💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹کارشناس اقتصادی:
مشکلات اقتصادی را میتوان با مدیریت جهادی و اصلاح برخی ساختارها حل کرد
🔸یک کارشناس اقتصادی معتقد است: تحریمهای اقتصادی را میتوان با مدیریت جهادی و اصلاح برخی ساختارهای اقتصادی پشت سر گذاشت.
عباس ضیایی نیری در گفتوگویی اظهار داشت: با افزایش نمایشی حضور نظامی آمریکا در خلیجفارس و اعلام تحریمهای جدید بر صنعت فلزات ایران گمانهزنیها در مورد آینده تنش میان دو کشور شدت گرفته است.
وی افزود:آینده اقتصاد از مهمترین مسائلی است که اغلب عوام و خواص به آن نگاه دیگری دارند، البته بیشتر فرضیات مبتنی بر تجربیات مرتبط با رفتار گذشته ایران و آمریکا ترسیم میشوند ، اما واقعیت همان است که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید داشتند که جنگ نخواهد شد و مذاکره هم نخواهیم کرد ،ضمن اینکه در دورانی که مذاکرات صورت میپذیرفت عدهای با خوش بینی تصور داشتند که باید گذشته را فراموش کرد و قدم به اعتمادسازی و گفتوگو گذاشت اما دیدیم نه آمریکا و نه غرب هیچگاه مورد اطمینان نبوده و نیستند.
ضیایی نیری ادامه داد:شاید عاملی که بیش از هر چیز به حواشی و جو روانی جامعه دامن میزند ، تبلیغات بیهوده عدهای خود فروخته خارجنشین است که سعی دارند این سناریوسازی هالیوودی را بزرگ و با اهمیت جلوه دهند ، البته مسلما هوشیاری مسئولان به مانند ۴دهه پیش در تمامی حوزهها از قبیل نظامی و اقتصادی و دیپلماسی بیش از پیش لازم است اما حقیقت این است که نه آمریکا و نه به اصطلاح همپیمانان او توان و جرات مقابله نظامی با ایران امروز را نخواهند داشت و کوچکترین خطای آنها میتواند پایان عمرآنها و منافعشان باشد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160468
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰#دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹دولت اختیار و تواناییهای مختلفی دارد / ترفند «اختیارات محدود» جواب نمیدهد
🔸روزنامه آرمان در یادداشتی با عنوان «اختیارات رئیسجمهور و نوع ساختار کشور» نوشت: «دولت به دلیل اینکه منابع متعدد در اختیار و تواناییهای مختلفی که در سازوکارهای مدیریتی خود دارد، خیلی قویتر و جدیتر از آن چیزی که اکنون انجام میدهد میتوانسته عمل کند. به طور مثال شاهدیم که در خود مدیریت وزارتخانهها عمدتاً در دوره دوم میتوان گفت که به نسبت دوره اول دولت مدیریت ضعیفتری داشته است. مخصوصاً که شرایط کنونی نیز شرایط خاص و ویژهای است و دولت باید در این دوران قویتر از گذشته ظاهر شود، میتوانیم این نقد را داشته باشیم که در عرصههای منطقهای و دیپلماسی در چنین شرایطی در اندازههای خود ظاهر نشده و عملکرد قابل نقدی دارد. در بخشهای اقتصادی حداقل میشد به یکی دو بخش توجه بیشتری شود چرا که مدیریتهای کنونی به نسبت مدیران قبلی بسیار ضعیفترند. به طور مثال در عرصه صنایع و بازرگانی دولت میتوانست خیلی قویتر از آنچه اکنون عمل میکند، به فعالیت بپردازد».
گفتنی است روحانی در سال 92 هنگام اعلام نامزدی گفت «والله العلی العظیم اگر مشکلات کشور راهحل نداشت من کاندیدا نمیشدم».
او ضمن نمایش کلید، وعده گشودن قفلهای اقتصاد و حل مشکلات ظرف صد روز را میدهد. اما 14 دوره 100 روزه سپری میشود، بدون اینکه از وعدهها خبری شود. او دومین بار هم ثبتنام میکند و میگوید «من هرگز نگفتم مشکلات اقتصادی را تا صد روز حل خواهم کرد. اعلام کردم تا پایان صد روز گزارش خود را ارائه میدهم. فقط یک آدم بیعقل میتواند بگوید مشکلات را در صد روز حل میکنم».
اما مدتی بعد هنگام مراجعه برای ضبط برنامه تبلیغاتی مجددا میگوید«درباره رونق اقتصادي يک برنامه صدروزه هم خواهم داشت که اعلام مي کنم»! حالا 6 سال گذشته و او در آغاز سال هفتم میگوید اگر مشکلات حل نشده [بلکه به مراتب بدتر شده] به خاطر این است که اختیارات من کم است و اختیارات کافی ندارم(!)
جالب اینکه او در چهل سال گذشته همواره در مناصب مختلف حضور داشته و قانون اساسی، تفکیک قوا و حدود اختیارات را کاملا میشناسد.
http://kayhan.ir/fa/news/160527
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹جشنواره کن، با لکنت زبان در اعتراض به نظامیگری آمریکا شروع شد
🔸هفتاد و دومین جشنواره فیلم کن با سخنان کنایه آمیز آلخاندرو گونزالس ایناریتو (فیلمساز مکزیکی الاصل) به عنوان رئیسهیئت داوران بخش مسابقه اصلی این جشنواره شروع شد که سیاستهای نظامی گرایانه آمریکا را مورد انتقاد قرار داد. ایناریتو گفت: «واکنش این آقایان با خشم و عصبانیت و خشونت است. آنها قصههایی سر میکنند و اینطور جلوه میدهند که این چیزها واقعیاند... ما میدانیم که اگر این گفتمانها ادامه پیدا کند تاریخ چگونه رقم خواهد خورد...»
ایناریتو که در مراسم پیش از نمایش فیلم افتتاحیه یعنی «مردگان نمیمیرند» ساخته جیم جارموش سخن میگفت، اضافه کرد: «من صددرصد مخالف وضعیت جاری هستم و انتظار دارم چیزی جلوی این روند خطرناک که میتواند ما را به سال ۱۹۳۹ برگرداند بگیرد. میدانیم که اگر این شعارها ادامه یابد انتهای این قصه به کجا ختم میشود.»
کارگردان مکزیکی در حالی اینگونه به کنایه و با لکنت زبان سخن میگفت که دولت ترامپ با مرز کشی و اقدام به ساخت دیوار در مرز آمریکا و مکزیک و همچنین سخنان گاه و بیگاه شخص ترامپ، بیشترین اهانت و تحقیر را متوجه هموطنان وی کرده است. این در حالی است که جشنواره کن و فیلمسازان آن، حتی مدیر این جشنواره طی سالهای گذشته نسبت به برخی سیاستها، موضع گیری بسیار صریح و افراطی داشتند. مانند اخراج فیلمساز محبوب شان، لارس فن تریر از جشنواره به دلیل شوخی سادهای که با اسرائیل انجام داد. اینکه رئیسهیئت داوران این جشنواره با لحنی چنین محافظهکارانه، دولتی را خطاب قرار میدهد که دنیا را به جنگ تهدید کرده، به نظر میرسد به وابستگی وی به سینمای هالیوود بازگردد، به خصوص که تهیهکننده اسرائیلی، آرنون میلچان (سازنده فیلمهای مهم و اسکاری ایناریتو همچون «مرد پرنده» و «از گوربرخاسته») و کمپانیاش، از حامیان اصلی او در هالیوود به شمار میآید.
http://kayhan.ir/fa/news/160508
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
⚽️ #ورزشی
🔹لیگ برتر فوتبال به ایستگاه آخر رسید:
رقابت نفس گیر پرسپولیس و سپاهان برای فتح جام / استقلال، پدیده یا تراکتورسازی؛کدام تیمها به آسیا میروند؟!
🔸در هفته پایانی لیگ، 5 تیم بالای جدول برای قهرمانی و کسب سهمیه تلاش میکنند اما رقابت اصلی میان پرسپولیس و سپاهان است که در نهایت جام به یکی از این دو تیم میرسد.
دیدارهای هفته سی ام لیگ برتر امروز پنجشنبه به صورت همزمان از ساعت 21:30 برگزار میشود. در روز پایانی مسابقات هیجان قهرمانی بین هواداران پرسپولیس و سپاهان از اصفهان تا شهر جم بوشهر در خلیجفارس به اوج میرسد. شاگردان برانکو و قلعه نویی در آخرین پیچ کورس قهرمانی هستند و البته روی کاغذ شانس پرسپولیس بیشتر است زیرا با یک برد یا مساوی سومین قهرمانی متوالی خود را در لیگ برتر جشن میگیرد اما سرخپوشان تهرانی 4 هفته است که در لیگ برتر پیروز نشدهاند و به دلیل خستگی شادابی ابتدای فصل را ندارند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160454
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #اخبار_کشور
🔹رئیسکمیسیون عمران شورای شهر تهران:
شهرداری به سرعت «عوارض ساختوساز» را تعدیل کند
🔸رئیسکمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در واکنش به اعتراض شهروندان نسبت به افزایش چندبرابری عوارض ساختوساز در تهران گفت: به شهرداری ابلاغ شد که نسبت به تعدیل ضرایب اقدام کند.
محمد سالاری در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم درباره بحث افزایش عوارض ساخت و ساز در مناطق مختلف تهران اظهار داشت: شهرداری تهران از سال 93 تا به حال نسبت به افزایش عوارض ساخت و ساز اقدامی نکرده و شورای شهر نیز در این خصوص تصمیمی نگرفته است.
سالاری افزود: درنهایت با ابلاغ دفترچه معاملاتی سال 1396 به شورای شهر از سوی وزارت اقتصاد، شورا این موضوع را در دستور کار قرار داد و در کمیسیونهای تخصصی و شورا تصمیم گرفته شد که مجموع عوارض ساخت و ساز به صورت میانگین حدود 50 تا 60 درصد افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: اتفاقی که بعد از تصمیم شورا و تایید هیئت تطبیق فرمانداری تهران افتاد این بود که بلافاصله در اواخر فروردین دفترچه ارزش معاملاتی سال 97 هم توسط وزارت اقتصاد به موجب کمیسیون ماده 64 تقویم املاک ابلاغ شد که این کمیسیون در اصل وظیفه تعیین تعرفه ارزش معاملاتی املاک و اراضی محدوده شهر و همچنین نرخ اجاره را در هر سال دارد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160502
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔹پیام پمپئو به ایران از کانال عراق:
آمریکا به دنبال جنگ نیست
🔸یک منبع مطلع از نشست اخیر وزرای امور خارجه عراق و آمریکا گفته است که پمپئو در این دیدار از عبدالمهدی خواسته تا این پیام را به تهران برساند که آمریکا به دنبال جنگ نیست و فقط یک توافق هستهای جدید میخواهد.
پایگاه خبری میدل ایست آی نوشت: یک منبع مطلع از دیدار هفته گذشته مایک پمپئو با عادل عبدالمهدی اظهار کرد که پمپئو از عبدالمهدی خواسته است تا پیامی مبتنی بر اینکه آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست و در واقع دونالد ترامپ خواهان یک توافق هستهای جدید به نام خود است را به تهران برساند.
این منبع مطلع همچنین به میدل ایست آی گفت: پمپئو گفت که آمریکا مشتاق توافقی جدید است. عبدالمهدی در پاسخ او گفت که ایرانیها ملتی سرافراز هستند و آن توافق را از سر نخواهند گرفت اما در عین حال پیشنهاد کرد که ایران ممکن است مشکلی با یک پروتکل الحاقی نداشته باشد. پمپئو نیز در جواب گفت که پروتکل الحاقی میتواند ایده خوبی باشد.
این منبع مطلع در ادامه ادعا کرد: «لحن پمپئو مثبت بود و ایران را تهدید نکرد. روز بعد عبدالمهدی یک مأمور سیاسی به ایران فرستاد تا آنها را از این موضوع با خبر کند».
آمریکا در چند وقت اخیر از طریق اقداماتی مبتنی بر سیاستهای جنگطلبانه کابینه دونالد ترامپ و به ویژه جان بولتون، مشاور امنیت ملی وی، یک جنگ روانی در منطقه خاورمیانه به راه انداخته است که از جمله این اقدامات بزرگنمایی اعزام برخی ادوات جنگی به خلیج فارس است که گزارش حاکی از آن هستند که این اعزامها روالی عادی است و پیش از این نیز در خلیج فارس حضور داشتهاند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160534
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹نقش معاون دانشگاه تهران در تجمع ضد حجاب
🔸روزنامه جوان با انتشار خبری به بررسی نقش معاون فرهنگی دانشگاه تهران در غائلهآفرینی اخیر در این دانشگاه پرداخت. این روزنامه مینویسد: یک روز پس از غائله تجمع عناصر موسوم به چپ در دانشگاه تهران علیه قانون حجاب دو حاشیه از آن در رسانهها و شبکههای اجتماعی بازتاب یافت. حاشیه اول دو عکس و فیلم بود. یکی تصویر لگد زدن یکی از معترضان به دختری چادری در حیاط دانشگاه و در میانه تجمعی که میگفتند آرام بوده و فقط شعار دادهایم، و دیگری فیلم یکی از لیدرهای چپ در تجمع با روسری مشکی که هم موهای فرد و هم مقابل صورتش را پوشانده و در برابر پایین کشیدن آن از مقابل دهانش مقاومت میکند. وقتی سرانجام یکی روسری را از مقابل دهانش کنار میزند، معلوم میشود او یک مرد است با روسری! این فیلم برای مخاطب یادآور فرار مجید توکلی از لیدرهای دانشجویی فتنه سال ۸۸ است که با پوشش مقنعه و چادر قصد فرار داشت که توسط مأموران امنیتی دستگیر شد. همین دو قاب، تصویری روشن از غائلهای میدهد که به نام یک اعتراض مسالمتآمیز دانشجویی انجام شد.
چپها حتی از غیر دانشجو یارکشی کردند تا تجمع علیه حجاب و علیه روزه پرتعداد جلوه کند، اما در برابر حضور پرتعداد دانشجویان مذهبی دانشگاه تهران به در بسته خوردند. این میان، اما دانشجوهای دانشگاه تهران از یک نفر دیگر هم نام میبرند که نمیتوان از نقش او در چگونگی پیشبرد این غائله چشم پوشید و او کسی نیست جز معاون فرهنگی دانشگاه تهران؛ مجید سرسنگی. کسی که دانشجویان مخالف حجاب را به سالن آمفی تئاتر دانشگاه راهنمایی کرده، اما فضای چندانی به دانشجویان موافق حجاب نداده و بعد هم پشت میکروفن گفته که «۲۰ سال است شما حرف زدید، بگذارید بقیه هم حرف بزنند!» کسی که پیش از این نسبت به نامه چند هزار نفری دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران نسبت به پوشش نامناسب تعدادی از دانشجویان بی اعتنایی کرده و روز تجمع هم به مخالفان حجاب فرصت قرائت بیانیه داده ولی این سو به دانشجویان حامی حجاب فرصت صحبت نداده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160530
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹حاجی دلیگانی:
ستاد تنظیم بازار تنظیم نیست!
🔸یک نماینده مجلس با انتقاد از اینکه نهادهای نظارتی بازار را رها کردهاند، گفت: «خود ستاد تنظیم بازار تنظیم نیست؛ این ستاد باید رصد کند و میزان کالا را در کشور بررسی نماید».
به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسینعلی حاجی دلیگانی در مصاحبه با رادیو اظهار کرد: «مشکل اقتصاد و بازار این است که مدیران این بخش در حوزه بازرسان نظام صنفی و بازرسان صنعت و معدن و تجارت، تعزیرات و مقام عالی وزارت وضعیت را رها
کردهاند. »
وی با اشاره به کم کاری ستاد تنظیم بازار افزود: «این نهادها آن طور که باید در صحنه حاضر نیستند.»
این نماینده مجلس ادامه داد: «خود ستاد تنظیم بازار تنظیم نیست؛ این ستاد باید رصد کند و میزان کالا را در کشور بررسی کرده و بخش خصوصی را در این جهت نظارت و هدایت نماید.»
حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: «کسی که متولی بحث خرما در کشور است باید با حساب و کتاب اجازه صادرات بدهد؛ این موضوع در اختیار بخش خصوصی نیست».
وی گفت: «اگر بخش خصوصی بیش از حد نیاز کشور خرما صادر کرده،اشتباه است؛ باقی کالاها نیز به همین صورت است. هیچکس نبود حساب و کتاب را نمیپسندد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160472
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹زیان 31 میلیارد دلاری عربستان به دنبال حملات پهپادی انصارالله
🔸شاخص بورس عربستان پس از حملات پهپادی یمن به تاسیسات نفتی این کشور کاهش چشمگیری داشت. منابع عربی میگویند این حملات ۳۱میلیارد دلار خسارت به ریاض وارد کرده است.
روزنامه«الشرق» قطر در گزارشی اعلام کرده، شاخص اصلی بورس عربستان روز سه شنبه پس از اذعان دولت به هدف قرار گرفتن ایستگاه پمپاژ نفت شرکت آرامکو توسط 7 هواپیمای بدون سرنشین یمنی 2 درصد کاهش یافت و خسارتی بالغ بر حداقل 31میلیارد دلار بر سهام آن وارد شد. البته خبرگزاری «رویترز» خسارتهای وارده بر بورس عربستان پس از حادثه آرامکو را 10 میلیارد دلار اعلام کرده است. خبرگزاری «سی ان بیسی» نیز خسارتهای بورس عربستان را 21 میلیارد دلار اعلام کرده است .پس از حمله انصارالله به تاسیسات نفتی عربستان، شرکت آرامکو اعلام کرد پمپاژ در خط لولههایمنفجر شده، متوقف گشته و اعلام شد این خط در حال ارزیابی خسارتها و تعمیر است. این دومین حمله به تاسیسات عربستان در چند روز گذشته بود.
http://kayhan.ir/fa/news/160484
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹تقلای مدعیان اصلاحات برای توجیه بدعهدی اروپا
🔸روزنامه آرمان در مطلبی نوشت:«اروپا با ایجاد سازوکار مالی (اینستکس) حرکتی در برابر یکجانبهگرایی ایالات متحده انجام نداده است. به نظر نمیرسد اگر دو سال هم بگذرد آنها بتوانند کاری از پیش ببرند. اراده دولتها در تحریمهای آمریکاییها شرط نیست بلکه این اراده شرکتها بوده که شرط است. شاید فرانسه، انگلیس و یا آلمان در پی گسترش مبادلات اقتصادی با تهران باشند اما این شرکتها هستند که باید با ایران وارد مبادلات اقتصادی شوند، در حالیکه این شرکتها حاضر نیستند با آمریکاییها وارد چالش شوند».
متاسفانه طیف مدعی اصلاحات به طرق مختلف در پی بزک اروپا و توجیه بدعهدی آنهاست.
ادعای خصوصی بودن شرکتهای اروپایی در حالی است که دستکم 100 شرکت و بانک دولتی اروپایی وجود دارند که میتوان آنها را وادار به همکاری با ایران کرد اما اروپاییها به چنین کاری تن نمیدهند چرا که اولویت آنها همکاری و هماهنگی و حفظ روابط راهبردی با آمریکاست.
این روزنامه اصلاحطلب ضمن اذعان به حیلهگری اروپا در وقتکشی و سرپیچی از اجرای تعهدات برجامی، مدعی شده است که ایران باید با پذیرش وعدههای سرِخرمن اروپا، از ضربالاجل خود صرفنظر کند!
نکته جالب توجه آنکه این روزنامه پیش از این در صفحه اول خود و به نقل از موگرینی نوشته بود: «هرچه تهران بگوید» !
http://kayhan.ir/fa/news/160527
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹جشنواره موسیقی اروپا در تسخیر کابالیستها
🔸در حالی که شصت و چهارمین دوره مسابقات موسیقی اروپا موسوم به «یورو ویژن» در میان انبوه اعتراضات اهالی هنر و موسیقی در سرزمینهایاشغالی آغاز شده، حضور برخی عناصر شناختهشده فرقه صهیونی کابالا در این مراسم، بیش از پیش به آن رنگ ایدئولوژیک و سیاسی زده است.
از جمله این عناصر، «مدونا»، خواننده فاسد آمریکایی است که در سال 2004 طی مراسمی رسما پیوستگی خود به فرقه صهیونی کابالا و تغییر نامش به «استر» (از اسطورههای صهیونیست ها) را اعلام نمود. مدونا پس از آن بارها در سرزمینهایاشغالی برنامه اجرا کرد، با سران این رژیم از جمله شیمون پرز دیدار نمود و تبلیغات وسیعی برای کابالیستها انجام داد.
در طی روزهای گذشته و به دنبال تحریم «یورو ویژن» از سوی دهها هزار هنرمند اروپایی و آمریکایی از جمله راجر واترز و کن لوچ و ... برای اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین هایاشغالی فلسطین، گروههایی هم از «مدونا» خواستار عدم شرکت در این مراسم شدند اما وی در پاسخ، ضمن ادعای دفاع از حقوق فلسطینیها، اظهار داشت که هنر خود را از سیاست دور نگاه میدارد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160507
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👁🗨🏆 #نگاه_ورزشی
🔹بازی با سرمایه و سرنوشت ورزش!
🔸گوش اهالی فوتبال ایران و طرفدار تیمها از این حرفهایی که چندی قبل امیرحسین فتحی، مدیرعامل تیم استقلال در گفتوگو با خبرنگاران مطرح کرده، پر است، آقای فتحی درباره ماجرای شفر، سرمربی برکنار شده تیم استقلال میگوید: «یکی از مسائلی که کار را برای باشگاه استقلال سخت کرد، بسته شدن قراردادهای غیرحرفهای است...»
او در جای دیگر در این باره چنین توضیح میدهد: «متاسفانه با شفر قرارداد غیرحرفهای امضا شده است. مرسوم نیست مربی حق فسخ داشته باشد ولی باشگاه این حق را نداشته باشد. مبلغ نجومی با او بسته شده است. شاید در جام جهانی چندین مربی قراردادشان بیش از یک میلیون دلار بود. ساشا شفر بدون داشتن مدرک معتبر آنالیزوری، قرارداد بالایی با استقلال بسته بود. ما قرارداد خوبی با شفر نداشتیم، قراردادی یک طرفه...»
شما خواننده محترم هم حتما حرف ما را تائید میکنید، که این حرفها، که این بار از زبان آقای فتحی و درباره شفر به گوش مخاطب اهل ورزش میرسد، حرف تازهای نیست و در سالهای اخیر، هر چند وقت یک بار از زبان مدیری درباره مربیای، شنیده میشود...
در واقع اصل ماجرا یکی است و تغییر نمیکند، اما نقشآفرینان آن متغیرند! و این بیش از هر چیز حکایت از بیماری فوتبال ما دارد، بیماری که حکایت از نوعی آشفتگی، به هم ریختگی و بلبشویی است که ریشه آن را باید بیش از هر کجا در عامل «مدیریت» جستوجو کرد.
عامل مدیریت هم که میگوئیم، نه مدیریت این و آن باشگاه، بلکه مدیریت کلان و بزرگتر ورزش راس همه «وزارت ورزش». مدیریت باشگاهی مثل استقلال یا پرسپولیس، زیرمجموعه، وزارت ورزش است، قبل از فتحی یا عرب، وزارت ورزش و شخص آقای وزیر ورزش است که باید درباره وضعیت آشفته مدیریتی حاکم بر دو باشگاه بزرگ، پرطرفدار و معتبر کشور که علیرغم همه شعارها و وعدهها مبنی بر واگذاری به بخش خصوصی، همچنان جزو داراییهای وزارت ورزش هستند، توضیح دهد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160453
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹آتلانتیک: آمریکا شکست میخورد / عزتنفس نمیگذارد ایرانیها تسلیم شوند
🔸یک نشریه آمریکایی در ارزیابی فشارها علیه ایران نوشت: سیاست آمریکا بر ضد ایران بهجایی نمیرسد و ایران پرچم تسلیم بالا نخواهد برد.
آتلانتیک مینویسد: یک سال از خروج ترامپ از توافق هستهای با ایران میگذرد. بعد از خروج ترامپ از برجام شاهد اعمال سختترین تحریمهایی بودیم که آمریکا علیه دشمنان خود به کار گرفته است.
اما شاهدی برای نشان دادن این موضوع وجود ندارد که سیاستهای منطقهای ایران در حال تغییر هستند یا اینکه رهبران ایران تمایلی برای بازگشت به میز مذاکره و تسلیم شدن در مقابل خواستههای دولت ترامپ داشته باشند.
آمریکا در اقدامی بیسابقه یک نهاد دولتی یعنی سپاه پاسداران ایران را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داد و تلاش میکند به سرعت صادرات نفت ایران را به صفر برساند. اما این رویکرد آمریکا به شکست منجر خواهد شد.
چیزی که برای تهران بدتر از تحمل تحریمهاست، بالا بردن پرچم سفید به معنای تسلیم است. تسلیم شدن در مقابل تحریمهای آمریکا موضوعی نیست که برای مقامات ایران قابل قبول باشد. اما قانع شدهاند که تیم امنیت ملی ترامپ به دنبال سرنگون کردن جمهوری اسلامی است. به همین خاطر آنها تحریمهای اقتصادی را به عنوان یکی از ابزارهای آمریکا برای بیثبات کردن ایران تصور میکنند.
ایرانیها معتقدند که در نهایت پیروز خواهند شد. محاصره سیاسی و اقتصادی تجربه جدیدی برای مردم یا رهبران این کشور نیست. میزان درآمدهای نفتی ایران در مدت جنگ با عراق در دهه 1980 و بحران مالی آسیا در سال 1997 نصف شد. ایران در سال 2012 برای بار سوم شاهد کاهش صادرات نفت خود به دلیل تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا بود. آنها میدانند که چگونه تحریمها را دور بزنند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/160529
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹با مصوبه شورای پول و اعتبار:
تسهیلات مسکن روستایی ۴۰ میلیون تومان شد
🔸شورای پول و اعتبار طی دو مصوبه، سقف تسهیلات مسکن روستایی و سقف تسهیلات قرض الحسنهاشتغالزایی را افزایش داد.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، شورای پول و اعتبار عصر سه شنبه در یکهزار و دویست و هفتادمین جلسه خود به ریاست عبدالناصر همتی، با افزایش سقف فردی «تسهیلات یارانهای قابل اعطا بابت بازسازی و نوسازی اماکن مسکونی روستایی» به مبلغ 400 میلیون ریال موافقت کرد. تسهیلات مورداشاره با معرفی متقاضیان به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به بانکهای عامل قابل پرداخت است.
همچنین اعضای شورای پول و اعتبار با افزایش سقف فردی «تسهیلات قرض الحسنهاشتغالزایی» به 500 میلیون ریال موافقت کردند. لازم به ذکر است، این تسهیلات با معرفی نهادهای حمایتی مندرج در قوانین مرتبط (ازجمله کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، صندوقاشتغال و کارآفرینی امور ایثارگران و وزارت کار و امور اجتماعی) به بانکهای عامل قابل اعطاست.
در همین رابطه معاون مسکن بنیاد مسکن خبر داد: رشد ۶۰ درصدی افزایش تسهیلات مسکن روستایی تا هفته آینده به هفت بانک عامل ابلاغ میشود.
عزیزالله مهدیان در گفتوگو با خبرگزاری فارس بااشاره به ابلاغ مصوبه افزایش سقف تسهیلات مسکن روستایی از سوی شورای پول و اعتبار گفت: باید تا هفته آینده سهمیه بانکهای عامل نیز در میزان پرداخت تسهیلات تعیین شود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی با توجه به رشد قیمت مصالح ساختمانی میتواند در ساخت و ساز مسکن روستایی و مقاومسازی این واحدها مؤثر و مفید باشد، اظهار کرد: براساس قانون سالانه باید ۱۵ درصد به سقف تسهیلات مسکن روستایی اضافه شود، اما امسال با توجه به رشد قیمت مصالح ساختمانی، سقف تسهیلات نیز با درنظر گرفتن این افزایش ۶۰ درصد بالا رفته است.
معاون مسکن بنیاد مسکن بااشاره به اینکه این ۴۰ میلیون تومان برای ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی پرداخت خواهد شد، گفت: سقف تسهیلات مسکن روستایی که ۲۵ میلیون تومان بود، تاکنون برای ساخت ۷۷ هزار واحد مسکونی پرداخت شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/160474
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper