eitaa logo
کشکول
3.1هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
15هزار ویدیو
26 فایل
ارتباط با ادمین 👇 @H_A_Mollaei
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دختر خارجی :یالله حبیبی زودتر مسلمون شو خیلی حال میده! زنان سوئدی از زبان خانم ایرانی که سالها در سوئد زندگی کرده
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 کارشناس بریتانیایی: ⚜در مقابل یمنی‌ها نه می‌توانیم بازدارندگی ایجاد کنیم و نه می‌توانیم آنها را تضعیف کنیم زیرا آنها روشن و آشکار توسط ایران مسلح می‌شوند/فکر نمی‌کنم آمریکا و بریتانیا راهی برای پیروزی در این نبرد داشته باشند مگر این که وارد روند صلح در خاورميانه شویم...
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ جالب سید حسن نصرالله به تهدید رژیم صهیونیستی در خصوص افزایش نیرو در جبهه شمال؛ «بیشترش کنید چقدر خوب، خوش آمدند، ما نمیترسیم»
16.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دانشمند ایرانی یکی از دانشمندانِ برتر در جهان که ماشین پراید مدل نَود داره...! یک زمانی چوپانی میکردم از چوپانی به اینجا رسیدم ... میتونستم خیلی راحت برم آمریکا یا کانادا ... عجیب ولی واقعی ↙️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 شهید مهدی سلطانی نژاد: الو مامان،.... ❤️ از شهدای مزار حاج قاسم، کرمان 1402/10/13 پایه اول، دبستان عباد، ناحیه یک کرمان. ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و تبریک به مادر😔.
⁉️شبهه👇 حکایت آفتابه و انتخابات میگویند مسجد شاه تعداد قابل توجهی توالت داشت که نه تنها مورد استفاده مسجد بروها و نمازگزاران قرار میگرفت بلکه به داد عابرین هم می رسید و حداقل باعث میشد این دسته نیز گذارشان به مسجد بیفتد. حکایت میکنند که آفتابه داری آنجا بود که آفتابه ها را پس از مصرف یکی یکی پر میکرد و در اختیار مراجعین قرار میداد. اگر شما میخواستید که آفتابه قرمز رنگ را بردارید به شما میگفت آن آبی را بردار یا میخواستید آفتابه آبی را بردارید میگفت آن مسی را بردار اگر دستتان به سمت مسی میرفت میگفت آن سبز را بردار...! یک نفر از او پرسید که چه فرقی میکند که من کدام آفتابه را بردارم؟ گفت اگر من تعیین نکنم که کدام را برداری پس من اینجا بوق هستم! حالا حکایت ملت ماست ... با داریه و دنبک میروند پای صندوق رأی که رنگ آفتابه را تعیین کنند، تا بلکه از حس دردناک بوق بودن رها شوند !. ✅ پاسخ👇👇 1️⃣معاندین برای تخریب انتخابات و نااميد کردن مردم از هرداستان و حکایتی سوءاستفاده می‌کنند و تنها سواد رسانه است که باعث می شود کاربران فریب نخوردند و چنین شبهاتی را بازنشر ندهند! 2️⃣در آمریکا که قبله آمال خیلی هاست و آنجا را مهد دموکراسی می‌دانند! فقط دو حزب دموکرات و جمهوری خواه شانس پیروزی در انتخابات را دارند و همه احزاب دیگر محکوم به شکست هستند!❗️ به نظر می‌رسد وضع آمریکا از توالت مسجد شاه هم خرابتر است! چون مردم اونجا فقط قدرت انتخاب بین دو آفتابه را دارند! 🤭 3️⃣در اکثر کشورهای دنیا به منظور اعمال نظارت بر انتخابات، مراجعی قانونی وجود دارند. «شورای نگهبان» در جمهوری اسلامی ایران، «دادگاه قانون اساسی» در ترکیه، «محکمه ‌النقد» در مصر،«شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت» در فرانسه، «دادگاه قانون اساسی» در آلمان،«مجلس نمایندگان» و «سنا» در آمریکا، «مجلس عوام» در انگلستان «دادگاه قانون اساسی» در روسیه و... این نقش نظارتی را ایفا می‌نمایند. shora-gc.ir/fa/news/3232/ 4️⃣در تمام جوامع دموکراتیک سازوکارهایی برای انتخابات در نظر گرفته می‌شود، اما ظاهراً فقط در ایران است که همواره عده ای بر طبل مخالفت با چنین سازوکارهایی می‌کوبند. جالب است که برخی از مخالفین انتخابات ایران، همان‌هایی هستند که دوست دارند سرنوشت کشورشان را به دست کسی که در رختخواب شاه و ملکه به وجود می‌آید، بسپارند!
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌شایعه : زمان شاه یه نفر کار می‌کرد ۱۰نفر میخوردن؟ حتما ببینید جالبه
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥بفرمایین یکم خنده حلال😁 صوتی های آقای مصیبت و مدعی تدبیر و امید و کسی که می‌گفت زبان دنیا بلدم؛
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 وحشت صهیونیست‌ها از کشف یک معدن در ایران😱 🔹دیگر فقط موشک و پهپاد دغدغه صهیونیست‌ها نیست! 🔹معدنی که ایران را به یکی از ثروتمندترین کشورها در خاورمیانه و جهان تبدیل خواهد شد🤔💪💪💪🌺🌺🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3️⃣چرا حسن روحانی صلاحیت حضور در مجلس خبرگان را ندارد ؟ حسن روحانی: من از این ۲۰۳۰ نخواهم گذشت، تا آخر دولت دوازدهم دنبال میکنم.. رهبر انقلاب در مشهد: آن‌هایی که پشت سند ۲۰۳۰ می‌ایستند «تقی‌زاده‌های» امروزند که می‌خواهند سبک زندگی اسلامی به سبک زندگی غربی تبدیل شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 ناگهان کسی جلوی تانک سبز میشود و میگوید: به یاد شهید صالح العاروری سپس صدای انفجار می آید فاصله به حدی نزدیک است که ترکش ها به سمت رزمنده فلسطینی بر میگردد در ثانیه های پایانی بازگشت ترکش به سوی رزمنده فلسطینی به خوبی قابل مشاهده است. ♻️
📡 : امروز، روحیه جمهوری اسلامی پیروزمندانه است 🔹‌جنگ غزه به تقویت جایگاه ایران منجر شد و در عوض، تصمیم عجولانه رئیس‌جمهور آمریکا جو بایدن برای حمایت بی‌قید و شرط از رژیم صهیونیستی و وتو کردن قطعنامه‌های آتش‌بس سازمان ملل، از سوی افکار عمومی جهان طرد شد. 🎙 ‌روئل مارک گریچت، ری تکیه، تحلیلگران مسائل سیاسی: امروز، روحیه جمهوری اسلامی حس پیروزمندانه است. از تحریم‌ها عبور کرده است و به کمک متحدان قدرتمندش، اقتصاد خود را تثبیت کرده و شروع به پر کردن ذخایر دفاعی خود است. 🎙 ‌سایمون تیسدال، تحلیگر گاردین: ایران پس از ۴۵ سال تلاش، بالاخره بچه بزرگ این بلوک شده است. تحریم، طردشدگی و تهدید تهران کارساز نبوده است. ایالات متحده، بریتانیا - و اسرائیل - با یک حریف بزرگ روبرو هستند. اگر می‌خواهیم از یک درگیری بزرگ‌تر جلوگیری کنیم، نیاز فوری به یک رویکرد دیپلماتیک تازه است. 🔅 مطالب را منتشر کنید، و در افزایش سواد رسانه‌ای جامعه سهیم باشید.