💢از مسیر دریا راهیِ اربعین شوید
🔹مدیر اجرایی ستاد اربعین: پیشبینی میشود امسال از طریق دریا روزانه ۴ هزار زائر از بندر خرمشهر به بندر بصره اعزام شوند.
🔸زائران میتوانند به جای ورود از مرز شلمچه و ازدحام جمعیت با کشتی یک ساعته راهیِ عراق شوند.
🔹قرار است موکبهای دریایی و وسایل حملونقل عمومی در بصره مستقر شده و زائران را تا شهرهای زیارتی منتقل کنند.
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
🔴 تسخیر فضای مجازی با دو مؤلفه امامشناسی و دشمنشناسی دستیافتنی است/ باید با تهاجم و آفند، دشمنان اسلام و انقلاب و تفالههای آنها را به چالش بکشیم
سردار حسین معروفی، معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین در آئین اختتامیه دومین رویداد ملی سواد رسانهای:
دشمن در جنگ نرم فرهنگی که به مراتب دشوارتر از جنگ سخت است، اراده ملت ما را هدف قرار داده است.
فعالان فضای مجازی جبهه انقلاب اسلامی به عنوان رزمندگان و فرماندهان این جبهه پیچیده میتوانند با آگاهی و هوشمندی دشمن را در همه زمینهها به عقب برانند.
امروز جوانان، زنان و مردان ما بایستی در این نبرد نابرابر با علم و آگاهی دقیق و هوشمندی بر دشمن فائق آمده و فضای مجازی را تسخیر کنند.
باید با تسخیر، تهاجم و آفند، دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی و تفالههایی که در زمین دشمن بازی می کنند را به چالش بکشیم و تحقق این مهم با دو مولفه امامشناسی و دشمنشناسی دستیافتنی است.
🆔 @kermanbidar
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 #استوری
🎥 روایت #حاج_قاسم_سلیمانی از سخنان امام خمینی (ره) در جمع رزمندگان :
حفظ این نظام از وجود مقدس امام زمان (عج) واجبتر است....
#مکتب_حاج_قاسم_جیرفت
#مکتب_حاج_قاسم_کرمان
┄┅─✵🍃🌷✵─┅┄
♻️ ایتا👇
https://eitaa.com/maktabhajghasem_kerman
♻️ روبیکا👇
https://rubika.ir/maktebhajghasem_kerman
♻️ تلگرام 👇
https://t.me/maktabhajghsem_kerman
آمریکا چطور گاه و بیگاه جریان ضدّایران را سنگ روی یخ میکند؟
🔹شب گذشته خبر آمد که فرآیند تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا و همچنین روند آزادسازی بیش از ۱۰ میلیارد دلار از منابع بلوکه شده ایران که حدود ۶ میلیارد دلار آن در کره جنوبی و مابقی آن در عراق قرار داشت، آغاز شده است.
🔹این خبر معانی مختلفی دارد؛ از جمله اینکه پیگیریهای حقوقی و دیپلماتیک دولت ایران علیه کرهایها و همچنین استمرار در پیگیری یک حق، نهایتاً آمریکاییها را مجبور کرده که به قول مایک پنس معاون سابق ترامپ، باج بزرگی به ایران بدهند.
🔹امّا این همه ماجرا نیست و از زاویه دیگری هم به مسئله میتوان نگاه کرد؛ آمریکاییها در شرایطی تمهیدات لازم برای آزادسازی ۱۰ میلیارد دلار از منابع ایرانی را انجام میدهند که جریان ضدّایران در خارج و داخل کشور منتظر بود در سالگرد فتنه ۱۴۰۱ که به بهانهی درگذشت تاسفآور خانم مهسا امینی آغاز شد، آمریکاییها به جای توافق با ایران، اقدامات بسیار شدید علیه جمهوری اسلامی را آغاز کنند!
🔹تصوری که بیش از آنکه ناشی از تحلیل باشد، متأثر از توّهمی است که جریان ضدایران دهههاست که با آن مواجه است.
🔹هسته مرکزی این جریان که در سالهای اخیر مبتذلتر و بسیار نازلتر و بچهگانهتر از قبل شده و به چهرههایی مثل مصی علینژاد (برنده جایزه حافظ منافع اسرائیلیها در منطقه)
🔹و حامد اسماعیلیون و نازنین بنیادی (که گفته میشود مهمترین فعالیت سیاسیاش پرستو بودن برای تام کروز است) و رضا پهلوی (که پدرش هم میگفت شخصیت لازم در سیاست را ندارد) رسیده است، در این میان البته کاسبیهای خود را هم میکند، اما گروههایی نیز تصور میکنند که با آن طناب میتوان به بالا حرکت کرد، حال آنکه روی آن به قعر چاه است.
🔹طی یکسال گذشته هم علیرغم اینکه این جریان ضد ایران همواره سعی میکرد که جمهوری اسلامی را با شدیدترین تحریمها و انزواها در عرصه بینالملل مواجه کند، اما دقیقاً عکس این مسئله رخ داد و دولتمردان و مسئولان ایران در مجامع مختلف و نهادهای گوناگون حضور یافتند و برخی توافقات کمسابقه، از جمله توافق ایران و عربستان نیز در همین برهه رخ داد.
🔹این مسئله نشان میدهد که چطور حتی آمریکاییها نیز که بزرگترین دشمن ایران محسوب میشوند، در بزنگاهها و برای منافع خود حتی جریان ضدایران را هم به سادگی و به ثمن بخس میفروشند؛ جریانی که امروز نشان داده میشود که تا چه حد هم در درون خود آشفته و بیچاره است و هم در بیرون، یتیمتر و سرگشتهتر از قبل است.
🆔 http//eitaa.com/kermanbidar
🆔 http//rubika.ir/kermanbidar
🇮🇷
🖼 خود تحقیری به سبک اصلاحات
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
💬 #تحلیل_و_تبیین | امام احیاگر
👈 درباره کتاب روایت رهبر انقلاب از سیره مبارزاتی امام سجاد(ع)
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: ما بهجاى اینکه بیاییم زندگى امام حسن مجتبى(علیه السّلام) را جدا، و زندگى امام حسین(علیه السّلام) را جدا، و زندگى امام سجّاد(علیه السّلام) را جدا تحلیل کنیم... باید یک انسانى را فرض کنیم که ۲۵۰ سال عمر کرده، و در سال یازدهم هجرت قدم در یک راهى گذاشته، و تا سال ۲۶۰ هجرى این راه را طى کرده است. ۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔹حماسه امام سجاد علیهالسلام عنوانی کتابی است که از سوی انتشارات انقلاب اسلامی چاپ شده و شامل سخنرانیها و مصاحبههای حضرت آیتالله خامنهای با موضوع تحلیل زندگی ائمه و زندگی امام سجاد علیه السّلام است.
🗓 به مناسبت ۲۵ محرمالحرام سالروز شهادت حضرت زینالعابدین علیهالسلام بخش فقه و معارف رسانه KHAMENEI.IR در گفتاری از آقای دکتر محمدحسین رجبی دوانی، پژوهشگر و کارشناس تاریخ اسلام، مباحث اصلی کتاب حماسه امام سجاد(علیه السّلام) را بررسی کرده است.
🔍ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53549
💬 #یادداشت_هفته | متشکّل شدن مجدد شیعه
👈🏼 نگاهی به الگوی ویژه هدایت و سیره تبلیغی امام سجاد علیهالسلام و ثمرات آن بر اساس بیانات رهبر انقلاب
🔻 زندگی امام سجاد «از همه جهت یکی از زندگی های پر از درس است.» ۱۳۷۲/۴/۲۳ یکی از این جهات، الگوی هدایت و سیره تبلیغی ایشان است. همه شواهد نشان می دهد نیم قرن بعد از حکومت پیامبر اسلامی، جامعه اسلامی چنان به انحراف رفته است که امیدی به اصلاح آن نیست؛ اما به راستی امام سجاد چگونه در طول ۳۵ سال دوران امامت خود با صبر و استقامت، چنین اثر شگفتی در جامعه اسلامی ایجاد کردند؟
🔻 اختناقِ گسترده در دوران بعد از حادثه عاشورا
🔹 شرایط دوران امام سجاد از چند جهت حائز اهمیت است. از یک سو «وقتیکه حادثهى عاشورا پیدا شد، در عالم اسلام... حالت رعبى میان مردم به وجود آمد؛ بیشتر یا شاید کلّاً در میان شیعیان و طرفداران ائمّه.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۸۴) از سوی دیگر «عامّهى مردم دچار یک بیایمانى و ضعف و اختلال اعتقادى شدید شده بودند. کار به جایى رسیده بود که حتّى بعضى از ایادى دستگاه خلافت، نبوّت را زیر سؤال میبردند.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۱) و «اخلاق مردم بشدّت خراب شده بود.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۲) چراکه «بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند.» ۱۳۷۲/۴/۲۳
🔹 در آن دوران «اغلب شخصیّتهای بزرگ، سر در آخور تمنّیّات مادّیای که بهوسیلهی رجال حکومت برآورده میشد، داشتند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ و کارشان شده بود «از طرفى موجّه کردن و محبوب کردن چهرهى قدرتها در دل مردم، از طرفى منفور کردن خاندان پیغمبر و محبّت اینها را از دلها گرفتن.» (حماسه امام سجاد، ص ۸۳) فشار و سختگیری به جایی رسیده بود که «دستگاه عبدالملک... کمال اِشراف و نظارت را بر زندگى امام سجّاد داشت. جاسوسهایى گماشته بود که وضع زندگى امام سجّاد را به او گزارش بدهند.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۹۳)
🔹 حال سؤال این است با وجود اینکه «اختناق در آن دوران و نامناسب بودن وضع، اجازه نمیداد که امام سجاد بخواهند با آن مردم بیپرده و صریح و روشن حرف بزنند؛ نه فقط دستگاهها نمیگذاشتند، مردم هم نمیخواستند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ امام سجاد چگونه اسلام را از تحریف و جامعه اسلامی را از خطر انحراف نجات دادند؟
🔻 امام از هیچکس مأیوس نیست...
🔹 نگاه متعارف جامعه اینگونه است که با وجود چنین وضعیتی، تربیت مردم ناشدنی است. اما «امام سجاد... نگفتند وضع بد است، نگفتند که از شمشیر قدرت حاکم خون میچکد، نگفتند این حرفها در دل و مغز علیل مردم جا نمیگیرد؛ حرفشان را گفتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶) سیره عملی ایشان نشان میدهد «امام از هیچکس مأیوس نیست حتّى از محمّدبن شهاب. امام انسان را داراى فطرت نیکو میداند... بدیها عارضیاند، بدیها مال بعدند، بدیها نقشونگار روى این صفحه هستند و خود صفحه پاک است... هر انسانى در هر حدّى از انحراف، از قلمرو و محیط و منطقهى امید یک انسانِ هدفى و مسلکى بیرون نیست؛ همهکس را میتوان امیدوار بود که هدایت شود.» (حماسه امام سجاد، ص۱۵۳)
🔻 دو نوع روش تبلیغی امام
🔹 با بررسی شیوه تبلیغی حضرت سجاد میتوان دریافت که «امام چون در دوران اختناق زندگى میکردند و نمیتوانستند مفاهیم مورد نظر خودشان را آشکارا و صریح بیان کنند، از شیوهى موعظه و دعا استفاده کردند. دعا مربوط به صحیفهى سجّادیّه است... و موعظه مربوط به بیانات و روایاتى است که از آن حضرت نقل شده.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۵)
🔻 اولاً حضرت برای بازسازی جامعه نبوی «پوششى براى حقایق درست میکرد، و آن، پوشش، دعا بود.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۶۲) یعنی در بدترین شرایط تبلیغی «امام سجّاد از بيان معارف دست نکشيد؛ بهعنوان دعا، بهنام نيايش، مطالبى فراهم آورد و آنچه ميخواست بگويد، گفت.» (همرزمان حسین، ص ۹۲) ثانیاً موعظه «بهترین نحو انتقال و القای ایدئولوژى و افکار درست است.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۶) موعظههای عمومی حضرتسه ویژگی مهم دارد:
🔹 ۱- «این بیانات امام که خطاب به عامّهى مردم است، از نوع آموزش نیست، از نوع تذکّر و یادآورى است. یعنى در این بیان، امام نمینشینند مسئلهى توحید را براى مردم باز کنند و بشکافند، یا مسئلهى نبوّت را براى مردم تفسیر کنند بلکه تذکّر میدهند، یادآورى میکنند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۰)
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 ۲- «امام در این بیان عمومى یعنى در خلال مسائل اسلامى، ناگهان بر روى مسئلهى امامت تکیه میکند؛ مثل این است که مثلاً در دوران رژیم گذشته کسى با شما اینجورى حرف بزند که آقایان! به فکر خدا باشید، به فکر مسئلهى توحید باشید، به فکر مسئلهى نبوّت باشید، به فکر مسئلهى «حکومت» باشید. ببینید؛ عیناً امامتى که ما اینجا در بیان امام سجّاد میبینیم، مثل همین کلمهى «حکومت» است در دوران رژیم گذشته؛ که حرف خطرناکى بود.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۲)
🔹 ۳- «در خطاب به عامّهى مردم دائماً استناد به آیات میشود؛ چرا؟ چون عامّهى مردم امام سجّاد را بهصورت یک امام نگاه نمیکنند و براى حرفهایش دلیل میخواهند، استدلال میخواهند؛ این است که امام به آیات استدلال میکند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 روش خاص تبلیغ و هدایت
🔹 رویکرد امام به دعا به این دلیل است که «یکى از نتایجى که دعا میتواند داشته باشد، این است که انگیزههاى سالم و صحیح را در دلها بیدار میکند... و صحیفهى سجّادیّه از اوّل تا آخر پُر از انگیزههاى شریف و عالى براى انسانها است که اگر انسان به آنها توجّه بکند، واقعاً همین صحیفهى سجّادیّه کافى است که یک جامعه را توجّه بدهد و اصلاح کند و بیدار کند.» (حماسه امام سجاد، ص ۲۲۴)
🔹 رویکرد امام به موعظه هم به این دلیل است که «اگر کسى میخواست آنجا به مردم بگوید که به فکر مسئلهى حکومت باشید، این حرفى نبود که دستگاه بهآسانى از آن بگذرد امّا وقتى به زبان موعظه و در زبان یک آدم زاهد و عابد بیان میشود، براى دستگاه یک مقدارى قابلیّت قبول پیدا میکند؛ یعنى آنقدرها حسّاسیّتبرانگیز نیست.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 امام سجاد شيعه را مجدد متشکّل کرد
🔹 جهاد تبلیغی امام سجاد آنچنان آثار بنیادینی در جامعه داشت که گویی بعثت دوباره انجام گرفته است. شرایط به گونهای شد که «کمکم و تدريجاً مردم ملحق شدند و زياد شدند و زياد شدند و جمعيت شيعه سر و سامانى گرفت. بر اثر همين گفتههاى گرم امام چهارم که مثل تازيانهاى بر دوش فکر و روح مردم نواخته ميشد.» (همرزمان حسین، ص ۱۶۰)
🔹 امام سجاد «شيعه را مجدّداً متشکّل کرد و تحويل امام باقر داد.» (دو امام مجاهد، ص ۳۱۴) نهایتاً «نتیجه این شد که در شصت سال بعد، هفتاد سال بعد، از همین کوفه جوانها و پیرمردها بلند میشدند میآمدند مدینه و سالیانى در کنار مرکز فیض جعفربن محمّد میماندند و بهره میبردند و برمیگشتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶)، «بزرگانى که از رُوات امام صادق شما میشناسید، اغلب مال کوفهاند؛ در همین شهر بود، در همین محیط بود، در همین فضاى مسموم بود. چه کسى زراره را درست کرد؟ چه کسى محمّدبن مسلم را درست کرد؟ چه کسى مفضّلبن عمَر را درست کرد؟ یحییبن امّطویل را چه کسى درست کرد؟ امام سجّاد درست کرد.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۷)
🔹 اما آنچه از امام سجاد به عنوان هدایت گر ویژه و برترین مبلّغ احیاگر اسلام می توان الگو گرفت، این است که «امروز، ما چنين وظيفهاى داريم. البته شرايط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمد اللَّه حکومت حق يعنى حکومت شهيدان قائم است. پس، ما وظايفى داريم.» ۱۳۷۶/۲/۱۷
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🇮🇷
شیعه امروز امام سجاد علیهالسلام را یک بیمار میداند؛ در حالیکه بیماری امام سجاد _آنچه در تاریخ هست_ محدود به همان چند روز کربلا است. خب، شما هم در عمرتان چند روز بیمار میشوید؛ بنده هم بیمار میشوم؛ هر آدم ورزشکار قوی هیکلِ نیرومندی هم در عمرش چند روزی بیمار میشود؛ اسم «بیمار» که دیگر نباید تا آخر روی این شخص بماند. به جای نامها و این عنوانهای افتخار آمیز:
امام مجاهد، امام عالم، امام آگاه، امام سازمانبخش، امام تشکیلاتده، امام بهوجودآورنده نهضت، امامی که موتور گردونه تاریخی تشیع است، بگویند: «امام بیمار!»
امام خامنهای (مدظله العالی)
کتاب [همرزمان حسین(علیهالسلام)]
🏴 ۲۵ محرم الحرام سالروز شهادت جانسوز یادگار کربلا زین العبادین امام سجاد (علیهالسلام) بر شیعیان راستین آن حضرت تسلیت باد.
💔امام سجاد(علیهالسلام) به ما آموخت،
با اشک، عاشورا ماندگار شد ...
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک | رابطه بین غیرت وشهوت
#موشن_گرافیک
#متنا
#کرمان
#کهنوج
#مرداد۱۴۰۲
🌐 مرکز متنا سازمان فضای مجازی بسیج استان کرمان
🆔@matnakerman
🆔@matnamedia
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۷۵ قرآن کریم شامل آیات ۱۸۷ تا ۱۹۴ سوره مبارکه آل عمران
🍃🌹🍃
🌺 امام صادق (ع) میفرمایند: «ثَلاثَةٌ یَشکُونَ اِلَی اللهِ، عَزَّ وَجَلَّ، مَسجِدٌ خَرابٌ لا یُصَلّی فیهِ اَهلُهُ وَ عالِمٌ بَینَ جُهّالٍ وَ مُصحَفٌ مُعَلَّقٌ قَد وَقَعَ عَلَیهِ الغُبارُ لا یُقرَاُ فیهِ» سه گروه نزد خدا شکایت میبرند: مسجد ویرانی که مردم در آن نماز نخوانند، عالمی که بین جاهلان تنها بماند و قرآن رها شده و غبار گرفتهای که خوانده نمیشود. (اصول کافی ۲/۶۱۳)
🎙 استاد: منشاوی
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar