فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 به یاد شهید جمهور، شهید آیت الله رئیسی در هفته دولت
🔺بدون تعارف با همسر شهید، خانم علم الهدی؛ ناگفته هایی از زندگی شهید رئیسی
@Kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳
🔹️گزارش کیهان از یک تصمیم سؤالبرانگیز درباره دانشگاهها
بازگشت غیرقانونی اخراجیهای قانونی آقای پزشکیان! با کدام توجیه؟!
🔹️ علیرغم وارونهنمایی مدعیان اصلاحات
دولت رئیسی تورم را ۴۶ درصد تحویل گرفت ۳۵ درصد تحویل داد
🔹️رحیمی: برای المپیک بعدی قویتر حضور پیدا خواهم کرد
کسب اولین مدال توسط کاروان «فرزندان ایران» دختر ۱۵ ساله کشورمان نایب قهرمان پارالمپیک شد
🔹️ آرزواندیشی محافل غربی و سیاست قطعی ایران درباره برجام
@kayhan_online
کیهـــان آنلاین
📸 بانکها ۹۱.۵ هزار میلیارد به خودشان وام دادند 🔸انتشار گزارش تسهیلات پرداختی بانکها و موسسات اعتب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دفاع تمام قد همتی از وام بانکها به کارمندانشان!
وزیر اقتصاد:
🔸بالاخره کارمندهای بانک هم حق و حقوقی دارند و باید از آنها دفاع کرد.
🔸دفاع همتی از بانکها در حالیست که انتقادهای مردم از بیعدالتی در پرداختهاست. صف وام ازدواج و فرزندآوری و ودیعه مسکن و ... چیزی نیست که قابل دفاع باشد و گلایه مردم تبعیض در سهولت پرداختهاست. بهطوری که یک فرد عادی به راحتی امکان دریافت وامی که طبق قانون حق او میباشد را ندارد. اما در همین شرایط کارمندان بانکها به راحتی وامهای کمبهره و کلان میگیرند.
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
وقت عمل به وعدهها رسید 📹 اعتراض پزشکیان به یارانه بنزین؛ هیچ منطقی وجود ندارد که بنزین را با دلار آ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پاسخ همتی به حامیان گرانی بنزین
🔸جامعه توان تحمل شوک گرانی بنزین را ندارد.
🔸مگر خودرو را به قیمت بینالمللی میفروشید که بنزین هم به قیمت بینالمللی باشد؟
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نظر متفاوت سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب و همتی، وزیر اقتصاد درباره عملکرد اقتصادی دولت شهید رئیسی؛ از سیاهبازی سیاسی همتی تا استناد لیلاز به آمارهای رسمی و مقایسه آن با عملکرد همتی و دوستانش
لیلاز:
🔸در حوزه اقتصاد، آقای رئیسی موفقتر از آنی بود که تصور میشد. ولو اینکه کسی حاضر نیست این را بگوید. هیچ شاخص اقتصادی نیست که الان وضعیتش بهتر از سال ۱۴۰۰ (پایان دولت روحانی و ریاست همتی بر بانک مرکزی) نباشد. و حتی در بعضی از حوزهها مثل حجم تولید ناخالص داخلی، ما از سال ۱۳۹۶ هم عبور کردیم. احزاب سیاسی ممکن است برای اهداف سیاسی خودشان بیانصافی کنند اما طبق آمار رسمی، نرخ بیکاری به کمترین نرخ ۲۰ سال گذشته رسیده است.
پ.ن
🔸با آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم، باید منتظر ماند و دید، همتی که خود در دوره مسئولیت بانک مرکزی به استناد آمارهای رسمی، تورمزا ترین رئیس بانک مرکزی ۴ دهه اخیر بوده چه عملکردی خواهد داشت و اقتصاد ایران را به کدام سمت و سو میبرد.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 همتی در همین چند روز، از معارفه تا گفتگوی خبری امشب(جمعه)، ۵ درصد به نرخ تورم تحویل گرفته از دولت شهید رییسی اضافه کرد!
@Kayhan_online
گزارش کیهان از یک تصمیم سؤالبرانگیز درباره دانشگاهها
🔰 بازگشت غیرقانونی اخراجیهای قانونی
آقای پزشکیان! با کدام توجیه؟
🔸رئیسجمهور کشورمان در حالی خواستار بازگشت همه دانشجویان و اساتید اخراجی شدند که این فرمان سراسری و کلی بدون در نظر گرفتن مستندات قانونی پروندههای اینچنینی خود نوعی ترویج بیقانونی است.
🔸این سخنان رئیسجمهور و صدور این دستور سراسری در حالی است که همانطور که ایشان بارها در ایام انتخابات و مناظرات گفتند؛ «ملاک باید قانون باشد»، حال چطور میتوان با یک دستور کلی و بدون بررسی مستندات قانونی و جزئیات پروندههای مورد بحث که طبیعتاً در یک روند قانونی تشکیل شده است، نظر شخصی را جایگزین قانون کرد؟!
🔸قطعاً قاطبه دانشجویان کشورمان به عنوان آیندهسازان کشور را جوانانی مؤمن، سالم، اهل علم، وطن دوست و به دور از رفتار و منش منافی قانون تشکیل میدهند که با حفظ اصول و اعتقادات و گرایشات مختلف مشغول تحصیل هستند و اساساً صحبت از اخراج دانشجویان نباید منجر به این تصور شود که فضای دانشگاههای ما یک فضای ملتهب، بگیر و ببند و بسته و امنیتی است.
🔸با این حال اگر در این فضای علمی و آزاد، کسانی به دنبال سوءاستفاده از آزادی و فضای باز موجود در دانشگاهها باشند و بخواهند نظم و امنیت دانشگاه و در مواردی جامعه را دچار خدشه کنند، باز هم باید به صرف اینکه این عده قلیل دانشجو هستند به آنها مصونیت ابدی داد؟
🔻هر چند در فضای دانشگاهی کشورمان همواره اراده بر مماشات و عبور از خطاها و رفتارهای مخرب آن عده از دانشجویانی که به هر دلیل رفتاری متضاد با فضای علمی و سیاسی دانشگاه در پیش میگیرند بوده است اما در مواردی مماشات با کسانی که به هیچ عنوان نمیخواهند قانون، نظم و حرمت فضای علمی را رعایت کنند دیگر ظلم به دیگر دانشجویان و فضای علمی کشور است.
🔸در سخنان رئیسجمهور محترم به درستی به این موضوع اشاره شده است که «دانشجو حرف دارد و اعتراض میکند»، حرفی نیست، اما بهتر است جناب پزشکیان بفرمایند، چه کسی با حرف زدن دانشجویان و حتی اعتراض و اعلام نظر آنها مخالف است و کجا و چه زمانی دانشجویی صرفا به خاطر حرف زدن یا حتی اعتراض اخراج شده است؟! آیا کسی مخالفتی با ابراز نظر و برپایی کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها در یک فضای محترمانه دارد؟ چنانکه در این سالها کما بیش برپا شده است.
🔸سخن آخر اینکه؛ همانطور که رئیسجمهور محترم معتقدند وقتی قرار است «ملاک قانون باشد»، باید از اظهار نظر احساسی و شخصی پرهیز کرد و هر کدام از موارد مذکور و مورد ادعا را به قانون سپرد. اینکه تماما تصمیمات دولت قبل در مثلا حوزه آموزش عالی را زیر سؤال ببریم و با یک دستور بخواهیم همه آنچه بر اساس مستندات قانونی رخ داده را کنار بگذاریم در هیچ چارچوب قانونی و مترقی نمیگنجد.
#تیتر_یک
#سرویس_اجتماعی
https://kayhan.ir/001Eha
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق جنوبی کشور
کارشناس هواشناسی:
🔸امروز و فردا در شرق دریای عمان در سیستان و بلوچستان و هرمزگان رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید پیشبینی میشود.
🔸فردا در نیمه شمالی ایران افزایش نسبی دما انتظار میرود.
@Kayhan_online
🔰 آرزواندیشی محافل غربی و سیاست قطعی ایران درباره برجام
🔸در حالی که طرف آمریکایی، طرف بدهکار برجام است و حاضر به ارائه تضمین معتبر برای لغو تحریمها و عدم تکرار عهدشکنی برجامی نشده، رسانههای آمریکایی آرزوی خود درباره مذاکره مجدد را جای خبر منتشر میکنند.
🔸این رسانهها تاکید رهبر انقلاب بر عدم اعتماد به دشمن و معطل نگذاشتن مسئولیتها به خاطر تعامل خارجی را تحریف و چنین وانمود کردند که ایشان مجوز مذاکره مجدد را صادر کردهاند.
🔸در این زمینه نیویورکتایمز با تحریف کلام رهبر انقلاب و تلاش برای مصادره به مطلوب آن نوشت: «رهبر ایران مجوز تلویحی در مورد مذاکرات هستهای را صادر و تلویحا پیشنهاد کردند که کشورش مذاکرات هستهای را دنبال کند و به دولت گفت که مانعی برای گفتوگو با دشمن وجود ندارد. این در حالی است که در ایران برخی مسائل همچون گفتوگو با ایالاتمتحده آمریکا توسط سران عالی نظام تعیین میشود و مشخص نیست که مسعود پزشکیان تا چه حد میتواند سیاست خارجی را هدایت کند.»
🔸وبسایت رادیو فردا (وابسته به سازمان سیا) هم نوشت: «تنها چند روز پس از آنکه رهبر جمهوری اسلامی، از عقبنشینی تاکتیکی سخن گفت، در جمع اعضای کابینه پزشکیان «تعامل با دشمن» را تحت شرایطی «بلامانع» خواند. [برخلاف ادعای تحریفآمیز رادیو فردا، رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد گفته بود: رهبر انقلاب اسلامی هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی را ایجاد ترس و عقبنشینی خواندند و گفتند: به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد].
🔸رادیو فردا میافزاید: «رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با دولت خواستار تعامل با دشمن شد. او در حالی چنین اظهاراتی را به زبان آورد که عراقچی وزیر خارجه، از تمایل برای آغاز گفتوگوهای هستهای گفته است.
🔻تمام اینها در حالی مطرح میشود که ظریف، پس از یک رفتوآمد، مجدداً کار خود را به عنوان «معاون راهبردی رئيسجمهور» آغاز کرده است. آیا مقامات جمهوری اسلامی تصمیم گرفتهاند تغییری در سیاست خارجی خود اعمال کنند؟ به نظر میرسد جمهوری به این نتیجه رسیده که فرصتی را برای گفتوگو فراهم سازد و این در حالی است که مجموعه تحولات میتواند اثرات مهمی روی ایران داشته باشد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Ehe
@Kayhan_online
🔰 کره شمالی کردن فرانسه!
👤 #جعفر_بلوری
🔸رسانه، فضای مجازی و بهطور کلی «تکنولوژیهای نوین رسانهای» هم، مثل هر تکنولوژی دیگری آفات و مضرات خود را دارند و سازندگان و صاحبان این تکنولوژیها برای کمتر کردن آثار این آفات، راهحلهایی پیشبینی کردهاند. این راهحل «تنظیم قانون و مقررات» است.
🔸کافی است یک جستوجوی ساده اینترنتی با عنوان مثلا «قوانین مدیریت فضای مجازی» بهعلاوه نام یک کشور مثل فرانسه، انگلیس، آمریکا یا... انجام دهید تا با انبوهی از قوانین سختگیرانه برای مدیریت این فضا مواجه شده و ببینید، هیچ کشوری اهمیت فضای مجازی را کمتر از فضای حقیقی نمیداند و درست مثل دنیای واقعی که با انواع و اقسام قوانین و سازمانها و نهادها مدیریت میشود، این فضا نیز «رها» نیست و با انواع و اقسام قوانین و مقررات اداره میشود.
🔻«تحریف» و «دروغ» از جمله آفتهای بزرگ فضای مجازی و رسانه است که همه کشورهای دنیا با پیشبینیهایی که در این زمینه کردهاند، با این دو به مقابله برخاستهاند.
🔸 «پاول دورف»، مالک پیامرسان «تلگرام» است که تعداد کاربران فعالِ ماهانه آن چیزی بالغ بر یک میلیارد نفر است. مالک این پلتفورم مشهور چند روز پیش در فرانسه که خود را مهد دموکراسی میداند، دستگیر و همین دو روز پیش، با وثیقه
۵ میلیون یورویی آزاد شد. او اجازه خروج از فرانسه را ندارد چرا که با اتهامهای عجیب و غریبی محاصره شده است.
🔸پلیس فرانسه «پاول دورف» را به دلیل «امتناع از همکاری با مقامات فرانسوی در پروندهای مربوط به جرایم سایبری و مالی که از طریق تلگرام انجام شده است» بازداشت کرده است. دادستانی فرانسه نیز این اتهامات را به «دورف» وارد کرده است: امتناع از تحویل اطلاعات یا اسناد مورد نیاز برای انجام تحقیقات بنا به درخواست مقامات قضائی، همدستی در نگهداری محتوای پورنوگرافی، همدستی در توزیع مواد مخدر، همدستی در جرایم سایبری و همدستی در ارتکاب کلاهبرداری به عنوان بخشی از گروههای جنایتکار سازمانیافته!
🔸پس از انتشار این اخبار و گزارشها، سیلی از تحلیلها از سوی شناختهشدهترین رسانههای دنیا درباره «پشت پرده دستگیری مالک تلگرام» منتشر شد و هنوز هم میشود. وقتی صحبت از «پشت پرده» میشود یعنی روایت رسمی دروغ است و دلایل، چیزی غیر از آن است که گفته میشود. خلاصه این تحلیلها به این شکل است که عدهای نوشتهاند، پای رژیم اسرائیل در میان است و چون «دورف» به درخواست رژیم صهیونیستی برای حذف محتواهای تولیدشده در تلگرام درباره نسلکشی در غزه توجه نکرده است، به چنین سرنوشتی گرفتار شده است. برخی نیز معتقدند تلگرام، جزو معدود پیامرسانهایی است که، آمریکا و رژیم صهیونیستی در آن، نفوذ لازم و کافی را ندارند بنابراین، «دورف» از سوی این دو به گروگان گرفته شد تا کُدهای دسترسی به مکاتبات خصوصی کاربران در این پیامرسان ممکن شود.
🔸این «تحلیلها» و «افشای پشت پردهها» همچنان ادامه دارد. دلیل واقعیِ این دستگیری، چه روایتهای رسمی باشد چه غیررسمیها، دو مسئله بسیار مهم را - چه درست بدانیم چه غلط - نشان میدهد. یک؛ در هیچ جای دنیا فضای مجازی یله و رها نیست و صاحبان اینگونه پلتفورمها در برابر قوانین کشورهایی که در آن فعالیت دارند، پاسخگو میشوند و دو؛ حکمرانان - چه در بزرگترین کشورهای مدعی آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات و چه در غیر آن - پای امنیت ملی که به میان کشیده میشود، با کسی شوخی ندارند.
🔸در «فرانسه» رخ دادن این اتفاق نیز به خودی خود جالب توجه است. سالهاست عدهای تلاش کردهاند، فرانسه را «مهد آزادی و دموکراسی» معرفی کنند؛ جایی که همه چیز در آن آزاد است حتی- با عرض پوزش- ازدواج با محارم زیر ۱۳ سال!
🔸اگر این اتفاق در روسیه، چین، ونزوئلا یا همین ایران خودمان رخ داده بود، آیا واکنش این کشورها باز هم «سکوتِ همراه با تایید» بود؟! واکنش طیفی که در ایران خود را «اصلاحطلب» میخوانند چطور؟
🔸حالا یک جستوجوی ساده درباره واکنش این طیف به «طرح صیانت از فضای مجازی» انجام دهید. هنوز این طرح را که برای سروسامان یافتن فضای بیدر و پیکر مجازی تهیه شده بود را، «کره شمالی کردن ایران»، جار میزنند! اگر این طیف قرار بود آنگونه که با طرح صیانت خودمان برخورد کرد، با فرانسه برخورد کند، این روزها باید از «کره شمالی کردن فرانسه توسط ماکرون» گزارش و تحلیل میرفت!
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001Ehk
@Kayhan_online