فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ طرح نابودی تل آویو و حیفا آماده است، دستور برسد با خاک یکسان میشوند...!
کاوش مدیا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔹 "فاصله سنی زیاد فرزندان" باعث زحمت مضاعف والدین!
🔻 بچههایی که تفاوت سنی بالائی دارند (۶ و ۷ سال با هم تفاوت سنی دارند) نمیتوانند همبازی همدیگر شوند،به همین دلیل درسنین بالاتر نیز این پدر و مادرند که باید جور همبازی بودن با بچه دوم یا سوم را بکشند یعنی پدر و مادری که ۲ تا ۳ بچه با فاصله سنی ۶ و ۷ سال دارند،در اصل باید گفت سه تا تک فرزند دارند!
🔻 اگر فاصله بین فرزند اول و دوم به گونهای باشد که بتوانند وقت همدیگر را خوب پر کنند،تربیت به شدت آسان میشود البته اوایل به دنیا آمدن فرزند دوم یا مثلا اوایل به دنیا آمدن فرزند سوم،طبیعتاً وقت پدر و مادر کمی گرفته میشود اما درغیر آن زمان،واقعاً در وقت پدرومادر صرفهجوئی میشود.
🔻 اگر بچهها نتوانند در محیط خانه همبازیهای خوبی برای همدیگر باشند مشکلات زیادی پیش میآید مثلاً یکی از مشکلات این است که بچهها بهشدت تمایل به بیرون ازخانه پیدا میکنند که مضرات بسیاری برای آنها دارد!
🔻 از دیگر مضراتش این است که گرایش زیادی به تلویزیون،فضای مجازی و بازیهای کامپیوتری پیدا میکنند البته اینها برخی ازمشکلاتی است که برای بچهها با فاصله سنی زیاد ایجاد میشود.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 دنبال دلیل دیگری نگردید‼️| سکولارهای ایرانی ومرجعیت نجف
🖌 #عبدالله_گنجی
آیتالله العظمی سیستانی از جهت هویت
ملی یک ایرانی است، در عین حال فقاهت و مرجعیت تشیع فاقد مرز و جغرافیاست. نه آیتالله سیستانی حصر در جغرافیای عراق است و نه مراجع قم حصر در فلات ایران. هیچ کس تاکنون نشنیده است که آیتالله سیستانی با تشکیل مردمسالاری دینی در ایران مخالفت داشته باشند یا به اندیشه سیاسی امام تعرض و انتقاد کنند. همانگونه که از ایشان ندیدهایم بر تشکیل نظام دینی در عراق اصرار ورزد، مشاهده نشده است که روی سکولارها و غربگراهای ایرانی و عراقی حساب ویژه باز کند.
🔹طبیعتاً عراق اشغال شده با اکثریت نسبی – نه مانند ایران- استعداد نظام سیاسی از نوع جمهوری اسلامی ایران را ندارد و هرگونه توقع در اینباره سهلاندیشی است. بدون تردید حضرت ایشان برای همه ایرانیان محترم و عزیز است، اما برای اصلاحطلبان پیشرو از تهران تا لندن نه در ابعاد فقاهت و مرجعیت یا سلوک معنوی که در بعد سیاسی جذابیت ویژهای دارد. چرا سلوک سیاسی ایشان را میپسندند و به آن غبطه میخورند و با مثالآوری از تصمیمات وی به نظام کنایه میزنند؟
🔹برای پاسخ به این سؤال ابتدا به این عبارت شخصیت امریکایی که در دهه ۸۰ به ایران آمد و جمعبندی خود از تحولات سیاسی ایران را در کتاب «دوام خمینی» به رشته تحریر درآورد، توجه فرمایید تا تقریب ذهن به پاسخ تسهیل شود: «کسانی که در دهه ۶۰ خود را بهترین یاران آیتالله خمینی میدانستند، در دهه ۷۰ برای بازگشت دوباره به قدرت تصمیم به تغییر ۱۸۰ درجهای ایدئولوژیک گرفتند و به مروجان غرب و لیبرالیسم تبدیل شدند. برخی نقطهنظرات آیتالله خمینی را بزرگ و برخی را به کلی نادیده گرفتند.» ؛ راز این علقه و غبطه ویژه به حضرت آیتالله سیستانی در همین عبارت نهفته است. یعنی لیبرالها و سکولارها، حضرت آیتالله را سکولار فرض کردهاند و به همین دلیل احساس قرابت میکنند. این جماعت از جهت تاریخی و اجتماعی برایشان پرهزینه است که بر امام بتازند، اما با برجسته کردن سلوک سیاسی آیتالله سیستانی نوعی شورش مستتر علیه امام را به جرم طرح اسلام سیاسی رقم میزنند. طبیعی است که کنش سیاسی حضرت آیتالله سیستانی به دلایل مختلف از جمله ساختار دینی و قومی عراق به سمت تشکیل حکومت دینی نمیرود، اما مثالآوری از نوع تعاملات آیتالله سیستانی با سیاست و حکومت با هدف هجو اندیشه سیاسی امام است. به این دلیل که امام فرمود: «والله قسم اسلام همهاش سیاست است. نمازش، حجش، صومش و خمسش و...».
🔹ابراز ارادت به آیتالله سیستانی صرفاً بر باور سکولاریسم این جماعت استوار است و گرنه بخشی از آنان نه مقلد کسی هستند و نه اصلاً به واجبات اعتقاد دارند و به قول منتجبنیا و محمد هاشمی اصلاً نماز نمیخوانند. قطببندی و صفآرایی تصنعی قم _ نجف با نگاه سیاسی نیز بر همین اساس تئوریزه میشود و گرنه ارادت مقام معظم رهبری و دیگر مراجع معظم تقلید در ایران به حضرت آیتالله سیستانی روشن و بدیهی است. شاه هم برای برجسته کردن حوزه نجف مقابل قم با گسیل نامه تسلیت درگذشت آیتالله بروجردی به مراجع نجف دنبال جابهجایی مرجعیت حوزه بود، اما موفق نشد.
🔹 جذابیت ورود پاپ و غبطه ناگفته ی: کاش به ایران میآمد نیز از همین جنس است. این جماعت با نگاه بروندینی مسائل درون دینی را تحلیل میکنند و ملاقات این دو شخصیت دینی به این دلیل برایشان تیتر یک رسانه میشود که آن را ملاقات سکولاریسم – سکولاریسم برداشت میکنند. باور کنید اگر فرضاً حضرت آیتالله سیستانی به تهران بیاید و با رهبری دیدار کنند، اصلاً برایشان جذاب نیست، چرا؟ چون یک طرف ملاقات پرچمدار اسلام سیاسی است.
🔹فهم آنچه به رشته تحریر درآمد، سخت نیست، میتوان توئیتها، نوشتهها و جهتگیریهای رادیکال / پیشروها را در همین روزها رؤیت و تحلیل کرد، آنگاه خواهید فهمید که حُسنی که این جماعت در حضرت آیتالله سیستانی میبینند، این است که راهی را که امام رفت به هر دلیل انتخاب نکرد. منازعه «اسلام سیاسی» و «سکولاریسم» اساس حب و بغض، مثالآوری، کنایه و قیاس این جماعت با هدف تخفیف آورده امام در عرصه سیاست و حکومت است. دنبال دلیل دیگری نگردید.
#فتنه
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢ویژگی های نامزد اصلح درکلام#امام_خامنهای:
⚜کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد.
❗️توجه داشته باشید؛ انتخابات یک حق است و یک وظیفه است. ما هر کداممان به عنوان یک فرد از افراد این ملت، هم حق داریم در انتخابات شرکت کنیم، هم وظیفه داریم. آن کسانی که به نظام جمهوری اسلامی معتقدند، قانون اساسی را قبول دارند، هم از این حق میخواهند استفاده کنند، هم این وظیفه را میخواهند انجام دهند. همه باید این وظیفه را انجام دهند. یکی وظیفهاش این است که بیاید صلاحیتهای خودش را در معرض انتخاب مردم قرار دهد. هر کسی که در خود صلاحیتی احساس میکند و کار اجرائی بلد است، میآید و خود را در معرض انتخاب مردم میگذارد. ادارهی مملکت و کار اجرائی، کار کوچکی نیست. کارهای بزرگ و بارهای سنگینی بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار میکنند، ابعاد این سنگینی را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است. آن کسانی که وارد میدان میشوند، باید کسانی باشند که در خود توانائیِ کشیدن این بار را بیابند؛ صلاحیتهائی را هم که در قانون اساسی است و شورای محترم نگهبان بر روی آنها تکیه خواهد کرد، در خودشان ملاحظه کنند و واقعاً وابسته و دلبستهی به نظام و قانون اساسی باشند؛ بخواهند قانون اساسی را اجرا کنند؛ چون رئیس جمهور سوگند میخورد که قانون اساسی را اجرا کند؛ قسم دروغ که نمیشود خورد. کسانی که این را احساس میکنند، در آن میدان میآیند؛ کسانی هم که نه، قصد ندارند در این صحنه حاضر شوند، در صحنهی انتخاب کردن و کمک به پرشور شدن انتخابات شرکت خواهند کرد.⚜
{بیانات در دیدار مردم قم ۱۳۹۱/۱۰/۱۹}
#اصلح
#انتخابات_۱۴۰۰
#کار_اجرایی
#انتخابات_سرنوشت_ساز
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⏳#انتخابات۱۴۰۰
🔴 «مهرداد بذرپاش» هم به ریاست جمهوری فکر می کند؟
💬 #نیمه_محرمانه
🔹 طبق شنیده های مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات در حال جمع آوری نظرات برای حضور و یا عدم حضور در انتخابات ریاست جمهوری است.
🔸 تعدادی از مشاور بذرپاش که در اقلیت هستند به او گفتند که حضور در انتخابات ریاست جمهوری آتی به مانند شرکت در انتخابات ریاست دیوان محاسبات اقدام غلطی است و احتمالا پایان عمر سیاسی او را رقم خواهد زد ولی تعدادی دیگر از نزدیکان او که در اکثریت هستند به بذرپاش گفته اند که توانایی بالایی در مناظره داری و بهتر است شانس خود را در کارزار ۱۴۰۰ امتحان کنی.
✅ جمع بندی «بذرپاش» برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری بعد از استعفای عزلگونه «سعید محمد» از قرارگاه خاتم شدت گرفته و به نظر می رسد نهایتا تا انتهای اسفند به جمع بندی برسد.
🔹 برخی دلسوزان نسبت به تصمیم اشتباه بذرپاش و همچنین حساسیت جایگاه دیوان محاسبات به او هشدار دادند.
💢 باید دید «بذرپاش» باز هم مثل انتخابات ریاست دیوان محاسبات مغلوب اکثریت اطراف خود می شود و یا نظر مشاوران در اقلیت خود را می پذیرد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 #تا_انتخابات| چهار گزینه ناسا‼️
🔻 روزنامه همشهری نوشت:
🔹آخرین تحولات نهاد اجماعساز اصلاحطلبان (ناسا) نشان میدهد راهبرد مشخص برای رسیدن به کاندیدای واحد براین مبنا استوار شده که در ابتدا ۴ چهره سیاسی این جریان وارد مرحله انتخاب میشوند و از جمع آنها ۲ نفر برای بررسیهای بیشتر گزینش خواهند شد که نهایتا یک نفر بهعنوان کاندیدای جبهه اصلاحات به جامعه معرفی میشود.
🔹بهنظر میرسد ۴ چهرهای که در مرحله نخست قرار است قابلیتها و البته شانسشان برای بهدست آوردن صندلی ریاست پاستور مورد بررسی قرار گیرد، شامل سیدحسن خمینی، محمد جواد ظریف، محسن هاشمی و اسحاق جهانگیری است.
🔹ظریف و جهانگیری از شانس بیشتری برای انتخاب بعنوان گزینه نهایی اصلاحطلبان برخوردارند.
🔹احتمال حضور محمدرضا عارف نیز بهصورت مستقل وجود دارد
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
👥دیدار دو قلو های غیر هم سان
✅خاتمی و روحانی روز یکشنبه با یکدیگر دیدار داشتهاند
🔹جواد امام از دیدار حسن روحانی ریاست جمهوری با محمد خاتمی رئیس جمهوری اسبق در روز یکشنبه خبر داد و اظهار داشت: از جزئیات بیشتر این دیدار خبر ندارد اما این دیدارها در گذشته پیرامون مسائل روز انجام میشده است.
#احساس_تکلیف
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در مقاله ای، حملات کوبنده اخیر انصارالله به نقاط حساس و حیاتی سعودی از جمله تأسیسات نفتی التنوره و آرامکو و پایگاههای نظامی و هوایی آنها را نشان دهنده قدرت ایران دانست.
#مولفه_های_قدرت
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔺ربیعی: صفهای روغن بخاطر فضا سازیها در مجلس است!
💬 سیر مواضع دولت از عامل اصلی مشکلات کشور:
۱. تقصیر دولت قبل است(۹۲ تا ۹۵)
۲. تقصیر مخالفان برجام است(۹۵ تا ۹۷)
۳. تقصیر ترامپ است(۹۷ تا ۹۹)
۴. تقصیر مجلس است(خرداد۹۹ تاکنون)
حرف، تهمت و بی عملی، خلاصه ی ۷.۵ سال دولت جناب روحانی است...
دایورت مشکلات به دیگران در این سطح؟؟!
✍"امیرحسین یزدان پناه"
➕اوایل آذر رئیس انجمن صنایع روغن نباتی اعلام کرد: افزایش نرخ جهانی دانههای روغنی و افزایش تقاضا در همسایگان باعث کمبود روغن در بازار ایران شده است.
امروز سخنگوی دولت گفت: صفهای روغن ناشی از فضاسازیها در مجلس است.
این هم نسخه ای است: تا تهمت و فرافکنی هست چه نیاز به تدبیر بازار؟
✍"سیدنظام موسوی"
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔻رجز خوانی کارشناس سیاسی ترک علیه انقلابیون یمن:
#محمد دورماز:
🔹 ما به یاری خدا یک پهپاد نظامی ملی تولید کردیم و روند جنگهای لیبی ، سوریه ، عراق و آذربایجان را تغییر دادیم و روند جنگ در یمن را در اسرع وقت تغییر خواهیم داد.
پ.ن: متوهمان عثمانی حتما بلایی که یمنی ها در قرون ۱۶ و ۲۰ بر سر امپراطوری عثمانی آوردند را فراموش کرده اند که میخواهند دوباره گستاخی کنند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ نکتهای برای برادر "محمد"
🔹فارغ از این که شورای نگهبان نامزدی برادر "محمد" برای انتخابات ریاست جمهوری را تایید کند یا خیر، ایشان از "سرمایههای مدیریتی نظام" است و به همین دلیل و با هدف حفاظت از این سرمایه و کمک به بالندگی آن چند نکته یادآوری میشود:
🔹 به فرمایش حضرت امام، انقلاب ما انقلابی فرهنگی است و بنمایه فرهنگ ما دین و مذهب ماست. هر چند ساختن و عمران و آبادی، پسندیده و لازم است اما نباید فراموش کرد که انسان طراز انقلاب اسلامی، انسانی برآمده از فرهنگ اسلامی است و به همین دلیل "مدیر مطلوب نظام اسلامی" کسی است که محور کار و جهاد و تعاملاتش، فرهنگ اسلامی باشد و همه چیز را در راه و جاده و پل و ... خلاصه نبیند.
🔹به فرمایش حضرت امام، فلسفه تاسیس حکومت اسلامی، "پیاده سازی احکام شریعت" است و تامین اقتصاد و معیشت و عمران و آبادی حاشیه و فروع نظام دینی محسوب میشود و سالهاست که به بهانه تامین معیشت، فلسفه برپایی جمهوری اسلامی به فراموشی سپرده شده و البته حال و روز اقتصاد و معیشت هم که معلوم است!
🔹کشاورز عاقل گندم میکارد تا گندم برداشت کند اما در حاشیه کاه و کلش هم نصیبش میشود اما وای به حال کسی که" گندم" را برای برداشت "کاه" بکارد!
🔹سردار محمد چه در کسوت نامزدی ریاست جمهوری و چه در هر سنگر دیگر، باید فهم و توجه به فرهنگ اسلامی و انقلابی را سرلوحه بیان و اندیشه و گفتارش قرار دهد تا در عمران و اقتصاد و تامین معیشت مردم موفق عمل کند و خدای ناکرده به سرنوشت سردار سازندگی و ... دچار نشود.
❇️ همراهی و همنشینی دائمی و مشاوره با اهالی فکر و فرهنگ انقلاب اسلامی و بهره برداری از منابع غنی تفکر بسیجی (صحیفه امام و ...)، موفقیت برادر محمد در خدمت به امت مسلمان ایران و انجام وظیفه در قبال اسلام و انقلاب و نظام را تضمین خواهد کرد.
❇️ وما علینا الا البلاغ المبین.
دکتر کوشکی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz