9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هر موقع دلگیر بودید و غم دنیا به دلتون سنگینی کرد، این صوت ملکوتی رو گوش کنید...
عجیب آرامش بخش است...
ـ﷽
حاکمیت دین خدا نزدیک است و انقلاب ما زمینهساز سرعت دادن به این حاکمیت بوده، هست و خواهد بود.
#نکتۀ_روز
🌼🍃🌼🍃🌼
08-Tabeen Hadis Hozayfe22-07-01_13-12-22_11-49-36-784.mp3
6.18M
بهره ای ازسلوک فطری ۱۴۰۱
📚☀️📚☀️📚☀️📚
🍃 بابی درباره به کار بستن علم🍃
قَالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ :
أَيُّهَا النَّاسُ
وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ يَأْمَنْ وَ يَسْتَبْشِرْ وَ مَنْ يَعْصِ اللَّهَ يَخِبْ و یَندَمَ.
ای مردم!
هر که خدا را فرمان برد ایمنی یابد و به شادکامی رسد، و هر که نافرمانی خدا کند زیان کار و پشیمان گردد.
#اصول_کافى
جلد1. پایان روایت 6
@ketabezendagi
📚☀️📚☀️📚☀️📚
🍃✨🍃✨🍃
آقا امیرالمومنینعلیهالسلام :
«وَ لَا تُرَخِّصُوا لِأَنْفُسِكُمْ فَتَذْهَبَ بِكُمُ الرُّخَصُ مَذَاهِبَ الظَّلَمَةِ»
از خود بیشتر از حد غافل نشوید که شما را
به ستمگرى و ظلم مى كشاند.
#خطبه ۸۶ نهجالبلاغه
🍃✨🍃✨🍃
🍃 💫 🍃 💫 🍃
📖 دعاى امام سجّاد علیه السلام در مقام ترس از خدا 📖
اِلهی قَدْ تَقَدَّمَ مِنِّي مَا قَدْ عَلِمْتَ وَ مَا أَنْتَ أَعْلَمُ بِهِ مِنِّ ، فَيَا سَوْأَتَا مِمَّا أَحْصَاهُ عَلَيَّ كِتَابُكَ.
خدایا!
در گذشته از من گناهانی سر زد که به آنها آگاهی؛ و خطاها و معصیتهایی بر عهدۀ من است که به اندازه و مقدار و کیفیت و چگونگی آنها از من داناتری؛ پس وای به رسوایی من از آنچه پروندۀ من ثبت کرده، پروندهای که تو برای نگارش اعمال مقرّر فرمودهای.
ادامه دارد...
#صحیفه_سجادیه_50
@ketabezendagi
🍃 💫 🍃 💫 🍃
سلام بر تو،،،🍃💚
ڪه صاحباختیار مایی!
السَّلاَمُعَلَيْڪَ يَا بَابَاللَّهِ الَّذِے لاَيُؤْتَى الا منه
#ایهاالعزیز
☘️🌱☘️🌱☘️🌱
🌱☘️🌱
☘
ـ🌱﷽
🍃 راه رسیدن به کمال 🍃
در انسان، اصالت با روح است که پدیده و انشاء حقتعالی است؛ اما روح برای ظهور، ناچار از استفاده از جسم و بدن است و به همین سبب، حیات او، در همین جسم مادی است که ظهور مییابد.
اما هدف از خلقت انسان به معنای نزولش از ماوراء به ماده و اتحاد و هماهنگی این دو بُعد در او چیست؟
دادن تعین الهی به نفس انسانی؛ چه، در تعادل این دو بٌعد است که انسان به کمال حقیقی میرسد.
ادامه دارد...
#خلقت
#انسان_شناسی
#شناسنامه_انسان
@ketabezendagi
☘️
🌱☘️🌱
☘️🌱☘️🌱☘️🌱
09-Tabeen Hadis Hozayfe24-07-01_14-12-22_06-52-29-935.mp3
7.81M
بهره ای ازسلوک فطری ۱۴۰۱
📚☀️📚☀️📚☀️📚
🍃 بابی درباره به کار بستن علم🍃
قال امام محمد باقر (ع) :
يَقُولُ إِذَا سَمِعْتُمُ الْعِلْمَ فَاسْتَعْمِلُوهُ وَ لْتَتَّسِعْ قُلُوبُكُمْ فَإِنَّ الْعِلْمَ إِذَا كَثُرَ فِی قَلْبِ رَجُلٍ لَا يَحْتَمِلُهُ قَدَرَ الشَّيْطَانُ عَلَيْهِ فَإِذَا خَاصَمَكُمُ الشَّيْطَانُ فَأَقْبِلُوا عَلَيْهِ بِمَا تَعْرِفُونَ فَإِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِیفاً فَقُلْتُ وَ مَا الَّذِی نَعْرِفُهُ قَالَ خَاصِمُوهُ بِمَا ظَهَرَ لَكُمْ مِنْ قُدْرَةِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ.
امام باقر( ع ) می فرمود:
هر گاه علمی را شنیدید آن را به کار بندید؛ و باید دلهایتان گنجایش پیدا کند. زیرا وقتی علم در دل کسی افزون شود و آن را تاب نیاورد شیطان بر او دست یابد. پس هر گاه شیطان با شما به مخاصمه برخاست، با آنچه که می دانید با او مقابله کنید، زیرا حیله شیطان سست است او زود از میدان می گریزد .
گفتم آنچه می دانیم چیست؟ فرمود با آنچه از نشانه های قدرت خداوند برایتان آشکار شده است با وی مخاصمه کنید.
#اصول_کافى
جلد 1 . روایت 7
@ketabezendagi
📚☀️📚☀️📚☀️📚
🍃 💫 🍃 💫 🍃
📖 دعاى امام سجّاد علیه السلام در مقام ترس از خدا 📖
وَ لَوْ أَنَّ أَحَداً اسْتَطَاعَ الْهَرَبَ مِنْ رَبِّهِ لَكُنْتُ أَنَا أَحَقَّ بِالْهَرَبِ مِنْكَ.
اگر کسی میتوانست از پروردگارش بگریزد؛ من به خاطر این همه گناهانم، برای این که دچار عذاب نشوم، به گریز از تو سزاوارتر بودم.
ادامه دارد...
#صحیفه_سجادیه_50
@ketabezendagi
🍃 💫 🍃 💫 🍃