🌸🍃🌸🍃
روايت داريم حق الناس در برزخ انسان را اسير مي كند مثلا يك سوم فشار قبر متعلق به غيبت است. در روايتی دیگر هست كه خداوند بر روي پل صراط كمينی قرار داده كه هر كس حق الناس بر گردن دارد، از آنجا به بعد حق عبور ندارد.
رسول_اكرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند: بيچاره ترين مردم كسی است كه با اعمال خوب وارد #صحراي محشر شود مثلا در نماز ، حج و ... مشكلی نداشته باشد و جز اصحاب يمين قرار گيرد
اما زماني كه قصد ورود به بهشت می كند گروهی از مردم مانع می شوند.
علت را جويا مي شود و می شنوند كه حقوق آنها را پايمال كرده است.
در آن لحظه از فرشتگان كمك می طلبند و آنها می گويند: حلاليت بگير , يعنی قسمتی از اعمال خوب خود را به آنها بده تا حلالت كنند.
وقتی اين كار را می كنند متوجه می شوند ديگر هيچ چيز ندارند و نامه را به دست چپ می دهند كه از نظر پيامبر بيچاره ترين بنده ها هستند.
از بیانات حاج آقا رفیعی
@KashkulJudy
@KashkulJudy
🌸🍃🌸🍃
علامه بحر العلوم در نجف ، شب ها عادت داشت به خانه فقرا و ایتام می رفت و بر این باور بود که اگر از این کار خیر و خدا پسند، کار بهتری بود ، حضرت علی ع آن را انجام می دادند. شبی ، با شاگردش به خانه پیرزنی رفتند. شاگرد درب خانه را زد صدایی آمد و پیرزنی گفت : بروید منم و عروس و پسرم که خواب هستند.
بحرالعلوم دوباره در را زد. پسر بیرون آمد. بحر العلوم گفت : من گرسنه ام غذایی هست به من بدهید؟ مرد گفت: من تازه دامادم با عروس از گرسنگی به زور خواب مان برده است. بحرالعلوم گفت پس بیا طعامی دارم دو جز را برای مادر و همسرت ببر و یک جز را بنشین با هم بخوریم. من هم گرسنه بودم کسی به من این طعام بخشید و دلم نیامد تنهایی بخورم و سراغ کسی آمدم که با هم بخوریم. آری، مردان خدا نه تنها بی منت می بخشند بلکه حتی بخشش خود را نیز پنهان می کنند.
@KashkulJudy
@KashkulJudy
🌸🍃🌸🍃
روزی هارون الرشید به بهلول خطاب کرد آیا می خواهی اینکه خلیفه سلطان باشی؟
بهلول گفت دوست نمی دارم.
هارون گفت برای چه نمی خواهی؟
بهلول گفت برای اینکه من به چشم خود مرگ سه خلیفه را دیده ام، ولی خلیفه تا به حال فوت دو بهلول را ندیده است.
انسان هر چه به دنیا نزدیک تر باشد، بیشتر در مورد گرفتاری ها و پیشامدهای سوء واقع شده و خود را به معرض هلاکت و خطر خواهد انداخت.
شخصی که در دنیا روی صراط حقیقت پرستی قدم برداشته و از شهوات دنیویه و جاه و جلال و از مناصب ظاهری چشم پوشیده است، برای همیشه به راحتی و خوشی و امنیت زندگانی کرده و از هر گونه حوادث مخالف محفوظ خواهد ماند.
@KashkulJudy
آیت الله جوادی آملی :
اينكه گفتند :
«دُم علی الطهارة يوسع عليك رزقك»[۱]
يعنی دائماً باوضو باشيد روزی شما زياد ميشود،
تنها روزی به معنای نان و آب و اينها نيست، علم روزی است، اخلاق روزی است، عقل روزی است، فضيلتها روزی است. روزيهای ظاهری هم روزی است فرمود: «دُم علی الطهارة» دائماً باوضو باشيد اين #خيلی اثر دارد از همين راهها شروع ميشود.
📘 فیض القدیر شرح جامع الصغیر صفحه ۳۶۱
🌺 @KashkulJudy
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶وقتی حجاب نباشد زنها باید دنبال مردها راه بیفتند!
دیدگاهی متفاوت به مقولهی حجاب از زبان دکتر ازغدی
این ۷۲ ثانیه را همه، به ویژه دختران جوان باید ببینند و بشنوند. توجیهی ساده اما دقیق از لسان استاد ازغدی در بحث ضرورت عقلی حجاب
@KashkulJudy
27.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 بیانات آیتاللهالعظمی جوادی آملی در رابطه با امر به معروف و نهی از منکر
◻️وقتی بیعفتی بیاد همه آسیب میبینند
@KashkulJudy
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟
چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر میشه!
کدو سبز از ابتلا به بيماري ام.اس پيشگيريی میكنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالمتره
🌿 @KashkulJudy
🌐خواص گوشت شتر
👈تقویت اعصاب
👈دفع سردی بدن
👈افزایش استقامت
👈تقویت قوای جنسی
👈افزایش طبع صبوری
♻️جگرشتربرای بیماری کمخونی بسیارمفید است
🌿 @KashkulJudy
بجای حجامت کردن هر روز صبح 1 سیب بخورید ، براساس تحقیقات سیب خون را پاکسازی میکند و بهترین زمان مصرف آن صبح است !🍎
خوردن سیب 15 دقیقه قبل از هر وعده غذایی باعث کاهش وزن میشه !🍏
🍏 @KashkulJudy
@KashkulJudy
🌸🍃🌸🍃
#ضرب_المثل
#کوه_به_کوه_نمیرسد_اما_آدم_به_آدم_میرسد
در دامنه دو کوه بلند، دو آبادی بود که یکی «بالاکوه» و دیگری «پایین کوه» نام داشت؛ چشمه ای پر آب و خنک از دل کوه می جوشید و از آبادی بالاکوه می گذشت و به آبادی پایین کوه می رسید. این چشمه زمین های هر دو آبادی را سیراب می کرد. روزی ارباب بالا کوه به فکر افتاد که زمین های پایین کوه را صاحب شود.
پس به اهالی بالاکوه رو کرد و گفت: «چشمه آب در آبادی ماست، چرا باید آب را مجانی به پایین کوهی ها بدهیم؟ از امروز آب چشمه را بر ده پایین کوه می بندیم.» یکی دو روز گذشت و مردم پایین کوه از فکر شوم ارباب مطّلع شدند و همراه کدخدایشان به طرف بالا کوه به راه افتادند و التماس کردند که آب را برایشان باز کند. اما ارباب پیشنهاد کرد که یا رعیت او شوند یا تا ابد بی آب خواهند ماند و گفت: «بالاکوه مثل ارباب است و پایین کوه مثل رعیت. این دو کوه هرگز به هم نمی رسند. من ارباب هستم و شما رعیت!»
این پیشنهاد برای مردم پایین کوه سخت بود و قبول نکردند. چند روز گذشت تا اینکه کدخدای پایین ده فکری به ذهنش رسید و به مردم گفت: بیل و کلنگ تان را بردارید تا چندین چاه حفر کنیم و قنات درست کنیم. بعد از چند مدت قنات ها آماده شد و مردم پایین کوه دوباره آب را به مزارع و کشتزارهایشان روانه ساختند. زدن قنات ها باعث شد که چشمه بالاکوه خشک شود.
این خبر به گوش ارباب بالاکوه رسید و ناراحت شد اما چاره ای جز تسلیم شدن نداشت؛ به همین خاطر به سوی پایین کوه رفت و با التماس به آنها گفت: «شما با این کارتان چشمه ما را خشکاندید، اگر ممکن است سر یکی از قنات ها را به طرف ده ما برگردانید.»
کدخدا با لبخند گفت: «اولاً؛ آب از پایین به بالا نمی رود، بعد هم یادت هست که گفتی کوه به کوه نمی رسد.
تو درست گفتی: کوه به کوه نمی رسد، اما آدم به آدم می رسد.»
@KashkulJudy