💎 نماز بسیار پرفضیلت جمعه های ماه رجب
👳🏻♂ سيّد بن طاووس از حضرت رسول اکرم صلّی اللّه عليه و آله و سلّم روایت کرده است كه هر كه در روز جمعه ماه رجب، چهار ركعت نماز بين نماز ظهر و عصر بخواند
« 2⃣ دو نماز دو رکعتی »
بخواند در هر ركعت:
1⃣ یک حمد و
7⃣ هفت آية الكرسی و
5⃣ پنج مرتبه توحيد
🔸 و پس از خواندن چهار ركعت نماز
🔟 ده مرتبه بگويد:
اَستَغفِرُ اللهَ الَّذی لا اِلـهَ اِلاّ هُوَ وَ اَسئَلُهُ التَّوبَة
📝 خداوند متعال برای او از روزی كه اين نماز را خوانده تا روزی كه بميرد هر روزی هزار حسنه و عطا فرمايد او را به هر آيهای كه خوانده شهری در بهشت از ياقوت سرخ و به هر حرفی قصری در بهشت از دُرّ سفيد و تزويج فرمايد او را حورالعين و به گونه ای از او راضی خواهد شد که ، پس از آن خشمی نباشد و نوشته شود از عابدين و ختم فرمايد برای او به سعادت و مغفرت.
📚 مفاتیح الجنان/ اعمال ماه رجب
#ماه_رجب
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼
🌹@kavasayat🌹
اعمال شب نیمه رجب:
از کتاب اقبال الاعمال سید بن طاووس
۱- احیا شب نیمه رجب
نقل شده از رسول خدا که هر کس 3 روز 13، 14 و 15 رجب را روزه دارد و شب هایش را به عبادت باشد، قسم به خدایی که مرا مبعوث کرده، از دنیا نخواهند رفت مگر با توبه نصوح و به ازای هر روز روزه او، هفتاد گناه کبیره بخشیده شده، هفتاد حاجت در سختی بزرگ از او روا می شود و هفتاد حاجت هنگام دخول در قبر و هفتاد حاجت هنگام خروج از قبر و هفتاد حاجت در هنگام میزان و هفتاد حاجت نزد پل صراط؛ و مانند کسی است که......
۲- زیارت امام حسین
از امام رضا علیه السلام پرسیده شد در چه زمانی بهتر است زیارت کنیم امام حسین علیه السلام را؟ فرمود: در نیمه رجب و نیمه شعبان
3- نماز دوازده رکعتی از امام صادق
12 رکعت است (6 تا دو رکعتی)
در هر رکعت هر کدام از این موارد را 4 مرتبه می خواند:
حمد
توحید
فلق
ناس
آیت الکرسی
قدر
پس از سلام نماز آخر 4 مرتبه می گوید اَللهُ اَللهُ رَبّى لا اُشْرِکُ بِهِ شَیْئا وَلااَتَّخِذُ مِنْ دُونِه وَلِیّا
پس برای هر چه خواست دعا می کند.
4- نماز دوازده رکعتی دیگر از امام صادق
12 رکعت در هر رکعت فقط حمد و سوره. پس از اتمام نماز هر کدام از حمد و ناس و فلق و توحید و آیه الکرسی 4 مرتبه
و سپس 4 مرتبه می گوید سبحان الله و الحمد لله و لااله الله و الله اکبر
سپس می گوید اَللهُ اَللهُ رَبّى لا اُشْرِکُ بِهِ شَیْئا وَ ما شاَّءَ اللهُ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ
5- نماز سی رکعتی
30 رکعت نماز در هر رکعت حمد و ده مرتبه سوره توحید. در حدیث است از پیامبر که هر که بخوانند ثواب هفتاد شهید داده می شود و روز قیامت می آید در حالی که نور او به مانند بین مکه و مدینه را روشن می کند و از آتش نجات یافته و از نفاق خلاص می شود و عذاب قبر از او برداشته می شود.
غسل
در اول، وسط و آخر ماه وارد شده است
🌹@kavasayat🌹
🌹زيارتنامه حضرت زينب سلام الله عليها🌹
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ فاطِمَةَ وَخَدیجَةَ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ الْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یابِنْتَ وَلِیِّ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ وَلِیِّ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا عَمَّةَ وَلِیِّ اللهِ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ عَرَّفَ اللهُ بَیْنَنا وَبَیْنَکُمْفِی الْجَنَّةِ،وَحَشَرَنا فی زُمْرَتِکُمْ، وَاَوْرَدَناحَوْضَ نَبیِّکُمْ،وَسَقانا بِکَاْسِ جَدِّکُمْ مِنْ یَدِ عَلِیِّ بْنِ اَبی طالِب،صَلَواتُ اللهِ عَلَیْکُمْ،اَسْئَلُ اللهَ اَنْ یُرِیَنا فیکُمُ السُّرُورَ وَالْفَرَجَ،وَاَنْ یَجْمَعَنا وَاِیّاکُمْ فی زُمْرَةِ جَدِّکُمْ مُحَمَّد صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، وَاَنْ لا یَسْلُبَنا مَعْرِفَتَکُمْ، اِنَّهُ وَلِیٌّ قَدیرٌ، اَتَقَرَّبُ اِلَی اللهِ بِحُبِّکُمْ، وَالْبَرائَةِ مِنْ اَعْدائِکُمْ، وَالتَّسْلیمِ اِلَی اللهِ راضِیاً بِهِ غَیْرَ مُنْکِروَلا مُسْتَکْبِر وَعَلی یَقینِ ما اَتی بِهِ مُحَمَّدٌ، وَبِهِ راض نَطْلُبُ بِذلِکَ وَجْهَکَ یا سَیِّدی، اَللّهُمَّ وَرِضاکَ وَالدّارَ الآخِرَةَ،یا سَیِّدَتی
یا زَیْنَبُ، اِشْفَعی لی فِی الْجَنَّةِ فَاِنَّ لَکِ عِنْدَ اللهِ شَاْناً مِنَ الشَّاْنِ، اَللّهمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ اَنْ تَخْتِمَ لی بِالسَّعادَةِ، فَلا تَسْلُبْ مِنّی ما اَنَا فیهِ،وَلا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیمِ، اَللّهمَّ اسْتَجِبْ لَنا وَتَقَبَّلْهُ بِکَرَمِکَ وَعِزَّتِکَ، وَبِرَحْمَتِکَ وَعافِیَتِکَ، وَصَلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّد وَآلِهِ اَجْمَعینَ، وَسَلَّمَ تَسْلیماً یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ.
🌹@kavasayat🌹
✍️شـفـای درد بـی عـلـاج دوازده سـالـه با توسل بـه خـانـم حـضـرت زیـنـب سلام الله علیها..❗️
◾️مرحوم سید علی نقی فیض الاسلام-مترجم و شارح قرآن و نهج البلاغه- در مقدمه کتاب خاتون دو سرا، انگیزه خود از نگارشِ زندگی حضرت زینبـ علیها السلامـ را چنین شرح میدهند:
بیش از دوازده سال پیش به درد شکم گرفتار شدم و معالجه اطبا سودی نبخشید،برای استشفا به اتفاق و همراهی اهل بیت و خانواده، به کربلای معلّی مشرّف شدیم، در آن جا هم سخت مبتلا گشتم.
روزی دوستی از زائرین در نجف اشرف، من و گروهی را به منزلش دعوت کرد. با این که رنجور بودم، رفتم. در بین گفتوگوهایِ گوناگون، یکی از علما که در آن مجلس بود، فرمود:
پدرم میگفت:هرگاه حاجت و خواستهای داری، خدای تعالی را سه بار به نام علیا حضرت زینب کبری ـ علیها السلامـ بخوان، بی شک خدای عزّ و جلّ، خواستهات را روا میسازد!
از این رو من هم چنین کرده شفا و بهبودی بیماریم را از خدای تعالی خواستم، و علاوه بر آن، نذر نمودم و با پروردگارم عهد و پیمان بستم که اگر از این بیماری بهبودی یافته، کتابی در احوال آن سیّده معظّمه ـ علیها السلام ـ بنویسم!
خداوند به عنایتِ آن سیده معظمه شفا بخشید اما من از بسیاریِ اشتغال و کارها، و نوشتن و چاپ و نشرِ ترجمه و خلاصهِ تفسیر قرآنِ عظیم، به نذر خود وفا ننمودم تا این که چند روز پیش یکی از دخترانم- وفقها الله تعالی- مرا آگاه ساخت که هنوز من به نذرم وفاء ننمودهام!
من هم از خدای- عزّاسمه- توفیق و کمک خواستم، و به نوشتن آن کتاب، شروع نمودم و نام آن را ترجمهِ خاتونِ دو سرا، سیدتنا المعصومه زینب الکبری- ارواحنا لتراب اَقدامها الفداء- نامیدم!
◾️ شهادت عقیله بنی هاشم زینب کبری سلام الله علیها تسلیت
🌹@kavasayat🌹
در باب فضیلت سوره مبارکه مریم آمده است:هر کس آن را تلاوت کند، زنده خواهد ماند تا خود و فرزندانش از مال دنیا بی نیاز گردند و از اصحاب حضرت عیسی علیه السلام خواهد بود و در بهشت مانند حکومت حضرت سلیمان علیه السلام به او خواهند داد.
📚خواص القرآن/ص58
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
💀ایمنی از ترس💀
در روایت آمده است که هیچ خائفی این آیات: وَلَمَّا وَرَدَ مَاءَ مَدْيَنَ وَجَدَ عَلَيْهِ أُمَّةً مِنَ النَّاسِ يَسْقُونَ وَوَجَدَ مِنْ دُونِهِمُ امْرَأَتَيْنِ تَذُودَانِ قَالَ مَا خَطْبُكُمَا قَالَتَا لَا نَسْقِي حَتَّى يُصْدِرَ الرِّعَاءُ وَأَبُونَا شَيْخٌ كَبِيرٌ ﴿۲۳﴾فَسَقَى لَهُمَا ثُمَّ تَوَلَّى إِلَى الظِّلِّ فَقَالَ رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ ﴿۲۴﴾فَجَاءَتْهُ إِحْدَاهُمَا تَمْشِي عَلَى اسْتِحْيَاءٍ قَالَتْ إِنَّ أَبِي يَدْعُوكَ لِيَجْزِيَكَ أَجْرَ مَا سَقَيْتَ لَنَا فَلَمَّا جَاءَهُ وَقَصَّ عَلَيْهِ الْقَصَصَ قَالَ لَا تَخَفْ نَجَوْتَ مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ ﴿۲۵﴾(قصص/23 تا25) را نمی خواند مگر اینکه ایمن شود و اگر از پادشاه یا ظالم و ستمگری می ترسد، از شر او در امان می ماند.
📚الدرالنظیم فی خواص القرآن/ص89
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
⭐️امام صادق علیه السلام فرمودند: قرائت سوره جن موجب فرار شیطان از آن جایگاه می شود و کسی که می خواهد به سراغ سلطان و حاکم ستمگری برود با خواندن این سوره امنیت می یابد و نیز کسی که سرگردان است با قرائت این سوره خداوند راه برون شدنش را برایش عیان می کند. همچنین هر کس بر قرائت این سوره مداومت ورزد در حالی که در تنگی و سختی باشد خداوند در گشایش را بر روی او باز می کند.
📚تفسیرالبرهان/ج5/ص505
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 راز کلیدی در شکرگزاری!
◻️ به مناسبت سالروز درگذشت عارف عالی قدر، حاج محمد اسماعیل دولابی
🌹@kavasayat🌹