🔰 عراقچی وارد قطر شد
🔸وزیر خارجه برای حضور در نشستهای «روند آستانه» درباره سوریه و «اجلاس دوحه» وارد قطر شد.
@Kayhan_online
پاسخ وزیر خارجه به فضاسازی این روزها
🔰 عراقچی: مذاکره با آمریکا هیچ مبنایی ندارد
🔸عاملان عقبگرد اقتصاد ایران در دولت روحانی، در حالی این روزها با بیاعتنایی به تجربه تلخ خسارت محض برجام، معرکه مذاکره با آمریکا گرفتهاند که وزیر امور خارجه در گفتوگو با رسانه قطری العربی الجدید تأکید کرد: در حال حاضر قصد گفتوگو با واشنگتن را نداریم؛ چرا که هیچ مبنایی برای چنین گفتوگویی وجود ندارد. ما منتظریم تا ببینیم دولت جدید آمریکا چه سیاستهای را در پیش خواهد گرفت و سپس سیاست خود را ترسیم خواهیم کرد.
🔸گفتنی است، پس از روی کارآمدن دولت جدید، مدعیان اصلاحات و رکن داخلی کارزار غرب علیه ایران تلاش میکنند ایران را به مذاکره با رژیم تروریست آمریکا بکشانند و ضمن آبروبخشی به آن، مانند قبل بار دیگر ایران را از دستیابی به حقوق خود بازدارند.
🔸طیف غربگرا پس از پیروزی ترامپ، مجددا بر طبل مذاکره میکوبد و کوچکترین اشارهای به نقض برجام در سه دوره اوباما، بایدن و ترامپ نمیکند. آنها مجددا میخواهند جای طلبکار و بدهکار را تعویض و نیاز حریف را تأمین کنند.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001GKb
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سازمان هواشناسی: سامانه بارشی فردا از غرب وارد کشور میشود
@Kayhan_online
🔰 بازتاب عجیب گفتوگوی پزشکیان در نشریات مدعی حمایت از دولت
🔸گفتوگوی تلویزیونی رئیسجمهور با مردم، بازتابهای عجیب و قابلتأملی در روزنامههای مدعی حمایت از دولت پیدا کرد. آنها به نحوی این گفتوگو را بازتاب دادند که انگار موضوع مهمی را در محتوا برای تیتر زدن نیافتهاند. برخی از این روزنامهها اصلاً سخنان آقای پزشکیان را در صفحه اول پوشش ندادند که به معنای بیاهمیت انگاشتن آن است. برخی دیگر، سعی کردند حواشی ذیل موضوعات حاشیهای را برجسته کنند و حال آن که دغدغه اصلی مردم، برنامه و عملکرد دولت در قبال مشکلات اقتصادی است. برخی دیگر نیز به مجری گفتوگو حمله کردند که چرا صراحت به خرج داده و سؤالات مردم را از رئیسجمهور پرسیده است!
🔸در این میان، روزنامه سازندگی بیاعتنا به اولویتهای اقتصادی مردم تیتر زد؛ «پزشکیان: قانون حجاب ابهام دارد/ قانون اگر عادلانه نباشد، اجراشدنی نیست». اما عجیبتر، رویکرد روزنامه اعتماد به گفتوگوی آقای پزشکیان بود که هیچ تیتری را به این گفتوگو اختصاص نداد و با بیاعتنایی مطلق از کنار آن عبور کرد! این در حالی است که الیاس حضرتی مدیرمسئول اعتماد، «رئیس شورای اطلاعرسانی دولت» است.
🔸روزنامه ایران همچنین درباره این گفتوگو تیتر زد: «استقبال جامعه مدنی از شفافیت پزشکیان»؛ و از قول محمد عطریانفر عضو مرکزیت حزب کارگزاران نوشت: «پزشکیان، از زمانی که در رقابتهای انتخاباتی حضور پیدا کرد و سخن از اداره کشور ذیل وفاق راند، توانمندی و قابلیتهایی را عرضه کرده بود، اما این توانمندی و قابلیت بهشدت در گفتوگوی دوم تلویزیونی خود را نشان داد.
🔸روزنامه دولت، سپس پا را فراتر گذاشته و از قول غلامحسین کرباسچی، به مجری گفتوگو به خاطر این که دغدغههای مردم را (از جمله درباره گرانیها برخلاف وعدهها) مطرح نموده، حمله کرد:
🔻اگر قصد مشورت به آقای رئیسجمهور را داشتم، قطعاً به ایشان میگفتم که سناریوهای صداوسیما را برهم بزنند. این نوع صحبت کردن، این نوع نشاندن و این نوع سؤال پرسیدن، بیشتر برای تخریب رئیسجمهور است تا اینکه پیامی به مردم برساند. مجریان تلاش داشتند با سؤالهای متعدد و پریدن در میان کلام رئیسجمهور، به این پاسخ برسند که دولت میخواهد همهچیز را گران کند و با پیش کشاندن بحث مهم بالا رفتن نرخ بنزین اجازه ندهند کلام ایشان به درستی منعقد شود.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GKl
@Kayhan_online
به بهانه انتشار نخستین تیزر سریال تاسیان
🔰 پیشخبر تحریف جدید در پلتفرم قدیمی
🔸تنها کافی است یکبار دیگر مروری داشته باشیم به تولیدات چند سال اخیر برخی سکوها تا از کنار هم چیده شدن آثارشان به این پاسخ مهم رسید که هدف از ساخت و پخش و حتی مهمتر از همه مقاومت در مقابل نظارت نهادها و دستگاههای مسئول چیست؟!
بهعنوان نمونه و در آخرین مورد پیگیری شده خبر ساخت و پخش سریالی به نام «تاسیان» به کارگردانی تینا پاکروان در خروجی یکی از سکوها قرارگرفته است؛ وقتی کمی عمیقتر به همان خلاصه یکخطی نگاه شود میتوان خواننده و مخاطب را با یک کلیدواژه مهم آشنا سازد و آن حکایت و روایت قصه عاشقانه در مهر ۵۶ است.
🔸با کلیدواژه مهر ۵۶ و قصه عاشقانهای که قرار است حول محور دو شخصیت دانشجو دختر و مرد ساواکی آنهم در بستر دانشگاه و داستانکهایی که حول شخصیتهای مرکزی قصه رخ دهد و درگیریهای صورت گرفته در آغاز اعتصابات دانشگاهها و سپس فراگیری آن در کل کشور بهسادگی میتوان فهم کرد که بازتعریف شخصیت ساواکی، در این سریال قرار است شاهد یک مرد عاشق و اصطلاحاً شخصیت مثبت قصه باشیم...
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001GK0
@Kayhan_online
کیهان بررسی میکند
🔰 ابهام در اثرگذاری تهدیدهای ترامپ از نگاه معمار تحریمهای ایران
🔸«ریچارد نفیو»، معمار تحریمهای ایران، هشدار داده که سیاست فشار حداکثری میتواند از یکسو بازار نفت را دچار بحران کند و از سوی دیگر اقدامات تلافیجویانه ایران را به همراه داشته باشد. ضمنا دیگران هم از تحریمهای جدید علیه ایران حمایت نمیکنند.
🔸دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب آمریکا در مدت کوتاهی که از پایان انتخابات میگذرد، برخی کشورها را تهدید کرده است. از جمله به اعضای بریکس درباره استفاده از ارز جدیدشان هشدار داده که البته رسانههای غربی هم این ادعاهای ترامپ را ناشی از ضعف دلار تحلیل کردند.
🔸به تازگی هم انستیتو واشینگتن در مقالهای از احتمال تحریم صادرات بنزین به ایران در دولت ترامپ خبر داده و اگرچه هنوز هیچ چیز قطعی در این زمینه وجود ندارد، اما برخی رسانههای فارسی زبان داخلی و خارجی روی این قبیل خبرسازیها برای ایجاد ترس در اقتصاد ایران موجسواری میکنند.
🔸ریچارد نفیو که از وی به عنوان معمار تحریمهای ایران یاد میشود در دولت اوباما معاون مسئول میز ایران در وزارت خارجه آمریکا بود. او همچنین به عنوان معاون رئیس دفتر کنترل داراییهای خارجی (OFAC) فعالیت کرده است. در این نقش، نفیو مسئولیت طراحی و اجرای تحریمهای اقتصادی و مالی را برعهده داشت و بهویژه در زمینه تحریمهای مرتبط با ایران و دیگر کشورها نقش کلیدی ایفا کرد.
🔸به گزارش اقتصاد معاصر، نفیو چندی قبل طی یادداشتی با اشاره به تشکیل دولت ترامپ تا کمتر از دو ماه آینده نوشت: دولت ترامپ قبل از اینکه درباره چگونگی بازگرداندن مجدد سیاست فشار حداکثری علیه ایران صحبت کند، ابتدا باید بررسی کند که آیا این سیاست با سیاستهای کلان منطقهای گستردهتر آمریکا همخوانی دارد یا نه.
🔸او در این یادداشت میگوید: به گفته برایان هوک (که در دولت اول ترامپ، رهبری سیاست ایران را برعهده داشت و اکنون ریاست تیم انتقالی وزارت امور خارجه را برای دوره بعدی برعهده دارد)، فشار حداکثری بازگشته و ابزار انتخابی دولت جدید خواهد بود اما هدف از این فشار را اعلام نکرده است.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001GKM
@Kayhan_online
🔰عقبنشینی ارتش سوریه از درعا و سویداء
🔸فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه:
🔸نیروهای ارتش سوریه در درعا و سویدا پس از حمله عناصر تروریستی به پایگاههای ارتش، اقدام به عقبنشینی جهت آرایش نظامی مجدد و ایجاد یک حلقه دفاعی و امنیتی قوی و منسجم در این راستا کردند.
🔸نیروهای مسلح ارتش سوریه برای امنیت میهن و شهروندان با مجریان حوادث برخورد میکند و با قاطعیت و قدرت با این تروریسم مقابله خواهند کرد.
@Kayhan_online
🔰 معرفی آثار بخش مسابقه غزه در جشنواره سینماحقیقت
🔸۲۳ مستند در بخش مسابقه غزه هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» با هم رقابت میکنند.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001GKp
@Kayhan_online
🔰برمن: تا زمانی که اهرمهای فشار علیه ایران ایجاد نشود؛ ترامپ سیگنالهای مذاکره را نادیده میگیرد
▫️نسخۀ جدید فشار حداکثری باید توجه بیشتری به خیابانهای ایران و درک عمیقتری از نیاز به تغییر رژیم داشته باشد
🔸نایب رئيس اندیشکده «انجمن سیاست خارجی آمریکا» گفت: دولت ترامپ، سیگنالهای ایران برای مذاکره را نادیده میگیرد.
🔸ایلان برمن در گفتوگو با رادیو فردا (ارگان سازمان سیا) و درباره سیاست خارجی دولت دوم دونالد ترامپ در قبال ایران گفت: سیاست آمریکا وارد دورهای شده که رویکردی شکاکانهتر و تقابلیتر خواهد داشت.
🔸سؤال اصلی این است که آیا سیاست فشار حداکثری در دوره اول ترامپ بهروزرسانی خواهد شد یا خیر. چرا که طی پنج سال گذشته، اتفاقات زیادی در منطقه رخ داده و مشخص شده که هرچند فشار اقتصادی لازم است، اما این فشار برای تحریک خیابان و تأمین منافع خارجی آمریکا کافی نیست.
🔸امید من این است که شاهد نسخهای جدید از فشار حداکثری باشیم که جنبههای مثبت سیاست قبلی را تقویت کند. در عین حال، این نسخۀ جدید باید توجه بیشتری به خیابانهای ایران و درک عمیقتری از نیاز به تغییر رژیم داشته باشد.
🔸وی در پاسخ این سؤال که «انتهای مسیری که شما ترسیم میکنید، به تغییر رژیم میانجامد؛ اما آقای ترامپ گفته بود که ایالات متحده نه توان و نه علاقهای برای رفتن به سمت تغییر رژیم ندارد»، گفت:
🔺درست است. منطقی است که ایالات متحده نسبت به آنچه میتواند در داخل ایران به دست آورد، رویکرد محتاطانه داشته باشد. اطلاعات ما دربارۀ آنچه در ایران اتفاق میافتد، کامل و بینقص نیست.
🔺دوم، سابقۀ تاریخی ما در حمایت از تغییرات سیاسی در کشورها چندان موفقیتآمیز نبوده. این را در مورد عراق بهخوبی دیدهایم. بنابراین، باید متواضع باشیم. دوران حمایت از تغییر رژیم بهصورت کامل و گسترده، مدتهاست که به پایان رسیده است.
🔸برمن در پاسخ این سؤال که آیا دولت ترامپ علامتهای مذاکره از سوی ایران را نادیده خواهد گرفت؟، گفت:
🔺به نظر من، این سیگنالها تا زمانی که اهرمهای کافی ایجاد نشود، نادیده گرفته خواهد شد. مشکل اصلی تیم ترامپ این است که تمام اهرمهایی که با سیاست فشار حداکثری ایجاد شده بود، از بین رفته است.
🔺کاهش ذخایر ارز خارجی جمهوری اسلامی، کاهش صادرات نفت، و در نتیجه کاهش درآمد رژیم، هیچکدام دیگر وجود ندارند. امروز رژیم در شرایط اقتصادی بهمراتب باثباتتر و بهتر از پنج سال پیش قرار دارد.
🔺اولین و مهمترین کار دولت ترامپ بازسازی این اهرمها است. پس از آن ممکن است گفتوگو امکانپذیر باشد، اما در حال حاضر به نظر میرسد که دولت آینده درک کرده که اهرم کافی در اختیار ندارد.
@Kayhan_online
در پاسخ به کیهان مطرح شد
🔰 نظر متفاوت رئیس سازمان محیط زیست با کارشناسان درباره جایگزینی خودروهای فرسوده
👤 #مهدی_برارنده
🔸در حالی که پس از افزایش اخیر قیمت خودروهای تولید داخل، مسئولان تاکسیرانی و کارشناسان نسبت به اثر منفی این موضوع بر کاهش روند اسقاط و جایگزینی خودروهای فرسوده هشدار دادند، رئیس سازمان محیطزیست نظری متفاوت دارد.
🔸رئیس سازمان حفاظت از محیطزیست در نشست خبری ۲۹ آبانماه امسال گفت: «نقش ذرات معلق در هوای تهران به منابع متحرک برمیگردد که سهم ۵٨درصدی دارد، از اینرو باید تمرکز بر روی خروج خودروهای فرسوده باشد. بنابراین اولویت در تهران و شهری مانند مشهد منابع متحرک از جمله اسقاط و نوسازی خودروهای فرسوده و توسعه حملونقل عمومی است.»
🔸اما آمار حکایت از روند کند و نامطلوب جایگزینی خودروهای فرسوده دارد. در این رابطه، «محمود مشهدی شریف»، رئیس انجمن مراکز اسقاط و بازیافت خودرو هفتم شهریور امسال به خبرگزاری مهر گفته است: «در ۱۲ ماه سال گذشته صرفاً ۷۲هزار دستگاه خودرو اسقاط شد در حالی که تا یکم مردادماه امسال ۱۲۰هزار دستگاه اسقاط داشتیم، بنابراین اگر روال به همین شکل پیش رود، تعداد اسقاط خودرو تا پایان سال به ۲۵۰ تا ۳۰۰هزار دستگاه میرسد.»
🔸با اعلام خبر افزایش قیمت خودرو، از «شینا انصاری»، رئیس سازمان حفاظت محیطزیست پرسیدیم که «آیا همزمان با این افزایش قیمت، انگیزه اسقاط خودروهای فرسوده که تاثیر زیادی در آلودگی هوا دارند، برای صاحبان آن کاهش پیدا میکند یا خیر؟»، وی در پاسخ به کیهان گفت: «افزایش قیمت خودرو در اسقاط خودروی سواری تاثیر چندانی ندارد اما کاملاً به نفع اسقاط موتورسیکلت و حملونقل عمومی است! چرا که خودروسازها ملزم هستند ۱.۵درصد قیمت هر خودرو را بابت عوارض اسقاط پرداخت کنند. لذا افزایش قیمت خودرو درآمد حاصل از عوارض اسقاط را افزایش میدهد. از آنجا که طبق قانون، این عوارض باید برای تسهیلات به نوسازی موتورسیکلت و حملونقل عمومی هزینه شود، پس افزایش قیمت خودرو باعث اسقاط بیشتر ناوگان موتورسیکلت و حملونقل عمومی میشود.»
🔸با وجود توضیحات رئیس محترم سازمان محیطزیست به سؤال کیهان، اما میتوان گفت که پاسخ ایشان به چند دلیل قانعکننده نبود. بنابراین، به سراغ دکتر سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس شورای اسلامی رفتیم و همین سؤالات را درخصوص افزایش قیمت خودرو و کاهش انگیزه اسقاط خودروهای فرسوده که آلودگی زیادی تولید میکنند، مطرح کردیم.
🔸رفیعی به کیهان گفت: «وقتی قیمت خودروها افزایش پیدا میکند، به تبع آن قیمت خودروهای فرسوده و قدیمی هم افزایش پیدا میکند اما نکته اینجاست که این نسبت افزایش قیمتها با هم همخوانی ندارد، به عبارتی درست است که قیمت خودروهای فرسوده کمی بالا میرود اما قیمت خودروهای نو قطعاً رشد بیشتری در افزایش دارد، لذا قدرت خرید خانوارها برای خرید خودروی نو قطعاً کاهش پیدا میکند. بنابراین باید دولت با راهکارها و انواع مکانیزمهای مختلف به خانوارها کمک کند تا بحث نوسازی خودروهای فرسوده در واقع اتفاق بیفتد.»
🔸اکنون به نظر میرسد افزایش قیمت خودروها متأسفانه بر روند اسقاط خودروهای فرسوده که آثار زیانباری بر آلودگی هوای کلانشهرها دارند، تاثیر گذاشته و موجب کاهش انگیزه صاحبان خودروهای فرسوده برای تعویض و از رده خارج کردن خودرویشان میشود. به نظر میرسد دولت محترم برای حفظ سلامت مردم و حفاظت بیشتر از محیطزیست، باید نظارت بیشتری بر تصمیماتی چون افزایش قیمت خودرو داشته باشد و علاوهبر آن مشوقهای دیگری را در این زمینه لحاظ کند.
https://kayhan.ir/001GL8
#سرویس_اجتماعی
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فرمانده کل مقر بانو
🔸گوشه ای از مرثیه سرایی مهدی رسولی در حسینیه امام خمینی(ره)
@Kayhan_online
تشدید بحران سیاسی در فرانسه
🔰 افزایش فشارها به ماکرون برای استعفا پس از فروپاشی دولت
🔸رئیس جمهور فرانسه پس از برکناری نخستوزیر این کشور از سوی پارلمان و سقوط دولت اعلام کرد که علیرغم فشار مخالفان استعفا نخواهد داد.
🔸بر اساس گزارشها ماکرون اکنون برای حل سریع این بحران تحت فشار است. از یک طرف، او مشتاق است که به سرعت یک دولت باثبات و کارآمد معرفی کند و این امر او را از خط مقدم سیاسی برای باقیمانده دوره خود خارج میکند. از سوی دیگر، فرانسه که به شدت بدهکار است، تحت فشار بروکسل قرار دارد تا به سرعت بودجه ریاضتی اتخاذ کند و بودجه عمومی خود را بازسازی کند. مخالفت مردم با بودجه ریاضتی نیز کار ماکرون را سخت کرده است.
🔸به نقل از رسانههای فرانسوی یک روز پس از سقوط دولت «میشل بارنیه»، اتفاقات مختلفی در فرانسه رخ داد. بعدازظهر روز پنجشنبه یک تظاهرات بزرگ در پاریس آغاز شد. مردان و زنان با پرچمهای رنگارنگ به سمت وزارت اقتصاد و دارایی فرانسه راهپیمایی کردند. معلمان، کارکنان بیمارستان و سایر کارمندان بخش دولتی در اعتراض به شرایط موجود کار خود را تعطیل کردند.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001GKQ
@Kayhan_online
🔰گادی آیزنکوت: سنوار قواعد بازدارندگی اسرائیل را از بین برد
🔸عضو مستعفی کابینه جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس پیشین ستاد ارتش این رژیم گفت:
🔸قواعد بازدارندگی اسراییل بر سه امر اتکا داشت؛ ارتشی که شکست نمیخورد، جامعه قدرتمندی که همبستگی دارد، ائتلاف قدرتمند با ایالات متحده.
🔸یحیی السنوار صبح روز هفتم اکتبر قواعد بازدارندگی اسرائیل را نابود کرد و سایر قواعد را در معرض خطر قرار داد.
🔸با مرور زمان دریافتم که اهداف علنی برای جنگ مبنی بر نابودی توانمندیهای حماس دارد؛ اما او همچنین اهداف محرمانهای نیز داشت.
@Kayhan_online
حکایت سینماتوگراف ۲- بخش نودم
🔰 این داوران را از کجا آوردهاید؟!
👤 #سعید_مستغاثی
🔸وضعیت داوران نخستین جشنواره جهانی فیلم فجر که مستقل از جشنواره اصلی برگزار شد، از این هم اسف بارتر بود. به جز مجید مجیدی (فیلمساز مطرح سینمای کشورمان) و یکی دو نفر دیگر مانند ژوانگ ژوانگ تیان، حضور یک مستند ساز اسپانیایی (آن هم برای داوری فیلمهای بلند داستانی!)، یکصداگذار استونیایی، یک مدیر تشریفات و خواننده هندی، یک برنامهریز جشنوارهای و بالاخره یک حقوق دان معمم از که در رزومهاش سابقه حضور حتی در یک جشنواره را نداشت (از میزان فیلم دیدن ایشان بیخبریم!) و... از جمله اعضای هیئتهای داوری نخستین دوره مستقل جشنواره جهانی فیلم فجر بودند!
🔸در بازار فیلم که بایستی نقطه قوت هر جشنواره بینالمللی باشد، تقریبا نام و عنوان معروف و معتبری از کمپانیها و استودیوهای تولید فیلم جهان به چشم نمیخورد؛ از حدود ۱۴۰ مؤسسه و شرکت و دفتر شرکتکننده در این بازار، حدود ۳۰ شرکت، ایرانی بودند و بقیه بیشتر به نمایندگان جشنوارههای خارجی اختصاص داشتند و نکته شگفت انگیز حضور برخی مجلات و نشریات سینمایی در این بازار بود که به نظر میرسید یا معنی و مفهوم بازار فیلم از جانب آنان فهم نشده و یا این مفهوم ازطرف برگزار کنندگان دگرگون شده و فارغ از تهیهکننده و عرضهکننده یا خریدار فیلم، هر علاقهمند به فیلم و سینما را در بر میگرفت!!
🔸قحطی مهمانان خارجی صاحب نام هم آنقدر برجسته بود که کلیت تبلیغات جشنواره روی یک فیلمساز متوسط روسی به نام «الکساندر سوکوروف» متمرکز شد و البته ماجرای کارگاههای فیلم که به نام «دارالفنون» بخشبندی شده بود از همه بامزهتر شد.
🔸روشن است که مسئولان و هیئتهای انتخاب برای حضور فیلمهای خارجی در این جشنواره، محدودیتها و موانع بسیاری بر سر راه داشته و یک فیلم خارجی بایستی مراحل بسیاری را بگذراند تا در صورت رضایت سازندگان آن در جدول برنامههای جشنواره قرار گیرد. همه اینها برای نگارنده روشن و واضح و به قول معروف مبرهن است. اما به نظر میآید پس از سالیان سال برگزاری جشنواره و تماس با سینما و جشنوارههای جهانی، مسئولان و متولیان سینمای ما (که البته در طول این سالیان، تغییرات و جابهجاییهای چندانی هم نداشته اند) درنیافتند بنا بر عنوان مبارک «فجر انقلاب اسلامی» که نام این جشنواره را مزین کرده، بایستی برای جشنواره فیلم فجر، زمین بازی خود و قواعد و قوانین خاص این جشنواره را طراحی کنند.
🔸متولیان جشنواره فیلم فجر باور کنند که از این جشنوارههای کنونی جهان و سیستم مدیریت آن که تحت فرمان همان نظام سلطه جهانی قرار دارد، آبی برای این جشنواره گرم نخواهد شد و نتیجه آن میشود که پس از صرف هزینه فراوان از بیتالمال و راهاندازی دم و دستگاه عریض و طویل و تعیین مدیران ریز و درشت و ایجاد لابیهای بسیار برای دریافت فیلم در نهایت کل فیلمهای بخش مسابقه اصلی، ۸ فیلم اکران شده دست چندم و متوسط و ضعیف خواهد بود که جشنوارهای را با ادعای بسیار، به یک هفته فیلم کم اعتبار تقلیل میدهد!
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001GJz
@Kayhan_online
🔰خلاصه سخنان مسعود پزشکیان در مراسم روز دانشجو
🔸مسعود پزشکیان که به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه صنعتی شریف برای سخنرانی حاضر شده بود؛ در مهمترین محورهای سخنان خود گفت:
🔺اسرائیل چطور ترور میکند؟ آنها همه چیز را راحت میبینند و رصد میکنند.
🔺آمریکا میداند کدام کشتی و کدام کالای ما کجا میرود. در مملکت ما یک کشتی با بارش گم شود نمیدانیم کجا رفت؛ چون FATF داخلی نداریم.
🔺فریاد دانشجویان در آمریکا و اروپا نسبت به جنایات غزه بلند بود ولی دانشگاههای ما آنطور که باید اعتراض نداشتند.
🔺لزومی ندارد ما با هم هو بکشیم و دعوا کنیم؛ قبل از انقلاب ما با هم در دانشگاه بحث می کردیم طرف مقابل حرف می زد و ما هم حرف می زدیم.
🔺در برق و آب و گاز و بنزین و پول مشکل داریم ولی میگویند دست نزن. به هر چیزی میخواهیم دست بزنیم میگویند به این دست نزن، درد دارد. نیاز به کمک همه داریم.
🔺 هر کس مدعی است میتواند مشکلی را حل کند بیاید نوکری او را میکنیم.
🔺باید عقل و گروه کارشناسی پشتوانه تصمیمی باشند که ما می گیریم. قرار نیست چون رئیسجمهورم شب بخوابم صبح چیزی به ذهنم برسد دل و روده جامعه را باز کنم نتوانم جمع کنم.
🔺در به در دنبال استاندار باتجربه و مقبول میگشتیم به این سادگی پیدا نمیکردیم. روی هر کسی دست میگذاشتیم یک عده میگفتند این فرد اینطور است و آن فرد اینطور است.
🔺من به شما قول میدهم که با کمک شما میتوانیم مملکت را با قدرت بسازیم؛ اما باید بپذیریم که الان گرفتاریم.
@Kayhan_online
🔰بقایی: تخلیه سفارت ایران در دمشق صحت ندارد
🔸سخنگوی وزارت خارجه ایران: خبر مربوط به تخلیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق صحت ندارد و [سفارت] همچنان به فعالیتهای خود ادامه میدهد.
🔸پیشتر روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» مدعی شده بود که ایران تخلیه نیروهایش از سوریه را آغاز کرده و سفارت ایران در دمشق نیز تخلیه شده است.
@Kayhan_online