🔰 کلام آخر!
⬅️ در صورت انصراف #قالیباف با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از آرائش به سبد پزشکیان میرود، به احتمال قابل توجه، در همین دور اول باید به رئیس جمهور پزشکیان سلام کنید!
⬅️ در صورت عدم انصراف جلیلی و قالیباف، به احتمال قابل توجه، پزشکیان و #جلیلی به دور دوم خواهند رفت و باز هم به همان استدلال سابق باید در جمعه آینده به رئیس جمهور پزشکیان سلام کنید!(به احتمال زیاد)
⬅️ تنها انصراف جلیلی یا دوم شدن قالیباف است که میتواند امیدهای قوی را زنده نگه دارد. گرچه که هنوز این احتمال وجود دارد که با دور دوم رفتن پزشکیان، بدنه اصلاحات امیدوار شوند و حضور پرشوری به هم رسانند و آن وقت باید تسلیم سرنوشت شد!
✅ این داده ها بر اساس نظرسنجی های موجود است همه هم می دانند! حال خود دانید، از ما گفتن بود! اگر همان بلای 92 را سر ملت آوردید، تا آخر عمر سرتان را از شرمساری پایین بیندازید و مسئولیت کار خود را بپذیرید!
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
📣 بببنید خواهر و برادران انقلابی؛ بذارید یک نکته مهم رو خدمتتون عرض کنم:
⬅️ بگذریم از اینکه اگر جلیلی با پزشکیان به دور دوم روند، بخش قابل توجهی از آراء قالیباف در سبد پزشکیان می رود و کارش راحت تر است(نمودارها)؛
⬅️ از آن بگذریم، مهم این است که در دور دوم، اصلاح طلبان دنبال رقیبی هستند که بتوانند مردم را از او بترسانند و بخش مردد جامعه را به واسطه این ترس به پای صندوق بکشانند و کار را تمام کنند.
🔹 درست است که قالیباف قابلیت #تخریب_شدن بالایی دارد و مثلا در ماجراهایی مثل سیسمونی قابلیت تخریب شدن دارد و جلیلی از این سوتی ها ندارد، اما نکته مهم اینجاست که قابلیت #لولوسازی جلیلی با قالیباف قابل قیاس نیست! اساسا اون اصلاح طلب که همه کس و کارش خارج زندگی می کنند و اون کارگزارانی که کثیرا اطرافش مفسد اقتصادی پیدا میشده، چقدر می تواند روی این مسائل مانور دهد و قالیباف را تخریب کند؟ بلکه آن اصلاح طلب دنبال ترساندن مردم در این محورهاست:
⬅️ جنگ
⬅️ تحریم
⬅️ فیلترینگ
⬅️ محدودیت های اجتماعی و گشت ارشاد
⬅️ افراطیگری و اطرافیان تند
⬅️ ریاضت اقتصادی
⬅️ مدیریت ناکارآمد اقتصادی و تداوم تورم
✅ خودتان قضاوت کنید که اصلاحات از دور دوم آمدن کدام گزینه خوشحال تر می شود؟!
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔺 طی بررسی ای که در آرشیو سایت khamenei.ir انجام دادم، حضرت آقا از سال 1376 تمام شنبه های بعد از انتخابات ریاست جمهوری(چه دور اول و چه دور دوم) پیام تشکر به ملت ایران صادر کردند و در همه پیام ها از تعابیری مانند حماسه پرشور و حضور گسترده استفاده کردند:
▫️سال76: صحنهی زیبا و پرشور
▫️سال 80: حماسهی حضور پرشور
▫️سال 84 دور اول: حضور پر طراوت و شورانگیز
▫️سال 84 دور دوم: شور مخلصانه، نمایش باشکوه
▫️سال 88: حادثهی شورانگیز، جمعه حماسی
▫️سال 92: صحنهی حماسی و پُرشور
▫️سال 96: مشارکت گسترده و پرشور
▫️سال 1400: حضور حماسی و شورانگیز
✅ از آن تاریخ تنها انتخابات ریاست جمهوری که رهبری در شنبه بعد از آن پیامی صادر ننمودند، انتخابات 1403 بود. انتخاباتی با ویژگی ها و نتایجی متفاوت! شاید بارزترین ویژگی آن مشارکت 39.9 درصدی آن است، یعنی 9درصد کمتر از پایین ترین نصاب مشارکت که آن نصاب کم هم در دوران کرونا بود.
پ. ن: ممکن است کسی علت این نتیجهی بسیار متفاوت را همراه نبودن آن با #انتخابات شوراهای شهر و روستا بدانند لکن توجه کنید که ادغام ریاست جمهوری با شوراها از سال 92 شروع شد و قبل از آن از یکدیگر تفکیک بودند.
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
❓چرا رای نهایی قالیباف از آنچه تمام نظرسنجی ها نشان داده بودند کمتر بود و رای آقایان پزشکیان و جلیلی از آنچه تمام نظرسنجی ها نشان داده بودند بیشتر بود؟!
🔹در واقع روز آخر، بخشی از آراء آقای قالیباف به سبد آقایان جلیلی و پزشکیان سرازیر شده است، چرا این اتفاق افتاده؟
✅ اینگونه به نظر می رسد که پنجشنبه و جمعه، یک شبهدوقطبی در کشور ایجاد شده و حامیان قالیباف، مرددین و حامیان کاندیداهای انصرافی به این نتیجه رسیدند که دیگر تنها میتوان به رایآوری آقایان پزشکیان و جلیلی امید داشت و با رای دادن به غیر از این دو نفر رای خود را هدر ندهیم.
