29.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
آمریکاییها مجبور هستند به خواستههای ایران تن بدهند
🔺جواد کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹دولت سیزدهم راهبرد خود را به مذاکرات و بازگشت آمریکا به برجام گره نزده است. پلن B ایران مشخص است.
🔸آمریکاییها که زمان ظریف و عراقچی می گفتند ایران یک سال تا ساخت سلاح هستهای فاصله دارد الان میگویند آن یک سال، صفر شده است.
🔹 اگر ایران پاسخ مناسبی را از آمریکا دریافت نکند قطعا غنی سازی 60 درصد در ظرفیتهای مختلف ادامه پیدا خواهد کرد.
🔹تیم مذاکره کننده و دولت ما هیچ عطش و عجلهای از خود برای انجام توافق از خود نشان نداده؛ این یک نکته بسیار مثبت و یک سیاست واقعبینانه است.
🔸پیشبینی من این است که آمریکا جمعبندی را خواهد پذیرفت.
🔻آمریکا در آستانه جنگ با چین است و با اتفاقاتی که در اروپا رخ داده، آمریکاییها یک مقدار سر عقل آمدهاند و مجبور هستند به خواستههای ایران تن بدهند.
✅@kermanbidar
🇮🇷
📝#گزارش_تحلیلی | از پادویی آمریکا تا مزدوری رژیمصهیونیستی
🍃🌹🍃
🔻«کیهان» در شماره امروز خود با تیتر «افراطیون مدعی اصلاحات از پادویی آمریکا به مزدوری اسرائیل رسیدند» نوشته: «افراطیون مدعی اصلاحات در رسانههای زنجیرهای، مهمات عملیات روانی رسانههای معاند را تهیه میکنند. برخی از سوژهها، مطالب و دست پختهای مسموم و آمیخته با دروغ آنها، مستقیما به این شبکهها از جمله بیبی سی، سعودی اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و... ارسال میشود.
🔺برخی دیگر، ابتدا در رسانههایی همچون روزنامههای شرق، اعتماد، جمهوری اسلامی، سازندگی، هممیهن، دیدهبان ایران، امتداد، انصاف نیوز و... منتشر و سپس در دیگر رسانههای وابسته به سیا، موساد و ام آی ۶ پژواک داده میشود.استقبال رسانههای بیگانه از گزارشها و یادداشتهای منتشر شده در رسانههای زنجیرهای مدعی اصلاحات این شائبه را به وجود میآورد که میان رسانههای معاند و افراطیون مدعی اصلاحات ارتباط مالی و ارتباط اطلاعاتی وجود دارد.
#روشنگری | #ثامن | #محرم
@kermanbidar
🇮🇷
📝#یادداشت| چند نکته از پاسخ برجامی آمریکا
🍃🌹🍃
🔻 آمریکایی ها درخواست های ایران را پاسخ داده اند؛ ارسال این پاسخ با ادعای رسانه های همسو با آمریکا مانند العربیه مواجه شد که مدعی هستند آمریکایی ها شروط ایران برای توافق را بصورت مطلق نپذیرفته اند. چند نکته تحلیلی بابت این موضوع میتوان گفت:
🔹 به نظر می رسد که خط رسانهای العربیه و برخی رسانههای غربی یک پروپاگاندای رسانهای باشد چرا که آنچه العربیه گفت یعنی خروج مواد غنی سازی شده و برخی اقدامات درباره سانتریفیوژها در برجام وجود دارد و نکته جدیدی نیست.
🔸 نکته دوم اینکه از موضع سخنگوی وزارت امور خارجه و برخی تحلیلگران مرتبط با تیم هستهای مانند آقای مرندی این استنباط میشود که آمریکاییها پاسخ پیشنهادهای ایران را به صورت گزینه بله یا خیر پاسخ نداده اند، بلکه در قبال پیشنهادهای ایران پیشنهاداتی را مطرح کرده اند که همانطور که وزارت خارجه اعلام کرد ایران در حال بررسی آن است.
❌ سوالی که برخی می پرسند آیا در صورت صحت ادعای العربیه مذاکرات کاملاً به شکست می انجامد؟ این نکته را باید توجه داشت که به خاطر شرایط ویژه ای که وجود دارد حتی اگر آنچه العربیه گفت صحت داشته باشد باز هم آن را نمی توان به معنای شکست در مذاکرات و پایان آن قلمداد کرد؛ چرا که پیش بینی می شود به علت این شرایطِ ویژه قطعاً پس از یک بازه زمانی کوتاه مدت برخی کشورهای منطقه و کشورهای غربی و اروپایی واسطه شده و پیگیر مذاکرات خواهند بود.
🔺 نکته آخر اینکه آمریکایی ها همیشه از ابزار رسانه همزمان با مذاکرات استفاده می کرده و می کنند اما نکته عجیب این است که برخی رسانههای داخلی با کپی سازی از رسانههایی مانند العربیه و استفاده از عباراتی مانند ردِ شروط اضافی ایران به نوعی این گونه به مخاطب القا می کنند که اگر مذاکرات به شکست هم بینجامد مسئولیت این شکست ایران است و این هم مایه تعجب و هم مایه تاسف است.
✍ یعقوب ربیعی
#روشنگری | #ثامن | #محرم
🆔 @kermanbidar
🔴 دولت قبل مانع رسیدگی قوه قضاییه به پرونده فولاد مبارکه میشد
🔻علیزاده، عضو هیات تحقیق و تفحص از فولاد:
🔹تحقیق و تفحص مجلس از فولاد مبارکه، صدای غارتگران بیتالمال و فریاد اصلاحطلبان را بلند کرده است.
🔹رئیسی در دوره ریاستش بر قوه قضاییه، پرونده تخلفات فولاد را پیگیری میکرد اما روحانی با سوءاستفاده از جایگاه ریاستجمهوری مانع از رسیدگی به پرونده متخلفان شد.
🔹روحانی میدانست که اگر اجازه دهد این پرونده توسط قوه قضاییه رسیدگی شود، باید پاسخگوی عملکرد معاون اول و رئیس دفترش در فولاد باشد، به همین دلیل مانع رسیدگی به این پرونده میشد.
🔹پیوند کانون قدرت و ثروت در واقع پیوند غارتگران بیتالمال در شرکت فولاد مبارکه با سیاسیون اصلاحطلب است که در کانون قدرت قرار داشتند.
🆔@baseeratt
🔴 قالیباف: دولت سیزدهم بارهای بزرگی از زمین برداشت
🔻رئیس مجلس:
🔹دولت سیزدهم رویکردهای درستی را در حوزههای مختلف در پیش گرفته که امیدآفرین است.
🔹در سالی که گذشت این دولت بارهای بزرگی را از زمین برداشت.
🔹سفرهای استانی خستگیناپذیر رئیسجمهور تصویر جدیدی از مردمی بودن دولت را نشان داده است.
🔹مجلس در مسیر پیشرفت ایران اسلامی آماده همکاری با دولت در چهارچوب قانون است.
🆔@baseeratt
وزیرخارجه در اولین ماموریت خود به آفریقاست. دولت فعلی سیاست خارجی متوازن را دنبال میکند و ضمن تاکید بر توسعه روابط با همسایگان، از دیگر مناطق جغرافیایی جهان نیز غفلت نمیکند. همزمانی این سفر با گفتگوهای وین، نشان میدهد دولت ضمن پیگیری رفع تحریمها،معیشت مردم را به مذاکرات گره نزده .
@kermanbidar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اطمینان بالای خبرنگار به نقطهزنی پهپادهای ارتش
🔹در حاشیه رزمایش پهپادی ارتش، گزارشگر شبکه خبر با اطمینان بالا به نقطهزنی پهپادها، برای ضبط گزارش در نزدیکی یکی از اهداف از قبل تعیین شده میایستد و نمایشی زیبا از نقطهزنی را به نمایش میگذارد.
✅@kermanbidar
🔴دلباخته حضرت بقیهالله
🔻صاحب نیوز در گزارشی درباره استاد برجسته اخلاق آیتالله ناصری نوشت:
🔹 آیتالله محمدعلی ناصری، مجتهد و استاد اخلاق بود که حوزه علمیه حضرت ولیعصر(ع)، حوزه علمیه صاحبالزمان(عج) و تعدادی از مراکز دینی-فرهنگی تحت اشراف ایشان قرار داشت.
🔹 ارادت و دلدادگی آیتالله ناصری به امام زمان(عج) زبان زد بود؛ ایشان سالیان متمادی در مسجد کمرزرین اصفهان به اشاعه محبت حضرت بقیهالله(عج) مشغول بود.
🔹از آیتالله ناصری آثاری چون «آب حیات»، «در امتداد نور»، «رسم بندگی» و «سخن دوست» به یادگار مانده است.
🔹آیتالله ناصری دروس حوزوی را از محضر اساتیدی چون حضرات آیات شیخ محمدحسین دهاقانی، شیخ صدرا بادکوبهای، سید عبدالهادی شیرازی و امام خمینی فراگرفته گرفته بود.
🆔@kermanbidar
🛑*چرا «رئیسی» بهترین رئیس جمهور ایران بعد از اصلاح قانون اساسی است؟*
از غوغاسالاری خاتمی و فرزندسالاری هاشمی تا رفیق سالاری احمدی نژاد
و آمریکاسالاری روحانی
*امروز فصل #دولت_مردم است...*
🔹هاشمی! رئیس جمهوری که قطعا تلاشهای زیادی را در کارنامه خود برای سازندگی بعد از جنگ دارد و از چهره های شاخص دوران مبارزات است. اما نگاه های متفاوت او به حوزه عدالت اجتماعی و مردم سالاری و اظهار نظر های خاصی مانند «ممکن است در مسیر توسعه عده ای هم له شوند» یا «با نظر ده درصد مردم هم می شود کشور را اداره کرد» عملا مردم را به سطح بالای نارضایتی از خود رساند. روحیه اشرافی گری و خاندان سالاری هاشمی از فرزندان او نمادهایی از خودشیفتگی خانوادگی، فساد اقتصادی و روابط و اظهارات ناسالم سیاسی در ذهن مردم ساخت. تا جایی که مهدی هاشمی هنوز در حال گذراندن دوران محکومیت خود به جرم رشوه و اختلاس است و فائزه هاشمی اوضاع بهتری از او ندارد.
🔺خاتمی! چهره ای محبوب در سالهای ابتدایی ریاست جمهوری اش که شعارهایی بر پایه آزادی های اجتماعی سرداد. اما کابینه ای متشکل زنگنه ها، جهانگیری ها و... از دولت او کابینه ای در امتداد هاشمی ساخت. این باعث شد هم مردمی که با «نه به هاشمی» به او رای داده بودند احساس فریب خوردگی کنند و هم جریان اصلاح طلبی که می خواست سر به تن هاشمی نباشد از او کینه دار شود! دوره ریاست جمهوری خاتمی پر بود ازآشوبهای خیابانی هوادارانش و بحران سازی های دوستان او مثل قتل های زنجیره ای و... و البته فسادهایی مانند کرسنت و... اوج نارضایتی از خاتمی در رای های انگشت شمار به هاشمی و معین و ریاست جمهوری احمدی نژاد انجامید.
🔺احمدی نژاد! برخلاف هاشمی و خاتمی در ابتدا با شعارهای انقلابی و ساختن دوباره ایران به میدان آمد و وابسته به جناح سیاسی خاصی نبود. نهضت مسکن سازی، یارانه های عمومی، ساماندهی هایی مانند سوخت و... برای او کارنامه خوبی ساخته بود، اما احمدی نژاد مسحور شد و مقهور. هم سحر چند نفر از اطرافیانش و هم قهر رقبایش. از بی اخلاقی های سیاسی تا قهر و خانه نشینی نشان داد که او اصالت اخلاقی و بزرگمنشی سیاسی را در خود ندارد و هوادارانش را برای همیشه نا امید کرد.
🔺روحانی! شاید در وصف او فقط چند کلمه کافی باشد. «دولت تعطیل و منتظر برجام». او وعده داد ظرف ١٠٠ روز مشکلات کشور را حل می کند اما بعد از برجام او، دلار سه هزار تومانی ٣٠ هزارتومان و روزانه ٧٠٠ کشته کرونایی با واکسنی که گروگان برجام بود برجای ماند. تعدد عملیاتهای تروریستی از حمله داعش به مجلس تا ترور فخری زاده و شهادت حاج قاسم درست بعد از توافق او با آمریکا اتفاق افتاد. آشوب های بنزینی و دروغ تاریخی منم صبح جمعه فهمیدم و تفریحات کیش و قشم و توچال او در روزهای سیل و زلزله و گرانی، از ایران کشوری عصبانی و زخم خورده ساخت و از روحانی منفور ترین رئیس جمهور تاریخ ایران.
🔺اما رئیسی! شروع مناظره های انتخاباتیش اینگونه بود: خسته نشدید از این همه تهمت و عملیات روانی روی مردم؟
بی پاسخ گذاشتن توهین ها بر خلاف رسم مناظره ها و پرداختن او به وعده هایی برای بازگرداندن دولت به مردم محبوبیت خاصی به او داد. ١۶ میلیون رای سال ٩۶ او به ١٨ میلیون ارتقا پیدا کرد. آرایی که اگر مشارکت کلی تا ٨٠ درصد هم بالا می رفت باز رای او اکثریت بود. شروع کار او مصادف بود با روزی ٧٠٠ کشته و واکسنی که می گفتند لنگ برجام است. جان مردم را با مدیریت بزرگترین بحران ۵٠ سال اخیر یعنی کرونا، تضمین کرد. ظرف یک سال به تمام ایران سر زد، ایرانی که سالها ريیس جمهور را از نزدیک ندیده بود. پیمان شانگهای و سایر روابط راهبردی با شرق توسط رییسی باعث شد تا غرب به میز مذاکره برای اصلاح برجام بازگردد. روابط با منطقه و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از قطر تا عربستان، هژمونی منطقه ای ایران را احیا کرد. اصلاحات اقتصادی و حذف ارز ترجیحی با سناریوی منم صبح جمعه فهمیدم نبود، او با مردم حرف زد و از تصمیمش گفت و یارانه های فریز شده در دولت روحانی را تا ١٠ برابر برای مردم اضافه کرد. حالا بسیاری از اقدامات زیرساختی برای آواربرداری ده سال اخیر را آغاز کرده و رگه های بهبود و آثار این اصلاح دیده می شود. او کشور را وارد چالش و دعواهای سیاسی نکرده و هر هفته با یک حمله به منتقدان کشور را متشنج نمی کند. او فرزندان لاکچری و آقازاده های بهره مند از رانت ندارد. نه فرزند سالار است، نه غوغاسالار نه حزب سالار. او رئیس جمهور مردم سالار است. رئیس #دولت_مردم
🆔@kermanbidar
✋
پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت آیتالله ناصری
🔹رحلت عالم ربانی و سالک الیالله آیتالله آقای حاج شیخ محمدعلی ناصری رحمةاللهعلیه را به عموم مردم اصفهان و به همهی ارادتمندان و مستفیدان از فیوضات آن مرحوم، و بالخصوص به فرزندان محترم و مکرّم ایشان تسلیت عرض میکنم.
🔹این عالم بزرگوار و معلّم اخلاق، وظیفهی بزرگ تزکیه و نشر معارف اخلاقی اسلام را تکلیف خویش دانسته و با بهرهمندی از خشیت و خضوع دل نورانی خود، بیان اثرگذار و نافذی را در این جهت به کار میبردند؛ رحمت و رضوان خدا بر ایشان باد. از خداوند متعال قبول خدمات و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت میکنم.
✅ @kermanbidar
🇮🇷
🔊گفتگوی صوتی
🍃🌹🍃
🎙سخنران: سردار زهرایی -مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور
✅ موضوع: اقدامات جهادی بسیج سازندگی درکمک به دولت
🕤 زمان: فردا- یکشنبه ۶ شهریور ساعت ۲۱:۳۰
❌ مکان: کانال تحلیل صوتی هادیان سیاسی
https://rubika.ir/tahlil_samen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#ویدئوکست | توزیع بیتالمال از زبان #شهیدرجایی بمناسبت هفته دولت
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #محرم
🆔 @kermanbidar
💠رویداد ملی داستان اربعین
( مسافران عراق / جاماندگان اربعین )
📌انعکاس و روایت گری از سوژه های مسیر اربعین (ویژه بانوان)
🎁همراه با اهداء جوایز نفیس به برگزیدگان رویداد و نمایش آثار برتر در نمایشگاه " راویان اربعین "
📍سوژه های رویداد
• کودکانه های اربعین ( حضور کودکان و لحظات خلق شده توسط آنها )
• مادرانه ها در مسیر اربعین
• خادمان کوچک
• جلوه های حضور سالخوردگان و معلولین
• عاشقانه ها در اربعین ( حضور زوج های جوان / جلوه های معنوی عبادت)
• مهمان نوازی در اربعین
📍قالب آثار ارسالی
1⃣عکاسی با موبایل
2⃣کپشن نویسی
3⃣مینیمال نویسی
4⃣پادکست و اکولایزر
📆علاقمندان می توانند آثار خود را از تاریخ 11 شهریور تا 31 شهریور ماه 1401
( در مسیر پیاده روی اربعین عراق / جاماندگان ایران )
به آدرس تلگرام http://t.me/Admiin_arbaen ارسال نمایند .
📚اطلاعات بیشتر و آموزش های مرتبط با تولید محتوا را در صفحه اینستاگرام و کانال تلگرامی revayat_arbaen@ دنبال کنید .
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل (۲۶۲)
🔻خبر: همزمان با هفته دولت در چند روز گذشته جریان اصلاحطلب سعی کرد با ارائه تصویری سیاه از عملکرد دولت سیزدهم با هدف بهرهبرداری سیاسی در مسیر انتخابات پیشرو، پا را از نقد فراتر نهاده و دست به تخریب دولت در میدان بزند.
🍃🌹🍃
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ میزان تحقق اهداف: به درستی دولت سیزدهم اهدافی چون ساخت مسکن، ایجاد شغل، بهبود بخش سلامت، تقویت بورس و... را وعده داد که اولا میبایست در یک فرصت چهار ساله بدان جامه عمل بپوشاند و ثانیا آثار کوتاهمدت آن نیز در عملکرد یک ساله آن مشهود است. مثلا در مسکن شناسایی زمین و تمهید امکانات و طرح و نقشه به انجام رسیده و مراحل تکمیلی در حال پیگیری است و یا در بخش سلامت با حرکت جهادی هم در کنترل کرونا و هم در طرح بیمه همگانی با پوشش حداکثری خدمات پزشکی و دارویی به انجام رسید و صندوق تقویت بورس هم با هدف ایجاد ثبات در حفظ سرمایه مردم تشکیل شد و اقدامات دیگری نیز باید صورت پذیرد.
2⃣ ملاک دیگر در بررسی عملکرد دولتها همانا مقایسه عملکرد یک ساله این دولت در اداره کشور و تدبیر امور در مقایسه با دولت هشت سال گذشته است که در تأمین ارزاق عمومی مردم و حل مسئله خاموشیها مانده بود و صفهای طولانی کالاهای اساسی و خاموشیهای روزانه تابستانی محصول بیعملی آن بود و اما دولت فعلی با روحیه کار و تلاش در داخل و نگاه درست در روابط خارجی و ارتباط منصفانه با دنیای اطراف از مرز قحطی و خاموشیهای طاقت فرسا گذشت تا اثبات کند با وجود تحریمها میتوانیم و میشود.
🔺نکته پایانی؛ در بررسی عملکردها نگاه به شرایط موجود و پیرامون و درک منطق موقعیت به ما میگوید؛ در چه شرایط و وضعیتی دولت اداره کشور را به دست گرفته که در این خصوص میراث زمین سوختهای که دولت قبلی بر جای گذاشت تا شرایط تورم جهانی که در یک سال گذشته رقم خورده نشان داد دولت سیزدهم در بدترین شرایط در حال تدبیر امور است و به چشم انصاف و عدالت بنگریم با وجود برخی ضعفها، در مجموع عملکرد مطلوبی داشت.
✍جواد خسروی
#روشنگری | #ثامن | #محرم
🆔 @kermanbidar
🔴رهبر معظم انقلاب اسلامی در سفر به مشهد مقدس -که به دنبال تغییر شرایط کرونایی کشور انجام شد- در مراسم غبارروبی مضجع نورانی امام رضا علیهالسلام که با حضور جمعی از علما و خادمان حرم رضوی و با تلاوت کلامالله مجید و زیارت جامعه کبیره و ذکر مصائب اهلبیت علیهمالسلام در روزهای پایانی ماه محرم برگزار شد شرکت کردند.
🆔@baseeratt
💢دولت و جنگ روایتها
🔴فردا آخرین روز از هفته دولت و مصادف با سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر است.
🔹با پایان هفته دولت فیتیله کار تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم نباید پایین کشیده شود؛ چرا که امروز دولت مهمترین آماج جنگ روایتها و بدون اغراق در کانون آن قرار دارد؛ بیدستاورد جلوه دادن دولت، بنبستنمایی و بینتیجه نشان دادن اقدامات و برنامههای آن، ناقص و شعاری نامیدن رویکردهای دولت، ضعیف و... بخشی از این جنگ روایتها علیه دولت سیزدهم است که در طیفی از اظهارات و تحلیلها و اخبار از رسانههای عبریـ عربیـ غربی تا برخی رسانههای داخلی صورت میگیرد.
⁉️ اما سؤال این است که چرا این حجم از سیاهنمایی درباره دولت به منصه ظهور و بروز میرسد در حالی که همه میدانیم دولت با چه وضعیتی کشور را تحویل گرفته و در زمان محدود یک ساله از حیات خود و لااقل در مقایسه با مدت مشابه دولتهای گذشته کارنامه نسبتا خوب و مناسبی ارائه کرده است؟
⁉️اساسا، با چه شاخصهایی باید به تبیین دستاوردهای دولت پرداخت؟ و چرا با وجود اقدامات خوب و ریلگذاری مناسب، این خدمات دولت کمتر مشهود و محسوس جامعه است؟
🔹 پاسخهای اقناعی به این سؤالات و دهها سؤال مهم دیگر درباره دولت مستلزم فهم و ادراک عمیق نسبت به رویکرد تحولی دولت و تمایزهای اساسی این دولت با همتایان سابق خود است.
🔹 اگر این چارچوب تحلیلی را به عنوان شاهکلید نداشته باشیم چه بسا ما نیروهای انقلابی نیز دچار انحراف در تحلیل و ضعیفنمایی «دولت در میدان» شویم و این، آن غایت هدفی است که دشمنان انقلاب دنبال میکنند.
🔹زیرا دشمنان دانا بر خلاف برخی دوستان نادان این دولت را به سبب رویکرد تحولی آن و این که برنامهها و اقداماتش به معنای اتم کلمه در راستای سربازی نظام ولایی و پیادهسازی راهبردهای امامین انقلاب در خدمترسانی خستگیناپذیر به ملت تحلیل میکنند، برای منافع خود و برنامههایی که برای برگرداندن ایران به مدار غرب انجام داده و میدهند مانع و خطرناک میدانند؛
🔹حتی در همین راستا برنامهریزی میکنند با انتخابات مجلس سنگرهای خدمت را به زعم واهی خود یکی یکی از نیروهای خدوم و انقلابی پس بگیرند.
🔹اما این نکته باید تبیین گردد که دولت برنامهها و اقدامات زیربنایی و مبنایی مهمی را کلید زده و با تمام آبروی خود در میدان ساخت قدرت ملت ایران ایستاده و به شدت کار میکند .
🔹لذا در پرتو این فهم صبوری میکنند تا با مرور زمان به ثمر نشستن این دستاوردها و وارد شدن ایران به مرحله تازهای از شکوفایی را به تماشا بنشینند.
#فتحالله_پریشان
#حرف_روز
#اخبارروزانه
#تبیین
✅@kermanbidar
🇮🇷
📝 محوریابی بیانات رهبرانقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت
🍃🌹🍃
❌ بخش اول
🔻 زنده کردن امید و اعتماد در مردم به عنوان مهمترین توفیق دولت سیزدهم
🔹تاکید بر ایجاد حس اعتماد در مردم به واسطه حضور رئیس جمهور و مسئولین بخش های مختلف در میدان و تلاش های آنان برای خدمت رسانی
🔸اشاره به سفرهای استانی رئیس جمهور و بازدید ایشان از سراسر کشور، نقاط محروم و دورافتاده در طی یازده ماه و توفیق خواندن این موضوع برای دولت
🔹خواندن توفیق دیگر برای دولت در رابطه با سرعت عمل آنان در قبال حوادث پیش بینی نشده
🔸اذعان به توفیق دیگر دولت در جوانگرایی در مجموعه اجرایی کشور
🔹تاکید بر بازشدن حلقه فرسوده مدیران به واسطه جوانگرایی در مجموعه اجرایی
🔸اشاره به دوری دولت از فرافکنی، بهانه تراشی و مسئولیت پذیری آنان و عدم گلایه گزاری مسئولین دولتی از موانع برای انجام کار
🔺روایت رهبر معظم انقلاب از تلاش ها دولت برای برجسته شدن شعارهای انقلاب، شعارهای اسلام مثل عدالتطلبی، مثل پرهیز از اشرافیگری، حمایت از مستضعفان و استکبارستیزی
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
🆔 @kermanbidar
🇮🇷
📝فوری| عذر خواهی مقتدی صدر از مردم عراق
🍃🌹🍃
🔻 مقتدی صدر در نشست خبری خود در منطقه حنانه، حوادث عراق را مایه اندوه و خستگی خاطر خود خواند و تأکید کرد که برای همین نمیخواهد طولانی صحبت کند.
🔸وی گفت که با صرف نظر از اینکه چه کسی را فتنه را آغاز کرد، با سر فروافتاده از ملت #عراق که تنها آسیبدیده این حادثه است عذر میخواهد و قاتل و مقتول را درآتش میداند.
🔹 جریان صدر منظم و فرمانبردار است و اگر در یک ساعت آتی حتی از تحصن دست برندارد از آن اعلام برائت می کنم.
🔸 کشور من که تاکنون اسیر فساد بود اکنون اسیر خشونت است.
🔺حشدالشعبی هیچ ارتباطی با وقایع اخیر ندارد.
❌ تظاهرکنندگان مطیع مقتدی صدر، شروع به عقبنشینی از تحصن منطقه سبز کردند.
❌ نیروهای مسلح سریا السلام در حال خروج از منطقه سبز هستند.
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 محوریابی بیانات رهبرانقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت
🍃🌹🍃
❌ بخش دوم
🔻 اشاره به خارج کردن جامعه از حالت چشم انتظاری و نگاه به بیرون به عنوان توفیق دیگر در دولت سیزدهم
🔹لزوم اهمیت دولت به ظرفیت های داخل کشور
🔸بد خواندن شرطی کردن حوادث کشور و کاسته شدن این موضوع در دولت
🔹تاکید بر تداوم این سررشته و سبکِ کاری برای دستیابی به توفیقات بیشتر
🔸توصیه های معظم له برای دولت:
1⃣ شکر نعمت توفیق خدمت به مردم: در درجه اول با تقویت ارتباط با خدا و دعا و توسل و تضرع و انس با قرآن است و در درجه بعد با ادامه تلاش جهادی برای خدمت به مردم
2⃣ داشتن نیت الهی و مخلصانه و پرهیز از کارهای نمایشی: عدم منافات داشتن اطلاع رسانی با اخلاص
3⃣ حضور در میان مردم و اسیر جوسازی ها نشدن در کنار برنامهریزی دقیق و استفاده از دیدگاهها و نظرات مختلف
4⃣ لزوم عمل به وعدهها و پرهیز از بیان وعدههای غیرقابل تحقق
5⃣ حرکت به واسطه یک طرح کلان و نقشه جامع و قابل توضیح برای مردم و غرق نشدن در کارهای روزمره
6⃣ اشاره به محدودیت توان دولت و لزوم مشخص شدن سرفصلهای اساسی و اولویت بندی در زیرمجموعههای آنها
🔸خواندن مسئله اقتصاد به عنوان اولویت اصلی در شرایط کنونی همراه با پیوست فرهنگی و همچنین نادیده نگرفتن سرفصلهای دیگری همچون علم، امنیت، آسیبهای اجتماعی و فرهنگ
🔺نکات رهبرمعظم انقلاب درباره توجه به مسئله اقتصاد: «لزوم انسجام مدیران اقتصادی و داشتن نظر واحد در مسائل گوناگون اقتصادی»، «مشخص کردن اولویتها و تمرکز بر شاخصهای اصلی و پیگیری روزانه آنها از جانب رئیسجمهور و دیگر مسئولان»
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝 محوریابی بیانات رهبرانقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت
🍃🌹🍃
❌ بخش سوم و پایانی
🔻 اشاره به شاخصهای اصلی اقتصاد همچون اندازه تورم، رشد اقتصادی، رشد سرمایهگذاری، رشد اشتغال، رشد درآمد سرانه و کاهش فاصله طبقاتی و لزوم توجه دقیق و مستمر به این شاخص ها
🔹خواندن مسئله تولید به عنوان عمدهترین سرفصل در پیشرفت اقتصاد کشور و تاکید بر مقابله با عوامل تضعیف کننده تولید در کشور
🔸مهم دانستن مسئله امنیت غدایی با اشاره به بحران غذا به دنبال وقوع جنگ اوکراین با تکیه بر اهمیت تولید در بخش کشاورزی و لزوم خودکفایی در اقلام اساسی مانند گندم
🔹اشاره به مشکل کمبود سرمایه در گردشِ واحدهای تولیدی صنعتی و تاکید بر وظیفه بانک ها در تامین این سرمایه
🔸توجه معظم له به مسئله مسکن و برشمردن آن به عنوان اولویتهای اقتصادی
🔹تاکید بر عقبماندگی زیاد در مسئله مسکن و بیان پیامدهایی همچون افزایش سرسامآور قیمت، اجارهبها و رنج و زحمت مردم به موجب این مسئله
🔸بیان اولویت های دیگری مانند «ساخت پتروپالایشگاهها»، «تکمیل زنجیره ارزش افزوده در صنایع معدنی و جلوگیری از خامفروشی»، «تکمیل مسیرهای حیاتی شمال- جنوب و شرق به غرب برای افزایش ظرفیت حمل و نقل بینالمللی و همچنین مسیرهای ارتباطی و حمل و نقل داخلی» و «توسعه استفاده از ظرفیت بیبدیل دریا» و تاکید بر لزوم جلوگیری از هرز رفتن ظرفیتهای طبیعی و انسانی موجود در کشور
🔹 تأکید بر پرهیز از نیمهکاره رها کردن کارها و ضرورت پیش گرفتن صبر و استقامت و افزایش کار جهادی برای حل مشکلات متراکم و بجا مانده
🔺اشاره رهبر معظم انقلاب به فعالیت بیشتر بخش رسانهای دولت برای بیان دستاوردها برای مردم
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb