#پرسه_در_فضای_مجازی
🔰قلدری در برابر قانون!
🔸چرا اینگونه با قلدری و زننده در برابر اجرای قانون ایستادگی میشود؟ و رسما اعلام میکنند قانونی را که قبول نداشته باشیم و یا اجرای آنرا به مصلحت ندانیم اجرا نمیکنیم؟!
🔸این اتفاق یک رویه خطرناک و دیکتاتوری زرورق شده و زمینهسازی برای هرج و مرج اجتماعی است که آثار زیانباری بر نظام حکمرانی خواهد داشت. نمونهای از این رویکرد را در تاریخ انقلاب در برهههایی در اوایل دهه شصت و بخشی از دهه هشتاد نیز شاهد بودیم که نتیجه آن اوج گرفتن تنشهای سیاسی و اجتماعی شد.
🔸پایبندی به قانون ولو قانون غلط از ابتدائیات و الزامات مردمسالاری است. اساسا ساختارها و سازوکارهای حکمرانی و اصل مترقی تفکیک قوا برای وضع و اجرای قانون و ایجاد نظم اجتماعی بنا شدهاند.
🔸یقینا حیات اجتماعی بدون قانون قابل تصور نیست ضمن اینکه خود قانون سازو کار تجدیدنظر در قوانین را هم پیشبینی کرده است و برای تشخیص مصلحت در قانون هم نهاد فرادستگاهی تدارک دیده است.
🔸خدا درجات امام عزیزمان را متعالی فرماید و عزت رهبر معظم انقلاب را روزافزون کند که در مقاطع حساس در برابر قانونشکنان محکم ایستادند.
🔸به خاطر دارم که شهید رییسی عزیز هم در پارهای از موارد نسبت به برخی قوانین ایراد جدی داشت. او به واسطه سالها کار قضایی و حقوقی و از آنجاکه تنها رییس قوه قضاییهای بود که دکترای حقوق داشت، در کسوت رییس جمهور طبیعتا اشراف، اهتمام و توجه ویژهای به ضرورت اجرای قانون به خرج میداد. به همین دلیل بود که برخی قوانین که سالها اجرای آن بر زمین مانده بود را اجرا کرد.
🔸قانون رتبهبندی معلمان یکی از این موارد بود که بیش از ۱۰ سال در دولتهای قبل اجرا نشده بود اما شهید رییسی معتقد بود وضع قانون، حقوقی را برای معلمان ایجاد کرده که اگرچه شکل اجرای یکباره آن برای دولت با توجه به محدودیتهای بودجه سخت است اما موظفیم در برابر قانون تمکین کنیم و حقوق مردم را ادا نماییم.
🔸یا با اینکه فرایند استیضاح وزیر وقت صمت را کاملا سیاسی میدانست اما با مجلس وقت از باب احترام به قانون همراهی کرد. در مورد قانون جوانی جمعیت ایرادات حقوقی و اجرایی متعددی داشت اما بیشترین حمایت را از اجرای قانون بعمل آورد.
🔸به خاطر دارم در برههای، یکی از دستگاههای نظارتی آییننامهای را وضع کرده بود که بخشی از آن خلاف قانون بود، شهید رییسی در قامت یک حقوقدان مسلط با هوشمندی و در جهت پاسداری از قانون جلوی اجرای آییننامه را گرفت تا اصلاح شود اگرچه اجرای آن آییننامه حسب ظاهر عواید مادی بسیاری برای دولت داشت.
🔸شهید رییسی معتقد بود اگر به قانونی نقد داریم وظیفه داریم آنرا اجرا کنیم اما در عین حال از طریق سازکارهای قانونی تلاش کنیم تا قانون را آنطورکه قابل اجراست اصلاح کنیم. اصلاح برخی موازین قانونی در مراجع ذیصلاح در موضوع برکناری رییس وقت سازمان استخدامی و یا سازمان سنجش از همین دست موارد بود که شهید رییسی تلاش کرد در جهت اجرای قانون رویهها را از طریق سازوکارهای قانونی اصلاح کند.
🔸او قانوندانی بود که بواسطه مسئولیت اجرایی حالا مجری قانون شده بود، لذا به کرات در جلسات دولت وزرا را به ضرورت اجرای قانون و پرهیز از ایستادن در برابر آن توصیه میکرد. او به روشنی اهمیت اجرای قانون و مخاطرات قانونشکنی را میدانست و معتقد بود نظم اجتماعی بر پایه عمل به قانون محقق خواهد شد. رحمت و رضوان الهی بر آن شخصیت جامعالاطراف.
💬 سپهر خلجی
@Kayhan_Online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سازمان هواشناسی برای دامنه زاگرس بارش برف و باران و برای کلانشهرهای نیمه شمالی کشور افزایش غلظت آلایندههای جوی را پیشبینی کرد
@Kayhan_Online
🔰 دیوهای تحریف فرشتههای حقیقت!(۱)
👤 #جعفر_بلوری
🔸با شروع ایام مبارک دهه فجر، شبههافکنیها نیز مثل هر سال، با حجم حیرتانگیزی شروع شده است. برخی حتی به تجزیه تحلیل خط به خط سرودها و اشعار ایام انقلاب مشغولند تا ضمن «مقایسه» دو دوره قبل و بعد از انقلاب نتیجه بگیرند، انقلاب اسلامی ایران، شکست خورده و دوران قبل از انقلاب اوضاع بهتر بوده است! برخی با انتشار مثلا یک عکس از یکی از میادین شهر تهران (پایتخت) در سالهای قبل از وقوع انقلاب اسلامی و گذاشتن آن عکس کنار عکسی در مثلا یکی از روستاهای دورافتاده کشور (که غالبا پس از بررسی متوجه میشوی اصلا عکس نیست) تلاش میکنند، «مقایسه»ای در ذهن مخاطب ایجاد کرده و چنین القا کنند که، با وقوع انقلاب، کشور عقبگرد داشته است. برخی نیز اصلا نیاز به مقایسه نمیبینند و با انتشار تصاویر و گزارشهای کذب و ساختگی، به این انقلاب و کشور و مردمانش، حمله و شبههافکنی میکنند. (برای آشنایی کامل با این روشها، مطالعه «تعمیم افراطی» یا Overgeneralization که یک خطای شناختی است و دکتر «آرون بک»، روانشناس آمریکایی از آن در کتابش استفاده کرده است، بهشدت توصیه میشود.) همه این شبههافکنیها و «کجروایتها» نیز با تکیه بر شرایط نه چندان مساعد اقتصادی، صورت میگیرند تا محتوای تولیدیشان، قدرت «اقناعسازی» مخاطب را داشته باشد. از آنجایی که استفاده از «تکنیک مقایسه» بین این طیف بسیار برجسته و پُرطرفدار است، در این یادداشت قصد داریم ضمن تایید وجود مشکلات اقتصادی در کشور به بررسی روش پُرکار بُرد این تکنیک در رسانه پرداخته و به این سؤالها پاسخی منطقی و علمی دهیم که ۱- «آیا با وقوع انقلاب اسلامی در ایران، واقعا اوضاع کشور بدتر شده است؟» و ۲- «جمهوری اسلامی ایران را دقیقا با کدام دوران درخشان مقایسه میکنند؟»
🔸برای فهم دقیقتر «تکنیک مقایسه» در رسانه، بد نیست ابتدا با یک اصطلاح مهم جامعهشناسیِ مرتبط، یعنی «محرومیت نسبی» (Relative Deprivation) آشنا شویم. از جمله جامعهشناسان مطرحی که در این حوزه خوب کار کرده است، «پیتر تاونزند» (Peter Townsend) انگلیسی است که در کتاب مهم خود «فقر در بریتانیا»، به جای تمرکز صرف روی کمبود درآمد، بر مفهوم «محرومیت نسبی» تاکید کرده است.
🔸«محرومیت نسبی» به زبان ساده، به «احساس نارضایتی» و «کمبود»ی اشاره دارد که فرد هنگام مقایسه با دیگران با آن مواجه میشود. این احساسِ نارضایتی، نه لزوما بر اساس کمبود، بلکه بر اساس مقایسه با دیگران شکل میگیرد. به عبارت دیگر، فرد ممکن است به اندازه کافی داشته باشد، اما به دلیل مقایسه با کسانی که «بیشتر» یا «بهتر»ش را دارند، احساس محرومیت و نارضایتی کند. نکته کلیدی در این اصطلاح مهم جامعهشناختی، میزان «داشتههای من» نیست، مهم این است که، «داشتههای طرف مورد مقایسه» بیشتر یا بهتر است. به این نکته هم باید توجه داشت که انسان، به طور ذاتی، اهل مقایسه است. با آمدن فضای مجازی و به نمایش گذاشته شدن زندگیهای شخصی در آن، محرومیت نسبی بیش از گذشته، حس میشود! «تکنیک مقایسه» اما یک اصطلاح رسانهای است که بیارتباط با «محرومیت نسبی» مورد بحث ما نیست. به این مثالها توجه کنید:
🔻وقتی خودروی سمند در اوج محبوبیت بود، یکی از شبکههای برونمرزی فارسی زبان(که بسیاری از آنها با آمدن ترامپ بودجهشان قطع شده است) سمند ایرانی را کنار آخرین مدل بنز آلمانی گذاشت و شروع به مقایسه آنها با هم کرد! نتیجه معلوم بود. رسانهای دیگر، ناو جماران را کنار ناو هواپیمابر «یو اس اس جرالد آر. فورد»، بزرگترین ناو جهان گذاشت! و با ادبیات طنز، به مقایسه این دو پرداخت بدون این که اشاره کند، جمهوری اسلامی ایران فقط ۴۰ سال است که از یوغ همین آمریکا خارج شده و به تنها تولیدکننده ناو در منطقه تبدیل شده است و اینکه، «پیش از انقلاب، ایران تحت چمبره آمریکا، توان - یا اجازه - تولید چه چیزی را داشت؟» ضمن اینکه مقایسه هم اگر صورت میگیرد باید با کشورهای منطقه و اطراف صورت بگیرد که بسیاری از آنها از بدو تولد، تحت امر همین آمریکا بودهاند و حالا قادر نیستند بدون حمایت قدرتها، یک پیچ تولید کنند؟! کشورهایی که همه چیزشان - از کارشناس و خلبان و مهندس تا فیلمساز و فوتبالیستشان - همه و همه وارداتی است.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 دیوهای تحریف فرشتههای حقیقت!(۲)
👤 #جعفر_بلوری
🔸سؤال مهم دیگری که از این طیف باید پرسید این است که، وقتی از مقایسه و تکنیکهای رسانهای استفاده میکنند، «ایران بعد از انقلاب اسلامی» را دقیقا با کدام دورانِ ایرانِ قبل از انقلاب مقایسه میکنند تا نتیجه بگیرند اوضاع بدتر شده است؟! با ایرانی که هم در جنگ جهانی اول و هم در جنگ جهانی دوم اشغال شد، مقایسه میکنند؟ یا با ایرانِ سالهای ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۸ مقایسه میکنند که بر اساس برآوردهای مختلف، فقط بر اثر قحطی و گرسنگی حاصل از اشغالگری بیش از ۴ میلیون و به روایتی تا ۱۰ میلیون نفر جان باختند؟! یا با ایرانبعد از اشغال در سال ۱۳۲۰ مقایسه میکنند که تا ۵۰۰ هزار نفر از مردم کشورمان از بیماری، گرسنگی و... جان باختند؟! این حجم از تلفات، جدای از کشته شدگان در جنگ و هرجومرج و درگیریهای پس از اشغال است. شاید هم با دوران پهلوی و سال ۱۳۴۱ مقایسه میکنند که وزیر کشاورزی وقت گفت: «۸۰ درصد مردم گرسنه یا نیمه گرسنه اند»؟!
🔸(روزنامه اطلاعات ۲۱ تیر ماه ۱۳۴۱ شماره ۱۰۸۴۶) ممکن است گفته شود، با پیش از این سالها مقایسه میکنند. مثلا با سال ۱۲۰۷ شمسی و دوران جنگ ایران و روسیه که با عهدنامه ترکمنچای مناطق وسیعی از کشورمان یعنی ایروان، نخجوان و تالش جدا شد! با ایامی که کوههای آرارات و جمهوری فعلی آذربایجان را از دست دادیم هم میتوانند مقایسه کرده باشند!
🔸از این مقایسهها باز هم میتوان کرد. آن هم نه فقط در حوزههای سیاسی و نظامی که، در حوزههای علمی و تکنولوژیکی. میتوان دوران بعد از انقلابِ درگیر در انواع جنگها و توطئهها را با دوران پیش از انقلابِ دوستی با آمریکا و غرب، در حوزههای زیادی مقایسه کرد. مثلا در حوزه پزشکی و درمان میتوان دورانی را که به پزشکهای بنگلادشی و هندی محتاج بودیم را با دورانی مقایسه کنیم که بیش از ۲ میلیون نفر فقط در چارچوب صنعت
«توریسمدرمانی» از کشورهای مختلف جهان به کشورمان میآیند تا از خدمات ارزان، با کیفیت و کمنظیر متخصصان کشورمان استفاده کنند. مقایسه شاخص مرگ و میر نوزادان هم بد نیست. اینکه پیش از انقلاب شاخص مرگ و میر نوزادان ۱۵۰ نفر در هر هزار نفر بود و اکنون این شاخص رسیده است به ۹ نفر در هر هزار نفر. این شاخص در مرگومیر مادران هم از ۲۵۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر در پیش از انقلاب رسیده است به ۲۳ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر پس از وقوع انقلاب.
🔻بیایید یک مقایسهای هم در حوزه «آموزش زنان» داشته باشیم: کاهش شکاف جنسیتی در آموزش به ۳درصد، افزایش سهم زنان در جمعیت دانشجویان به بیش از ۵۲ درصد و رشد حضور زنان در رشتههای علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات که همگی از جمله دستاوردهای مهم ایرانِ پس از انقلاب است. و اما در حوزه اشتغال زنان باید گفت اکنون که در حال مطالعه این یادداشت هستید، ۴۱درصد از شغلهای ایجاد شده، ۳۰درصد از مجوزهای مشاغل و ۸۰درصد از مجوزهای مشاغل خانگی به زنان اختصاص یافته است. همچنین بیش از ۴هزار شرکت از ۱۰هزار شرکت دانشبنیان کشور توسط زنان مدیریت یا هدایت میشود. انتصاب زنان در مشاغل مدیریتی نیز به بیش از ۴۰هزار نفر در سال ۲۰۲۳ افزایش یافته است.
🔸همچنین انتصاب زنان به عنوان وزیر، معاون رئیسجمهور، سخنگوی دولت و دیگر مناصب کلیدی به بیش از ۷۰ نفر رسیده است. اینکه «اعداد و ارقام» این حوزهها در پیش از انقلاب را نمیآوریم به این دلیل است که، عدد و رقمها، اصلا قابل مقایسه با پس از انقلاب نیست... .
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسجمهور: رمز بقای انقلاب اسلامی، امید و اجتناب از یاس و ناامیدی است
@Kayhan_online
🔰 اعتراف غربگرایان به بیمحلی ترامپ در مقابل التماس مذاکره
🔸روزنامههای غربگرا پس از چند ماه خبرسازی جعلی درباره مذاکره و التماس مذاکره اعتراف کردند که ترامپ نسبت به آنها بیمحلی و بیاعتنایی میکند. این ضمنا اعتراف به دروغ بودن اخبار جعلی مثل دیدار ایلان ماسک با نماینده ایران در سازمان ملل است.
🔸روزنامه شرق با اذعان به این که «چراغ دولت آمریکا برای مذاکره خاموش است»، از بیعملی طرفهای مقابل در برابر پالسهای «دولت چهاردهم برای مذاکره» خبر داد و نوشت: در حالی طی روزهای اخیر و پس از مواضع محمدجواد ظریف در نشست داووس، شاهد فعالیت پررنگ برخی تریبونها و بلندگوهای داخلی علیه مذاکرات و تنشزدایی با غرب هستیم که هنوز در طرف مقابل اقدامی عملی برای تعامل با دولت چهاردهم صورت نگرفته است. مجید تختروانچی معاون وزارت خارجه در مصاحبهای اذعان کرد: «یکی از دلایلی که باعث شده هنوز نتوانیم به مرحله مذاکره برسیم، این بوده که دولت جدید آمریکا تاکنون موضع خودش را در قبال توافق هستهای و مذاکرات هستهای اعلام نکرده است».
🔸شرق بیآنکه از گدایی مذاکره و بیمحلی غرب احساس ننگ و شرمندگی کند، به منتقدان حمله میکند و میافزاید: در این بین، بیعملی غرب برای آغاز مذاکرات و بیپاسخ گذاشتن تمام مواضع مثبت و چراغ سبزهای مقامات، هزینه سیاسی را برای دولت چهاردهم بالا برده و درحالیکه هنوز غرب و مشخصا دولت ترامپ هیچگونه گام عملی برای مذاکرات برنداشتهاند، برخی تریبونها و مجاری رسانهای رادیکالهای داخلی، در جهت عدم شکلگیری و سنگاندازی در مسیر مذاکرات آغاز به کار کردهاند و در گامی رو به جلو، خواستار محاکمه برخی مقامات به دلیل آمادگی برای مذاکره با دولت ترامپ هستند.
🔸آنچه در تحلیل طولانی شرق مغفول و مسکوت مانده، طلبکاری ایران درباره نقض توافق برجام از سوی ترامپ و اروپا و همچنین ترور جنایتکارانه سردار سلیمانی به دستور ترامپ است.
🔸یادآور میشود برخی مواضع غلط محافل غربگرا و اظهار ضعف ظریف در داووس موجب شد جو ویلسون، نماینده آمریکایی در شبکه ایکس بنویسد: «او به شکل تحقیرآمیز برای مذاکره با ترامپ التماس کرد؛ اکنون وقت تحریم بیشتر است.».
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001HJz
@Kayhan_online
🔰اختلافنظر معاونان رئیسجمهور دربارۀ رشد ۸ درصدی
🔸دیشب انصاری معاون حقوقی رئیسجمهور گفته: رشد ۸ درصدی در اقتصاد حداقل ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری ارزی نیاز دارد. اما نمیشود با بخش عظیمی از کشورها ارتباط نداشته باشیم و به این رشد برسیم.
🔸این در حالی است که همزمان معاون اجرایی در توییتی نوشت: عمیقاً باور داریم که تنها راه عبور از گردنههای سخت اقتصادی، مشارکت فعال سرمایهگذران بخش خصوصی در عرصههای مختلف تولید است.
🔸پیش از این عارف نیز اعلام کرده بود: برای دستیابی به رشد ۸ درصدی مندرج در برنامه هفتم توسعه، باید به ظرفیتهای داخلی بهویژه جوانان نخبه و بخش خصوصی توانمند تکیه کنیم.
🔸امروز روزنامۀ اعتماد به مدیر مسوولی حضرتی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت نیز طی یادداشتی نوشت: از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ رشد اقتصادي ما حدود صفر بوده است.
🔸این روزنامه با این استدلال به دنبال اثبات این گزاره است که اگر سرمایهگذاری خارجی صورت نگیرد وضعیت شبیه دوران دهه ۹۰ و دوران ریاستجمهوری حسن روحانی خواهد شد.
🔸این در حالی است که در ۳ ساله ریاست جمهوری شهید رئیسی و بدون آنکه تغییر خاصی در مناسبات اقتصادی کشور نسبت به دهه ۹۰ شکل بگیرد رشد اقتصادی طی بازه کوتاهی از ۰ درصد به حدود ۵ درصد رسیده بود.
🔸البته باید یادآوری کرد که در این سه سال بحران های بزرگی در سطح جهان از جمله جنگ اوکراین و غزه و همینطور در سطح داخلی اغتشاشات ۱۴۰۱ نیز جریان داشت.
خبرگزاری فارس
@Kayhan_online
🔰 چین، بزرگترین مرکز فرماندهی جهان را میسازد
🔸نشریه «فایننشال تایمز» گزارش داد که ارتش چین مشغول ساخت مرکز فرماندهی نظامی به وسعت ده برابر بزرگتر از پنتاگون است.
🔸نشریه انگلیسی «فایننشال تایمز»، روز جمعه (12 بهمن؛ 31 ژانویه) گزارش داد که ارتش چین از سال قبل مشغول ساخت بزرگترین مرکز فرماندهی نظامی جهان به وسعت ده برابر بزرگتر از پنتاگون است. به گفته کارشناسان نظامی، تصاویر ماهوارهای محل ساختوساز را با مساحتی در حدود ۱۵۰۰ هکتار (بیش از ۶ کیلومتر مربع) در ۳۰ کیلومتری جنوب غربی پکن با تونلهای عمیق نشان میدهد که در آن پناهگاههای مستحکم بزرگی برای محافظت از رهبران نظامی چین در هر زمان درگیری، از جمله یک جنگ هستهای بالقوه، وجود خواهد داشت.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001HJ3
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحویل ۲ اسیر اسرائیلی به نیروهای صلیب سرخ
🔸القسام دو اسیر اسرائیلی را در خانیونس رسما تحویل صلیب سرخ داد.
@Kayhan_online
واکاوی تاریخ سینمای پس از انقلاب -بخش صد و شش
🔰 فیلمهای دو روز اول جشنواره سی و هفتم/حکایت سینماتوگراف ۲
👤 #سعید_مستغاثی
🔸در روزهای اول و دوم جشنواره سی و هفتم فیلم فجر یعنی در چهلمین سالگرد انقلاب، فیلمهای «درخونگاه»، «مرد بدون سایه»، «یلدا»، «روزهای نارنجی»، «جان دار» و «آشفتگی» به نمایش درآمد و در مجموع وجه مشترک آنها در درجه نخست این بود که با یک فیلم سینمایی و یک ساختار استاندارد، فاصله بعیدی داشتند و در اغلب آنها که بعضا ساخته کارگردانان کهنه کاری هم به شمار میآمدند، اولین نکات و اصول سینما در نظر گرفته نشده بود یعنی حتی از کف استاندارد یک فیلم نیز پایینتر بودند تا اینکه بتوان نام آنها را اساسا فیلم یا سینما گذارد!
🔸پیش از شروع جشنواره در یک برنامه تلویزیونی و در پاسخ به این سؤال که چشم انداز این جشنواره را چه میبینید، آرزو کردم فیلمهایی را ببینیم که حداقل باعث خوابآلودگی و خستگی و کسالت نشوند و پرسشکننده که خود یکی از اعضای هیئت انتخاب بود، گفت این نوید را میدهم که فیلمهای امسال خواب آور نیستند، اما متاسفانه باید گفت برخلاف مژده این دوست هیئت انتخاب حداقل در دو روز اول جشنواره، فیلمهایی که در کاخ دوم رسانهها یعنی سالن چارسو نمایش داده شد، کسالت بار، غیر سینمایی، خستهکننده و بعضا خواب آور بودند و اساس حضورشان در جشنواره فیلم فجر باعث سؤال و پرسش جدی بود.
🔸در روز سوم ناگهان با صلاحدید دبیر جشنواره و ورای نظر هیئت انتخاب که مدتها روی نظراتشان مانور داده شد، دو فیلم که ظاهرا درباره مقاومت در سوریه بودند، وارد فهرست نمایشهای جشنواره شدند! پس آن همه شعاردرباره اینکه دبیر جشنواره در کار هیئت انتخاب دخالت نکرده و گرفتن قیافه استقلال و آوانگاردیسم و... چه شد؟! یعنی عملکرد دو سه روز اول آنقدر نابهنجار و در تضاد با اهداف جشنواره فجر انقلاب اسلامی بود که تصمیمگرفتند با اضافه کردن این آثار بیش از این آبروریزی برای سازمان سینمایی و متولیان آن به بار نیاورند؟!
🔸اما در فیلمهایی که در روز چهارم جشنواره سی و هفتم فیلم فجر به نمایش درآمد، گویی دیگر متولیان جشنواره و برخی به اصطلاح فیلمسازان به سیم آخر زده بودند! هم در ساختار فیلمها که از پیشپاافتادهترین آثار آماتوری هم پایینتر رفته و هم در طرح موضوعات غیر اخلاقی و ساختارشکنانه.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001HIi
@Kayhan_online
نادر سلیمانی:
🔰 در هوای سرد سنندج به عشق شهید صیاد کار کردیم
🔸نادر سلیمانی بازیگر فیلم «صیاد» روز گذشته در نشست خبری این فیلم در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر گفت: در هوای بسیار سرد سنندج فیلمبرداری شد و کار کردیم ولی بچهها به خاطر شهید صیاد با دل کار کردند.
🔸وی افزود: صادقانه میگویم بچهها با قلبشان کار کردند فقط به خاطر اسمی که روی این فیلم است؛ شهید صیاد شیرازی.
🔸ایوب آقاخانی، دیگر بازیگر فیلم «صیاد» هم در نشست خبری این فیلم گفت: ما جز هنرمند بودن مسئولیت فرهنگی داریم؛ یکی از مسئولیتهای ما در این بزنگاه سخت ثبت تاریخ معاصرمان برای آیندگان است.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001HJf
@Kayhan_online