بعضی ها مدام میگن اینترنت قطعه !🤔
اینترنت قطع نیست . ما هر روز داریم استفاده می کنیم . در خانه ، در محل کار و در گوشی .
این که بعضی ها چسبیده اند به واتساپ و اینستاگرام و به آنها می گویند اینترنت ، باید این عادت را ترک کنند و از نرم افزار های داخلی استفاده کنند
🔸ایتا با بهترین امکانات و فضای سالم
🔹سروش پلاس هم همینطور
🔸شبکه بله با امکانات مالی قوی
🔹گپ و آی گپ با امکانات متنوع
🔸ویراستی بهترین توییت فارسی ، بجای شبکه ایکس دشمن
🔹روبیکا را من دوست ندارم ولی هست
دیگه چه عذر و بهانه ای هست ؟!
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
بنام خداوند مهربان
به همه عزیزانی که همراه ما هستند و همچنین به آنها که تازه به ما پیوسته اند سلام و خوش آمد عرض می کنم.
همه از عزیزان با سواد و با فرهنگ که راستش من از حضور این بزرگواران خجالت می کشم و در عین حال افتخار می کنم . دکتر ، مهندس ، حجت السلام ، هنرمندا و افراد با ایمان و با اعتقاد که موجب سربلندی ما هستند.
بالاخره اگر مطالب کانال در شأن و شرایط شما نیست به بزرگی خودتان ببخشید
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گر چه دشـمن نقشه ها دارد بسی
حامی او حی سبحان من است
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️معجزه حضرت ابوالفضل العباس
برای مجاهدانی که در منطقه بدون آب مانده بودند
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرنوشت یهود در عصر ظهور چگونه خواهد بود؟
طبق روایت، دولت یهود پیش از ظهور امام زمان(عج) از بین خواهد رفت؛ نابودی آنها به رهبری ملت ایران رقم خواهد خورد. در زمان ظهور، یهود تنها به عنوان یک نحله اعتقادی حضور خواهد داشت.
👤 حمیدرضا بیگدلو
پژوهشگر تاریخ
تجمع سلطنت طلبان، احزاب کُرد، سازمان منافقین، جمهوری خواهان، طرفداران زن زندگی آزادی در لندن، کلن آلمان، استرالیا و چند کشور دیگر به درگیری فیزیکی و دخالت پلیس ختم شده است!
این آیینه تمام نمای فردای ایران است!
در انقلاب اسلامی سال ۵۷ هم ده ها گروه و حزب وجود داشتند: نهضت آزادی، حزب توده، جبهه ملی، چریک های فدایی خلق، سازمان مجاهدین و... اما همگی با هم زیر سایه قدرت، محبوبیت و نفوذ یک رهبر ذوب و جذب شده بودند حتی آنانی که با امام خمینی مخالف بودند. جرات اعلام مخالفت در برابر توده عظیم مردم دوستدار امام را نداشتند.
ویدئوهای درگیری این چند روز خارج نشینان مخالف جمهوری اسلامی آبروی ایران را برده است.