نویسنده:
#علیرضا_سکاکی
🇮🇷 کانال کتاب فیلم دفاع مقدس، ایتا-تلگرام
@ketab_film_defaa_mogaddas
☑️رمان امنیتی #ضاحیه ☑️
🔻قسمت اول🔻
فصل اول
«علیهان - باکو»
کولهام را روی دوشم جا به جا میکنم. حدود شش ساعتی میشود که همراه با این کوله در حال پیادهروی هستم. نگاهی به ساعت مچیام میاندازم که نزدیک شدن به غروب را به من گوش زد میکند. کمر درد اجازهی راه رفتن بیش از این را به من نمیدهد و به ناچار روی یکی از نیمکتهای کنار خیابان مینشینم.
آبی آسمان کم کم به نارنجی متمایل میشود و ترافیک خیابانهای باکو نیز همزمان با فرا رسیدن تاریکی هوا هر لحظه بیشتر از قبل میشود. به سنگ فرش پیادهروها نگاه میاندازم و آدمهایی که در حال رد شدن از کنارم هستند را میپایم. انتظار دیگر به خسته کنندهترین احساسی که میتوانم داشته باشم تبدیل شده و بعد از پنج ساعت تغییرهای مکرر قرار ملاقات دیگر انگیزهای برای ادامه دادن به این موش و گربه بازی ندارم.
سرم را به لبهی نیمکت بند میکنم و چشمهایم را میبندم تا شاید اینگونه کمی از انرژی رفتهام را بازیابم که ناگهان صدای زنگ تلفن عمومی به گوشم میخورد. نگاهی به سمت باجه تلفن میاندازم و بلافاصله از روی نیمکت بلند میشوم و به سمتش میروم. انگشتانم را روی گوشی بند میکنم و منتظر میشوم تا آن کسی که پشت خط است، صحبت کند. همان صدای دیجیتالی و غیر طبیعی که تا به حال با من هم کلام شده میگوید:
-گوشی و مابقی وسایلت رو بزار توی کولهات و بزارشون روی همون نیمکت و برو داخل موزه کتابهای مینیمال.
نفس کوتاهی میکشم تا به این تعداد تغییر آدرسهای پی در پی اعتراض کنم؛ اما تلفن قطع میشود. با حرص گوشی تلفن را میکوبم و به سمت نیمکت میروم و کولهام را روی آن میگذارم. سپس نگاهی به دور و اطرافم میاندازم و متوجه یک نمای سنگی و درب زیبایی که در وسط آن قرار گرفته میشوم. ورودی موزه رایگان است، پس نیازی به تهیهی بلیط ندارم و میتوانم به راحتی واردش شوم. داخل مجموعه پر شده از ویترینهای چوبی که با شیشههای ضخیم از محتویات درون آن محافظت میشود. کتابهای مینیمال و کوچکی که سایز برخی از آنها به اندازهی دو بند انگشت است، نظرم را به خودش جلب میکند. یک خانم راهنما به محض ورودم به داخل موزه به سمتم میآید و با اشتیاقی وصف ناپذیر شروع به توضیح در رابطه با کتابها میکند:
-خیلی خوشحالیم که موزه ما رو برای بازدید انتخاب کردید. اینجا میتونید کتاب با هر موضوعی رو توی سایز کوچک پیدا کنید. اون طبقه مخصوص کتابهای دست نویس ما هستند و این یکی هم برای کتابهای مذهبی کنار گذاشتیم... نگاه به اون انجیل کوچک بکنید لطفا...
بیرغبت به سمت طبقهای که اشاره میکند نگاه میکنم و کتاب کوچکی با جلد قرمز چرمی را میبینم که روی آن طرح صلیب کشیده شده است. خانومی که با جدیت و هیجان در حال توضیح دادن انواع کتابهای جمع آوری شده در داخل قفسه است، ناگهان و با حرکتی پیشبینی نشده خودش را به من نزدیک میکند و تکه کاغذی به دستم میدهد. سپس با صدای بلند میگوید:
-میتونید از قفسههای اون سمت هم بازدید کنید، اونجا کتابهای علمی و فرهنگی رو به نمایش گذاشتیم. سپس طوری که انگار هیچ اتفاق خاصی نیافته به سمت مرد دیگری میرود که وارد موزه شده و همان دیالوگهایی که چند لحظهی پیش به من گفته بود را برایش تکرار میکند.
بیتوجه به رفتارش به تکه کاغذی که در کف دستم قرار گرفته نگاه میکنم که روی آن به زبان فارسی نوشته شده:
-در پشتی موزه، ماشین مشکی رنگ!
چرخ کوتاهی در موزه میزنم و سپس از در پشتی خارج میشوم. فضای بیرون موزه همچنان خاص و چشم نواز است؛ اما من به قدری مضطرب هستم که نمیتوانم چیزی غیر از آن ماشین مشکی رنگ را ببینم. فورا به سمتش میروم و روی صندلی عقب مینشینم.
مردی با موهای کوتاه و زرد رنگ پشت فرمان است. از زیر کاپشن چرمی بهارهاش تیشرت سفید رنگی را به تن کرده و عینک گردی به چشم دارد. یک خانم نیز کنارش نشسته که موهایش را از پشت بسته و با کت و شلوار زنانهای که به تن کرده حالتی رسمی به خود گرفته است.
کمرم را به پشتی صندلی عقب تکیه میدهم:
-اگه کارتون با وسایلم تموم شده برش گردونید.
زنی که کنار راننده است بیتوجه به حرفی که زدهام با حرکت دست از راننده میخواهد تا حرکت کند. لبهایم را با حرص به هم فشار میدهم و از شیشهی دودی عقب به بیرون نگاه میکنم. به رفت و آمدهای معمولی در خیابان منتهی موزه، به سنگ فرشهای چشم نواز و خانههای سنتی این منطقه، به مردمی که بدون هیچ استرس و اضطرابی آزادانه زندگی میکنند. در میان افکارم غرق هستم که ناگهان صدای زن در گوشم پخش میشود:
-نمیخوای در مورد اطلاعاتی که درون هارد بود توضیح بدی؟
نفس کوتاهی میکشم و طوری که بخواهم ناراحتیام را از رفتار آنها نشان دهم، خشک و کوتاه میگویم:
-همون چیزی که دنبالشید، جدیدترین اطلاعات مرتبط با پیجرهای لبنانی که اخیراً توسط حزب الله خریداری شده.
ادامه دارد...
☑️رمان امنیتی #ضاحیه ☑️
🔻قسمت دوم🔻
زنی که روی صندلی جلو نشسته لب تابش را باز میکند و بلافاصله هاردی که درون کولهام بود را از درون داشبورد ماشین بیرون میآورد و به سیستم وصل میکند.
برمیگردد و نگاهم میکند تا پسورد را بگویم، تکه کاغذی که درون جیبم گذاشته بودم را بیرون میآورم و به او میدهم تا وارد هارد شود.
بلافاصله به پوشههای مختلف درون هارد نگاه میکند. لبخند میزند، این واکنش از سمتش قابل پیشبینی بود. مسائل مهم و طبقه بندی شدهای را که در طول زمان ماموریتم در ایران برای آنها جمع کردهام، اطلاعاتی را شامل میشود که موساد در به در به دنبال یکی از آنها میگشت تا ضربهای به بدنهی جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت وارد کند. زن برمیگردد و نگاهم میکند، سپس ابرویی بالا میاندازد و میگوید:
-مطالب خوبیه! البته باید صحتش اثبات بشه. تو این دسترسیها رو چطور به دست آوردی؟
نفس کوتاهی میکشم و میگویم:
-نفراتی که قبل از شما واسه تحویل میاومدن این رو نپرسیده بودن!
سرش را تکان میدهد:
-میدونم؛ ولی الان اوضاع فرق کرده... اسرائیل از هر طرف تحت فشار قرار گرفته و اجازهی اشتباه نداره. ما الان توی چند جبهه به طور همزمان در حال جنگیم. با حزب الله در جنوب میجنگیم، خودمون رو آماده دریافت پهبادهای هر چند وقت یک بار از سمت مقاومت عراق کردیم و سوریه هم خیلی آروم و بیسر و صدا داره ضرباتش رو بهمون میزنه... مردممون هر روز در حال اعتراض به دولت و شخص نخست وزیر هستند و تمام دنیا هم دارند از رفتارهای پرخاشگرانه ایران حمایت میکنند. بهمون حق بده که توی این شرایط حساس بخوایم از راههای ورودی اطلاعاتی به این مهمی مطمئن بشیم.
با حرکت سر حرفش را تایید میکنم و سپس میگویم:
-من کاملا بهتون حق میدم؛ اما ازتون انتظار دارم که شما هم من رو درک کنید. جنگ اطلاعاتی بین ایران و اسرائیل خیلی وقته که شروع شده و هر دو طرف نفرات نفوذی زیادی دارند. پس من این ریسک رو قبول نمیکنم که بخوام رابطینم رو یک جا تحویلتون بدم؛ اما برای اطمینان از درستی اطلاعاتی که در دست دارید حاضرم هر کاری انجام بدم.
لبخندی عصبی میزند و میگوید:
-درسته.
سپس وارد پوشههای مرتبط با صنایع موشکی حزب الله میشود و میگوید:
-این لیست قطعاتی هست که خودشون تولید میکنند؟
نگاهی به بیرون از پنجره میاندازم و میگویم:
-این لیست کامل قطعاتی هست که با کمک فکری ایران؛ اما در مخفیگاههای لبنان تولید و وارد چرخه کردند. شما میتونید با استفاده از این لوکیشنها به مهندسان و طراحان موشکی اونا دسترسی پیدا کنید. حتی با این اطلاعات میشه با ایرانیها مذاکره کرد.
با شنیدن حرفم گوشش تیز میشود و به صورتم نگاه میکند:
-معامله؟ با کدوم یکی از مسئولین نظام معامله کنیم که قابل اطمینان باشه؟ نمیشه ریسک کرد...
شانهای بالا میاندازم و میگویم:
-بالاخره یه جریان سیاسی خاص هست که با شما خیلی زاویه نداره و میتونید از این طریق حرفتون رو بهشون برسونید.
زن در حالی که از چهرهاش مشخص است مردد شده چیزی نمیگوید و پوشهها را به سیستم خودش انتقال میدهد.
راننده نگاهی به زن میاندازد. نمیدانم چطور؛ اما انگار با نگاه نکتهای را به گوش زد میکند که زن بلافاصله به سمتم برمیگردد و میگوید:
-ما بعد از انتقال این فایلها کارمون با تو تمومه... میتونی تا زمان ابلاغ مأموریت بعدی برای خودت بچرخی و خوش بگذرونی.
لبخندی میزنم و میگویم:
-فقط میمونه نصف دیگه پولم که قرار شد بعد از آوردن این اطلاعات تحویلم بدید.
زن مصمم میگوید:
-ولی هنوز صحت اطلاعات شما تأیید نشده آقا!
عصبی جواب میدهم:
-یعنی چی خانوم؟ من که نمیتونم معطل شما بمونم، همین الان با سرویس تماس بگیر و تکلیفم رو روشن کن.
زن سعی میکند آرامم کند:
-خیلی خب آقا، اینجا واسه داد و فریاد مکان مناسبی نیست... آروم باشید لطفاً.
عصبیتر پاسخ میدهم:
-یعنی چی آروم باشم؟ معلومه که چی میگید؟ ما با هم صحبت کردیم و قرار شده بعد از انتقال این اطلاعات مابقی پول وارد حسابم بشه.
زن نگاهی به صفحهی سیستم میاندازد و زمان باقی مانده تا انتقال اطلاعات را بررسی میکند. سپس میگوید:
-باشه شما امشب رو توی هتلی که براتون رزرو کردیم بمونید تا فردا صبح باهاتون تسویه بشه.
به صندلی عقب تکیه میدهم:
-این شد یه چیزی...
زن که مشخص است از این رفتارم متعجب و ناراحت شده چرخ دوبارهای در بین پوشههای داخل هارد میزند و سپس میگوید:
-راستی... توی این فایل فوق سری چیه؟
نگاهش میکنم و میگویم:
-اطلاعاتیه که تونستم در مورد شخص سید حسن نصرالله جمع آوری کنم. مسیرهای رفت و آمدش به مجموعه، تیم حفاظتی و راههای نزدیک شدن بهش...
ادامه دارد...
🇮🇷 کانال کتاب فیلم دفاع مقدس، ایتا-تلگرام
@ketab_film_defaa_mogaddas
سلام و شب بخیر خدمت دوستان و همراهان گرامی 🌹
از فردا رمان امنیتی ضاحیه هر نیمه شب سه قسمت بصورت متن تقدیم همراهان گرامی خواهد شد .
ضمن تشکر از عنایات شما سروران گرامی قسمت سوم این رمان تقدیم نگاه های گرم شما عزیزان ✅
☑️رمان امنیتی #ضاحیه ☑️
🔻قسمت سوم🔻
زن لبخندی از روی رضایت میزند و به راننده نگاه میکند و میگوید:
-برو به سمت هتل.
در اولین دور برگردان دور میزنیم و راننده کمی سرعتش را بیشتر میکند. هوا ابری شده و آسمان خاکستری دلشورهی عجیبی را به من تحمیل میکند. سعی میکنم فکرم را با موضوعات دیگری مشغول کنم و همین موضوع نیز سکوت سنگینی را بر فضای ماشین حکم فرما میکند تا این که بعد از چند دقیقه و با پخش شدن صدای اتمام انتقال اطلاعات در ماشین زن به سمتم برمیگردد و میگوید:
-هاردت رو میخوای؟
لبخند میزنم:
-اطلاعات توش وقتی به دردم میخوره که بخوام با سرویس دیگهای همکاری کنم!
زن و مردی که پشت فرمان است هر دو میخندند و ناگهان از دیدن خندههای آنها لبهایم کش میآید. زن هارد را از سیستم جدا میکند و داخل کیفش میگذارد:
-پس این هم کادوی شما برای ما باشه.
شانهای بالا میاندازم:
-مشکلی نیست، فقط اگه امکانش هست کولهام رو بهم پس بدید تا شاید بعد از مدتها امشب بتونم یه دوش بدون فکر و خیال و یه خواب آروم رو تجربه کنم.
زن سرش را تکان میدهد و میگوید:
-خیلی خب، مشکلی نیست... تا آخر شب کولهات رو هم بهت میرسونیم.
دستهایم را به زیر بغلم بند میکنم و منتظر میشوم تا به هتل برسیم. خیلی طول نمیکشد که ماشین جلوی هتل فورسیزنز باکو متوقف میشود. هتلی که میشود به عنوان انتخابی عالی برای گذراندن یک شب خوب از آن نام برد. از ماشین که پیاده میشوم، زن کارت اتاقم را تحویلم میدهد و میگوید:
-اتاق شماره سیصد و بیست برای توئه، امیدوارم شب آروم و بدون استرسی داشته باشی.
با لبخند از این آرزوی خوبش تشکر میکنم و به سمت اتاقم میروم. نمای جذاب و چشم نواز هتل برای چند ثانیه من را مات و مبهوت میکند و سپس بعد از رد شدن از کنار آب نمای بینظیر جلوی درب، از بین ستون های بزرگ در ورودی هتل عبور میکنم و وارد لابی میشوم.
خانومی که پشت پیشخوان نشسته به من خوش آمد میگویند و سپس وارد آسانسور میشوم تا من را به طبقه سوم هتل برساند.
بروشور تبلیغاتی هتل که به دیواره آسانسور چسبانده شده از امکانات کم نظیر این هتل سه ستاره مانند وایفای، پارکینگ و صبحانه رایگان و همچنین استخر و اتاق آرامش رونمایی میکند. بعد از باز شدن درب آسانسور یک راهرو مستطیل شکل رو به رویم قرار میگیرد که هر طرف آن دربهای یک شکلی را نشانم میدهد که با تابلوی عددهای مختلف از هم متمایز میشوند.
سیصد و چهارده، سیصد و شانزده، سیصد و هجده و خیلی زود به شماره اتاق مخصوص خودم میرسم. کارت را به دستهی درب میکشم و همزمان با شنیدن صدای باز شدن درب اتاق وارد میشوم. اتاق بزرگ و دلبازی است که با مبلهای سلطنتی طوسی رنگ و تخت دو نفره طراحی شده است. یک پنجرهی بزرگ در سمت چپ تخت قرار دارد و دو مبل راحتی که فضای مناسبی برای مطالعه و لذت بردن از فضای بیرون هتل را برایم تداعی میکند.
دکمههای پیراهنم را باز میکنم و بدون مکث به سمت حمام اتاق میروم. یک دوش آب گرم در این هوای خنک بهاری میتواند از شدت خستگی ای که امروز متحمل شدم کم کند.
اتاقی که برایم رزرو شده بسیار مجللتر از چیزی است که گمان میکردم و واقعا از این جهت شگفت زده شدم. بعد از بیرون آمدن از حمام و در حالی که حولهام را پوشیدهام به روی تخت میافتم و کمی بدنم را کش میدهم.
سپس تلفن کنار دستم را برمیدارم و درخواست یک فنجان قهوه با کمی کیک شکلاتی میکنم. همه چیز مطابق میلم پیش میرود و امیدوارم اوضاع همیشه مانند امروز باب میلم باشد. چشمهایم را برای چند ثانیه میبندم تا رسیدن قهوه کمی استراحت کنم؛ اما خیلی زود با پخش شدن صدای پیام چشمهایم باز میشود. گوشیام را برمیدارم و بیمعطلی پیامی که برایم رسیده را باز میکنم و با کلماتی روبهرو میشوم که به هیچ عنوان انتظار خواندشان را ندارم...
صدای کوبیده شدن درب من را از جا میپراند، فورا به سمت لباسهایم میروم تا بتوانم هر طور که شده از این مخمصه رها شوم.
وحشت زده به سمت مبل پناه میبرم تا شاید با خواندن دوبارهی پیام واضحی که دریافت کردهام چیزی از واقعیت تغییر کند؛ اما چنین اتفاقی خیال افتادن ندارد و کلماتی که روی صفحهی موبایلم نقش بسته در این لحظه برایم تبدیل به غریبانهترین و وحشتناکترین جملات دنیا میشود.
به پشت درب میروم و نگاهی از چشمی داخل اتاق به بیرون میاندازم، سپس چند باری پلک میزنم و به پیامی که به دستم فکر میکنم... یعنی باید قبول کنم که اینجا گیر افتادهام؟
از درب اتاقم فاصله میگیرم و در حالی که میخواهم گوشیام را به درون جیب شلوارم فرو کنم، برای اخرین بار متن پیام را با خودم مرور میکنم:
-بیا بیرون، همین الان!
نویسنده:
#علیرضا_سکاکی
کپی بدون ذکر نام نویسنده، به هیچ عنوان مورد رضایت صاحب اثر نیست❌
☑️رمان امنیتی #ضاحیه ☑️
🔻قسمت چهارم🔻
فصل دوم
«آرسن - ساختمان موساد، تل آویو»
دستهایم را روی میز میگذارم و به صفحه مانیتور خیره میمانم:
-چند وقته روی این نیمکت نشسته؟
فاران که مردی سی و سه ساله با سری طاس و شکمی بیرون زده روی صندلیاش فرو رفته نگاهی به تکه کاغذی که زیر دستش قرار دارد میاندازد:
-شش دقیقه و چند ثانیه.
سرم را میچرخانم و از طریق مانیتورهای دیگری که روی میز چیده شدهاند، دور و اطراف سوژه را میپایم، سپس میگویم:
-چک کن ببین سوژه سفیده؟
فاران بلافاصله دستش را روی شاسی بیسیم فشار میدهد و به عنوان فرمانده عملیاتهای سایبری موساد با نیروهایش در میدان تماس برقرار میکند:
-تیم شماره دو سوژه سفیده؟ میخوایم باهاش ارتباط بگیریم؟
نفس عمیقی میکشم و خیالم راحت میشوم. از روی نقشه به مسیری که او را به دنبال خودمان کشاندیم نگاه میکنم و سپس تلههایی که برای تعقیب و مراقبت کاشته بودیم را چک میکنم سپس به فاران تا با سوژه تماس بگیرد و او را به موزه کتابهای مینیمال و کوچکی که در پیش رویش قرار گرفته دعوت کند.
فاران پایش را روی زمین فشار میدهد و چرخی با صندلیاش میخورد تا این گونه خودش را به سمت سیستم دیگری که روی میز قرار دارد برساند. چند لحظهای شروع به کوبیدن به روی کیبورد با همان روش خاص خودش میکند و سپس با انگشت گوشیاش را روی صورتش چفت میکند.
از طریق دوربینهایی که روی سوژه هستند چهار چشمی نگاهش میکنم. متوجه صدای تلفن عمومی شده و به سمتش حرکت میکند. هدفونی که روی میز قرار گرفته را روی گوشم میگذارم تا مکالمه فاران و سوژه را بشنوم.
سوژه گوشی را برمیدارد و فاران با افکت صدای دیجیتالی میگوید:
-گوشی و مابقی وسایلت رو بزار توی کولهات و بزارشون روی همون نیمکت و برو داخل موزه کتابهای مینیمال.
با دستم تصویر را روی صورت سوژهام زوم میکنم. از حالاتش مشخص است که میخواهد حرفی بزند؛ اما فاران زودتر تلفن را قطع میکند. کلافه است، من این موضوع را خیلی خوب از حالات صورت و رفتارش متوجه میشوم. کولهاش را روی نیمکت رها میکند و وارد موزه میشود.
به فاران اشاره میکنم تا به اعضای حاضر در میدان آماده باش صد در صدی بدهد و او نیز بلافاصله این کار را میکند.
سوژه وارد موزه میشود و یکی از مأموران ما کولهاش را از روی نیمکت برمیدارد و با خودش تا ماشین مشکی رنگی که کنار درب پشتی موزه پارک شده میبرد. درون ماشین دو نفر از مأموران ما نشسته و آماده تحویل سوژه هستند. با توجه به طراحی این موضوع از قبل و معطل کردن سوژه در موزه، این فرصت را به دست میآوریم تا با حوصله کوله و سایر وسایل داخلش را چک کنیم.
مضطرب در اتاق مانیتورینگ قدم میزنم و سعی میکنم مسیرهای منتهی به موزه را رصد کنم تا مبادا غافلگیر شوم.
فاران که متوجه اضطرابم شده به سمتم میچرخد:
-چرا انقدر بهم ریختهای؟ همه چی داره مطابق میل ما پیش میره و هیچ خبری ازشون نیست.
همانطور که از شدت میزان استرسی که گریبانگیرم شده در حال قدم زدن هستم، رو به فاران میکنم و میگویم:
-اینطوری هم نیست... اونا مثل سایه میمونند، ساکت و بیحرکتن... حضورشون با هیچ دستگاه فوق پیشرفتهای احساس نمیشه؛ فقط از جایی که هیچ وقت هم نتونستیم فکرش رو بکنیم خودشون رو بهمون میرسونند و همه چی رو خراب میکنند...
فاران کمی آب مینوشد و میگوید:
-خیالت راحت باشه، اینجا باکوئه... اونا حتی دسترسی ندارند که در مورد باکو صحبت کنند، چه برسه به این که بخوان توی عملیاتهای ما حضور فیزیکی یا اطلاعاتی داشته و خطری ایجاد کنند.
با پوزخند جواب فاران را میدهم:
-باکو... ابوظبی... اربیل... چه فرقی میکنه اصلا؟ وقتی یک طرف قضیه پای ایرانیها وسط باشه حتی تو خود تلآویو هم حاضر میشن و کارشون رو میکنند و میرن!
خوب گوشهات رو باز کن فاران، اگه ذرهای توی این مورد کوتاهی کنی و این عملیات خراب بشه اونوقت اون روی آرسن رو میبینی.
فاران که از شنیدن حرفهایم وحشت زده شده بدون آن که بخواهد پاسخی بدهد به سمت مانیتور برمیگردد و از طریق بیسیم به مسئول موزه گوشزد میکند که کاغذ را به علیهان برساند. در چشم بهم زدنی همین اتفاق میافتد و علیهان در حالی که از این حرکت مسئول موزه حسابی جا خورده به سمت درب پشتی حرکت میکند و وارد ماشین مشکی رنگ موساد میشود...
ماشینی که دو نفر از نیروهای مورد اطمینان من درون آن نشستهاند تا هارد و علیهان را با هم تخلیه کنند.
به شانهی فاران میزنم:
-راننده رو صدا بزن و بهش یادآوری کن هر موقعیت زردی رو گزارش کنه.
سپس زیر لب زمزمه میکنم:
-بالاخره دید اون توی خیابون ممکنه بهتر از ما پشت این مانیتورهای مختلف کار کنه...
نویسنده:
#علیرضا_سکاکی
کپی بدون قید ذکر نام نویسنده، به هیچ عنوان مورد رضایت صاحب اثر نیست ❌
☑️رمان امنیتی #ضاحیه ☑️
🔻قسمت پنجم🔻
فاران بدون معطلی دستوراتم را انجام میدهد. تصویر سوژه حالا از طریق دوربینهایی که درون ماشین جاگذاری کردهایم به دست ما میرسد. بلافاصله صندلیام را میچرخانم تا مانیتور بزرگی که کنار مانیتور اصلی قرار گرفته را نگاه کنم تا تصاویر آنالیز حرکات صورت علیهان را به طور زنده نظارهگر باشم.
فاران نیز با گوشهی چشم حواسش به آنالیز صورت علیهان است. حرکتی که به ما اثبات کند او در حال دروغ گفتن است را نمیتوانیم تشخیص دهیم؛ اما حسابی مضطرب و کمی نیز عصبی است. فاران طوری که انگار ذهنم را خوانده میگوید:
-بخاطر تغییر قرار ملاقات خیلی عصبی شده...
چیزی نمیگویم. نمیخواهم فکرم درگیر پاسخ دادن به فاران شود. ماشین حامل علیهان کمی در خیابان چرخ میزند تا اطلاعات درون هاردی که برای ما به سوغات آورده به سیستم منتقل شود. بعد از اتمام کار و در حالی که فاران با این فاصله موفق به پیدا کردن دسترسی به هارد میشود، راننده ما برمیگردد و رو به سوژه میگوید:
-هاردت رو میخوای؟
لبخندی از روی عدم اطمینان به راننده میزند و با همان حالت طلبکارانه ای که سعی در پنهان کردنش دارد، میگوید:
-اطلاعات توش وقتی به دردم میخوره که بخوام با سرویس دیگهای همکاری کنم!
فضای داخل ماشین عوض میشود و سوژه کولهاش را میخواهد. از روی صندلیام بلند میشوم و بدون آن که بخواهم توجهی به دیگر حرفهای آنها بکنم، به سمت سیستم فاران میروم و میگویم:
-پوشه مرتبط با حسن نصرالله رو باز کن، باید صحت اطلاعاتی که بهمون داده رو تایید کنیم.
فاران فورا همین کار را میکند و اطلاعات درون هارد علیهان را با اطلاعاتی که موساد در طی چندین سال تعقیب و مراقبت از این فرمانده لبنانی به دست آورده مقایسه میکند.
چند دقیقهای که میگذرد برمیگردم و به سمت مانیتور علیهان نگاه میکنم. تصاویر نشان میدهد که حالا به محل اقامتش رسیده است.
سپس به فاران خیره میشوم و از اوضاع هارد میپرسم. او هم همانطور که مشتاقانه به صفحه مانیتور خیره شده میگوید:
-درسته که به دلیل وجود تیم حرفهای حفاظتش نتونستم اطلاعات درستی ازش به دست بیاریم؛ اما اطلاعات نیمه و نصفهای که داریم با این گنجینهای که واسمون آورده مطابقت داره قربان... به نظرم اگه دو برابر قیمت توافق شده رو هم بهش بدیم باز هم به نفعمونه.
لبخندی میزنم و میگویم:
-مطمئنی که اطلاعات هارد علیهان درسته و به کارمون میاد؟
فاران خوشحال و هیجان زده میگوید:
-بله قربان، کاملا با اطلاعات خودمون همخوانی داره.
فندک بنزینیام را از روی میز برمیدارم و سیگارم را روشن میکنم و بدون مکث پکی عمیق به بدنهی آن میزنم و دودش را به یک باره به بیرون پرتاب میکنم. فاران که متوجه رفتارم نمیشود، کنجکاوانه میپرسد:
-قربان... چیزی نگرانتون کرده؟
ابرویی بالا میاندازم و پکی دیگر به سیگارم میزنم، سپس میگویم:
-آره، راستش نگرانم چون همه چی خیلی خوب داره پیش میره... به هر حال نمیتونیم با این جملات کلیشهای کار رو عقب بیاندازیم. یکی رو بفرست تا به علیهان استراحت بده... خیلی خسته شده امروز...
فاران از روی صندلیاش بلند میشود و در حالی که از تعجب چشمهایش گرد شده میپرسد:
-یعنی... واقعا میخواهید که...
دستم را روی شانهی فاران میگذارم و فشار میدهم تا روی صندلیاش بنشیند. سپس خم میشوم و صورتم را به صورتش نزدیک میکنم و میگویم:
-خوب گوش کن پسر جون. علیهان یه هارد پر از اطلاعات ناب و کارآمد برای ما آورده و الان هم توی هتلی خوابیده که ما براش تدارک دیدیم. حالا میتونیم دو تا کار با این اطلاعات بکنیم، اول اینکه پولش رو به علیهان بدیم و این خطر رو برای خودمون بخریم که هر لحظه ممکنه دوبل بشه و تمام اون اطلاعات هم در اولین جلسه بازجویی ازش بیاثر کنه... یا به علیهان استراحت بدیم و خودمون بدون هیچ مزاحم و دردسری کارمون رو پیش ببریم؟ هوم؟
فاران مات و مبهوت به صورتم نگاه میکند و چیزی نمیگوید.
حالا که مطمئنم موفق شدم تا قانعش کنم، ضربهی آخر را درست و به موقع به سمتش میزنم و میگویم:
-در ضمن، اگه حتی یک درصد علیهان قبل از رسیدن به ما آلوده شده باشه این میتونه بهترین کار باشه برای تمیز کردن و تشخیص سلامت اطلاعاتش... اینطور نیست؟
فاران متعجب لبهایش را به چپ و راست متمایل میکند و طوری که معلوم است هنوز هم از شنیدن دستوراتم هنگ کرده، به سستی میگوید:
-بله آقا، همینطوره... چشم، همین الان میگم که... کارش رو تموم کنند.
سپس تلفن سازمانیاش را از روی میز برمیدارد و تا یکی از عوامل را به سراغ علیهان بفرستد.
به سراغ سوژهای که برای به دست آوردنش حدود هشت ماه زمان گذاشتیم و بالاخره موفق شدیم تا به چیزی که میخواستیم برسیم.
نویسنده:
#علیرضا_سکاکی
☑️رمان امنیتی #ضاحیه ☑️
🔻قسمت ششم🔻
فاران چند باری به روی صفحهی کلیدی که پیش رویش قرار گرفته میکوبد و سپس میگوید:
-آقا تصاویر زنده از دوربین مامورمون و همچنین دوربینهای مداربسته هتل خدمت شما.
لبخند رضایتی میزنم و به یکی از ماموران حرفهای و کار بلد سازمان نگاه میکنم که در پوشش یک گارسن و همراه با سفارشاتی که سوژه به هتل داده در حال نزدیک شدن به اتاقش است. فاران هیجان زده به راه رفتن دبورا نگاه میکند. همانطور که من هم همانند فاران به صفحه مانیتور خیره شدهام، لبهایم را به آرامی تکان میدهم:
-دبورا... حیف که این دختر توی موساد به حق خودش نرسید!
فاران با کمی تاخیر میپرسد:
-چرا آقا؟ حالا که جایگاه خوبی داره و توی عملیاتهای مهمی شرکت داده میشه.
همراه با لبخندی تلخ سرم را تکان میدهم و میگویم:
-خودم کشفش کردم، من تواناییهای این دختر رو با گوشت و پوست و استخوان درک کردم و فقط منم که میدونم چه کارهایی از دستش برمیاد...
فاران همانطور که دوربینها را تغییر میدهد تا بتوانیم تصاویر را به طور لحظهای تماشا کنیم، لب باز میکنم:
-میدونی خصوصیات کندوی عسل به چی بستگی داره؟
فاران که مشخص است از شنیدن سوالم حسابی جا خورده با مکث میگوید:
-نه آقا... همین کندوهایی که توی...
حرفش را قطع میکنم:
-همهی کندوهای دنیا خصوصیات متنوعی دارند و بخاطر همین هم هست عسل یک کندو با کندوی دیگه کاملا متفاوت از آب درمیاد.
فاران میپرسد:
-خب این تغییرها به چه چیزی بستگی داره؟
آه کوتاهی میکشم و همانطور که دوربینهای اطراف محل سوژه را چک میکنم، میگویم:
-به رنگ زنبورها، به میزان جمع آوری شهد و گرده و میزان تولید موم... به آرامش درون کند و حتی میزان ذخیره عسل زنبورها و از همهی اینا مهمتر به ملکه... ملکه میتونه ورق تولید یه کندو رو عوض کنه، من روز اولی که این دختر رو دیدم یه اسم دیگه داشت؛ اما بخاطر یه اخلاق خیلی خاص که توی رفتارش نمود داره و حسابی هم به چشم من میاد بهش دستور دادم تا اسمش رو بزاره دبورا...
یعنی زنبور...
فاران به فکر فرو میرود و سپس میپرسد:
-خب... حالا واقعا این دبورا اینطور هست؟ یعنی میتونه ورق تولید عسل یه کندو رو تغییر میده؟
لبخند کمرنگی میزنم و میگویم:
-وسط یکی از عملیاتهایی که توی لندن داشتیم، یکی از نیروهای انگلیسی اومد روی خطش و تعقیبش کرد. این تهدید بزرگی برای پرونده ما بود و ممکن بود هر لحظه همه چی خراب بشه؛ اما دبورا ورق ماجرا رو به نفع ما برگردوند.
فاران لبهایش را بهم فشار میدهد و میگوید:
-خب چطوری؟
ابرویی بالا میاندازم:
-به سادگی! اول اون مامور انگلیسی رو کشوند توی یه کوچه خلوت، بعد دستگیرش کرد و تونست تو همون کوچه تخلیهاش کنه... مستندات همین تخلیه شدن رو هم نگه داشت برای ضمانت این که مطمئن باشیم ضربهای به عملیات وارد نمیشه... حالا فهمیدی چطور میشه ورق یه عملیات رو اون هم در بدترین شرایط ممکن برگردوند؟
فاران که مشخص است از یک جایی به بعد دیگر متوجه حرفها و توضیحاتم نشده و حسابی گیج و مبهوت است، با اشاره به مانیتور میگوید:
-آقا رسید پشت در محل سکونت سوژه، الان دوربین پشت سرش رو فعال میکنم تا بتونیم بهتر ببینیمش!
دبورا پشت درب میایستد و زنگ اتاق سوژه را فشار میدهد. سپس همانطور که دستش را زیر پیشبندش نگه داشته منتظر میماند تا درب باز شود.
مضطرب از روی صندلیام بلند میشوم و نظارهگر صحنهای میشوم که برای عملیات اجرایی موساد بسیار مهم و حیاتی است. صحنهای که میتواند تبدیل به شروع یکی از بزرگترین پروندههای متساوا در عملیاتهای برون مرزی اسرائیل شود.
سوژه در باز کردن درب تاخیر کرده است و این اصلا نمیتواند خبر خوبی برای ادامهی کار باشد...
در یک لحظه هزار فکر به سرم هجوم میآورد، یعنی عملیات لو رفته؟ ممکن است خود علیهان از نقشه ما بو برده باشد؟ شاید هم...
هنوز به جمع بندی افکار پریشان درون ذهنم نرسیده ام که ناگهان گوشهی درب باز میشود و علیهان از پس آن نمایان میشود. دبورا لبخند میزند و سینی سفارش را به سمت سوژه تعارف میکند. علیهان نیز ساده لوحانه سینی سفارشش را تحویل میگیرد و بدون آن که بخواهد حرکت اضافهای داشته باشد به سمت داخل اتاقش برمیگردد.
دبورا سوژه را نگاه میکند و دستش را تکان میدهد تا کار سوژهی سوخته شده را تمام کند.
دستم را با حرص روی میز میکوبم و طوری که انگار دبورا صدایم را از پشت این مانیتورهای بزرگ میشنود، فریاد میزنم:
-یالا دیگه، تمومش کن!
دبورا در برابر چشمان منتظر و نگران من و فاران دستش را از پشت لباسش بیرون میآورد و علیهان را هدف میگیرد تا کارش را تمام کند.
نویسنده:
#علیرضا_سکاکی
❌کپی بدون ذکر نام نویسنده، به هیچ عنوان مورد رضایت صاحب اثر نیست ❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیف مداحی این حقیر (جاهد) توسط هوش مصنوعی
❤️بسیار ممنونم از عاشقان اهلبیت(س) و امام حسین چی های عزیز که همیشه لطف و محبتشان شامل این حقیر کمترین گردیده و تمجید و عنایت آنها همیشه برایم روحیه بخش بوده است.
🌹و تشکر از آقای مهندس هادی اصلانی بجهت تهیه این فایل
خاکپای همه شما عزیزان
الف_جاهد
140110140912574282677616.pdf
9.2M
📗 کتاب بسیار زیبا و خواندنی
#ژنرال
خاطرات سردار شهــــــ❤️ـــــید حاج قاسم سلیمانی
به قلم : محمد مردانیان
📚🇮🇷 کانال کتاب فیلم دفاع مقدس، ایتا_تلگرام
(خادم و مدیر کانال: الف _جاهد)
@ketab_film_defaa_mogaddas
🔹 میدونستید دانشمند شهید محسن فخری زاده، کربلا نرفته بود؟!
ایشون خیلی دوست داشتن کربلا برن، ولی بخاطر محدودیتهای امنیتی که داشت نمیتونست از کشور خارج بشه و کربلا و مکه نرفته بود.
یک بار به حاج قاسم گفته بود امکانش هست، اینقدر تو عراق نفوذ داری، من تا حالا حرم امام حسین (علیه السلام) نرفتم یه بار برم و بیام..
حاج قاسم بهش گفته بود: محال نیست، اما من موافق نیستم. چون اگر من شهيد بشم جایگزین دارم، ولی تو معادل نداری، هیچ کسی نیست که جاتو پر کنه !!!!!
(روایت حاج حسین کاجی از شهید گرانقدر فخری زاده)
📚🇮🇷 کانال کتاب فیلم دفاع مقدس، ایتا_تلگرام
(خادم و مدیر کانال: الف _جاهد)
@ketab_film_defaa_mogaddas
عصر ظهور علامه کورانی.pdf
2.02M
📗 کتاب
#عصر_ظهور
🌹نوشته علامه کورانی
کتابی عجیب و فوق العاده که روایات موثق در خصوص ظهور امام زمان (عج) را گردآوری کرده و توضیحات حیرت انگیزی دارد
#عصر_ظهور
#علامه_کورانی
📚🇮🇷 کانال کتاب فیلم دفاع مقدس، ایتا_تلگرام
(خادم و مدیر کانال: الف _جاهد)
@ketab_film_defaa_mogaddas
کتاب فیلم دفاع مقدس و شهدا
📗 کتاب #عصر_ظهور 🌹نوشته علامه کورانی کتابی عجیب و فوق العاده که روایات موثق در خصوص ظهور امام زم
🔴 کتاب عصر ظهور را حتما بخوانید...
حوادث و واقعیت هایی از اوضاع فعلی سوریه که مقدمات ظهور هستند و...
سفیانی ابتدا موجه میاد و این گروه های تروریستی را نابود می کنه همه خوشحال میشن بعدا ذات پلید خودش را نشان میدهد...
37.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #مستند
« #جاذبه »
🔹️گوشه هایی دیده نشده از دیدارهای متعدد رهبر معظم انقلاب با خانواده های معزز شهدای مدافع حرم
📚🇮🇷 کانال کتاب فیلم دفاع مقدس، ایتا_تلگرام
(خادم و مدیر کانال: الف _جاهد)
@ketab_film_defaa_mogaddas
کتاب آن سوی مرگ.pdf
42.83M
📗کتاب
#آنسوی_مرگ
نوشته جمال صادقی
ایشون همراه دوست شون به شهرهای مختلف سفر میکنند و با افرادی که تجربه نزدیک به مرگ داشتن مصاحبه میکنند
📚🇮🇷 کانال کتاب فیلم دفاع مقدس، ایتا_تلگرام
(خادم و مدیر کانال: الف _جاهد)
@ketab_film_defaa_mogaddas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #مستند
مروری بر زندگی عالم و مجاهد خستگیناپذیر، مرحوم حجت الاسلام علی اکبر ابوترابی
⏳۲۶ آذر ۱۳۵۹ - سالروز به اسارت درآمدن #سید_آزادگان دوران دفاع مقدس، سید علی اکبر ابوترابی فرد
📚🇮🇷 کانال کتاب فیلم دفاع مقدس، ایتا_تلگرام
(خادم و مدیر کانال: الف _جاهد)
@ketab_film_defaa_mogaddas
از صلیب سرخ آمده بودند اردوگاه اسرا گفتند:
در اردوگاه شما را شکنجه تان میکنند یا نه؟
همه به سید نگاه کردند
ولی آقا سید چیزی نگفت مأمور صلیب سرخ گفت:
آقا شما را شکنجه میکنند یا نه؟
ظاهراً شما ارشد اردوگاه هستید.
آقا سید باز هم حرفی نزد.
پس شما را شکنجه نمیکنند؟
او با اون محاسن بلند و ابهت خاص خودش سرش پایین بود و چیزی نمیگفت.
نوشتند اینجا خبری از شکنجه نیست.
افسر عراقی که فرمانده اردوگاه بود،آقای ابوترابی را بُرد تواتاق خودش گفت:
تو بیشتر از همه کتک خوردی،چرا به اینها چیزی نگفتی؟
آقای ابوترابی برگشت فرمود:
ما دو تا مسلمان هستیم با هم درگیر شدیم، آنها کافر هستند
دو تا مسلمان هیچ وقت شکایت پیش کفار نمیبَرند
فرمانده اردوگاه کلاه نظامی که سرش بود را محکم به زمین کوبید و صورت آقا سید را بوسید بعدش هم نشت روی دو زانو جلو آقا سید و تو سر خودش میزد
میگفت شما الحق سربازان خمینی هستید
🌱 #سید_آزادگان، مرحوم علی اکبر ابوترابی فرد
📚🇮🇷 کانال کتاب فیلم دفاع مقدس، ایتا_تلگرام
(خادم و مدیر کانال: الف _جاهد)
@ketab_film_defaa_mogaddas