معجزه را نشان داد: قَالَ إِنْ كُنْتَ جِئْتَ بِآیَةٍ فَأْتِ بِهَا إِنْ كُنْتَ مِنَ الصَّادِقِین * فَأَلْقَی عَصَاهُ فَإِذَا هِیَ ثُعْبَانٌ مُبِینٌ * وَنَزَعَ یَدَهُ فَإِذَا هِیَ بَیْضَاءُ لِلنَّاظِرِینَ (اعراف:106ـ108)؛ [فرعون] گفت:«اگر معجزه‏ ای آورده‏ ای، پس اگر راست می‏گویی، آن را ارائه بده»؛ پس [موسی ع] عصایش را افكند و به‌ناگاه اژدهایی آشكار شد؛ و دست ‏خود را [از گریبان] بیرون كشید و ناگهان برای تماشاگران سپید [و درخشنده] بود." 📎جهت مطالعه بیشتر روی قسمت آبی متن بزنید. 📱کانال انیمیشن و داستان پیامبران و امامان👇 https://eitaa.com/kartonanbiya https://eitaa.com/kartonemaman ان شاءالله به دست جوانان مجاهدش آزاد میشود. خداوندا با نهایی یعنی ظهور حجت الهی دل مظلومان عالم را شاد کن.
(۱) ع 📚جهت مطالعه کتاب به کانال تازه تاسیس انیمیشن و داستان امامان بروید👇 https://eitaa.com/kartonemaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
CamScanner ۲۰۲۴-۱۲-۱۸ ۲۳.۳۸.pdf
5.26M
عنوان کتاب : قصه های آسمانی، حضرت صالح (ع) پديدآورنده : مهدی وحیدی صدر تصويرگر : حسین آسیوند ناشر : قم، جامعة القرآن الکریم سال انتشار : 1385 منبع: سایت کتابخانه کودک https://icnl.nlai.ir/?scn=showpages&mln=NLAI_LibraryHtmlBookReader&Loco_ReferrerMID=1107001600&NLAI_ItemID=4d35234c-1eed-4463-a499-01163bce6ffd&NLAI_Page=17& 📱کانال اختصاصی انیمیشن و داستان پیامبران و امامان👇 https://eitaa.com/kartonanbiya https://eitaa.com/kartonemaman ان شاءالله به دست جوانان مجاهدش آزاد میشود. خداوندا با نهایی یعنی ظهور حجت الهی دل مظلومان عالم را شاد کن.
انیمیشن و داستان پیامبران و امامان
#صالح_ع (۴) 🟢پیشنهاد صالح ع به قوم ثمود حضرت صالح ع خطاب به قوم ثمود فرمود: «پیشنهادی دارم، و آن
(۵۳) 🟩آیا پیامبران به همهٔ درخواست‌های مردم برای آوردن معجزه پاسخ مثبت می‌دادند؟ خـــــــــیـــــــر؛ برای روشن تر شدن پاسخ به نکات زیر توجه فرمائید: اولا فحوای كلی برخی آیات این است كه آوردن هر معجزه‌ای باید به اذن خدا باشد و چنین نیست كه پیامبران در آوردن معجزه استقلال داشته باشند: ...وَما كانَ لِرَسُولٍ أَنْ یَأْتِیَ بِآیَةٍ إِلاّ بِإِذْنِ اللّهِ... (غافر:78)؛ «...و هیچ فرستاده‏ ای را نرسد كه بی‏ اجازهٔ خدا نشانه‏ ای بیاورد...». ثانیا پیامبران پس از اتمام حجت بر مردم، دیگر درخواست معجزه را نمی‌پذیرفتند و از انجام پیشنهادهای نامعقول و خلاف مصلحت خودداری می‌كردند؛ ثالثا آنجایی که مردم معجزه‌ای بخواهند كه وقوع آن، باب اختیار را به روی مردم ببندد، پذیرش این خواسته خلاف حكمت الهی و نقض غرض است؛ زیرا معجزه برای این است كه مردم بدانند آورندهٔ آن پیامبر است و با اختیار از او پیروی كنند؛ اما اگر معجزه به ‌گونه‌ای باشد كه اختیار را از مردم سلب كند، آوردن آن نقض غرض، و نقض هدف از آفرینش انسان است. در واقع اگر خدا می‌خواست همه ایمان بیاورند، می‌توانست اسباب آن را فراهم آورد؛ ولی این با حكمت خدا سازگار نیست. انسان باید راه حق را با اختیار انتخاب كند. خداوند طبق سنت خود فقط مقدمات لازم برای اختیار راه صحیح را فراهم می‌فرماید بدون اینكه مردم را وادار به ایمان كند. رابعا پیامبران به درخواست‌ها و پیشنهادهایی كه برآمده از هوا و هوس بود، جواب مثبت نمی‌دادند؛ وگرنه می‌بایست تمام وقت خود را صرف اجرای درخواست‌های مردم می‌كردند و از انجام وظایف اصلی خود بازمی‌ماندند و این نیز نقض غرض و خلاف حكمت است. پیامبر باید یك بار نبوت خودش را به ‌گونه‌ای برای مردم اثبات كند كه حجت بر آنان تمام شود؛ پس نه‌تنها لازم، بلكه حتی مطلوب هم نیست كه پیامبران درخواست هركسی را برای انجام یك كار معجزه‌آسا بپذیرند. بعضی آیات گویای آن است كه مردم بسیار به پیامبران اصرار می‌كردند تا كارهای معجزه‌آسای خاصی را انجام دهند، ولی چون خدا انجام آن كارها را مصلحت نمی‌دانست، پیامبران پاسخ می‌دادند: وظیفهٔ ما رساندن پیام الهی به شماست و ما این وظیفه را انجام داده‌ایم؛ حال می‌خواهید ایمان بیاورید یا نیاورید. قرآن كریم به نمونه‌هایی از این‌گونه درخواست‌های مردم از پیامبر اسلام ص اشاره دارد به طور مثال در سوره اسراء آیه ۹۰تا۹۳ آنجا که مردم گفتند: «... ما هرگز به تو ايمان نمى‌آوريم تا اينكه چشمۀ‌جوشانى از اين سرزمين (خشك و سوزان) براى ما خارج سازى*يا باغى از نخل و انگور از آن تو باشد؛ و نهرها در لابه‌لاى آن جارى كنى*يا قطعات (سنگهاى) آسمان را - آن چنان كه مى‌پندارى - بر سر ما فرود آرى؛ يا خداوند و فرشتگان را در برابر ما بياورى*يا براى تو خانه‌اى پر نقش و نگار از طلا باشد؛ يا به آسمان بالا روى؛ حتى اگر به آسمان روى، ايمان نمى‌آوريم مگر آنكه نامه‌اى بر ما فرود آورى كه آن را بخوانيم!...». 📎جهت مطالعه بیشتر روی قسمت آبی متن بزنید. 📱کانال انیمیشن و داستان پیامبران و امامان👇 https://eitaa.com/kartonanbiya https://eitaa.com/kartonemaman در غزه چطور میگذرد؟؟؟ خداوندا با نهایی یعنی ظهور حجت الهی دل مظلومان عالم را شاد کن.
(۲) ع 📚جهت مطالعه کتاب ع به کانال تازه تاسیس انیمیشن و داستان امامان بروید👇 https://eitaa.com/kartonemaman