💙این فعالیت ها رو جدی بگیرید
🌺اگه دانش آموزتون نتونه تو این سن حداقل ترین کار ها رو انجام بده باید خیلی سریع متوجه بشید و از اولیا برای تقویت اونها کمک بگیرید
🌺پس تمام مسئولیت یک دانش آموز رو شما نباید به گردن بگیرید و اگر آگاه باشید
متوجه میشید که بخشی از این موارد به عهده ی والدینی هست که ۷ سال با فرزندشون زندگی کردن اما در جهت رشد فرزندشون قدمی برنداشتن
و حالا این شما هستید که باید با آگاهی همراه اولیاتون کودک رو رشد بدید🌺
با تشکر از خانم غلامی
#مهارت_های_شناختی_اول👆
@kelasavalibamabash
با چه بازیهایی کمرویی فرزندمان را درمان کنیم؟
🤗تئاتر خیالی : لباسهای ویژه ای بپوشید و با فرزندتان یک نمایش را درمقابل تماشاچیان خیالی اجرا کنید. حتی میتوانید عروسکهای او را به عنوان تماشاچیان در گوشه ای بچینید و برای آنها بازی و سخنرانی کنید یا برای عروسکها روی صحنه ای خیالی، آواز بخوانید.
🤗معلم بازی : از فرزندتان بخواهید معلم شما شود و آنچه را که در کلاس یاد گرفته به شما یاد بدهد. یا از او بخواهید به عروسک هایش که بچههای تنبلی هم هستند، درس بدهد. خواهید دید که او با تصور کردن خودش در موقعیتی قدرتمند و اثرگذار، اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده و به خوبی از پس اجرای نقش برمی آید.
🤗بازی مصاحبه : یک میکروفن خیالی جلوی فرزندتان بگیرید و با او مصاحبه کنید. نظر او را درباره رنگ لباسش، آب و هوا، غذای مورد علاقهاش و... بپرسید و تا میتوانید این مصاحبه را طولانی کنید. با این کار فرزندتان هم ابراز نظر و عقیدهاش را تمرین میکند و هم صحبت کردن مقابل جمعیت را یاد میگیرد.
🤗ضبط صدا : با فرزندتان حرف بزنید یا کتاب بخوانید، میتوانید حتی نمایشنامهای را اجرا کنید و در همین حال صدایتان را با تلفن همراه ضبط کنید و بعداً گوش دهید. شنیدن صدای خود میتواند باعث شناخت ضعفها، برطرف کردن آنها و بالا رفتن اعتماد به نفس کودک برای صحبت در جمع شود.
🤗اجرای پانتومیم : یک کلمه یا مفهوم را انتخاب کنید و با اجرای پانتومیم سعی کنید آن را به دیگران بفهمانید. از کودکتان بخواهید با حرکات دستها و بدن، این مفهوم را انتقال دهد. با این کار، او میآموزد که از بدنش برای برقراری ارتباط استفاده کند و مهارتهای کافی را برای تقویت زبان بدن یاد میگیرد.
🤗خاطره گویی : شبها در جمع خانواده، به جای آنکه هر کدام مشغول گوشی تلفن همراه یا تلویزیون باشید، به صحبت کردن با هم بپردازید. بهترین کار این است که خاطره بازی کنید. هر کدام یکی از خاطرات خوبتان را در جمع تعریف کنید یا اگر خاطره ای به ذهنتان نمیرسد، مسابقه شعر خواندن یا قصه خوانی بگذارید.
🤗 بازیهای گروهی: بازیهای گروهی مانند پرسش و پاسخ، بازیهای تیمی و بازیهای همکاری و رقابتی میتوانند به کودکان کمک کنند تا با دیگران در یک محیط گروهی تعامل کنند و خجالت خود را کاهش دهند.
🤗بازیهای هنری: بازیهای هنری مانند نقاشی، ساختن مدل، ساخت و ساز و غیره، به کودکان کمک میکنند تا خلاقیت خود را بیان کنند و اعتماد به نفس خود را افزایش دهند.
🤗 بازیهای ورزشی: بازیهای ورزشی مانند فوتبال، بسکتبال، تنیس و غیره، به کودکان کمک میکنند تا با دیگران در یک محیط فعالیت بدنی تعامل کنند و اعتماد به نفس خود را تقویت کنند.
مهم است که در انتخاب بازیها، نیازها و علاقههای کودکان را در نظر بگیرید و بازیهایی را انتخاب کنید که برای آنها جذاب و مفید باشند. همچنین، حتماً به کودکان فرصت دهید تا خودشان بازی را رهبری کنند و نقشهای مختلفی را ایفا کنند.
#نکات_طلایی3
#توصیه_برای_والدین
#کلاس_اولی_با_ما_باش
نویسنده: مبیناآجودانی
@kelasavalibamabash