❓ اما چه عواملی باعث ایجاد این دو قطبی شد؟ مثلا چرا این دوقطبی بین آقایان قالیباف و پزشکیان ایجاد نشد؟
⬅️ از همه مهم تر اینکه حامیان آقایان جلیلی و پزشکیان(خصوصا جلیل) حامیان سرسخت، جدی و بعضا ایدئولوژیکی هستند به خلاف عموم حامیان آقای قالیباف که از قشر خاکستری بودند. و لذا حامیان آن دو نفر، با تلاش فراوان، تبلیغ چهره به چهره، با تجمعات بزرگ و کوچک و در یک کلمه با بروز و ظهور بیشتر، توانستند این حس را به ضمیمه نتایج نظرسنجی ها ایجاد کنند که برنده میدان یکی از این دو کاندیداست و به این شکل سایرین مجاب شدند که رای به غیر این دو نفر هدر دادن رای است.
⬅️ امروز یکی از رفقا گفت من تا لحظات آخر میخواستم به آقای قالیباف رای دهم ولی وقتی دیدم برخی با بی اخلاقی مدام شایعه انصراف رقیب را منتشر میکنند، به ناچار به جلیلی رای دادم. البته که بی اخلاقی ها طرفینی بود ولی این شایعه انصراف خیلی توی ذوق می زد!
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
کشکول یک طلبه
❓چرا رای نهایی قالیباف از آنچه تمام نظرسنجی ها نشان داده بودند کمتر بود و رای آقایان پزشکیان و جلیلی
مؤسسه شناخت در توجیه اختلاف معنادار نتیجه انتخابات با نتیجه نظرسنجی ها، میگوید یکی از دلایل این بوده که وقتی مؤسسات مختلف افکارسنجی گفتند انتخابات با آقایان جلیلی و پزشکیان به دور دوم میرود، بخشی از حامیان قالیباف که هیچکدام از آقایان پزشکیان و جلیلی را قبول نداشتند، نا امید شده و در #انتخابات شرکت نکردند.
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔺 مجموعه افکارسنجی متا، با کسانی که روز قبل از انتخابات گفته بودند به قالیباف رای می دهند و به مرددین تماس گرفته تا ببیند روز جمعه چه کرده اند؟ همچنین داده های سه مجموعه معتبر و مهم افکارسنجی کشور را به نام های متا و ایسپا و دانشگاه تهران(محسنی) را تحلیل نموده و به نتایجی شبیه نتیجه مرکز افکارسنجی شناخت رسیده است.
🔹 ضمن اینکه توضیحات کامل را می توانید از اینجا بخوانید، خلاصه ای منتحب از نتیجه به این قرار است که:
⬅️ بررسی تعداد آراء(نه درصد آراء) کاندیداهای دیگر، غیر از قالیباف، نشان می دهد که هر سه نظرسنجی با دقت بالایی تعداد را صحیح پیش بینی کرده اند و درصد خطای آن بسیار پایین است. این جدول را مشاهده بفرمایید.
اما اختلاف معنادار و زیاد نظرسنجی ها مربوط به آراء آقای قالیباف و میزان مشارکت بوده است (این جدول) که در ادامه دلیلش بررسی می شود.
⬅️ انتشار نظرسنجی های مختلف که همگی حکایت از پیشتازی جلیلی از قالیباف داشت، روزهای آخر، حامیان قالیباف را از رای آوری نامزدشان نا امید کرده بود.
⬅️ بخش معتنی بهی از حامیان آقای قالیباف و مرددین در نظرسنجی های هفته گذشته گفته بودند در صورت پیدا نکردن کاندیدای مورد نظرشان، رای نمیدهند.
⬅️ در تماس با افرادی که هفته گذشته مورد نظرسنجی قرار گرفته بودند، معلوم شد بخشی از کسانی که به قالیباف میخواستند رای دهند، نهایتا در #انتخابات شرکت نکردند. به خلاف حامیان #جلیلی و #پزشکیان که تقریبا همگی شرکت کرده بودند.
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔰 مناظره ی دیشب
🔹 بیگمان بازنده قطعی مناظره دیشب، آقای #پزشکیان بود چون در نگاه مردم، دست خالی اش نمایان شد و مشخص شد ایشان از اول اشتباهی بوده و در این سطح و تراز نیست! و لذا شب خوبی برای او نبود.
🔹 اما #جلیلی بالاخره به توصیه ها عمل کرد و با تهاجم و عملیات روانی، توانست رقیب را شوکه کند. شوکه شدنی که تا پایان مناظره هم دیگر درست نشد. آقای جلیلی یک چهرهی باشخصیت و باسواد از خود بروز داد که برای او بسیار پر اهمیت است.
⬅️ ایشان نهایتا با ایجاد شورِ مناظره دیشب در بدنه حامیان می تواند نتیجهی بازی ای که تا دیروز بر اساس نظرسنجی ها، لب مرزی بازنده بود را تغییر دهد. البته که راه بسیار سختیست.
🔹 البته از هفته قبل هم روشن بود که رقابت این دو نفر لب مرزی و پر ریسک است، به نحوی که بر اساس یکی از نظرسنجی های معتبر، لب مرزی پیروز می شدند و بر اساس دو سه نظرسنجی دیگر، شکست می خوردند.
✅ به هر حال امیدواریم راه نیمه تمام شهید رئیسی با روی کار آمدن اصلاحات نابود نشود. از خداوند میخواهیم آنچه صلاح مملکت است را برایمان رقم بزند.
پ.ن: البته حرف های زیادی هست که این هفته صلاح به گفتنش نیست، ان شاالله هفته دیگر اگر عمری باقی بود عرض خواهم کرد...
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید