#پرسه_در_فضای_مجازی
📸 فقط باید قوی بود و قویتر شد.
محمد مرسی در مصر
بشار اسد در سوریه
@Kayhan_online
❌نخست وزیر سوریه: از محل بشار اسد و زمان خروج او از سوريه اطلاعی ندارم. آخرین تماس من با اسد عصر دیروز بود.
شهیداحمدکاظمی :
#خیانت [فقط] این نیست که با دشمن ببندی! خیانت این [هم] هست که در جایگاهی قرار بگیری که جای تو نباشد!
#میوه_وفاق
#سوریه
۳ انتخاب برای آینده #سوریه:
۱-تبدیل شدن به لیبی دیگری.
۲-تبدیل شدن به نوکر جدید آمریکا و رژیم کودککش.
۳-حمایت از مردم فلسطین و باقی ماندن در محور مقاومت در سیاست خارجی، اصلاح ضعفهای گذشته در سیاست داخلی.
مردم سوریه و مردم و دولت ایران در بهتر بودن گزینه سوم اشتراک نظر دارند.
✍️ فواد ایزدی
🔴بخشی از پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به حاج قاسم سلیمانی پس از اعلام سقوط حکومت داعش!
"اینجانب صمیمانه به شما تبریک میگویم و با این حال تأکید میکنم که از کید دشمن غفلت نشوید. آنهایی که با سرمایهگذاری سنگین، این توطئهی شوم را تدارک دیده بودند آرام نخواهند نشست، سعی خواهند کرد آن را در بخشی دیگر از این منطقه و یا به شکلی دیگر دوباره به جریان افکنند. حفظ انگیزه، حفظ هوشیاری، حفظ وحدت، زدودن هر پسماند خطرناک، کار فرهنگی بصیرتافزا و خلاصه، آمادگیهای همهجانبه نباید فراموش شود.
سید علی خامنهای(مدظله)- ۳۰ آبان ۱۳۹۶
❌ نفوذ شاخ و دم نداره...
فقط حیرت ما از بی عملی نهادهای امنیتی در مملکت است که اجازه جولان نفوذ را میدهند و نظاره گر هستند.
ـــــــــــــــــــــــ
✍کانال تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🎥آیا دیدید که سوریه سقوط کرد؟
حالا برید رفع فیلتر کنید و افکار عمومی را به دست آمریکا بسپارید.
#فیلتر_کامل_پیامرسانهای_صهیونیستی در راستای امنیت اجتماعی مطالبه ملی
🔻مقاومت و تاریخ لرزان
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. دولت بشار اسد، از درون خویش، پوسیده بود و اگر حمایتهای ایران در یک دهۀ پیش در میان نبود، در همان برهه، برچیده شده بود. ایران به سبب اینکه زوال دولت اسد، موجب آسیبدیدن جبهۀ مقاومت میشد، به حمایت از تداوم قدرت وی برخاست و در این باره، موفق نیز شد. البته بیش از هر چیز، حس تکلیفِ شیعیِ ایران نسبت به پاسداری از حرم حضرت زینب - سلاماللهعلیها - در این معادلۀ سیاسی، مؤثّر بود. بههرحال، دولت اسد، ناتوان و درمانده بود و نمیتوانست بهتنهایی، بماند و دوام بیاورد. این دولت، نه بدنۀ اجتماعی و مردمیِ چندانی داشت و نه وجه ایدئولوژیک و اعتقادی. تنها امری که میتوانست مولّد قدرت برای وی باشد، همراهیاش با جبهۀ مقاومت بود؛ وگرنه از لحاظ درونی، عناصر اقتدار خویش را باخته بود. هرگز نمیتوان باور کرد که جریانهای سلفی و تکفیری، اینچنین آسان به قدرت دست یابند؛ مگر اینکه پیش از کنش آنها، دولت حاکم، تهی و تُنک شده باشد و نتواند بماند. کشش قدرت دولت اسد از لحاظ روانی و انگیزشی، به پایان رسیده بود و تاکنون نیز به واسطۀ قدرتهای بیرونی، پابرجا مانده بود. «سکولاریسم سیاسی» - که حاصلش مقاومتِ غیرایدئولوژیکِ نیمبند و خوشباوری نامؤمنانه نسبت به وعدههای سیاسیکارانه بود - و «تکثّر هویّتی» - که ریشه درفقدان نقطۀ مرکزی داشت - سوریه را اینچنین خاکسترنشین کرد.
[دوم]. خوانش غیرایمانی و ملّیاندیشانه و سیاسی از مقاومت، دوام و پایداری ندارد و چهبسا حتی در شرایط ساختگی و گلخانهای نیز از دست برود؛ چنانکه سقوط بشار، ناشی از تزلزل درونی قدرت او بود، نه قدرت مخالفانش. مخالفان، بدون جنگ و درگیری، وی را ساقط کردند و این یعنی در میدان مواجهه، پیروز نشدند، بلکه از ضعفهای درونی و داخلی او، بهره بردند. مقاومت، «دلیل» میطلبد و آن دلیل، باید ریشه در «ایمان دینی» داشته باشد تا شهادت، معنا یابد. دولت و ارتش سوریه، با چنین معانی و معارفی، بیگانه بودند و از این جهت، قدرت مقاومت نداشتند. دلیل مقاومت، یعنی درحالیکه ارتش سوریه، ناتوان و عاجز است، سپاه قدسِ ایران، وارد میدان میشود و در جغرافیایی دیگر، حماسۀ تاریخی میآفریند. این کنش تاریخی، برآمده از همان دلیل قدسی و معنایی و هویّتی است که در ایران و یمن و عراق و حزبالله لبنان و فلسطین به چشم میخورد، اما در دولت و ارتش سوریه، اثری از آن نبود. این فقدان، امروز در یک «صحنۀ بینبرد»، خویش را نمایان کرد. وقتی پای دلیل هویّتبخش و معناآفرین در میان نباشد، کاری از دولت و ارتش ساخته نخواهد بود و ساختارهای ظاهری، به تکانهای زوال خواهند یافت.
[سوم]. ایران یکی از اقمار سیاسی خویش را در جبهۀ مقاومت از دست داد، اما این وضع، حاصل شرایطی بود که در ارادۀ ایران نبود. ما همۀ شرایط را نمیسازیم و تعیین نمیکنیم و نمیتوانیم به یک دولت- ملّت دیگر، ارادۀ خویش را تحمیل نماییم. این امکانها و بضاعتهای طرف مقابل است که مسیر را بر همافزایی ما میگشاید. زنجیرهای از ضربههای سخت و کاری در ماههای اخیر شکل گرفته است که میخواهد ریشههای مقاومت را از خاک بیرون افکند. این یعنی نزاع تاریخی، به نقطۀ اوج خویش رسیده و جبهۀ مقابل، میخواهد داستان زوال خویش را به افسانه تبدیل کند. ما امکان تعیینکنندهای را از دست دادیم، اما همچنان امکانهای مهم دیگری را نیز در اختیار داریم و بازی، تمام نشده است. اینجا، نقطۀ پایان نیست و این داستان، صحنههای دیگری نیز خواهد داشت. بیش از همه، آنچه که اهمّیّت دارد این است که ایران، همچنان یک هستۀ سختِ الهامبخش و مولّد برای ایدئولوژی مقاومت است. ممکن است مقاومت در سراشیبی قرار گرفته باشد، اما پایان نیافته است. در این نزاع، هر دو طرف، گزند دیدهاند و نمیتوان گفت جبهۀ تجدّد، کامیاب شده است.
[چهارم]. شهدای مدافع حرم، هرگز ضرر نکردند؛ دیروز، تکلیف ایستادن بود و امروز، معادله تغییر کرده است. و مگر در دفاع مقدس نیز، شاهده چنین وضعی نبودیم و نحوۀ پایان جنگ، بسیاری را دچار تردید نکرد. آنان که از جنگ نهراسیدند و به میدان شتافتند، به سعادت ابدی دست یافتند. هیچ صلح و معاهده و عقبنشینیای در این جهان، اجر و فلاح آنها را تضییع نخواهد کرد. مسألۀ خمینیِ کبیر و جنودِ عاشوراییاش، همواره تکلیف بوده و نه نتیجه. ما آموختهایم که مأمور به تکلیف هستیم و نه نتیجه. آنان مبتلا به خسران و تباهی هستند که در ذهنیّت جمعی، بذر تردید میپاشند و گمان میکنند که باید دربارۀ شهادت و شهدا، بر اساس محاسبات مادّی و معادلات دنیایی قضاوت کرد. سلسلۀ جنگهای میان جبهههای حق و باطل، تا ظهور ادامه خواهد یافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔰 با سقوط حکومت بشار اسد، آینده سوریه، منطقه و ایران چگونه خواهد شد؟
🔻این جمله تاریخی شهید سلیمانی انگار برای همین روزها و ساعتهاست:
🔸"من با تجربه این را میگویم که میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم..."
پس از اشغال عراق توسط امریکا نیز خیلی ها تصور میکردند که کار منطقه و ایران تمام است اما هوشمندی جمهوری اسلامی و اتخاذ راهبرد درست منطقه ای اش، کاری کرد که آن بحران بزرگ به یک فرصت کم نظیر برای ایران تبدیل شد.
🔸امروز نیز در همان نقطه ایم به شرطی که به جای انفعال، به دنبال تبدیل بحران به فرصت باشیم و چنین رویکردی از دل روزمرگی و گدایی از غرب و اکتفا به حداقل ها در نمی آید، اولین شرط تبدیل بحران به فرصت، باور داشتن به توانمندی های بزرگ کشور و اعتماد به نفس در برابر دشمنان است. نقطه سر خط!
👤 امیرحسین ثابتی
@Kayhan_online
هو المدبّر
🔰مقام معظم رهبری:
در #نظام_مردمی، #مردم باید
#اهل_تحلیل شوند تا بفهمند
که #نظام برایشان مفید است.
#آگاهی برای چنین نظامی،
مثل آب و هوا، لازم #واجب است.
#نظام ما، اینگونه است.
هرچه #مردم بیشتر #آگاه باشند،
#نظام جمهوری اسلامی بیشتر
سود میبرد.
بنابراین، این #نظام به #آگاهسازی
#مردم نیازمند است.
🕌⏱بیانات #مقام_معظم_رهبری
در دیدار مدیران و مسئولین
مطبوعات کشور ۱۳۷۵/۲/۱۳
#جهاد_تبیین
#آگاهی
#آگاهی_مردم
#مردم
#نظام
#نظام_جمهوری_اسلامی
طرح #کتابخوانی بصیرت
@ketab_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خبرنگار صداوسیما: تروریست های تکفیری وعده داده اند تعرضی به اماکن مقدس(حرم مطهر حضرت زینب و حضرت رقیه) صورت نخواهد گرفت؛ می گویند گروهی که متعرض سفارت ایران شده اند ارتباطی با تحریرالشام ندارند!
@Kayhan_online
هو المدبّر
🔰مقام معظم رهبری:
سیاستمدارها مثل دیوار نازک و
بیپشتوانه هستند که با یک فشار
میشود آنها را از بین برد.
آن چیزی که در مقابل اینها میتواند
ایستادگی کند، سد محکم #ملتهاست.
#ملتها باید بیدار شوند.
اینها (کشورهای غربی) از همین
شور و نشاط و ایمان و هوشمندی
و حضور شما میترسند.
🕌⏱بیانات #مقام_معظم_رهبری
در دیدار معلمان و کارگران ۱۳۸۳/۲/۱۲
#جهاد_تبیین
#آگاهی
#آگاهی_مردم
#مردم
#نظام
#نظام_جمهوری_اسلامی
طرح #کتابخوانی بصیرت
@ketab_basirat
دو پرده از سخنرانی امروز سخنگوی دولت در دانشگاه علامه طباطبایی
🔻مهاجرانی ابتدای جلسه: توسعه یافتگی یعنی بنشینم و «زنده باد مخالف من» را بشنویم
🔺مهاجرانی در واکنش به اعتراض دانشجویان: ساکت باشید، ساکت باشید!
فاطمه مهاجرانی سپس جلسه را ترک کرد و مراسم را ناتمام گذاشت.
@Kayhan_online
📸 واکنش یک نماینده مجلس به ذوقزدگی حشمت الله فلاحت پیشه از سقوط دمشق
@Kayhan_online
🔰 بیانیۀ وزارت خارجۀ ایران دربارۀ تحولات سوریه
🔸ایران با توجه به تحولات اخیر در سوریه، ضمن یادآوری موضع اصولی ایران مبنی بر احترام به وحدت، حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه، تاکید میکند که تعیین سرنوشت و تصمیمگیری در مورد آینده سوریه تنها بر عهده مردم این کشور، بدون مداخله مخرب یا تحمیل خارجی است.
🔸تحقق این مهم مستلزم پایان هرچه سریعتر درگیریهای نظامی، ممانعت از اقدامات تروریستی و شروع گفتگوهای ملی با مشارکت همه طیفهای تشکیل دهنده جامعه سوریه جهت تشکیل حاکمیت فراگیر که نماینده همه مردم سوریه باشد، است.
🔸ایران از سازوکارهای بینالمللی با محوریت قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل متحد برای پیگیری روند سیاسی در سوریه همچون گذشته حمایت کرده و به تعامل سازنده با سازمان ملل متحد در این زمینه ادامه میدهد.
🔸در این وضعیت که سوریه در دورهای خطیر از تاریخ خود قرار دارد، تأمین امنیت همه شهروندان سوری و اتباع سایر کشورها و نیز حفظ حرمت اماکن مقدس مذهبی و همچنین حفاظت از اماکن دیپلماتیک و کنسولی وفق موازین حقوق بینالملل بسیار ضروری است.
🔸روابط دو ملت ایران و سوریه پیشینهای دیرینه داشته و همواره دوستانه بوده است و انتظار میرود این روابط با رویکرد حکیمانه و دوراندیشانه دو کشور بر اساس علائق و منافع مشترک و عمل به تعهدات حقوقی بینالمللی تداوم یابد.
🔸ایران با تاکید بر جایگاه سوریه به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه غرب آسیا، از هیچ کوششی برای کمک به استقرار امنیت و ثبات در سوریه دریغ نخواهد کرد و بدین منظور به رایزنیهای خود با همه طرفهای اثرگذار به ویژه در منطقه ادامه خواهد داد.
🔸بدیهی است ایران ضمن رصد دقیق تحولات سوریه و منطقه و با در نظر گرفتن رفتار و عملکردهای بازیگران موثر در صحنه سیاسی و امنیتی سوریه، رویکردها و مواضع متناسب را اتخاذ خواهد کرد.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سهمخواهی ۳۷ گروه از آینده سوریه
سیدافقهی، کارشناس مسائل غرب آسیا:
🔸۳۷ گروه در این جنگ شرکت کردند که هرکدام دنبال منافع و برنامۀ خاص خودشان هستند.
🔸یک عده موافق رژیم صهیونیستی هستند و یک عده مخالف؛ عدهای هم دنبال تجزیه سوریه هستند.
@Kayhan_online
🔰 بیانیه وزارت خارجه روسیه در واکنش به وضعیت سوریه
🔸پس از مذاکره با تعدادی از شرکت کنندگان در درگیری سوریه، اسد ریاست جمهوری و کشور را ترک کرد و دستور انتقال مسالمت آمیز قدرت را صادر کرد.
🔸روسیه در مذاکرات شرکت نکرد، وقایع سوریه را با نگرانی شدید دنبال میکند و طرفها را به یک راهحل سیاسی مسائل بدون رویآوردن به خشونت فرا میخواند.
🔸همه اقدامات برای تضمین امنیت شهروندان روسیه در سوریه انجام می شود.
🔸پایگاه های نظامی روسیه در این کشور در حالت آماده باش هستند. امنیت آنها در حال حاضر بطور جدی تهدید نمی شود.
🔸مسکو با همه گروههای اپوزیسیون در تماس است، از گامهایی در جهت فرآیند سیاسی فراگیر حمایت میکند و خواستار احترام به نظرات همه و نیروهای قومی – مذهبی در کشور سوریه است.
🔸مسکو انتظار دارد که این رویکردها توسط سازمان ملل و همه بازیگران مورد توجه قرار گیرد، از جمله در چارچوب درخواست نماینده ویژه دبیرکل در امور سوریه برای برگزاری مذاکرات بین طرفهای سوریه در ژنو.
🔸پسکوف به نوبه خود خاطرنشان کرد که موضع کرملین در مورد وضعیت سوریه «در بیانیه مربوطه وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه» بیان شده است.
@Kayhan_online
🔰 بیانیۀ وزارت خارجۀ ایران دربارۀ تحولات سوریه
🔸ایران با توجه به تحولات اخیر در سوریه، ضمن یادآوری موضع اصولی ایران مبنی بر احترام به وحدت، حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه، تاکید میکند که تعیین سرنوشت و تصمیمگیری در مورد آینده سوریه تنها بر عهده مردم این کشور، بدون مداخله مخرب یا تحمیل خارجی است.
🔸تحقق این مهم مستلزم پایان هرچه سریعتر درگیریهای نظامی، ممانعت از اقدامات تروریستی و شروع گفتگوهای ملی با مشارکت همه طیفهای تشکیل دهنده جامعه سوریه جهت تشکیل حاکمیت فراگیر که نماینده همه مردم سوریه باشد، است.
🔸ایران از سازوکارهای بینالمللی با محوریت قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل متحد برای پیگیری روند سیاسی در سوریه همچون گذشته حمایت کرده و به تعامل سازنده با سازمان ملل متحد در این زمینه ادامه میدهد.
🔸در این وضعیت که سوریه در دورهای خطیر از تاریخ خود قرار دارد، تأمین امنیت همه شهروندان سوری و اتباع سایر کشورها و نیز حفظ حرمت اماکن مقدس مذهبی و همچنین حفاظت از اماکن دیپلماتیک و کنسولی وفق موازین حقوق بینالملل بسیار ضروری است.
🔸روابط دو ملت ایران و سوریه پیشینهای دیرینه داشته و همواره دوستانه بوده است و انتظار میرود این روابط با رویکرد حکیمانه و دوراندیشانه دو کشور بر اساس علائق و منافع مشترک و عمل به تعهدات حقوقی بینالمللی تداوم یابد.
🔸ایران با تاکید بر جایگاه سوریه به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه غرب آسیا، از هیچ کوششی برای کمک به استقرار امنیت و ثبات در سوریه دریغ نخواهد کرد و بدین منظور به رایزنیهای خود با همه طرفهای اثرگذار به ویژه در منطقه ادامه خواهد داد.
🔸بدیهی است ایران ضمن رصد دقیق تحولات سوریه و منطقه و با در نظر گرفتن رفتار و عملکردهای بازیگران موثر در صحنه سیاسی و امنیتی سوریه، رویکردها و مواضع متناسب را اتخاذ خواهد کرد.
@Kayhan_online
🔰 اعلام ممنوعيت آمد و شد در شهر دمشق
🔸شورای موسوم به حکومت موقت سوریه از امروز یکشنبه ممنوعیت آمدوشد در شهر دمشق بعد از سیطره بر این شهر اعلام کرد که از ساعت چهار عصر شروع و تا ساعت ۵ بامداد صبح ادامه خواهد داشت.
@Kayhan_online