🔴گاهی تقوا خود حربه سقوط میشود
آیةاللهالعظمی مظاهری: مطلب عمدهای که بزرگان هم میگویند این است که در حالت عادی صفت رذیله کاری با انسان ندارد و از طرفی ممکن است انسان برسد به آنجا که بهراستی متقی بشود و به واجبات اهمیت بدهد و از گناه واقعاً اجتناب داشته باشد، اما ناگهان همان تقوا حربه بشود.
در روایت هم آمده که گاهی انسان صدیق و متقی وارد مسجد میشود و شیطان گولش میزند و از عبادتهایش مغرور میشود و لذا فاسق برمیگردد و برعکس انسان فاسق در مسجد دلش میشکند، حال خجالتزدگی پیدا میکند و بهصورت صدیق از مسجد بیرون میآید.
گاهی اوقات آدم متقی است، اما حسادت یا ریاستطلبی او را زمین میزند و بد هم زمین میزند مثل مالکبن صور که خیلی متقی بود تا موقعی که حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام به بصره و کوفه مشرف نشده بودند آدم وارستهای بود، اما وقتی با ورود حضرت، ریاستش را در معرض خطر دید، زمینه پیدا شد و طلحه و زبیر آمدند و او را گول زدند و او را از راه مستقیم خارج کردند.
انسان از حوادث تاریخی درس میگیرد که نباید تقوا و دینداری را به خودمان نسبت دهیم بلکه آنرا یک توفیق الهی و عنایت او بدانیم تا انشاءالله به رستگاری واقعی برسیم.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 داستانهایبحارالانوار
رفتار با بدهکاران
محمد بن ابی عمیر یکی از شیعیان سر شناس و از اصحاب امام کاظم (علیه السلام) بود، به علت ظلم و ستم حکومت وقت، اموالش را از دست داده و فقیر شد.[۱]
او از شخصی ده هزار درهم طلب داشت. آن شخص خانه ی خود را فروخت و پولش را نزد محمد بن ابی عمیر آورد تا بدهی خود را بدهد.
محمد به او گفت:
➖ این پول چیست؟
گفت: این طلب شماست که از من داشتی.
➖ از کجا تهیه کرده ای، مگر ارثی به تو رسیده؟
مرد گفت: خیر.
➖کسی به تو بخشیده؟
خیر.
➖ پس از کجا آورده ای؟
مرد گفت: خانهام را فروختم تا بدهی شما را بدهم.
➖محمد گفت: مولایم امام صادق (علیه السلام) فرمودند: «به خاطر بدهی نباید بدهکار خانه اش را بفروشد.»
این پولها را بردار، به خدا سوگند گرچه اکنون به یک درهم پول محتاجم، ولی این پول را هرگز از تو نخواهم گرفت.
📚 بحارالانوار، ج ۴۹، ص ۲۷۳
پی نوشت:[ ابن ابی عمیر اسامی شیعیان را میدانست چون در اختیار هارون الرشید نگذاشت، مورد خشم واقع شد، به طوری که تمام دارای او (۵۰۰۰۰۰ درهم) بود مصادره و خودش محکوم به چهار سال زندان گردید.]
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نماز شب و ثوابهای آن
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️دمی با کافی
شیخ احمد کافی فرزند دوم خانواده بود و در شش سالگی به دبستان ایمانی مشهد رفت و همزمان با تحصیل دروس جدید نزد پدربزرگش به فراگیری علوم اسلامی پرداخت و بعد از فراگیری مقدمات در سال ۱۳۲۷ وارد مدرسه علمیه نواب مشهد شد.
وی در خاطرات خود به نحوه ورودش به حوزه علمیه اشاره کرده و تشویق و ترغیب برخی از روحانیون متنفذ حوزه را در ثبات قدم و خدمتگزاریاش به دین مؤثر دانسته است.
شیخ احمد از دوران کودکی در جمع خانواده به منبر میرفت، اما در نوجوانی مجالس هفتگی پدربزرگش که محفلی برای دیدار و مؤانست علمای مشهد بود فرصتی برای وی فراهم کرد که به منبر برود و استعدادش در این زمینه شکوفا شود.
تشویق دیگران نیز علاقه او را به خطابه و وعظ بیشتر کرد به طوری که از ۱۵ سالگی با حضور در حرم امام رضا (ع) برای زائران حضرت، دعای کمیل میخواند و مرثیهسرایی میکرد.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 خواندن زیارت آل یاسین و بیعت نمودن با امام زمان ارواحنافداه در هر روز ....
مرحوم خادم الحجه خطاب به محصلین علوم دینی گوشزد میکرد:
شما باید هر صبح با امام زمان علیه السلام تجدید بیعت کنید، یعنی متذکر حضرت شوید، یعنی زیارت های وارده را بخوانید.
زیارت «سَلَامٌ عَلَى آلِ يس» را که جزو زیارات وارده در سرداب مطهّر است، بخوانید.
این زیارت، زیارتی است که خود حضرت دستور داده و فرمودهاند: هرگاه خواستید ما را زیارت کنید اینطور متوجّه ما شوید!
من زیاده گویی نمیکنم. پشتوانه حرف های من به کوه متصل است؛ آن بزرگانی که شما به خواب هم ندیده و نخواهید دید در روزهای دوشنبه و پنجشنبه که روز عرضه اعمال به امام زمان است، این زیارت را تا آخر عمرشان تعطیل نمی کردند.
هفته ای دو روز، با اینکه حضرت بنا به مقام امامت خود، به تمام ذرات این عالم احاطه علمی دارند، ولی روی نظم و انضباط اداری، هفته ای دو روز، اعمال شما را بر حضرت عرضه می دارند. همه این حرفها را می نویسند و اعمال و اقوال ما را حضور آن حضرت تقدیم می دارند.
شما باید همه روزه متوسّل به حضرت شوید، هر صبح امام زمان خود را زیارت کنید.
توسّلی هست که صاحب مفاتیح به عنوان دعای توسل « سَلَامُ اللهِ الْكَامِلُ التَّامُّ » آورده است. شما این سلام را هر صبح به امام زمان بدهید.
هر صبح بعد از نماز خود، متوسّل به امام زمان بشوید، سلام بدهید. شما نوکر او هستید، هر صبح باید به ارباب خود سلام دهید تا او به شما توجه کند، تا او شما را در شغلتان کمک کند.
هر شام ، هر عصر، زیارت «سَلَامٌ عَلَى آلِ يس» را بخوانید. اگر تنبلی، کسلی یا اهمال نکنید، و به این حرفهایی که از من می شنوید، عمل کنید، و الله العلی العظیم در علم، طیر خواهید کرد، نه سیر خواهید کرد، بلکه پرواز خواهید کرد.
لااقل روزهای دوشنبه و پنج شنبه «سَلَامٌ عَلَى آلِ يس» را بخوانید . با اقیانوس علم خدا، با اقیانوس قدرت خدا، با اقیانوس عظمت خدا، با اقیانوس کمالات خدا، یعنی امام زمان اتصال پیدا میکنید
جداً ، از شما می خواهم، خدا می داند شما را دوست می دارم. به خاطر علاقه به شما است که اینجا منبر می آیم. دلم می خواهد آنچه را در دوران عمر فهمیده ام به شما ساده بگویم.
ماه صفر ۱۳۹۶قمری، مدرسه آقای مجتهدی تهران
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴ترک_نماز
✍پیامبر اکرم (ص) :
هرگاه کسی نماز صبح را نخواند، فرشته ای از آسمان او را صدا میکند: «ای زیانکار» و هرگاه نماز ظهرش را نخواند، فرشته ای به او میگوید: «ای خیانتکار» و هرگاه شخص نماز عصر خود را نخواند، گوید: «ای بی دین» و اگر نماز مغرب خود را نخواند، گوید: «ای کافر» و اگر شخص نماز عشاء را ترک کند، گوید: «وای برتو که در تو هیچ خیر و منفعتی نیست.»
☝️ در جهنم یک وادی است که از شدت عذاب آن، جهنمیان هر روز هفتاد مرتبه از آن مینالند و در وادی، خانه ای از آتش و در آن خانه چاهی قرار دارد که در آن چاه تابوتی است و در آن تابوت ماری است که هزار سر دارد و در هر سری هزار دهان و در هر دهان هزار نیش است و این جایگاه کسانی است که نماز نمیخوانند و شراب مینوشند
📚وسائل الشیعه،ج۳ ص۳۱
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منبر هجدهم ( قسمت اول)
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 حاج خانم «طیبه ضیافتی کافی» (خواهر شیخ احمد کافی)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منبر هجدهم ( قسمت سوم )
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقاجان شیعه هات رو رها نکن
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 فرزند نااهل حضرت نوح(ع)
حضرت نوح عليه السلام از پيامبران اولوالعزم الهی به شمار می رود و خداوند متعال در قرآن کریم از او به عظمت و بزرگی ياد كرده و او را جزء عباد شكور بر شمرده است، اما فرزند حضرت نوح عليه السلام، به دليل دوستی و همنشينی با كفار و افراد فاسد جامعه در زمره كافران و بدكاران قرار گرفت.
منبع : کتاب قصه های قرآن؛ زمانی، مصطفی
حضرت نوح(ع) چهار پسر به نام های سام، حام، یافث و کنعان داشت. در میان آنها کنعان تنها پسری بود که به موعظه های پدر توجه نکرد و به او ایمان نیاورد و در نهایت در عذاب الهی که به صورت طوفان نازل شده بود به همراه کافران غرق شد. البته در خصوص نام پسر چهارم اختلاف وجود دارد با وجود اینکه بسیاری نام او را کنعان عنوان کرده اند برخی نام او را «یام» دانسته اند.
🔴 نتیجه اطاعت نکردن از پدر
امّا پسر نوح که جهالت بر او غالب گشته بود، از پدر کناره گیری کرد و از دین او منحرف شد. او اکنون در میان امواج خروشان دریا با مرگ دست و پنجه نرم می کند و بدنبال وسیله ای می گردد که خود را نجات دهد و یا خود را به تپه یا کوهی برساند تا سبب نجاتش گردد.
نوح از عرشه کشتی فرزند خود کنعان را دید که در خطر است و دریافت که مرگ او نزدیک می شود و لحظاتی دیگر در دل امواج محو خواهد شد.
❌ ادامه در پست های بعدی....
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۶۰ ثانیه متفاوت از تصاویر هوایی جشن بزرگ مردمی میلاد حضرت محمد رسولالله(ص) و امام جعفرصادق(ع)
🔹اتفاقی که برای نخستین بار در پایتخت رقم خورد
🔹میزبانی سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ از مردم پایتخت با اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و پذیرایی از میدان شهدای هفتمتیر تا میدان حضرتولیعصر (عج)
🔹سهشنبه_۱۱ مهر ۱۴۰۲
#ما_متحدیم
#پیامبر_مهربانی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ورع داشتن
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 نقش ما، در دین گریزی دیگران
نقل شده است که شیخ محمد بافقی یزدی، مدتی بسیار می گریست.
شاگردانش پرسیدند:استاد مدتی است زیاد متأثر و گریانید، چرا؟
گفت:گریه ام برای دین است که این همه در دنیا غیرمسلمان و بی دین درست کرده ایم؟!
پرسیدند:چه ربطی دارد؟ شما چه نقشی در بی دینی دیگران داشته اید؟
گفت:عملکرد ناشایست و رفتار ناصحیح و گفتار نامطلوب ما باعث شده این همه غیر مسلمان به اسلام روی نیاورده و در راه نادرست خود گام بردارند،
اگر ما شیعیان حضرت علی علیه السلام به راستی به آموزه های دینی خود عمل می کردیم؛ یک غیرمسلمان در دنیا باقی نمی ماند.
همه مسلمان می شدند. چرا که انسان ها بر اساس فطرت خود، عشق، محبت، صحبت، عدالت، ظلم ستیزی، صداقت و معنویت که در اسلام وجود دارد را می ستایند.
اگر ما به اسلام عمل می کردیم همه مسلمان می شدند.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
امشب به درگاه خدا براتون دعا میکنم
تا فرداتون پر امید
زندگیتون پویا
عشقتون خدا
حاجتتون روا
و شبتون پراز آرامش باشه
شبتـــون مهدوی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
قَالَ علیهالسلام: إِذَا أَرَدْتَ أَنْ تَعْلَمَ صِحَّةَ مَا عِنْدَ أَخِيكَ فَأَغْضِبْهُ فَإِنْ ثَبَتَ لَكَ عَلَى الْمَوَدَّةِ فَهُوَ أَخُوكَ وَ إِلَّا فَلَا. (تحفالعقول، ص۳۵۷)
امام صادق علیهالسلام فرمود: چون خواستى سلامت نفس برادرت را دریابى، او را به خشم آور. اگر در رفاقت با تو استوار ماند، او برادر تو است، وگرنه برادرت نیست.
سلام دوستان روزتون بخیر 🌸
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
نوح علیه السّلام با مشاهده این منظره دلش سوخت، رحم در دلش ظاهر گشت و عواطف پدری موجب شد که فرزندش را صدا بزند، باشد که این ندا به گوش جان او برسد و ایمان را در قلب او به جنبش درآورد و به نوح بگراید و یا آثار درک حق در او ظاهر گردد و تسلیم دعوت پدر شود.
نوح فریاد زد: پسرم از قضا و قدر خداوند به کجا فرار می کنی؟ هرجا که باشی از قضا و قدر او گریزی نیست. با ایمان به سوی کشتی بشتاب و تنهایی خود را با پیوستن به بستگان خود برطرف ساز! خویشتن را از آب نجات ده!
«فرزندم بر کشتی ما سوار شو و با کافران همراه مباش!»[1] کنعان تحت تأثیر سخنان نوح قرار نگرفت و از روی کبر و جهل، نصیحت پدر را نپذیرفت و فکر کرد که می تواند از این عذاب خود را نجات بخشد و از قضای پروردگار فرار کند، لذا گفت: مرا رها کن «بزودی بالای کوه می روم، کوه مرا از آب نجات می بخشد!»[2]
نوح علیه السّلام که از شدت غم و غصه بغض گلویش را گرفته بود خطاب به فرزندش گفت: «ای پسرم! امروز از فرمان خدا گریزی نیست، مگر برای کسی که او در حقش رحم کند. »[3]
«نوح ندا می کرد ای پسر تو هم بدین کشتی درآی (که نجات یابی) و با کافران همراه مباش (که هلاک خواهی شد) آن پسر نادان و نااهل پدر را پاسخ داد که من بزودی بر فراز کوه روم و از خطر هلاکم مگه دارد. . . »
بلافاصله موج بین نوح و فرزندش فاصله انداخت و سیل مانع بین آن دو شد و نوح دیگر فرزند خود را ندید. تأثری شدید و اندوهی فراوان بر نوح غالب گشت.
❌ ادامه در پست های بعدی....
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴همه داستان یأجوج و مأجوج را بارها در قرآن خواندهاید: آیاتی از سوره کهف (۹۲تا۹۸) و دیگر آیه ۹۶ در سوره انبیا.
قوم یا اقوامی وحشی و خونخوار که در قرآن و هم متون دینی یهودیان و مسیحیان به سبب فساد ، آزار و اذیت و غارت اموال مردم، گروهی ظالم معرفی شدهاند. که جناب ذوالقرنین به سفارش ساکنان مناطقی که مورد آزار و اذیت یأجوج و مأجوج قرار میگرفتند سدی را برای مقابله با نفوذ آنان احداث کرد که به سد ذوالقرنین یا سد یأجوج و مأجوج مشهور است.
طبق آیات قرآن مردمانی از گروه یاجوج و ماجوج به ذوالقرنین شکایت کردن و از وی خواهش کردند تا بین آنها و گروه یاجوج و ماجوج سد و مانعی را قرار دهد.:
«قَالُوا یَا ذَا الْقَرْنَیْنِ إِنَّ یَأْجُوجَ وَمَأْجُوجَ مُفْسِدُونَ فِی الْأَرْضِ فَهَلْ نَجْعَلُ لَکَ خَرْجًا عَلَى أَن تَجْعَلَ بَیْنَنَا وَبَیْنَهُمْ سَدًّا»
«گفتند اى ذوالقرنین یاجوج و ماجوج سخت در زمین فساد مىکنند آیا ممکن است مالى در اختیار تو قرار دهیم تا میان ما و آنان سدى قرار دهی»
ذوالقرنین به آنان گفت من احتیاجی به کمک مالی ندارم وفقط به نیروی انسانی شما برای ساختن این سد نیازمندم.
پذیرفت و با کمک خودشان، سدی برایشان ساخت. سدی که بر اساس آموزه های قرآنی از آهن بود و پوشش آن هم فلز (مس) مذاب بود.
در پایان ذوالقرنین به آنها گفت هر گاه این سد شکسته شود، آنگاه در صور دمیده خواهد شد و وعده الهی تحقق می یابد:
«...وَنُفِخَ فِی الصُّورِ فَجَمَعْنَاهُمْ جَمْعًا وَعَرَضْنَا جَهَنَّمَ یَوْمَئِذٍ لِّلْکَافِرِینَ عَرْضًا»
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
او در این بحران شدید به درگاه خدای تعالی، پناه مصیبت زدگان و دادرس غم دیدگان پناه برد و عرضه داشت: «بار خدایا! فرزند من از خاندان من است. »[4] بدرستی که وعده تو حق است که مرا و هرکه را از اهل من ایمان بیاورد نجات بخشی و تو در قضاوت از همه داوران حکیم تری.
خدا به نوح خبر داد که فرزند تو از خاندان تو و از قبیله تو نیست، زیرا جهل و عناد بر او غالب گشته و کفر او حتمی شده است. تو جز کسانی را که ایمان آورده اند و تصدیق پیغمبری تو را کرده اند و دعوت تو را لبیک گفته اند اهل خود نشمار و من درباره این دسته از پیروانت وعده دادم که نجاتشان بدهم و جان آنان را حفظ نمایم «زیرا بر ما لازم است مؤمنین را کمک و یاری کنیم. »[5]
ای نوح! آنان که رسالت تو را منکر شدند و گفتار خدایت را دروغ پنداشتند از اهل تو نیستند و از شفاعت تو محرومند. گرچه بین تو و ایشان ارتباط خویشاوندی باشد، باید به گرداب مرگ درآیند، حتی اگر به وسیله نجاتی متوسل شوند و یا در پناهگاه به ظاهر امنی جای گزینند به حالشان سودی ندارد و وساطت تو نیز پذیرفته نخواهد بود.
ای نوح! «درباره امری که از کنه آن اطلاع نداری اظهارنظر مکن و در موضوعی که درک نکرده ای وارد مشو! من ترا پند می دهم تا در زمره جاهلان درنیایی»؟[6]
طرز بیان خدا با نوح، او را به خود آورد و فهمید مهربانی و شفقت خدا سبب شده است که از حق غافل بماند و مهر پدری، راه حق را بر او پوشانده است و نزدیک بود حد ادب و لیاقت را زیر پا بگذارد...
❌ ادامه در پست های بعدی...
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منبر هجدهم ( قسمت چهارم )
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🌹 پاداش یک گواهی
🌹 حضرت یوسف علیه السلام در کاخ خود بر روی تخت پادشاهی نشسته بود. جوانی با لباسهای چرکین از کنار کاخ او گذشت. جبرئیل در حضور آن حضرت بود. نظرش به آن جوان افتاد. گفت: یوسف! این جوان را میشناسی؟ یوسف(ع) گفت: نه! جبرئیل گفت: این جوان همان طفلی است که پیش عزیز مصر، در گهواره به سخن درآمد و شهادت بر حقّـانیّت تو داد.
🌹 حضرت یوسف(ع) گفت:
عجب! پس او بر گردن ما حقّی دارد. با شتاب مأمورین را فرستاد، آن جوان را آوردند و دستور داد او را تمیز و پاکیزه نمودند و لباسهای پر بها و فاخر بر وی پوشاندند و برایش ماهیانه حقوقی مقرّر نموده و عطایای هنگفتی به او بخشیدند.
🌹 حضرت جبرئیل با دیدن این منظره، تبسّم کرد. یوسف(علیه السلام) گفت: مگر در حق او کم احسان کردم که تبسّم میکنی؟
🌹 جبرئیل گفت: تبسّم من از آن جهت بود که مخلوقی در حق تو که مخلوق هستی، بواسطه ی یک شهادت بر حق در زمان کودکی از این همه إنعام و احسان برخوردار شد. حال خداوند کریم در حق بنده ی خود که در تمام عمر، شهادت بر توحید او داده است، چقدر احسان خواهد کرد؟!
📚پندهای جاویدان، ص٢٢٠
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 ماجرای عنایت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام به مرحوم کافی چه بود؟
ماجراهای زیادی از ایشان نقل شده است. در پنج سالی که در نجف بودند، رسم بود که طلبهها پنجشنبهها پیاده به کربلای معلی مشرف میشدند.
گروهی از این طلاب به سرپرستی آیت الله مدنی راهی کربلای معلی میشدند و ایشان از مرحوم کافی میخواستند در بین راه زمزمهای داشته باشند؛ مشهور است، اواخر که ایشان در نجف بودند، نذر داشتند چهل شب چهارشنبه به مسجد سهله بروند و توسلاتی به ساحت قدس امام زمان علیه السلام داشته باشند و این کار را ادامه میدادند، یکی از دوستان ایشان هم که این سیره را داشت میگوید: در چهارشنبه چهلم، مرحوم کافی با حالت خاصی از مسجد بیرون آمد؛ از او سؤال کردم: آیا حاجتی گرفتی؟!
ایشان در جواب فرمودند: وقتی آمدی ایران میفهمی! ایران که آمدم دیدم این آقای کافی آن کافی سابق نیست! البته ایشان برای کسی نقل نکرده است که خدمت حضرت رسیدهام؛ اما بزرگان حدس زدهاند که حضرت عنایتی به ایشان داشتهاند.
❌ از زبان شیخ محسن کافی فرزند شهید
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 حاج محمد کافی (پدر شیخ احمد کافی) - سمت چپ تصویر
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
لذا برای او بهتر بود که بجای این خواهش پروردگار خویش را که او و پیروانش را از مرگ نجات داده است و کافرین را به غرق و هلاکت کشانده است، شکر کند.
وقتی نوح علیه السّلام به هوش آمد از غفلت خویش استغفار کرد و به خدا پناه برد تا از غضب او محفوظ بماند و گفت: «بار خدایا به تو پناه می برم از آنکه سؤال نمایم از تو چیزی را که مرا به آن علمی نبوده باشد و اگر مرا نیامرزی و مورد رحمت خود قرار ندهی از زیانکاران خواهم بود. »[7]
باری موج بین نوح و فرزندش فاصله انداخت و او را غرق ساخت. چون این حادثه به نهایت خود رسید و طومار زندگی مخالفین نوح درهم پیچیده شد، آسمان از باریدن ایستاد و زمین آبها را بلعید و کشتی نوح بر فراز کوه جودی قرار گرفت و دوری ستمکاران از رحمت الهی تحقق یافت به نوح خطاب شد با سلامتی بر زمین فرود آی! تو و آن کس که با تو ایمان آورده پایین بیایید که برکت و رحمت خدا شامل شما و عنایت او موجب سعادت شما خواهد بود.
پی نوشت ها:
[1] هود، آیه: 42 «یا بُنَیَّ ارْکَبْ مَعَنا وَ لا تَکُنْ مَعَ الْکافِرِینَ ...».
[2] هود، آیه: 43 «سَآوِی إِلى جَبَلٍ یَعْصِمُنِی مِنَ الْماءِ ...».
[3] هود، آیه: 43 «لا عاصِمَ الْيَوْمَ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ ...».
[4] هود، آیه: 45 «رَبِّ إِنَّ ابْنِی مِنْ أَهْلِی ...».
[5] روم، آیه: 47 «وَ کانَ حَقًّا عَلَیْنا نَصْرُ الْمُؤْمِنِینَ».
[6] هود، آیه: 46 «إِنِّی أَعِظُکَ أَنْ تَکُونَ مِنَ الْجاهِلِینَ».
[7] هود، آیه: 47 «رَبِّ إِنِّی أَعُوذُ بِکَ أَنْ أَسْئَلَکَ ...».
[8] حسن ذوالفقاری، داستانهای امثال، تهران، مازیار، چ 2، 1385، ص 308.
[9] همان.
➥ @sheikh_kafi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منبر هجدهم ( قسمت پنجم)
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی