📌 #خبر_ویژه
🔹 اتهامات فتنهگران، سنگینتر از نشر اکاذیب و تشویش اذهان است
🔸 جرم مدعیان تقلب در انتخابات 88، فقط نشر اکاذیب نیست.
روزنامه رسالت در یادداشتی نوشت: چهارمین جلسه رسیدگی به اتهامات محمدرضا خاتمی درخصوص ادعای تقلب 8 میلیونی در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 برگزار شد. باید منتظر بود، رأی بدوی اتهامات وی صادر شود. براساس آنچه که در جراید منتشر شده، اتهام وی، «نشر اکاذیب» و «تشویش اذهان عمومی» است. در نشست چهارم دادگاه، خاتمی 4 ساعت از خود دفاع کرد، اما حرفی برای گفتن و سندی برای ادعای خود نتوانست ارائه کند. در سه جلسه گذشته هم واقعاًً حرفی برای دفاع که محکمهپسند باشد، نداشت.
ورود به چند و چون و نوع اظهارات خاتمی در دادگاه آنقدر مضحک است که وقت خواننده این مقال را میگیرد و در مطبوعات آمده و اظهارات خاتمی در رسانهها هم هست. همین ادعاها در ایام پس از انتخابات 88 توسط برخی مطرح شد و نتوانستند هیچ سند و مدرکی برای اثبات ادعای خود بدهند. شورای نگهبان در همان سال 88 برای اتمام حجت و جلوگیری از هرگونه شک و شبهه، امکان دسترسی به صندوقها را برای برخی از معترضین فراهم کرد و در چند استان بازشماری صورت گرفت، اما نهتنها ادعای «تقلب» به اثبات نرسید، بلکه «تخلف» هم مشاهده نشد. اتهام محمدرضا خاتمی در این دادگاه نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی است. به نظر میرسد جرم دیگر او «ایراد تهمت و افترا» و «توهین» به ناظرین و مجریان انتخابات است که این عنوان مجرمانه مهمتر از آن دو اتهام وی است.شورای نگهبان در قانون اساسی بهعنوان یک داور ملی و نهاد دادرسی شکایات انتخاباتی شناخته میشود.
شورای نگهبان در سال ۸۸ برای پیگیری ادعاهای معترضین مهلت قانونی رسیدگی به شکایات را به اذن رهبری ۵ روز تمدید کرد و با بازشماری۱۰ درصد صندوقها در ۶ استان، نه تنها تقلبی کشف نشد، حتی تخلف هم صورت نگرفته بود لذا با اطمینان، صحت انتخابات را تایید کرد. دهها هزار نفر از مجریان انتخابات در سراسر کشور و به همین میزان از ناظرین انتخابات بهعنوان امانتداران مردم در کنار صندوقها حضور داشتند و در روز انتخابات بهعنوان حقالناس از آن صیانت کردند. ادعای رضا خاتمی مبنی بر جابهجایی ۸ میلیون رای هم توهین به آنهاست، هم ایراد افترا و تهمت است که دادستان بهعنوان مدعیالعموم باید از شرافت حقوق ناظرین و مجریان دفاع میکرد و این دو عنوان مجرمانه را به جرائم آقای خاتمی اضافه میکرد.
ادعای تقلب و اعلام نتایج انتخابات از سوی یکی از نامزدها قبل از شمارش حتی یک رای و هنگامی که مردم پای صندوقهای رای بودند، رمز یک آشوب بود و دهها کشته و زخمی بهجا گذاشت. این دروغ هشت ماه کشور را دچار آشوب کرد. این ادعا موجب شد میلیاردها تومان در آشوبها، خسارت به اموال عمومی و خصوصی وارد شود. این ادعا اقتدار ملی و امنیت ملی را توامان هدف قرار داد و میرفت تیر خلاص به جمهوریت و اسلامیت نظام باشد. در رد شبهه تقلب و تخلف همین بس که در اتاق فکر شورش علیه جمهوریت نظام، شعار «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» طراحی شد. در رد شبهه تقلب و تخلف همین بس که در اتاق فکر شورش علیه اسلامیت نظام، شعار «حذف اسلام» از جمهوری اسلامی طراحی شد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/163223
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 دیدار و گفتوگوی بارزانی و اردوغان در پشت درهای بسته
🔸 به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری تیآرتی، نیچروان بارزانی، رئیساقلیم کردستان عراق که به ترکیه سفر کرده است در کاخ دلمهباغچه استانبول با رجب طیب اردوغان رئیسجمهور ترکیه دیدار و گفتوگو کرده است.
این دیدار که به مدت یک ساعت و نیم پشت درهای بسته صورت گرفته است بر اساس اطلاعات به دست آمده از منابع نزدیک به نهاد ریاست جمهوری ترکیه مسائل مختلفی از جمله مبارزه با تروریسم، روابط دوجانبه آنکارا – اربیل و تنشهای اخیر میان ایران و آمریکا در صدر گفتوگوهای دو طرف بوده است. همچنین دو طرف در این دیدار بر این مسئله تأکید کردهاند که خواستار ایجاد جنگی جدید در منطقه نیستند.
علاوهبر این دو طرف در این دیدار بر افزایش حجم تجاری ترکیه – اقلیم کردستان تأکید کرده و موضوع ایجاد مرز اواکوی، مرز دوم ترکیه – اقلیم کردستان را بررسی کردند.
http://kayhan.ir/fa/news/163211
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 مشکل روابط بانکی از تحریمهای ثانویه آمریکا است نه FATF
🔸 ارگان دولت دیروز با رو تیتر «افایتیاف» اقدامات تقابلی علیه تهران را دوباره تعلیق کرد، تیتر زد: «ایران به لیست سیاه نرفت» در گزارش روزنامه ایران آمده است: «کمی پس از دستیابی به توافق هستهای، ایران در مسیر محقق کردن منافع اقتصادیاش در چارچوب برجام با موانع تعاملات بینالمللی با بانکها و مؤسسات مالی بینالمللی روبهرو شد. یکی از دلایل این مشکلات اقدامات مقابلهای FATF علیه ایران بود که به بانکها توصیه کرده بود در معامله با ایران احتیاط کنند. در نتیجه ایران چارهای نداشت تا برای عملیاتی کردن سازوکارهای مالی بینالمللی به دستورالعمل این نهاد مشورتی عمل کند. مقامهای کشورمان برای خروج دایمی از فهرست سیاه این گروه باید قوانین مقابله با پولشویی و مبارزه با جرایم سازمان یافته خود را اصلاح میکردند. از چهار لایحه مورد نظر گروه ویژه اقدام مالی تاکنون لوایح «اصلاح قانون مبارزه با تروریسم» و «اصلاح قانون مبارزه با پولشویی» از سوی ایران تصویب شده است. این در حالی است که لوایح الحاق دولت ایران به کنوانسیونهای بینالمللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) و مقابله با جرایم سازمانیافته فراملی (پالرمو) که در دی ماه سال گذشته و در پی تصویب مجلس و رد شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد همچنان بلاتکلیف باقی مانده است.»برخلاف ادعای ارگان دولت، عدم برقراری مبادلات بانکی ایران نه به دلیل توصیه FATF به کشورها برای احتیاط در همکاری با ایران، که ناشی از تحریمهای ثانویه آمریکا است. FATF هم نباشد، تحریمهای ثانویه آمریکا مانع از تحقق روابط بانکی ایران با خارج از کشور است. این چهارمین بار است که FATF تعلیق ایران از لیست سیاه را تمدید میکند. مقامات آمریکایی و اروپایی هم که بیشترین درصد پولشویی و حمایت از تروریسم در کشورهای آنها انجام میشود، بارها بر پیوستن ایران به FATF تأکید کردهاند که آخرین نمونه آن، تصریح مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا بود. پیش از آن هم رئیسFATF مارشال بیلینگزلی که همزمان معاون وزیر خزانهداری آمریکا هم هست، در پاسخ به سؤال نماینده کنگره آمریکا که «ما چگونه باید فشارها بر حکومت و نهادهای مالی ایران را حفظ کنیم و اطمینان حاصل کنیم که آنها نتوانند شکافهایی برای دور زدن تحریم ایجاد کنند؟» گفته بود: «باید مصرانه از آنها بخواهیم قوانین مقابله با تامین مالی تروریسم و پولشویی لوایح مرتبط با FATF را در ایران تصویب کنند!» با این وضع، اصرار داخلی بر همکاری با FATF خیانت نیست؟
http://kayhan.ir/fa/news/163221
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 اخبار ورزش جهان
🔸 آزمایش تاکسیهای هوایی در المپیک پاریس!؟
کمیته برگزاری بازیهای 2024 به دنبال نمایش تاکسیهای هوایی در طول برگزاری بازیهای المپیک است.
به گزارش insidethegames، کمیته سازماندهی بازیهای المپیک 2024 پاریس، به دنبال نمایش خدمات تاکسیهای هوایی پس از راهاندازی یک مطالعه امکانسنجی توسط هواپیمایی اروپا ایرباس و دیگر سازمانهاست.هدف از این مطالعه که شامل ADP اپراتور هواپیمایی فرانسه، متخصص حملونقل شهری RATP، هواپیمایی غیرنظامی فرانسه نشان دادن یک سیستم شهری از وسایل نقلیه هوایی برای بازیهای المپیک 2024 پاریس است. ایرباس مشتاق است که از یک رویداد جهانی بازیهای تابستانی استفاده کند تا نشان دهد که حملونقل هوایی میتواند در حل چالشهای مربوط به راهبری شهری در بسیاری از شهرها نقش داشته باشد.این کمپانی احساس میکند یک نمایش موفقیتآمیز در طول برگزاری بازیهای 2024 به سرعت بخشیدن عمومی برای استفاده از این وسایل کمک خواهد کرد.
دلیخت در آستانه پیوستن به یوونتوس
مدافع تیم فوتبال آژاکس تا پیوستن به راهراه پوشان تورین فاصله زیادی ندارد. به گزارش نشریه هلندی «تلگراف» خبر داد باشگاه یوونتوس در آستانه به خدمت گرفتن ماتیس دلیخت، مدافع تیم فوتبال آژاکس است، این در حالی است که باشگاههایی همچون بارسلونا، منچستریونایتد و پاریسنژرمن نیز وضعیت این بازیکن را زیرنظر دارند. طبق گزارش این نشریه هلندی، یوونتوس خود را آماده ارائه پیشنهادی به ارزش 70 میلیون یوور به آژاکس برای جذب این مدافع 19 ساله میکند. مدیران این باشگاه ایتالیایی قصد دارند با قراردادی پنج ساله دلیخت را که در دو فصل گذشته عملکرد خوبی از خود ارائه داده، به خدمت بگیرند. «تلگراف» مدعی شده دستمزد سالیانه دلیخت در یوونتوس چیزی بین 15 تا 20 میلیون یورو خواهد بود. او دو فصل دیگر با آژاکس قرارداد دارد.
http://kayhan.ir/fa/news/163179
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 فرار از مرگ به سبک هندی
http://kayhan.ir/fa/news/163160
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #اخبار_کشور
🔹 با حکم دادگاه نظامی تهران
جاسوس سازمان «سیا» اعدام شد
🔸 حکم اعدام کارمند قراردادی سابق وزارت دفاع به جرم جاسوسی برای دولت آمریکا به مرحله اجرا درآمد.
به گزارش روابط عمومی سازمان قضایی نیروهای مسلح، «جلال حاجی زوار» کارمند قراردادی سازمان هوافضای وزارت دفاع که برای سازمان سیا و دولت آمریکا جاسوسی میکرد توسط سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع شناسایی و تحت تعقیب دادسرای نظامی تهران قرار گرفته بود.
براساس این گزارش، متهم که در سال 1389 از خدمت منفک شده بود، در جریان تحقیقات صریحاً اتهام جاسوسی برای سازمان سیا را در قبال دریافت پول پذیرفته و اسناد و مدارک و تجهیزات جاسوسی نیز از منزل وی کشف و ضبط شد.
پرونده وی پس از تکمیل تحقیقات در دادسرای نظامی با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال و دادگاه نظامی یک تهران پس از برگزاری جلسات متعدد، بر اساس اسناد، مدارک و شواهد موجود همچنین اعترافات متهم، وی را مجرم شناخته و به مجازات اعدام محکوم نمود.
پس از تأیید دیوان عالی کشور و پس از طی تشریفات قانونی، حکم اعدام این جاسوس در محل زندان رجاییشهر به مرحله اجرا گذاشته شد.
همچنین همسر سابق نامبرده نیز به جرم مشارکت در جاسوسی به تحمل 15 سال حبس محکوم که رأی صادره به تأیید دیوان عالی کشور رسیده و در حال تحمل کیفر است.
http://kayhan.ir/fa/news/163170
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 افشای ابعاد دیگری از مناسبات امارات و رژیم صهیونیستی
🔹یک روزنامه صهیونیستی به تازگی ابعادی ناشناخته از مناسبات میان امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی را منتشر کرد.
🔸روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در گزارشی به قلم یوسی میلمان تحلیلگر صهیونیست مینویسد که نام اسرائیل در بندهای کوتاهی به ویژه در خصوص فروش تجهیزات اطلاعاتی اسرائیل به امارات و نوسازی هواپیماهای اف 16 اشاره شده بود.
🔸با این وجود نشریه تایمز بخشی از دنیای مخفیانه روابط امارات و اسرائیل را فاش کرد که در کنار روایات مطرح شده از مناسبات و تعاملات دو جانبه مطرح شده است. این گزارش به میزان و عمق مناسبات محرمانه میان تل آویو و ابوظبی اشاره کرده، اما به نظر میرسد ابعاد عمیقتری از مناسبات ویژه و در حال رشد میان اسرائیل و دولتهای عربی دیگر را افشا میکند.
🔸این مقاله به مبانی همکاریهای اسرائیل با ابوظبی در دو عرصه از منافع مشترک میپردازد که عرصه اول در خصوص دشمنی با ایران و رویکرد دوم در زمینه ترس و نگرانی از جماعت اخوان المسلمین است.
🔸بن زاید طی سالهای گذشته برای موضوعاتی که آن را تهدیدی برای امارات می داند، تسلیحات و تجهیزات نظامی بیسابقه به ارزش دهها میلیارد دلار دریافت کرده که بیشتر آنها را از آمریکا و رژیم صهیونیستی خریداری کرده است.
🔸بن زاید همچنین دشمنی دیرینهای با قطر و ترکیه دارد که این کشورها را زیرشاخههای جنبش جهانی اخوان المسلمین در جهان عرب میداند. وی البته روابط دوستانهای با بحرین و مصر و اردن و عربستان دارد که تمامی این کشورها مخالف رویکردهای اخوان المسلمین هستند.
🔸مجله تایمز به هیچ شرکت اسرائیلی که اقدام به نوسازی ناوگان هواپیماهای نظامی اف 16 اشاره میکند، اشارهای نکرده است. بر اساس مشارکتی که میان رژیم صهیونیستی و آمریکا و غرب به ویژه در خصوص ارائه تسلیحات نظامی ویژه به کشورهای عربی وجود دارد، نوسازی هواپیماهای اف 16 اماراتی با مشارکت رژیم صهیونیستی و مشارکت و مجوز پنتاگون و کاخ سفید صورت میگیرد.
🔸همچنین یکی از شرکتهای صهیونیستی که در زمینه فروش تجهیزات نظامی و اطلاعاتی به امارات نقش دارند، شرکتی است که مقر آن در سوئیس قرار دارد و شاخه داخلی آن در فلسطین اشغالی، لوجیک نام دارد. کوچاوی تجهیزات امنیت داخلی را برای حفاظت از تاسیسات دریایی نفت و گاز به ابوظبی فروخته است.
🔸کوچاوی برای مخفی کردن مناسبات خود با امارات متحده عربی دهها نفر از کارشناسان اسرائیلی را از طریق قبرس و امارات اعزام میکند تا تعاملات این رژیم با دولت ابوظبی مخفی بماند. این کارمندان اسرائیلی در محلهای گران قیمت و دور از انظار عمومی اسکان داده میشوند و بازدیدهای دورهای یک تا دو هفتهای از تاسیسات نظامی انجام میدهند.
🔸یکی از ماموریتهای سنتی سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، (موساد) فعالیت موازی به عنوان جایگزین وزارت خارجه رژیم صهیونیستی برای مدیریت مناسبات محرمانه با رژیم صهیونیستی و جهان عربی و اسلامی است.
🔸تیفل یا اداره ارتباط با سرویسهای اطلاعاتی خارجی یکی از بخشهای ویژه موساد است که این ماموریت را بر عهده دارد. در گذشته دیوید میدان رئیس این بخش بود و در حال حاضر او و لیومی نماینده این اداره هستند. او شرکت خود را به قبرس انتقال داد و این دو نفر همکاری قابل توجهی در تولیدات امنیت و فروش آن به امارات ایفا کردند.
🔸مشارکت رژیم صهیونیستی در ائتلافی که به ظاهرا برای مقابله با ایران در کشورهای منطقه تشکیل شده، در راستای فروش تجهیزات جاسوسی و نظامی به این کشورها است.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شد
🔹حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری در نشست عصر امروز (یکشنبه) کمیته امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با ۱۱ رای اعضا به عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب شد.
🔸محمدمهدی برومندی و محمد جواد جمالی نیز به ترتیب از سوی اعضای کمسیون به عنوان نواب اول و دوم انتخاب شدند؛ سید حسین نقوی هم به عنوان سخنگوی کمیسیون انتخاب شد.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 غیبت روحانی در جلسات مجمع تشخیص صدای حامیانش را هم درآورد
🔹مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به روحانی گفت: متاسفانه رئیس جمهور در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت نمیکند و سپس میگوید چرا CFT و پالرمو تصویب نمیشود؛ شما باید در جلسه شرکت کنید که این لوایح تصویب شود.
🔸آخرین باری که روحانی در جلسات مجمع دیده شد به شهریور سال 96 برمی گردد.
🔸گفتنی است در مدت اخیر حضور روحانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی نیز به صورت زیگزاگی بوده و این رویکرد وی حتی صدای حامیان و برخی همکارانش را نیز درآورده است.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 نیویورک تایمز: آمریکا در قبال ایران گزینه جذابی ندارد
توانمندیهای ایران محاسبات واشنگتن را دگرگون کرده است
🔹روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز در گزارشی درباره ساقط شدن پهپاد جاسوسی آمریکا در حریم هوایی ایران نوشت: تصمیم لحظه آخری «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا برای صرفنظر از اقدام نظامی علیه ایران نمایانگر آن است که آمریکا در قبال ایران، فاقد گزینههای جذاب است.
🔸در نشستهای اخیری که در کاخ سفید در خصوص این چالش برگزار شده است، یکی از حضار تأکید کرده که اقدامات اخیر ایران در خصوص تقویت برنامه سوخت هستهایش، از تصمیم سال گذشته ترامپ در خروج از برجام نشأت میگیرد و این در حالی است که تهران به تعهداتش ذیل برجام پایبند بود.
🔸«جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید که مواضعی کاملاً جنگطلبانه دارد، روز گذشته (شنبه) در یک دیدار برنامهریزی شده وارد فلسطین اشغالی شد تا با همتای روس و صهیونیست خود درباره آنچه که کاخ سفید «امنیت منطقه» خوانده است، گفتوگو کند.
🔸یکی از مقامات اروپایی که خواست نامش فاش نشود، در ارتباط با اقدامات تحریکآمیز و فشارهای وی به ایران گفت: «ترامپ گمان میکند که اگر منابع نفت ایران را غیرفعال کند و و درآمد نفت خام این کشور را به صفر برساند، ایران وادار به مذاکره در خصوص یک توافق جدید میشود. این کارساز نخواهد بود». حتی برخی از اعضای ارشد کنگره و دیپلماتهای کنونی و سابق آمریکا معتقدند که این ایده که تحریمها، ایران را به میز مذاکره بازمیگرداند، یک توهم است.
🔸سناتور «جک رید» از «رودآیلند» در این خصوص توضیح میدهد که ایران در تاب آوردن در مقابل انزوای بینالمللی و همچنین انجام جنگ نامتقارن، مهارت دارد و میتواند فشارهای متقابل را قبل از آنکه فقدان درآمد نفتی، به طور کامل این کشور را فلج کند، افزایش دهد.
🔸در حقیقت، علیرغم آنکه ایران در مقایسه با یکسال قبل، از نظر اقتصادی ضعیفتر شده است، اما مهارتهای خود همچون حمله به کشتیها با دقت بالاتر و ساقط کردن هواپیماها در حریم هوایی را تقویت کرده است. ایران هماکنون سپاه سایبری بزرگی دارد که در هفت سال گذشته، بانکهای آمریکایی را فلج کرده بود، به یک سد در حومه نیویورک نفوذ کرد و یکی از کازینوهای «لاس وگاس» را مورد حمله قرار داد. این توانمندیهای ایران، محاسبات واشنگتن در خصوص خطرات را دگرگون کرده است و مشکل ترامپ با ایران را بسیار آزاردهندهتر از مشکلاتی کرده است که «جورج بوش» و «باراک اوباما» در قبال ایران با آن روبرو بودند.
🔸اگر تهران مورد حمله قرار گیرد، قابلیت پاسخگویی به آمریکا را دارد و میتواند از طریق گروههای نیابتی در نزدیکی دروازههای پایگاههای آمریکا در عراق، افغانستان و مکانهای دیگر در غرب آسیا پاسخ اقدامات تحریکآمیز آمریکا را بدهد.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 یک نماینده مجلس از دستگيرى یک باند نفوذى در وزارت نفت خبر داد و گفت:
وزارت نفت به پاشنه آشیل ما تبدیل شده است
🔹حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهینشهر در مجلس گفت: باندی نفوذی در وزات نفت توسط وزارت اطلاعات دستگیر شده است که در راس آن خانمی با ایجاد ارتباط با 16 نفر از مقامات ارشد این وزارتخانه توانسته بود در جهت تکمیل پازل دشمن ضرباتی را به کشور وارد کند.
🔸این خانم همانطور که گفته شد با 16 نفر از مقامات تاثیرگذار وزارت نفت ارتباط داشته است که این مقامات با همراهی این خانم تصمیمات غلطی را در جهت خواستههای دشمن و برعلیه منافع ملی کشور اتخاذ میکردند. از آنجاییکه ما در شرایط جنگ اقتصادی به سر میبریم و با توجه به اینکه متاسفانه اقتصاد ما متکی به نفت است وزارت نفت به پاشنه آشیل ما تبدیل شده و آمریکا سعی میکند تا با نفوذ و ایجاد اخلال در عملکرد این وزارتخانه ضرباتی را به کشور ما وارد کند.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📝 #گزارش_روز
🔹 تأثیر مثبتاندیشی در موفقیتهای فردی و اجتماعی - بخش پایانی
شبیخون افکار منفی به حس خوشبختی با نفوس بد زدن
#گالیا_توانگر
🔸 گاه مثبتاندیشی را به دست روی دست گذاشتن و رؤیاپردازی ذهنی تعبیر کردهاند؛ در حالی که زندگی هیچ کدام از ما بدون تصمیم به تغییر و تلاش، روند صعودی نخواهد یافت. به راستی چرا زندگی برخی از ما تغییر نمیکند؟ بیشک عوامل متعددی دست به دست هم میدهد تا زندگی ما تغییر نکند. یکی از مهمترین دلایل پدیده «امید منفی» است. امید منفی نوعی «مثبتاندیشی انفعالی» است. یعنی فرد دست روی دست میگذارد و برای تغییر زندگی قدمی برنمیدارد. او صرفا امیدوار است فرجی حاصل شود و معجزهای رخ بدهد. افراد گرفتار در تله امید منفی عموما منتظر رسیدن یک فریادرس هستند تا زندگی آنها را تعالی ببخشد. غافل از این که بزرگترین شخصی که میتواند به ما کمک کند، خودمان هستیم. اگر تکاپو ندارید و تنها برای رسیدن به خوشبختی رؤیاپردازی میکنید، بدانید در تله امید منفی گرفتارید و این عامل متحول نشدن زندگیتان است. باز هم تاکید میکنم، شما مسئول ایجاد تغییر زندگیتان هستید.
بعضی افراد تا اسم موفقیت به میان میآید، آن را به پدیدهای به نام شانس ربط میدهند؛ اما حقیقتا شانس چیست و از کجا روی شانه فرود خواهد آمد؟ شانس یعنی طرز فکر خودتان! در واقع شانس به معنای به یکباره و بیمقدمه از آسمان فرو افتادن پول و موقعیت و خوشبختی نیست و چنین چیزی وجود خارجی ندارد. ما باید در عصر نوین بپذیریم که شانس زمانی جان می گیرد که ما طرز فکرمان را عوض کنیم. اگر واقعا میخواهید خوش شانس باشید، باید درست اندیشیدن را بیاموزید و به آن عمل کنید. تمام انسانهای موفق و ثروتمند جهان، با مثبتاندیشی همراه با عمل، خوش شانسترین افراد روی زمین شدهاند.
مثبتاندیشی شیبِ نگاهِ فرد را
نشان میدهد
مثبتاندیشی این نیست که انتظار داشته باشیم همیشه بهترین اتفاق بیفتد، بلکه یعنی بپذیریم هرچه که روی میدهد، برای این لحظه ممکن است بهترین باشد.
مرتضی فلاحی یک روانشناس برایمان توضیح میدهد: «مثبتاندیشی نمیگوید همه اتفاقات عالم مثبت است و هیچ خبری از منفیها نیست. منفیها هم به اندازه مثبتها در این دنیا سهم دارند، مثبتاندیشی میگوید؛ هرجا که هستی موقع انتخاب و تصمیم گیری، مثبتها را انتخاب کن. در عین حال منفیها را خوب رصد کن و مواظب فاصله گرفتن از آنها باش. مثبتاندیشی نمیگوید؛ هرکاری که انجام میدهی حتما نتیجه مثبت میدهد، بلکه میگوید؛ هرجا که قرار داشتی، حتی در یک جاده سنگلاخ و پردست انداز، به سمت بالا نگاه کن و به رشد و بهبود فکر کن. همیشه عالی شدن و عالی عمل کردن را انتخاب کن. مثبتاندیشی شیبِ نگاهِ فرد را نشان میدهد.»
وی در ادامه میگوید: «طی تحقیقات بسیار، روانشناسان به این نتیجه رسیدهاند که «خوشبینی» مهمترین ویژگی است که با استفاده از آن میتوانید موفقیت و خوشبختی شخصی و حرفهای خود را افزایش دهید. به نظر میرسد که افراد خوشبین دارای سه ویژگی رفتاری خاص میباشند که هر سه را از طریق تمرین و تکرار کسب نمودهاند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/163155
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 حواشی محافل ادبی!
🔸 پژمان کریمی
یکی از تلویزیونهای ماهوارهای ضدایرانی فارسی زبان که با پول دربار وهابی سعودی راهاندازی و اداره میشود، مدتهاست که برنامههای شعرخوانی شاعران هتاک نسبت به انقلاب و اسلام عزیز را نمایش میدهد.
این شبکه میکوشد وانمود کند:
یک: کلیت جامعه ادبی کشور در برابر دین الهی اسلام و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی قرار دارد.
دو: فضای غالب در ادبیات کشور در تقابل با دین و انقلاب است.
سه: علاقهمندان و مشتاقان نسبت به ادبیات ایران، شعر معاندانه را هدف استقبال قرار دادهاند.
چهار: شاعران و نویسندگان انقلابی و متعهد به آرمانهای الهی در انزوا به سر میبرند.
باید گفت:
برنامههای شعرخوانی هدف نظر، از سوی برخی انجمنهای ادبی مخالف دین و انقلاب که دارای مجوز هم هستند؛ بهویژه در شهر تهران، برپا میشود.
در این محافل، شاعران معاند در حضور تماشاگران اغلب میانسال و کهن سال، اشعاری طنز و جدی را با چنین محورهای مضمونی و محتوایی میخوانند و یا بازخوانی میکنند:
یک: وطن دوستی و مدح ایران و ایرانی،
دو: افتخار به تاریخ ایران باستان،
سه: معرفی پادشاهانی چون کوروش و داریوش و مردان افسانهای مانند رستم و... بهعنوان نمونه «ایرانی» اصیل و قهرمان قابل تقلید،
چهار: به سخره گرفتن مبانی و آموزههای اسلامی و بهویژه فقه شیعی،
پنج: بیاعتنایی به تاریخ و دستاوردهای انقلاب اسلامی،
شش: بیاعتنایی به تاریخ و دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس،
هفت: بزرگنمایی مشکلات و معضلات فرهنگی و اجتماعی وسیاسی،
هشت: بزرگنمایی کشمکشهای سیاسی و دعواهای جناحی،
نه: برجستهسازی موانع و مشکلات و کمبودهای اقتصادی،
ده: عبور از مرزهای اخلاقی و پردهدریهای وقیحانه،
یازده: چشمپوشی بر جنایات استکبار و صهیونیسم بینالملل و گروهکهای ضد انقلاب،
دوازده: ارائه تصویر تحریفآمیزِ درخشان و پیشرفته و روشنفکرانه از نظام منحط و سیاه پهلویهای اول و دوم،
سیزده: نفی سنت بهعنوان نماد قشریگری و معرفی ان در کنار دین بهعنوان عامل عقب افتادگی و انحطاط فکری،
اما به اصطلاح شاعرانی که در محافل یاد شده شعرخوانی میکنند و خود و آثارشان را در معرض قضاوت دیگران میگذارند، چه کسانی هستند؟
این عناصر اغلب مشهور نیستند و برخی از آنان دارای سابقه محکومیت کیفری هستند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/163153
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📚 #معارف
🔹 فرهنگ نصیحت در جامعه اسلامی
🔸 مفاهیم ارزشی و دینی در هر جامعهای هرگاه به درستی معنا و تفسیر نشود، بار ارزشی و مثبت خود را چه بسا از دست داده و فرهنگ آن هیچگاه در روابط میان انسانها نهادینه نمیشود. نصیحت از جمله مفاهیم ارزشمند قرآنی است که در آموزههای وحیانی بر آن تاکید فراوان شده است، و تفسیر وارونه آن در جامعه موجب گردیده که فرهنگ آن در روابط اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی جلوه کمرنگی داشته باشد. نوشتار حاضر که از مجله فرهنگ کوثر شماره 41 اخذ شده در مقام تبیین این واژه قرآنی است تا فرهنگ نصیحت در تار و پود جامعه اسلامی به لطف الهی جلوه پررنگتری پیدا کند.
***
از روایات فراوانی که کلمه «نصیحهًْ» و مشتقات آن در آنها آمده است، استفاده میشود که نصیحت غالبا به معنای اصلیاش یعنی خلوص و صفا به کار رفته است. نصح در لغت به معنای خلص و صفا است. اخلص له المودهًْ یعنی خالص و مصفا شد و محبت را برای محبوب خالص کرد. نصح همچنین به معنای وعظ به کار میرود. گرچه پند و موعظه از آثار بارز خلوص و نصیحت است. نصحالعسل یعنی عسل تصفیه شد. وقتی که عسل تصفیه میشود، با میل و حلاوت بیشتری خورده میشود. نصیحت نیز چه در عمل ظاهر شود و چه در گفتار، به گونهای است که شخص نصیحتشونده با میل و رغبت آن را میپذیرد و حلاوت آن را میچشد.
خلوص و صفای باطن است که ناصح را خیرخواه میگرداند یا وادار به محبت و اطاعت و یا موعظه و ارشاد میکند. حقیقت نصیحت همان خلوص، اشتیاق، علاقه، محبت و صمیمیت قلبی و روحی ناصح است که به صورتهای گوناگون بر دست و زبان او جاری میشود.
علامه مجلسی مینویسد: «مناصحهًْ الولایهًْ خلوص المحبهًْ عن الغش و العمل بمقتضاها»؛ مناصحه ولایت یعنی خالص و پاک بودن دوستی از دغلکاری و عمل کردن براساس آن محبت. نیز مینویسد: «النصیحهًْای خلوص المحبهًْ لله و لحججه ولسایرالمؤمنین »؛ نصیحت یعنی محبت خالصانه نسبت به خداوند و حجتهایش نسبت به عموم مؤمنین. (بحارالانوار، ج 74، ص 252)
علامه مجلسی مینویسد: نصیحت کلمهای است که از هرگونه خیرخواهی برای نصیحت شونده به آن تعبیر میشود.
و اصل نصح در لغت به معنای خلوص است.معنای نصیحت خدا، درستی اعتقاد در یگانگی و اخلاص نیت در عبادت او است. نصیحت کتاب خدا، تصدیق آن و عمل به دستورات آن است. نصیحت رسول خدا
صلیالله علیه وآله، تصدیق نبوت و رسالت او و اطاعت از امر و نهی اوست. نصیحت ائمه علیهمالسلام، این است که ایشان را در حق اطاعت کند و نصیحت عموم مسلمانان، راهنمایی و ارشاد آنان به مصالحشان است. (همان، ج 67، ص 272)
بنابراین نصیحت یا خیرخواهی و صمیمیت یک مفهوم عام است که مصادیقی دارد. اما همین مفهوم عام به حسب موارد و کاربرد معنای خاصی پیدا میکند و معنا و مصداق آن با شواهد و قرائن مشخص و معین میگردد.
نصیحت از جانب خداوند و اولیاء برای دیگران به معنای موعظه، هدایت و مانند آن است که آن هم بر اساس خلوص محبت است و به معنای اطاعت و انقیاد نیست. خداوند به حضرت عیسی علیهالسلام میفرماید: یا عیسی هذه نصیحتی ایاک و موعظتی لک فخذها منی و انی رب العالمین»
ای عیسی! این نصیحت و پند من به تو است. آن را از من بپذیر که من پروردگارجهانیانم. (کافی، ج 8، ص 136) حضرت صالح(ع) به قوم خود میفرماید:
«... و نصحت لکم و لکن لاتحبون الناصحین»؛ برای شما خیرخواهی کردم اما شما خیرخواهان را دوست ندارید. (اعراف- 79)
نصیحت از جانب مقام پایینتر برای اولیای الهی، به معنای موعظه و ارشاد نیست. بلکه شامل مفاهیمی مثل اطاعت، فداکاری و احسان میشود که این حالات نیز ریشه در خلوص محبت دارد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/163149
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📚 #معارف
🔹 شکاکیت بازدارنده
🔸 یکی از رذایلی که موجب زیانکاری در دنیا و آخرت میشود، روحیه شکاکیت است. کسی که به صورت افراطی به این حالت ناپسند دچار میشود، بدون تردید توان تصمیمگیری در امور و قدرت انتخاب را از دست میدهد و پیوسته در امور معمول و متعارف سر در گم و متزلزل میماند.
این حالت، ضد یقین و ثبات و فکر است و موجب محرومیت از خیرات و برکات بسیاری میگردد. گاه این حالت در امر تحصیل دانش یا انتخاب شغل روی میدهد و غالبا مانع رسیدن به هدف میگردد. فرد مبتلا به این شک نه میتواند علمی بیاموزد و نه شغلی برگزیند. زیرا علم یا کاری را که انتخاب کرده، پس از چندی آن را رها میکند و به دانش یا شغل دیگری روی میآورد. به همین گونه عمرش را در شک و تردید سپری میکند. پس آنگاه متنبه و هشیار میشود که میبیند عمرش به پایان رسیده ولی هنوز در اول راه است.
گاه حالت شک در امر دین، عارض آدمی میشود. این وضعیت از حالت پیشین بدتر است زیرا موجب خسران در آخرت هم میشود. خداوند متعال میفرماید:
مذبذبین بین ذالک لا الی هولاء ولا الی هولاء و من یضلل الله فلن تجد له سبیلا.
در این کار مذبذب و دو دلند نه با اینان هستند و به با آنان؛ هر کس را خدا گمراه کند، هرگز راه نجاتی برای او نخواهد یافت.( نساء-143)
به این ترتیب قرآن کریم انسان دو دل را در دو جهان زیانکار میداند و میفرماید:
و من الناس من یعبدالله علی حرف فان اصابه خیر اطمان به و ان اصابته فتنه انقلب علی وجهه خسر الدنیا و الاخرهًْ ذالک هو الخسران المبین.
از مردم کسی است که خدا را به زبان میپرستد، پس اگر به خیری رسد اطمینان پیدا میکند و اگر با ناملایمت رو به رو شود، از دین خدا رو برگرداند و در دنیا و آخرت زیانکار میگردد، این همان زیان آشکار است.(حج-11)
راهکار برون رفت از این حالت شکاکیت افراطی این است که انسان در هر کاری ابتدا با تدبر و تفکر و بر مبنای مقدمات یقینی و براهین عقلی از حالت شک و تردید عبور کرده و پس از کسب مراتب یقین و با توکل بر خدای متعال نسبت به انجام آن کار اقدام نماید. بقای برشک و تداوم آن در عرصههای مختلف زندگی موجب بازدارندگی و سلب حیات طیبه از انسان میشود.
http://kayhan.ir/fa/news/163148
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📚 #معارف
🔹 حکمت آزمایشهای الهی برای جامعه
🔸 در دنیا بد مطلق وجود ندارد. هیچ بدی نیست که یک نتیجه خوب نداشته باشد. یکی از چیزهایی که به حسب ظاهر به نظر میرسد بد است و در باطن خوب است آزمایشهای الهی است. وقتی اجتماع آرام است یعنی یک امتحان بزرگی پیش نیامده است، انسان همه مردم را یکرنگ و مانند هم میبیند، همه شبیه همدیگرند. انسان خیال میکند یک مردم یکدست وجود دارد و حتی بعضی از افراد خیلی بهتر از دیگران جلوه میکنند و انسان آنها را بهتر تشخیص میدهد تا اینکه یک حادثه تندی و به تعبیر قرآن یک امتحانی پیش میآید. یک وقت انسان میبیند که گویی مردم غربال میشوند، یک عده یک طرف قرار میگیرند و یک عده طرف دیگر. به اصطلاح امروز صفها از هم جدا میشود. از یک نظر خیلی اسباب تأسف است. انسان یک وقت میبیند افرادی که هیچ از آنها انتظار نداشت چغاله از آب درآمدند. ولی از نظر افراد دقیق و باریکبین باید گفت خوب شد که صفها از همدیگر جدا شد.
مثلاً اگر پیامبر اکرم(ص) در مکه مبعوث نشده بود و فرضاً ما را میبردند در همان جامعه مکه، در آنجا افرادی را میدیدیم همه مثل همدیگر، یکسره و همانند و یکسان. ابوجهل و ابوسفیان را میدیدیم، عمار یاسر و ابوذر غفاری را هم میدیدیم و از نظر ما میان اینها فرقی نبود. اما حادثه شدیدی مثل ظهور اسلام و نزول قرآن پیش میآید، یک تکان شدید میدهد، یک وقت میبینیم که اینها از همدیگر جدا میشوند، درست مثل دستگاههای تجزیه شیمیایی که عناصری را که به یکدیگر آمیختهاند از همدیگر جدا میکند، هر قسمتش به یک طرف میرود.
امیرالمؤمنین علی(ع) در یکی از خطبههای نهجالبلاغه میفرماید: «لتبلبلن بلبلهًْ و لتغربلن غربلهًْ، و لتساطن سوط القدر، حتی یعود اسفلکم اعلاکم و اعلاکم اسفلکم؛ یعنی شدایدی برای شما پیش خواهد آمد و شما مانند دانههایی که در غربال ریخته باشند و غربال آنها را تکان دهد به طوریکه از همدیگر جدا بشوند، غربال خواهید شد؛ و مانند دیگ جوشانی خواهید شد که در اثر حرارت دادن زیاد به آن آنچه در ته دیگ است بالا بیاید و آنچه در بالاست پایین برود.» (خطبه 16)
چه تشبیه عجیبی است! شما اگر در یک دیگ مثلاً سیب زمینی و پیاز و گوشت و نخود و لوبیا بریزید، هر کدام در جایی قرار میگیرند و تنها چیزی که میبینید در رو قرار گرفته مثلاً فلفل و زردچوبه است که روی آب را گرفته. ولی وقتی که به این دیگ حرارت دادید به حدی که محتوای آن به جوش آمد، آن وقت میبینید آنچه در این دیگ است بالا و پائین میرود، پائینها بالا میآیند و بالاها پایین میروند. خیلی تشبیه خوبی است. امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: در تکانهای شدید و شدایدی که در میان مردم رخ میدهد و در امتحاناتی که پیش میآید، مردم مثل دانههایی که در غربال، غربال بشوند، غربال میشوند و مثل محتوای دیگی میشوند که در اثر حرارت زیاد به جوش میآید و بالا، پایین و پایین، بالا میرود.
* آشنایی با قرآن، مرتضی مطهری، ص 51-53
http://kayhan.ir/fa/news/163151
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎞 #فرهنگ_مقاومت
🔹 قافله شوق (40)
🔸 منصور ایمانی
سال ۶۰ بود. بهار یا تابستانش یادم نیست، همین قدر خاطرم هست که هوا خیلی گرم بود. سه نفر بودیم و کله صبح از خط آمده بودیم اهواز مرخصی. طبق معمول اول رفتیم حمام و بعدش از دست گرما چپیدیم توی اتاق بزرگ گردان و تا دم ظهر زیر پنکه درازکش شدیم. پنج و شش بعد از ظهر باید با ماشین شام برمی گشتیم خط. ساعت دور و بر ۲ بود که برای خرید چیزهایی که خودمان میخواستیم و رفقا سفارش داده بودند، از پادگان زدیم بیرون. هرم گرما که به آدم میخورد، انگار آب بدن ته میکشید و پوست سر و صورتمان خشک و چروک میشد. خیابانهای اهواز خلوت بود و مغازه دارها کرکره دکانها را ردیف پایین کشیده بودند. معمولا دو سه ساعت مانده به ظهر، از شرجی و گرمای هوا، مغازهها را میبستند و یکی دو ساعت مانده به تنگ کلاغ پر که تُک گرما میشکست، به زیر کولرگازی خانهها پناه میبردند. آسفالت خیابان چنان داغ شده بود که وقتی قدم بر میداشتیم، آجهای کف پوتینمان عین چاپ باسمهای روی پارچه قلمکار، کف آسفالت حک میشد. خرید چند قلم مایحتاج و تلفن کردنهای ما به شهرستان، بیشتر از یک ساعت طول نکشید. سوار تاکسی شدیم که برگردیم پادگان. توی تاکسی عرق از سر و روی ما شُرشُر میریخت و لباس به تنمان چسبیده بود. از گرما و شرجی هوا کلافه بودیم. سه راهی لشکر پیاده شدیم. تا حرکت ماشین غذا، دو ساعت وقت داشتیم و بهترین کار، گرفتن دوش آب سرد بود. صبح که رفته بودیم حمام، برای خلاص شدن از چرک بدن و گرد و خاکی بود که روی سر و تنمان ماسیده بود. ولی آن ساعت برای خلاصی از گرمای هوا، به حمام پناه میبردیم. خریدها را تحویل حمامی دادیم و هر کدام جداگانه خزیدیم توی یکی از نمرههای خصوصی. بدون اینکه به شیر آب گرم نگاه کنم، دست بردم و شیر آب سرد را تا آخر باز کردم. سرمای گزنده آب که به تن داغم خورد، رعشهام گرفت و پوست بدنم به مورمور افتاد. خنکای آب، خون را توی رگهایم به جریان انداخته بود و جان تازه به آدم میداد. زیر دوش همه چیز از یادم رفته بود؛ گرما و رطوبت سنگین هوای بیرون و مخصوصا گلوله توپها و هواپیماهای بعثی که شهر را میزدند. سالهای جنگ معروف بود که امنیت آدم توی خط مقدم، بیشتر از داخل شهرهایی است که زیر آتش دشمن بودند. توی جبهه وقتی بعثیها شروع میکردند به زدن، قبلش با غرش آتشبارهای توپخانه و یا سوت خمپاره، از شلیکشان خبردار میشدیم و فرصت داشتیم جایی پناه بگیریم. ولی توی شهر از این خبرها نبود. اولا که فاصله آتشبارها تا شهر زیاد بود و ضمنا سر و صدای ماشینها نمیگذاشت که صدای شلیک یا سوت گلوله را بشنوی. در ثانی توی خیابانها همه جا سنگر و جانپناه عمومی نبود که فورا بپریم توی آن. با این حال آن روز توی حمام کمپلو، بیخیال گلوله و بمب و راکت، زیر دوش آب سرد خوش خوشانم بودم که یکهو، صدای انفجاری کرکننده، بند دلم را پاره کرد و پشت بندش آبپاش دوش آب با لولهاش کنده شد و خورد توی ملاجم. فقط شانسم گفت که پنجره کوچک بالای سرم شیشه نداشت، و الاّ با موج انفجار هزار تکه میشد و هر تکهاش عین سوزن فرو میرفت توی بدن لختم. بوی باروت و گرد و خاک سوخته، از همان پنجره بیحفاظ، هجوم آورد داخل نمره و داشت خفهام میکرد. از روی تجربه احتمال دادم؛ باز هم ممکن است آنجا یا دُور و برش را بزنند. باید خودم را فورا از آن دخمصه خلاص میکردم. فرصت پوشیدن لباس نبود، حتی فرصت اینکه خودم را گربهشور کنم. با عجله لنگی به خودم پیچیدم و آبچکو و شلپ شلپ کنان از نمره زدم بیرون. توی راهرو پر بود از آدمهای لختی که سر و تنشان کفآلود بود و مثل من، فقط با یک تکه لُنگ یا حوله، ستر عورت کرده بودند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/163147
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper