📌 #خبر_ویژه
🔹 جز استوری گذاشتن سلبریتیها کار دیگری بلد نیستند؟!
🔸 یک سایت اصلاحطلب از اینکه سلبریتیهای عادت کرده به خودنمایی رسانهای، هنگام گرفتاریهایی مانند کرونا غیبشان میزند، ابراز تعجب و ناخرسندی کرد.
عصر ایران نوشت: وظیفه آدم مشهورها در بحرانهایی مثل کرونا چیست؟ شاید بپرسید آدم مشهورها چه کسانی هستند؟ همان سلبریتیهای خودمان. همانهایی که مردم برای دیدنشان صف میکشیدند. همانهایی که دنبالکنندگان فضای مجازیشان سر به فلک میگذارد.
آدم مشهورهای کشورهای دیگر بهشدت این روزها فعال هستند. آنها میدانند شهرت برای آنها یک وظیفه اجتماعی به همراه دارد. نمیشود خیلی ساده از کنار بحرانهای اجتماعی گذشت و ساکت بود.
آدم مشهورهای خارج، در روزهای کرونایی با کمکهای مادی و معنوی خود به کمک جامعه کرونازده آمدهاند. در ایران اما آدم مشهورها البته جز چند نفر، تقریبا هیچ کاری نمیکنند به جز استوری گذاشتن.
آدم مشهورها درآمد بهتری نسبت به دیگر افراد جامعه دارند. آنها میتوانند بخشی از درآمد خود را به بیمارستانها و افرادی که درگیر کرونا هستند اختصاص دهند.
چه اشکالی دارد تا پایان عصر کرونا، مشاغل مردم را در صفحههای اجتماعیشان تبلیغ کنند بدون اینکه از آنها هزینه دریافت کنند.
چه اشکالی دارد، ورزشکارها در خانه زمان ورزش بگذارند و از مردم و طرفدارهایشان بخواهند با آنها ورزش کنند. اینکه دیگر به حقوق عقب مانده ربط ندارد، دارد؟
اینها نمونهای از کارهایی است که آدم مشهورها میتوانند بهعنوان وظیفه اجتماعی انجام دهند. رفتار آدم مشهورها در زمان کرونا به یادمان میماند. خیلی از آنها در این زمان تقریبا هیچ کاری نکردند. قدمی برای بهتر شدن حال جامعه برنداشتند.
یا مشهور نشوید یا به وظیفه اجتماعی مشهور بودن عمل کنید تا به واسطه این رفتار محبوب شوید. آدمی به یاد این تعبیر میافتد که بعضیها مشهورند به این که شهرت دارند!
http://kayhan.ir/fa/news/185686
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 سخنگوی وزارت بهداشت:
تاکنون 72 میلیون نفر در مرحله اول غربالگری شدهاند
🔸 سخنگوی وزارت بهداشت، جدیدترین آمار ابتلا و فوت ناشی از کووید 19 در کشور را اعلام کرد.
به گزارش وبدا، روز گذشته کیانوش جهانپور در نشست خبری که به صورت ویدیوکنفرانس برگزار شد درخصوص جدیدترین آمار ابتلا به کووید 19 در کشور گفت: از 24 تا ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ و براساس معیارهای قطعی تشخیصی و آزمایشگاهی، یک هزار و 617 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور شناسایی شد.
جهانپور با بیان اینکه با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۳ هزار و 303 نفر رسیده است، افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و تا امروز چهار هزار و 585 نفر از بیماران، جان باخته و دیگر در میان ما نیستند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۴۵ هزار و 983 نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدهاند، اظهارداشت: سه هزار و 877 نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت ضمن تاکید بر رعایت نکات بهداشتی مانند ضدعفونی دستها و سطوح و فاصله گذاری اجتماعی، گفت: تاکنون ۲۷۵ هزار و ۴۲۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
افراد مشکوک به کرونا میتوانند
برای انجام تست به مراکز درمانی مراجعه کنند
جهانپور در ادامه نشست، در پاسخ به سؤال خبرنگار کیهان مبنی بر اینکه باتوجه به کاهش موارد ابتلا و مدیریت بیماری کرونا که نتیجهاش کاهش بار بیمارستانها و افزایش تختهای خالی شده است، آیا افراد مشکوک به ابتلا میتوانند برای انجام تست به مراکز درمانی مراجعه داشته باشند یا همچنان باید از طریق سامانههای غربالگری اقدام کنند؟، اظهارداشت: تاکنون ۷۲ میلیون نفر در مرحله اول غربالگری شدهاند و مرحله دوم نیز آغاز میشود تا افراد از لحاظ سلامت و علائم احتمالی بررسی شوند. به جز این، افراد میتوانند با سامانه ۴۰۳۰ تماس گرفته و خوداظهاری کنند یا به مراکز مراجعه حضوری داشته باشند. اگر افراد نیازی به تست داشته باشند در مراکز انجام و اقدامات لازم هم انجام خواهد شد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185668
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 ادعاهای کذب علیه شورای نگهبان و قانون اساسی
🔸 حسین مرعشی رئیس شورای سیاستگذاری روزنامه سازندگی در یادداشتی در این روزنامه با عنوان اینکه «واقعبین باشیم» نوشت: «تنها با پشتیبانی نهاد رهبری رؤسای جمهور در ایران موفق میشوند.»
مرعشی در این مطلب با برشمردن اختیارات رهبری در قانون اساسی، توصیه کرده است که «اگر رئیسجمهور خواهان اختیارات و حرکت در صحنه است باید به نکات و واقعیات قانون اساسی توجه داشته باشد.» و «مادامیکه این قانون اساسی حاکم است بحث ارائه لایحه برای افزایش اختیارات رئیسجمهوری بیمعنا است.»
وی که در این مطلب نقش مردم را نادیده گرفته و سعی کرده تصویری غیر دموکراتیک از جمهوری اسلامی به مخاطب القا کند، در پایان این مطلب تأکید کرده است: «رهبری، ولی مطلق فقیه و دارای اختیارات وسیع و دارای جایگاه برتر در قانون اساسی است و رئیسجمهور هم اگر میخواهد در کارها موفق باشد باید این واقعیت را بفهمد و به دنبال جلب حمایت رهبری باشد. در پیشگرفتن مسیری جز این آب در هاون کوبیدن است.»
جالب توجه بخشی از این مطلب است که مرعشی به آن پرداخته است. وی برای اینکه بتواند تصویری غیردموکراتیک از نظام اسلامی را نشان بدهد ضمن طرح اصل 4 قانون اساسی در بخشی از مطلب خود آورده است: «یعنی اگر امروز فقهای شورای نگهبان به یکباره تشخیص دهند که رئیسجمهور میتواند منتخب مردم نباشد و این خلاف اسلام است قانون اساسی این اختیار را به شورای نگهبان داده است که در آن تغییر ایجاد کند.»
لازم به ذکر است که طبق اصل 114 قانون اساسی «رئیسجمهور برای مدت چهار سال با رای مستقیم مردم انتخاب میشود و انتخاب مجدد او به صورت متوالی تنها برای یک دوره بلامانع است.» از سوی دیگر اصل 177 ذیل فصل «بازنگری در قانون اساسی» اشعار میدارد «مقام رهبری پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام طی حکمی خطاب به رئیسجمهور موارد اصلاح یا تتمیم قانون اساسی را به شورای بازنگری قانون اساسی با ترکیب زیر پیشنهاد مینماید:...» و «مصوبات شورا پس از تأیید و امضای مقام رهبری باید از طریق مراجعه به آراء عمومی به تصویب اکثریت مطلق شرکتکنندگان در همهپرسی برسد.»
http://kayhan.ir/fa/news/185660
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 فیلم جدید ابراهیم حاتمیکیا در فضای مجازی قاچاق شد!
🔸 فیلم «خروج» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا که به خاطر تعطیلی سینماها در شرایط شیوع ویروس کرونا به طور آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت، هدف انتشار غیرقانونی قاچاقچیهای فضای مجازی قرار گرفت.
متأسفانه طی سالهای اخیر برخی از سایتها و کانالها در فضای مجازی به انتشار غیرقانونی محصولات سینمایی و شبکه نمایش خانگی میپردازند. معمولا فیلمها و سریالها به محض ورود به شبکه نمایش خانگی، از طریق این کانالها به طور غیرقانونی، بارگذاری میشوند. این بار نیز فیلم جدید ابراهیم حاتمیکیا، هدف این قاچاقچیهای فضای مجازی قرار گرفت و فیلم «خروج» تنها یک ساعت پس از اکران آنلاین، در فضای مجازی قاچاق شد!
این درحالی است که حاتمیکیا در پیامی تصویری از مردم خواسته بود تا از دانلود غیرقانونی این فیلم پرهیز کنند.
همچنین محمدباقر اصغری، مدیر مالکیت فکری سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در گفت وگو با فارس گفت: بر اساس هماهنگیهای ایجاد شده، در صورت معرفی سرویسهای ناقض حقوق مالکیت فکری این آثار، با آنها برخورد خواهد شد و دستور انسداد دسترسی به آنها در کوتاهترین زمان، از معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور اخذ و اجرایی خواهد شد.طبق برنامهریزیها و دستورالعملهای پیشبینی شده، بسترهای مجاز ارائه آثار نمایشی در فضای مجازی درصورت رعایت این فرآیند و اعلام رسمی به معاونت تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا، نباید نگرانی بابت قاچاق آثارشان داشته باشند.
http://kayhan.ir/fa/news/185673
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 مخالفت وزارت ورزش با استعفاهای اخیر هیئت مدیره استقلال
🔸 معاون وزیر ورزش با بیان اینکه با استعفای اعضای هیئت مدیره استقلال مخالفت شده است، گفت: هیئت مدیره نیاز به ترمیم دارد اما فعلا با همین ترکیب مشکلی در روند کارهای اداری پیش نیامده است.
مهدی علی نژاد در تازهترین صحبتهای خود درباره آخرین وضعیت باشگاه استقلال تهران اظهار داشت: انتخاب و آغاز به کار مدیرعامل اهمیت داشت که در مورد استقلال انجام شده است. در مورد ترکیب هیئت مدیره هم نیاز است با اضافه شدن نفراتی، ترمیم لازم صورت بگیرد. البته با استعفاهای مطرح شده هم مخالفت شده است. فعلاً هم باشگاه استقلال با این هیئت مدیره و ترکیبی که در اختیار دارد، کارش را انجام میدهد، مهم این است که در روند اداری باشگاه و خروجیهای آن مشکلی ایجاد نشده است.
وی همچنین در مورد باشگاه پرسپولیس که فعلاً با سرپرستی رسول پناه مدیریت میشود و انتخاب گزینه قطعی مدیرعاملی برای آن گفت: از پرسپولیس هم غافل نیستیم. رسیدگی به وضعیت هیئت مدیره این باشگاه و به خصوص مدیرعامل آن هم در برنامه است. قاعدتاً یکی از گزینههای مدیرعاملی خودِ رسول پناه است اما قاعدتاً به گزینههای دیگر هم فکر میشود. البته منظور این نیست که وزارت ورزش برای مدیریت پرسپولیس گزینه دارد. روند کلی اینگونه است که گزینههای موردنظر ارزیابی میشوند. در هر صورت در مورد مدیریت پرسپولیس هم بررسیهای لازم صورت میگیرد تا بهتری انتخاب انجام شود. علی نژاد در پایان درباره واگذاری سرخابیهای پایتخت عنوان داشت: برای پیشبرد کار هفتهای یک بار جلسه خواهیم داشت تا بتوانیم امسال خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال را به نتیجه برسانیم. در این مورد عزم جدی در وزارت ورزش وجود دارد چون اعتقاد داریم دولت نباید باشگاه داری کند. این اعتقاد هم آنطور که برخی دوستان گفتهاند، تبلیغات نیست.
http://kayhan.ir/fa/news/185627
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 واگذاری شرکتهای دولتی باید همراه با شفافسازی مالی باشد
🔸 یک روزنامه حامی دولت میگوید اختلاف میان رئیس بورس و وزیر اقتصاد موجب تغییر رئیس این سازمان شد.
روزنامه آرمان از قول عباس همتی کارشناس اقتصادی درباره تغییر رئیس سازمان بورس نوشت: دليل اين تغييرات روشن است. اختلاف نظر وزير اقتصاد و رئيس سابق بورس بر سر برخي تصميمات سرانجام باعث استعفاي آقاي محمدي شد. هر کدام از اين مسئولان سعي داشتند تا حرف خود را به کرسي بنشانند و تصميم نهايي را بگيرند. شاپور محمدي بيشتر به استقلال سازمان بورس تاکيد داشت و آقاي دژپسند هم به هر حال بهعنوان رئيس شورايعالي بورس نظرات خود را داشت. حال تصميماتي که در رابطه با کاهش دامنه نوسان و تغيير حجم مبنا گرفته شد، آتش اختلافات را شعلهور کرد. با اين حال بايد توجه داشت که بورس به حياطخلوتي تبديل شده که کسي از آن ايراد نميگيرد و به همين دليل وزراي اقتصادي جذب نقدينگي به اين سمت را به نفع خود ميدانند. زيرا تا تغييري در قيمت ارز و سکه به وجود ميآيد، سريعا از نمايندگان مجلس گرفته تا قوه قضائيه وزير اقتصاد را بازخواست ميکنند، اما رشد شاخص بورس، حتي اگر حبابي باشد، تشويق عمومي را به همراه دارد. ديگر کسي وزير اقتصاد را بابت رشد شاخص بورس مورد پرسش قرار نميدهد.
این کارشناس افزود: اين رشد حبابي است. پس از کاهش نرخ سود سپردههاي بانکي، رشد تورم و بازگشت ثبات نسبي در نيمه اول سال گذشته با بازارهاي ارز، طلا و سکه، سرمايه سرگردان وارد بازار سرمايه شد. ما که بازار اوليهاي نداريم مردم مستقيما در شرکتها سرمايهگذاري کنند، بر اين اساس با خريد و فروش سهام سعي ميکنند ارزش دارايي خود را حفظ کنند. حال با توجه به اين شيوه سرمايهگذاري و نوساناتي که در بورس شاهد آن هستيم، ميتوان درباره حبابيبودن و شرايط غيرعادي شاخص بورس سخن گفت.
وی در عین حال گفت: انتخاب آقاي قاليباف را ميتوان به فال نيک گرفت. زيرا ايشان از زماني که دانشجو بودند فعاليت بورسي خود را به شکل حرفهاي آغاز کرد و از تاسيس و مديريت شرکتهاي سرمايهگذاري بورسي گرفته تا رياست سازمان بورس را در کارنامه خود دارد. اين تجربيات باعث شده تا او از تمامي زدوبندهاي سياسي بورس آگاه باشد و بتواند بهخوبي آن را مديريت کند. ايشان بارها نشان دادهاند که صرفا مدير اقتصادي هستند و بهطور حرفهاي اين فعاليت خود را پيش ميبرند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185685
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 بر اساس پیشبینیهای بینالمللی
سایه کاهش قیمت بر سر بازار نفت ادامه دارد
🔸 علیرغم توافق کشورهای عضو و غیرعضو اوپک برای کاهش تولید نفت، برآوردها از ادامه رکود و کاهش قیمت در بازار نفت حکایت دارد.
به گزارش روابط عمومی وزارت نفت، دهمین نشست وزیران نفت و انرژی ۲۳ کشور عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) شامگاه یکشنبه (۲۴ فروردینماه) از طریق وبینار به ریاست عبدالعزیز بنسلمان، وزیر انرژی عربستان به همراه الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه برگزار شد.
در نتیجه نشست اوپک پلاس، توافق برای مجموع کاهش تولید روزانه ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکهای کشورهای عضو و غیرعضو اوپک از یکم ماه مه سال ۲۰۲۰ میلادی (۱۲ اردیبهشتماه ۹۹) برای یک بازه زمانی اولیه بهمدت دو ماه آغاز میشود که پایان این بازه ۳۰ ژوئن امسال (۱۰ تیرماه ۹۹) خواهد بود، سپس برای یک بازه زمانی شش ماهه دیگر از یکم ژوئیه (۱۱ تیرماه ۹۹) تا ۳۱ دسامبر سال ۲۰۲۰ (۱۱ دیماه ۹۹) کاهش عرضه روزانه هفت میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه خواهد بود، سپس در بازه زمانی سوم از یکم ژانویه ۲۰۲۱ (۱۲ دیماه ۹۹) تا ۳۰ آوریل ۲۰۲۲ (۱۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۱) کاهش عرضه روزانه پنج میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه میشود.
خط پایه و مبنای محاسبه تولید برای تولید همه کشورهای حاضر در این توافق به جز عربستان و روسیه ماه اکتبر (آبان) سال ۲۰۱۸ میلادی خواهد بود، در حالی که مبنای محاسبه تولید برای روسیه و عربستان روزانه ۱۱ میلیون بشکه در نظر گرفته شد. مهلت این توافق امضا شده تا ۳۰ آوریل (فروردین) ۲۰۲۲ میلادی خواهد بود، با این حال تمدید این توافق در دسامبر ۲۰۲۱ میلادی بررسی خواهد شد.
قیمتهای نفت خام در ساعات اولیه معاملات بازارهای جهان به دنبال نهایی شدن توافق اوپک پلاس برای کاهش تولید 9/7 میلیون بشکهای نفت، جهش کردند.
تا ساعت ۱۸ به وقت تهران، قیمت پیشخرید هر بشکه نفت خام نیمهسنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتیآی، به 23/06 دلار رسید. قیمت پیشخرید هر بشکه نفت خام برنت هم به 31/31 دلار رسید…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185643
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 شوخی تلخ اصلاحطلبان با مردم و شفافیت!
🔸 روزنامه اعتماد روز گذشته در گفتوگویی با یکی از چهرههای سیاسی اصلاحطلب به نقل از وی نوشت: «اساساً در منظومههاي سياسي اصلاحطلبان اينگونه تعريف ميشوند گروههاي معتقد و منتقد سيستم حكومتي جمهوري اسلامي كه ميخواهند دو نقش بازي كنند. اول: مانع فروپاشي و اضمحلال جمهوري شوند و دوم: اينكه بنيه ملي، حاكميت ملي و جمهوري اسلامي را تقويت كنند... اصلاحطلبان نميخواهند جمهوري اسلامي ايران با اين متد اداره شود بلكه ميخواهند مردميتر، شفافتر، متعادلتر، قانونمندتر و تواناتر باشد. بنابراين هر دولتي كه بر سر كار بيايد با علم بر كاستيها، رانتخواريها، فرصتطلبيها و... كه وجود دارد و در برخي موارد نهادينه شده، مواجه ميشود. جريان اصلاحطلب بايد باشد تا كاستيها و كمبودها را نشان دهد و در راستاي برطرف شدن آن گام بردارد.»
چنین ادعایی از سوی اصلاحطلبان در حالی مطرح میشود که با نگاهی کلی به شیوه حکومتداری این جریان سیاسی که در طول 40 سال گذشته بیش از 3 دهه مدیریت اجرایی و همچنین نهاد قانونگذاری را در اختیار داشتهاند، درخواهیم یافت که در حالت خوشبینانه با مردم شوخی میکنند، آن هم شوخی بسیار تلخ.
وزرای میلیاردی و کاخنشین و مدیران نجومیبگیر، مخالفت جدی با طرح شفافیت آرا و دارایی نمایندگان و مدیران و همهگیری فساد، رانتخواری و زد و بندهای سیاسی در بین مدیران و نمایندگان این جریان در طی سالهای گذشته تنها بخشی از شیوه حکومت داری مدعیان اصلاحات است و به خوبی نشان میدهد که ادعای آنها تا چه میزان منطبق بر واقعیت است.
http://kayhan.ir/fa/news/185660
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 دبیر معزول جشنواره فجر تهیهکننده پروژه میلیاردی میشود؟!
🔸 برخی شنیدهها از تصمیمگیری شورای تولید فارابی برای واگذاری پروژهای میلیاردی به دبیر معزول جشنواره فیلم فجر حکایت دارد.
به گزارش سینماپرس، این امر در حالی است که بنابر برخی شنیدهها، داروغه زاده امکان ادامه خدمت دولتی نخواهد داشت و عملکرد ضعیف وی در دبیری جشنواره فجر نیز موجب شده تا ضمن کنارهگیری وی، امکان انتصاب برای جشنواره بعدی فجر نیز به طور کل منتفی شود.
بر این اساس شورای تولید بنیاد فارابی به عنوان یکی از زیرمجموعههای سازمان سینمایی و وزارت ارشاد که با حضور افرادی همچون محمدمهدی حیدریان، رضاداد، حبیب ایل بیگی و... اداره میشود؛ از شرایط کرونایی و خلأ حضور رسانهها استفاده نموده و درصدد واگذاری تولید یک پروژه سینمایی میلیاردی به دبیر معلومالحال
سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر میباشند.
http://kayhan.ir/fa/news/185672
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 جای خالی مدیر فنی در تیم ملی کشتی فرنگی
🔸 پس از کنارهگیری حسن رنگرز از مدیریت فنی تیم ملی کشتی فرنگی، حالا متولیان فدراسیون در آستانه انتخاب سخت و حساسی برای معرفی جانشین وی قرار گرفتهاند.
چندی پیش حسن رنگرز با دریافت حکمی از سوی وزیر ورزش به عنوان سرپرست دفتر توسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان منصوب شد. بدین ترتیب وی از مسئولیت سخنگویی فدراسیون کشتی و مدیر فنی تیم ملی کشتی فرنگی کنارهگیری کرد تا در پست جدید خود در سیستم مدیریتی وزارت ورزش ایفای نقش کند. کمی بعد از کنارهگیری رنگرز، فدراسیون کشتی وارد عمل شد و محمد ابراهیم امامی، داور المپیکی و رئیسپیشین کمیته داوران فدراسیون را به عنوان سخنگوی جدید منصوب کرد.
اما بخش دیگری از وظایف حسن رنگرز که همان مدیریت فنی در تیم ملی کشتی فرنگی است، همچنان بلاتکلیف باقی مانده و فدراسیون کشتی همچنان به دنبال انتخاب بهترین گزینه برای این مسئولیت حساس و تاثیرگذار است. حساس از آن جهت که مدیر فنی جدید تیم ملی باید در تیمی مدیریت کند که سرمربیگری آن بر عهده محمد بنا است و طبیعتا صفر تا صد اوضاع و احوال تیم ملی زیر نظر این سرمربی قرار خواهد داشت.
طی چند روز گذشته گزینههای متعددی به عنوان جانشین حسن رنگرز در کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی مطرح شده اما فدراسیون کشتی در آستانه انتخاب حساس و مهمی قرار دارد که هر اشتباهی در این انتخاب میتواند حواشی مختلفی را در تیم ملی ایجاد کند. کمااینکه تیم ملی کشتی فرنگی در سالهای قبل نیز بارها چنین حواشی را تجربه کرده و یادمان هست که در آن زمان هم اختلافات سرمربی و مدیر فنی تیم ملی باعث مشکلات مختلفی شده بود.
http://kayhan.ir/fa/news/185628
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #اخبار_کشور
🔹 معاون هماهنگکننده رئیسستاد ارتش:
میتوانیم با توان داخلی بر کرونا غلبه کنیم
🔸 معاون هماهنگکننده رئیسستاد ارتش گفت: با استفاده از تجارب گذشته و اتکا به دانش و توان داخلی و بها دادن به جوانان مطمئن باشید که میتوانیم بر کرونا غلبه کنیم.
امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگکننده و رئیسستاد ارتش در پاسخ به این سؤال که آیا همانطور که در زمینههای دیگر که تحریم بودیم و توانستیم بر مشکلات فائق بیاییم و حل کنیم دولت میتواند در زمینه مبارزه با کرونا با وجود تحریمهای آمریکا و مشکلات کشور بر کرونا نیز غلبه کند، گفت: گسترش ویروس کرونا در دنیا نشان داد که هر کسی دنبال کار و منافع خودش است و آن کشورهایی که ادعا میکنند بسیار پیشرفته هستند، ماسکهای کشورهای دیگر را در فرودگاهها و بنادر از هم سرقت میکنند.
وی ادامه داد: آمریکا با آن همه ادعا ماسکهای خریداری شده دیگر کشورها را سرقت میکند و مردم این کشورها بخاطر دستمال توالت و کمبودها در فروشگاهها همدیگر را کتک میزنند و برای تهیه مواد غذایی چگونه به فروشگاهها حمله میکنند. این اتفاقات به ما نشان میدهد تمدنی که سران این کشورها مدعی داشتن آن هستند ظاهری است و زمانی که اتفاقاتی مانند گسترش ویروس کرونا و موضوعات این چنینی رخ میدهد همه چیز بهم میریزد.
معاون هماهنگکننده ارتش با اشاره به اقدامات انجام شده برای مقابله با ویروس کرونا در کشورمان و شرایط فعلی کشور تصریح کرد: با وجود تمامی تحریمها و دشمنی دشمنان ملت شریف ایران که در این سالها با تحریم و فشار اقتصادی معیشت مردم را هدف قرار دادهاند، آیا مسائل و اتفاقاتی که بعد از شیوع ویروس کرونا در آمریکا و برخی دیگر کشورها رخ داد در کشور ما نیز رخ داد؟ به هیچ وجه.
امیر سیاری تصریح کرد: ایران با وجود همه سختیها و مشکلات در صورتی که برخی مردم در کشورهای به اصطلاح پیشرفته به جان هم افتاده و یا از هم فرار میکنند مردم شریف و غیور ایران باز هم فدای هم میشوند و انسانیت را رعایت میکنند. این گذشت و ایثار کادر درمانی و همه مردم شریف ایران در مقابله با کرونا که هرکسی در حد توان به میدان خدمت رسانی به مردم عزیزمان آمده، نشان دهنده اصالت و هویت فرهنگی ملت ماست…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185654
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 مطالبه فراگیر شفافیت از دولت درباره بسته حمایت 75 هزار میلیاردی
🔸 روزنامههای منتقد و حامی دولت متفقالقولند که خطای تصمیمگیری و بیدقتی میتواند به انحراف در توزیع منابع مربوط به حمایت از کسبوکارهای آسیبدیده از کرونا منتهی شود.
روزنامه فرهیختگان از قول وحید شقاقیشهری کارشناس اقتصادی نوشت: بانک مرکزی باید اعتبار 75 هزار میلیاردی اختصاص یافته در این زمینه را به جامعه هدف برساند.
این کارشناس مسائل اقتصادی در ارزیابی بستههای حمایتی دولت گفت: «مهمترین چالشی که ما همیشه در تسهیلاتدهی با آن مواجه بودهایم فقدان یک بانک اطلاعات قابل اعتماد بوده است. در حالی که با در اختیار داشتن چنین اطلاعاتی شما میتوانید اولویتبندی کنید که چه بخشهایی با چه کیفیتی مورد حمایت واقع شوند و چگونه آغاز به کار کنند.»
«بانک مرکزی در این زمینه مسئولیت بزرگی دارد و ضروری است یک بانک اطلاعاتی منسجم طراحی کرده و ضمن نظارت دقیق بر آن، اطمینان حاصل کند که خطوط اعتباری 75 هزار میلیارد تومانی به جامعه هدف اصابت میکند.»
روزنامه همشهری نیز با «هشدار نسبت به خطای تصمیمگیری و انحراف منابع در عملیات نجات مجروحان اقتصادی کرونا» نوشت: عملیات نجات مجروحان اقتصادی جنگ با کرونا در کشور با اولویت تامین نقدینگی واحدها و بنگاههای آسیب دیده در حال اجرایی شدن است با این حال هنوز درباره خون رسانی به بنگاههای مجروح شده و از نفس افتاده تردیدهای جدی وجود دارد.
هرچند تجربه سیاستهای اعتباری انبساطی از طریق تحریک عرضه کالا، با دادن تسهیلات محدود بانکی به تقاضای نامحدود، همواره نشان دهنده شکل گیری رانت پولی و انحراف منابع در بانکها بوده اما به نظر میرسد پولپاشی تنها سلاح دولت در جنگ با کروناست. براین اساس رئیس کل بانک مرکزی در تازهترین اظهارنظرش اعلام کرده است: علاوه بر ۲۳ هزار میلیارد تومان وام به یارانه بگیران، بانکها به کمک بانک مرکزی، ۵۲ هزار میلیارد تومان به بنگاهها و مشاغل آسیب دیده نیز با همان نرخ ۱۲ درصد وام میدهند. نکته قابل تامل اینکه کمک ۵۲ هزار میلیارد تومانی بانکها به بنگاهها و مشاغل آسیب دیده؛ بخشی از همان بسته ۷۵ هزار میلیارد تومانی قبلی است؛ یعنی قرار نیست پول جدیدی تزریق شود…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185684
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 پیشنهاداتی برای جلوگیری از رکود اقتصادی در شرایط فعلی
🔸 سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی گفت: اگر دولت برای رفع مشکلات اقتصادی ناشی ازویروس کرونا اقدامی نکند، کشور وارد رکود اقتصادی ساختاری خواهد شد.
به گزارش فارس، محمدرضا غزنوی در نشست خبری که در فضای مجازی برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس برخی تحلیلها، در صورتی که شیوع ویروس کرونا تا پایان سال ادامه داشته باشد و برای حل مشکلات اقتصادی اقدامی نشود، احتمالا ایران وارد یک رکود اقتصادی ساختاری خواهد شد که جبران آن کار سختی است.
وی با تاکید بر اهمیت اتخاذ تصمیمات موثر در زمینه عرضه و تقاضای کالا، گفت: در راستای تقویت تقاضا، پیشنهاد ما این است که یارانه نقدی به یارانه کالایی تبدیل شود و دولت به جای پرداخت پول نقد، کارت اعتباری که فقط قابل استفاده در دستگاه پوز فروشگاهها و برای خرید کالاهای ایرانی باشد را به مردم ارائه کند تا از رشد نقدینگی جلوگیری شود.
به گفته سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی، اعطای وام یک میلیون تومانی از سوی دولت باعث رشد ۷ برابر نقدینگی میشود اما اگر این مبلغ در فروشگاهها قابل استفاده باشد، تاثیر آن بر رشد نقدینگی یک درصد خواهد بود. وی در ادامه با اشاره به کاهش 32 درصدی مصرف بنزین از ابتدای اسفند 98 تا پایان هفته اول فروردین امسال، افزود: دولت میتواند از یارانه حاصل از این اتفاق نیز که معادل ۳۲۲ هزار میلیارد تومان است، استفاده کند.
وی تصریح کرد: دولت برای جلوگیری از رشد نقدینگی میتواند به جای خلق پول، سیاست فروش اوراق دولتی را در پیش گیرد و نسبت به عرضه اوراق مشارکت اقدام کند.
به گفته وی مصرف بنزین از اول اسفند تا پایان هفته اول فروردین ۳۲ درصد کاهش داشته که یارانه آن معادل ۳۲۲ هزار میلیارد تومان است و دولت میتواند از بودجه آن نیز استفاده کند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185645
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 تشدید جنگ توپخانهای بین هند و پاکستان در منطقه کشمیر
🔸 همزمان با تشدید حملات توپخانهای متقابل هند و پاکستان، که باعث کشته و زخمی شدن حداقل 10 غیرنظامی شد، پاکستان کاردار سفارت هند را احضار کرد.
خبرها از منطقه کشمیر حاکی است، حملات توپخانهای و خمپارهای متقابل هند و پاکستان وارد هفتمین روز خود شده و این آتش متقابل شدت یافته است. رئیسپلیس کشمیر هند اعلام کرد، نیروهای مرزی پاکستان در نزدیکی خط کنترل، غیرنظامیان را هدف قراردادند و در این گلوله باران، سه غیرنظامی را کشته و پنج تن دیگر را نیز زخمی کردند. دو غیرنظامی پاکستانی هم در جریان حملات توپخانهای و خمپارهای نیروهای هندی زخمی شدند. به گزارش تسنیم، دولت اسلامآباد که نظامیان هندی را در نقض آتشبس و هدف قراردادن غیرنظامیان، مقصر میداند. با احضار کاردار سفارت هند، مراتب اعتراض دولت اسلام آباد را به دهلینو اعلام کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/185640
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 کاهش سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان!
🔸 روزنامه شرق در یادداشتی نوشت: «اصلاحطلبان با... برنامهریزیهای چندگانه و دیرهنگام خود در انتخابات نشان دادند که دیگر در میان جریان اصلاحات صدای واحدی در بزنگاههای مهم به گوش نمیرسد و علاوه بر اینها با توجه به انتقادهایی که به دولت و عملکرد لیست امید در مجلس وجود داشت، بسیاری از اصلاحطلبان باور دارند که سرمایه اجتماعی جبهه اصلاحات کاهش یافته است.»
جریان اصلاحات در سالهای اخیر با تکرار ادعاهایی همچون «دولت از اختیارات کافی برخوردار نیست»! و «مجلس در رأس امور نیست»! و «اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم قلع و قمع شدند»! و «برای دولت روحانی در هر ۹ ساعت، یک بحران جدید ایجاد میکنند»! و... تلاش کرد تا کارنامه خود در دولت روحانی و مجلس دهم را به حاشیه ببرد.
«محمدرضا خاتمی»- اردیبهشت ۹۶- در پاسخ به این سؤال که «چه تضمینی برای همراهی دولت دوم روحانی و اصلاحطلبان وجود دارد؟» گفته بود:«تضمین این مسئله، خود ما هستیم».
دولت روحانی، دولت اصلاحطلبان است و علت اصلی شکست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم، کارنامه ضعیف این طیف در دولت روحانی و مجلس دهم بود. به عبارت دیگر، طیف اصلاحات در انتخابات مجلس از کارنامه خود شکست خورد؛ اما در اقدامی غیر اخلاقی، مردود شدن خود از طرف مردم را به پای شورای نگهبان و نظارت استصوابی نوشت.
همانطور که فعالین اصلاحطلب بارها اذعان کردهاند، پایگاه اجتماعی این طیف به جهت شانه خالی کردن از مسئولیت و بیصداقتی با مردم، روزبهروز در حال ریزش است.
http://kayhan.ir/fa/news/185660
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 آیتالله صفایی بوشهری:
نظام سرمایهداری با ابزار هنر هویت دینی را تخریب میکند
🔸 مدرس شبکه تربیتی صالحین هنرمندان سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: نظام سرمایهداری چپاولگر و جنایتکار به سرکردگی آمریکا در اندیشه تخریب هویت دینی و ملی مردم جهان با ابزار هنر است.
آیتالله صفایی بوشهری، استاد شبکه تربیتی صالحین هنرمندان سازمان بسیج هنرمندان کشور در پیامی به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، نوشت: «...هنر ودیعه آسمانی خداوند به والاترین آفریده الهی یعنی انسان میباشد و هنرمند آیینی امانتدار خوب خداوند است و مهمترین رسالت هنرمندان در زمان معاصر نهضت آزادی هنر در اسارت استکبار هنری و احیای هنر فاخر به رنگ خداست.هنر همواره باید در خدمت آفرینش نجات و کمال انسان باشد زیرا هنر زیباترین راه را بیان داشته و داده انسان و موثرترین عامل بر جان و نهاد جامعه هدف است. نظام سرمایهداری چپاولگر و جنایتکار به سرکردگی آمریکا در اندیشه تخریب هویت دینی و ملی مردم جهان با ابزار هنر است. هنرمندان متعهد باید جبهه مقاومت هنری در جهان تشکیل دهند و از این رو هنرمندان در جهان معاصر در مهمترین برهه خود درباره رسالت خویش قرار دارد یا باید در خدمت جهان جنایت قرار گیرد و یا در خدمت جهان مظلومیت ،انقلابی هنری ایجاد نماید. سکوت هنری در حکم خدمت به جهان جنایت است. تحولات هنری در ایران بعد از انقلاب چشمگیر است ولی آرمانی و کافی نیست و تا نقطه اوج فاصله بسیار است. هنرمند اگر به معماری الهی شخصیت خود نپردازد و مهذب نباشد نمیتواند آفرینش هنری ماندگاری داشته باشد .شهید آوینی رهرو هنر آیینی و الگویی مناسب برای هنر انقلابی است .بسیج هنرمندان خط مقدم مقاومت هنری در دو عرصه ارائه هنر انقلابی و مقابله با تهاجم هنری است.»
http://kayhan.ir/fa/news/185671
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 برهانی: مدیری که قرارداد شفر را بست کجاست؟
🔸 آرش برهانی مهاجم اسبق باشگاه استقلال با انتقاد از شرایط این باشگاه گفت:وقتی یک مدیری بداند که سه سال یا چهار سال میتواند به کارش ادامه بدهد، طبیعتا دیگر این مشکلات به وجود نمیآید. متأسفانه ما فقط تا مقابل بینی خود را نگاه میکنیم. یک مدیر میگوید؛ با فلان مربی قرارداد یک میلیون دلاری امضا کنیم و او را جذب کنیم و مدیر بعدی میآید و مطالبات او را پرداخت میکند چون اگر وی شکایت کند، پروندهاش به دوره مدیریت من نمیخورد. الان باید برویم یقه کسانی را بگیریم که بدهی شفر را بر گردن باشگاه استقلال گذاشتند. جالب است همین آقایان در جای دیگر پست گرفتند. آن کسانی که مشکلات این روزهای استقلال را رقم زدند، الان باید پاسخ مردم و بیتالمال را بدهند. یکی بگوید چرا زمانی که میشد طلب پروپیچ را با 50 هزار دلار تسویه کرد این کار انجام نشد و بعد این بازیکن میلیاردها تومان از استقلال گرفت. اینها نشان دهنده این است که استقلال مدیر دلسوز نداشته است. حرف من این است که کسانی باید در این باشگاهها مسؤولیت بگیرند که پاسخگو باشند و اگر دچار اشتباه شدند، مسؤولان رده بالاتر و مردم یقه او را بگیرند. از آن طرف هم بازیکنانی که میخواهند در استقلال بمانند باید درخواست منطقی داشته باشند.
تمدید قرارداد سرمربی تراکتور
با توجه به نتایج درخشان ساکت الهامی بر روی نیمکت تراکتور و پس از مذاکره طرفین، قرارداد این سرمربی با این تیم برای فصل ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ تمدید شد.
روابط عمومی باشگاه فوتبال تراکتور آذربایجان با اعلام این خبر، عنوان کرد: الهامی از اواخر نیمفصل اول لیگ نوزدهم هدایت تراکتور را بر عهده گرفته و توانسته با نتایج خوبش، این تیم را به جمع مدعیان قهرمانی برساند. تراکتور در حال حاضر یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی در جام حذفی بهشمار میرود.
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185630
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #اخبار_کشور
🔹 معاون عمرانی وزارت کشور خبر داد
درخواست از رئیسجمهور برای کمک مالی به شهرداریها
🔸 وزارت کشور در نامهای به رئیسجمهوری علاوهبر کمک مالی، برای خرید فوری 500 دستگاه اتوبوس در شهر تهران درخواست داده است.
مهدی جمالینژاد، در گفتوگو با شهرنوشت اظهار داشت: در نامهای به رئیسجمهوری درخواست کمک مالی به شهرداریها کردیم که رقمی در آن نامه قید نشده بود، اما با توجه به فاصلهگذاری اجتماعی در حمل و نقل عمومی، برای خرید فوری 500 دستگاه اتوبوس برای شهر تهران درخواست دادهایم.
جمالینژاد با بیان اینکه در حوزه پشتيبانی از شهرداریها از جمله شهرداری تهران، نيازهای اعتباری و تجهيزاتی آنها به ستاد ملی مديريت بيماری كرونا برای هماهنگیهای لازم اعلام شده است، افزود: با این حال باید با توجه به الزام رانندگان تاکسی و اتوبوس و راهوران مترو، تهیه و تحویل ماسک و ملزومات بهداشتی در اولویت برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت باشد.
وی ادامه داد: دولت باید برای شهرداری تهران و سایر شهرها باتوجه به کاهش درآمدها و افزایش شدید هزینهها بهویژه برای پیشگیری از بیماری کرونا، کمکهای مالی از ردیفهای در نظر گرفته شده، اعتباراتی در نظر بگیرد.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، همچنین از آمادگی سازمان متبوعش و وزارت كشور برای همفکری و همكاری با مدیریت شهری درباره تقویت اقدامات شهرداریها در زمینه كنترل ويروس كرونا و ارتقای سلامتی مردم، خبر داد.
http://kayhan.ir/fa/news/185665
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 آتشزدن دکلهای مخابراتی 5G (هلند)
🔸 مخالفان نسل پنجم شبکههای ارتباطی اخیرا به دکلهای مخابراتی 5G در کشور هلند حمله کرده و به آنها خسارت زدند.
به گزارش فارس به نقل از انگجت، این حادثه که حدود یک هفته پیش در انگلیس نیز رخ داده بود و طی آن چندین دکل مخابراتی تخریب شده و مورد آتشسوزی قرار گرفته بودند به هلند نیز گسترش یافته است.
رویترز گزارش میدهد، مهاجمان چندین دکل مخابراتی در هلند را آتش زدند و تخریب کردهاند؛ چهار دکل مخابراتی تنها در هفته پیش مورد حمله قرار گرفته است.
برخی از منتقدان توسعه شبکه نسل پنجم معتقدند توسعه این شبکه منجر به شیوع بیماری کووید۱۹ شده است و برخی دیگر به طور کلی مخالف این فناوری هستند که برخی از مردم هلند در این دسته قرار دارند.
هنوز مشخص نیست که آیا این حملات با ادعای ارتباط بین ۵G و ۱۹-COVID یا فقط ترس عمومی از نسل پنجم شبکههای ارتباطی تحریک شده است.
نهاد دولتی امنیت و مبارزه با تروریسم هلند (NCTV) با انتشار اطلاعیهای جدید روی وبسایت رسمیاش اعلام کرد: قبلاًً هم اعتراضهایی مبنی بر نسل پنجم شبکههای ارتباطی و مخالفت با آن وجود داشته اما اعمال خشونتآمیز صورت نگرفته است.
http://kayhan.ir/fa/news/185664
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی
🔹 اقتصاد مقاومتی راهکار مقابله با تبعات کرونا
🔸 چند ماهی است که ویروس کرونا زندگی میلیاردها نفر انسان را در سرتاسر جهان مختل کرده است. این ویروس به سرعت مرز کشورها را درنوردیده و اکنون مدتهاست به یک پاندمی و بحران جهانی تبدیل شده است.
کرونا صرفاً یک بحران در حوزه سلامت نیست بلکه تهدیدی جدی برای اقتصاد جهانی است و ادامهدار شدن این ویروس مساوی با وقوع رکود در سطح جهان است. هم چنانکه تا کنون نیز آثار منفی آن نمایان شده است. بنابراین نیاز است با این بحران آگاهانه برخورد شده و با انجام مطالعات پیمایشی، میزان آسیبپذیری در بخشهای مختلف بررسی شود.
- اخلال در تامین مواد اولیه
- محدودیتهای ایجاد شده برای نیروی انسانی جهت انجام فعالیتهای اقتصادی
- تولید با ظرفیت پایین به جهت فسادپذیری و عدم امکان ذخیره محصولات
- نوسانات شدید قیمت ها
-کاهش سطح تقاضا
- ایجاد محدودیتهای تجاری جهت صادرات
- اخلال در واردات کالاهای اساسی به جهت اقدامات احتیاطی کشورها
و نااطمینانی نسبت به آینده کسب و کار از مهمترین اثرات بحران کرونا در اقتصاد بوده است که توجه به توان بومی حداقل در تأمین کالاهای اساسی (اجرای اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصاد مردمی) یکی از ظرفیت کشورهاجهت مقابله با این بحران بوده است. قطعاً کشوری که تکیه بیشتری به توان داخلی داشته است در شرایط کنونی عملکرد بهتری در مقابله با این بحران داشته است.
اولین ضربه این ویروس در حوزه اقتصاد به مشاغل و کسب و کارهای خرد بوده است. مخصوصا مشاغلی که 2 ماه آخر سال و ماه اول سال جدید اوج رونق خود را داشتند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185607
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی
🔹 اصلاحاتی که برای عملیاتی شدن راهبرد سال باید انجام شود
وظیفه مهم مجلس یازدهم در سال جهش تولید
🔸 یاسین سرخوش
با توجه به تشکیل مجلسی انقلابی توسط مردم و امید فراوانی که این مجلس برای تغییر در وضعیت کشور ایجاد کرده و همچنین ضعف و سستی و بیعملی موجود در بدنه دستگاه اجرایی کشور به نظر میرسد بار اصلی عملیاتی کردن شعار سال بر دوش مجلس آینده خواهد بود.
اوضاع اقتصاد و معیشت مردم از مهمترین مسائل مورد دغدغه جوامع و حکومتها در عرصه حکمرانی و مدیریت کشور به شمار میرود و بدین جهت است که این موضوع همواره و بخصوص در سالهای اخیر مورد عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سالها بوده و امسال را نیز با عنوان جهش تولید نامگذاری فرمودهاند.
اما با توجه به تشکیل و ایجاد مجلسی انقلابی توسط مردم و امید فراوانی که این مجلس در میان مردم برای تغییر در وضعیت کشور ایجاد کرده و همچنین ضعف و سستی و بیعملی موجود در بدنه دستگاه اجرایی کشور به نظر میرسد بار اصلی عملیاتی کردن شعار سال بر دوش مجلس آینده خواهد بود.
به همین جهت اهم وظایفی که مجلس یازدهم در عرصه اقتصادی برعهدهدارد را میتوان به شرح ذیل برشمرد:
۱. تلاش در جهت بهبود محیط کسب و کار از طریق توسعه زیرساختهای حملونقل،اصلاح و لاغرسازی قوانین و ضوابط زائد و غیرضروری در بخش تولید، تضمین امنیت سرمایه و سرمایهگذاری، شفافیت مالی و دولت الکترونیک، ایجاد ثبات در تصمیم گیریهای کلان اقتصادی و قابل پیشبینی بودن اقتصاد برای فعالین این عرصه و همچنین حفظ ثبات در قوانین پولی و ارزی.
۲. اصلاح سیستم بانکی کشور و جلوگیری از سوداگری و سفته بازی توسط بانکها و هدایت سرمایه و منابع مالی و سپردهها به سمت تولید ، تغییر در نظام سوددهی به سپردهها ، اعطای تسهیلات با بهره پایین و با هدف تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی و همچنین تغییر و اصلاح قوانین مغایر با بانکداری اسلامی.
۳. وضع قوانین سختگیرانه در بخش واردات باهدف جلوگیری از ورود کالاهای لوکس و غیر ضرور و دارای مشابه داخلی، ایجاد قوانین تسهیلساز در بخش صادرات و در نظر گرفتن مشوقهای مختلف برای صادرکنندگان و همچنین ملزم کردن دستگاههای مختلف و به خصوص وزارت خارجه در جهت رایزنی و بازاریابی برای صادرات کالاهای داخلی به کشورهای مختلف و علیالخصوص کشورهای همسایه و نزدیک به جهت مبانی فکری و سیاسی...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185608
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی
🔹 حذف بنگاهداری بانکها؛ الـزامـی که نبـایـد به آینده محول کرد
🔸 علیرغم نهی کارشناسی و سیاستگذاری کلان در مورد عدم بنگاهداری بانکها؛ این مهم عملیاتی نشده و زنجیرهای از نابسامانیها را در اقتصاد کشور به بار آورده است.
نظام بانکی ایران در شرایط نامناسبی به سر میبرد و با استناد به شاخصهای پولی و بانکی میتوان نشان داد که بانکها در ایران از واسطهگری مالی خارج شده و راه دیگری را در پیش گرفتهاند. اینکه تنها یک بانک ایرانی نرخ کفایت سرمایه مناسب دارد و در مجموع 15 بانک ایرانی نسبت کفایت سرمایه پایینتر از 8 دارند که معنای روشنی دارد، نشان میدهد که نوع وامدهی بانکها پرریسک و بدون توجه به منطق بانکداری است. بانک خصوصی در نظام بانکی کنونی کشور بهگونهای در حال اجرا شدن است که گویی، یک کسب و کار خصوصی مانند پرورش قارچ خانگی است، که پرورشدهنده قارچ میتواند با محصول خود هرگونه بخواهد رفتار کند. در نظام اقتصادی کشور به اینکه بانکها در فرآیند خلق پول شریک بوده و پول را بهعنوان یک
«نهاد حقوقی» یا «کالای عمومی» تولید میکنند که قابلیت تبدیل به سایر کالاها و خدمات را دارد توجه نمیشود. برای اصلاح وضع موجود، بانکها باید با قانونگذاری دقیق تحت نظارت بانک مرکزی درآمده(قوانین کنونی این نظارت را عملی نکرده است) و به اختیار؛ عمل نکنند، اما شواهد نشان میدهد که اینگونه نیست و بانکها اختیارات نزدیک به مطلق دارند. بانکها با بنگاهداری و شرکت در بخش واقعی اقتصاد، سپردهها را جمعآوری کرده و به بنگاههای خود وام میدهند. نتیجه این وضعیت حذف تولیدکنندگان غیربانکی(تولیدکنندگانی که به وسیله بانکها تاسیس نشدهاند) و طبیعتاً انبوه تولیدکنندگان خرد خواهد بود. در بخش تولید(بانگاههای بانکی) هم مالکان بانکی بهینه رفتار نکرده و در عمل باعث شکلگیری انبوهی از معوقات بانکی شدهاند. وامدهی پرریسک و بدون توجه به الزامات روشن؛ نرخ کفایت سرمایه آنها را پایین آورده است. راهکار موجود در نظام بانکی برای حل مشکل از دست رفتن تسهیلات بانکی و تبدیل شدن آن به معوقات بانکی و مطالبات مشکوک الوصول؛ در غالب موارد سوخت شده؛ استفاده از منابع بانک مرکزی و زیستن در وضعیت افزودن به بدهی خود به بانک مرکزی است که به دلیل سهلانگاری نهاد عالی، در سالهای اخیر ادامه یافته است؛ و مدیران و سهامداران بانکهای بدحساب مجازات نشدهاند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185609
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper