🔰 سفر خانواده استرالیایی با ماشین ۱۰۰ ساله به ایران
🔸«لانگ» و «بیو کیدبی» که سفر خود را روز ۱۳ فروردین امسال از لندن، پایتخت انگلستان آغاز کردند، تا حالا کشورهای فرانسه، بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، اتریش، اسلوونی، کرواسی، صربستان، بلغارستان و ترکیه را پشت سر گذاشتهاند و یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ از طریق مرز بازرگان وارد ایران شدند.
🔸این جهانگردان، در ۱۲ روز سفر در ایران، از شهرهای ماکو، تبریز، زنجان و تهران گذر میکنند و پس از توقف یکروزه در پایتخت، به کاشان، اصفهان و یزد خواهند رفت.
🔸کرمان، بم و زاهدان، دیگر شهرهایی هستند که لانگ و بیو کیدبی پس از گذر از آنها، از طریق مرز میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان، که مهمترین گذرگاه مرزی مشترک ایران و پاکستان است، ایران را ترک خواهند کرد.
🔸این زوج ماجراجوی استرالیایی امسال پس از گذشت حدود یکصد سال از سفر بیرتلز، با خودرو Bean که اکنون در زمره خودروهای ارزشمند تاریخی قرار دارد، وارد ایران شدهاند.
@Kayhan_online
32.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ گنبد ایران منتشر شد
🔸محمد اسداللهی یک بند از این نماهنگ را در دیدار کارگران با رهبر انقلاب خوانده بود
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله پلیس هلند با باتوم به طرفداران فلسطین
@Kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔹️ رهبر انقلاب در حاشیه بازدید سه ساعته از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران:
نباید فضای مجازی جای کتابخوانی را بگیرد
🔹️ تقویت جایگاه ایران در کریدورهای جهانی
قرارداد بلندمدت ایران و هندوستان برای توسعه چابهار امضا شد
🔹️رئیس دستگاه قضا در نشست شورایعالی قوه قضائیه:
از کسانی که موضوعی را مطرح و روان مردم را به هم میریزند توضیح بخواهید
🔹️ آقای روحانی! این شما و این صلاحیت شما به روایت حامیانتان!
@kayhan_online
🔰 نباید فضای مجازی جای کتابخوانی را بگیرد
🔸حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح دوشنبه با حضور در سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به مدت ۳ ساعت از غرفههای مختلف کتاب بازدید کردند.
🔸رهبر انقلاب در این بازدید ضمن گفتوگو با ناشران، نویسندگان و صاحبان غرفههای کتاب، از نزدیک در جریان تازههای نشر و وضعیت بازار کتاب و همچنین میزان استقبال از نمایشگاه قرار گرفتند.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001CxT
@kayhan_online
🔰 آقای روحانی! این شما و این صلاحیت شما به روایت حامیانتان!
🔸رئیس دولت یازدهم و دوازدهم در نامهای بیش از پنج هزار کلمهای و حاوی استدلالهای تکراری، درباره ردصلاحیتش در انتخابات مجلس خبرگان نوشت: آنچه در نامه دبیر شورای نگهبان به عنوان ادله عدم احراز صلاحیت بنده در انتخابات خبرگان آمده است، نه تنها جرم و حتی تخلفی نیست بلکه در برخی از موارد مایه افتخار من است.
حسن روحانی در بخشهایی از این این نامه خطاب به مردم مینویسد:
🔻«چنانکه میدانید شورای نگهبان، مانع حضور من در انتخابات خبرگان شد. از آنجا که در ۴۵ سال گذشته همواره منتخب شما بودهام، وظیفه خود میدانم که گزارشی از این اقدام خلاف قانون اساسی تقدیم کنم.
🔻پس از چندبار نامهنگاری رسمی با شورای نگهبان، سرانجام نامه محرمانهای به امضای دبیر این شورا؛ واصل شد؛ که در واقع کیفرخواستی علیه نهاد ریاستجمهوری و دولت تدبیر و امید و نه فقط شخص من بود و محتوای آن ثابت میکند عالیترین مقام منتخب مستقیم ملت ایران حتی در حد یک شهروند هم، از حق آزادی بیان برخوردار نیست و اظهارات او درباره دیگر نهادها ممکن است به سند جرمی علیه او بدل شود!
🔻من در اوج انسداد و سرخوردگی سیاسی جامعه ایران در دو انتخابات پیاپی از سوی شما مردم انتخاب شدم تا مجری و پاسدار قانون اساسی باشم. اینک شورای نگهبان در بیان دلایل عدم احراز صلاحیت من به کارنامه رئیسجمهور قانونی کشور بهگونهای استناد میکند که گویی دومین مقام رسمی کشور، اپوزیسیون نظام است و این شورا که خود دو بار در انتخابات ریاستجمهوری و پنج بار در انتخابات مجلس و سه بار در همین انتخابات مجلس خبرگان صلاحیت مرا تأیید کرده است، مرتکب خطا شده است...
🔸درباره نامه آقای روحانی گفتنی است: آقای روحانی میداند در متن اسلامی و همچنین در همه نظامهای حقوقی، میزان حال فعلی افراد است. بنابراین تأیید صلاحیت او در گذشته - صرف نظر از درستی یا نادرستی آن- دلیلی بر تداوم آن صلاحیت به عنوان چک سفید امضا نیست که فرد خود را خارج از قانون و دارای مصونیت ویژه برای ارتکاب هر رفتار غیر قانونی و مخالف منافع ملی یا احکام شرع بداند.
🔸آقای روحانی به میزان آرای خود در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ استناد میکند اما نمیگوید که طبق نظرسنجیهای دولتی در چند سال پایانی دولت وی، مقبولیت او به زیر شش درصد رسیده بود و حتی برخی حامیان سیاسیاش هم به خاطر کارنامه فاجعه با دولت «برجام و دیگر هیچ»، از او برائت میجستند.
🔸بسیاری از متحدان و همکاران آقای روحانی در انتخابات اخیر مجلس تأیید صلاحیت شدند، از جمله آقای نوبخت سخنگوی دولت، همسر رئیس دفتر روحانی و شماری از استانداران و وزیران و معاونان دولت گذشته. مفهوم این اتفاق، رویکرد قانونی شورای نگهبان به انتخابات فراتر از جناحبندیهای سیاسی است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Cy6
@Kayhan_online
🔰 پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع) آغاز به کار کرد
🔸پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع) با شعار «عدالت برای همه، ظلم به هیچکس» با حضور جمعی از اندیشمندان اسلامی و دیگر ادیان توحیدی از ایران و ۴ قاره جهان در تالار قدس حرم مطهر رضوی آغاز به کار کرد.
🔸در آیین افتتاحیه کنگره جهانی حضرت رضا(ع) ابتدا پیام تصویری رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت شد. همچنین پیام حضرات آیات سبحانی، جوادی آملی و مکارم شیرازی از مراجع تقلید به این کنگره قرائت گردید.
https://kayhan.ir/001CxP
@kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارندگی در اغلب مناطق کشور
پیشبینی کارشناس هواشناسی:
🔸برای بیش از ۲۰ استان کشور هشدار سطح نارنجی صادر شده است.
@Kayhan_online
🔰 معجزه غزه تجدید خاطره عبور از
👤 #سعدالله_زارعی
🔸جنگ غزه که اینک میتوان آن را «طولانیترین» و «شدیدترین» جنگ رژیم غاصب اسرائیل در طول دوران حیات ننگین آن دانست، به میدان بزرگ پیروزی یک ملت در مصافی نابرابر تبدیل شده است.
🔸غربیها که وصف حمایت همهجانبهشان از رژیم و بهخصوص در موضوع جنگافزار گذشت، در هفتههای اخیر با صراحت به دولت و ارتش رژیم غاصب گفتهاند «فرصت برای پیروزی بر حماس - یعنی مقاومت فلسطین در غزه - به پایان رسیده و اسرائیل باید به آتشبس تن دهد.»
🔸چه چیزی این معرکه کاملاً نابرابر را به نفع فلسطینیها سامان داده است؟ آیا غیر از این است که خداوند متعال در این مصاف به وعده خود در نصرت «مظلومان مجاهد» عمل کرده است؟ آیا در صحنه عمل، جز خداوند میتوانسته نتیجه این رویارویی را به ضرر «متجاوز خونریز» سامان بدهد؟
🔸دشمن اگرچه هنوز در پذیرش آتشبس تعلل میکند و به همین دلیل مقاومت فلسطین فعلاً بحث از آن را خاتمه یافته اعلام نموده است اما همانطور که سیدحسن نصرالله در ابتدای این جنگ گفت، واقعیت این است که دشمن جز تن دادن به پذیرش آن راهی ندارد.
🔸در عین حال به احتمال قوی جنگ با لجاجت اسرائیل ادامه پیدا میکند اما با توجه به فرآیندی که برای توافق دوحه طی شده است، دولت اسرائیل در ادامه جنگ با انزوای بیشتری مواجه میگردد و متقابلاً مقاومت غزه و مقاومت منطقه در وضعیت بهتری قرار گرفته و کار بر رژیم اسرائیل دشوارتر میشود.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001Cy5
@kayhan_online
🔰 ماستمالی سومین پالس انتخاباتی اصلاحطلبان به آمریکا
🔸واکنشهای عجیب مدعیان اصلاحطلبی برای لاپوشانی علت درز فایل صوتی ظریف در اوایل سال ۱۴۰۰، شک و تردیدها به عمق ماجرا را بیشتر میکند.
🔸اخیرا سعید لیلاز عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران (و طرف گفتوگوی ظریف در فایل کذایی)، فاش کرد که درز دادن این فایل محرمانه، پالس دادن به آمریکا برای حمایت از اصلاحطلبان در آستانه انتخابات بوده است.
🔸ربیعی خرداد سه سال قبل هم به عنوان سخنگوی دولت روحانی گفته بود:
🔻«وزارت اطلاعات کارش را انجام داد و مدارک لازم را به آنها تحویل دادهایم. پروندهای تشکیل شده و تیمهای تخصصی ضابطان وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و مرجع قضائی پرونده را پیگیری میکنند. آنچه مشخص است این است که انتشار این فایل توطئهای علیه دولت و نظام بود. معتقدم به این که مجموعه نظام را هدف قرار داده بودند».
🔸محتوای مسموم فایل صوتی و پالس دادن به آمریکا، تنها یک بار اتفاق نیفتاده که بتوان با خوش خیالی درباره آن قضاوت کرد، یا حمل بر اشتباه نمود.
🔸گفته میشود لیلاز پس از اظهارات اخیر تحت فشار شدید قرار گرفته تا سخنانش را پس بگیرد و رفع و رجوع کند.
🔻یادآور میشود اخیراً جان کری وزیر خارجه سابق آمریکا تأکید کرد توافق برجام موجب تضعیف ایران شده بود اما خروج ترامپ از توافق، ایران را قدرتمند و آمریکا را ضعیف و منزوی کرد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Cxz
@kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰 آقای روحانی! این شما و این صلاحیت شما به روایت حامیانتان! 🔸رئیس دولت یازدهم و دوازدهم در نامها
.
🔹اگرچه مواضع و اظهارات غلط هم میتواند موجب فقدان صلاحیت در افراد آن هم در تراز نامزدی انتتخابات مجلس خبرگان شود، اما آقای روحانی فراتر از گفتمان معیوب و نفوذ زده، به خاطر عملکرد فاجعه بار فاقد صلاحیت شده بود. این موضوع چنان آشکار است که حتی حامیان وی هم مکرراً مورد اشاره قرار دادهاند؛
🔹از جمله:
🔻 خبرگزاری خبر آنلاین (وابسته به مدیران ارشد دولت روحانی) ۱۹ بهمن ۱۳۹۲: «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقاً همین ازدحام، دعوا و مرافعه و احیاناً له شدن در زیر دست و پا را پیشبینی میکرد و اصلاً آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت. نگاه کنیم به اظهارات شرمن که گفته؛ «شما در اخبار دیدید ایران اخیراً به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته». این دقیقاً همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشت... اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن [مردم] شدند، میارزید»!
🔻صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات): «حقیقتاً در ماجرای بنزین، بیخردی حاکم بود. مگر میشود بنزین را سه برابر کنید و قبلش هیچ آگاهی نداده باشید!؟ گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند».
🔻علی مطهری، نایب رئیس مجلس دهم: «حوادث آبان ۹۸ که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در آمریکا پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، جرأت این کار را به خود نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه پیکر آن عزیز، واقعیت را دریافتند.»
🔻 محمدجواد روح، سردبیر نشریه صدا (سردبیر فعلی روزنامه هممیهن) ۱۶ آذر ۱۳۹۸: «چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین، آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و همین روش را در کرمان ادامه داد. همه اینها، یعنی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره (با آمریکا) مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند آن تصمیم، غیرکارشناسی، و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده، تا جامعه بیشتر عصبانی شود».
🔻 نیما زم مدیر کانال آمدنیوز، هنگام اقامت در پاریس: «مجموعه ما در انتخابات ۹۶ تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. با توجه به شرایط داخلی و خارجی، به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. ما دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات کرد، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید».
وزارت نیرو و صندوق توسعه ملی تفاهم کردند
🔰 افزایش ۱۵ هزار مگاواتی تولید برق با تزریق ۷/۵ میلیارد دلار به صنعت نیروگاهی
🔸به گزارش کیهان، ارزش تفاهمنامهای که روز گذشته به امضای علیاکبر محرابیان، وزیر نیرو و مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی رسید، هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار است که در پروژههای معرفی شده از سوی وزارت نیرو سرمایهگذاری خواهد شد.
🔸بر اساس این تفاهمنامه وزارت نیرو به منظور بازپرداخت بموقع تسهیلات واحدهای نیروگاهی که از این محل احداث میشوند، اقدام به راهاندازی تابلوی سرمایهگذاری در بورس انرژی خواهد کرد.
🔸همچنین در صورتی که نیروگاهها موفق به عرضه برق خود در بورس انرژی نشوند، وزارت نیرو از طریق ساز و کارهایی که در اختیار دارد نسبت به خرید برق تولیدی این نیروگاهها با قیمتهای جذاب اقدام خواهد کرد.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001CxE
@Kayhan_online
استفاده از ظرفیتهای داخلی هر استان برای پیشبرد طرحها و برنامهها-بخش نخست
🔰 بهرهبرداری از منابع بومی با مدیریت متعهد، هوشمند و دلسوز
👤 #گالیا_توانگر
🔸نگاهها دو دستهاند: برخی معتقدند، مدیریت بومی یک شیوه و نگرش در مدیریت است و بههیچ عنوان معادل مدیر بومی نیست. برخی دیگر معتقدند، مدیر بومی دلسوزی بیشتری نسبت به خطه خود داشته و اگر این دلسوزی با تعهد و دانش توأم باشد، طرحها بهتر و سریعتر بهپیش خواهند رفت.
🔸باید توجه داشت که در علم مدیریت هیچگاه به بومی بودن یا غیربومی بودن مدیر اشاره نشده و بر مؤلفههایی چون احاطه فرد بر ابعاد مختلف مسئولیتش و دانش وی تأکید شده است. با اینحال سؤال اینجاست که چرا به جای تقبل هزینههای مدیریت پروازی از ظرفیت مدیران متعهد، هوشمند و دلسوز بهخصوص از دل دانشبنیانهای بومی و منطقهای بهره نبریم؟
🔸در بسیاری از شهرستانها، مدیریت با چالشهایی روبهرو است و این چالش اغلب در بحث بومی و غیربومی بودن آن است. اینکه مدیریت بومی تا چه حدی قابلقبول است؟ خود از چند منظر قابل بحث است.
🔸در میان تمام تئوریهای مدیریت و مقالات شماری که در حوزه علم مدیریت، تعاریف، ویژگیها و شرح وظایف یک مدیر موفق نگاشته شده، نمیتوان ویژگی ممتازی تحت عنوان بومی بودن مدیر را جستوجو کرد. اساساً در یک نگرش علمی، مهمترین شاخص انتخاب مدیر برای اداره یک سیستم، شاخص شایستگی و رویکرد شایستهسالاری است، نه بومی بودن. در میان مؤلفههایی که باعث شایستهتر بودن یک فرد نسبت به فرد دیگر میشود نیز مبحثی تحت عنوان بومی بودن مدیر، در میان آثار اندیشمندان علم مدیریت و نظریهپردازان آن مشاهده نمیشود. در عوض در بسیاری از منابع به ویژگی آگاهی و احاطه مدیر نسبت به شرایط محیطی محل مأموریت، به عنوان یک مزیت نسبی اشاره شده که آن هم از قضا معادل بومی بودن نیست.
#گزارش_روز
https://kayhan.ir/001Cx4
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تصاویری از جهانی شدن شعار فارسی «مرگ بر اسرائیل»
🔸شعار فارسی «مرگ بر اسرائیل» این روزها در کشورهای مختلفی شنیده می شود.
🔸حامیان فلسطین و معترضان به جنایات اسرائیل تاکنون در ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، آمریکا و حتی ژاپن؛ شعار فارسی «مرگ بر اسرائیل» را سر داده اند.
🔸در آمریکا؛ دانشجویان دانشگاه جورج واشنگتن نام میدانی در این دانشگاه را به «میدان شهدا» تغییر دادند.
@Kayhan_Online
مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در گفتوگو با کیهان:
🔰 مردم نسبت به حضور افراد مدعی دانش طب سنتی ایرانی آگاه باشند
👤 #مهدی_برازنده
🔸مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: ناآگاهی مردم از حضور افراد مدعی طب سنتی که مدرک دانشگاهی یا معادل از وزارت بهداشت ندارند، یکی از مهمترین چالشهای طب ایرانی است.
🔸نفیسه حسینی یکتا در گفتوگو با کیهان درباره جایگاه ایران در طب ایرانی و وضعیت اقبال مردم نسبت به آن در سالهای اخیر، اظهار داشت:
🔻هرچند که طب ایرانی در دنیا به اندازه کافی شناخته شده نیست، اما چاپ مقالات بسیار در این زمینه از سوی دانشجویان، اساتید و محققان کشورمان در سالهای اخیر در این زمینه تا حدی مؤثر بوده است. به طوری که کلیدواژه «پرشین مدیسن» در دو سال اخیر جزو درختواره دانش پزشکی دنیا قرار گرفته است و طب ایرانی به عنوان یکی از طبهای سنتی دنیا در سازمان جهانی بهداشت مورد قبول بوده و نماینده ما در تدوین استراتژیهای این حوزه با این سازمان همکاری دارد.
#سرویس_اجتماعی
https://kayhan.ir/001Cwl
@Kayhan_online