درباره کتاب
کتاب آخر شهید میشوی به قلم حسین شرفخانلو روایتی از فتح قله ی شهادت صادق عدالت اکبری از زبان مادرش است.
شهید صادق عدالت اکبری در سال ۱۳۶۷ متولد شد. دوران دبیرستان را در مکتب الحسین سپاه گذرانید و در سال ۱۳۸۲ تحصیلاتش را به پایان رساند. او در فتنه ۱۳۸۸ مجروح و جانباز شد و در سال ۱۳۸۹ به عضویت سپاه پاسداران در آمد.
صادق در سال ۱۳۹۱ ازدواج کرده و وارد دانشگاه شد و تحصیلاتش را تا مقطع کارشناسی ادامه داد و در کنکور ارشد ثبت نام کرد اما زندگی دنیایی اش برای این مقطع، به او مجال نداد.
او در سال ۱۳۹۴ به سوریه رفت و جزء مدافعان حرم گردید. بعد از یک سال جنگیدن علیه تروریست های وهابی، همزمان با سالروز شهادت حضرت زینب (س) در محور عزیزه ی حلب در عمق خاک جبهه النصره منطقه دلامه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به فیض شهادت رسید.
نویسنده کتاب « آخر شهید می شوی » باطرح این مطلب که شهید عدالت اکبری با اتکاء به روحیه پدر در جبهه مقاومت حاضر و در آخر هم ژن خوب واقعی شد ؛
در این کتاب سعی کرده زوایای مختلف زندگی صادق را از زبان مادرش بی کم و کاست به رشته تحریر درآورد .
درباره کتاب
یک روز بعد از حیرانی نوشته فاطمه سلیمانی ازندیاری، زندگینامهی داستانی شهید مدافع حرم؛ محمدرضا دهقان امیری را روایت میکند.
این شهید به عنوان یک جوان دهه هفتادی، زندگی جالبی داشته و ماجراهای ساده، شیرین و تاثیرگذاری را از سر گذرانده است.
او در دوران نوجوانی در دبیرستان علوم و معارف اسلامی امام صادق (ع) درس خواند و پس از آن برای ادامه تحصیل رشته فقه و حقوق اسلامی را انتخاب کرد.
هم اکنون مزار ایشان براساس وصیت خودش، در امامزاده علی اکبر چیذر قرار دارد.در این کتاب سرگذشت شهید بزرگوار را از زبان خانواده، دوستان، نزدیکان و همرزمانش میخوانید.
درباره کتاب
کتاب «لبخندی به رنگ شهادت» به همت "مومن دانشگر" و "محسن حسن زاده" تالیف و توسط انتشارات سوره مهر روانه بازار شده است.
این مجموعه در ۲۷ فصل، تدوین شده و در فصل اول آن “زندگی نامه و خاطرات جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر” از دوران تولد تا بلوغ وی شرح داده شده و بعد قسمت های مهم زندگی او، به خواننده معرفی می شود.
از دوره ی آموزش عمومی پاسداری و فعالیت در کانون های دانشجویی گرفته تا خدمت در دفتر فرماندهی جهادی، هر فصل از زبان راویان مختلفی بیان می شود که نام آن ها به صورت فهرست وار ارائه شده است. “لبخندی به رنگ شهادت” سجایع اخلاقی این شهید بزرگوار را نیز برمی شمرد که گشاده رویی، رازداری و مراقبت از زبان، عشق به اهل بیت ، نماز اول وقت، مطالعه و علم پژوهی، ورزش استقامتی، شجاعت و دلیری و عشق به مقام معظم رهبری، تنها بخشی از آن هاست.
در این اثر همچنین از آماده شدن شهید برای رفتن به سوریه و دفاع از حرم نیز به تفصیل صحبت شده.
درباره کتاب
کتاب رفیق مثل رسول، نوشته شهلا پناهی، نگاهی به زندگی و خاطرات مدافع حرم شهید محمدحسن (رسول) خلیلی از دوران کودکی تا روز شهادتش دارد که نشر شهید کاظمی آن را منتشر کرده است.
شهید خلیلی متولد ۲۰ آذر ۱۳۶۵ تهران و دانشجوی رشتهی مدیریت در دانشگاه اما حسن (ع) بود که بر حسب وظیفه به سوریه اعزام شد و آنجا به شهادت رسید.
شهلا پناهی برای نوشتن کتاب رفیق مثل رسول، ساعتها مصاحبه انجام داده؛ از میان دریایی از خاطرات عبور کرده؛ با کمک دوستان شهید خلیلی و دستنوشتههای او که خانوادهاش در اختیار گذاشتند سعی کرده تمام مراحل زندگی و حتی کارگاه تخریب در حلب و لحظهی انفجار در تل حاصل را به تصویر بکشد .
درباره کتاب
این کتاب پر است از فراز و فرودهای زندگی با برکت محمودرضا بیضایی. کودکی و نوجوانی، مسجد و مدرسه تا دانشگاه و پادگان، تبریز تا تهران و از تهران تا شام.
محمودرضا که به آرمان جهانی امام خمینی(ره) یعنی تشکیل حکومت جهانی اسلام میاندیشید، مطالعات دینی و سیاسیاش تعطیل نمیشد و با زبان عربی و لهجههای عراقی و سوری آشنایی داشت.
با آغاز جنگ در سوریه از سال ۱۳۹۰ برای یاری جبهه مقاومت و دفاع از حریم آلالله(ع) عازم سوریه شد. او در آخرین اعزامش که دی ۱۳۹۲ بود، به یکی از یاران نزدیکش گفته بود این سفرش بیبازگشت است.
سرانجام در ۲۹ دی ۱۳۹۲ همزمان با سالروز میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام جعفرصادق(ع) در منطقه «قاسمیه» دمشق در مقابله تروریستهای تکفیری به شهادت میرسد.
درباره کتاب
کتاب عبد صالح مروری است بر خاطرات و سیره شهید مدافع حرم عبد صالح زارع بَهنَمیری. شهیدی که وقتی خاطراتش را مرور میکنی خاطرات سرداران و بزرگمردان دوران دفاع مقدس برایت زنده میشود.
بازخوانی خاطرات و لحظات زندگی مدافعان حریم عقیله بنی هاشم، حس احترام و ارادت به ساحت والای شهدا را دوچندان کرده، انگار که قرار است کلام شهید چمران را اثبات کنند که میگفت: «وقتی شیپور جنگ نواخته شود فرق بین مرد و نامرد، تشخیص داده میشود.»
حالا شیپور جنگ نواخته شده و جوانانی که عمری از شهدا و مردانگیهای دوران دفاع مقدس شنیده بودند، از جا برخاستهاند و خود را به میدانِ مبارزه با کفر و پلیدی رساندهاند.
شهید عبدالصالح زارع بهنمیری یکی از همین جوانان است که برای رسیدن به این توفیق الهی و جهاد در راه خدا، تلاش زیادی کرده است.
کتاب خاطرات او امروز پیش روی ماست، خاطراتی سرشار از معنویت، اخلاص، مردانگی و غیرت است و به راستی نقش ما در تاریخ اسلام کجاست؟
درباره کتاب
شهید مرتضی عطایی یکی از شهدای جالب اما گمنام مدافع حرم است. شهیدی که برای حضور در جمع مدافعان حرم، خود را به عنوان یکی از اهالی افغانستان جا زد تا اجازه حضورش در کنار دلاوران تیپ پرافتخار فاطمیون داده شود.
عطایی یار غار شهید مصطفی صدرزاده است؛ یاری که برای او همچون برادر بود و در نهایت نیز مدتی کوتاه بعد از آسمانی شدن شهید صدرزاده به این برادر شهیدش پیوست.
«ابوعلی کجاست؟» خاطرات شهید مرتضی عطایی از روزهای حضورش در جبهههای نبرد با دشمن تکفیری است. خاطراتی که خود راوی آن است و قرار بوده برای نگارش کتابی در ارتباط با شهید صدرزاده مورد استفاده قرار بگیرد.
ابوعلی مصداقی تام و تمام از یک بسیجی مخلص است و زوج او و شهید صدرزاده در میدان نبرد، تبدیل به یکی از مهمترین تیمهای فرماندهی در میدان نبرد علیه داعش میشود.
علاقه ابوعلی به بسیج و فعالیتهای نظامی در کنار توجه ویژه او به تذهیب نفس و البته رفاقت ششدانگش با مصطفی صدرزاده دست به دست هم میدهد تا یک تعمیرکار ساختمانی تبدیل به عارفی تمامعیار شود
درباره کتاب
کتاب «پسرک فلافل فروش» اثری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی با موضوع زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری است.
این کتاب حاوی مجموعه خاطراتی از پدر، مادر، خواهر و جمعی از دوستان و آشنایان شهید در ایران و عراق، از دوران کودکی تا زمان شهادت است.
عنوان کتاب نیز برگرفته از عنوان یکی از همین خاطرات می باشد (شهید مدتی در مغازه فلافل فروشی کار می کرد.)
شهید ذوالفقاری، روز بیست و ششم بهمن ۹۳ در سامرا به فیض شهادت نائل آمد.
در انتهای کتاب تصاویری از این شهید عزیز چاپ شده است.
درباره کتاب
در این کتاب که به صورت متن و تصویر رنگی منتشر شده، مخاطب علاوه بر برخی تصاویر منتشر نشده از فرمانده جبهه مقاومت، خاطراتی را می خواند که تعدادی از آن ها برای اولین بار منتشر می شوند.
در واقع در سیر این کتاب، نگارنده تلاش کرده است که مطالب کتاب، به گونه ای سامان یابد تا خواننده، مکتب شهید «قاسم سلیمانی» را بیشتر بشناسد.
سید علی بنی لوحی نویسنده کتاب "این مرد پایان ندارد"، از رزمندگان دوران دفاع مقدس است که خود را خادم یاران حضرت روح الله در لشکر امام حسین (ع) می داند و معتقد است بزرگترین خوشبختی زندگی اش این بوده که او را در صحنه جهاد و شهادت راه داده اند، هر چند دست خالی و مانده از راه باز گشته است.
سید علی بنی لوحی بعد از دفاع مقدس مدتی رئیس ستاد نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و اکنون به فعالیت های فرهنگی مشغول است که نتیجه تلاش او تدوین و تألیف بیش از ۲۰ جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است و او هم چنان در رزم است.
درباره کتاب
کتاب «پسری با تیشرت کلاه دار» نوشتهٔ اعظم محمدپور است و انتشارات خط مقدم این کتاب را روانهٔ بازار کرده.
این اثر خاطرات زینب مکیان، همسر شهید مدافع حرم «احمد مکیان» را در بر دارد.
احمد مکیان در یک فروردین ۱۳۷۳ در اهواز به دنیا آمد و ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ در حومهٔ استان حلب، سوریه، به شهادت رسید.
این کتاب در ۲۵ فصل کوتاه و خواندنی نوشته شده است.
خواندن این کتاب به دوستداران خاطرات شهیدان مدافع حرم پیشنهاد میشود.
درباره کتاب
کتاب «مکتب سلیمانی» کاری از گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی است.
محتوای این کتاب ابتدا نگاهی گذرا بر مکتب حاج قاسم سلیمانی دارد ، مکتبی که در آن شهادت با شهد شیرین توحید و جهاد اکبر آمیخته است و سپس مروری دارد بر حکایاتی دلنشین از شهیدان مکتب سلیمانی، شهیدانی که چون او عاشق و دلباخته خداوند بوده و میوه شیرین شهادت در جهاد اصغر را از درخت تنومند جهاد اکبر چیده بودند و با تکیه بر خداوند و عشق و محبت و توسل و ایثار راهی به سوی عالم نور و طهارت گشوده بودند تا سیره و روش الهی ایشان راهنما و الگوئی برای ما زندانیان عالم خاکی باشد.
حاج قاسم شاگرد مکتب انقلاب اسلامی و ارادتمند معمار کبیر این انقلاب بود و در پرتو تعالیم حیات بخش آن بزرگمرد تاریخ توانست چنین بال بگشاید و آسمانی شود.
او ثابت کرد که حکومت اسلامی و انقلاب اسلامی ظرفیت ساختن مردانی را دارد که از ظلمتکده عالم دنیا دل کنده و رو به سوی عالم نور پرواز نمایند.