هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📢 «زن روز» به فضای مجازی آمد
🔷 نشریه «زن روز» اولین مجله فرهنگی اجتماعی زنان ایران را در فضای مجازی دنبال کنید.
✅ ایتا:
https://eitaa.com/zane_ruz
✅ سروش:
https://sapp.ir/zane_ruz
✅ آی گپ:
https://iGap.net/Zane_ruz
و
✅ اینستاگرام:
instagram.com/zaneruoz
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📢 کیهان بچه ها را در فضای مجازی دنبال کنید:
✅ سروش
http://sapp.ir/keyhanbacheha
✅ ایتا
https://eitaa.com/keyhanbacheha
✅ بله
http://ble.im/keyhanbacheha
✅ گپ
http://Gap.im/keyhanbacheha
و
✅ اینستاگرام
http://instagram.com/Keyhanbachehaa
#عناوين
📆 روز پنج شنبه ۶ دی ۱۳۹۷
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹 گزارش خبری تحلیلی کیهان از بودجه ۹۸
بودجه شرکتهای دولتی ۳ برابر بخش عمومی شفافیت را از اینجا شروع کنید
http://kayhan.ir/fa/news/150647
▫به جای مسئولیتپذیری و عذرخواهی
حمله مدعیان اصلاحات به شورای نگهبان پس از گرای بیبیسی!
http://kayhan.ir/fa/news/150678
▫️وداع شکوهمند با آیت الله هاشمی شاهرودی پس از اقامه نماز از سوی رهبر انقلاب
http://kayhan.ir/fa/news/150669
▫️مرگ دومین کودک پناهجو در بازداشتگاههای آمریکا طی دو هفته
http://kayhan.ir/fa/news/150634
🖌 #یادداشت_روز
🔹نقش ما در اخراج آمریکا از سوریه
http://kayhan.ir/fa/news/150681
📌 #خبر_ویژه
🔹آش مدیریت شستا شور شد صدای اصلاحطلبان هم درآمد
▫ظریف: برجام را به معیشت گره زدیم تا مطالبات برای انعقاد برجام بالا برود!
▫️مرعشی: روحانی تندروی کرد و مجبور شد عقبنشینی کند
▫️خروجی ائتلاف پولکی امید زمزمه بلیت مترو ۱۰ هزارتومانی
▫️کانالSPV ، طعمه سر قلاب FATF و باجخواهی موشکی است
http://kayhan.ir/fa/news/150682
📎🔹️ دیدار با اشرف غنی عنوان شد
هشدار شمخانی درباره تلاش برای انتقال عناصر شکستخورده داعش به افغانستان
http://kayhan.ir/fa/news/150665
▫️نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
چرا بیکار نشستهاید به فکر انتخابات و قدرت باشید!
http://kayhan.ir/fa/news/150648
▫️ حقوق معوق کارکنان گروه ملی فولاد بهطور کامل تسویه شد
http://kayhan.ir/fa/news/150638
▫️مخالفت آلمان با استقرار موشکهای آمریکا در اروپا
http://kayhan.ir/fa/news/150637
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 مرکز پژوهشهای مجلس:
نقدینگی در دولت کنونی بیش از ۳ برابر شده است
http://kayhan.ir/fa/news/150624
▫️وزیر امور اقتصادی و دارایی:
برخی شرکتهای دولتی به رغم داراییهای کلان بازدهی نداشتهاند
http://kayhan.ir/fa/news/150623
▫️فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء:
فاز ۳ پالایشگاه ستاره خلیجفارس ماه بعد افتتاح میشود
http://kayhan.ir/fa/news/150625
▫️افزایش ۱۱ برابری ظرفیت تولید برق کشور نسبت به قبل از انقلاب
http://kayhan.ir/fa/news/150622
▫️نائب رئیس اتحادیه مشاوران املاک:
سیاستهای مسکنی وزیر راه و شهرسازی همان سیاستهای عباس آخوندی است
http://kayhan.ir/fa/news/150619
🌍 #بین_الملل
🔹 در واکنش به توئیت تحقیرآمیز ترامپ
رای الیوم: آلسعود دستگاه خودپرداز ترامپ است؛ هم تحقیر میشود هم پول میدهد
http://kayhan.ir/fa/news/150628
▫ارتش سوریه با کمک کردها علی رغم تهدیدهای ترکیه وارد منبج شد
http://kayhan.ir/fa/news/150630
▫حضور حسنی مبارک به عنوان شاهد در دادگاه مرسی!
http://kayhan.ir/fa/news/150635
▫️نیویورکتایمز فاش کرد:
حضور افسران آمریکایی در اتاق جنگ ریاض علیه انصارالله
http://kayhan.ir/fa/news/150627
▫شیخ عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین از بیمارستان لندن مستقیم به نجف رفت
http://kayhan.ir/fa/news/150632
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹نقش ما در اخراج آمریکا از سوریه
#سعدالله_زارعی
🔸️اعلام خروج نظامیان آمریکایی از سوریه حتی اگر قطعیت هم نداشته باشد و در حین اجرا سرنوشت دیگری پیدا کند، یک خبر «فوقالعاده مهم» به حساب میآید کما اینکه از روز پنجشنبه که «دونالد ترامپ»، از خروج نظامیان طی ۱۰۰ روز آینده خبر داد، هزاران تحلیل و خبر و چند میلیون اظهارنظر در رسانههای کهنه و نو دنیا منتشر شدند. بنابراین «خروج نظامی آمریکا از سوریه» موضوع بسیار مهمی است و کمتر در مهم بودن آن تردید کردهاند در عین اینکه عدهای از هواداران آمریکا سعی کردهاند آن را نه «عقبنشینی» بلکه یک تاکتیک جدید یا تغییر تاکتیک از سوی آمریکا معرفی نمایند!
در اینجا یک سؤال کلیدی این است که نظامیان آمریکایی که با توافقنامه امنیتی ۱۳۸۶، ناگزیر شدند در فاصله سالهای ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ از عراق بروند و این کشور را به مردمش بازگردانند و در واقع شکست خود را بپذیرند، چطور چهار سال بعد به سوریه آمده و بخشهایی از خاک این کشور را به اشغال درآورند؟
در سال ۲۰۰۷ جمعبندی «نئوکانها» به رهبری جرج بوش این بود که روند رو به فزاینده تلفات نظامیان آمریکایی و هزینه رو به تزاید نظامی، ادامه حضور نظامیان در خاک عراق را غیر ممکن کرده است و از این رو بوش اگرچه میدانست خروج نظامیان بدون آنکه هدف اصلی اعلامی آنان -که سیطره بر عراق بود- محقق شده باشد، تفسیری جز «شکست مطلق» ندارد، ادامه حضور را غیرممکن ارزیابی میکرد. بعدها وقتی قضایای سوریه شروع شد، برخلاف مورد عراق که اگرچه رژیم صدام حسین محبوبیتی نداشت اما مخالفان جدی هم نداشت و جنگ با او حتی اگر با تأیید دیگران شروع شود، با همراهی آنان ادامه نمییابد کما اینکه همانگونه هم شد و به زودی کشورهایی نظیر عربستان هم به صف مخالفان اسقاط دولت بعثی عراق پیوست، آمریکا احساس کرد که وضع سوریه کاملاً با وضع حکومت بعثی عراق متفاوت است و کشورهای زیادی وجود دارند که حاضرند برای سرنگونی حکومت اسد هزینه کنند و به میدان بیایند. کما اینکه شروع موج تغییر در کشورهای عربی شمال آفریقا و غرب آسیا هم ظرفیتی شبیه ظرفیت جنگ افغانستان پس از ماجرای ۱۱ سپتامبر را در اختیار آمریکاییها قرار میداد. تا اینجای کار محاسبه آمریکا از وضعیت منطقه و میزان همراهی دولتها و امکان شکلدهی به معارضهای مسلح در سوریه دقیق و درست بود و از این رو اگر در عراق آمریکاییها با اطمینان از شکست خارج شدند در سوریه با اطمینان به پیروزی وارد گردیدند. آمریکا در سال ۱۳۹۳ به آرامی شروع به استقرار نیروهای نظامی خود در شمال استان عربنشین «رقه» کرد و به مرور این حضور و تعداد پایگاهها و نظامیان خود را افزایش داد. برابر بررسیهای کارشناسی و آنچه بطور رسمی از سوی مقامات ارتش آمریکا بیان شده است، هم اینک تعداد پایگاههای کوچک و متوسط نظامی آمریکا در سوریه به ۱۰ پایگاه و تعداد نظامیان آمریکایی مستقر در سوریه که قبض و بسط دارد، بین ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ نفر هستند که بخش اصلی آن را عناصر نیروی هوایی آمریکا تشکیل میدهند که تحت امر سرفرماندهی آمریکا در منامه قرار دارند. این نیروها و پایگاهها بطور قطع در دو بخش تنف واقع در استان عربنشین دیرالزور و «جزیه» یا شرق فرات شامل قسمتهایی از استان کردی رقه و استان کردی- عربی حسکه استقرار دارند.
وقتی بخش اعظم سوریه جولانگاه گروههای وابسته تروریستی تکفیری شد و...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/150681
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹آش مدیریت شستا شور شد صدای اصلاحطلبان هم درآمد
🔸خبرگزاری اصلاحطلب کار (ایلنا) در واکنش به اظهارات رئیسجمهور مبنی بر زیاندهی و واگذاری شستا نوشت آیا قرار است این مجموعه به ثمن بخس واگذار شود؟ دولت نمیتواند درباره این مجموعه، به مثابه «مال خود» برخورد کند.
▫️حسن روحانی روز سهشنبه هنگام تقدیم لایحه بودجه به مجلس گفت: «ما ثروت و دارایی زیادی داریم اما آن را در گاوصندوق گذاشته و قفل کردیم. صندوقهای رفاه را ببینید به چه روزی افتادهاند. ما زمانی اگر مشکل داشتیم، به سمت صندوقها میرفتیم. شستا بنگاههای زیانده دارد و نمیتواند پشتیبان صندوق باشد. ما در اقتصاد دولتی مشکل داریم. با قولی که وزیر کار داده سال ۹۸ سال عرضه بنگاههای اقتصادی و شستا به بازار سرمایه خواهد بود.
در پی این اظهارات خبرگزاری ایلنا از قول کامبیز نوروزی حقوقدان اصلاحطلب نوشت:
بدون تردید یکی از کانونهای جدی و عظیم «پنهانکاریِ دولت»، شستاست؛ حجم سرمایه آن مشخص نیست، میزان سود و زیان آن نیز مشخص نیست، تقریباً اصلاً معلوم نیست در شستا چه میگذرد. چه اکنون که این نگرانی وجود دارد که شاید شرکتهای شستا واگذار شود و چه در گذشته، همیشه در مورد عملکرد شستا تردیدهای جدی وجود داشته است، اطلاعات پنهان بوده و هیچ زمان میزان دقیق مایملک این سازمان مشخص نبوده است. در واقع دارایی ملت که در اختیار این سازمان عظیم اقتصادیست، در هالهای از انواع ابهامات است و پرسشهای بیپاسخی در این زمینه وجود دارد.
▪️مسئله اصلی در مورد شستا این نیست که الان کدام سازمان و یا کدام وزارتخانه بیشتر مداخله میکند و قصد بهرهبرداری از منابع آن را دارد؛ مسئله اصلی این است که یک محیط اقتصادی بسیار بزرگ داریم که در برخی شاخهها مثل شاخههای دارویی واجد «انحصار» است، اما همه روابط آن در فضایی پنهان، نضج میگیرد و به پیش میرود.دولت با وجود تبلیغات گسترده و فراوانی که در رابطه با «گردش آزاد و شفاف اطلاعات» صورت میدهد، هیچ زمان به اصل گردش آزاد اطلاعات وفادار نبوده است.
نوروزی گفت: وقتی دولتی شعاری سر میدهد، علیالقاعده باید به این شعار وفادار بماند؛ علت اصلی این عدم وفاداری هم، حضور جریانهای بسیار پرقدرتِ تکنوکراتیک است که قدرت را در دولت قبضه کردهاند و لاجرم یک قلعه هولانگیزِ منافع برای خودشان تمهید کردهاند و همینها نمیگذارند و اجازه نمیدهند که اطلاعات شفاف منتشر شود. همین الان هیچ یک از عملکردهای واقعی شستا منتشر نمیشود و...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/150682
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 مرکز پژوهشهای مجلس:
نقدینگی در دولت کنونی بیش از ۳ برابر شده است
🔸️مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی طی گزارشی درباره نقدینگی و تورم اعلام کرد حجم نقدینگی در دوره تصدیگری حسن روحانی (۱۳۹۲ تاکنون) بیش از سه برابر شده است.
▫️مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی تحت عنوان «مدیریت نقدینگی و مهار تورم» نوشته است: مشاهده کمّیت وکیفیت رشد نقدینگی در سالهای اخیر و نوسانات بازار ارز و افزایش قیمتها در ماههای اخیر، نگرانیهای جدی در رابطه با نرخ تورم در ماههای پیش رو ایجاد کرده و اولویت مسئله مدیریت نقدینگی در اقتصاد با هدف کنترل تورم را آشکار میکند.
در بخش مقدمه گزارش این مرکز پژوهشی آمده است: حجم نقدینگی از پنج هزار و ۶۳ هزار میلیارد ریال در میانه سال ۱۳۹۲ (مقطع تخلیه تورمی قبل) به ۱۶ هزار و ۷۲۳ هزار میلیارد ریال در پایان شهریورماه ۱۳۹۷ رسیده که گواه بر بیش از سه برابر شدن نقدینگی طی دوره مذکور است. در ادامه این بخش از گزارش بازوی کارشناسی مجلس آمده است: رشد نقدینگی در سالهای پس از نیمه ۱۳۹۲ با سهم بالای شبهپول همراه بوده و متوسط نسبت پول به شبهپول طی دوره مذکور به حدود ۱۵ درصد رسیده است. این ترکیب نقدینگی با کاهش سرعت گردش نقدینگی بهواسطه نرخ بالای سود بانکی، آثار تورمی را به تأخیر انداخته و در صورتیکه ترکیب نقدینگی تغییر کرده و سهم پول افزایش یابد (سرعت گردش نقدینگی افزایش یابد)، میتواند به بروز تورمی افسارگسیخته منجر شود که شواهد آن تا حدی در نیمه نخست سال ۱۳۹۷ مشاهده شد. این نگرانی زمانی جدیتر میشود که بدانیم توزیع نقدینگی کشور بسیار نامتوازن و نابرابر است و بخش قابل توجهی از سپردهها در اختیار اشخاص (حقیقی و عمدتاً حقوقی) محدودی است؛ لذا تغییر ترکیب نقدینگی و آثار تورمی فوقالذکر تنها در گرو تصمیم افراد معدودی قرار دارد.
▪️از دیدگاه این مرکز پژوهشی، چهار اقدام برای مدیریت خلق نقدینگی جدید، ضروری است که این اقدامات عبارتند از: ۱- اعمال محدودیت بر رشد ترازنامه بانکها به ویژه بانکهای مشکلدار ۲- نظارت شدید بر بانکها بهمنظور ممانعت از ورود در فعالیتهای سفتهبازانه توسط شرکتهای زیرمجموعه و سایر اشخاص مرتبط ۳- کنترل اعطای تسهیلات کلان توسط مقام ناظر ۴- کاهش نرخ سود سپردههای کوتاهمدت.
در گزارش بازوی کارشناسی مجلس، پنج اقدام برای کنترل نقدینگی موجود (جلوگیری از افزایش سرعت گردش نقدینگی) با هدف کنترل سفتهبازی و ورود نقدینگی به بازار ملتهب داراییها (اعم از ارز، طلا، املاک و مستغلات و...)، ضروری است که این اقدامات عبارتند از: ۱- کنترل سپردههای کلان و تراکنشهای آنها ۲- اعطای مجوز افتتاح سپردههای سرمایهگذاری دو ساله و بالاتر، ۳- فروش اوراق و داراییهای دولتی و سپردهگذاری منابع حاصله در بانکها (با هدف جمعآوری نقدینگی مردم و وارد نکردن آن به اقتصاد) ۴- اجرای مالیاتستانی از عایدی سرمایه ۵- ثباتبخشی به بازار ارز و سکه. در گزارش این مرکز پژوهشی آمده است: فروش اموال مازاد بانکها و تسویه مطالبات غیرجاری بدهکاران بانکها با سپردههای این بدهکاران در بانکهای دیگر، دو راهکار پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس برای کاهش حجم نقدینگی موجود است.
http://kayhan.ir/fa/news/150624
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 در واکنش به توئیت تحقیرآمیز ترامپ
رای الیوم: آلسعود دستگاه خودپرداز ترامپ است؛ هم تحقیر میشود هم پول میدهد
🔸️ روزنامه فرامنطقهای با اشاره به اظهارات اخیر رئیسجمهور آمریکا مبنی بر اینکه ریاض باید هزینه بازسازی سوریه را بدهد، نوشته که عربستان تبدیل به دستگاه خودپرداز «دونالد ترامپ» شده است.
▫️«عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه «رای الیوم»، با اشاره به توئیت اخیر رئیسجمهور آمریکا خطاب به سران رژیم سعودی درباره بازسازی سوریه نوشت: دونالد ترامپ با همپیمان سعودیاش همچون دستگاه خودپردازی برخورد میکند که در اختیار اوست و به دستگاه دستوراتی میدهد و خودپرداز نیز تا زمانی که کلمه عبور در دستان ترامپ است، بیهیچ اعتراضی این دستورات را اجرا میکند.
ترامپ نوشته بود: «عربستان به جای آمریکا مبلغ لازم برای بازسازی سوریه را متحمل خواهد شد. به نظر شما بهتر نیست دولت ثروتمند عربستان به جای کشور ابرقدرت [آمریکا]، به بازسازی کشورهای همسایه خود کمک کند؟ آمریکا (با سوریه) ۵۰۰۰ مایل فاصله دارد... عربستان متشکریم.»سردبیر روزنامه رای الیوم در ادامه گزارش خود آورده است: منظورم از توئیت توهینآمیز آن است که این پیام نشان میدهد ترامپ با همپیمان سعودی خود همچون دستگاه خودپردازی برخورد میکند که در اختیار اوست، به دستگاه دستوراتی میدهد و خودپرداز نیز تا زمانی که کلمه عبور در دستان ترامپ است، بیهیچ اعتراضی این دستورات را اجرا میکند!
▪️رئیسجمهور آمریکا طی دو سال گذشته بالغ ب ۵۰۰ میلیارد دلار از رژیم سعودی به بهانههای مختلف و از طریق قراردادهای اقتصادی و تسلیحاتی، به جیب زده است.دولت آمریکا در سال ۲۰۱۱ توطئه تغییر نظام در سوریه را کلید زده بود. از همان سال واشنگتن به همراه متحدان خود، هزاران تروریست تکفیری را به خاک سوریه منتقل و از آنها ، به ویژه از داعش، حمایتهای مالی و تسلیحاتی کرده است.
ترامپ به تازگی دستور عقبنشینی نیروهای آمریکایی(۲۱۵۰ نظامی) از شمال سوریه را صادر کرده است.شیخ حمد بن جاسم، نخستوزیر اسبق قطر، طی چند مصاحبه مطبوعاتی اذعان کرد که کشورش بدون هماهنگی با واشنگتن و آژانسهای امنیتی ویژه آمریکا، حتی یک دلار در سوریه هزینه نکرده است. سوال اینجاست چرا دولت ترامپ از پذیرش هرگونه مسئولیتی در بازسازی ویرانیهایی که آمریکا به بار آورده، شانه خالی میکند؟ و چرا عربستان بیهیچ بحث و جدلی به این دستورات دیکته شده، گردن مینهد؟
http://kayhan.ir/fa/news/150628
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹 دیدار با اشرف غنی عنوان شد
هشدار شمخانی درباره تلاش برای انتقال عناصر شکستخورده داعش به افغانستان
🔸️شمخانی در دیدار با اشرف غنی گفت: دشمنان امنیت و آرامش منطقه در اقدامی سازمان یافته به دنبال ناامنسازی مرزهای مشترک به منظور انتقال عناصر شکستخورده داعش به افغانستان و حمایت از توسعه تروریسم تکفیری در این کشور هستند.
▫️دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح چهارشنبه در صدر هیئتی از مقامات عالی سیاسی، نظامی و امنیتی برای دیدار رسمی یک روزه وارد کابل پایتخت افغانستان شد.
شمخانی با «حمدالله محب» همتای افغانستانی خود دیدار و درباره مسائل دوجانبه، منطقهای و بینالمللی گفتوگو کرد.
وی در این دیدار لزوم فعالتر شدن سازوکارهای مشورتی بین نهادهای امنیت ملی دو کشور برای تحقق اهداف و توافقات فیمابین را مورد تاکید قرار داد.
▪️دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به گفتوگوهای جاری بین جمهوری اسلامی ایران با گروه طالبان به منظور کمک به رفع مشکلات امنیتی موجود در افغانستان خاطرنشان کرد: مجموعه ارتباطات و گفتوگوهای انجام شده با گروه طالبان با اطلاع دولت افغانستان بوده و این روند همچنان ادامه خواهد یافت.
حمدالله محب مشاور امنیت ملی رئیسجمهور افغانستان نیز در این دیدار با اشاره به عزم راسخ دولت و مردم افغانستان برای مقابله با اشکال مختلف تروریسم و ایجاد ثبات و امنیت پایدار در سراسر این کشور خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره یکی از اصلیترین پایههای برقراری امنیت در منطقه بوده است و بدون شک همکاریهای مشترک دو کشور در رفع مشکلات امنیتی امروز افغانستان بسیار کارگشا خواهد بود.
▫️حمایت ایران از روند صلح در افغانستان
شمخانی در ادامه برنامههای خود در سفر به افغانستان با «عبدالله عبدالله» رئیس هیئت اجرایی افغانستان دیدار و پیرامون مسائل مورد علاقه دو کشور گفتوگو کرد.
دبیر شورای عالی امنیت کشورمان با اعلام حمایت جمهوری اسلامی ایران از روند صلح در افغانستان با رویکرد درون افغانی، هرگونه اقدام بر خلاف این روند را آسیب زدن به امنیت و ثبات افغانستان خواند.
وی بااشاره به اقدامات خصمانه آمریکا علیه کشورهای مستقل، راهبرد آمریکا در منطقه را سلطه دائمی با غارت حداکثری و هزینه حداقلی ذکر کرد و...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/150665
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹چرا بیکار نشستهاید به فکر انتخابات و قدرت باشید!
🔸روزنامه زنجیرهای آرمان طی یادداشتی از اصلاحطلبان خواست که به جای بیکار نشستن و نگاه کردن به فکر انتخابات بعدی باشند!
▫️در بخشی از این یادداشت آمده است: طرح و برنامه اصلاحطلبان برای انتخابات سال ۱۴۰۰ چه خواهد بود؟ برخی از چهرههای اصلاحطلب، سخن از معرفی یک کاندیدای مستقل میکنند و برخی به فکر ائتلاف مجدد با اعتدالیون هستند. به نظر میرسد در موقعیت فعلی، چهرههای اصلی و موثر جریان اصلاحات، فاقد یک استراتژی مشخص و مدون در رابطه با نحوه ورودشان به قدرت و اداره امور کشور هستند. اصلاحطلبان پیش از آنکه به فکر ائتلاف باشند و یا به دنبال معرفی یک کاندیدا با تابلوی اصلاحطلبی، باید استراتژی خود را مشخص کنند.
در بخش دیگری از این یادداشت تصریح شده است: جریان اصلاحات باید تعیین تکلیف کند که آیا میخواهد مجددا درهمین چارچوب فعلی و محدودیتها فعالیت کند یا خیر؛ با توجه به اینکه برخی نهادها اجازه حضور حداکثری اصلاحطلبان در قدرت را نخواهند داد. بر این اساس باید یک استراتژی مدونی تدوین کرد که آیا اصلاحطلبان میخواهند برای حضور در بخشی از قدرت و تاثیرگذاری بر بخشی از جامعه به سمت چهرههای معتدلتری بروند که آنها هم در طول مسیر فعالیت خود از عهده برآورده کردن انتظارات و مطالبات عاجز باشند و موجب کاهش و ریزش سرمایه اجتماعی این جریان شوند. آیا قرار است روی معرفی کاندیداهای حداکثری تمرکز کرده و انرژی خود را برای حمایت از آنها صرف کنند و پشت این تصمیم تا انتها بایستند و به مطالبات سبد رأی خود اهمیت دهند؟ و یا اینکه قصد دارند کناری بنشینند و به تماشای صحنه سیاسی آینده کشور به عنوان یک ناظر بیرونی بپردازند؟در این زمینه نکاتی است که بایستی خاطر نشان کرد، نخست آنکه مدعیان اصلاحات در طول نزدیک به چهار دهه گذشته با اسامی و عناوین مختلف همواره در قدرت بوده و مدیریت اجرایی کشور در دستان آنان بوده است و نمیتوانند این را انکار کرده و مظلومنمایی کنند.دوم اینکه ...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/150648
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹حقوق معوق کارکنان گروه ملی فولاد بهطور کامل تسویه شد
🔸️مدیرعامل گروه ملی فولاد گفت: حقوق معوقه کارگران و پرسنل شرکت گروه ملی روز دوشنبه به طور کامل پرداخت شد و دیگر حقوق معوقهای در شرکت وجود ندارد.
▫️کسری غفوری، در گفتوگو با فارس در اهواز، افزود: حقوقها تا روز یکم دی ماه کاملاً پرداخت شده و امیدواریم روز به روز شرایط شرکت بهبود یابد.
کارکنان شرکت گروه ملی فولاد در هفتههای گذشته با برگزاری تجمعاتی در سطح شهر اهواز، خواستار رسیدگی به وضعیت شرکت، راهاندازی مجدد خطوط تولید و دریافت مطالبات خود شدند.
در پی تعطیلی شرکت، برای حل مشکلات مالی و پرداخت مطالبات معوقه کارکنان، شرکت گروه ملی فولاد ایران از فروش محصولات تولیدی خود در بورس معاف شده بود.
ورود مواد اولیه به میزان ۹ هزار تن به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال و پرداخت مبلغی بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان بابت دوماه از حقوق معوق کارکنان شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران، از دیگر اقدامات صورت گرفته در هفته گذشته بود که در این هفته نیز کل مبلغ حقوق معوق کارکنان تسویه شد.
http://kayhan.ir/fa/news/150638
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️مخالفت آلمان با استقرار موشکهای آمریکا در اروپا
🔸️وزیر خارجه آلمان در واکنش به تصمیم آمریکا برای خروج از پیمان منع موشکهای هستهای میانبرد، با استقرار و توسعه این موشکها در خاک اروپا مخالفت کرد.
▫️درگیری روسیه و آمریکا در حوزه پیمان منع موشکهای هستهای و خروج ترامپ از این پیمان، اروپاییها را به شدت وحشتزده کرده طوری که برخی از کشورهای عضو ناتو به فکر تشکیل «ارتش اروپایی» افتادهاند.
حالا خبر رسیده که «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان طی مصاحبهای با خبرگزاری آلمان که روز گذشته منتشر شد گفته، اروپا در هیچ شرایطی نباید به محلی برای مذاکره در زمینه توسعه تسلیحاتی تبدیل شود.
http://kayhan.ir/fa/news/150637
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌦 #آب_و_هوا | تهران | 6 دی ۱۳۹۷
🔹برای اطلاع از آب و هوای سایر شهرها به نشانی زیر مراجعه کنید👇
http://kayhan.ir/fa/weather
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 ظریف: برجام را به معیشت گره زدیم تا مطالبات برای انعقاد برجام بالا برود!
🔸 تصریح وقیحانه محمدجواد ظریف مبنی بر فریب اقتصادی مردم در برجام، سزاوار توبیخ وی و دیگر دولتمردان مسئول، در مجلس و دستگاه قضایی است.
محمدجواد ظریف اخیراً در مصاحبه با روزنامه خراسان با رد این که اهداف برجام، اقتصادی بود، گفت: باید دو موضوع را از هم جدا کنیم. یکی از اهداف راهبردی ما از برجام و دیگری مابهازاهای اقدامات ما و غرب. بله غربیها باید هزینه میدادند که آن هزینه اقتصادی بود. آن زمان یک معادلهای درست شد بین اقدامات ما و اقدامات غربیها، اقدامات ما هستهای بود و اقدامات آنها اقتصادی، بنابراین در این که غربیها در انجام تعهدات خود کوتاهی کردند، شکی نیست.
اما این واقعیت به این معنی نیست که هدف از برجام اقتصادی بود. اصلاً این طور نیست. مذاکرات ما درباره برجام تا فروردین 94 (یعنی سه ماه قبل از توافق نهایی برجام) صرفاً هستهای و امنیتی بود. آقای دری اصفهانی که واقعاً هم خدمات شایانی به برجام کرد در فروردین 94 در لوزان وارد مذاکرات شد یعنی تا آن زمان ما بحث تخصصی اقتصادی نمیکردیم. بحثهای هستهای، امنیتی و خارج شدن از شورای امنیت بحثهای اصلی ما بود و این که کسی بگوید هدف برجام اقتصادی بود با واقعیات و خطوط قرمزی که برای ما ترسیم شده بود، نمیسازد.
(برخلاف این ادعای ظریف، آقای روحانی در روز اعلام توافق برجام، تصریح کرد که همه تحریمهای بانکی و مالی بالمره در روز اجرای توافق برداشته خواهد شد. او همچنین گفته بود تحریمها باید برداشته شود تا مشکل تولید و اشتغال و رونق اقتصادی و آب خوردن مردم و آلودگی هوا برطرف شود. همچنین رونق بخشیدن به اقتصاد ازطریق توافق به حدی که مردم بینیاز از یارانه شوند، از شعارهای دولت بود. همچنین حامیان دولت مدعی بودند هر روز تأخیر در اجرای برجام چند صد میلیون دلار خسارت به همراه دارد).
ظریف در ادامه ضمن تحریف واقعیتهای مسلم مدعی شد: این که ما بیاییم صورت مسئله را عوض کنیم و بگوییم هدف برجام رفع تحریمها بود و ما نرسیدیم درست نیست. هدف برجام چیز دیگری بود که حاصل شد. وظیفه اروپا و آمریکا رفع تحریمها بود که به خصوص آمریکاییها نشان دادند طرف مذاکراتی خوبی نیستند. این به آن معنا نیست که دوباره هدف برجام را بازتعریف کنیم. اما اشکال این است که در داخل، دولت برجام را با اقتصاد و معیشت مردم گره زده است. شاید به دلیل فشارهای برخی محافل داخلی که میخواستند فرایند برجام طی شود، دولت مجبور شد که سرنوشت برجام را با اوضاع اقتصادی مردم گره بزند تا مطالبات را برای انعقاد توافق بالا ببرد. به نظر میرسد این نقطه انحراف باشد و الان ادبیاتی که تثبیت شده این است که هدف برجام اقتصاد بوده و چون نرسیدیم برجام شکست خورده است.
اذعان به بالا بردن مطالبات عمومی برای انعقاد (به هر قیمت توافق)، اعتراف به خیانت دیگری هم هست و آن اینکه بدین ترتیب با یک دروغ و تبدیل آن به مطالبه عمومی، عملاً کشور را در عرصه مذاکره و چانهزنی، پیشاپیش خلع سلاح کرده و در مقابل دشمن، مجبور وانمود کردهاند!!
http://kayhan.ir/fa/news/150674
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 وزیر امور اقتصادی و دارایی:
برخی شرکتهای دولتی به رغم داراییهای کلان بازدهی نداشتهاند
🔸 دژپسند گفت: برخی شرکتهای دولتی به رغم برخورداری از داراییهای کلان با گذشت چند سال از فعالیت شان، بازدهی چندانی نداشتند.
به گزارش شادا، فرهاد دژپسند اظهار داشت: وقتی دشمن با تحریمهای ناجوانمردانه عرصه را برای کشور تنگ میکند، باید از آنچه داریم به بهترین نحو استفاه کنیم و مشکلات کشور را با اولویت ظرفیتهای داخلی حل کنیم.
وی درباره وضعیت شرکتهای دولتی در ایران گفت: به اقتضای شرایط اقتصادی، در دورههایی حجم شرکتهای دولتی بطور فزایندهای افزایش یافت که برخی از این شرکتها با گذشت چند سال از فعالیت شان علیرغم برخورداری از داراییهای قابل توجه، بازدهی چندانی نداشتند.
وزیر اقتصاد اضافه کرد: شرکتهای دولتی، اموال و دارایی مردم هستند و در انحصار و مالکیت شخص یا وزارتخانه خاصی نیستند.
دژپسند همچنین در اولین جلسه هسته اندیشه ورزی تامین مالی داخلی که بصورت جداگانه برگزار شد، با اشاره به انباشت سرمایهها و منابع طبیعی فراوان کشور گفت: وقتی به سهم ایران در بازارهای جهانی و شاخصهای رفاه نگاه میکنیم، تناسب چندانی با ثروتها و ظرفیتهای کشورمان وجود ندارد...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/150623
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 ارتش سوریه با کمک کردها علی رغم تهدیدهای ترکیه وارد منبج شد
🔸 نیروهای ارتش سوریه با درخواست شبهنظامیان کرد، منطقه «اریماح» در غرب شهر مرزی «منبج» را تحت کنترل خود درآوردند. این عملیات درحالی صورت گرفت که آنکارا تهدیدات لفظی علیه دمشق را افزایش داده و نیروهای ارتش ترکیه نیز با هدف ورود به خاک سوریه، در مرزهای این کشور تقویت شدهاند.
در پی پشت کردن آمریکا به شبه نظامیان کرد سوریه و افزایش احتمال ورود نیروهای ترکیه به خاک سوریه، کردهای مسلح منطقه «اریماح» در غرب شهر مرزی منبج، از ارتش سوریه خواستند که این منطقه را تحت کنترل خود درآورد و به دنبال آن، نیروهای سوریه در این بخش از خاک کشور استقرار یافتند.
خبرگزاري صدا و سيما به نقل از رسانه های ترکیه گزارش داد: گروه «یپگ» کنترل منطقه آریماح در نزدیکی منبج را به نیروهای دولتی سوریه سپرده است.
در شرایط کنونی، این اقدام ارتش سوریه با هدف جلوگیری از هرگونه تجاوز احتمالی ترکیه صورت گرفته است.
بر اساس اعلام رسانههای ترکیه، ارسال تسلیحات سنگین ارتش ترکیه نیز به منطقه «کیلیس» در نزدیکی مرز سوریه همچنان ادامه دارد. «خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه، هم اعلام کرد، همه چیز برای انجام عملیات ارتش ترکیه در سوریه آماده است...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/150630
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامه_های_زنجیره_ای
🔹 پاسخ روزنامه زنجیرهای به حامیان برجام؛ قرار نیست اروپا به فکر ما باشد!
روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در یادداشتی به قرارداد با توتال پرداخته و ضمن حمله به منتقدین نوشت: این روزها موضوع فاز 11 میدان گازی پارس جنوبی، به مهمترین سوژه دلواپسان تبدیل شده و شاه بیت سخنان آنها هم این است که چرا به جای توتال از نیروهای داخلی برای توسعه این فاز استفاده نشده است؟
نویسنده در ادامه به خروج آمریکا از برجام پرداخته و نوشته است: روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، معادلات را تغییر داد...خروج عملی آمریکا از برجام، عقبنشینی نهایی شرکتهای غربی را رقم زد چرا که طبیعتا آنها تمایلی به قطع روابط مالی سنگین خود با آمریکا به بهای تعاملات مالی اندک با ایران نداشتند و این امر منحصر به توتال و نفت نبود در مورد ایرباس و بوئینگ هم همین اتفاق رخ داد.روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در پاسخ به این سؤال که چرا از توتال تضمین گرفته نشد نوشته است چون ما نیاز داشتیم نه آنها!
یادداشت منتشر شده در روزنامه آفتاب یزد خود پاسخ متقنی میتواند به طرفداران برجام محسوب شود، افرادی که همه زندگی مردم ایران را از اقتصاد گرفته تا آب خوردن آنان با برجامی گره زدند که با آمد و رفت مقامات آمریکایی محاسبات به هم بخورد و نه تنها تحریمی حذف نشود بلکه تحریمهای دیگری آمده و تشدید نیز بشود.
مدعیان اصلاحات ابتدا امضای کری را تضمین میدانستند ولی پس از خروج آمریکا از برجام، از برجام اروپایی سخن گفتند و امروز هم میگویند اروپا دلیلی برای همکاری با ایران ندارد و چرا اصلا باید به فکر منافع ما باشد؟!با این احتساب مشخص نیست که وقتی ما نفعی از برجام نخواهیم برد و قرار هم بر این نیست که کسی به فکر ما باشد چرا بایستی در برجام حضور داشته و به تداوم ضرر رضایت دهیم؟!
http://kayhan.ir/fa/news/150648
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 نمایش نقاشیهای غیراخلاقی در دو گالری!
🔸 با توجه به نمایش عمومی برخی تابلوهای نامتعارف طی چند هفته اخیر در تعدادی از گالریها و زیر پا گذاشتن چندباره خطوط قرمز قانونی و اخلاقی، عدهای معتقدند این اتفاقات ماحصل واسپاری صدور مجوز از سوی وزارت ارشاد به گالریدارهاست؛ مشابه بحثی که چند وقتی است در حوزه سینما هم شکل گرفته است.
به گزارش جوان آنلاین، طی هفتههای اخیر تعدادی نمایشگاه هنری در بعضی از گالریهای تهران برگزار شده که در برخی از آنها موضوعات اروتیک و بخشهایی از بدن برهنه سوژهها نمایش داده میشود. خارج از عرف بودن برخی از این آثار حتی مخاطبان همیشگی نمایشگاههای تجسمی را به حیرت واداشته و این سؤال را در اذهان ایجاد کرده که صاحبان گالری بر اساس چه قانون و معیاری این تابلوها را به نمایش عمومی گذاشتهاند؟!
با توجه به اینکه مسئولیت برپایی نمایشگاههای تجسمی برعهده گالریدار است و بر اساس قانون گالریها برای هر نمایشگاه مجوز وزارت ارشاد را نمیگیرند، اولین فرد مسئول درباره آنچه روی دیوار گالریها میرود صاحب گالری است و در صورت ایجاد مشکل و اتفاقات غیرقانونی و خارج از عرف، اداره کل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد ورود کرده و مسئله را بررسی میکند و در صورت احراز تخلف تا تعطیلی گالری میتوان حکم صادر کرد.
هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره شیوه نمایش آثار در یکی از این نمایشگاهها که برای نمایش ندادن بخشهایی از بدن سوژههای نقاشی روی آنها چسب چسبانده! میگوید: این کار توسط گالریدار انجام شده است و باید مسئول گالری پاسخگوی چنین رفتاری باشد. نمایش آثاری که خلاف موازین اسلامی باشد ممنوع است، چنین آثاری نباید روی دیوار میرفت، گالریدار کار نادرستی انجام داده است و باید بابت آن پاسخگو باشد.
وی درباره نمایش آثار اروتیک در یک گالری نیز اظهار میدارد: باید جلسات شورا تشکیل شود تا بر مبنای آن تصمیمگیری انجام شود و به محض اینکه متوجه شویم آثار مشکلداری در گالریها به نمایش گذاشته شده است، آن آثار را از دیوار پایین میآوریم و به عملکرد گالری رسیدگی میکنیم.
http://kayhan.ir/fa/news/150664
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper