▪️ حماسهای که امام زینالعابدین (ع) در مجلس یزید آفرید!
🔹 در روز جمعهاى در شام نماز جمعه است. ناچار خود یزید باید شرکت کند. اول آن خطیبى که به اصطلاح دستورى بود، رفت و هرچه قبلا به او گفته بودند گفت؛ تجلیل فراوان از یزید و معاویه کرد، هر صفت خوبى در دنیا بود براى اینها ذکر کرد و بعد شروع کرد به سبّ کردن و دشنام دادن على (ع) و امام حسین (ع) به عنوان اینکه اینها -العیاذ بالله- از دین خدا خارج شدند، چنین کردند، چنان کردند.
🔸 زینالعابدین (ع) از پاى منبر نهیب زد: «أیهَا الْخَطیبُ! اشْتَرَیتَ مَرْضاةَ المَخْلوقِ بِسَخَطِ الْخالِق» تو براى رضاى یک مخلوق، سخط پروردگار را براى خودت خریدى. بعد خطاب کرد به یزید که آیا اجازه مىدهى من بروم بالاى این چوبها دو کلمه حرف بزنم؟ یزید اجازه نداد.
🔹 آنهایى که اطراف بودند، از باب اینکه على بن حسین (ع)، حجازى است، اهل حجاز است و سخن مردم حجاز شیرین و لطیف است، براى اینکه به اصطلاح سخنرانىاش را ببینند، گفتند: اجازه بدهید، مانعى ندارد. ولى یزید امتناع کرد. پسرش آمد و به او گفت: پدرجان! اجازه بدهید، ما مىخواهیم ببینیم این جوان حجازى چگونه سخنرانى مىکند. گفت: من از اینها مىترسم. اینقدر فشار آوردند تا مجبور شد؛ یعنى دید دیگر بیش از این، اظهار عجز و ترس است؛ اجازه داد.
🔸 ببینید این زینالعابدین (ع) که در آن وقت از یک طرف بیمار بود (منتها بعدها دیگر بیمارى نداشت، با ائمّه دیگر فرق نمىکرد) و از طرف دیگر اسیر، و به قول معروفِ اهل منبر چهل منزل با آن غُل و زنجیر تا شام آمده بود، وقتى بالاى منبر رفت چه کرد! چه ولولهاى ایجاد کرد! یزید دست و پایش را گم کرد. گفت الآن مردم مىریزند و مرا مىکشند.
🔹 دست به حیلهاى زد. ظهر بود، یکدفعه به مؤذّن گفت: اذان! وقت نماز دیر مىشود. صداى مؤذّن بلند شد. زینالعابدین (ع) خاموش شد. مؤذّن گفت: «الله اکبَرُ، الله اکبَرُ»، امام حکایت کرد: «الله اکبَرُ، الله اکبَرُ». مؤذّن گفت: «اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا الله، اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا الله»، باز امام حکایت کرد، تا رسید به شهادت به رسالت پیغمبر اکرم (ص). تا به اینجا رسید، زینالعابدین (ع) فریاد زد: مؤذّن! سکوت کن. رو کرد به یزید و فرمود: یزید! این که اینجا اسمش برده مىشود و گواهى به رسالت او مىدهید کیست؟ ایهاالناس! ما را که به اسارت آوردهاید کیستیم؟ پدر مرا که شهید کردید که بود؟ و این کیست که شما به رسالت او شهادت مىدهید؟ تا آن وقت اصلا مردم درست آگاه نبودند که چه کردهاند.
🔸 آنوقت شما مىشنوید که یزید بعدها اهل بیت پیغمبر (ص) را از آن خرابه بیرون آورد و بعد دستور داد که آنها را با احترام ببرند. نعمان بن بشیر را که آدم نرمتر و ملایمترى بود، ملازم قرار داد و گفت: حداکثر مهربانى را با اینها از شام تا مدینه بکن.
🔹 این براى چه بود؟ آیا یزید نجیب شده بود؟ روحیه یزید فرق کرد؟ ابداً. دنیا و محیط یزید عوض شد. شما مىشنوید که یزید، بعد دیگر پسر زیاد را لعنت مىکرد و مىگفت: تمام، گناه او بود. اصلا منکر شد و گفت من چنین دستورى ندادم، ابن زیاد از پیش خود چنین کارى کرد. چرا؟ چون زینالعابدین (ع) و زینب (س) اوضاع و احوال را برگرداندند.
📚 حماسه حسینی [شهید مطهری] ؛ ج ۱ ص ۲۹۳ (با تلخیص)
🔻کانال کشکول معنوی🔻↙️
🕋 @kashkoolmanavi 🕋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰#کلیپ | راه #نفوذ_شیطان بر #جوان
#استاد_رفیعی☝️
🔻کانال کشکول معنوی🔻↙️
🕋 @kashkoolmanavi 🕋
🎤 جدیدترین نوحه ها از مداح های ایرانی در کانال زیر با دانلود رایگان 🖤👇
https://eitaa.com/joinchat/3204776047C8c932d7f8f
🎤مداحےهاےدلۍوآرامشانھمیخواے🎧؟ 🖤👇
https://eitaa.com/joinchat/3204776047C8c932d7f8f
بیا هر شب نوحه گوش کن 😭👆
🎤 ●بــراۍ مـــحـــرم مــداحــی مــیــخــوایــد ⁉️
●کــدوم مـــداح رو مـیـپـسـنـدیـد ⁉️ 🖤👇
https://eitaa.com/joinchat/3204776047C8c932d7f8f
❣#سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَى الْحَقِّ الْجَدِيدِ...
🌿سلام بر آن حقیقتی که با ظهورش هرچه باطل است رنگ خواهد باخت و زمین و زمان را حیاتی نو خواهد بخشید.
📚 مفاتیح الجنان، زیارت امام زمان سلام الله علیه به نقل از سید بن طاووس.
#اللهمعجللولیکالفرج
🔻کانال کشکول معنوی🔻↙️
🕋 @kashkoolmanavi 🕋
✨💝📖💝✨
⭕️ بیشترین قَسَمهای قرآنی، برای چه موضوعی است⁉️
✍ دیدی یه نفر وقتی میخواد حرفش رو با اهمیت جلوه بده، هِی قسم میخوره:
به پیر، به پیغمبر، به خدا، به قرآن...
☝️ قرآن هم وقتی میخواد یه موضوعی رو با اهمیت جلوه بده، پشت سر هم قسم میخوره...
🗣 حالا میدونی بیشترین قسمهای قرآنی تو کدوم سوره است⁉️
👈 سوره شمس.
😳 😳 11 تا قسم پشت سر هم،
بیشترین رکوردِ قسم در یک سوره:
🔹️ وَ اَلشَّمْسِ وَ ضُحٰاهٰا...
🔹️ وَ اَلْقَمَرِ إِذٰا تَلاٰهٰا...
🔹️ وَ اَلنَّهٰارِ إِذٰا جَلاّٰهٰا...
🔹️ وَ اَللَّیْلِ إِذٰا یَغْشٰاهٰا...
🔹 وَ ...
👈 ای انسان!
قسم به خورشید و ماه و زمین و آسمون و شب و روز و...
🗣 حالا فکر میکنی قرآن بعد از این همه قسم چه مطلب مهمی رو میخواد بگه⁉️
قبل از اینکه جواب و ببینی یه خورده فکر کن.🤔🤔
فکر میکنی چه موضوع مهمیه⁉️
قرآن بعد از 11 تا قسم میگه:
📖️ قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَکّٰاهٰا (شمس/9)
👈 "به همه اینها قسم، که هر کس نفس خودش رو تزکیه کرد، رستگار شد."
بعد سراغ گروه مخالفش هم میره و میگه:
📖️ وَ قَدْ خٰابَ مَنْ دَسّٰاهٰا (شمس/10)
👈 "هر کس هم که نفس خودش رو با معصیت و گناه آلوده کرد، نومید و محروم شد."
📢 پس قرآن اینهمه قسم خورده که ما باور کنیم، تنها راه فلاح و رستگاری، تزکیه و خودسازی، و دوری از گناه و معصیت است.
📢 اونایی که دنبال راه میانبُر میگردند، اونایی که دنبال ذکر و ... میگردند، بدونند که هیچ راه دیگهای وجود نداره.
☝️ فقط همین:
✋ بیائیم از همین امروز خودسازی رو شروع کنیم. شاید فردا دیر باشه.
ناگهان بانگی بر آمد، خواجه مُرد...
🙏 خـــــ💚ـــــدایا
مرا ببخش برای همه گناهانی که لذّتش رفته،
اما مسئولیتش مانده....
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج*
🌸🍃بامنتشر کردن با لینک کانال در ثواب آن شریک باشید 🍃
🔻کانال کشکول معنوی🔻↙️
🕋 @kashkoolmanavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا با حجاب به زنان ظلم میکنید!؟؟
#عفاف_حجاب
پیشنهاد میشه
🔻کانال کشکول معنوی🔻↙️
🕋 @kashkoolmanavi 🕋
زیارت_عاشورا_دفع_آثار_لعن_از_خود_با_ذکر_صلوات.mp3
2.27M
🏴اثر عجیب مداومت بر لعن قاتلان حضرت سیدالشهدا علیهالسلام در زیارت عاشورا
🎙استاد #مؤیدی
#زیارت_عاشورا
#محرم
🔻کانال کشکول معنوی🔻↙️
🕋 @kashkoolmanavi 🕋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊سخنرانی استادفاطمی نیا(ره)
✍️موضوع: #توبه کننده محبوب خدا💚
🔻کانال کشکول معنوی🔻↙️
🕋 @kashkoolmanavi 🕋
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭چجوری کشتنت
🥀 نشناختمت!!!
🎧 محمد حسین پویانفر
🚩 #استوری
🔻کانال کشکول معنوی🔻↙️
🕋 @kashkoolmanavi 🕋