فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یاد «خیر» معروف رئیسی بخیر
🔸رهبرانقلاب: رئیسی به آنچه با صراحت میگفت، در عمل نیز پایبند بود؛ مثلاً در اولین مصاحبه از او سوال کردند با فلان کشور ارتباط برقرار میکنید، پاسخ داد «خیر» و تا آخر هم به همین خط صریح و روشن پایبند بود.
@Kayhan_online
.
♻️ تصویری از مریم شبانی خبرنگار هتاکی که در مصاحبه با آقای پزشکیان گفت برای رسیدن به اینجا، از میانبرهای بسیاری گذر کردم که گیر گشت ارشاد نیوفتم و آقای پزشکیان هم با حالت تشویق به این هتاک خندید.
✍ من اگر جای سردار رادان بودم فردا این فرد هتاک را احضار و قانون جمهوری اسلامی را درباره او اعمال میکردم. به آقای پزشکیان هم پیغام میدادم که در شأن شخصیت و جایگاه شما نیست تا به کسی که نسبت به قانون شرع و قانون کشور دهنکجی کرده، با حالت تشویق بخندید!
👈 حمید رسایی
004 اللهم اني اجدد.mp3
511.1K
ا🌹🌸🌹ا
هوالمدبّر
ا🌹🌸🌹ا
🌱یا ابا صالح المهدی
علیک السلام
ادرکنا🌱
🌾 اللَّهُمَّ إِنِّي أُجَدِّدُ لَهُ فِي
صَبِيحَةِ يَوْمِي هَذَا وَ
مَا عِشْتُ مِنْ أَيَّامِي عَهْداً
وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فِي عُنُقِي
لاَ أَحُولُ عَنْهَا وَ لاَ أَزُولُ أَبَداً؛
🌾 خدايا! من تجدید میکنم
در صبح اين روز و تا
روزی که زندهام، عهد و
پيمان و بيعت با
حضرت مهدی علیه السلام
که به عهده من است و
هرگز از آن سرپیچی نکنم
و هيچ گاه از آن دست
بر ندارم.
▪️ منبع: مفاتیح الجنان،
بخشی از #دعای_عهد.
طرح #کتابخوانی بصیرت
@ketab_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔻غم انگیزتر از بکار گیری افراد مساله دار، نگاه نسبی گرایانه جناب رئیس جمهور است.
میگویند هرکس در فتنه فکر می کرد خودش حق است...
پس کوتاه بیایم.
کاش فقط می گفتند گذشت کنیم.
اگر اینطور است صهیونیست هم فکر می کنند حق دارد کودک بکشند.
ضمناً از ایات سوره انبیا هم چنین برداشتی نمیشود
👤 محسن مهدیان
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آقای پزشکیان! دم زدن از امام و نظام و انقلاب و همزمان حمایت از فتنهگران پدیده زشتی است
رهبر انقلاب(تیر ۱۳۹۵):
🔸رسم شده که برخی از امام و نظام و انقلاب دم بزنند اما با کسی هم که میگوید؛ "انتخابات بهانهست، اصل نظام نشانهست" همکاری کنند یا از او حمایت کنند! این نمیشود. بنده موضعم در اینباره کاملاً صریح است.
🔸من بارها گفتهام؛ برای من این تقسیمات اصولگرا و اصلاحطلب مطرح نیست. من به این اسمها اصلاً اهمیتی نمیدهم و به محتواها کار دارم. اما روی مسئله فتنه حساسم.
🔸عدهای (در فتنه ۸۸) سردمداری کردند. عدهای هم سوءاستفاده کردند؛ گفتند: "انتخابات بهانهست، اصل نظام نشانهست." از این صریحتر؟ آیا این شعار داده شد یا نه؟ خب اگر این شعار داده شده، تبرّی از این شعار آن روز لازم بوده و باید تبرّی میکردند و نکردند. حالا هم یک عدهای از آنها حمایت کنند؛ این نمیشود. قابل قبول نیست.
🔸حالا (چنین افرادی) دم از طرفداری از امام و نظام و انقلاب هم بزنند! این پدیده بسیار بدی است؛ پدیده زشتی است؛ این پدیده را اصلاً نمیپسندیم.
@Kayhan_online
درباره انتصابهای غیرقانونی
🔰 رئیسجمهور از پاسخ به سؤال کیهان طفره رفت
🔸رئیسجمهور در جریان نشست خبری دیروز، در پاسخ به کیهان پیرامون فتنه ۸۸ بحث کرد اما آن را اعتراض و عیب در وجود اهل فتنه نامید و نشان داد آنچه ارائه کرد یا خطا در ادراک مسئله است یا عدم پذیرش حقیقت. پزشکیان از پاسخ به کیهان طفره رفت و باید پرسید؛ شعار «انتخابات بهانه است- اصل نظام نشانه است»، بیحرمتی به تصویر امام راحل و پشتیبانی افراطیون مدعی اصلاحات از اینها عیب و اعتراض است؟ یا غلط فتنه و براندازی؟
🔸دیروز در نشست خبری رئیسجمهور، وقتی نوبت به کیهان رسید، خبرنگار ما در جایگاهی که در فاصلهای نهچندان دور از محل حضور پزشکیان قرار داده شده بود، حاضر شد و خطاب به او بیان داشت؛
🔻«جناب آقای دکتر پزشکیان؛ زیارت قبول. انتخاب جنابعالی به ریاستجمهوری را هم تبریک عرض میکنیم. آقای رئیسجمهور؛ مستحضرید که حضور افراد زاویهدار با مبانی انقلاب و نظام در پستهای کلیدی، میتواند موقعیت دولت را با خطر جدی روبهرو کند. حضرت آقا نیز بارها درباره بهکارگیری افراد زاویهدار و بدسابقه هشدار دادهاند. اما متاسفانه شمار زیادی از فعالان فتنه و حامیان اغتشاشات در دولت شما پست و مقام گرفتهاند. این واقعیت تلخ، با مواضع اعلامشده حضرتعالی در تضاد است. آیا از این انتصابها باخبرید؟!»
🔸به دنبال بیان سؤال، پاسخ رئیسجمهور جملات زیر بود؛
🔻آن چیزی که شما میگویید فتنه، حالا من با هر نگاهی در یک صفی اعتراضی کردم، شما در صف دیگری اعتراض دیگری کردید، شما تصور میکنید حق با شماست، طرف مقابل تصور میکند حق با اوست....
🔻ـ حالا اگر یکی در گذشته بر اساس نگاهی که شما دارید و شاید هم اصلا بگوییم حق هم با شماست اما این آدم توانمندی است و میخواهد کمک کند، بگوییم نه تو بمان کنار چون در گذشته آنچنانی این موضع را داشتی. پس چطور میخواهیم وحدت کنیم؟ چطور میخواهیم وفاق داشته باشیم؟
🔻قرار نیست به خاطر اشتباه ما آدمها را کنار بزنیم. در نتیجه الان اگر میخواهیم وفاق ایجاد کنیم یعنی بپذیریم ما عیبهایی داشتیم، این عیبها را نادیده میگیریم، کنار هم میآییم، بر اساس چارچوب قانون، سیاست و رهنمودهای مقام معظم رهبری عمل خواهیم کرد. اگر خلاف آن سیاست عمل کردند، ما برخورد کنیم.
🔸آنطور که آشکار شد، رئیسجمهور در پاسخ، پیرامون فتنه ۸۸ بحث کرد اما آن را اعتراض و عیب در وجود اهل فتنه نامید و نشان داد آنچه ارائه کرد یا خطا در ادراک مسئله است یا عدم پذیرش حقیقت. رئیسجمهور از پاسخ به کیهان طفره رفت و باید پرسید؛ شعار «انتخابات بهانه است- اصل نظام نشانه است» عیب و اعتراض است؟ یا غلط فتنه و براندازی؟
🔸آقای رئیسجمهور، قطعنامه ۱۹۲۹ دقیقاً در سالگرد فتنه ۸۸- ۲۵ خرداد ۱۳۸۹(ژوئن 2010)- صادر شد، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه وقت آمریکا در پاسخ به سؤال خبرنگار واشنگتنپست که پرسیده بود قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت علیه ایران چه اثر قابلتوجهی دارد؟ گفته بود: این قطعنامه در حمایت از جنبش سبز صادر شده است.
🔸افراطیون مدعی اصلاحات داشتند با نظام میجنگیدند و گرای تحریم ملت و نابودی معیشت آنان را به دشمن دادند، آقای رئیسجمهور اینها اکنون توانمند شدهاند و میخواهند به مردم خدمت کنند؟ تأکید میکنیم، هیچ فردی حق عبور از خط قرمزها و پایمال کردن خون شهیدان را ندارد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001Euu
@kayhan_online
🔰 نقیضگویی برجامی موجب پایمالسازی حقوق ایران است
🔸اظهارات وزیر امور خارجه در گفتوگوی تلویزیونی و درباره برجام و مذاکره با غرب، مستلزم به رسمیت شناختن پایمالسازی حقوق ایران و دارای تناقضات متعدد بود.
🔸سید عباس عراقچی در گفتوگوی ویژه خبری، درباره برجام و مذاکرات محتمل گفت:
🔻برای شروع دوبارۀ مذاکرات هستهای اول باید پایۀ مناسب ایجاد شود. ما به فرمول برجام دوباره میتوانیم برگردیم. برخی قسمتهای برجام منافع گذشته را برای ایران ندارد، اما چارچوبی است که میتواند ما را به سمت توافق جدید هدایت کند...
🔻به اعتقاد بنده هنوز برجام چهارچوب مناسبی است که ما را به یک توافق جدید رهنمون میکند. اینها البته همه منوط به این است که ما با اروپاییها و بقیه اعضای برجام به نقطهای از درک متقابل برسیم که بتوانیم از موضع برابر وارد گفتوگوهای مجدد شویم.
🔻نگاه ما به گذشته است که از گذشته درس و عبرت میگیریم ولی در گذشته متوقف نمیشویم و به آینده نگاه داریم....
🔸درباره این اظهارات گفتنی است که: برجام، با همه خسارتهای هنگفتاش برای ایران، چهارچوبی برای توافق دیگر نبوده است، بلکه توافقی است که تعهدات ایران در آن نقداً و کاملاً انجام شده اما حقوق و امتیازات وعده داده شده به ایران زیر پا مانده است.
🔸برجام شکل دیگری ندارد، همین سندی است که آقای ظریف و وزرای خارجه ۶ کشور در تیر ماه ۱۳۹۴ توافق کردند و سپس مورد حمایت قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت قرار گرفت. ایران، ظرف دو ماه تمام تعهدات خود را پیش از روز اجرای برجام به اجرا گذاشت! اما طرف آمریکایی/ اروپایی از همان ابتدا به نقض تعهدات نیم بند خود درباره لغو یا تعلیق تحریمها پرداختند تا این که آمریکا در ابتدای سال ۱۳۹۷، اعلام کرد کلاً از توافق خارج میشود.
🔸طرف اروپایی نشان داد فاقد کمترین اراده مستقل و فاقد اهلیت است. در این میان، آمریکاییها (هم ترامپ و هم بایدن) نشان دادند نهتنها بنای جبران ندارند، بلکه باجهایی فراتر از برجام میخواهند! در این صورت، ادعای توافق با اشکال دیگر، صرفاً تضعیف موضع به حق ایران و پذیرش رسمی پایمال کردن حقوق کشورمان است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Euq
@Kayhan_online
🔰 آقای رئیسجمهور مراقب باشید!
👤 #دکتر_محمدحسین_محترم
🔸آنچه که از فضای حاکم بر کشور پس از روی کار آمدن دولت چهاردهم مشهود است به این احتمال دامن میزند که مبادا این دولت از آن سطح از فعال بودن در دولت سیزدهم و بخصوص توسط شخص شهید امیرعبداللهیان بهویژه در اوضاع کنونی منطقه و تحولات غزه برخوردار نباشد. البته بخشی از آن شاید به خاطر تغییر دولت طبیعی باشد، اما آنچه بیشتر به چشم میآید آن بخش غیرطبیعی است که البته شاید ناآگاهانه و از سر غفلت باشد.
🔸نکته مهم این است که حضور تیم جدید در وزارت خارجه در کنار حضور ظریف در معاونت راهبردی رئیسجمهور، نگاه دولت چهاردهم در سیاست خارجی را آشکار میکند، همان گونه که از فضاسازیهای بعد از آن روشن است.
🔸در یک مورد از این سیاستِ برخی رسانههای داخلی که به گفته نهاد امنیتی به رسانههای معاند خارجی نزدیک شدهاند، فضاسازی مغرضانه و فریبکارانه روسهراسی بر مبنای انتشار یک خبر مبهم و مجهول از سوی غربیهاست.
🔸در این جنگ ادراکی است که وزیر دولت روحانی که در کارنامه خود دستاورد قابل توجهی برای کشور ندارد، میتواند تفکرات جریان غربگرای رانتخوار را در یک روزنامه اقتصادی کپی پیست و با تعیین تکلیف توهینآمیز برای رئیسجمهور کشور ادعا کند «پزشکیان باید سیاستهای اعلامی خود را تغییر دهد»!؟، و یک شخصیت سیاسی دیگر در آستانه امضای توافقنامه راهبردی جامع با روسیه متوهمانه به رئیسجمهور دستور دهد«سطح همکاریهای راهبردی با روسیه را کاهش دهد»!
🔸اینجاست که هوشیاری آقای رئیسجمهور را میطلبد که اگر میخواهد موفقیت دولت خود را به موفقیت نظام و حل مشکلات مردم تبدیل کند، باید از مواضع اعلامی خود درخصوص سیاست اولویت با همسایگی و کشورهای منطقه و دوستان روزهای سخت و بخصوص از دستاوردهای سفر اخیر به عراق به خوبی مراقبت و آنها را با سیاستهای اعمالی برنامه محور اجرائی کند و مراقب پوست خربزههایی که برخی اطرافیان تلاش دارند زیر پایش بیندازند، باشد!
#یادداشت_میهمان
https://kayhan.ir/001Eup
@Kayhan_online
🔰 موفقیت پزشکان کشور در بازکردن رگهای قلب بدون نیاز به عمل جراحی
🔸رئیس بیست و چهارمین کنگره تازههای قلب و عروق از موفقیت پزشکی کشور به روش نوین در بازکردن رگهای مسدود شده قلب با رسوب کلسیم بدون نیاز به عمل جراحی خبر داد.
🔸به گزارش انجمن آتروسکلروز ایران، مسعود قاسمی افزود: این تکنولوژی نوین کمک بزرگی به بیمارانی است که در آنها خطر عمل باز قلب وجود دارد و از سوی دیگر در صورت باز نشدن عروقشان در معرض ابتلا به سکتههای قلبی و مغزی قرار میگیرند.
وی اظهار داشت: روش نوین الماس چرخنده، رسوب کلسیم رگها را بدون نیاز به عمل جراحی برطرف میکند که نتیجه این روش نوین به مراتب بهتر از شیوههای قدیمی است و سبب میشود، عمل فنرگذاری با موفقیت بیشتری انجام و از عمل باز برای برخی بیماران جلوگیری شود.
#ساخت_ایران
https://kayhan.ir/001Etl
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 درخواست «ساره جوانمردی» از رهبر انقلاب برای فرزندش
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آرین سلیمی دارنده مدال طلای تکواندوی المپیک 2024 در دیدار امروز با رهبر انقلاب: برای بالا بردن پرچم عزیز کشورمان میجنگیم. با افتخار ایرانی هستم و ایرانی میمانم.
@Kayhan_online
🔰 ترویج ارزشها و هنجارها مأموریت نظام آموزشی در همه جای دنیاست
🔸روزنامه زنجیرهای وابسته به رئیس شورای اطلاعرسانی دولت مدعی شد ترویج دینداری، به آموزش و پرورش ربطی ندارد و فقط بر عهده روحانیت و نهاد دین است!
🔸روزنامه اعتماد به قلم یک محکوم امنیتی (پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) نوشت:
🔻«اخیرا وزیر آموزش و پرورش دولت جدید جملهای را گفته است که بسیار عجیب است. «مهمترین وظیفه ما در آموزش و پرورش، اقامه فرهنگ نماز، قرآن و ایثار و فداکاری در فضای تعلیم و تربیت است. اگر میخواهیم جامعه سعادتمندی داشته باشیم بنا بر راهبردهای قرآنی، راهی نداریم جز اقامه نماز و اقامه فرهنگ ایثار.»
🔻شاید گمان شود که این اهداف و وظایف خوب است، چرا بیان آن را باید عجیب دانست؟ به این علت ساده که مشکل با این اهداف نیست؛ مشکل با تناسب کارکرد نهاد آموزش و پرورش با این هدف است. دیندار کردن مردم جزو وظایف و کارکردهای روحانیت و نهاد دین است و نه نهادهای دیگر. به علاوه این کارکرد بیش از آنکه آموزشی باشد، تربیتی است. مگر آموزش و پرورش نیرو یا ساختار مناسب را برای این هدف دارد؟ به علاوه پس روحانیت چه کار باید کند؟
🔻مردم فرزندان خود را برای دیندار شدن و نمازخوان شدن به مدرسه نمیفرستند، آنجا وظایف دیگری دارد. این وظیفه برعهده مسجد و روحانیت و خانواده است؛ به همین علت است که شکست میخورند. پیش از انقلاب نهاد اصلی متولی دینداری یعنی روحانیت و مسجد وظیفه خود را انجام میدادند و جامعه هم دیندار میشد. حالا آن نهاد به کارهای دیگری مشغول شده است بار خود را میخواهند بیندازند روی دوش نهاد آموزش و رسانه رسمی و این پاسخ نمیدهد».
🔸اولا، تربیت دیندارانه، جزو وظایف ذاتی و قانونی آموزش و پرورش در جمهوری اسلامی ایران است و روزنامه منسوب به یک مقام دولتی نمیتواند دوگانهسوز و دوزیستانه رفتار کند، چنان که نان دولت جمهوری اسلامی را بخورد اما سنگ نظامهای لائیک را به سینه بزند.
🔸ثانیا ترویج فرهنگ و ارزشهای دینی، منحصرا به عهده روحانیت نیست بلکه دیگر نهادها و دستگاهها نیز در این زمینه مسئولیت دارند و البته برای انتقال معارف دینی باید سراغ روحانیت بروند و از آنها بهرهمند شوند. در نظامهای لائیک و سکولار هم روشن است که ارزشهای مورد احترام آن نظامها، از سوی همه سازمانهای فرهنگی و اجتماعی و حتی غیر آنها -به ویژه از سوی نظام آموزشی- به عنوان یک ماموریت راهبردی عمومی ترویج میشود و مورد تاکید و پیگیری است.
🔸ثالثا فرض نیروی کافی نداشتن، توجیهی برای حذف مسئولیت قانونی نمیشود، بلکه در اینجا اگر اهتمام به ارزشهای اسلامی باشد، باید روزنامه مذکور خواستار تامین مورد نیاز شود و نه کنار گذاشتن ماموریت.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Eui
@Kayhan_online
سالگرد آغاز اغتشاشات پاییز 1401
🔰 مرگ یک دختر جوان و پروژهای طراحیشده
🔸براساس تصاویر دوربینهای مداربسته مقر پلیس، مهسا امینی همراه تعدادی دیگر به محل رسیده، وارد سالنی شده و روی صندلی نشسته، سپس یکی دوبار از جایش بلند شده و به مامورین در سالن مراجعه کرده شاید تا موقعیت خود را توضیح دهد که در یکی از این مراجعات، ناگهان بر روی زمین افتاد. دوربینهای اداره پلیس به وضوح تمامی این لحظات را ثانیه به ثانیه ثبت کردند که در تمامی شبکههای اطلاعرسانی هم منتشر گردید.
🔸حضور فوری امدادگران و انتقال به بیمارستان در حالی صورت گرفت که مهسا امینی در بیمارستان به کما رفت و سرانجام معالجات مؤثر واقع نشد و متاسفانه در 25 شهریور فوت کرد.
🔸هنوز خبر فوت مهسا امینی منتشر نشده بود که جماعتی در مقابل بیمارستان تجمع کرده و به سردادن شعارهای ساختار شکنانه و سپس آتش زدن اموال عمومی اقدام کردند و در مقابل هشدار و ماشینهای پلیس با پرتاب سنگ و مواد آتش زا مقاومت نمودند.
🔸هزاران نوع اخبار جعلی و تحریف شده توسط رسانههای مختلف خارجی و داخلی از مرگ مهسا امینی از جمله اینکه مورد ضرب و شتم قرار گرفته یا در مقر پلیس کشته شده و یا ضربه مغزی شده و... منتشر شد و شبکههای مجازی را در بر گرفت، در این رسانههای زنجیرهای، پلیس و نظام جمهوری اسلامی متهم به قتل مهسا امینی شدند.
🔻این درحالی بود که در تمام مدت کمای مهسا امینی، فرماندهی نیروهای انتظامی پیگیر معالجات و درمان وی شده و مقامات کشور از جمله رئیسجمهوری و رئیس قوه قضائیه و رئیسمجلس شورای اسلامی و... ضمن صدور پیامهایی برای فوت مهسا امینی، از آن ابراز تاسف و تاثر کرده و با تعیین هیئتهای مختلف بررسی و حقیقتیابی، پیگیر رسیدگی فوری به ابعاد مختلف مرگ مهسا امینی شدند.
🔸بالاخره در 15 مهرماه با انتشار گزارش رسمی پزشکی قانونی مشخص شد، دلیل فوت مهسا امینی ضرب و جرح نبوده و مهسا به دلیل جراحی تومور مغزی در هشت سالگی، به نارسایی هورمونی و مغزی مبتلا گشته که این موضوع باعث غش کردن وی در مقر پلیس شده که به دلیل عدم احیای مؤثر در لحظات اولیه، او دچار مرگ مغزی میشود. تمامی این واقعیات اسنادی در حالی بود که در فرم مجوز عمل جراحی بیمارستان به امضای امجد امینی (پدر مهسا)، صراحتا به بیماری مغزی وی اشاره شده بود.
🔸پس از گذشت حدود یک سال از ماجرای فوت مهسا امینی و کتمان واقعیات آن توسط رسانههای زنجیرهای، سرانجام دو تن از پزشکان متخصصی که در آن زمان در گفتوگو با شبکههای رسانهای یاد شده با تحلیل سی تی اسکنهای سر مهسا امینی، بر ضربه سنگین به سرش گواهی داده و آن را ناشی از برخورد جسم سخت به سر او دانسته بودند، سکوت خود را شکستند و اعتراف کردند، گواهی سال گذشته آنها نادرست بوده و تصاویر سی تی اسکن یاد شده از مغز مهسا امینی هیچ نشانهای از ضربه سخت به سرش نداشت، بلکه حکایت از یک عمل جراحی بر روی مغز مهسا در سالهای گذشته میکرد، چنانکه حتی در وهله نخست، به این تصور افتادند که تصاویر سی تی اسکن اشتباهی و متعلق به فرد دیگری را به عمد در اختیار رسانههای خارجی گذارده بودند تا آنها را به انحراف بکشانند!!
#دفتر_پژوهش_های_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001EuV
@Kayhan_online
🔰 به خیر گذشت؟!
🔸نشست مطبوعاتی آقای پزشکیان پس از انتخابات، با ۷۰ روز تاخیر انجام شد، با این توجیه که حرفی برای گفتن داشته باشد. تیم مشاوران، دائما این دغدغه را داشتهاند که وی درمواجهه بارسانهها وپخش زنده چگونه حرف میزند.
🔸اکنون با دو ماه و نیم تاخیر، نشست مطبوعاتی با خبرنگاران برگزار شده است. از نظر اطرافیان، با وجود برخی اشتباهات لفظی و محتوایی و طفره از پاسخ به سوالات، این نشست به خیر گذشته! منتقدان هم آنقدر نجابت دارند که برخلاف افراطیون مدعی اصلاحات، به طعنه و تمسخر نپردازند.
🔸اما مسئله لاینحل در این میان، جای خود باقی است: دولتمردی که پیاپی می گوید "سر درنمی آورم"، "بلد نیستم"، "خیلی که خراب نکردم؟"، کدام کار را بلد است؟ قرار است چه زمانی سر در بیاورد و اِشراف پیدا کند؟ و برنامه و تدابیر او، به ویژه در زمینه اولویت های اقتصادی چیست؟
🔸اولین نشست مطبوعاتی، نقطه عطف فعالیت یک مدیر است و نشان می دهد که چه آورده یا حرفی برای گفتن دارد. عناوین اصلی نشریات حامی نشان می دهد که آقای پزشکیان دیروز، تقریبا هیچ حرفی برای گفتن و تیتر شدن نداشت؛ برنامه و اولویت های اقتصادی که هیچ.
#محمد_ایمانی
@Kayhan_online
🔰 گسترش انتقادها به انتصاب مجرمان و محکومان امنیتی در پوشش وفاق
🔸دور زدن قانون و خطوط قرمز نظام و امنیت ملی در پوشش واژه تعریف نشده و غلطانداز «وفاق» و همچنین به کار گماردن مجرمان زاویهدار در برخی مسئولیتهای بالای دولتی، حساسیت و انتقاد رسانهها را که از وفاق قانونمند استقبال میکنند، برانگیخته است.
🔸روزنامه خراسان نوشت: برخی انتصابات اخیر دولت در رده مدیران میانی با حواشی زیادی همراه شده است. انتصاب برخی مدیران میانی در دولت از جمله «سرپرست امور اطلاعرسانی دولت» که کارنامه حاشیهسازی دارد، جنجال زیادی را در فضای سیاسی و رسانهای کشور ایجاد کرده است.
🔻بسیاری از کاربران فضای مجازی با اشاره به رزومه او مدعی هستند که وی نه در مسیر حرفهای رسانهای بلکه در چاچوب پروژهبگیری فضای مجازی فعالیت میکرده است. اظهارات بعضا زرد و غیر اصولی او در انتقاد از برخی حوادث و چهرههای سیاسی و داشتن پرونده امنیتی از دیگر موضوعاتی است که کاربران فضای مجازی درباره نامبرده به آن اشاره کردهاند. البته پیش از وی، نیز چند انتصاب در وزارت راه و بهداشت با حواشی زیادی همراه شد.
🔻برخی از این انتصابات در سطوح مدیریتی، به ویژه در ادارات و دفاتر اجرائی زیرمجموعه ریاستجمهوری و وزارتخانهها، بسیار حساسیتبرانگیز شدهاند. این در حالی است که عملکرد برخی از افراد منصوب شده نه تنها کارآمدی ویژه و خاصی نداشته، بلکه خود مایه ایجاد چالش جدید برای دولت بوده است.
🔻 همچنین حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشتی انتقادی نوشت: «آیا جناب پزشکیان میدانند «سرپرست امور اطلاعرسانی دولت» سابقه بازداشت از سوی دستگاه امنیتی و محکومیت ۵ سال زندان دارد؟... آقای رئیسجمهور با یک جستوجوی ساده میتوانید به هویت برخی از منصوبان زاویهدار پی ببرید!»
🔸از سوی دیگر روزنامه فرهیختگان خواستار نجات وفاق شده و نوشت: این روزها در کنار اخباری که از انتصابهای جدید منتشر میشود، واکنشهای منفی زیادی هم به برخی از انتصابات در شوراهای اطلاعرسانی و روابطعمومی وزارتخانهها به چشم میخورد. در آخرین مورد انتصابی که در شورای اطلاعرسانی دولت صورت گرفت نیز حواشی زیادی به همراه داشت.
🔻عمده نقدهایی که به این انتصاب وارد میشود، متوجه افرادی است که با وجود سوابق امنیتی یا واکنشهای تندوتیزی که در جریان ناآرامیها در 1401 و 88 داشتند، در دولت منصوب شدهاند. نکته جالب توجه ماجرا آنجاست که در میان اظهارنظرهای برخی از این چهرهها، شواهدی مبنی براینکه از مواضع خود عقبنشینی کرده باشند، دیده نمیشود. برای مثال یکی از افرادی که اخیرا در وزارت بهداشت منصوب شده، اظهارنظرهای تندی را در جریان ناآرامیهای 1401، مطرح کرده بود.
🔸از سوی دیگر، روزنامه همشهری در یادداشت و گزارشی با عنوان «نگران برای وفاق» مینویسد: در شرایطی که سیاسیون بر این اعتقادند که ترکیب کابینه چهاردهم، نمودی از پایبندی عملی به رویکرد «وفاق ملی» به شمار میرود، برخی انتصابهای روزهای اخیر با واکنشهای سیاسی-رسانهای مختلفی مواجه شد و بهدلیل انتصاب برخی افراد با پیشینههای سیاسی نامطلوب، هشدارهایی را بهمنظور حراست از رویکرد «وفاق ملی» متوجه دولت کرد.
🔻برخی فعالان سیاسی تأکید کردند که انتصاب افراد بدسابقه در سطوح مدیریتی میانی و بالای دولت چهاردهم خطری برای رویکردهای همگرایانه دولت چهاردهم بهحساب میآید.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Euh
@Kayhan_online
🔰مغالطات رئیسجمهور
🔸[یکم]. رئیسجمهور در نشست خبریِ دیروز و در واکنش به انتصابهای ناروا، چند شبهاستدلال مطرح کرد. نخست اینکه ایشان فتنه را «نسبیسازی» کرد و به «نگاهها» ارجاع داد؛ یعنی برخی که از فتنه سخن میگویند، راوی نگاه خودشان هستند، نه اینکه عمل طرفِ مقابل در ذات خویش، فتنه باشد. نزاع و اختلافی رخ داده و هر یک از دو طرف، نسبتی به طرف مقابل میدهد و اینگونه نیست که مسألۀ «حق» و «باطل» در میان باشد و یکی «ظالم» باشد و دیگری «مظلوم». هر دو سوی ماجرا، از خطا و صواب، نصیب بردهاند و حقِ محض نیستند و نمیتوان جانب یکی را گرفت.
🔺اما اگر ایشان معتقد به نظریۀ ولایت فقیه است و میداند که تعبیر «فتنه» را شخصِ رهبر انقلاب مطرح کردند و عاملان اصلی را «فتنهگر» نامیدند، چرا چنین قضاوت رسوا و تحریفآلودی ارائه میدهد؟! در مسألههای اختلافی، باید به چه کسی جز ولیّفقیه ارجاع داد و تسلیم نظرش شد؟! در اینجا، ولیّفقیه با صراحت تمام، یک طرف را نفی و انکار کرده و خودش در موقعیّت حد وسط، قرار نگرفته است. آنهمه توصیه و حسّاسیّت رهبر انقلاب، با چه واکنشهایی از سوی فتنهگران مواجه گردید؟! در یک سوی این نزاع، رهبر انقلاب قرار گرفتهاند و ایشان برای دفاع از جمهوریّت نظام، پا به معرکه نهادند و در برابر فتنه، آشکارا و بارها موضعگیریِ منفی کردند. اکنون چه شده که رئیسجمهور، در میانه مینشیند و به سایۀ نسبیّت پناه میبرد و برای قدرت، به حقیقت جفا میکند؟!
🔺از این گذشته، مگر مسألۀ جریان فتنه، ادّعای «وقوع تقلّب در انتخابات» نبود و مگر از عهدۀ اثبات ادّعای خود برآمدند؟! پس واقعیّت و عینیت نیز نشان میدهد آنچه که رخ داده، بهحتم فتنه بوده است. فتنه، «از نظر ما»، فتنه نیست؛ بلکه «بهواقع» فتنه بود و نباید با پناهبردن به نسبیّت و سیّالیّت، حقیقت را پایمال کرد. بهنظرم کسیکه دربارۀ فتنه، چنین قضاوتی دارد، بهرهای از عدالت سیاسی ندارد.
🔸[دوّم]. دیگر اینکه ایشان در ادامه میافزاید هر کسی «عیوب» و «خطاها»یی دارد و برای تحقّق وفاق، باید از گذشته گذشت و بر ضعفها، چشمپوشی کرد. این سخن نیز با نظر صریح رهبر انقلاب، تعارض دارد؛ چراکه ایشان هم اقدام فتنهگران را «خطای نابخشودنی» دانستند و هم آنها را «خط قرمزِ نظام» برشمردند و از نزدیکی و مؤانست به آنها پرهیز دادند. آیا رهبر انقلاب در برابر عیوب و خطاهای عادی، چنین موضع سرسختانهای دارند؟! آیا جای مدارا و نرمش وجود دارد اما ایشان چنین نمیکنند و اینان را در دایرۀ حاکمیّت نمیپذیرند؟! حصر، ظلم نظام به فتنهگران است، یا کمترین مجازاتی است که برای آنها در نظر گرفته شده است؟! آنچه که در فتنه رخ داد، ضعف بخشودنی و عادی بود، یا آنچنان ناجوانمردانه و خائنانه بود که رهبر انقلاب از چنین افرادی به عنوان «افراد نامطمئن» یاد کردند؟! آنهمه صدمات ملّی و ضربههای حیثیّتی و شکافهای اجتماعی و لطمات اقتصادی و ... که هنوز هم علاج نشدند، حاصل ضعفهای عادی بودند، یا خیانت و خباثت فتنهگرانی چون هاشمی و خاتمی و موسوی و کروبی. باور کنیم که ذهنیّت رئیسجمهور، این اندازه بسیط و ابتدایی و سادهساز است؟!
🔸[سوّم]. رئیسجمهور به عنوان یک شبهاستدلال دیگر میگوید اگر اینان را به کار نگیریم، دیگر «وفاق»، معنایی نخواهد داشت. عجبا! اوّلاً، مگر معنی وفاق، «دلجویی از اصحاب فتنه» است؟! «وفاق ملّی» یعنی «وفاق با فتنهگران»؟! این وفاق، با نام اینکه «ملّی» است، فروخته شده، اما در عمل، معنیاش عبارت است از در آغوش کشیدن نیروهای فتنه. چرا باید وفاق ملّی را مشروط به «اصحاب فتنه» کرد و آنها را مساوی با مفهوم «ملّی» انگاشت؟! ثانیاً، ترجمۀ وفاق ملّی، «گماردن افراد بر کرسیهای قدرت» است؟! یعنی همین که قدرت را میان افراد، توزیع و تقسیم کردیم، وفاق حاصل شده است؟! این امر، «سهمیهبندیِ قدرت سیاسی» نام دارد و نه وفاق ملّی.
🔺وفاق، از اتّحاد باطنی و همسانی فکری برمیخیزد و نه از تکهتکهکردن قدرت سیاسی و سپردن هر تکه به کسی. عملگرایان برای اینکه مانع و مزاحمی در مسیر قدرتشان نباشد، چنین شگردی را در پیش میگیرند تا همگان را در سپهر خویش، هضم و مستحیل سازند؛ هر چند در این میان، اصالتهای فکری نادیده گرفته شوند. هنگامیکه طرّاحان پشتصحنۀ این دولت، از جملۀ عوامانۀ «با هم دعوا نکنیم»، تعبیر «وفاق ملّی» را بیرون میکِشند و بهعنوان گفتمان، به خوردِ جامعه و رسانه و حاکمیّت میدهند، روشن است که نباید توقع معقولیّت و حکیمانهگی داشت. در این دولت، بازار سطحیاندیشی و سادهسازی و منطقگریزی و محاسبات کوچهبازاری، بیش از اینها گرم خواهد شد.
مهدی جمشیدی
@Kayhan_online
🔰دو تذکر جدی به آقای رئیسجمهور
🔸سخنان آقای پزشکیان در نشست خبری، نشان از آن دارد که ایشان هنوز با جایگاه ریاست جمهوری آشنایی لازم را ندارد. استفاده از برخی الفاظ به ویژه در عرصه سیاست خارجی کاملا بیمعنی و حتی مضر است. برای مثال اینکه آمریکا را برادر بخوانند. اما علاوه براین اشتباهات مهم، مسئله اصلی بر سر برخی خط قرمزها است که موضوع وفاق را تضعیف مینماید.
🔸نکته اول نگاه نسبیگرایانهی ایشان به برخی عناصر دخیل در فتنه ۸۸ و اغتشاشات ضدامنیت است. درست است که در این زمینه دستگاههای امنیتی باید گزارش دهند و هرکسی که در رسانه و شبکه اجتماعی به این عناوین معرفی شد، لزوما جز این دستهها نیست؛ اما مسئله آنجایی که است آقای پزشکیان بدون دستهبندی افراد، همگان را یکجور میبیند. این اشتباه باعث میشود تا خود دولت تضعیف شود و ظرفیت برای دوقطبیسازیهای سیاسی به وجود آید.
🔸نکته دوم درباره عدم صدور انقلاب است. مفهوم صدور انقلاب، به معنای بسط یک گفتمان و نگاه کلان تمدنی و نه ارسال سلاح یا تلاش برای تغییر حکومتهاست. لذا اگر قرار است آقای پزشکیان در این زمینه برخی دروغهای غربیان را بزداید، باید بازهم با دقت سخن گفته و دو موضوع را از هم تفکیک کند. چراکه انقلاب اسلامی حتما به دنبال بسط نگاه توحیدی، اسلام سیاسی، استکبارستیزی، عدالت و... در تمام جهان به ویژه جهان اسلام است. و اتفاقا همین امر یکی از اصلیترین منابع قدرتش در وضعیت کنونی منطقه است.
محمدسعید احدیان
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تذکر نماینده تهران به رئیس جمهور در صحن علنی مجلس؛ چرا خلاف قانون اساسی حرف میزنید؟!
ثابتی:
🔸اولا اینکه حرف دیروزتان درباره اینکه دنبال صدور انقلاب نیستیم، خلاف قانون اساسی است (اصول ۱۵۲ و ۱۵۴) و شما به عنوان رئیس جمهور باید مجری قانون اساسی باشید. به اسم وفاق میخواهید قانون اساسی را اجرا کنید یا آن را تغییر دهید؟
🔸ثانیا؛ چرا میگویید با امریکا برادریم؟ آنها در عمل نشان داده اند میخواهند دشمن ما باشند نه برادر! این عشق شما یکطرفه است و از تجربه های گذشته درس بگیرید.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نبویان خطاب به پزشکیان: از آقای روحانی عبرت بگیرید؛ برای یکبار هم که شده متن FATF را بخوانید!
🔸نبویان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در صحن علنی در تذکری به رئیسجمهور گفت: تحریمها از ۸۰۰ عدد به ۱۵۰۰ عدد رسید آقای پزشکیان سعی کنید اولاً متن برجام و fatf را برای یک بار بخوانید و صرفاً به وسوسههای کسانی که خانواده و بچههاشان در خارج از کشور هستند اعتماد نکنید
🔸ثانیاً از تلاشهای باطل و چشم امید بستن به دشمنان ملت به جای اعتماد به ملت بزرگ ایران در دولت آقای روحانی عبرت بگیرید!
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️وضعیت اسفناک و ناراحتکنندهی ایرانیان در کمپهای پناهندگی آلمان
🔻دفتر رییس جمهور ترمز حضرتی را کشید!
🔹بعد از مجموعه انتصابات نسنجیده حضرتی و بکارگیری عناصر پروندهدار و مسألهدار دفتر رییس جمهور با ارسال ابلاغ فوری هرگونه بکارگیری نیرو در مشاغل حساس در شورای اطلاع رسانی را صرفا با موافقت دفتر رییس جمهور و طی مراحل قانونی مجاز دانسته است.
🔹به نظر میرسد دفتر رییس جمهور ناچار شده با ورود به موقع از هزینهآفرینی حضرتی برای دولت پزشکیان جلوگیری و مانع استقرار همراهان پروندهدار حضرتی در نهاد دولت شود.
🔹نکته مهم اینکه مجموعه اقدامات هزینهآفرین حضرتی در رسانه بارها باعث توقیف روزنامه اعتماد و طرح پرونده آن در محاکم قضایی شده است و او تلاش دارد با همین رویه برای دولت ضعیف پزشکیان هزینه سنگین درست کند.
005 اللهم ارني الطلعة.mp3
355.3K
ا🌹🌸🌹ا
هوالمدبّر
ا🌹🌸🌹ا
🌱یا ابا صالح المهدی
علیک السلام
ادرکنا🌱
🌾 اللَّهُمَّ إِنِّي أُجَدِّدُ لَهُ فِي
صَبِيحَةِ يَوْمِي هَذَا وَ
مَا عِشْتُ مِنْ أَيَّامِي عَهْداً
وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فِي عُنُقِي
لاَ أَحُولُ عَنْهَا وَ لاَ أَزُولُ أَبَداً؛
🌾 خدايا! من تجدید میکنم
در صبح اين روز و تا
روزی که زندهام، عهد و
پيمان و بيعت با
حضرت مهدی علیه السلام
که به عهده من است و
هرگز از آن سرپیچی نکنم
و هيچ گاه از آن دست
بر ندارم.
▪️ منبع: مفاتیح الجنان،
بخشی از #دعای_عهد.
طرح #کتابخوانی بصیرت
@ketab_basirat