📚نام کتاب: اجاره نشین خیابان الامین
🖋نویسنده: علی اصغر عزتی پاک
📑انتشارات: معارف
📓تعداد صفحات: ۱۴۸
📖توضیحات:
کتاب «اجارهنشین خیابان الامین» اثری رمان گونه و دراماتیک اما کاملا مستند به قلم علی اصغر عزتی پاک است.
این کتاب روایت زندگی شخصیتی شگفت انگیز به نام «جمال فیضاللهی» است که کرامتی از حضرت رقیه (س) وی را متحول و مجاور حرم خویش می کند بعدها با شروع نا آرامی های سوریه و ظهور داعش وی عضو هسته اولیه مدافعین حرم می شود.
مشاهدات جمال از جنایت های داعش و روایت وی از شکل گیری هسته اولیه مدافعان حرم و ده ها ماجرای مستند و شگفت انگیز دیگر و نیز نثر روان علیاصغر عزتی پاک اثری جذاب و خواندنی را شکل می دهند.
📗📘📙
@ketabe_khoub
🌸☘🌸☘🌸☘
معنا نمی تواند تکراری باشد. معنا همیشه تازه است، ولی ممکن است لباس تکرار را به تن کند و تو گمان کنی کهنه است. لباس کهنه بوی خاطره می دهد. کهنگی با عشق متناسب تر است.
🌸☘🌸☘🌸☘
@ketabe_khoub
🌹🌹
فراموشی را بستاییم!
یاد انسان را بیمار میکند...
🌹بار دیگر شهری که دوست می داشتم
#نادرابراهیمی
📚نام کتاب: بازی آغاز شده
🖋نویسنده: محمد حسن یادگاری
📑انتشارات: سوره مهر
📓تعداد صفحات: ۲۶۶
📖توضیحات:
این موضوع که در جهان اکنون ما بازیهای کامپیوتری به یک نیروی مهم فرهنگی و اقتصادی تبدیل شدهاند بر کسی پوشیده نیست. این صنعت که اتفاقا درآمد بالایی هم دارد، بخش مهمی از صنایع دنیا را به خود اختصاص داده است و در حال رقابت با صنعت سینما است. شاید به دلیل همین اهمیتش هم باشد که در مجامع علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی مورد توجه گسترده پژوهشگران قرار گرفته است.
محمدحسن یادگاری در کتاب بازی آغاز شده، روشهای شناخت و تحلیل بازیهای کامپیوتری را به ما میآموزد. او این اثر را با توجه به سه حوزه تشکیل دهنده هر چرخه رسانهای نوشته است که شامل «متن پیام»، «مخاطب» و «سازمان صنعت رسانه» میشود.
✅این کتاب برنده جایزه ملی کتاب سال جوان شده است.
📗📘📙
@ketabe_khoub
📚نام کتاب: صراط
🖋نویسنده: علی صفایی حائری
📑انتشارات: لیله القدر
📓تعداد صفحات: ۲۰۴
📖توضیحات:
این کتاب نگاهی نو در برخورد با قرآن و دیداری تازه با سوره حمد است. هنگامی که دانسته شد هدف نهایی زندگی انسان «رشد» است، نوبت پاسخگویی به این سؤال خواهد بود: «مراحل و مقدمات رسیدن به رشد چیست؟» صراط پاسخی است به این سؤال.
در این کتاب، نُه گام تا رسیدن به رشد بیان شده که یک طرح سلوکی بر اساس مبانی قرآنی است. این طرح، برگرفته از آیات قرآن و منطبق بر سوره حمد بهعنوان امالکتاب است.
«خلوت و توجه»، فکر و شناخت معبودها»، «عقل و سنجش آنها»، «ملاک انتخاب»، «عشق و ایمان»، «جهاد و مبارزه»، «بلا و ضربه ها»، «عجز و اضطرار»، «اعتصام و استعانت» مراحل صراط مستقیمِ عبودیت است که انسان را به هدف نهاییاش میرساند.
📗📘📙
@ketabe_khoub
🍁🍁
عزیز من!
گھگاه، در لحظه ھای پریشان حالی، می اندیشم که چه چیز ممکن است عشق را به کینه، دوست داشتن را
به بیزاری، و محبت را به نفرت تبدیل کند...
#نادرابراهیمی
🍁🍁🍁🍁
#کتاب_خوب
.
🌼☘🌼☘🌼☘🌼
تو ای آشناتر از هر آشنا و ای غریب تر از هر غریب!
چه سخت است که در کنارمان باشی و تو را نبینیم!
تو کی غایب بودی؟ هیچ گاه!
ما غایبیم! از تو و از خودمان
ای مهربان تر از هر کسی به هر کسی!
ای معنای رحمت و مهربانی!
ای تنها نجات بخشِ حقیقی!
اقرارِ جان های خسته و طاقت های طاق شده ی ما را بشنو که تو را می طلبد.
تا به کی حیران و سرگردان تو باشم...
تا به کی!
عریضه به امام زمان عج 🌹
🔹️وحید یامین پور
🌺☘🌺☘🌺☘🌺
#امام_زمان_عج #جمعه #انتظار
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📖 پاسخ به پرسشهای شرعی
👈🏼 جدیدترین چاپ «اجوبة الإستفتائات» مطابق با فتاوای حضرت آیتالله خامنهای منتشر شد
🔻این کتاب حاوی ۲۱۱۸ استفتاء است که در ابواب فقهی گوناگونی از جمله:تقلید، طهارت، نماز، روزه، خمس، معاملات، موسیقی، وقف و بسیاری از موضوعات روز و مبتلابه دیگر تنظیم گردیده است.
🔻از جهت گستردگی و تنوّع مسائل شرعی در موضوعات مختلف میتوان این اثر را کاملترین کتاب فقهی معظّم له در موضوع بیان احکام و مسائل شرعی برشمرد.
🔍 مشاهده و تهیه کتاب: khl.ink/f/48988
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📖 در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مىبرد
📝 رهبر انقلاب: من اين را مىخواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال #مطالعه خوابشان مىبرد. خود من هم همينطورم. نه اينكه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مىكنم؛ تا خوابم مىآيد، كتاب را مىگذارم و مىخوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مىخواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مىكنم كه همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند. توقّع من، اين است.
📚بايد پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچههاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند.
📚بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند.
📚اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. ۱۳۷۴/۰۲/۲۶
📖 #هفته_کتابخوانی
☑️اخبارومطالبدربارهرهبرانقلاب👇
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با تقدیر از نقش والای مادران شهدا ۳۰ آبان برگزار خواهد شد
🔻به مناسبت هفتهی کتاب و کتابخوانی، «یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «تنها گریه کن» از سوی مؤسسهی پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
🔹این مراسم روز یکشنبه ۳۰ آبانماه، با حضور جمعی از خانوادههای معظم شهدا، پیشکسوتان جهاد و مقاومت و فعالان حوزهی ادبیات و هنر دفاع مقدس، با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار میشود.
🔹همزمان با این مراسم، آیین ملی تجلیل از مادران شهدا و تقدیر از نویسندگان کتابهای مرتبط با دفاع مقدس در تمامی مراکز استانها برگزار خواهد شد.
📚کتاب «تنها گریه کن»، روایت زندگی «سرکار خانم اشرف سادات منتظری، مادر شهید محمد معماریان»، در دوران مبارزات انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و پس از آن است که به قلم خانم اکرم اسلامی تدوین و توسط انتشارات حماسه یاران منتشر شده است.
🔺پیش از این دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی در همایشهای جداگانهای از نویسندگان و راویان کتابهای «نورالدین پسر ایران»، «پایی که جا ماند»، «لشکر خوبان»، «من زندهام» ، «آن بیستوسه نفر»، «وقتی مهتاب گم شد، گلستان یازدهم، دختر شینا، آب هرگز نمیمیرد»، «فرنگیس»، «در کمین گل سرخ»، «مربعهای قرمز» و «عصرهای کریسکان» تقدیر نموده و یادداشتها و تقریظهای رهبر انقلاب اسلامی را بر این کتابها منتشر کرده بود.
👈🏻 این مراسم بصورت زنده از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و همچنین شبکههای سیما پخش خواهد شد.
🌾🌾
آنچه از شیخ اعظم گفته و شنیده می شد، توامان ارادت و حسادت می آفرید...
...شیخ به راه خود می رفت؛ گویی انبوهی کارِ نکرده داشت که باید همه را به نوبت انجام می داد. همه چیز در نظمی دقیق پیش می رفت. نه خواندن جای نوشتن را می گرفت، نه نوشتن جای عبادت را، نه عبادت جای تدریس را و نه هیچ کدام جای رسیدگی به فقرا و خویشان را.
زمان تابع اراده او بود و به هر میزان که او می خواست، وسعت پیدا می کرد. زمان بُعدی از ابعاد دنیاست و احکام آن بر امور متعالی جاری نمی شود و شیخ چنان بود که گویی بخشی از امورش را در بُعدی از ابعاد ملکوتی گنجانده است.
@ketabe_khoub
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✍ تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «تنها گریه کن»
🔻 در مراسم یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت که به مناسبت هفتهی کتاب و کتابخوانی و همزمان با آیین ملی تجلیل از مادران شهدا و تقدیر از نویسندگان کتابهای مرتبط با دفاع مقدس برگزار شد، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب #تنها_گریه_کن منتشر شد.
📝 متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
🔹️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
با شوق و عطش، این کتاب شگفتیساز را خواندم و چشم و دل را شستشو دادم. همه چیز در این کتاب، عالی است؛ روایت، عالی؛ راوی، عالی؛ نگارش، عالی؛ سلیقهی تدوین و گردآوری، عالی، و شهید و نگاه مرحمت سالار شهیدان به او و مادرش در نهایت علوّ و رفعت .. هیچ سرمایهی معنوی برای کشور و ملّت و انقلاب برتر از اینها نیست. سرمایهی باارزش دیگر، قدرت نگارش لطیف و گویایی است که این ماجرای عاشقانهی مادرانه به آن نیاز داشت.
۱۰ اسفند ۱۳۹۹
🔺️ از نویسنده جدّاً باید تشکّر شود
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | دیدار آخر
🔺 روایت مادر شهید محمد معماریان از آخرین دیدار با فرزند شهید خود
✍🏻 متن تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب #تنها_گریه_کن را بخوانید👇🏻
https://khl.ink/f/49051
📚نام کتاب: گفتاری در باب صبر
🖋نویسنده: حضرت آیت الله خامنه ای
📑انتشارات: انقلاب اسلامی
📓تعداد صفحات: ۹۲
📖توضیحات:
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) اوایل دههی پنجاه، مسجد کرامت مشهد را پایگاهی برای فعّالیّتهای دینی و انقلابی خود قرار داده بودند و ضمن اقامهی نماز جماعت شبها پس از نماز در قالب شرح آیات و روایات منتخب به بیان معارف اسلامی میپرداختند.
ازجمله در زمستان سال ۵۲ مصادف با اواخر سال ۱۳۹۳ و اوایل سال ۱۳۹۴ هجری قمری به شرح حدیث مکارمالاخلاق که در آن به ده ویژگی پیامبران اشاره شده، پرداختند. معظّمٌلّه ضمن تبیین این صفات، اهتمام ویژهای به زدودن برداشتهای غلط از این معارف اساسی، در اذهان مخاطبان عمدتاً جوان خود داشتند، گو اینکه به واقع باز تعریف این صفات با رویکرد انقلابی که در بطن این مفاهیم وجود داشت، جوانان انقلابی را در مسیر مبارزات اسلامی عمیقتر و راسختر مینمود. یکی از این صفات که در متن روایت شریف بهعنوان سوّمین صفت بیان شده «صبر» است.
مفهوم «صبر» از مفاهیمی بود که مورد برداشتهای غلط قرار گرفته بود. معظّمٌلّه در ابتدای این بحث شجاعانه و البتّه با اشاره و کنایه، بیان میکنند که جامعهی امروز ما تحت سلطهی ستمگران است و فهم غلط از مفهوم صبر، باعث شده است با بیتحرّکی نسبت به ستمهای آنان، مجال بیشتری برای ظالمان فراهم آید.
«وقتی به ملّتی فقیر و عقبمانده که دستخوش هرگونه نابسامانی و پریشانی است یا به مردمی مظلوم که دچار هزاران ستم و نامردمیاند یا به جامعهای که با فساد اخلاق و فقر سجایای انسانی روبرو است و یا هر فرد یا جمعی که به صورتی در منجلاب بدبختیها و سیهروزیها غوطهور است، گفته شود صبر کنید، اوّلین نتیجهای که از این موعظه گرفته میشود آن است که شربت تلخ و مهلک شرایط رویاروی، برای آنان قابل تحمّل گشته؛ نه فقط در صدد دگرگون کردن وضع و تدارک نجات خویش برنمیآیند بلکه با یادآوری پاداش موهومی که بر این بیتفاوتی و خونسردی مقرّر شده است از وضع خود خرسند و خشنود نیز بوده، آن را فوزی عظیم میپندارند.
پیدا است که رواج چنین روحیّهای در چنان جامعهای تا چه اندازه به سود طبقات سودجو و ظالم و به زیان طبقات جورکش و مظلوم است».
ایشان چنین برداشتی از «صبر» را دقیقاً مخالف معارف قرآنی و روایی در این زمینه میدانند که براساس آن، «صبر، به اهرمی تبدیل میشود که سنگینترین موانع و بزرگترین مشکلات را با سهولت و توأم با نتیجهگیری صددرصد مثبت، برطرف میسازد و در یک جامعهی بدبخت، کلید همهی خوشبختیها و سپیدبختیها بهشمار میآید».
📗📘📙
@ketabe_khoub